Wszystko o Avonie - część 11 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-12, 10:42   #2971
mirinda3
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 11

Wyjątkowo pan paczkowy mnie zaskoczył- zwykle zamówienie przychodziło czwartek-piątek, a tu niespodzianka i dzis rano przyszło;D i majka w koncu doszła
a w brakach woda perfumowana Incandessence 15 ml brak w magazynie, produkcja zakończona- prosimy nie zamawiać
mirinda3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:42   #2972
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Czy masz możliwość sprawdzenia czy te braki, a konkretnie Yoko doliczyły Ci się do wysokości zamowienia? Mam na nią zamowienie, ale jeśli jest adnotacja prod. zakończona i nie liczy się to muszę uważać, aby nie przejechać się na progu.
ja też proszę o sprawdzenie, bo dziś składam zamówienie i mam na tę torbę chętną klientkę. Tylko własnie nie chcę, aby jej brak decydował o obniżeniu upustu do 25% bo się
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 10:47   #2973
kingusiusia
Rozeznanie

To odpowiedz z BOK'u z 26.02

Drogi Liderze,

Podajemy skład zestawu Minidisplay zapachy:

Minidisplay zapachy - 80 zł, numer 83279:

CHRISTIAN LACROIX ABSYNTHE EDP 50ML
LITTLE WHITE DRESS EDP 50ML
WODA TOALET. 50'S GLAM 50 ML
EDT WARM SUNSHINE 30 ML
WODA TOALET. 60'S MOD 50 ML
EDT MEADOW DEW 30 ML
JET FEMME EDT 50ML
EDT JUST PLAY DLA NIEGO
EDT JUST PLAY DLA NIEJ
JET HOMME EDT 75ML

Więc chyba znowu coś uległo zmianie;/ aż jestem ciekawa dołączam się do pytania Wronia3...

Edytowane przez kingusiusia
Czas edycji: 2010-05-12 o 10:49
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:05   #2974
8katharina8
Rozeznanie

GG do 8katharina8

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
A ja myslę ze z tymi Majkami i torbami Zebra to przemyslana akcja- zobaczcie- kazda z nas, która czeka na Majkę, musi co katalog składac zamówienie, bo a nuż dostanie, czasem nawet na drugi i trzeci termin bo może przyslą... a oni ciagle nie przysyłają a konsultantki ciagle składają zamówienia, nawet te, które być może akurat by nie złożyły

podobnie z Zebrą-miałam dużo kolorówki wiec złożyłam zamówienie na siebie i siotrę, teraz na drugi termin mam znów ponad stówkę na kolorówkę i zastanawiam sie czy nie zlożyc na mamę , która została konsultantką podczas jakiegos programu motywacyjnego ale zamówien nie składa- tyle że w kat. 8 bede musiała zlożyc zamowienie za 3 osoby żeby dostac zebrę- a jak nie dosla ( co jest bardzo prawdopodobne) to i w 9 i w 10

wiec naprawde myslę, że Avon wie co robi. A jak jeszcze ta torba bedzie tak słabo wykonana jak Maja to ja dziękuję...

no właśnie ja na majkę też czekałam ale w sumie tylko jedno zamówienie bo przyszła mi na kolejny termin w tym samym katalogu w którym zamawiałam a boczne przyszły normalnie..... więc się cieszyłam.. ale nie długo bo jak spakowałam się któryś raz do niej i zaniosłam ją do samochodu żeby jechać na wycieczkę to chcąc dołożyć do kieszonki bocznej kosmetyk ZAMEK SIĘ POPSUŁ!!!! wyobrażacie sobie nie miałam już czasu żeby się przepakować bo musiałam dotrzeć do miejsca skąd miałam jechać dalej autokarem- przepakowywałam majkę do innej torby w samochodzie na tylnym siedzeniu dobrze że mój chłopak przywiózł ze sobą swoją torbę gdybym w razie się właśnie do majki nie zmieściła nie pomijając że jedna boczna od razu miała przy dopinaniu nadmiar zamka ale już nie chciałam odsyłać żeby tak jak niektóre z Was czekać do nieskończoności na dostawę
no nic zszyłam ten zamek i zobaczymy jak się spisze bo w ten weekend znowu wyjeżdżam na szkolenie to ją wezmę ze sobą
zaryzykuje:brzyd al:
ot i cała prawda o majce

https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png
8katharina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:13   #2975
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kingusiusia Pokaż wiadomość

