|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Cytat:
Tylko na starcie muszę sobie wziąć jakieś doszkalanie bo po Wawie będę bała się jeździć
|
|
#2972 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie trać tego![]() wtedy mi mówił,że po 6 latach nie tak łatwo podjąć decyzje i nie da sie w tydzień przemyśleć wszystkiego,dlatego chciał dodatkowo 2 tygodnie czasu bo tydzień dla niego to było za malo. Co innego jakbym od początku (8 sierpnia;() nie wydzwaniała a ja prawie 2 tyg dzień w dzień do niego dzwoniłam i to sie przedłużyło w czasie ![]() I tak poszedł mi na reke,że w ogóle myśli o tym ,bo na samym początku nawet nie chciał sie na to zgodzić i nie chciał o tym myśleć bo dla niego to było bez sensu. On chce sie przekonać, czy naprawde chce dać mi tą szanse,czy nie bedzie żałował tej decyzji,bo jak mówił nie chce powtórki,że da mi szanse a zaraz bedzie znowu to samo bo nie chce tego po raz kolejny przeżywać. Dlatego potrzebuje czasu ale mi tak cieżko
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Paollino Wy to często prawie-zrywacie.
Jejuuu mi naprawdę szkoda życia na kłótnie. To co się pokłóciliśmy na wesele to trochę poprzeżywałam rano i na poprawinach było już ok. I nie przypominam sobie,żebyśmy mówili,że ze sobą zrywamy (no dobra,może ja kiedyś jak mnie wnerwił i miałam PMS). Oczywiście pomijam sytuację prawdziwego kryzysu,który miał miejsce pół roku temu i o którym "stare" dziewczyny wiedzą. |
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku po tym doświadczeniu,które teraz przeżywam też stwierdzam,że zmarnowałam tyle czasu na kłótnie, zamiast nich mogłyby być cudowne dni
jestem zła na siebie strasznie ![]() Dzi co u Ciebie?
|
|
#2975 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz co ostatnio nam się jakoś tak miesza. Jestem jakaś taka sfochowana, chyba hormony ze mnie schodzą
Ale dziś już było lepiej - jestem pozytywnie nastawiona, spotkałam się z przyjaciółką na kawie i chyba brakowało mi babskiego towarzystwa, bo motylki przy TŻ wróciły
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my mieliśmy jedną sytuację taką, gdy naprawdę nasz związek zawisł na włosku. a ”kłócimy się” często ale na zasadzie takiej ”uroczej” sprzeczki zawsze kończącej się śmiechem i wypraszam sobie, nie jestem stara (nawet w cudzysłowie!) |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
A różnie niestety
![]() Ale jestem tutaj z Wami więc jestem na bieżąco
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, dasz radę, zobaczysz
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Motylku mam tak samo jak Ty - szkoda mi życia na kłótnie (chociaż z natury jestem choleryczką). Może jest mi łatwiej, bo ja już sobie trochę Tżta "wychowałam" i on mnie "wychował". Po prostu się dotarliśmy i wiemy, że nasz związek jest zbyt cenny by go niszczyć niepotrzebnymi kłótniami. Nie zawsze jest łatwo. Pewne tematy były po stokroć przegadane i dopiero 101 rozmowa przyniosła rozwiązanie, ale trzeba się starać porozumieć, choć czasem nerwy puszczają.
paollino ja z moim eksem "zrywałam" średnio co 2 tygodnie. Teraz z perspektywy czasu uważam, że było to oznaką tego, że nasz związek był kompletnie niedojrzały. Dorośli i odpowiedzialni ludzie nie wypowiadają z taką lekkością tak raniących słów... |
|
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie jaka bzdura... rejestruję się w takim szczecińskim pośredniaku on-line i wklepuję sobie te dane, wklepuję... przyszła pora na adres e-mail i co? Okazało się, że nie przewidziano, że adres może być taki długi - nie da rady wpisać ostatniej literki
|
|
|
|
#2981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może przed każdą kłótnią,albo powiedzeniem czegoś złego w stosunku do Tża przemyśl to dwa razy? bo ja też taka byłam,że najpierw coś robiłam a potem myślałam![]() Cytat:
![]() jak chcesz możesz napisać w klubie ![]() mam taką nadzieje ale on poniedziałku znowu zacznie sie kolejny tydzień przeżywania tego samego ale przynajmniej wiem,że z każdym dniem jestem bliżej tego dnia, nie wiem czy mój dzisiejszy sen coś oznacza czy nie (w głebi serca chciałabym) ,ostatnio jak Tż napisał tego smsa,że miał dać znać wiec daje i jak go dostałam prawie serce mi wyskoczyło,zaczełam sama do siebie sie uśmiechać tak dawno nie dostałam od niego smsa,skakałam po pokoju z radości żeby po rozmowie znowu spaść na sam dół teraz bedzie inaczej bo dłużej nie bedziemy mieć ze sobą kontaktu (2 tygodnie to dużo ) + tamte dni bez odzywania sie jeszcze dobija mnie fakt ,że jutro byśmy obchodzili Naszą rocznice na którą tak sie cieszyliśmy
|
|
|
#2982 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
TŻ mi pierwszy raz powiedział o rozstaniu, wcześniejsze sprawy to była moja panika, a on nigdy o tym nie wspomniał. Zresztą teraz mu się nie dziwię, bo doprowadziłam go chyba na skraj rozpaczy... Eh, szkoda gadać, zawaliłam trochę i zamiast partnerskiego związku to zrobiłam sobie spowiednika któremu się tylko żaliłam... Nikt nie chce być ze smutaskiem a ja mu od miesiąca czy dwóch nawet non stop jakieś żale, problemy itp. Każdy je może mieć ale nie aż tyle
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałyście o drogich zakupach
