|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Jestem typem dziewczyny, która kopie w automat z colą
Czy możesz zauważyć, że chcę cię, kiedy odpycham cię od siebie? Nie oceniaj mnie jutro Przez to, jak zachowuję się dzisiaj |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
oooj miło miło . ![]() ![]() eee no oczywiście wybaczam. heh xd pochwała mnie motywuje do myślenia nad nowymi opisami . ________________ Wyciągnij dłonie i chwyć marzenie ono rozproszy złe losów cienie. Bo ja nie potrzebuje publiki by czuć się kimś . ;-) w głębi serca wszystko jest dozwolone . nadzieja powoli wygasa.. ale trzeba wierzyć . ________________ www.nieedlaciebiee.fbl.pl |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Raczkowanie
|
ten ukradam.! ![]() w ogóle Cię często okradam. ![]() ![]() __________ na białej, puszystej chmurce chcę być. ![]() kocham nasze rozmowy o zmierzchu. i o świcie też. zapomniałeś.? zatarłeś wszystkie ślady po mnie. szkoda. nie będę pocieszeniem, gdy się na niej zawiedziesz.
![]() |
#2974 |
Rozeznanie
|
Słyszałam, że jesień jest podobna do jabłek z cynamonem.
Z tysiąca przyczyn. Z miliona powodów. Czasami najpiękniejsza prawda to szaleństwo. Ciężka głowa pełna niewyspanych myśli. I szczęście pachnie kawą. I chłoniesz je z bliska. A chłód w pokoju sączy waniliowe mleko. Jesienią łatwiej jest przedawkować myślenie niż szczęście. Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu Twojej świadomości. Są takie dni, kiedy otwarcie oczu jest aktem odwagi. Gdzieś daleko stąd śni się mój najlepszy sen. Nie śnij się, nie śnij. Robisz mi nieporządek w chaosie. I wszyscy powtarzają: ‘Takie jest życie’ i nikt nie pamięta, że życie jest takie, jakie sami zbudujemy.
#2975 |
Konto usunięte
|
Kiedyś wierzyłam w każde Twoje słowo, dziś nie wierzę nawet w milczenie.
Nie mogę uwierzyć, że właśnie teraz, kiedy wszystko się j*bie i nie mam nawet najmniejszej nadziei, że będzie lepiej, nie ma Cię przy mnie. A przecież tyle razy obiecywałeś, że będziesz zawsze.. I żyli długo i szczęśliwie.. nie skarbie, zapomnij. Tobie życie napisało inny scenariusz. Dla Ciebie rzuciłam palenie, nauczyłam się chodzić na obcasach i pomalowałam paznokcie na czerwono. To dla Ciebie. Dla Ciebie. Dla Ciebie stałam się najnaiwniejszą dziewczyną w szkole. Nie marzę już o księciu na białym koniu. Wiem, że życie może dać mi jedynie trola na kulawym kucyku. z innej bajki, TiScatteroUnaFoto, ciiri, always be yourself -łał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zadomowienie
|
Miłość to wielce ryzykowne
przedsięwzięcie. Wymaga ona tego, co dziś już nie jest w modzie: życia prostego, umiejętności rezygnowania z czegoś, opanowania, odrzucenia samolubstwa i żądzy posiadania. Lubisz mnie? On powiedział "nie". Myślisz że jestem ładna? - zapytała Znowu powiedział "nie". Zapytała więc jeszcze raz: "Jestem w twoim sercu?" powiedział "nie". Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś płakał za mną?" powiedział, że "nie". Smutne - pomyślała i odeszła. Złapał ją za rękę i powiedział: "Nie lubię cię, kocham cię. Dla mnie nie jesteś ładna, tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, jesteś moim sercem. Nie płakałbym za tobą, tylko umarłbym z tęsknoty."