Drogi Liderze,

EDT WARM SUNSHINE 30 ML
EDT MEADOW DEW 30 ML
JET FEMME EDT 50ML
EDT JUST PLAY DLA NIEGO
EDT JUST PLAY DLA NIEJ
JET HOMME EDT 75ML

Więc chyba znowu coś uległo zmianie;/ aż jestem ciekawa dołączam się do pytania Wronia3...
właśnie do tego składu dotarłam no ale cena się nie zgadza czekamy dalej, może ktoś się orientuje

ps. a żeby móc zamówić Minidispaly to jaki warunek musi być? trzeba pewnie zamianować ileś KK albo w iluś katalogach co? szukałam tego na stronce ale konkretów nie znalazłam
Wronia3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:15   #2976
kati81
Raczkowanie

Mam pytanie do dziewczyn (a wiem, że takie są), które korzystają z dostępnych terminów na bezpłatną wysyłkę, aby zaoszczędzić na koszcie wysyłki i wysłać przesyłki bezpłatnie bezpośrednio z Avonu do klientek (np. w innym mieście)
Wiem, że wtedy należy wpisać jednorazowy adres dostawy (klientki) i dobrze też wcześniej pozbyć się faktury papierowej, żeby klientka jej przypadkiem nie dostała, ale czy potem nie ma problemu z odebraniem takiej przesyłki? Czy są konieczne jakieś dodatkowe upoważnienia do odbioru dla klientki?
Przy wpisywaniu adresu jednorazowej dostawy nie ma możliwości podania imienia i nazwiska, więc nazwisko na paczce zostanie konsultantki, a adres klientki Jak Wy to robicie?
Stary 2010-05-12, 11:15   #2977
Nusia7
Zakorzenienie

Widziałyście komunikat w strefie? 15.05 robią drugie podejście z wprowadzeniem nowej strony... Już to widzę, jak się wyrobią "od 14 do 18"...

Eh mój pan paczkowy ma mnie gdzieś Kiedyś przychodził zawsze w poniedziałki, a chyba już trzeci katalog przychodzi w środy...
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:22   #2978
kingusiusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wronia3 Pokaż wiadomość
właśnie do tego składu dotarłam no ale cena się nie zgadza czekamy dalej, może ktoś się orientuje

ps. a żeby móc zamówić Minidispaly to jaki warunek musi być? trzeba pewnie zamianować ileś KK albo w iluś katalogach co? szukałam tego na stronce ale konkretów nie znalazłam
Znalazłam coś takiego:

Pakiet nowości
Pakiet nowości to zestaw produktów w specjalnej cenie, zawierający nowości oraz hity, które pojawią się w kolejnym katalogu.
Pakiety nowości są dostępne dla następujących poziomów w programie:
Lider Zespołu
Starszy Lider Zespołu
Menedżer Zespołu
Starszy Menedżer Zespołu

Informacja o cenie i zawartości pakietu będzie przekazywana na bieżąco z wyprzedzeniem jednego katalogu w Strefie Lidera Sprzedaży oraz mailem do okręgowych Menedżerów Sprzedaży.
Produkty wchodzące w skład pakietu nie podlegają opustowi.
Pakiet nowości można zamówić raz w katalogu

Minidisplay
Minidisplay to zestaw najlepiej sprzedających się produktów z podziałem na kategorie:

Zapachy
Pielęgnacja .
Kosmetyka Kolorowa

Minidisplaye będą dostępne dla następujących poziomów w programie:

Lider Zespołu
Starszy Lider Zespołu
Menedżer Zespołu
Starszy Menedżer Zespołu

Każdy z rodzajów minidisplaya można zakupić 2 razy w roku kalendarzowym.
Informacja dotycząca możliwości zakupu minidisplaya będzie przekazywana na bieżąco w strefie Lidera Sprzedaży oraz mailem do Okręgowych Menedżerów Sprzedaży.
Produkty wchodzące w skład minidisplaya nie podlegają opustowi.