), ale takiego gdzie ciuchy są na wieszakach porozwieszane, a nie ze trzeba w koszach grzebać bo tak to bym nie umiała kupiłam fajną bluzeczkę za dychę i kupiłam też kozaczki zamszowe![]() A poza tym, to strasznie zmęczona jestem ostatnio, choć się wysypiam jak nigdy, nie muszę się martwić egzaminem, praktyką itp..
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu gdzie jest ten ciucholand?
Ja to mam nawet problem ze znalezieniem czegoś w takim z wieszakami...
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
chyba w większości ciucholandów obecnie są ciuchy na wieszakach?
|
|
|
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bądź wesoła,szcześliwa,że jest przy Tobie oczywiście każdy ma chwile słabości i nie można ciągle być uśmiechnietym jak sie jest smutnym ale Nam możesz sie zawsze wygadać![]() Cytat:
?Boje sie,że te moje telefony nachalne na początku wszystko zniszczą, ale Tż wie,że ja taka nie jestem po prostu nie umiałam sobie z tym poradzić,że zerwał przecież widzi,że szanuje jego zdanie nie odzywając sie tak długo
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale serio chcesz się wybrać? bo my tak przez przypadek weszłyśmy i ta bluzeczka to była w sumie jedyna rzecz jaka mi się spodobała![]() Ale na Limanowskiego jest ciucholand gdzie zawsze jeszcze przed otwarciem w poniedziałki była mega kolejka, jeździłam do szkoły to widziałam
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z Was (niestety nie pamiętam która
) chciała, żeby dać znać jak będzie szła rozbiórka Coco Mademoiselle na perfumowym. No to właśnie idzie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=464386 |
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Tak? to nie wiedziałam, nie odwiedzałam nigdy wcześniej takich miejsc
Jutro może zrobię fotki bluzeczka się pierze
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też za często nie bywam ale przez witryny widać że wieszaki są normalnie, tylko część w koszach
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
AAaa Basiu myślałam, że tam było dużo fajnych ciuchów, ale skoro nie, to nie ma sensu. Nie umiem kupować w ciucholandach, w życiu udało mi się upolować tylko kilka fajnych rzeczy...
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Basiu oki
![]() Jeszcze niedawno uważałyście mnie za wariatke ,Tż może też,że tak do niego wydzwaniałam ale poprawiłam sie prawda ? Pokazałam mu,że potrafie dać mu odpocząć?
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno? Tzn ja sie nie znam na tych rozbiórkach, i weszłam z ciekawosci ale z tego co widzę , to flakonik ma 100ml, a chętne są na 80ml?
|
#2995 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
a dalej "JA - 30ml + flakon elaa2 - 20ml tris - 10ml velika - 10ml" Więc 70ml
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, jesteś silna i bądź do końca
Carmi, ja nie lubię w ogóle zakupów, ale czasem łażę z mamą do jednego lumpa i tam da się znaleźć skarby a jak przeglądam wątek lumpeksowy, to już w ogóle się napalam na ciucholand: np. ta sukienka pierwsza: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2138 albo ta spódnica: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2133 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1307 no cudeńka da się znaleźć, a i klasyczne ciuchy (np. czarny golf itp., ja w ogóle swetry to tylko w lumpach, bo za 20 zł mam superzakopiański sweterek )
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
ech jeszcze tydzień nawet sie nie skończył
postaram sie ![]() Cytat:
![]() bez Was cieżko by było![]() ta sukienka z pierwszego linka jest ładna
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przecież na aukcji jest 100ml flakonik![]() Ale nie chcę w błąd wprowadzać, niech Rain się wypowie ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Kurcze, Naj rzeczywiście niektóre rzeczy super
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT - zostało trochę więcej niż 5
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-09-03 o 20:55 |
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zdążyłam, zamówiłam sobie 5
Edytowane przez malenka146 Czas edycji: 2010-09-03 o 20:58 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:06.

Mam odłożoną większą(jak dla mnie) sumę pieniędzy (ok. 11 tys.) ale trzymam je z myślą o weselu lub na czarną godzinę i nie chciałabym tego władować w samochód. Dlatego jak już coś kupię, to na pewno nie autka z załacznika
Tylko na starcie muszę sobie wziąć jakieś doszkalanie bo po Wawie będę bała się jeździć

Pomyśl o tym, że jeśli zadzwonisz ryzykujesz, że krzyknie Ci kolejne dodatkowe, "karne" dni czekania...
może on naprawdę już nie chce wrócić tylko Cię zwodzi? Poczekaj do poniedziałku ale ja... się martwię...
Ale dziś już było lepiej - jestem pozytywnie nastawiona, spotkałam się z przyjaciółką na kawie i chyba brakowało mi babskiego towarzystwa, bo motylki przy TŻ wróciły

może przed każdą kłótnią,albo powiedzeniem czegoś złego w stosunku do Tża przemyśl to dwa razy?

bądź wesoła,szcześliwa,że jest przy Tobie
) chciała, żeby dać znać jak będzie szła rozbiórka Coco Mademoiselle na perfumowym. No to właśnie idzie