|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
a ja miałam się kisić w domu, ale był czas że przestało siąpić, więc wyskoczyłam do Lidla na rekonesans
kupiłam małżowi jalapenio i jakiś pikantny sos, ciekawe czy są mocno piekące a własnie Piekło jaką bryką wozisz dzieciaczki ? a co do guzków, to torbiele bardzo często się zdarzają w naszym wieku Kristi , szczepiłaś Karolka od rotawirusów? zastanawia mnie skuteczność tej płatnej szczepionki , Mikiego szczepiłam, żebym czuła sie bezpieczniej
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2010-05-05 o 13:57 |
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
anka tak szczepiłam
ale wiadomo że w tej szczepionce nie są ujęte wszystkie wirusy ale z tego co zauważyłam to on jak już złapie jakąś jelitówkę lub żołądkową przypadłość to trwa to u niego dużo słabiej i krócej i bywa że się nie zarazi jak ktoś z domowników choruje więc nie żałuję że zaszczepiłam |
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Anka bo ta szczepionka nie chroni przed rotawirusami w 100%. Ponoć daje tyle, że jak się złapie to przechodzi się chorobę lżej. A
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- o, Kristi już odpisała... a ja się chciałam wymądrzyć |
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia pokaż nabytki koniecznie
i jak możesz cyknij specjalnie dla mnie swoje flaszki perfum, bardzo ich jestem ciekawa ![]() Chanelkę już wypsikałaś od grudnia ? ja czekam z niecierpliwością na 6 odlewek i kilka próbek a wczoraj dotarł ost. zakup OI - piękny słodziak ![]() kolejne zakupy chyba dopiero na jesień-zimę
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
o dzięki za wieści
Sosna mądralińska ? ależ skąd ja bardzo cenię te porady z życia wzięte a hit dnia, kupiłam Mikiemu wywrotkę do piasku, w sklepie mydło i powidło, miał ją z 2 minuty potem musiał na siłę odczepić ciągnik od naczepy rezultat, samochód ląduje w koszu na śmieci że też Chińczycy robią to takie delikatniusie, nie do rączek mojego sumo
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sosnowa tylko że nie każda choroba jelitowo-żołądkowa to rotawirus |
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ładny avatar ![]() a moja Pinda wstała wcześniej niż Majka i jeszcze nie śpi
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia - ja napewno będę grzeczna
więc zasłużę na fotki hihi ![]() aaa, wczoraj byłam w sklepie oglądać sandałki i o masakro, dla naszych dziewuszek już robią takie z kamieniami, cekinami, motylami wypasione i mega błyszczące, a fujjj nie podobało mi się nic Anka - ja już się nie skuszę na żadne niby-zabawki w takich sklepach niedawno Majka dostała taką kurę co znosiła jajka...hmm trzeba było ją nacisnąć o podłogę, nóżki się jej uginały, skrzydełka podnosiły i z dupki wyskakiwało jajko (albo i nie) no i jak nie, to Maja wściek i łup kurą o podłogę w rezultacie jeden dzień toto wytrzymało, a potem w strzępach wylądowało w śmieciach...
|
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
ale wiesz, że moja śpioszek jest
jak już padnie to czasem zaglądam czy żyje hmmm, ja też was już pomyliłam też sobie chciałam machnąć wiosenny avatar ale chyba zrezygnuję
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
a marticia chyba też ma podobny avatar
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
mi raczej chodziło że kolorystycznie podobne
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie, kolorystycznie podobne - zielono, niebiesko...
![]() a ja dziś zapomniałam, że mamy z tz wizytę u dentysty właśnie mu dałam znać, że ma gnać z pracy szybciochem do domu bo na 16-tą musimy być. w dodatku to jest na NFZ i się cykam jak zrobią siostra z mężem tam chodzą i są zadowoleni. no zobaczymy...
|
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Mała
ja chodzę do denta na NFZ, ale lepsze rzeczy to ponad standard więc i tak płacę, tyle że i tak taniej niż gdzie indziej mam luks bo to w moim bloku ![]()
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- dobra zmykam myć zęby i budzić dziecko muszę ją odstawić do babci, już jej zapakowałam rosół w słoik bo przecież teraz nie zdążę jej dać. zawsze jak ją budzę jest okrutnie zła, piszczy i mruczy na mnie, o jedzeniu nawet mowy nie ma
|
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
uuu, dentysta, nie lubię
![]() ja zaraz budzę pannę, raczyła paść i właśnie mija 50min. drzemki. jej wina,że tak krótko
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
fajne dziecię na fotkach
![]() ![]() ![]() a wiecie , my jutro w nocy jedziemy a jeszcze butów nie mam jutro jeszcze będę latac bo i pieluchy i olejki dla nas bo dla małej juz mam. Jeszcze kaszki, mleko, całe szczescie ze zyję w tych czasach bo w sumie wszystko da sie kupic kiedy mi sie zamarzy jak co to do tesco pojadę nocą a spakowałam tylko małą, tzn wiem co jej zabieram, do moich jeszcze nie doszłam a TZ to w ogóle w polu bo biedak od rana do nocy w pracy. Dzis juz musimy wszystko przygotowac zeby jeszcze mozna było cos wyprac itd, a prania juz nie mam gdzie wieszac ide dalej harowac
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
