![]() |
#2971 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
![]() Panika...dobre słowo.... Ja to się czuję jak przed skokiem na bungiee!!! Już się boję ale wiem,że do tego skoku jeszcze troszkę czasu.... Tylko co będzie tuż przed.... ? ![]() Wiem,wiem robię się monotematyczna... ![]()
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
eh, ciągle się boję. ale mam nadzieję, że warto
![]()
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z drugiej strony na bungee nigdy bym nie skoczyła, ale pokroić jeszcze raz to chyba bym się dała (ale cieszę się, że nie ma takiej potrzeby ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Strach normalna sprawa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fajnie,że dr Skwiercz ma tak wiele pozytywnych opinii. To ważne!!! ![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- [QUOTE=listopadowa80;15065 626]To też normalne ![]() Z drugiej strony na bungee nigdy bym nie skoczyła, ale pokroić jeszcze raz to chyba bym się dała (ale cieszę się, że nie ma takiej potrzeby ![]() ![]() Ja to już się zastanawiam czy nie wypić wiaderka melisy w dzień przed i tego dnia........ Jak ja już się tak mega stresuje ![]() Listopadowa dlaczego ja nie mogę zobaczyć w Twoim profilu tego "o mnie" ? ? ? Masz to zblokowane ? U Horo widzę...... A moje widać? ? ? ![]()
![]() |
#2976 | ||
Zakorzenienie
|
Daga -a odnośnie rozmiaru: czy już zdecydowałaś? Myślę, że te 325 cc to świetna propozycja, ale wybierz taki, aby potem nie żałować i nie pluć sobie w brodę
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2009-11-03 o 14:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Wtajemniczenie
|
nie moge uzywac tego srodka pudrowego na bazie jodyny, bo moze wystapic rekacja alergiczna..coz po 18;00 jade do szpitala wywalczyc antybiotyk, bo to on ogdrywa tu najwazniejsza role..juz mam dosyc laski, nikomu nie zycze takiej rekonwalestencji...to jest wazniejsze niz cala operacja, wiec te dziewczyny przed op. nie bojcie sie, bo to co ja mam w glowie mnie przerasta..
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=listopadowa80;15066 046]Będą idealne
![]() ![]() ...ale czytam między wierszami,że Ty byś na moim miejscu brała 350 cc..... ![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Dziś porozmaiwam z dr o moich rozmiarowych rozterkach..... ![]()
#2982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mogę tylko powiedzieć, że dr Skwiercz ma fantastyczne oko i na pewno ciebie nie skrzywdzi 'rozmiarowo' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2984 | |
Wtajemniczenie
|
nie wiem na co jestem uczulona nigdy nie mialam problemow z lekami, masciami itd. zalozylam opatrunek, bo widze ze znow cos tam zoltego leci czekam na faceta i jedziemy do szpitala po antybiotyk...
---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak napisała Agnes - prawdopodobnie C. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Wtajemniczenie
|
no hej skorpi co tam urodzinki niedlugo co
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2987 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak najbardziej moje zdjęcie ![]() ![]() Startowałam z 70b (chyba ![]() ![]() Mam implanty okrągle Allergan Inspira TRX 615 g umieszczone pod mięsień. Ważne jest wszystko przy doborze rozmiaru... obwód pod biustem, obwód w biuście, stan skóry, budowa Twojej klatki piersiowej ![]() Ja mam bardzo szeroką klatkę i dlatego implanty są takie duże ![]() ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Cytat:
no to glowa do gory... wszystko będzie super ![]() teraz sumiennie przestrzegaj zaleceń doktorka ![]() ![]()
![]() |
#2989 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2991 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sloneczko tak sobie mysle o Tobie i sie zastanawiam czy nie mozesz isc po prostu do polskiego lekarza? jestem pewna ze w uk tak jak w irl jest mnostwo polskich lekarzy, gdybys pokazala mu te recepte z kliniki moze dalby ci angielskie odpowiedniki o takim samym skladzie??? to chyba najlepsze rozwiazanie ![]()
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Horo, a jak twój uparciuch ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale powinnam jeszcze kilka razy dziennie masować, bo jednak malutka różnica jest (ale jest) ![]() ![]() Zamowilam dzisiaj staniczek.. przesliczny... ![]() ![]()
![]() |
#2994 |
Wtajemniczenie
|
mam Dalacin C i nic poza tym...w sumie to duzo bo antybiotyk, i jakis ply na przemywanie ran....
