PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-01, 19:42   #2971
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus
Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość

Nic mi nie mow,moj kochany to mnie czasmi do szalu doprowadza jak ja chce lulac a on biedny wiecznie glodny i mi chrupie w sypialni bo mysli,ze ja spie dojada po nocach i tak zeby nikt nie widzial(tak mu sie zdaje przynajmniej )jak babka walczaca z potezna nadwaga
jak tylko wroce od razu zasiadam i daje znac jak sie chowa amant dla malutkiej
Mój też jada i to w nocy, bo myśli że śpię snem kamiennym i nie słyszę. A poza tym rano syf wielki w kuchni, bo zapomina sprzątnąć

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Ja już po scaningu.Fotkę mam,ale nie dam bo mój TŻ wziął do pracy się pochwalić.Tylko buźkę mamy ujętą i to w dodatku tak kiepsko widać,no chyba że się przyjrzeć.
Woda w nerkach jest jeszcze,ale mało.Za 4 tygodnie kolejny scaning także w PL na święta to nie zabawimy długo.
2 razy dzisiaj mi robiła i konsultowała z lekarzem.Chłopak na 100% ,ma 1200g i 24 cm w brzuszku.Nie udało jej się zmierzyć całego dzidziola .
Poza tym wszystko OK z maluchem.Ale ja niestety będę chora na tego wrednego duńskiego wirucha .Głowa mnie boli,mięśnie,gardło i kaszel mam już.Masakra normalnie

alexa...jak u ciebie?
No to kuruj się kochana! I zdrowiej

Cytat:
Witajcie moje kochane
ja dopiero sie doczlapalam do domu tyle nas tam trzymali,ze myslalam,ze oszaleje lekarz wystraszyl sie ,ze maluszek moj ma niedowlad prawej raczki,bo jak robil usg to ta raczka utknela tak jak by za cialkiem z tylu i machal mi brzuchem i ona ciagle tam byla wiec CALKOWICIE ZA DARMO WZIELI NAS NA SKAN 4D no i tam sie wyjasnilo ,ze raczka jednak cala i zdrowa i pomachal na koniec nam ja,po prostu ma za malo miejsca i mu sie zablokowala ,tylko ,ze zdjecia niestety nie dostalismy ani plytki bo to usg bylo extra i jak chcielibysmy takie zdjecie i plyte to juz 100 funtow bysmy musieli zaplacic ale najwazniejsze,ze widzialam mojego koszykarza jak wyglada lekarz powiedzial,ze tygodniami wszystko wychodzi na 23 tydzien ale nasz Dorianek jest bardzo dlugi bo caly ma juz 30 cm lekarz powiedzial,ze maly koszykarz sie urodzi jest calutki i zdrowiutki nastepne usg mam znowu 5 stycznia bo boja sie przedwczesnego porodu ale dla mnie to dobrze bo widze mojego malucha jak wierzga w brzucholu oczywiscie jak wracalismy to musialam zajsc do sklepu i moj tylko patrzyl jak pakuje mu wszystko do koszyka i zapytal czy oby na pewno bedziemy miec jedno dziecko a nie np 5 ale co tam jak sa takie przeceny to grzech nie wziasc teraz musze cos zjesc bo Dorian nokautuje mnie bo sie chyba domaga jedzonka
To super wiadomość Bardzo miło się czyta takie wiadomości, że maluszek rośnie i macha rączkami i nóżkami
Oby tak dalej