I need your love http://www.suwaczki.com/tickers/bfarxzdvsmirnrv7.png Moje Serduszko bije już http://www.suwaczki.com/]http://www.suwaczki.com/tickers/w5wqkrhm8md636fk.png Edytowane przez __Fallen Angel__ Czas edycji: 2009-10-31 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Przyczajenie
|
...się skacze, się pływa, ciałko też mam zaj....ste
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Raczkowanie
|
TiS
Guziki xD dontgivemename rilen suve panna_miodowa cudneeeeeeee ;***** ____________ spodziewałam się tego. bo widzisz- jednak się nauczyłam, że marzenia się nei spełniają. mam nawyk. gdy o Tobię myślę na lekcjach, po prostu pstrykam długopisem. a moja sorka od polskiego za każdym razem mówi żebym przestałą bo mnie wyrzuci, ponieważ przeszkadzam jej tym w prowadzeniu lekcji. ale jak mam przestać o Tobie myśleć?! właśnie sobie leżę ze słońcem pod głową i oglądam ziemię z szaroburej chmury Ej, ej pasujecie do siebie jak tubka i klej. Nie prowokuj mnie do tworzenia absurdalnych marzeń. Zawsze czekasz na mnie na korytarzu. Zawsze naprzeciwko tej sali w której mam lekcję. Dziwne, chyba znasz mój plan na pamięć. Ja z radością rzucam Ci się na szyję, czasami jednak wtulam się w Ciebie i mówię jak nie nawidzę pani od chemii. Ale zawsze, na każdej przerwie jestem z Tobą. Co z tego. Uważasz mnie za najlepszą przyjaciółkę. A ja Ciebie za kogoś więcej. Boję się, że mogę Cię stracić. Uchwycić najepsze chwile. Złapać je w najwyższym punkcie. Serce mi się przeziębiło. I polonistka pyta mnie o definicję bajki. chwila zastanowienia. Tak wiem. Odpowadam, że mój były chłopak zawsze wciskał mi jakieś bajki. Ona mi jednak mówi, że bajki można opowiadać. Tak też, nie ważne- myślę. Liczy się to, że zawsze mówiłeś mi, że masz coś ważnego do załatwienia. A wtedy byłeś z NIĄ. Tak.. ale cóż poradzić. w bajki się wierzy. Mój ideał? Wiesz, dziwnie podobny do ciebie. Dziś już mnie nic nie obchodzi. Tęcza wyblakła, a gwiazdy wszystkie spadły.
#2979 | ||
Raczkowanie
|
kradnij ,kradnij kochana
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chciałabym być czarodziejką. Ale jestem tylko małą dziewczynką.
Co zrobić gdy ma się oczy pełne łez a dusze zalaną głupotą? Niech kończy się świat. Pojutrze czy dziś - nieważne. Niech rozpadnie się na pół. Jestem świadom swoich wad, ale ty tez popatrz w lustro. Jeśli dni te trafił szlag, nie łudź się nie wrócą. Chodź, zabiorę cię tam, gdzie w kolorach jest świat, Choć na chwilę zapomnij.. To wieczna niespodzianka w życiu nie ma nic na pewno żyję dla takich chwil kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna Jesteś taki piękny nagrany na dźwiękach wszystko co mi mówisz biorę kochany do serca Ty znów obiecujesz - zadzwonię nim uśniesz.
![]() |
#2980 |
Zadomowienie
|
miło że ktoś tam jeszcze o mnie pamięta ; )
i nawet mocno mi się nie dostało ![]() coś tam: i know We're inseparable. <3 Ona leży tu, już jakiś czas Taka niewinna... i pulsujący mocno wulkan mój to Ty... <3 gdybyś miał białego konia i zbroję... wszystko mogłoby potoczyć się inaczej. sny są popier.olone, zwłaszcza te nad ranem. i will always be waiting here for You... let's get these hearts beating. faster, faster!