Display
Display to powiększony zestaw najlepiej sprzedających się produktów z podziałem na kategorie:
Zapachy
Pielęgnacja
Kosmetyka kolorowa

Display'e będą dostępne dla następujących poziomów w programie:

Starszy Lider Zespołu
Menedżer Zespołu
Starszy Menedżer Zespołu

Każdy z rodzajów displaya można zakupić 2 razy w roku kalendarzowym
Informacja dotycząca możliwości zakupu displaya będzie przekazywana na bieżąco w strefie Lidera Sprzedaży oraz mailem do Okręgowych Menedżerów Sprzedaży.
Stary 2010-05-12, 11:22   #2979
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kati81 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn (a wiem, że takie są), które korzystają z dostępnych terminów na bezpłatną wysyłkę, aby zaoszczędzić na koszcie wysyłki i wysłać przesyłki bezpłatnie bezpośrednio z Avonu do klientek (np. w innym mieście)
Wiem, że wtedy należy wpisać jednorazowy adres dostawy (klientki) i dobrze też wcześniej pozbyć się faktury papierowej, żeby klientka jej przypadkiem nie dostała, ale czy potem nie ma problemu z odebraniem takiej przesyłki? Czy są konieczne jakieś dodatkowe upoważnienia do odbioru dla klientki?
Przy wpisywaniu adresu jednorazowej dostawy nie ma możliwości podania imienia i nazwiska, więc nazwisko na paczce zostanie konsultantki, a adres klientki Jak Wy to robicie?
po prostu ustawiasz fa elektroniczną, jako adres dostawy wpisujesz adres koleżanki oraz jak się zmieści imię i nazwisko/mi sie zawsze miesci/ i ona dostaje paczkę, nigdy nie było kłopotów z podpisaniem ani upoważnieniem, bo jesli coś to kurier i tak dzwoni do ciebie bo na paczce ma twoj nr telefonu. a kolezanka moze podpisac się jak chce, zreszta do uzgodnienia z kurierem.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:27   #2980
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Znalazłam coś takiego:

Pakiet nowości
Pakiet nowości to zestaw produktów w specjalnej cenie, zawierający nowości oraz hity, które pojawią się w kolejnym katalogu.
Pakiety nowości są dostępne dla następujących poziomów w programie:
Lider Zespołu
Starszy Lider Zespołu
Menedżer Zespołu
Starszy Menedżer Zespołu

Informacja o cenie i zawartości pakietu będzie przekazywana na bieżąco z wyprzedzeniem jednego katalogu w Strefie Lidera Sprzedaży oraz mailem do okręgowych Menedżerów Sprzedaży.
Produkty wchodzące w skład pakietu nie podlegają opustowi.
Pakiet nowości można zamówić raz w katalogu

Minidisplay
Minidisplay to zestaw najlepiej sprzedających się produktów z podziałem na kategorie:

Zapachy
Pielęgnacja .
Kosmetyka Kolorowa

Minidisplaye będą dostępne dla następujących poziomów w programie:

Lider Zespołu
Starszy Lider Zespołu
Menedżer Zespołu
Starszy Menedżer Zespołu

Każdy z rodzajów minidisplaya można zakupić 2 razy w roku kalendarzowym.
Informacja dotycząca możliwości zakupu minidisplaya będzie przekazywana na bieżąco w strefie Lidera Sprzedaży oraz mailem do Okręgowych Menedżerów Sprzedaży.
Produkty wchodzące w skład minidisplaya nie podlegają opustowi.

Display
Display to powiększony zestaw najlepiej sprzedających się produktów z podziałem na kategorie:
Zapachy
Pielęgnacja
Kosmetyka kolorowa

Display'e będą dostępne dla następujących poziomów w programie:

Starszy Lider Zespołu
Menedżer Zespołu
Starszy Menedżer Zespołu

Każdy z rodzajów displaya można zakupić 2 razy w roku kalendarzowym
Informacja dotycząca możliwości zakupu displaya będzie przekazywana na bieżąco w strefie Lidera Sprzedaży oraz mailem do Okręgowych Menedżerów Sprzedaży.
tak widziałam to ale nie wiem czemu coś mi świta że trzeba mieć mianowania w 2 katalogach czy coś takiego - ktoś mi kiedyś coś mówił ale nie interesowało mnie to wtedy i teraz szukam

a Ty zamawiałaś te Minidispleye już?
Stary 2010-05-12, 11:30   #2981
kingusiusia
Rozeznanie

Cytat:
tak widziałam to ale nie wiem czemu coś mi świta że trzeba mieć mianowania w 2 katalogach czy coś takiego - ktoś mi kiedyś coś mówił ale nie interesowało mnie to wtedy i teraz szukam

a Ty zamawiałaś te Minidispleye już?
Nio właśnie jeszcze nie... napiszę zaraz zapytanie ze strefy o skład i pomyślę w 8 o zamówieniu zapachów

Ja teraz zamawiałam pakiet nowości, który można było zamówić za min.1 mianowanie w kat. 6 Bardzo fajny był teraz zestawik, jeśli miałaś mianowanie to polecam:p

Czas edycji: 2010-05-12 o 11:31
Stary 2010-05-12, 11:34   #2982
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Nio właśnie jeszcze nie... napiszę zaraz zapytanie ze strefy o skład i pomyślę w 8 o zamówieniu zapachów

Ja teraz zamawiałam pakiet nowości, który można było zamówić za min.1 mianowanie w kat. 6 Bardzo fajny był teraz zestawik, jeśli miałaś mianowanie to polecam:p
miałam i zamówiłam ciekawe czy ten zapach Passion Dance co w tym zestawie jest to czy to ten sam który od zawsze z katalogu jest ;p bo mam na niego zamówienie i nie zamawiałam go licząc że to ten sam

poprzedni zestaw nowości byłby dla mnie lepszy - było tam sporo rzeczy które i tak będę zamawiać no ale niestety nie miałam mianowania ale teraz będę miała mianowanie to w kat 8 też sobie zamówię nowości - ciekawe co będzie
Stary 2010-05-12, 11:36   #2983
kati81
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19240600]po prostu ustawiasz fa elektroniczną, jako adres dostawy wpisujesz adres koleżanki oraz jak się zmieści imię i nazwisko/mi sie zawsze miesci/ i ona dostaje paczkę, nigdy nie było kłopotów z podpisaniem ani upoważnieniem, bo jesli coś to kurier i tak dzwoni do ciebie bo na paczce ma twoj nr telefonu. a kolezanka moze podpisac się jak chce, zreszta do uzgodnienia z kurierem.[/QUOTE]
Super, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź - właśnie na to, co pogrubiłam bym nie wpadła, reszty się domysliłam
Stary 2010-05-12, 11:39   #2984
Catherine1980
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
A ja myslę ze z tymi Majkami i torbami Zebra to przemyslana akcja- zobaczcie- kazda z nas, która czeka na Majkę, musi co katalog składac zamówienie, bo a nuż dostanie, czasem nawet na drugi i trzeci termin bo może przyslą... a oni ciagle nie przysyłają a konsultantki ciagle składają zamówienia, nawet te, które być może akurat by nie złożyły

wiec naprawde myslę, że Avon wie co robi. A jak jeszcze ta torba bedzie tak słabo wykonana jak Maja to ja dziękuję...
DLATEGO JA IM SERDECZNIE PODZIĘKOWĄŁAM ZA MAJKI
Specjalnie im napisałam że juz kupiłam na allegro mimo że tego nie zrobiłam.
Poczekam aż będą w netto za połowę ceny bo czytając jakiej jest jakości na pewno tam się ukażą
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:41   #2985
kingusiusia
Rozeznanie

Cytat:
miałam i zamówiłam ciekawe czy ten zapach Passion Dance co w tym zestawie jest to czy to ten sam który od zawsze z katalogu jest ;p bo mam na niego zamówienie i nie zamawiałam go licząc że to ten sam

poprzedni zestaw nowości byłby dla mnie lepszy - było tam sporo rzeczy które i tak będę zamawiać no ale niestety nie miałam mianowania ale teraz będę miała mianowanie to w kat 8 też sobie zamówię nowości - ciekawe co będzie
Ja myślę, że to ten sam. Przekonam się jutro :P
Stary 2010-05-12, 11:50   #2986
Konto usunięte

Cytat:
Super, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź - właśnie na to, co pogrubiłam bym nie wpadła, reszty się domysliłam
ciesze sie ze pomogłam, tylko ostrzeż koleżanke ze na paczce będzie napisane twoje nazwisko i jej jesli je wpiszesz,pozdr

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Wyczaiłam że puder w pędzlu mimo że jest w brakach to liczy się do zestawu z 1 strony bestsellerów za 14,90
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:52   #2987
taka jedna
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19241111]
Wyczaiłam że puder w pędzlu mimo że jest w brakach to liczy się do zestawu z 1 strony bestsellerów za 14,90[/QUOTE]
Już tydzień temu o tym pisaliśmy
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 11:55   #2988
ankoro
Wtajemniczenie

Nie mam przy sobie minikatalogu, bo jest w obiegu u klientek. Na tych co znalazłam w necie słabo widać, w zwiazku z tym proszę zyczliwą duszkę o podanie danych przy okularach przeciwsłonecznych , filtr i szerokość. Czy miał je ktoś , czy są w miarę? Z góry dziękuję.
Stary 2010-05-12, 12:02   #2989
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dziś odesłałam karton zwrotów.
Ktoś tu pisał że z nowym katalogiem dostał 10 mini katalogów, ja wczoraj dostałam paczuche z 7 i żadnego nie było.
Z tym pędzlem do pudru to dobry pomysł.

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:02   #2990
kati81
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19241111]ciesze sie ze pomogłam, tylko ostrzeż koleżanke ze na paczce będzie napisane twoje nazwisko i jej jesli je wpiszesz[/QUOTE]
Tak tak, powiem jej, że będzie moje nazwisko
Jeszcze mi jedno pytanie przyszło do głowy - co się dzieje jak nikogo nie ma w domu i nie ma kto odebrać? Paczka wraca do Avonu czy czeka w jakiejś miejscowej siedzibie firmy kurierskiej? Musi ktoś cały dzień być w domu i czekać na paczkę?
Przepraszam, może to głupie pytanie, ale odkąd jestem konsultantką nigdy nie kierowałam paczki nawet do siebie do domu, a co dopiero do koleżanek - zawsze odbieram w COK'u, więc nie mam o tym zielonego pojęcia
Stary 2010-05-12, 12:04   #2991
Wronia3
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;19241111]

Wyczaiłam że puder w pędzlu mimo że jest w brakach to liczy się do zestawu z 1 strony bestsellerów za 14,90[/QUOTE]

wydaje mi się że on jest produkcją opóźnioną... wczoraj puszczałam 2 zamówienia z katalogu 7 i puder wpisałam na tym pierwszym no i jest 0 [ale zestaw dali], później składając drugie zamówienie nie wpisywałam tego pudru a pojawił się on na podglądzie faktury tak jak to zwykle było z brakami z produkcji opóźnionej... jutro albo w piątek będzie paczucha to sprawdzę co przy nim napisali
Stary 2010-05-12, 12:07   #2992
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Dziś odesłałam karton zwrotów.
Ktoś tu pisał że z nowym katalogiem dostał 10 mini katalogów, ja wczoraj dostałam paczuche z 7 i żadnego nie było.
Z tym pędzlem do pudru to dobry pomysł.
Pomysł dobry, ale cóż mi z niego jak mam wolnych 10 zestawow i nikt ich nie chce. Co dziwne zamawiają u mnie regularnie babki tusze po 19,90, a ta promocja ich nie rusza. Nie rozumiem ludzi.
Stary 2010-05-12, 12:09   #2993
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze mi jedno pytanie przyszło do głowy - co się dzieje jak nikogo nie ma w domu i nie ma kto odebrać? Paczka wraca do Avonu czy czeka w jakiejś miejscowej siedzibie firmy kurierskiej? Musi ktoś cały dzień być w domu i czekać na paczkę?
Przepraszam, może to głupie pytanie, ale odkąd jestem konsultantką nigdy nie kierowałam paczki nawet do siebie do domu, a co dopiero do koleżanek - zawsze odbieram w COK'u, więc nie mam o tym zielonego pojęcia

ja raz się minęłam z kurierem to w skrzynce znalazłam "AVON Awizo" i napisane było że paczka jest u sąsiada nr 11... no tam mieszka konsultantka to może u niej zostawił bo dla niej też paczkę miał... ale ja nigdy nie wyrażałam zgody ani nie mówiłam co robić gdy mnie w domu nie ma... no ale dobrze że tak zrobił - nie musiałam się głowić gdzie jest paczucha i kiedy będzie ;p

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

wczoraj wysłałam maila do avonu z pytaniem czy ten złocisty puder w pędzlu pomimo tego że go nie ma wlicza się do zebry i oto co mi przed sekundą odpisali:

"Drogi Liderze, Uprzejmie informujemy, że Złocisty puder w pędzlu wliczany jest do kwoty kwalifikacyjnej w Programie ze stylowymi niespodziankami. W obecnym momencie puder nie jest dostępny na linii kompletacji zamówień. Gdy tylko pojawi się na półce magazynowej zostanie automatycznie dołączony do zamówienia.