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:44   #2972
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Cytat:
Z mila checia bym wpadla szkoda,ze tak daleko od siebie mieszkamy
chyba wiem czemu tak bardzo teraz nie chcesz i Cie rozumiem,popadasz w depresje siedzac w tych niemczech pewnie,ja mialam to samo i jak zblizaja sie np swieta albo pogoda jest taka jak teraz czyli do to wszystko zaczyna sie od nowa i wtedy tez mam ochote sie spakowac i normalnie uciec stad nawet na piechote,tylko szkoda ,ze to niemozliwe moj maz mi obiecal,ze jesli moii rodzice nie przyjada do nas na stale to za 2lata no w max za 3 stad wyjedziemy,tylko najgorsze jest to,ze dzieciaki chodza tu do szkoly i kazda zmiana to dla nich dodatkowy stres niestety i sama nie wiem co lepsze czasem mysle ,ze jestem samolubna myslac tylko o sobie ale sama wiesz jak to jest.
Niop bardzo szkoda ze tak dalego siebie mieszkamy,bo i na obiadek bys wpadla i na klachy bysmy mogly sie spotykac i napewno latwiej by bylo pozegnac ta nasza depreche
Ehhh niop kochana masz racje...tak pogoda jak rozne swieta wpedzaja mnie w depreche tutaj,choc tu przynajmniej mam rodzinne swieta jakich nigdy nie mialam,bo zawsze bylam tylko z mama a teraz na swieta jest 20os i jest sympatycznie...ale mimo wszystko chce wracac do Pl,najchetniej juz teraz ale to niestety nie mozliwe Dlatego wole wstrzymac staranka do czasu az dotrzemy do Pl,zalatwic wszystko jak nalezy zeby i kaska byla dla dzidziusia i wtedy wznowic staranka jak juz bedzie spokojnie,bez stresow i na swoim Dlatego MUSZE zalatwic tablety i mam nadzieje ze sie uda,bo zostalo mi jeszcze tylko troche ponad 2 tyg na ich zalatwienie
Wiesz to nie jest tak ze myslisz tylko o sobie i jestes samolubna,dzieciaki szybko odnajduja sie w nowym srodowisku,jest im latwiej sie przystosowac niz nam,a tez pewnie beda mieli radoche jak beda mieli dziadkow przy sobie Nio to mam nadzieje ze albo rodzice przeprowadza sie do Was na stale albo maz dotrzyma obietnicy za co mocno trzymam Napewno wszystko bedzie dobrze,musimy jakos to przetrzymac tymczasowo !!!

Zbigniew Wodecki-"Lubie wracac..."
Kicia8425 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:50   #2973
zebra666
Zakorzenienie

Dziewczyny mam nadzieję, ze ta deprecha Wam szybko minie i wszystko sie poukłada

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 19:52   #2974
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Zeberko kochanie noo tez mam taka nadzieje Byle do lata....

Stary 2009-12-01, 19:54   #2975
zebra666
Zakorzenienie

Kicia napewno dasz radę skoro jest postanowione to tylko czekac i załatwiac co trzeba

Stary 2009-12-01, 19:56   #2976
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Kicia napewno dasz radę skoro jest postanowione to tylko czekac i załatwiac co trzeba
Niop nie ma innej opcji,musze dac rade !!! Tylko teraz duzo zalatwiania mnie czeka bo moj Tz jak zawsze na wszystko ma czas a pozniej wszystko na ostatnia chwile Yhh normalnie nic tylko nakopac mu w 4 litery....ale z tym tez dam rade

Stary 2009-12-01, 20:00   #2977
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kicia8425 Pokaż wiadomość
Niop nie ma innej opcji,musze dac rade !!! Tylko teraz duzo zalatwiania mnie czeka bo moj Tz jak zawsze na wszystko ma czas a pozniej wszystko na ostatnia chwile Yhh normalnie nic tylko nakopac mu w 4 litery....ale z tym tez dam rade
Jakbym o moim mężu czytałaZawsze ma czas a potem jest panika

Stary 2009-12-01, 20:06   #2978
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Mój też jada i to w nocy, bo myśli że śpię snem kamiennym i nie słyszę. A poza tym rano syf wielki w kuchni, bo zapomina sprzątnąć