![]() |
#2981 |
Wtajemniczenie
|
akwem, meniusia4 - dziekuje
![]() ------------- Jak dobrze, byłoby zapomnieć zapach Twojego oddechu.. wyobraź sobie , ze przychodzi taki dzień w Twoim życiu, że masz kogoś bardzo blisko siebie, a tak naprawdę go nie masz. jest nieosiągalny. wystarczyło by wyciągnąć rękę, powiedzieć przepraszam czy choćby 'kocham Cię' i wszystko wróciło by do normy. ale uczucie i strach przed odrzuceniem nie pozwalają Ci na to. – Najgorsze jest to, że ja mam wielką, gigantyczną, megadupę! Ona mi się całkowicie wymknęła spod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne, a ona ma swoje. Na przykład idę korytarzem, a ona mi się szyderczo dynda z tyłu. – Ja na przykład mam wszystko w dupie i to z każdym dniem więcej i dlatego muszę sobie coraz większy rozmiar kiecek kupować. – To jeszcze nic, ja ekstraduję cellulit z powietrza. Mój organizm jest w stanie wyłapać z powietrza niezbędne cellulitowi do życia tłuszcze i zamienić je w tłustą okładzinę. – Przecież ty jesteś chuda jak szczapa. – Gdzie tam, kochana! Cellulitu nie mam chyba tylko pod oczami aktualnie. nie płacz. ludzie potrafią ranić i odchodzić. wracać też potrafią, wiesz ? - myślisz, że Bóg często płacze ? - jeśli w ogóle Bóg istnieje, to powinien płakać cały czas, wyć powinien kur.wa. Najtrudniej w życiu patrzeć jest w oczy ukochanej osoby i widzieć pustkę. Zupełne nic. Obojętność , zero tęsknoty. Najtrudniej czuć że się ją kocha cała sobą i wiedzieć że bez niej nie można żyć ale ona bez ciebie jest szczęśliwa. Najtrudniej kochac bez wzajemności.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Raczkowanie
|
To może by tak jakieś fragmenty z piosenek? Uważam, że niektóre utwory są kopalnią wspaniałych opisów
![]() Nieważne są żadne słowa, nasza miłość jest piękna! Ilu chłopców już miała i czy była do wzięcia? Ilu kochała i trzymała w objęciach? Złośliwi mówią na nią 'niewinna'... Raczej siedzimy na dachach, bawimy się w powietrze... Ale proszę Cię, wróć do mnie 30 raz... I czyja to wina? Nie wiem. Wodzi nas za nos przeznaczenie. Ile Cię trzeba dotknąć razy, żeby się człowiek poparzył? No, ale tak, żeby już więcej, ani razu, żeby już więcej za nic, żeby już więcej nie miał odwagi... No ile razy? O, udupienie totalne (!) Znikąd się więcej nie dowiem, niż z oczu Twych i powiek. Z zaciśniętych do krwi warg... Możesz milczeć sobie. A może by tak poddać duszę chemicznym środkom, a do mózgu podpiąć prąd? Dla Ciebie mógłbym wszystko zmienić, mógłbym nawet uwierzyć... Naprawdę na dużo mnie stać. I czując Cię obok opowiem o wszystkim, jak często się boję i czuję się nikim. Na 1 2 3 4 znikają wszystkie szmery. Najtrudniej jest, gdy budzę się... Znowu się rozstaję z moim łzami, jak balon co zrzuca kolejny ciężki worek... I nic nie mogę, normalnie nic nie mogę. W oddali coś jaśnieje, wszystkiemu wbrew uśmiecha się... Czasem myślę sobie: możliwe, że gdyby miłości włożyć okulary nigdy nie bylibyśmy zakochani. Miłość i nienawiść to dzieci niewoli, wydane na świat dla lepszej kontroli nad ludźmi. Czy to była moja wina, że przedstawienie tak szybko się zaczyna?! Kochaj mnie- to takie łatwe: wystarczy tylko za siebie nie patrzeć. Kochaj mnie mimo wszystko. A może czujesz to co ja i za czymś tęsknisz? I jeśli zwątpisz choć jeden raz... Jeśli zwątpisz choć raz, to choćbyś z pistoletem zaszedł mi drogę - powrotów nie będzie. Moje oczy są oczami wariata, kiedy spotykają się z Twoimi oczami. Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie. Gdybym mogła schowałabym Twoje oczy w mojej kieszeni. Jestem sama, taki los... Niekochana, taki los... Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje. I masz swoje słowo- rozczarowanie... Nieważne. Jedyne co mam to złudzenia, że mogę mieć własne pragnienia. Dotykaj delikatnie, bezszelestnie, ciepłem palców... ![]() Moje serce jest pełne miłości, moje serce nie chowa urazy.
![]() |
#2983 |
Zadomowienie
|
100 stronka
![]() * * * gdy zawiodą wszystkie inne wyjścia, mamy wyjście awaryjne, mamy siebie.
![]() |
#2984 |
Raczkowanie
|
r0zunia- jak dobrze że się pojawiłaś, brakowało tu Ciebie <3
~~~~
~~nagły deszcz, okruch zdarzeń, okamgnienie.. zbieram i chowam gdzieś w kieszeni serca,by ocalić. ~~ bezkształtne wagony złudzeń sterują do domów.. ~~ I feel like I'm drowning in a river of tears..- czuję jak bym tonął w rzece łez ~~ może kiedyś pozwolę Ci się zrozumieć..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Rozeznanie
|
akwem
![]() Twoje odejście nie pomogło mi zrozumieć braku uczucia między nami.
nic bardziej mnie nie boli, niż myśl, że nie możesz być mój. pisała i marzyła o niej. ale nigdy naprawdę nie doznała czym jest miłość. pocałuj mnie błękitem swych źrenic. nic nie chcę, poza uśmiechem i radością Twych oczu. wciąż czekam, choć już wypłowiały moje rzęsy i wyparowały perfumy.
#2986 |
Raczkowanie
|
szkoda, że nie umiem czarować. życie byłoby wtedy o wiele prostsze.
Dziękuję. il. <33 / (on) Przed śmiercią możesz wykonac jeden telefon... Dzwonisz i słyszysz, że jest zajęte... poprawiasz mi humor lepiej niż milion kostek czekolady, lody z filmem i koc z herbatą. A macie może w swoich zbiorach o urodzinach? Moich (16) bo nie znalazłam żadnych fajnych... ![]()
![]() |
#2987 |
Zadomowienie
|
meniusia- dziękuje słoneczko
![]() ochronię cię przed twoją własną
niepewnością, przeniosę na ciebie wszelkie dobre cechy, których tak naprawdę nigdy w sobie nie wykształciłeś, i kupię gwiazdkowe prezenty dla całej twojej rodziny. Dam ci słońce i deszcz, a jeśli akurat okaże się to niemożliwe, zagwarantuję ci je na przyszłość. Dam ci to i wiele więcej, aż będę tak osłabiona i wyczerpana, że odzyskam energię, tylko jeśli zadurzę się w kimś innym. Nie przedstawiam tych faktów z dumą, ale tak to właśnie z mojej strony zawsze wyglądało. — Elizabeth Gilbert
#2988 |
Wtajemniczenie
|
Tusilla - dziękuję z całego serduszka
![]() ![]() A tak na marginesie.. Ta miniaturka to Twoje zdjęcie? Bo kurczę, znam jedną osobę, co podobnie wygląda ![]() Kochanaa - kradnij ![]() ![]() ciiri - ja też się cieszę z tego naszego podobnego gustu <3 Prosiła mnie, żebym Panu coś powtórzył. Powiedziała, że gdyby miłość mogła decydować o wszystkim, ona byłaby teraz z Panem. Ludzie mają blizny w różnych dziwnych miejscach. To jak mapa ich przeszłości, ślady starych ran. Niektóre goją się i zostają po nich tylko blizny inne. Niektóre rany zostają na zawsze i chodź skaleczenie zabliźnia się ból pozostaje. Serce to organ. Napędza i pompuje krew, czasami się zatyka, jednakże nie mówi. Nie posiada ust. / Chirurdzy<3
![]() |
#2989 |
Raczkowanie
|
Pop kultura dzieciaków gównem plastikowym karmi.
.
#2990 |
Raczkowanie
|
"sięgaj do gwiazd, mój mały...zdobędziesz świat, świat cały"
"chodź na party! nie bądź znów uparty , chodź na party! Będą smerfne żarty, śmieszne stroje..." "hej osiłku chodź na maszt, wyruszamy w wielki świat " troche smerfów wam tu dałam, mam nadzieje,że coś się podoba! ![]() jestem córcią mojego Papy Smerfa, o! ![]() _______________________ mam talent potrafię myśleć o Tobie 12121231 razy dziennie ![]() 1day. Edytowane przez martekbezmajtek Czas edycji: 2009-10-31 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
TiS <3
Choć raz pozwól mi usłyszeć,że zależy Ci właśnie na mnie. Jesteś dla mnie zagadką, której nie potrafię rozwiązać. A przecież łamigłówki to moja specjalność. Zawsze Cię kochałam. Mimo wszystko-kocham Cię nadal.
![]() |
#2992 |
Przyczajenie
|
, jak nikt przynosisz mi powietrze...'
Tylko Ty całujesz moje łzy. <3 I tylko Ty razem ze mną w parku słyszysz szum jesiennych liści .... ______________ 01.06.2007r Mateusz <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
BAN stały
|
Dla Ciebie wyrzeknę się kubka gorącej czekolady w jesienny wieczór, parasola, gdy będzie padał deszcz i rękawiczek, gdy nadejdzie zima. Wszystko czego chcę w zamian, to świadomość, że jesteś tylko mój.
Nie podzielę się. On jest mój. Tak samo jak rower, który dostałam na komunię, telefon z okazji 13 urodzin i ukochany sweter na tegoroczne imieniny. On jest prezentem od losu. A takimi prezentami się nie dzielę! -Kocham Cię. - Jak bardzo? - Nie ma porównania. Nawet w lotku nie było tak wysokiej kumulacji. ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
wiesz kochanie? lubie Cię słuchać jak z przejęciem opowiadasz o swojej pasji.Trochę przypominasz mnie mówiącą o Tobie.
bądź tu. pomóż mi przeżyć ten dzień i przyszły rok i moje osiemdziesiąte urodziny, dobrze? kochanie, spróbujesz poskładać moje roztrzaskane serce? |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | ||
Rozeznanie
|
no to się ciesze
![]() Cytat:
![]() i Te Twoje wypocinki też są cudneeeeeeeee xD ![]() Cytat:
![]() _________________________ `a niebieskim długopisem narysuje Ci czerwone serce .!
tylko jeden bo lecę oglądać mam talent ; D
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
Drift, CookieCrisp, kamisha - kochać, kochać, kochać.!
![]() ___ być przy Tobie przez cały czas. choćby tylko po to aby słyszeć jak oddychasz. oszukać przeznaczenie, po to aby później ono oszukało mnie? nie, nie mam już na to sił. tak bardzo potrzebuję czyjegoś uścisku, czyichś ust. teraz czekoladę muszę sama sobie wkładać do ust. nie sądziłam, że będzie to wywoływać tyle wspomnieć.
#2997 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
straaasznie się ciesze:P ![]() Jak miło.. ![]() Cytat:
![]() też okradam panią z premedytacją ![]() ![]() TOP15 Tis<3 IhateU<3 mijjenka<3 kamisha<3 Martusssia<3 _Panna_Migotka_<3 CookieCrisp<3 Kochanaa<3 agrr<3 BananowaBrazylijka<3 misjaaaa<3 Siatkarka18<3 dontlookdown<3 madziam90<3 akwem<3 Sprawa dramaturgiczna. Żyć albo nie żyć jak pisał Hamlet. Za naiwność trzeba płacić. Za głupotę. Zaślepienie. Za wszystko. Mont Everest bezczelności. Serca nie można oszukać. Odpowiednia kobieta jest w stanie zmienić mężczyznę o 360 stopni. W miłości najważniejsza jest fizyka. Musi iskrzyć. Kobieta musi być przygotowana na każdą ewentualność. Moja niepewność jest wielką siostrą twojej niepewności. W miłości trzeba być szczerym. Nie wolno grać - BrzydUla
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() [COLOR="RoyalBlue"]I mam dziwne przyzwyczajenie, lubię patrzeć w Twoje oczy kiedy pada. I leżąc na chodniku opowiadać Tobie jak wygląda świat. A ja tylko chciałam zbudować nasz domek z zapałek bez drzwi i okien by nie dać wymknąć się szczęściu. Lecz ono znalazło szparę w podłodze, której nie mogłam załatać sama nadzieją. ;(
![]() |
#2999 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Mam bardzo pozytywny stosunek do życia. Nie znoszę natomiast większości jego użytkowników.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Ahh! I nawzajem
![]() Moje serce to nie tani przydrożny motel ‘wchodzisz, wychodzisz’. Albo zostajesz na stałe albo wychodzisz i nie wracasz. Walczę sama ze sobą i nie wiem, co zrobić. Prościej walnąć sobie w pysk 3 szybkie, niż wyrzucić Cię z głowy.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:23.