#2995 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też orientację chyba zmieniam powoli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() Pamiętam, że Moli miała też podobny problem i wszystko skończyło się pomyślnie ![]() Buziam Cię mocno ![]() ---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:13 ---------- Listopadowa-moja mała pociecha bardzo Ci dziękuje ![]() ![]() I teraz się pochwalę jak ja się z tymi topikami udałam-przypomnę , że 5 kupiłam i już są w drodze ![]() ![]() .....no nic , topiki się przydadzą na pooootem, do spania ![]() ![]() Zmykam, buziaki, miłego dnia ![]()
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak jeszcze Ty do wtorkowych dolaczysz to juz wszystko napewno bedzie ok ![]() ![]() Moze mi ktos powíedziec po co sie ta kieszen podszywa juz szukalam ( ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ---------- Agnes jak sie czujesz , jest Ci troche lepiej pisz nam tu zaraz bo sie martwimy ![]() ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- Wlasnie napisalam do doktorka w sprawie rozmiatu implantatu ![]() - 73 pod biustem (ciasno) -84 w biuscie -170 cm -ok. 63 kg Jesli chodzi o moje oczekiwania to napisalam , ze chce pelne c ( w sportowym bh ) lub male d ![]() Jak myslicie ile doktorek mi zaproponuje ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-11-04 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na foteczki trochę poczekamy, niestety ![]() ![]() ![]() I wogole mialam Wam napisać, że pierwszy raz w zyciu zobaczylam jak powinno się zakladać stanik, skad powinno sie zebrać calosć piersi do miseczki i byłam zaskoczona.... nigdy tak nie celebrowalam "upychania cycuchow do misek" ![]() No i Pani wyprowadzila mnie z blędu, co do odczytywania rozmiarow... nie sugerujmy sie tym, co jest w necie!! Przy zmianie obwodu o 5 cm, miseczka zmienia się o 1 rozmiar... a nie o 2!!! Udowodnila mi to, przymierzając rożne miseczki ze staników z rożnymi odwodami na mój biust ![]() A jakie ma oko... od razu podala i rozmiar, jaki powinnam nosić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I podala mi fajne tabelki, jak dobierać miseczke w zależności od obwodu: 90A=85B=80C=75D=70E=65F=6 0G (to jest jedna i ta sama wielkość miseczki) 90B=85C=80D=75E=70F=65G=6 0H 90C=85D=80E=75F=70G=65H=6 0I 90D=85E=80F=75G=70H=65I=6 0J czyli taka sama miseczka jest np. w 85 E i 65 I ![]() czarna magia stanikowa ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- agnes, a jak u Ciebie? Lepiej juz wygląda rana? Znalazlaś jakieś leki i środki do dezynfekcji? ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
biorąc pod uwagę to, jaki rozmiar biustu oczekujesz , wydaje mi sie, ze 350 byloby akurat ![]() ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2009-11-04 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
pysia,
biorąc pod uwagę to, jaki rozmiar biustu oczekujesz , wydaje mi sie, ze 350 byloby akurat ![]() ![]() horo - bardzo dziekuje , ze nmie tak wspierasz i doradzasz ![]() Mnie zalezy zeby mialy sportowy wyglad , nie przeszkadzaly w sporcie ( bieganiu, plywanie ,siatka , koszykowka, narty snowbord , rolki , czasem jazda konna , aerobik , aerobik + boks itp.) Ja sie nawet zastanawiam czy te 350 nie beda za duze ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz jak juz dokladnie sprecyzowalam co chce osiagnac , mozesz mi doradzic czy 350 wysoki beda ok. ![]()
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-11-04 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przy większych moglabyś rzeczywiście odczuwać dyskomfort w trakcie ćwiczeń, jeśli sa one na miejscu 1 ![]() A Twoj stanik sportowy w rozmiarze C byłby na pewno świetnie wypelniony już przy 300 cc ![]()
![]() |
#3000 |
Przyczajenie
|
Pysia... Napisane przez pysia222
![]() Wlasnie napisalam do doktorka w sprawie rozmiatu implantatu ![]() - 73 pod biustem (ciasno) -84 w biuscie -170 cm -ok. 63 kg Jesli chodzi o moje oczekiwania to napisalam , ze chce pelne c ( w sportowym bh ) lub male d ![]() Jak myslicie ile doktorek mi zaproponuje ![]() Hej kochana...ja mam podobne wymiary do twoich, tyle, że jestem ciut wyższa, mam 400cc pod mięsień i rozmiar jaki z tego osiągnęłam to w tym momencie po 2 miesiącach od operacji jest 75 E...jeśli ciągle chcesz czynnie uprawiać sport, to wg mnie są one za duże (moje zdjęcia masz zdaje się na 21 stronie, albo coś koło tego), powiem tak...biega się w nich nie za bardzo...codziennie ćwiczę też na orbitreku i to z duszą na ramieniu, żeby się cosik nie stało...kurde, nawet w kręgle nie można grać. Pomyśl jak ma wyglądać twoje życie i co jest dla ciebie ważne. Wiesz...nie jest sztuką zrobić sobie wielkie cycki...sztuką jest zrobić je takimi, żeby nie kolidowały ze wszystkimi obowiązkami i przyjemnościami. Pozdrawiam cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.