No to kuruj się kochana! I zdrowiej

To super wiadomość Bardzo miło się czyta takie wiadomości, że maluszek rośnie i macha rączkami i nóżkami
Oby tak dalej
To sa wlasnie faceci PEPUS udaja takich porzadnych a jak mysla ,ze spimy to dojadaja lakomczuchy gorsi sa od kobiet

dzieki kochana tez mam nadzieje,ze juz tak zostanie do konca przez chwilke sie strachu najadlam ale szybko ulzylo jak zobaczylam,ze jest wsio ok
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 20:06   #2979
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Cytat:
Jakbym o moim mężu czytałaZawsze ma czas a potem jest panika
Ehh dobrze wiedziec ze moj to nie wyjatek w takich sprawach...ale Oni chyba wszyscy tacy sa,jak maja cos zalatwic to zawsze na ostatnia chwile a pozniej haslo "kochanie zalatw" wrrr Ale juz ja tego mojego pogonie do zalatwiania,bo jak nie to pojade sobie w lutym sama do Pl a On tu zostanie zeby zalatwiac swoje sprawy i tyle !!!!

Stary 2009-12-01, 20:07   #2980
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
No to zupełnie jak u mnie! Mój też na wszystko ma czas i wszystko załatwia po czasie. Mało tego zawsze znajdzie się ktoś kto za niego załatwi wszystko
Dobrze, że mam Skype

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2009-12-01 o 20:08
Stary 2009-12-01, 20:14   #2981
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Niop bardzo szkoda ze tak dalego siebie mieszkamy,bo i na obiadek bys wpadla i na klachy bysmy mogly sie spotykac i napewno latwiej by bylo pozegnac ta nasza depreche
Ehhh niop kochana masz racje...tak pogoda jak rozne swieta wpedzaja mnie w depreche tutaj,choc tu przynajmniej mam rodzinne swieta jakich nigdy nie mialam,bo zawsze bylam tylko z mama a teraz na swieta jest 20os i jest sympatycznie...ale mimo wszystko chce wracac do Pl,najchetniej juz teraz ale to niestety nie mozliwe Dlatego wole wstrzymac staranka do czasu az dotrzemy do Pl,zalatwic wszystko jak nalezy zeby i kaska byla dla dzidziusia i wtedy wznowic staranka jak juz bedzie spokojnie,bez stresow i na swoim Dlatego MUSZE zalatwic tablety i mam nadzieje ze sie uda,bo zostalo mi jeszcze tylko troche ponad 2 tyg na ich zalatwienie
Wiesz to nie jest tak ze myslisz tylko o sobie i jestes samolubna,dzieciaki szybko odnajduja sie w nowym srodowisku,jest im latwiej sie przystosowac niz nam,a tez pewnie beda mieli radoche jak beda mieli dziadkow przy sobie Nio to mam nadzieje ze albo rodzice przeprowadza sie do Was na stale albo maz dotrzyma obietnicy za co mocno trzymam Napewno wszystko bedzie dobrze,musimy jakos to przetrzymac tymczasowo !!!
Zebys wiedzial,ze byloby latwiej
jednak w polsce jakby nie bylo jest duzo lepiej jakby tam nie bylo ale zawsze czlowiek jest u siebie a tu jednak na obczyznie i ja bynajmniej taki dyskomfort czuje ,tez mam kochana nadzieje,ze mezus dotrzyma slowa i bedziemy spadac do pl bede wtedy najszczesliwsza osoba

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
No to zupełnie jak u mnie! Mój też na wszystko ma czas i wszystko załatwia po czasie. Mało tego zawsze znajdzie się ktoś kto za niego załatwi wszystko
Dobrze, że mam Skype
To niczym moj maz On zawsze ma czas a pozniej biega z pelnymi gatkami i wszystko na ostatnia chwile

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-01, 20:14   #2982
agnieszka09
Wtajemniczenie

kochane wlasnie robilam biale pranie i wypralam przy okazji kilka bialych ciuszkow malutkiej,ktore dostalam i byly z drobnymi plamkami.
jak wieszalam z tz to takie mielismy usmiechy od ucha do ucha
jejku takie malenstwa tzcik juz doczekac sie nie moze i juz karze malutkiej wychodzic ale lepiej niech jeszcze sobie dobrych kilkanascie tygodni jednak posiedzi

