|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Phi, nie mam zamiaru być wyjściem ewakuacyjnym. Już więcej nie dam mu się skrzywdzić.
![]() |
#2972 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pokaż mu, że nie jesteś na jego każde zawołanie i świetnie sobie bez niego radzisz. Jeszcze na kolanach do Ciebie przyjdzie. Już widać, że pluje sobie w brodę. ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-07-11 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- A tak w ogole to dzień dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ja nie wiem czy wy nie za bardzo tego nakręcacie, czasem facet po rozstaniu po prostu się trochę "opamiętuje" i pyta co u jego byłej słychać, chce pogadać i niekoniecznie ma to na celu rzucenie się na nią z przeprosinami i jakimś poczuciem, że się źle zrobiło zrywając, chęcią powrotu.
A ja mam koszmarny okres ![]() ![]() I dzisiaj moja Holandia gra... Już zaczynam się stresować ![]() ![]() Ale nie ważne, jedna mała ośmiornica, która byłaby dobra w sałatce ma prawo się mylić ![]()
![]() |
#2976 |
Zadomowienie
|
Ja za to kibicuję Hiszpanii
![]() TŻ pojechał z kolegami a ja się nuuudzę...W domu gorąco, na dworze tym bardziej, długo jeszcze mają trwać te upały?Chyba specjalnie dziś prognozę obejrzę bo już nie wyrabiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zaczyna rozumieć co stracił. ---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- A co tu taka cisza ![]() ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Wtajemniczenie
|
Mandy pozdrawia wszystkie
![]() U niej wszystko w porządeczku ![]() ![]() Ale gorąco dziś ![]() Kocham to lato ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wróciłam i nawet zdążyłam już Was nadrobić. ![]() Mało pisałyście, Rebe, Kamila się coś nie odzywają ![]()
#2981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie wiem o co mu chodzi tak naprawdę. Wiem tylko, że mam do czynienia z człowiekiem niedojrzałym, niestabilnym i szybko zmieniającym decyzję (no i dodatkowo z kłamcą i oszustem-.-). Różne rzeczy mu w główce siedzą, on sam (jak twierdził) nie jest często świadomy tego, co robi. Tak więc zrozumienie jego działań chyba mija się z celem... Taka z niego zagubiona, błąkająca się owieczką, która szuka i szuka. Może mu się nie układa, może chce do mnie wrócić (dokładnie tak samo było podczas pierwszego rozstania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane przepraszam, że tak mnie mało ostatnio ale nie mam czasu
![]() Ale chwilkę tutaj będę a potem idę spać. Wróciłam właśnie z koleżanką z opalania nad wodą. Troszkę się opaliłam. ![]() z Tż okej ![]() Idę nadrabiać was ![]()
#2983 | |||
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny! nadrabiam czytanie jak dobrze ze tylko 3 strony!
Wczoraj poswietowalismy sobie z Tz-tem z okazji rocznicu,bylismy tez na pizzy ![]() ![]() Dalej powtarzam do egzaminu kurcze sporo osob z niego zrezygnowalo ale ja ide..najwyzej nie zdam ![]() Cytat:
![]() sweetish witaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Janis widac ze zatesknil i ze "rozowa" chyba to nie to dla niego. Nie udostepniaj sie dla niego Trzymam kciuki za Holandie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zadomowienie
|
uff...nadrobiłam wreszcie chyba wszystko, poczytałam te wszystkie wojny... mam nadzieję, że wojen już nie będzie
dopiszę trzy grosze, że jeśli chodzi o szantażowanie to z punktu obiektywnego obserwatora (o ile mogę się takim mienić) po przeczytaniu rozmów stwierdzam że Sweet nie szantażowała Madame - myślę, że powinnyście to wiedzieć ![]() Madame mogła zrozumieć to inaczej, wziąć do siebie najlepiej skończyć temat i dać sobie spokój z kłótniami, rozstrząsaniem itp ![]() Co do powrotu Madame do klubu to w ogóle dziwię się, że to jest tutaj a nie w klubie załatwiane. Znowu się zaczną akcje typu kto kogo nie lubi, bo Madame będzie widziała kto głosował przeciw... Janis - mam nadzieję, że będziesz tak twarda i nie dasz się przebłagać ![]() Magda - może po prostu się z nimi nie spotykaj? w ogóle spotkania para + 1 często są dziwne, bo wszyscy czują się niezręcznie a co dopiero jak Ty z nim byłaś... masz super kontakt z ex, więc mu powiedz delikatnie ![]()
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" - George Eliot Edytowane przez wilczyca Czas edycji: 2010-07-11 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Ośmielę się napisać, że jest tutaj bardzo cicho i spokojnie
![]() Ja zaraz lecę na mecz: HISZPANIA ! ![]()
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja poprztykalam sie troche z TZ... I wyszlo na to, ze ogladam mecz u siebie. A mielismy zrobic to razem, u niego z rodzicami, a potem mialam u nich zostac... No trudno. Przelozymy na jutro. HOLANDIA!!! (musze wygrac chipsy z zakladu z mlodszym bratem TZta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bylismy w piatke. Ja, oni plus 2 kolegow. Ogolem na poczatku nuda jak nie wiadomo co. Potem poszlismy do wody tez nuda bo oni razem a ja z kolegami to tak dziwnie zreszta jednego nie znalam. I wkurzylam sie i mowie ze ide, przyjaciolka ze ze mna. Po drodze na recznik spotkalam kolezanke zgarnelam ja i jakos sie rozluznilam. Potem gdy juz bylam calkowicie mokra zaczelam wszystkich zaczepiac a ich rozdzielac, tj. chlapac woda na zlosc czy wskakiwac jej na plecy i zabierac mu ja. Eh... ale potem ja sie suszylismy oczywiscie oni za moim uchem musieli sie calowac a ja wkurzona stwierdzilam ze ich oleje i poszlam spac. ![]() Zaraz do niego ide na mecz. No nic. Dzien jak dzien. Wazne ze oni szczesliwi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Smutno mi trochę... od dwóch dni z Tż mało piszemy ..
![]() Był sobie wczoraj na dyskotece, trochę mnie tknęło ( ![]() Zobaczymy jak będzie jutro z naszą rozmową.
#2989 | |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Ty tez pojdz gdzies, rozerwij sie, albo trzeba bylo przyjsc wczoraj do mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra nie będę się złościła przecież ja też nie raz byłam z koleżankami na dyskotece i żyjemy ... No przepraszam, nie pomyślałam, żeby do Ciebie wpaść ![]() Pewnie byłyby baty i od razy byłoby lepiej ![]()
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() poza tym jestem w ciezkim szoku. moja sasiadka rozstala sie z chlopakiem. rozstanie ktos powie, coz bywa. ale to byla idealna para. 6 lat razem, zareczeni, data slubu wyznaczona, gołabki ogromne. na nk mieli po 200 zdjęc ze sobą ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie ![]()
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi batami to wiem, nie raz się przekonałam ![]() O to się nie złoszczę, on zapalony piłkarz także... ![]() ![]()
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Tez mialam dosc udany weekend z TZ (gdyby nie dzisiejsza akcja). Teraz spedzamy ze soba cale dnie, bo w czwartek jade do domu na 1.5 miesiaca. TZ juz przezywa, ze jestem bez serca skoro na taaaak dlugo go zostawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2996 |
Wtajemniczenie
|
Wpadam na chwilę..jestem u M, miałam dziś jechać do domu, ale zostaję do jutra..albo i dłużej
![]() Poznałam Jego mamę, miało jej nie być, ale zrobiła niespodziankę i przyjechała szybciej..przemiła kobieta, już zostałam nazwana synową ![]() "Nasz układ się posypał..nie jesteśmy w związku, ale o układzie też nie może być mowy..sama nie wiem co to jest, ale coś na pewno..." Tak napisałam dziś kumpeli. Bo tak to właśnie wygląda, jakbyście pytały "co nas łączy". Dziewczyny..jest mi dobrze..tak po prostu, zwyczajnie dobrze ![]() Znowu Was nie nadrobię, lecę oglądać mecz ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko ok Janis słonko, nie daj się frajerowi ;] Tylko tyle Ci powiem..sama widziałaś, że powrót do niego nic nie dał..nie daj sobie wkręcić jakichś chorych akcji, bądź dalej moim guru ![]() A tak serio, to informuj nas na bieżąco o jego tanich gierkach, może uda nam się wspierać Cię najmocniej ![]() Ściskam Cię Maleńka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() lo ja strasznie nie lubię meczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Ty juz jestes oswojona z tym, teraz to juz z gorki
![]() Moj TZ chyba gorzej zniesie to rozstanie niz ja... ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- A wczoraj tak fajnie spedzilismy dzien... Najpierw bylismy na plazy, potem jak wieczorem wracalismy to kupilismy piwo, chipsy, slodkosci i poszlismy na lake posiedziec we dwoje na kocu. Uwielbiam takie "podworkowe" picie piwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. Co do meczu nie wiem co mnie wzięło. ![]() Cytat:
U nas zdecydowanie ja przeżywam to ![]()
____________ ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem '' ![]() Edytowane przez Honey_Girl Czas edycji: 2010-07-11 o 21:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
HISZPANIA do boju!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.