|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zona najukochanszego Meza
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
Nerola
Chcialabym: T.Mugler Alien Sunssence Saphir Soleil-3 ml. Moge oddac odrobine: Demeter Mulled Cider i Demeter Gingerbread, i sporo Demeter Ginger Cookie tylko musialabym dostac fiolki bo nie mam zadnych.
#2972 | |
BAN stały
|
Cytat:
Bardzo chętnie ![]() Odrobinę to ile? I sporo,to też ile? I dlaczego tak mało sobie wybrałaś? Tylko Alien wpadł Ci w nosek?To mogę Ci go dać 4 ml. I fiolki przesłać ![]() Edytowane przez nerola Czas edycji: 2010-12-15 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Chętnie odleję 5 ml Euphorii edp ![]() Un crime exotique mam próbeczkę to oddam gratis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Rozeznanie
|
Poszukuję :
Kenneth Cole Black DKNY Pure Guerlain L'instant Kate Moss Vintage Chloe EDP z wstążeczką Yves Rocher Pivoine Kenzo Eau de Magnolia Oddam : Givenchy Eaudemoiselle 8/10ml Dior Hypnotic Poison Eau Sensuelle ok 9/10ml Yves Rocher Kokos ok 8/10ml Etro Etra 5/5 ml (testowe psiki) Etro Ambra 5/5ml (testowe psiki) YSL Cinema ok 9-10ml/10ml odlewka Kenzo Amour Le Parfum odlewka 7ml ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]() Podoba mi się u Ciebie Kelly Caleche EDT oraz Stella McCartney Rose Absolute ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() edit: No i hypnotic poison jednak nie chce, bo pogrzebalam i mam jednak własną próbke, tylko o niej zapomniałam ![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) Edytowane przez pin3ska Czas edycji: 2010-12-15 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda muszę aktualizować listę, którą zacytowałaś, ale to już jutro. U Ciebie, owszem, znalazłoby się coś i to całkiem sporo ![]() Margaretha Ley Escada edp Messe de Minuit Etro Le Baiser du Dragon Cartier Feminite du Bois Serge Lutens Ispahan YR Opium Fleur de Shanghai YSL Soleil d'Or Coty Extreme Orient Coty Hypnose Elixir Opium 2009 YSL edt Apres L'Ondee Guerlain Amarena Lolita Lempicka Bois d'Iris Van Cleef & Arpels Coco Mademoiselle Chanel edt Jutro się odezwę, jak sobie rozpiszę co i jak już wydałam.
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze swoich flaszek mogę odpiskać: Cinema Festival D'Ete EDT do 5 ml Givenchy Hot Couture edp 1 ml Lalique Perles do 5 ml Marc O’Polo Midsummer do 5 ml Liz Clayborne Vintage Soul by Curve 1 - 2 ml YR Bambus do 5 ml Les Belles zielone pomidorki 1 ml Rochas Absolu Simply Red 1 ml i jak? ![]()
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2010-12-16 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zadomowienie
|
edit: poszłam do wątku koreczkowego
![]()
Jeszcze w zielone gramy... Edytowane przez AniaM69 Czas edycji: 2010-12-18 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Raczkowanie
|
rozpaczliwie poszukuję każdych ilości perfum ze starej, wycofanej już z Sephory serii waniliowych perfum. Były tam zapachy m. in. Vanille Mango, Vanille Vanille, Vanille Chocolat etc. To najcudowniejsze zapachy, jakie kiedykolwiek nosiłem, więc potrzebna mi jest każda kropla : D
W zamian oferuję różne kolorówkowo - makeupowe rzeczy. Edytowane przez washingpowder Czas edycji: 2010-12-16 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=23791279
![]() |
#2982 |
spin doctor
|
Oddam ok 12/50ml Theoremy Esprit d'Ete -końcówka w oryg flakonie. Chętnie przygarnęłabym odlewkę lub końcówkę OI lub BC lub Molecules 01-nawet mniejszą pojemność
![]()
#2983 |
Wtajemniczenie
|
Oddam:
Flakony: Demeter Holy Smoke 30/120 spray Demeter Fraser Fir 30 ml spray Demeter Christmas Tree 15 ml spray Demeter Celery 15 ml splash Guerlain L'Instant Magic miniatura 5 ml John Galliano edp miniatura 5 ml Davidoff Cool Water miniatura 5 ml Anna Sui Sui Dreams miniatura 5 ml Hugo Boss Hugo miniatura 5 ml Yves Rocher Vanille Noire miniatura 5 ml Odlewki w atomizerach: L'Artisan Ananas Fizz - 20 ml Givenchy EauDemoiselle - 20 ml Yvresse YSL - 15 ml Mahogany Demeter - 20 ml Oriental Summer Celine 18 ml Cedre Bleu Yves Rocher 15 ml La Perla Dark Extacy - 10 ml Van Cleef&Arpels Automne - 10 ml Le Labo Oud 27 - 10 ml Jose Eisenberg J'ose - 10 ml Amour Florale Kenzo 9 ml Tobacco Vanille Voluspa 8 ml Demeter Pumpkin Pie - 6 ml Bas de Soie Serge Lutens - 5 ml Christian Dior Dune edt - 5 ml 24 Faubourg Eau Delicate Hermes - 5 ml Sharini Iris Veritable - 5 ml Van Cleef&Arpels Ete - 5 ml Histories de Parfum Markiz de Sade - 5 ml Serge Lutens Serge Noire - 4 ml Myrrhe Ardente Annick Goutal - 4 ml Secret Melange MPG - 4 ml Masaki Matsushima Masaki - 4 ml Eau d'Italie Paestum Rose - 3,5 ml Bvlgari Jasmin Noir - 3 ml Bowling Green Geoffrey Beene - 2 ml Lychee Mousse Payard - 2 ml Szukam odlewek m.in.: Bond No 9 New Haarlem YSL M7 stara wersja Givenchy Ange ou Demon edp Armani Code edp i Code Elixir Dior Hypnotic Poison edt Estee Lauder Sensuous Noir i Sensuous edp Chanel No 19 edp Innocenta klasycznego Serge Lutens Bouxeuses Sonoma Scent Studio Femme Jolie Josef Statkus Stella Sheer 2005 i 2007 Hugo Boss Deep Red ale rozważę każdą propozycję ![]()
Wymiana Edytowane przez mettemarit Czas edycji: 2010-12-21 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Oddam, oprócz tego co w podpisie, ostatnie ml Tendre Kiss Lalique w testerowym flakonie (50ml).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Konto usunięte
|
wish:
kenzo amour indian holi micallef - note vanille mdch edp sensuous noir VC&A first love mademoiselle edp fantasy britney givenchy very irresistible men yr organiczna wanilia oddam: molecule 01 - 2ml dzongkha - 1ml Lutens sa majeste la rose ok. 3ml les nereides douceur de vanille - 7ml olejek napalony diabeł "horny little devil" smell bent - 3ml w fiolce Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2011-01-20 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23838597]wish:
kasztan Vanille Patchouli sephora flowerbomb oddam: belle de minuit - ok. 1,5ml lutens rousse - ok 2,5ml w wizażowym samplu lutens un bois vanille - ok. 1,5ml [/QUOTE] Mam dwa pierwsze w ilościach większych, Flowerbomb to EdT 1,5-2 ml. Może coś sklecimy? ![]()
#2987 |
Zakorzenienie
|
Rozpaczliwie poszukuję próbki/ odlewki Niny Ricci. Poratuje ktoś?
W zamian mogę oddać m.in.: Chanel No 5 Eau Premiere, Casmir Chopard, Rock Crystal Durbano, Dolce Vite i inne (szczegółową listę wyślę, jeśli ktoś by chciał się podzielić niną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wszystkie które chcesz Ci oddam ![]() powiedz mi tylko ile i czego możesz mi zrobić z tych trzech wymienionych, które posiadasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Perfume Lover
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23838597]wish:
żółta kupa noix de coco e arden green tea oddam: belle de minuit - ok. 1,5ml lutens un bois vanille - ok. 1,5ml perles de lalique - 5ml les nereides douceur de vanille - 10ml bez dwóch psików [/QUOTE] Zoltej kupy i noix de coco moge oddac 5ml e arden nawet i cale flachy, bo mam dwie 11/15 i 30/100. Interesuje mnie to co powyzej
#2990 |
Konto usunięte
|
kochana jeśli agnyska będzie chętna na wymianę ze mną to zostaną mi: perły i les nereides z tego co wybrałaś, co oczywiście chętnie oddam, więc również zapraszam na pw do dogadania pojemności itd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Aktualizuję się
![]() ![]() Poszukuję: zapachy Parfums de Rosine La Perla Eclix niszowe paczule tytoniowe Demetery i inne zapachy z tytoniem Lka Ispahan nowości nieniszowe (zeszłoroczne to dla mnie równiez nowości ) no i co mi wpadnie w oko Oddam: próbki gotowe i fabryczne (f) z atomizerem (a) lub lane: By night jette f a Versace Woman f Hippy Fizz f a Escada Signature f Into the blue Escada f Eau des Merveilles a Si Lolita a Eclat d'Arpege Cocon (mogę też odlać więcej) The Parfum Jourdan Wish Pink Diamond Baby Doll The Vert YR Kashmina (mogę też odlać więcej) Cabotine Rose (4 ml) Versace Metal Jeans f Paul Smith Rose GAP Close Gucci EdP II It's Kaos Gosh Frankincense&Myrrh Czech&Speake f C'est la Fete! Patchouli (mogę odlać więcej) Youth Dew a odlewki gotowe z atomizerem: AoD le Secret Satal d'Hiver 4 ml Angel Liqueur 2,5 ml Iris Donna Karan 4 ml Autumn Walk in Tuscany Oriflame room spray 7-8 ml miniatura So Elixir EdP 4-4,5 ml odleję większą ilość: Kenzo Air Delicious Chocolate Gale Hayman Kashmina Touch Patchouli Demeter Cioccolato mon amour Fondente Extra C'est la Fete! Patchouli Lavender 1920 Berkeley Square Honey&Lemon L'occitane Kelly Caleche EdT Breakfast in Paris room spray Oriflame Far away Avon (oddam resztę we flakonie) Cabaret Gres Cedre Bleu YR Paczulowanilia odleję mniejszą ilość lub zrobię próbkę: to za coś z góry wishlisty Black Cashmere stare do 3 ml Rose Absolute Stella McCartney do 3 ml Angel Liqueur do 3 ml OI stara do 3 ml Pistachio Ganache próbkowo
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2010-12-17 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;23838597]żółta kupa
kasztan l'or de torrente edp vanilla fields Vanille Patchouli sephora [/QUOTE] Czy coś Ci pasuje z nich? |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
gdyby Wankaw nie chciała Vanilli Fields , to ja bym bardzo chciała
![]() ---------- Dopisano o 05:47 ---------- Poprzedni post napisano o 05:37 ---------- wkleje moją liste wymiankową a nóż coś się trafi ![]() Wymienie : Yardley FRUIT SENSATION Raspberry & Vanilla , flaszka ok. 50ml odlewki w atomizerach szklanych : Dior , Midnight Poison - 5ml Lolita Lempicka Mindnight Eau de Minuit - 10ml lub 5ml Karl Lagerfeld , Kapsule Floriental - 10ml klik Stella Nude - 2.5 ml klik AA Guerlain , Lilia Bella - 8-9 ml - rezerwa dla Pin up girl Kenzo Amour Le Parfum - 5ml klik Cacharel Amor Amor - 4ml Demeter , Vanilla Cake batter - 10ml - waniliowe ciasto ![]() Tommy Hilfinger , Tommy Girl - 3.5ml pen klik La Perla , Dark Extacy (zapach czekolady) - 2ml sampel klik kompozycje zapachowe do "kominka" z Avicenna : Ylang Ylang olejki eteryczne naturalne z Avicenna : pomarańczowy Szukam : Issey Miyako L'Eau D'Issey Opium edt , stara wersja Cartier Le Baiser du. Dragon edp Rochas : Byzantine , Absolu i inne Organza edp Amarige Mariage Lou Lou Eden Boudoir EL. Sensuous EL. Sensuous Noir Fendi Theorema Prada , Prada Cacharel : Noa , Promesse Addict edp Dune Chanel Coco edp YSL Elle YSL NU edp Kenzo , Le Monde Est Beau Cinema Tommy Hilfinger , T Girl Black Tourmaline HISTOIRES DE PARFUMS Ambre 114 PRO FVMVM ROMA Fiori d'Ambra Ambry - różne zapachy drzewno- kadzidlowe Vanila Fields , Wild Musk , Masumi ![]() i wiele innych __________________ Edytowane przez Natalia 1 Czas edycji: 2010-12-18 o 04:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
Natalia: mam Sensuous i Masumi - dez. perf. - ale kurcze niespecjalnie widzę coś dla siebie... a może masz coś "spod lady?"
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
Pisałam Ci wcześniej na pw, że owszem, ale do 5ml mogę zrobić odlewkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zadomowienie
|
Na wymianę mam:
Flaszeczkę ArdenBeauty ok. 12 ml/15, Próbki fabryczne: 1. Escada Moon Sparkle edt 2 ml 2. Bvlgari Notte edp ok. 0,3ml atom. - 1 szt. 3. Boucheron Trouble atom. ok. 0, 4 - 0, 5 ml nie wiem dokładnie gdyż jest nieprzezroczysty - reszta ![]() 4. Dolce & Gabbana Red, edt 1,5 ml bez atomizera 5. Femme de Montblanc edp 2 ml bez atom. 6. Si Lolita ok. 0, 3 ml/0,8 - atomizer 7. Versace Bright Crystal zostało ok. 1, 5 ml z atom. fabrycznego, 8. Boucheron Trouble edp 1, 2 ml - nowa 10. ----- 11. ----- 12. Naomi Campbell Seductive Elixir edt 1,2 ml bez atom. 13. Bruno Banani Magic Woman 1,2 ml bez atom. 14. She Wood ok. 0, 8 ml atom. 15. ------ 16. Puma Create 1, 2 ml x 2 szt. 17.--- 18. Replay for Her 1, 2 ml 19. She Wood ok. 0,9 ml? atom. Próbki lane: 1. Paco Rabanne Black XS ok. 0, 9 ml 3. Max Mara Gold Touch edp 5 ml 4. Max Mara Silk Touch edt 3 ml 5. Moschino Hippy Fizz – mogę zrobić do 8 ml 6. Moschino Light Clouds- ok. 1,8 ml 7. Bvlgari Pour Femme edp – do 10 ml 8. Kylie Minogue Couture ok. 1, 6 ml 9. Noa Perle – 1 ml 10. Kenzo Amour Le Parfum 2 ml 11. Kate Moss Vintage edt – do 10 ml 12. Ulric de Varens, Varens for Me edp- do 8 ml 13. E. Lauder Sensuous 4, 5 ml atom. 14. Dior Dolce Vita ok. 1, 1 ml atom. 15. Kylie Minogue Darling ok. 1, 5 ml 16. Flowerparty YR ok. 3,5 ml 17. Kenneth Cole New York Woman edp ok. 4 ml 18. Beckham Intimately Night Woman (ta z mirrą) - ok. 1, 7 ml 19. Jil Sander Sun ok. 1 ml 20. Kate Moss Wild Meadow - 2 ml 21. Currara Jungle Fever do 6 ml - j. w (20) 22. Fabio Verso Entusiasmo - do 25 ml 23. Shilpa Shetty S2 ok. 1, 5 ml 24. Beckham Intimately Women ok. 5,5 ml (ta różowa, nie wersja night) 25. Kylie Minogue Couture ok. 1, 8 ml 26. Beckham Signature Women edt 3 ml 27. Giorgio Beverly Hills So You edp 2 ml 28. Kenzo D'Ete 1,8 ml 29. Balenciaga Talisman - ok. 1, 3 ml 35. Kashmina Touch Max Mara ok. 3 ml 36. Masumi - dezodorant perfumowany do 10 ml - ale zapach trwa nawet zimą na dworze :O 37. Absynthe - Lacroix ok. 0, 2 ml 38. Oilily Muse edp 5 ml Szukam: Zapachów Torrente Very Irresistible Givenchy Currara Antidote i co mi wpadnie w oko ![]()
Flower by Kenzo Le Parfum - 40 ml/75 Halle Berry, Reveal, 14,5/50 ml i próbki tu Edytowane przez LillyS Czas edycji: 2010-12-18 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Pin3sko i jak będzie z naszą wymianą? kilka postów wcześniej jest moja propozycja dla Ciebie
![]()
#3000 |
Zadomowienie
|
Wymienię odlewki
![]() - Habanita molinard- 10 ml - La Perla Dark EXtacy - 18 ml - Britney Spears Fantasy - 7 ml - Britney Spears Midnight Fantasy - 7 ml - Les Notes Gourmandes Do Re - 20 ml - Hermes un Jardin Apres la Mousson - 10 ml - Lolita Lempicka Midnight - 10 ml - YSL - NU 10 ml - Elixir Des Merveilles - 10 ml - Tom Ford Black Orchid - 5 ml
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.