Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-06, 09:42   #2971
aneczka555
Zadomowienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

farbowanie wloskow poprawia humor,ja niestety moich nie moge pofarbowac bo zapuszczam swoje naturalne-wczesniej mialam jasny blond,a naturalne to ciemny blond....i tak czekam juz od stycznia i jakos wolno rosna

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 09:49   #2972
agnieszka1980
Raczkowanie

Cześć dziwczynki
Latkoo przykro mi,widocznie fasolka była słaba. To nie jest Twoja wina,nawet tak nie myśl. Będzie dobrze
aneczka555 ty kochana tak się nie denerwuj,faceci są z innej planety i to trzeba im wybaczyćja to taka płaczliwa jestem i jak mnie tz albo ktoś zdenerwuje to
Carol77 udana jesteś,posmiałam sie trochę z tym pukaniem w czoło,dobrze że zaznaczyłaś że w swoje to nie wiem czemu sie obraził
marlenka0505 aby to była fasoleczka
cosmaa co do filmików to nie złapałam tz ale jak bym zauwazyła to pewnie bym mu powiedziała. Nie wiem może mu się nudziło,taki jeden wybrykpo czasie zobaczczy jeszcze sobie tam zerka
Miłego dzionka dziewczynki
Ale pogoda,nic tylko spac!!!
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 09:52   #2973
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek....

latkoo tak mi przykro,jestem z Tobą i wierzę,że teraz będzie wszystko dobrze
Kurde,życie naprawde jest niesprawiedliwe

Oo,widzę,że nie tylko ja się wczoraj pożarłam z TŻ?!Tylko u mnie to troche inaczej,bo przez telefon(wiecie,TŻ pracuję 2 tyg i na tydzień wraca do domu).Myślałam,że gada ukatrupie!I potem z bezsilności zaczęłam ryczeć(a odkąd jestem w ciąży,to łzy mam dosłownie pod powiekami).Ale dzisiaj Wam powiem,że przesadziłam ja,nie doceniłam go i nie uwierzyłam w niego.Nie wiem,czasami boję sie przyszłości,że nie damy rady.I pal licho z nami,ale jest fasolka....

Przeprosiłam go dzisiaj,ale wszystkiego nie powiedziałam(że to moje fanaberie),żeby mi w piórka nie urósł.

Boshe,teraz sie nakreciłam,bo latko pisze,że 33% poronień jest w 8 tyg,a mi sie wczoraj zaczął 8 tc
Spokojnie, napewno będzie dobrze wierze w to, tylko się nie denerwuj bo to źle wpływa. Leż sobie jak możesz i odpoczywaj, nie przemęczaj się a dzidzia urośnie duuuuuża i zdrowa
Ja się jakoś trzymam, nie mam innego wyjścia.
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 09:57   #2974
aneczka555
Zadomowienie

dziewczyny
a ja przeczytalam na innych forach ze najgorszym(pechowym) tygodniem jest tydzien 6,a mi sie zacznie w sobote

Stary 2009-10-06, 10:02   #2975
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka555 Pokaż wiadomość
dziewczyny
a ja przeczytalam na innych forach ze najgorszym(pechowym) tygodniem jest tydzien 6,a mi sie zacznie w sobote
Aneczka nie denerwuj sie,przed Tobą jeszcze 8 wspaniałych miesięcy,musisz myśleć pozytywnie.
Stary 2009-10-06, 10:03   #2976
marlenka0505
Zakorzenienie

hymm z tymi tygodniami to jest tak, że jak kogoś coś złego spotka to właśnie te ntydzień jest najgorszy. Pewne jest to, że najgorzej to do 3 miesiąca, ale też nie należy schizować, bo to nie wpływa dobrze na dzidzię. Ja z Oliwią to miałam jakiś taki spokój, do 3 miesiąca nie mówiliśmy wszem i wobec o ciąży, ale też nie czułam strachu, że cos może się stać...
Tym razem pewnie będzie podobnie, ale tajemnica będzie z powodu Oliwii, żeby dziecko sie nie nastawiało na rodzeństwo, a potem będę musiała tłumaczyć, że Bozia zabrała. Chociaż znając moja córkę i to by zrozumiała...
Stary 2009-10-06, 10:06   #2977
giovi13
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny

Nie ma codobre jesteśmy.Ty o 6tc,ja o 8tc.I tak siedzimy i się nakręcamyJa myślałam,że najgorszy to 7tc i cieszyłam się,że mam go już za sobą,a tu masz ci babo placek...
aneczka chyba potrzebujemy więcej wiary w nasze fasolki

Ja to już bym chciała,żeby 12tc się skończył,bo wtedy już trochę bezpieczniej,aczkolwiek strach i tak pewnie będzie.
giovi13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 10:13   #2978
aa2
Zakorzenienie

kochane tak naprawdę nie wiadomo co tam jest nam zapisane, ale ja staram się myśleć pozytywnie, co nie jest łatwe, bo cały czas się dowiaduje jakiś złych rzeczy, jak moja przyjaciółka poroniła to lekarz powiedział że 30% kobiet traci pierwszą ciąże, to jakaś masakra przecież

ja wogóle cały czas nie dowierzam że tam w środku jest moja upragniona istotka, chyba dopiero po usg jak zobacze i usłyszę to do mnie to dotrze...
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 10:16   #2979
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez giovi13 Pokaż wiadomość
Nie ma codobre jesteśmy.Ty o 6tc,ja o 8tc.I tak siedzimy i się nakręcamyJa myślałam,że najgorszy to 7tc i cieszyłam się,że mam go już za sobą,a tu masz ci babo placek...
aneczka chyba potrzebujemy więcej wiary w nasze fasolki

Ja to już bym chciała,żeby 12tc się skończył,bo wtedy już trochę bezpieczniej,aczkolwiek strach i tak pewnie będzie.
Dziewczyny ja wierze że z wami i waszymi fasolkami dobrze będzie, już jedno złe doświadczenie wystarczy, wam nic nie będzie. Ja zabrałam wszystkie złe moce
Stary 2009-10-06, 10:20   #2980
aneczka555
Zadomowienie

giovi chyba musimy zaczac myslec pozytywniej!!!!

aa2 mi tez jest ciezko uwierzyc ze tam w srodku ktos mieszka

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja wierze że z wami i waszymi fasolkami dobrze będzie, już jedno złe doświadczenie wystarczy, wam nic nie będzie. Ja zabrałam wszystkie złe moce

i za to ze teraz cierpisz spotka cie jeszcze wiele dobrego mam nadzieje ze Bog ci to wynagrodzi.....

Stary 2009-10-06, 10:21   #2981
giovi13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość

no i sie poryczałam ze wzruszenia...Latko dziekuje Ci Skarbie za dobre słowo
giovi13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 10:25   #2982
latko0
Zadomowienie

Cytat:
giovi chyba musimy zaczac myslec pozytywniej!!!!

aa2 mi tez jest ciezko uwierzyc ze tam w srodku ktos mieszka

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

i za to ze teraz cierpisz spotka cie jeszcze wiele dobrego mam nadzieje ze Bog ci to wynagrodzi.....
Nadzieje Aniu ja też mam, ale wiesz sprawiedliwości nie ma... Pozostaje mi tylko się modlić aby teraz Bóg dał mi duże, zdrowe i śline dziedziątko.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Chyba jakieś przesilenie jesienne przyszło bo wszystkie mamy złe humory i płakać nam się chce. Giovi nie płacz kochana
Stary 2009-10-06, 10:28   #2983
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