Z pozdrowieniami,"

Czyli puder jest produkcją opóźnioną tak jak myślałam a i załapałam się na zebrę fartem bo fartem - kolorówka z konkretnych stron na 100,40zł
Stary 2010-05-12, 12:12   #2994
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

wczoraj wysłałam maila do avonu z pytaniem czy ten złocisty puder w pędzlu pomimo tego że go nie ma wlicza się do zebry i oto co mi przed sekundą odpisali:

"Drogi Liderze, Uprzejmie informujemy, że Złocisty puder w pędzlu wliczany jest do kwoty kwalifikacyjnej w Programie ze stylowymi niespodziankami. W obecnym momencie puder nie jest dostępny na linii kompletacji zamówień. Gdy tylko pojawi się na półce magazynowej zostanie automatycznie dołączony do zamówienia.

Z pozdrowieniami,"

Czyli puder jest produkcją opóźnioną tak jak myślałam a i załapałam się na zebrę fartem bo fartem - kolorówka z konkretnych stron na 100,40zł
Drogi Liderze, dziękuję za tę informację i czujność.
Stary 2010-05-12, 12:14   #2995
Konto usunięte

Cytat:
będzie zapewne dzwonił, bo jemu też zależy aby sie paczki pozbyć, więc nie martw sie, ale jakby co to uprzedz dziewczyne aby w tym i tym dniu raczej w domu była.
Cytat:
Pomysł dobry, ale cóż mi z niego jak mam wolnych 10 zestawow i nikt ich nie chce. Co dziwne zamawiają u mnie regularnie babki tusze po 19,90, a ta promocja ich nie rusza. Nie rozumiem ludzi.
hehe zostaw sobie potem pójdą po 24,90 a reszta zostanie ci gratis.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
j

Z pozdrowieniami,"

i superto już dziewczyny wiecie co robić aby mieć zebrę
Stary 2010-05-12, 12:15   #2996
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Może nie używają błyszczyków i nie chcą mieć zbędnej rzeczy, z którą nie będą mieli co zrobić. W sumie mi się te błyszczyki też nie podobają:/

Okulary z minikatalogu
Kategoria filtru: 3
Przepuszczalność światła: 8-18%
Szerokość 17,1cm
Długość zauszników: 12cm
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:20   #2997
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Może nie używają błyszczyków i nie chcą mieć zbędnej rzeczy, z którą nie będą mieli co zrobić. W sumie mi się te błyszczyki też nie podobają:/

Okulary z minikatalogu
Kategoria filtru: 3
Przepuszczalność światła: 8-18%
Szerokość 17,1cm
Długość zauszników: 12cm
Dzięki za info o okularkach. Trochę ślepa jestem.

No tak, ale błyszczyk można komuś dać, a i tak wyjdzie tusz taniej i do tego jeszcze kosmetyczka.
Stary 2010-05-12, 12:26   #2998
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:

Z pozdrowieniami,"

a ja zamówiłam dzisiaj go na allegro i specjalnie domówiłam tusz i kredkę do oczu

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 12:27   #2999
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:

Drogi Liderze,

EDT WARM SUNSHINE 30 ML
EDT MEADOW DEW 30 ML
JET FEMME EDT 50ML
EDT JUST PLAY DLA NIEGO
EDT JUST PLAY DLA NIEJ
JET HOMME EDT 75ML

Nie wiem jak jest z zapachami ale zmianie na pewno uległ mini display kolorówka, nowy skład jest dostępny od 10.05
Stary 2010-05-12, 12:28   #3000
kingusiusia
Rozeznanie

Liderki powiedzcie mi...
ile kosztuje i jaki jest kod oraz z czego się dokładnie składa taki zestaw dla nowych konsultantek ( w nim są umowy, katalogi, przewodniki np.)
Zamawiałam go tylko raz za 10zł., chciałabym znowu ale moja liderka nadrzędna mówi żebym zamówiła u jakiejś swojej konsultantki bo od siebie będę więcej płacić.. :| Prawda to?

Czas edycji: 2010-05-12 o 12:30
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości