![]() |
#2971 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
_ZagubiOna - Słońce pisze tylko to co uważam, i ciesze się, że to dla Ciebie przyjemność
![]() ![]() happyend - Oh jak miło słyszeć <3 ![]() ![]() ![]() Kiedyś zrozumiesz, że właśnie wtedy gdy powiedziałam " Wybieraj, uszanuje Twoją decyzję " miałeś wybrać inaczej, ale cóż to nastąpi dopiero kiedyś ( ... ) Kiedyś to ja już zapomnę.
Jeśli po jednym nieodebranym przeze mnie telefonie zrezygnowałeś, oznacza to, że właściwie Ci nie zależało, lub nie miałeś niczego ważnego do powiedzenia. Marna ze mnie swatka, zeswatałam Twoją obojętność, z moją gorącą miłością. I mam dość tego Twojego sterczenia u mnie pod balkonem i proszenia bym Cię wysłuchała, moi rodzice mają dość, ja się trzęsę, a rabatki dawno zostały podeptane. Błagam no raz, dwa, trzy niech się obudzę! Bynajmniej jesteś żenujący. Niczym budowlaniec wylewam cement na moje sentymentalne wspomnienia. Aparycja, to właśnie Cię obchodziło . Chciałabym jak w tych filmach romantycznych, że na koniec On jednak zaczyna rozumieć, że ją jednak kocha i przyjeżdża w deszcz i krzyczy pod jej oknem, że ją kocha. Mi z tego zakończenia został deszcz, ah no i krzyk, mój krzyk a w zasadzie szloch i zanoszenia się. Diamenciki < 3: NieidealnaJa, limitowanaa, happyend, Sharmila, papergirl, Martusssia, otojest, agrr, _ZagubiOna_, Yakarta, Margaretta_1 ![]() okradłam, nie jak zwykły złodziej lecz jak zaczarowany złodziej z workiem wypełnionym od środka jedwabiem, bo takich diamencików nie można wrzucać do byle jakiego worka ! ; dd ![]() _________________________ ______ Róże i słał jej róże porankami i wieczorami przed snem. <3 Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-04-28 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Rozeznanie
|
Były facet jest jak frytki.. niby wiesz że Ci szkodzą ale czasem masz na nie ochotę. (ksd) Tak, masz rację Boże-jestem przerażona, nie radzę sobie z życiem, ale ja przynajmniej wiem na pewno, że istnieje. Amen. przeszywasz mnie wzrokiem. czuję to mocniej niż Ty, uwierz. razem mamy sens.
#2973 |
Zadomowienie
|
;*********
abunee - rozłożyłam się, po raz kolejny i kolejny <3
_______________ wyszłam cicho po kawę i przez całą drogę płakałam
jeśli złapię go za rękę, zniszczy moją rękę, to straszne - nie mogę poczuć jego dłoni!
#2974 |
Raczkowanie
|
'to co nas odróżnia - najmocniej przyciąga'
Dobranoc, życie. permanentnie obojętni. `Ona? Ta su*ka? Wielce cnotliwie powie Ci "nie dotykaj!" a w myślach "pieprz mnie tu i teraz, najmocniej jak potrafisz" ` [prywatne archiwum ;D] moje słoneczka kochane ;* ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- o mateńko, boski! zbijesz jak ukradnę? ;> ![]() _____________ Bo to On ustala zasady, pozostaje nam się dostosować.
![]() |
#2975 |
Przyczajenie
|
~ ‘Chcę powiedzieć trzy najważniejsze słowa: Dziękuję, przepraszam i kocham..’
~ Będę Twoja do końca świata.. I jeden dzień dłużej. ![]() ~ Bez Ciebie czy z Tobą.. To bez różnicy.! ![]() ~ I popatrz to anioł z diabłem mówią mi co lepsze, tylko szkoda że to zawsze diabeł głośniej szepcze.. ~ Skończył się Twój kredyt w moim sercu. ~ 'Skończył jak śmieć, bo tego był wart.' [Mam nadzieję, że nic nie powtórzyłam. ![]()
![]() |
#2976 |
Raczkowanie
|
.Życie. K**** mam cię dośc.;/
.a po nim został już tylko rozmazany tusz,
i ból po lewej stronie klatki piersiowej.;[ .A kiedy zrozumie co stracił ona pokocha innego. .A teraz jak nie umiesz docenic wy********* z mojej bajki.! .Bo ja lubię szare klocki. "puk.puk. -kto tam? -miłośc. -wypi*******!! -czemu?;[ -bo ranisz." .może jutro będzie lepiejj.. -znów snujesz nierealne marzenia? -może kiedyś się spełnią. -ale zawsze jest dziś, a jutro nie przyjdzie. -wiem. ale zawsze warto pomarzyc. -co robisz? -marzę,myślę i wymyślam. -dobrze, że za marzenia nie karają -wiem! bo dostała bym dożywocie;D ![]() ![]()
#2977 |
Raczkowanie
|
xxgroszek07xx - na zdrowie
![]() ![]() __________________ Czasownik 'kocham' w połączeniu z zaimkiem 'cię' nie przechodzi mi przez gardło.
Nie myśl tyle. Całuj mnie bez zastanowienia.
![]() |
#2978 | |
Rozeznanie
|
jakże miło mi to słyszeć <3
to się cieszę bardzo, bardzo<3 Cytat:
_______________ i don't know what i want, but i don't want this /nie wiem, czego chcę, ale nie chcę tego/ and we walked withous words /i szliśmy bez słów/ beauty is in the eye of beer holder /piękno jest widziane przez tego, który trzyma piwo/ do you love me enough to let me go? /kochasz mnie wystarczająco, by pozwolić mi odejść?/ none of your scars can make me love you less /żaden z twoich lęków, nie może sprawić, że będę kochała cię mniej/
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
z okazji, iż to mój 2000 post [ ___![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzięki za pochwały, możecie brać wszystko, toć to dla Was. ![]() Bez zastanowienia,
bez skrupułów i nie tracąc już czasu na prowadzące donikąd milczenie obrócił się na pięcie i odszedł. Myślałam, że już dawno zawalił się mój świat, a to był dopiero początek początku jego końca. Zapowiadało się na ogromny deszcz. I na burzę. A potem na płacz. chciałabym mieścić się w Twojej kieszeni i sercu. To był głośny wybuch. Wybuch płaczu. .. i choć zgasła jak spalona żarówka, wyczerpała się jak stara bateria, miała siłę, by chwycić jego dłoń i pożegnać ciepłym uściskiem miłości, którego na pewno nigdy z siebie nie zmyje..
#2980 |
Przyczajenie
|
Patrz mi w oczy , juz widze jak sie pocisz !
W myslach bladzisz , chcialbys plunac mi w twarz ! W co ty kur.wa ze mna grasz!? 100 memories, 200 jokes, 300 great times, 400 secrets, ONE reason - best friend ! 100 wspomnien, 200 zartow, 300 wspanialych chwil, 400 sekretow JEDEN powod najlepszy przyjaciel! I want to be your favourite hello, and your hardest goodbye.. Chce byc Twoim ulubionym dziendobry, i Twoim najtrudniejszym dowidzenia.. Don't promise me FOREVER. If you can't even promise me TOMORROW. Nie obiecuj mi NA ZAWSZE. Jesli nie mozesz obiecac mi JUTRA. He said : I love you. I sneezed and said : Sorry im allergic to BULLSHIT! On powiedzial : Kocham Cie. Ja kichnelam i powiedzialam : Przepraszam ale jestem uczulona na glupie gadanie! I won't let You bring me down. Nie pozwole Ci doprowadzic mnie do upadku.
![]() |
#2981 | |
Zadomowienie
|
No i to się nazywa dopiero umiejętnośc poprawiania humoru.
![]() Cytat:
![]() ***** Na sercu wywieszone ogłoszenie: 'nieczynne, spróbuj jutro' Jestem hakerem Twojego szczęścia, czasem jak mnie wkurzysz wpuszczam w nie wirusy. Bo gdybym miała ogon to mogłabym Ci pokazać jak bardzo się ciesze na Twój widok. siemasz foczko, mów mi karmel porozmawiajmy. bez patrzenia w przeszłość, bez żalu i uczuć.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-04-28 o 22:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Rozeznanie
|
<3
_untouched_ - jeju.. mój opis u Ciebie w podpisie. Kurde, nawet nie wiesz jak mi się mordka uśmiechnęła jak to zobaczyłam. Perełka moja. ![]() * Plan Twojego ciała jest perfekcyjny. Posiadasz idealny blask. Pranie mózgu i strach przełamują każdą obronę. Wyobraź sobie miłość. Nie chcę ukrywać namiętności.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-04-28 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Raczkowanie
|
happyend , miło mi :* patrysiowa_ , cieszę się , się cieszę :* BananowaBrazylijka , ja?! aż mi szczena opadła , jeny dziękuję ;* zwariowałam , no ;d __________ nie tęsknie za Tobą , ale dostaje szału gdy Cię nie ma. przecież nie możesz mnie nie kochać , prawda? obiecałeś mi życie wieczne. nigdy więcej Ciebie. teraz i na zawsze i na wieki wieków. nie jesteś wart żadnych moich słów , pier*ol się facet - nie chcę Cię tu.
#2984 |
BAN stały
|
...
a Ty dalej naiwnie myślisz, że kilkanaście wirtualnych buziaków odbuduje to co rzeczywistość zabrała ? zastanawia mnie tylko jeden fakt . dlaczego próbujesz mi wmówić, że Kochasz tylko mnie skoro otacza Cię wianuszek panienek. 'Kocham Cię' wypowiedziane z jego ust brzmiały dzisiaj tak obojętnie . brzmiały rutyną i śmierdziały kłamstwem . to już nie było to samo wyznanie co kiedyś . waląc głową o ścianę . delikatnie pazurkami zrywała tynk i podśpiewywała sercu pieśń 'nie tęsknoty' . idealnie pasowali do siebie . byli jak dwa puzzle tyle, że z innej układanki . dlatego też uzupełniali się wspaniale . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-04-28 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
muuuaaaa ![]() Narkotyczny Twój zapach, uzależniające dłonie i głębia źrenic...
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Raczkowanie
|
cornels - jak ja mogłam wcześniej tego nie zauwazyć . ;o
jeeej , dziękuję kochana . ;* ![]() _________________________ _____ spojrzał na mnie takim chłodnym wzrokiem , aż przeszyły moje ciało nietypowe ciary .. może był pijany .. siedzę cicho bo widocznie czasem tak lubię .
proszę pozwól mi żyć , choć bez Ciebie nie łatwo się oddycha . Chodź opowiedz mi jak beze mnie jest , chodź opowiedz mi jak pamiętasz mnie . i nie zamierzam dziś się rozklejać , wkładam słuchawki w uszy i się przyswajam .
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-04-28 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Przyczajenie
|
` .. nie dyktuj mi co mam uznać za piękne.!
` .. w pokoju przecież naszym rozdajesz siebie kęs za kęsem. ` This is a place where I don't feel alone This is a place where I feel at home... |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Z żądzą w oczach będę rozbierać Cię słowami.
Słowa wymykają się spod kontroli. Obudziłam się. Nie byłam sobą. Myśli wypełniające umysł były obce. Ucieknijmy tam, gdzie powietrze pachnie deszczem, a słońce oświetla niedzielne poranki. Ty weźmiesz swój uśmiech, ja poczucie humoru. Będziemy smakować dni tydzień po tygodniu.
#2989 |
Raczkowanie
|
Martusssia - ty cudowna jesteś, wiesz?
![]() ____
mówił mi, że mnie kocha i wiesz kochał na prawdę. tylko jak powiadają nic nie trwa wiecznie. to również nie trwało. jeden papieros, zapalniczka i ulubione lizaki. zaciągając się dymem nikotynowym, i zajadając lizaki jeden za drugim, myślę, że z czasem zapomnę. no tak, jak widać zawsze byłam naiwna. - jego oczy . - tak. zachwycaj się nimi, jak zawsze! są zielone, anielskie, bla bla bla. - chciałam powiedzieć, że ich nienawidzę. nigdy nie troszczył sie o mnie. nie pytał czy może jest mi zimno, lub czy nie jestem głodna. nigdy nie zabraniał niczego, nawet gdy wiedział, że szkodzi to mojemu zdrowiu. nie mówił, że głośne słuchanie muzyki pogarsza słuch. nie wspominał, że nadmiar słońca również szkodzi. nie robił tego, bo od takiego gadania miałam ojca. on był od całowania i kochania mnie nad życie. a ja wciąż wierzę, że kiedyś zrozumie i przyjdzie do mnie ze łzami w oczach. to nie deszcz. to anioł płacze, niedowierzając, że na świecie istnieje jeszcze ktoś tak egoistyczny jak Ty.
im więcej jest rzeczy, w które potrafisz wierzyć, tym bardziej interesujące jest życie Edytowane przez impresion Czas edycji: 2010-04-29 o 06:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
przestań tak przeżywać, do cholery! to był tylko kolejny palant w Twoim życiu! nie pierwszy i nie ostatni, przywyknij.
jeśli walisz fochy to zmień s.u.k.o nawyki Prosto w pysk. on . to jest moja *******ona misja na tej ziemi nawet nie potrafię Ci wykrzyczeć jakim sukinsynem jesteś. nie potrafię wykrztusić słowa w Twoją stronę. powodujesz paraliż moich strun głosowych. pomimo tego, że mi nie zależy. rozhisteryzowana upuściła palącego się papierosa na swoje ulubione rajstopy. wypaliła dziurę. jak na złość, układała się w kształt serca. -Odłóż tą butelkę. - I co? Mam tęsknić na sucho..? jak uzbieram na czołg, to macie prze***ane !
#2991 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ten tekst o czarodzieju , z krzesła prawie spadłam , dziękuje kochana ![]() ![]() ________________ marzy mi się totalnie martwy pokój. z dywanem i płytą gipsową,. cudowna scenografia... wiesz czym pachnie zazdrość? pachnie śladami pocałunków na białej koszuli , kieliszkami wina wypitymi do połowy, oddechem pozostawionym na szyi. tym wszystkim co nienależy do ciebie . Czas pokazuje środkowy palec. Czuję mgłę na ustach, krople ściekają po szyi wiatatry obce odganiające włosy, czuje wolność. Słyszę kolejny kłamliwy potok słów, który przenika na wskroś dreszczem zszargany umysł kilogramy zmęczenia opętane ksieżniczki , rozpruwają kopce myśli dzieląc włos na dwa siekierką z braku nożyczek, oczekiwanym zwątpieniem nawlekają czarne nici na kołowrotek iluzj. spędzimy noc wśród tysiąca gwiazd polarnych pod wieczną narkozą przemyśleń zabiorę cię na księżyc oprowadzę drogą mleczną drogą jasnego szczęścia.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Przyczajenie
|
` Chce się tanio sprzedać i móc utkwić w Twoim szczęściu. Nic mi nie potrzeba zabierz mnie wszystko jedno gdzie.!
' To, co dziś jest rzeczywistością.. wczoraj było nierealnym marzeniem. ` .. Tej nocy źle spała. Śniło jej się, że to wszystko było tylko snem. Obudziła się. Ale to była prawda. Na krześle w jej skromnym hotelowym pokoju rzeczywiście wisiała suknia, obok stała para pięknych pantgofli, a za kilka godzin czekało ją spotkanie na plaży. ' |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Ile razy siedziałeś naprzeciwko mnie?
I ile razy mówiłeś mi, że wychodzisz? Próbowałam ze wszystkich sił Pamiętam, kiedy straciłam głowę Było tam tak przyjemnie Nawet twoje emocje brzmiały w tle. Cokolwiek robisz |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ten jest już mój ! Zabieram ![]() _________________________ ____________________ bo dla mnie liczyło się, jak zacząć, a nie jak skończyć . może dlatego, że wielu rzeczy nie kończyłam . przerywałam znajomości, urywałam rozmowy . nie mówiłam nawet "żegnaj". po prostu znikałam, co wcale nie znaczy, że było mnie coraz mniej . `Stoje pod prysznicem, myśle o Tobie. Ściśnięte pięści, zaciśnięte powieki, z których coś leci, ale sama nie wiem czy to łzy czy woda. Zimny, wręcz lodowaty strumnień wody oblewa moje ciało. Zsuwam się po ścianie. Opadam w kałużę wody i leżę.. Przed oczami mam wszystkie obrazy ostatniego roku. Twoje miny, ruchy, Twój głos. Podnoszę się. Wycieram. Ubieram w piżamę. Kładę się do łóżka, znów zaciskam mokre powieki, tym razem od łez. Łez, które próbują zmyć ze mnie Twój obraz... `Siedziałam obok niego! - Gdzie? - Siedziałam przy komputerze i patrzyłam na jego zdjęcie. - Siedziałaś przy zdjęciu, nie koło niego! - To rzeczy materialne, siedziałam obok niego, w głębi serca. ` `I tylko bądź obok. I tylko patrz w tym samym kierunku. I dalej mnie rozśmieszaj. I mów mi to, co chciałabym usłyszeć.. I śmiej się, gdy ja się śmieję. I powoduj, że będę przy Tobie bezpieczna. I spraw, bym mogła Ci zaufać. I przytul, gdy tylko zechcesz. I ocieraj moje łzy, pocieszając mnie. I kochaj...tak jak ja kocham Ciebie. To wszystko. Nic więcej od Ciebie nie chcę.
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
Kochałam go, w końcu miał takie poczucie humoru. Kiedyś napisał mi list, w którym wyznał mi miłość. Nie zauważyłam tylko daty w rogu kartki. 1 kwietnia, Prima Aprilis...
Nie wiem czy byłeś ze mną dla świętego spokoju. Ja wcale nie byłam spokojna, Ty ani razu święty. Jeśli wydaje Ci się, że inne ramiona są dla mnie wygodniejsze, chyba zapomniałeś jak bardzo pasuję do Twoich... Cześć, jestem zerem. A co u Ciebie? Gdy byłam mała bardzo lubiłam układać puzzle. I chyba do dzisiaj mi to zostało, bo czuję ogromną potrzebę połączenia naszych serc, niczym elementy układanki. Dostałam od niego pięć róż. Jedna z nich była sztuczna. Powiedział, że przestanie mnie kochać, gdy wszystkie zwiędną. Smakujesz jak cukier. Ja nie słodzę. Przeczytałam dzisiaj książkę. Nie pamiętam o czym była. Wszystkie litery układały się w Twoje imię.. A kiedy wydawało mi się, że już o Tobie myślę, przypomniało mi się, ile mam Ci jeszcze do powiedzenia...
Wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=775760 Edytowane przez seventh heaven Czas edycji: 2010-04-29 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
ja kłaniam się przy wszystkich Twoich opisach. <3
___ jedna część mówi jest tak dobrze, druga mówi jest tak źle. każde Ty mocniejsze ode mnie. to smutne gdy z przed oczu ucieka kolejny świetlik łapię białe grochy z mojej sukienki w spękane dłonie, odchodzą razem z Tobą. dlaczego ? bo pachniałeś Bogiem i majerankiem. (...) Twoja subtelność mnie fascynuje.
#2997 |
Zakorzenienie
|
Żyj chwilą, bo na to co kiedyś będzie wpływu nie masz, a ta jedna chwila, która trwa należy do Ciebie, łap ją, kształtuj...
Śpiewaj mi do ucha niemalże szeptem o naszej miłości
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
myCh-
![]() Kinderka13- zakochałam się ![]() Toogether93- wracaj do zdrówka perełko ;***
___________________ .jak szczęście wygląda? dawno zapomniałam.. .chcę usłyszeć Cię, ale nie zadzwonię. .sentymentu do mnie zero. ![]() .nie mów mi, że to koniec, to się dopiero zaczęło. . .myślę, że masz najlepszą część mnie. .jestem chora i zmęczona bałaganem, który we mnie zrobiłeś. .twoje oczy lubią mnie.
![]() |
#2999 |
Raczkowanie
|
- Dlaczego taka jesteś . ?
- Jaka . ? - Taka dziwna albo cholernie obojętna.... - Bo jestem cholernie inna od dziewczyn , które znasz . Uwielbiam gdy mówisz do mnie "mała" , choć ciągle powtarzam Ci żebyś tak nie mówił. Nie jesteś dla niego zbyt dobra , to nie jesteś po prostu dla niego . Wczoraj głęboka czerń , dzisiaj biel.... Może miałaś już plany, może tylko marzenia . Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak . Byłoby miło , gdyby kilka rzeczy już się nie powtórzyło . Znów nie jest tak jak miało być .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , ![]() Edytowane przez almostlover Czas edycji: 2010-04-29 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
Kradne na podpis !
![]() ![]() Po prostu oczarowałaś mnie tym ![]() ![]() _________________________ _____________- Szczęście…Teraz to faza wspomnienia
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.