dziewczyny prosze nie dołować tylko myslec pozytywnie ze złego myslenia nic dobrego nie wynika
gdzies czytałam że tylko mały odsetek ciąż jest zagrozonych poronieniami i problemiami... wiekszoąć ma normalny przebieg bez żadnych komplikacji tak macie myslec jak ja
wecie co najlepiej nic nie czytać. ja sie dowiedziałam o ciąży chyba w siódmym tygodniu. ciszyłam się bardzo bo sie staralismy o Tosie ale nic nie czytałam na temat tego kiedy sie kochac jak itd. i nawet nie wiedziałam że pierwsze 3 miesiące są takie ważne. mysle że jak wtedy bym wiedziała tyle co teraz to bym zwariowała
wiecie co wydaje mi sie że mam jakis twardy brzuch.. nie wiem.. moze tak ma byc? do gina ide dopiero pod koniec pazdziernika ... wzięłam no-spe wczoraj i dzisiaj może coś zmieni...nie znam sie na tym jak twardy powienien byc brzuch w 28 tyg? moze to macica?

Edytowane przez paprotka86
Czas edycji: 2009-10-06 o 10:36
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 10:34   #2984
latko0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
dziewczyny prosze nie dołować tylko myslec pozytywnie ze złego myslenia nic dobrego nie wynika
gdzies czytałam że tylko mały odsetek ciąż jest zagrozonych poronieniami i problemiami... wiekszoąć ma normalny przebieg bez żadnych komplikacji tak macie myslec jak ja
wecie co najlepiej nic nie czytać. ja sie dowiedziałam o ciąży chyba w siódmym miesiącu. ciszyłam się bardzo bo sie staralismy o Tosie ale nic nie czytałam na temat tego kiedy sie kochac jak itd. i nawet nie wiedziałam że pierwsze 3 miesiące są takie ważne. mysle że jak wtedy bym wiedziała tyle co teraz to bym zwariowała
wiecie co wydaje mi sie że mam jakis twardy brzuch.. nie wiem.. moze tak ma byc? do gina ide dopiero pod koniec pazdziernika ... wzięłam no-spe wczoraj i dzisiaj może coś zmieni...nie znam sie na tym jak twardy powienien byc brzuch w 28 tyg? moze to macica?
Witaj
Może Twoja Tosia się tak ułożyła i naciska na brzuszek i dlatego jest taki twardy. Nie znam się tak dobrze,ale to chyba raczej nic złego.
Stary 2009-10-06, 11:05   #2985
marlenka0505
Zakorzenienie

ja już nie pamiętam...jak to jest z tym brzuchem
Stary 2009-10-06, 11:09   #2986
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Latko ... podziwiam Twoja sile Trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze niedlugo los wszystko Ci wynagrodzi

Ja tez mam jakis dziwny humor ... Oczy szklane, nie wiem czemu ... Slucham sobie kolysanki ... Tej co kiedys na objawowym wkleilam ...
Dobrze ze sama w domu jestem .. nic nie musze robic, moge sobie poszlochac ...

Dziewczynki, nie schizujcie.. Musi byc dobrze... Aneczko, Giovi jesli cos mialoby sie stac (tfu tfuuuuuu!!!!!!!!!!) to niewazne czy 6 czy 8 tydzien. Dbajcie o siebie, odzywiajcie sie dobrze, odpoczywajcie i bierzcie witaminki aby Wasz bobaski rosly zdrowo! Wszystko sie uda, bedziecie mamusiami, najukochanszymi na swiecie i nic tego nie zmieni!

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
wecie co najlepiej nic nie czytać. ja sie dowiedziałam o ciąży chyba w siódmym tygodniu. ciszyłam się bardzo bo sie staralismy o Tosie ale nic nie czytałam na temat tego kiedy sie kochac jak itd. i nawet nie wiedziałam że pierwsze 3 miesiące są takie ważne. mysle że jak wtedy bym wiedziała tyle co teraz to bym zwariowała
A w ktorym miejscu jest tak twardy???? Wczesniej tak nie mialas?? Czujesz nadal ruchy dziecka?????
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 11:17   #2987
aneczka555
Zadomowienie

Cosmaaaa dzieki za slowa otuchy
ide dzis po wynik bety ale ok 14.30 bo czekam na tz zeby z pracy wrocil i chce isc z nim

cos jest w powietrzu bo tyle osob ma nieciekawe humorki,jakies czarne dni nas dziewuszki dopadly...trzeba je odgonic...

Stary 2009-10-06, 11:18   #2988
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Z tego co pamietam jak byłam w ciąży to też często miałam twardy brzuch,zazwyczaj jak szybko chodziłamwrecz biegałam na autobus bo wtedy dojeżdżałam do pracy. Jak już się wyluzowałam,usiadłam,odpo częłam to brzuszek wracał do normy,żadnych leków nie brałam,nawet nospy. To były mniej więcej te tygodnie ciąży co Ty teraz maszLekarz sam powiedział,że narzucam sobie za szybkie tempo
Stary 2009-10-06, 11:25   #2989
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Cosmaaaa dzieki za slowa otuchy
ide dzis po wynik bety ale ok 14.30 bo czekam na tz zeby z pracy wrocil i chce isc z nim

cos jest w powietrzu bo tyle osob ma nieciekawe humorki,jakies czarne dni nas dziewuszki dopadly...trzeba je odgonic...
http://www.youtube.com/watch?v=L8K0o...eature=related
Znacie to? Boshe normalnie kocham kolesia ... (ciekawe co na to moj Martin?

A no wisi wisi ... Ja normalnie siedze i rycze ... Caly czas przezywam Latkoo ... Tak sie wszystkie cieszylysmy ...

I boje sie juz teraz o wszystko co bedzie w przyszlosci. Sama nie wiem jak to opisac... Nagle zaczelam zastanawiac sie nad sensem zycia, nad tym jak to jest umrzec... Strasznie sie boje smierci i nie wyobrazam sobie zycia po ... Boje sie o moja mame, ktora ma wloknienie pluc a nie chce isc do lekarza... Z jej diagnoza, matowej szyby ludzie przezywaja 3 lata ... Nie wiem co zrobie jak jej zabraknie ... Jeszcze za 2 tyg jedziemy z TZ do jego babci, ktora ma urodziny i twierdzi ze to bedzie pozegnanie...Bo ona czuje ze niedlugo odejdzie...Tak kochana kobieta... a taka schorowana ...Zycie jest niesprawiedliwe !

Nagle mi tyle do glowy przyslo ze masakra ... Musze sie jakos ogarnac w sobie ... Chyba wezme sie za porzadki ...

Edytowane przez Cosmaaaaaaa
Czas edycji: 2009-10-06 o 11:26

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 11:25   #2990
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Latko ... podziwiam Twoja sile Trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze niedlugo los wszystko Ci wynagrodzi

Ja tez mam jakis dziwny humor ... Oczy szklane, nie wiem czemu ... Slucham sobie kolysanki ... Tej co kiedys na objawowym wkleilam ...
Dobrze ze sama w domu jestem .. nic nie musze robic, moge sobie poszlochac ...

Dziewczynki, nie schizujcie.. Musi byc dobrze... Aneczko, Giovi jesli cos mialoby sie stac (tfu tfuuuuuu!!!!!!!!!!) to niewazne czy 6 czy 8 tydzien. Dbajcie o siebie, odzywiajcie sie dobrze, odpoczywajcie i bierzcie witaminki aby Wasz bobaski rosly zdrowo! Wszystko sie uda, bedziecie mamusiami, najukochanszymi na swiecie i nic tego nie zmieni!

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

A w ktorym miejscu jest tak twardy???? Wczesniej tak nie mialas?? Czujesz nadal ruchy dziecka?????
no czuje ruchy dziecka. twardy jest tak koło pepka cały środek.. wzięłam nospe wczoraj i dzisiaj zapobiegawczo.. może przesadzam?
Stary 2009-10-06, 11:29   #2991
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Wyzalilam sie znowu na maxa zamiast podtrzymywac Was na duchu ...