KICIA hhihhiihii kazda trzyma kciuki za kosmitka a Ty tak sie opierasz

ALEXA a najsmieszniejsze jest to,ze sa takie potrawy ktorych ja nie mam pojecia nawet jak sie robi,albo nigdy nie robilam a moj tzcik robi i to wysmienite np.:ryba po grecku,krokiety,mielone,r yba po chlopsku
jedyne czego nie zrobi to ciasta a ja za to zakalce robie

ZEBERKO jak tam z wyprawka dla Piotrusia...czy wszystko juz masz

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-01, 20:15   #2983
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Cytat:
Dobrze, że mam Skype
FACECI !!! normalnie czasem brak do nich sil Ja choc nie potrafie na tyle niemieckiego to to co musi zalatwic po polsku to mam zalatwic ja,a to co po niemiecku to zalatwi pewnie przed samym wyjazdem do Pl a pozniej jeszcze bedzie marudzil ze Mu nie przypomnialam albo Go nie pogonilam...ale ilez mozna gadac
Kochana a Ty jutro masz wolne?? Oj tak tak baaardzo dobrze ze masz skype

Stary 2009-12-01, 20:20   #2984
agnieszka09
Wtajemniczenie

ALEXA ja tez czuje dyskomfort czasami.a dzieciaczkom bedzie na pewno trudno,chociazby ze wzgledu na inny poziom i zakres materialu i wiedzy ...inny jest napewno w pl i inny tutaj

kochana masz tk maxa kolo domku lubie ten sklep czesto sa fajne firmowe rzeczy za tanioche
ja ostatniow tk maxie kupilam kocyk dla Karinki i torbe do szpitala dla malej i na wyjazdy

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-12-01, 20:22   #2985
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
kochane wlasnie robilam biale pranie i wypralam przy okazji kilka bialych ciuszkow malutkiej,ktore dostalam i byly z drobnymi plamkami.
jak wieszalam z tz to takie mielismy usmiechy od ucha do ucha
jejku takie malenstwa tzcik juz doczekac sie nie moze i juz karze malutkiej wychodzic ale lepiej niech jeszcze sobie dobrych kilkanascie tygodni jednak posiedzi

KICIA hhihhiihii kazda trzyma kciuki za kosmitka a Ty tak sie opierasz

ALEXA a najsmieszniejsze jest to,ze sa takie potrawy ktorych ja nie mam pojecia nawet jak sie robi,albo nigdy nie robilam a moj tzcik robi i to wysmienite np.:ryba po grecku,krokiety,mielone,r yba po chlopsku
jedyne czego nie zrobi to ciasta a ja za to zakalce robie

ZEBERKO jak tam z wyprawka dla Piotrusia...czy wszystko juz masz
Szkoda,ze moj nie potrafi bo ja tez duzo rzeczy niestety nie umiem albo po prostu za leniwa jestem i czesto mi sie nie chce i tak bym sie swoim wyreczyla a tak.....blada i musze sie sama meczyc juz mu ostatnio powiedzialam,ze jakas kucharka by sie przydala jak chca dobrze pojesc to durny mnie wysmial

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-01, 20:25   #2986
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Alexa niop dokladnie Polska to Polska jakby nie bylo zawsze bedzie lepiej niz na obczyznie bo jest sie u siebie !!! Ja tez odczuwam ten dyskomfort,dlatego chce juz do PL i normalnie nie moge sie doczekac!!! Jeszcze tylko 2 miesiace
Hehe ooo to Twoj tez nalezy do tych facetow co moj i od Pepus...normalnie nakopac takim to malo !!!!
Agus hihihi nioo supcio sa takie malenkie ciuszki HIhi nawet nie wiadomo jak to powiesic bo takie malenkie hehe...ale niech sie Tz-cik jeszcze wstrzyma z tym proszeniem Karinki o wyjscie,niech sobie wyjdzie w swoim czasie,a On sie doczeka wkoncu coreczki tatusia
Ojj kochana hehehe Ty mi tu teraz kciuki trzymaj za prace w PL zeby wszystko z nia poszlo jak nalezy,a od lutego bedziesz trzymac za brzdaca znow A teraz prosze pomoz mi sie postarac o wiesz co !!!

Stary 2009-12-01, 20:26   #2987
agnieszka09
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda,ze moj nie potrafi bo ja tez duzo rzeczy niestety nie umiem albo po prostu za leniwa jestem i czesto mi sie nie chce i tak bym sie swoim wyreczyla a tak.....blada i musze sie sama meczyc juz mu ostatnio powiedzialam,ze jakas kucharka by sie przydala jak chca dobrze pojesc to durny mnie wysmial

moj to kucharek
zostanie wykorzystany do robienia potraw na swieta a ja zajme sie na spokojnie sprzataniem domku i dekorowaniem

KICIA musze tego skypa zalozyc.teraz jak laptopa zmienilam to napewno zaloze.kamere ma wmatowana tylko sluchawki dokupie bo sie zagubily

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-12-01, 20:29   #2988
alexa1307
BAN stały

Cytat:
ALEXA ja tez czuje dyskomfort czasami.a dzieciaczkom bedzie na pewno trudno,chociazby ze wzgledu na inny poziom i zakres materialu i wiedzy ...inny jest napewno w pl i inny tutaj

kochana masz tk maxa kolo domku lubie ten sklep czesto sa fajne firmowe rzeczy za tanioche
ja ostatniow tk maxie kupilam kocyk dla Karinki i torbe do szpitala dla malej i na wyjazdy
No wlasnie problemem jest szkola i poziom nauczania w pl jest strasznie wysoki a tu jest ogolem luzik,dlatego moja mama chce sie poswiecic z tatkiem i przyjechac do Nas nawet na stale mam nadzieje,ze to wypali i przyjada do Nas bo tu jednak finansowo latwiej

A no mam tk kolo domku moj maz nie za bardzo jest z tego zadowolony ale ja za to bardzo masz racje ,ze ten sklep jest po prostu swietny,mozna za grosze ,wiadomo nie zawsze ale czesto kupic jakies naprwde fajne i firmowe fatalaszki dla Doriana ostatnio kupilam tam sporo ciuszkow za 2,3 funty moj maz kupil fajny dresik diesela dla malego za 3 funty!!! normalnie bylam w szoku,ze taki piekny i tylko za takie grosze dzis tez tam troszke buszowalam
Stary 2009-12-01, 20:29   #2989
zebra666
Zakorzenienie

A ja idę spać, bo zakupy dzisiejsze ze mnie wychodząchwila łażenia a nogi bola... kolorowych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-01, 20:30   #2990
agnieszka09
Wtajemniczenie

KICIU postaram sie...tylko problem wlasnie w tym,ze do lekarza trzeba isc.no a ja nie pojde...ale by mial ubaw i jeszcze by mnie wysmial:h ahaha: ale postaram sie

tak to bedzie corosia tatusia.juz zapowiedzial,ze bedzie ganial amantow i burakow przeganial i ze bedzie ja sledzil jak gdzies bedzie wieczorem na dyskoteke wychodzila mam nadzieje,ze mu przejdzie

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-12-01, 20:31   #2991
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Oj tak tak Agus od lutego skype obowiazkowo musi byc !!!! Nie ma innej opcji !!!!

Stary 2009-12-01, 20:32   #2992
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Alexa niop dokladnie Polska to Polska jakby nie bylo zawsze bedzie lepiej niz na obczyznie bo jest sie u siebie !!! Ja tez odczuwam ten dyskomfort,dlatego chce juz do PL i normalnie nie moge sie doczekac!!! Jeszcze tylko 2 miesiace
Hehe ooo to Twoj tez nalezy do tych facetow co moj i od Pepus...normalnie nakopac takim to malo !!!!
Agus hihihi nioo supcio sa takie malenkie ciuszki HIhi nawet nie wiadomo jak to powiesic bo takie malenkie hehe...ale niech sie Tz-cik jeszcze wstrzyma z tym proszeniem Karinki o wyjscie,niech sobie wyjdzie w swoim czasie,a On sie doczeka wkoncu coreczki tatusia
Ojj kochana hehehe Ty mi tu teraz kciuki trzymaj za prace w PL zeby wszystko z nia poszlo jak nalezy,a od lutego bedziesz trzymac za brzdaca znow A teraz prosze pomoz mi sie postarac o wiesz co !!!
Fajniusio masz jeszcze tylko troszke i juz bedziesz miala codziennie dobry humor szybko zleca te 2 miesiace tym bardziej,ze teraz swieta to czas powienien szybko zleciec odzyjesz pewnie i to bardzo

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
A ja idę spać, bo zakupy dzisiejsze ze mnie wychodząchwila łażenia a nogi bola... kolorowych
Kolorowych ZEBERKO
Stary 2009-12-01, 20:36   #2993
agnieszka09
Wtajemniczenie

ZEBRA kolorowych

ALEXA ja sei tam wybiore chyba w niedziele zobacze przy okazji ozdoby siwateczne

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

KICIA nie pomyslalam o tel

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-12-01, 20:43   #2994
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Zeberko kochana kolorowiutkich snow i spokojniutkiej nocki Do juterka
Alexa niop swietnie by bylo gdybys rodzicow miala bliziutko,zawsze to juz jakis plus,fakt ze nie to samo co bycie w PL,ale chociaz najblizsi blisko to juz cos...ohh zeby sie tylko udalo !!!
Agus heh wiem wiem wlasnie ze ciezko to zalatwic,noo a Ty do lekarza nie mozesz isc bo naprawde Cie wysmieje i jeszcze pomysli ze jakas wariatka jestes albo cus
Hehehehe noo tatus juz przygotowany do swojej roli Noo lepiej zeby mu przeszlo bo bedzie miala laska przechlapane jak tak bedzie wszedzie za nia lazil i siare przed kumplami robil :P

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Alexa niop mam nadzieje ze wszystko sie uda w terminie...jedyne co mnie martwi to to mieszkanie ze wlasciciel sie nie zgodzi na skrocenie czasu i powie ze musza byc 3 miesiace yhhh,ale fajny z niego facet wiec moze sie dogadamy
Niop mam nadzieje ze czas szybciutko zleci,i ze jak juz bede w PL to wszystko bedzie jak powinno i napewno juz nie bedzie takich stresow i takiej deprechy jak tutaj
Agus tak tak wiem,ale juz nie chcialam Ci dzis tyleczka zawracac i sie nie upominalam,sklerotyczko Ty moja

Stary 2009-12-01, 20:44   #2995
alexa1307
BAN stały

Cytat:
ZEBRA kolorowych

ALEXA ja sei tam wybiore chyba w niedziele zobacze przy okazji ozdoby siwateczne

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

KICIA nie pomyslalam o tel
No ja wlasnie tez musze sie rozejrzec za ozdobkami swiatecznymi w niedziele chyba bede dzialala i bede ubierala choineczke
Stary 2009-12-01, 20:46   #2996
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
FACECI !!! normalnie czasem brak do nich sil Ja choc nie potrafie na tyle niemieckiego to to co musi zalatwic po polsku to mam zalatwic ja,a to co po niemiecku to zalatwi pewnie przed samym wyjazdem do Pl a pozniej jeszcze bedzie marudzil ze Mu nie przypomnialam albo Go nie pogonilam...ale ilez mozna gadac
Kochana a Ty jutro masz wolne?? Oj tak tak baaardzo dobrze ze masz skype
Ja mam teraz zachrzan w pracy i nie mam już wolnego i to aż do 20 stycznia. Tak to jest jak się chciało. A coś może duszyczka potrzebuje?

Stary 2009-12-01, 20:47   #2997
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Zeberko kochana kolorowiutkich snow i spokojniutkiej nocki Do juterka
Alexa niop swietnie by bylo gdybys rodzicow miala bliziutko,zawsze to juz jakis plus,fakt ze nie to samo co bycie w PL,ale chociaz najblizsi blisko to juz cos...ohh zeby sie tylko udalo !!!
Agus heh wiem wiem wlasnie ze ciezko to zalatwic,noo a Ty do lekarza nie mozesz isc bo naprawde Cie wysmieje i jeszcze pomysli ze jakas wariatka jestes albo cus
Hehehehe noo tatus juz przygotowany do swojej roli Noo lepiej zeby mu przeszlo bo bedzie miala laska przechlapane jak tak bedzie wszedzie za nia lazil i siare przed kumplami robil :P

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Alexa niop mam nadzieje ze wszystko sie uda w terminie...jedyne co mnie martwi to to mieszkanie ze wlasciciel sie nie zgodzi na skrocenie czasu i powie ze musza byc 3 miesiace yhhh,ale fajny z niego facet wiec moze sie dogadamy
Niop mam nadzieje ze czas szybciutko zleci,i ze jak juz bede w PL to wszystko bedzie jak powinno i napewno juz nie bedzie takich stresow i takiej deprechy jak tutaj
Agus tak tak wiem,ale juz nie chcialam Ci dzis tyleczka zawracac i sie nie upominalam,sklerotyczko Ty moja
Ulozy sie wszystko
czasem wydaje sie ,ze czlowiek sie moze nie dogadac ale to tez tylko czlowiek ,wiec jak mowisz ,ze fajny z niego facet takze nie powinno byc problemu,teraz to juz tylko z gorki Wam bedzie lecialo,juz nic pod gorke
Stary 2009-12-01, 20:48   #2998
agnieszka09
Wtajemniczenie

ja tu sobie z Wami pisze a tz wyjadl mi wszystkie ciastka
i zadowolony z siebie bo jedno mi zostawil

KICIU ja tez mam nadzieje,ze to tak tylo teraz tak mysli a pozniej bedzie normalnie

tak ta moja pamiec
a jak tam moj piesio.moja swinia mnie wkurzyla bo dzis odkurzalam a juz caly dywan w rocinach bo gania w ta i z powrotem i wiory z klatki wysypuje

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Stary 2009-12-01, 20:53   #2999
Kicia8425
Zadomowienie

GG do Kicia8425

Cytat:
Ja mam teraz zachrzan w pracy i nie mam już wolnego i to aż do 20 stycznia. Tak to jest jak się chciało. A coś może duszyczka potrzebuje?
Ahh nio tak znow zapomnialam ze Ty teraz kochana zasuwasz jak malutki motorek w pracy I sobie nie poklachamy Yhh i to jeszcze tak dlugo noo masakra dobrze ze przynajmniej tutaj i na gg moge Cie dorawac Tak duszyczka chciala sobie poklachac Bo tablet to mi kochana raczej nie zalatwisz...a tez narazie mecze z tym Agusie a pozniej jak nie da rady to zobacze co tutaj da sie zrobic heh....bo czas tak szybko leci ze dzis sie kaplam ze to juz tylko 18 dni ...

Stary 2009-12-01, 21:10   #3000
agnieszka09
Wtajemniczenie

PEPUS tylko nam sie nie przegrzej i nie przemecz za bardzo w tej pracy

KICIA zobacze co sie da zrobic

ALEXA ja tez juz nie dlugo bede ubierac choinke.a bedziecie mieli sztuczna czy zywa

w pl w domku zawsze mamy zywa choinke do sameg sufitu i pelno kolorowych bombek

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości