|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 11
Wyjątkowo pan paczkowy mnie zaskoczył- zwykle zamówienie przychodziło czwartek-piątek, a tu niespodzianka i dzis rano przyszło;D i majka w koncu doszła
![]() a w brakach woda perfumowana Incandessence 15 ml ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Rozeznanie
|
To odpowiedz z BOK'u z 26.02
Drogi Liderze, Podajemy skład zestawu Minidisplay zapachy: Minidisplay zapachy - 80 zł, numer 83279: CHRISTIAN LACROIX ABSYNTHE EDP 50ML LITTLE WHITE DRESS EDP 50ML WODA TOALET. 50'S GLAM 50 ML EDT WARM SUNSHINE 30 ML WODA TOALET. 60'S MOD 50 ML EDT MEADOW DEW 30 ML JET FEMME EDT 50ML EDT JUST PLAY DLA NIEGO EDT JUST PLAY DLA NIEJ JET HOMME EDT 75ML Więc chyba znowu coś uległo zmianie;/ aż jestem ciekawa dołączam się do pytania Wronia3... Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2010-05-12 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no właśnie ja na majkę też czekałam ale w sumie tylko jedno zamówienie bo przyszła mi na kolejny termin w tym samym katalogu w którym zamawiałam a boczne przyszły normalnie..... więc się cieszyłam.. ale nie długo bo jak spakowałam się któryś raz do niej i zaniosłam ją do samochodu żeby jechać na wycieczkę to chcąc dołożyć do kieszonki bocznej kosmetyk ZAMEK SIĘ POPSUŁ!!!! ![]() ![]() ![]() no nic zszyłam ten zamek i zobaczymy jak się spisze bo w ten weekend znowu wyjeżdżam na szkolenie to ją wezmę ze sobą ![]() ot i cała prawda o majce
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ps. a żeby móc zamówić Minidispaly to jaki warunek musi być? trzeba pewnie zamianować ileś KK albo w iluś katalogach co? szukałam tego na stronce ale konkretów nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn (a wiem, że takie są), które korzystają z dostępnych terminów na bezpłatną wysyłkę, aby zaoszczędzić na koszcie wysyłki i wysłać przesyłki bezpłatnie bezpośrednio z Avonu do klientek (np. w innym mieście)
![]() Wiem, że wtedy należy wpisać jednorazowy adres dostawy (klientki) i dobrze też wcześniej pozbyć się faktury papierowej, żeby klientka jej przypadkiem nie dostała, ale czy potem nie ma problemu z odebraniem takiej przesyłki? Czy są konieczne jakieś dodatkowe upoważnienia do odbioru dla klientki? Przy wpisywaniu adresu jednorazowej dostawy nie ma możliwości podania imienia i nazwiska, więc nazwisko na paczce zostanie konsultantki, a adres klientki ![]() ![]()
#2977 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście komunikat w strefie? 15.05 robią drugie podejście z wprowadzeniem nowej strony...
![]() Eh mój pan paczkowy ma mnie gdzieś ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pakiet nowości Pakiet nowości to zestaw produktów w specjalnej cenie, zawierający nowości oraz hity, które pojawią się w kolejnym katalogu. Lider Zespołu Starszy Lider Zespołu Menedżer Zespołu Starszy Menedżer Zespołu Informacja o cenie i zawartości pakietu będzie przekazywana na bieżąco z wyprzedzeniem jednego katalogu w Strefie Lidera Sprzedaży oraz mailem do okręgowych Menedżerów Sprzedaży. Produkty wchodzące w skład pakietu nie podlegają opustowi. Pakiet nowości można zamówić raz w katalogu Minidisplay Minidisplay to zestaw najlepiej sprzedających się produktów z podziałem na kategorie: Zapachy Pielęgnacja . Kosmetyka Kolorowa Minidisplaye będą dostępne dla następujących poziomów w programie: Lider Zespołu Starszy Lider Zespołu Menedżer Zespołu Starszy Menedżer Zespołu Każdy z rodzajów minidisplaya można zakupić 2 razy w roku kalendarzowym. Informacja dotycząca możliwości zakupu minidisplaya będzie przekazywana na bieżąco w strefie Lidera Sprzedaży oraz mailem do Okręgowych Menedżerów Sprzedaży. Produkty wchodzące w skład minidisplaya nie podlegają opustowi. Display Display to powiększony zestaw najlepiej sprzedających się produktów z podziałem na kategorie: Pielęgnacja Kosmetyka kolorowa Display'e będą dostępne dla następujących poziomów w programie: Starszy Lider Zespołu Menedżer Zespołu Starszy Menedżer Zespołu Każdy z rodzajów displaya można zakupić 2 razy w roku kalendarzowym Informacja dotycząca możliwości zakupu displaya będzie przekazywana na bieżąco w strefie Lidera Sprzedaży oraz mailem do Okręgowych Menedżerów Sprzedaży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a Ty zamawiałaś te Minidispleye już? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja teraz zamawiałam pakiet nowości, który można było zamówić za min.1 mianowanie w kat. 6 ![]() Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2010-05-12 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() poprzedni zestaw nowości byłby dla mnie lepszy - było tam sporo rzeczy które i tak będę zamawiać no ale niestety nie miałam mianowania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19240600]po prostu ustawiasz fa elektroniczną, jako adres dostawy wpisujesz adres koleżanki oraz jak się zmieści imię i nazwisko/mi sie zawsze miesci/ i ona dostaje paczkę, nigdy nie było kłopotów z podpisaniem ani upoważnieniem, bo jesli coś to kurier i tak dzwoni do ciebie bo na paczce ma twoj nr telefonu. a kolezanka moze podpisac się jak chce, zreszta do uzgodnienia z kurierem.[/QUOTE]
Super, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź ![]() ![]()
#2984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Specjalnie im napisałam że juz kupiłam na allegro mimo że tego nie zrobiłam. Poczekam aż będą w netto za połowę ceny bo czytając jakiej jest jakości na pewno tam się ukażą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Wyczaiłam że puder w pędzlu mimo że jest w brakach to liczy się do zestawu z 1 strony bestsellerów za 14,90 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19241111]
Wyczaiłam że puder w pędzlu mimo że jest w brakach to liczy się do zestawu z 1 strony bestsellerów za 14,90 ![]() Już tydzień temu o tym pisaliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam przy sobie minikatalogu, bo jest w obiegu u klientek. Na tych co znalazłam w necie słabo widać, w zwiazku z tym proszę zyczliwą duszkę o podanie danych przy okularach przeciwsłonecznych , filtr i szerokość. Czy miał je ktoś , czy są w miarę? Z góry dziękuję.
#2989 |
Zakorzenienie
|
Dziś odesłałam karton zwrotów.
Ktoś tu pisał że z nowym katalogiem dostał 10 mini katalogów, ja wczoraj dostałam paczuche z 7 i żadnego nie było. Z tym pędzlem do pudru to dobry pomysł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19241111]ciesze sie ze pomogłam, tylko ostrzeż koleżanke ze na paczce będzie napisane twoje nazwisko i jej jesli je wpiszesz[/QUOTE]
Tak tak, powiem jej, że będzie moje nazwisko ![]() Jeszcze mi jedno pytanie przyszło do głowy - co się dzieje jak nikogo nie ma w domu i nie ma kto odebrać? Paczka wraca do Avonu czy czeka w jakiejś miejscowej siedzibie firmy kurierskiej? Musi ktoś cały dzień być w domu i czekać na paczkę? ![]() Przepraszam, może to głupie pytanie, ale odkąd jestem konsultantką nigdy nie kierowałam paczki nawet do siebie do domu, a co dopiero do koleżanek - zawsze odbieram w COK'u, więc nie mam o tym zielonego pojęcia ![]()
#2991 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19241111]
Wyczaiłam że puder w pędzlu mimo że jest w brakach to liczy się do zestawu z 1 strony bestsellerów za 14,90 ![]() wydaje mi się że on jest produkcją opóźnioną... wczoraj puszczałam 2 zamówienia z katalogu 7 i puder wpisałam na tym pierwszym no i jest 0 [ale zestaw dali], później składając drugie zamówienie nie wpisywałam tego pudru a pojawił się on na podglądzie faktury tak jak to zwykle było z brakami z produkcji opóźnionej... jutro albo w piątek będzie paczucha to sprawdzę co przy nim napisali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2993 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja raz się minęłam z kurierem to w skrzynce znalazłam "AVON Awizo" i napisane było że paczka jest u sąsiada nr 11... no tam mieszka konsultantka to może u niej zostawił bo dla niej też paczkę miał... ale ja nigdy nie wyrażałam zgody ani nie mówiłam co robić gdy mnie w domu nie ma... no ale dobrze że tak zrobił - nie musiałam się głowić gdzie jest paczucha i kiedy będzie ;p ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- wczoraj wysłałam maila do avonu z pytaniem czy ten złocisty puder w pędzlu pomimo tego że go nie ma wlicza się do zebry i oto co mi przed sekundą odpisali: "Drogi Liderze, Uprzejmie informujemy, że Złocisty puder w pędzlu wliczany jest do kwoty kwalifikacyjnej w Programie ze stylowymi niespodziankami. W obecnym momencie puder nie jest dostępny na linii kompletacji zamówień. Gdy tylko pojawi się na półce magazynowej zostanie automatycznie dołączony do zamówienia. Z pozdrowieniami," Czyli puder jest produkcją opóźnioną tak jak myślałam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2995 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okulary z minikatalogu Kategoria filtru: 3 Przepuszczalność światła: 8-18% Szerokość 17,1cm Długość zauszników: 12cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No tak, ale błyszczyk można komuś dać, a i tak wyjdzie tusz taniej i do tego jeszcze kosmetyczka.
![]() |
#2998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3000 |
Rozeznanie
|
Liderki powiedzcie mi...
ile kosztuje i jaki jest kod oraz z czego się dokładnie składa taki zestaw dla nowych konsultantek ( w nim są umowy, katalogi, przewodniki np.) Zamawiałam go tylko raz za 10zł., chciałabym znowu ale moja liderka nadrzędna mówi żebym zamówiła u jakiejś swojej konsultantki bo od siebie będę więcej płacić.. :| Prawda to? Edytowane przez kingusiusia Czas edycji: 2010-05-12 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.