Byłyście bardzo grzeczne ale fotki niestety wkleję jutro ponieważ jak się okazało sandałki Oli nie dały się ufocić przy sztucznym świetle ponieważ są bardzo jasne i wychodziła jedna świecąca plama... postaram się nie trzymać Was jutro do wieczora, ale jak dam radę zamieszczę foty na drzemce Olgierdy.Dziś nie spała. Co się działo przez cały dzień to siwy dym taka była niedobra!!!!! Szału, szału dostałam i jestem wykończona... Jowiszkowa co do flaszek nie mam co focić Wygrałam aukcję... już Wy wiecie którą
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie było tragicznie
ja tylko kamień usuwałam, na nast. wizycie będzie mi robił dolną 7-mkę i jeszcze prześwietli górną do kanałowego leczenia tz ma gorzej bo już mu zatruł jeden ząb i do leczenia jeszcze 3...a oczywiście tylko jeden ząb go bolał ![]() Takuśna - a ty już na wakacje jedziesz??? myślałam, że to gdzieś pod koniec maja nie zazdroszczę pakowania, ja tego nie cierpię i z reguły zaczynam 3 dni przed a potem i tak się okazuje, że czegoś zapomniałam...Kasiulka - no ja myślę, że byłyśmy grzeczne jutro na drzemce widzę foty ![]() gratuluję aukcji ![]() a my dopiero będziemy jeść obiad od dentysty wyszliśmy o 17.30, a ponieważ tz nie mógł jeść przez godzinę więc obiadu nie mogłam robić. pojechał do pracy i dopiero teraz mi wrócił szczęście, że u mamy przekąsiłam jakąś kanapkę
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
jestem zmięta
zakupy butów dla córki zawsze mnie tak wykańczają, ja nie wiem co będzie później Mała melduję,że asortyment już jest. w CCC chciałam kupić ale niestety znalazłam tylko jedne,które miały regulację rzepy też na pasku na paluszkach - a bez tego orangutanek w nic nie wejdzie ![]() na szczęście w Deichmannie było ich już kilka. Podobały mi się białe (b.podobne do tych) ale kosztowały 70zł. dla mnie to za dużo, zwłaszcza że w lipcu pewnie trzeba je będzie wymienić, bo lato w tym roku intensywne (piaskownica,piaskownica, zjeżdżalnia, piaskownica..i tak 3 razy dziennie )dlatego wydałam 39 i pewnie za 2 miesiące kupimy nowe w podobnej cenie ![]() rozmiar 23 ![]() Taka Sobie ale wam dobrze
Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2010-05-05 o 20:55 |
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszkowa super sandałki
![]() Sama kupiłam w takim centrum handlowym, które stoi obok tego zawierającego Daichmanna, obuwie ABC dałam 100 zł. Mam nadzieję, że przeżyją lato... jak nie to na pewno kupię jakieś tańsze jako drugie.Jestem w szoku bo my też rozmiar 23... 22 były idealne. A lato przed nami. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Maluśna dziękuję za gratki, zacieszam bardzo Smacznego obiadku kochana, też jestem głodna ale już nic nie tknę... Mam mega PMS-a i wtedy jem jak koń (lub dwa konie) ale chcę się trzymać dla mojego rozmiaru. Spodobało mi się P.S. Gdyby mi ktoś podstawił pizze lub coś zMc kwacza pod nos, wciągnęłabym wszystko
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Piekło, Judi mają nam kolejna galerię handlową postawić
jesteśmy najbardziej zagaleriowanym miastem w Polsce!
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu u ciebie z perfumami jak u mnie z torebkami
Iga, nowe obowiązki, to że nie wychodzę do ludzi przewartościowały tę wcześniejszą manię. wszystkich się pozbyłam i w tej chwili mam tylko 3 za to pefumy fiu fiu, oczywiście dziś wlazłam do Sephory coś potestować ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- aaa, Kasia jak na tyle ciuchów w aukcji to niezła cena widzisz, warto było oszczędzać
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie Jowiszkowa kochana
do dziś mi się ogromnie podobają. Ogólnie z wszystkiego się cieszę Pewnie jeszcze jedną pakę będę licytować, nie wszystko w niej moje, ale może cena będzie gitna to skorzystam na kilku rzeczach w tamtej aukcji A co do oszczędzania to żałuję, że kasiora tak wolno napływa a tak szybko wychodzi
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
uff własnie farbnęłam sobie włosy
mam nadzieję, że obędzie się bez omijaków, nie chciało mi sie mamy prosić, bo ostatnio jak mi skórę wymościła farbą, to 2 dni szorowałam ![]() eh maniaczki torbowo zapachowe jakoś sephorę omijam szerokim łukiem, bo nie wiedziałabym na która półkę zarzucić najpier nos
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(i tak od lat 10ciu, tylko flakon się zmieniał bądź nie),a teraz... już mam nowy cel, na szczęście zimowy, więc w licowe imieniny ogłoszę zbiórkę w rodzinie (Dolce Vita Dior. na co dzień unikam słodyczy ale w perfumach nigdy jej dla mnie za wiele )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

kupiłam małżowi jalapenio i jakiś pikantny sos, ciekawe czy są mocno piekące

ja czekam z niecierpliwością na 6 odlewek i kilka próbek
że też Chińczycy robią to takie delikatniusie, nie do rączek mojego sumo 

hihi
wypasione i mega błyszczące, a fujjj
nie podobało mi się nic
no i jak nie, to Maja wściek i łup kurą o podłogę 

od dentysty wyszliśmy o 17.30, a ponieważ tz nie mógł jeść przez godzinę więc obiadu nie mogłam robić. pojechał do pracy i dopiero teraz mi wrócił