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
no czuje ruchy dziecka. twardy jest tak koło pepka cały środek.. wzięłam nospe wczoraj i dzisiaj zapobiegawczo.. może przesadzam?
To powinnas odpoczywac duzo To nie powinno byc szkodliwe, tak jak napisala Agnieszka. Ja kiedys slyszalam ze jak jest brzuszek na samym dole twardy caly czas to jest zle. Ale dobrze ze u Ciebie tak nie jest! Na wszelki wypadek umow sie wczesniej do lekarza albo chociaz zadzwon i sie spytaj ...
Stary 2009-10-06, 11:32   #2992
aneczka555
Zadomowienie

Cosma,mnie tez czasem dopadaja takie mysli o tym co dalej bedzie itp
ale taki juz nasz los i kazdego czeka to samo-to jedyna sprawiedliwosc
ja tez ciagle mysle o latko-jak to mozliwe i dlaczego???????
czasem zycie nas niesprawiedliwie doswiadcza
i oby latko wkrotce zaznala szczescia jako przyszla mama zdrowego silnego dzidziusia

Cosma badz przy mamie na tyle ile to mozliwe,podtrzymuj ja na duchu na pewno to doceni i bedzie szczesliwa,zobaczysz!!!!!

Edytowane przez aneczka555
Czas edycji: 2009-10-06 o 11:33
Stary 2009-10-06, 11:37   #2993
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=L8K0o...eature=related
Znacie to? Boshe normalnie kocham kolesia ... (ciekawe co na to moj Martin?

A no wisi wisi ... Ja normalnie siedze i rycze ... Caly czas przezywam Latkoo ... Tak sie wszystkie cieszylysmy ...

I boje sie juz teraz o wszystko co bedzie w przyszlosci. Sama nie wiem jak to opisac... Nagle zaczelam zastanawiac sie nad sensem zycia, nad tym jak to jest umrzec... Strasznie sie boje smierci i nie wyobrazam sobie zycia po ... Boje sie o moja mame, ktora ma wloknienie pluc a nie chce isc do lekarza... Z jej diagnoza, matowej szyby ludzie przezywaja 3 lata ... Nie wiem co zrobie jak jej zabraknie ... Jeszcze za 2 tyg jedziemy z TZ do jego babci, ktora ma urodziny i twierdzi ze to bedzie pozegnanie...Bo ona czuje ze niedlugo odejdzie...Tak kochana kobieta... a taka schorowana ...Zycie jest niesprawiedliwe !

Nagle mi tyle do glowy przyslo ze masakra ... Musze sie jakos ogarnac w sobie ... Chyba wezme sie za porzadki ...
Ojjj dziewczynki,widzę że jesień nie wpływa dobrze na nasze samopoczucia
Cosmaaa główka do góry,będzie dobrze,najlepiej namów mamę na wizytę u lekarza. Może paróweczki poprawią Ci humorekbo ostatnio czytałam,że zjadłas całą pakę. Trzymaj sie cieplutko,będzie dobrze

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 11:39   #2994
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Cosma,mnie tez czasem dopadaja takie mysli o tym co dalej bedzie itp
ale taki juz nasz los i kazdego czeka to samo-to jedyna sprawiedliwosc
ja tez ciagle mysle o latko-jak to mozliwe i dlaczego???????
czasem zycie nas niesprawiedliwie doswiadcza
i oby latko wkrotce zaznala szczescia jako przyszla mama zdrowego silnego dzidziusia

Cosma badz przy mamie na tyle ile to mozliwe,podtrzymuj ja na duchu na pewno to doceni i bedzie szczesliwa,zobaczysz!!!!!
Nie chce sie o niej rozpisywac. Powiem tylko ze staram sie, ale ona ma to gdzies... Inaczej poszlaby do lekarza i zadbala o swoje zdrowie, a nie powatarzala ze juz jestem dorosla i sobie bez niej poradze ... Moze i poradze, ale nie chce.

Co do Latkoo, to mam nadzieje ze sie trzyma. Ciezko jej napewno i to bardzo, ale widac ze jest silna kobieta i mam nadzieje ze jak najszybciej dotrze do niej szczescie ... Za co mocno trzymam kciuki I do niej i do nas wszystkich !

Jeny jak ja nie lubie siebie takiej ... Jak jakas ofiara losu :/

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka1980 Pokaż wiadomość
Może paróweczki poprawią Ci humorekbo ostatnio czytałam,że zjadłas całą pakę. Trzymaj sie cieplutko,będzie dobrze
Ale tutaj nie ma takich jak w Polsce
Stary 2009-10-06, 11:52   #2995
aneczka555
Zadomowienie

kazdy przeciez moze miec gorszy dzien,dobrze ze jak to sie mowi"po burzy zawsze wychodzi slonce"

Stary 2009-10-06, 11:53   #2996
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

porządki sa najlepsze na złe myśli
zmęczysz sie to ci pzrejdzie zobaczysz
Stary 2009-10-06, 11:57   #2997
Linka24
Wtajemniczenie

kurczę znów dziś zły dzień...Tu złe wiadomosci i wogóle mnie też już zaczęły nachodzić czarne myśli... Martwię się ze może byc ze mna coś nie tak. Mimo iż byłam i gin i niby wszystko w porządku.. Martwią mnie dwie rzeczy które mogą być powodem braku skutków w starankach... Otórz ten mój śluz a raczej jego brak.. Ale Aneczka podtrzymała mnie na duszy w zwiążku z tym. Doszly do tego jeszcze moje miesiączki. Otórz trwaja maxymalnie 3 dni, z czego ten 3 dzień to już skąpo. To chyba też nie jest za dobre? Boże juz zaczynam świrować. Czy któraś z was też na tak krótkie okresy, ale regularne? i mimo tego wszystkiego udało się zafasolkować..

Przepraszam laseczki ze męczę ale nie mam niestety komu się wygadać.. tymbardziej przed tż musze udawać twarda a niestety kończą mi się siły.. nie chcę iśc znów do gin i zeby mi powiedział ze jest wszystko w porządku...Może można zrobić jakieś badania? qrczę już wymyśłam bóg wie co...

Edytowane przez Linka24
Czas edycji: 2009-10-06 o 11:59
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 12:02   #2998
aneczka555
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linka24 Pokaż wiadomość
kurczę znów dziś zły dzień...Tu złe wiadomosci i wogóle mnie też już zaczęły nachodzić czarne myśli... Martwię się ze może byc ze mna coś nie tak. Mimo iż byłam i gin i niby wszystko w porządku.. Martwią mnie dwie rzeczy które mogą być powodem braku skutków w starankach... Otórz ten mój śluz a raczej jego brak.. Ale Aneczka podtrzymała mnie na duszy w zwiążku z tym. Doszly do tego jeszcze moje miesiączki. Otórz trwaja maxymalnie 3 dni, z czego ten 3 dzień to już skąpo. To chyba też nie jest za dobre? Boże juz zaczynam świrować. Czy któraś z was też na tak krótkie okresy, ale regularne? i mimo tego wszystkiego udało się zafasolkować..

Przepraszam laseczki ze męczę ale nie mam niestety komu się wygadać.. tymbardziej przed tż musze udawać twarda a niestety kończą mi się siły.. nie chcę iśc znów do gin i zeby mi powiedział ze jest wszystko w porządku...Może można zrobić jakieś badania? qrczę już wymyśłam bóg wie co...

kochana mozesz sobie porobic badania jezeli to cie uspokoi...ja bym jeszcze poczekala troszke tak z 3 cykle chociaz ...
a noz sie uda zafasolkowac predzej? moze na poprawe sluzu kup sobie olej z wiesiolka,podobno zwieksza on sluz i jest bardziej kurzy.

Stary 2009-10-06, 12:04   #2999
Linka24
Wtajemniczenie

włąśnie słyszałam cos na temat tego oleju Aneczko. moze sprubuję
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-06, 12:06   #3000
aneczka555
Zadomowienie

rezultaty sa po ok 2-3 cyklach, a niektore kobietki pisaly ze juz po 1 cyklu odczuly wyrazna roznice.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości