|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
farbowanie wloskow poprawia humor,ja niestety moich nie moge pofarbowac bo zapuszczam swoje naturalne-wczesniej mialam jasny blond,a naturalne to ciemny blond....i tak czekam juz od stycznia i jakos wolno rosna
![]()
#2972 |
Raczkowanie
|
Cześć dziwczynki
![]() Latkoo przykro mi,widocznie fasolka była słaba. To nie jest Twoja wina,nawet tak nie myśl. Będzie dobrze ![]() aneczka555 ty kochana tak się nie denerwuj,faceci są z innej planety i to trzeba im wybaczyć ![]() ![]() Carol77 udana jesteś,posmiałam sie trochę z tym pukaniem w czoło,dobrze że zaznaczyłaś że w swoje ![]() ![]() ![]() marlenka0505 ![]() cosmaa co do filmików to nie złapałam tz ale jak bym zauwazyła to pewnie bym mu powiedziała. Nie wiem może mu się nudziło,taki jeden wybryk ![]() ![]() Miłego dzionka dziewczynki ![]() Ale pogoda,nic tylko spac!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się jakoś trzymam, nie mam innego wyjścia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zadomowienie
|
dziewczyny
![]() ![]() a ja przeczytalam na innych forach ze najgorszym(pechowym) tygodniem jest tydzien 6,a mi sie zacznie w sobote ![]()
#2975 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
hymm z tymi tygodniami to jest tak, że jak kogoś coś złego spotka to właśnie te ntydzień jest najgorszy. Pewne jest to, że najgorzej to do 3 miesiąca, ale też nie należy schizować, bo to nie wpływa dobrze na dzidzię. Ja z Oliwią to miałam jakiś taki spokój, do 3 miesiąca nie mówiliśmy wszem i wobec o ciąży, ale też nie czułam strachu, że cos może się stać...
Tym razem pewnie będzie podobnie, ale tajemnica będzie z powodu Oliwii, żeby dziecko sie nie nastawiało na rodzeństwo, a potem będę musiała tłumaczyć, że Bozia zabrała. Chociaż znając moja córkę i to by zrozumiała... |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ma co ![]() ![]() aneczka chyba potrzebujemy więcej wiary w nasze fasolki ![]() Ja to już bym chciała,żeby 12tc się skończył,bo wtedy już trochę bezpieczniej,aczkolwiek strach i tak pewnie będzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
kochane tak naprawdę nie wiadomo co tam jest nam zapisane, ale ja staram się myśleć pozytywnie, co nie jest łatwe, bo cały czas się dowiaduje jakiś złych rzeczy, jak moja przyjaciółka poroniła to lekarz powiedział że 30% kobiet traci pierwszą ciąże, to jakaś masakra przecież
ja wogóle cały czas nie dowierzam że tam w środku jest moja upragniona istotka, chyba dopiero po usg jak zobacze i usłyszę to do mnie to dotrze... |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zadomowienie
|
giovi chyba musimy zaczac myslec pozytywniej!!!!
![]() aa2 mi tez jest ciezko uwierzyc ze tam w srodku ktos mieszka ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
i za to ze teraz cierpisz spotka cie jeszcze wiele dobrego ![]()
![]() |
#2981 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Chyba jakieś przesilenie jesienne przyszło bo wszystkie mamy złe humory i płakać nam się chce. Giovi nie płacz kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny prosze nie dołować tylko myslec pozytywnie
![]() ![]() gdzies czytałam że tylko mały odsetek ciąż jest zagrozonych poronieniami i problemiami... wiekszoąć ma normalny przebieg bez żadnych komplikacji ![]() ![]() wecie co najlepiej nic nie czytać. ja sie dowiedziałam o ciąży chyba w siódmym tygodniu. ciszyłam się bardzo bo sie staralismy o Tosie ale nic nie czytałam na temat tego kiedy sie kochac jak itd. i nawet nie wiedziałam że pierwsze 3 miesiące są takie ważne. mysle że jak wtedy bym wiedziała tyle co teraz to bym zwariowała ![]() wiecie co wydaje mi sie że mam jakis twardy brzuch.. nie wiem.. moze tak ma byc? do gina ide dopiero pod koniec pazdziernika ... wzięłam no-spe wczoraj i dzisiaj może coś zmieni...nie znam sie na tym jak twardy powienien byc brzuch w 28 tyg? moze to macica?
http://www.suwaczki.com/tickers/relgwn15mp1c7exc.png ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/d72112d7fc.png Edytowane przez paprotka86 Czas edycji: 2009-10-06 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może Twoja Tosia się tak ułożyła i naciska na brzuszek i dlatego jest taki twardy. Nie znam się tak dobrze,ale to chyba raczej nic złego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
ja już nie pamiętam...jak to jest z tym brzuchem
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
BAN stały
|
Latko ... podziwiam Twoja sile
![]() ![]() Ja tez mam jakis dziwny humor ... Oczy szklane, nie wiem czemu ... Slucham sobie kolysanki ... Tej co kiedys na objawowym wkleilam ... ![]() Dobrze ze sama w domu jestem .. nic nie musze robic, moge sobie poszlochac ... Dziewczynki, nie schizujcie.. Musi byc dobrze... Aneczko, Giovi jesli cos mialoby sie stac (tfu tfuuuuuu!!!!!!!!!!) to niewazne czy 6 czy 8 tydzien. Dbajcie o siebie, odzywiajcie sie dobrze, odpoczywajcie i bierzcie witaminki aby Wasz bobaski rosly zdrowo! Wszystko sie uda, bedziecie mamusiami, najukochanszymi na swiecie i nic tego nie zmieni! ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zadomowienie
|
Cosmaaaa dzieki za slowa otuchy
![]() ide dzis po wynik bety ale ok 14.30 bo czekam na tz zeby z pracy wrocil i chce isc z nim cos jest w powietrzu bo tyle osob ma nieciekawe humorki,jakies czarne dni nas dziewuszki dopadly...trzeba je odgonic...
#2988 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | |
BAN stały
|
Cytat:
Znacie to? Boshe normalnie kocham kolesia ... (ciekawe co na to moj Martin? ![]() A no wisi wisi ... Ja normalnie siedze i rycze ... Caly czas przezywam Latkoo ... Tak sie wszystkie cieszylysmy ... ![]() I boje sie juz teraz o wszystko co bedzie w przyszlosci. Sama nie wiem jak to opisac... Nagle zaczelam zastanawiac sie nad sensem zycia, nad tym jak to jest umrzec... Strasznie sie boje smierci i nie wyobrazam sobie zycia po ... Boje sie o moja mame, ktora ma wloknienie pluc a nie chce isc do lekarza... Z jej diagnoza, matowej szyby ludzie przezywaja 3 lata ... Nie wiem co zrobie jak jej zabraknie ... Jeszcze za 2 tyg jedziemy z TZ do jego babci, ktora ma urodziny i twierdzi ze to bedzie pozegnanie...Bo ona czuje ze niedlugo odejdzie...Tak kochana kobieta... a taka schorowana ...Zycie jest niesprawiedliwe ! Nagle mi tyle do glowy przyslo ze masakra ... Musze sie jakos ogarnac w sobie ... Chyba wezme sie za porzadki ... Edytowane przez Cosmaaaaaaa Czas edycji: 2009-10-06 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
BAN stały
|
Wyzalilam sie znowu na maxa zamiast podtrzymywac Was na duchu ...
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zadomowienie
|
Cosma,mnie tez czasem dopadaja takie mysli o tym co dalej bedzie itp
ale taki juz nasz los i kazdego czeka to samo-to jedyna sprawiedliwosc ![]() ja tez ciagle mysle o latko-jak to mozliwe i dlaczego??????? czasem zycie nas niesprawiedliwie doswiadcza ![]() i oby latko wkrotce zaznala szczescia jako przyszla mama zdrowego silnego dzidziusia ![]() Cosma badz przy mamie na tyle ile to mozliwe,podtrzymuj ja na duchu na pewno to doceni i bedzie szczesliwa,zobaczysz!!!!!
Edytowane przez aneczka555 Czas edycji: 2009-10-06 o 11:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cosmaaa główka do góry,będzie dobrze,najlepiej namów mamę na wizytę u lekarza. Może paróweczki poprawią Ci humorek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Co do Latkoo, to mam nadzieje ze sie trzyma. Ciezko jej napewno i to bardzo, ale widac ze jest silna kobieta i mam nadzieje ze jak najszybciej dotrze do niej szczescie ... Za co mocno trzymam kciuki ![]() Jeny jak ja nie lubie siebie takiej ... Jak jakas ofiara losu :/ ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
kazdy przeciez moze miec gorszy dzien,dobrze ze jak to sie mowi"po burzy zawsze wychodzi slonce"
#2996 |
Wtajemniczenie
|
porządki sa najlepsze na złe myśli
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Wtajemniczenie
|
kurczę znów dziś zły dzień...Tu złe wiadomosci i wogóle mnie też już zaczęły nachodzić czarne myśli... Martwię się ze może byc ze mna coś nie tak. Mimo iż byłam i gin i niby wszystko w porządku.. Martwią mnie dwie rzeczy które mogą być powodem braku skutków w starankach... Otórz ten mój śluz a raczej jego brak.. Ale Aneczka podtrzymała mnie na duszy w zwiążku z tym. Doszly do tego jeszcze moje miesiączki. Otórz trwaja maxymalnie 3 dni, z czego ten 3 dzień to już skąpo. To chyba też nie jest za dobre? Boże juz zaczynam świrować. Czy któraś z was też na tak krótkie okresy, ale regularne? i mimo tego wszystkiego udało się zafasolkować..
Przepraszam laseczki ze męczę ale nie mam niestety komu się wygadać.. tymbardziej przed tż musze udawać twarda a niestety kończą mi się siły.. nie chcę iśc znów do gin i zeby mi powiedział ze jest wszystko w porządku... ![]()
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2009-10-06 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana ![]() a noz sie uda zafasolkowac predzej? moze na poprawe sluzu kup sobie olej z wiesiolka,podobno zwieksza on sluz i jest bardziej kurzy.
![]() |
#2999 |
Wtajemniczenie
|
włąśnie słyszałam cos na temat tego oleju Aneczko. moze sprubuję
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
rezultaty sa po ok 2-3 cyklach, a niektore kobietki pisaly ze juz po 1 cyklu odczuly wyrazna roznice.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.