![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
i modlić się o coś, co wypełni twoje puste serce.. Przyszedł po rzeczy dziś. Patrzył jak płaczę. Patrzył na moją klęskę. coffe.? tea.? or me.? Pan ma nieortodoksyjny, ale wyjątkowo konsekwentny sposób nieustannego pobudzania mojej ciekawości: jednocześnie chce o mnie wiedzieć wszystko i nic. W zależności od kondycji danego dnia okazuje mi Pan "szalone zainteresowanie" i niemal patologiczny jego brak. A to mnie albo porusza, albo denerwuje. - a jeśli to był tylko ten jeden mężczyzna, którego mogłam tak pokochać, całym sercem? - a może jeszcze jest taki, którego możesz nauczyc się kochać? Jeśli przez pomyłkę błąd popełniłam, zapomnij o nim. Ale zapomnij tylko o pomyłce. Przez pomyłkę nie zapomnij o mnie.. blisko słońca, czaisz? Tak. A ona wciąż ma przed oczami tamte chwile. Trzyma w dłoniach wspomnienia, czuje zapach tamtego wieczoru, a przez sekundę nawet jego smak. dobra, koniec imprezy. wypieprzaj z mojego serca . "Nie przyzwyczajaj się do mnie . Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę . Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać ..."
![]() |
#2972 |
Przyczajenie
|
Nie proszę nie dotykaj mnie!
Twój dotyk boli... - Możesz iść to Mam Talent! Tak doskonale mnie ranisz... Ciebie zgubiłam już dawno, teraz gubię siebie ! -Ty nie wiesz co to znaczy stracić kogoś bliskiego! -Wiem i to bardziej niż sobie wyobrażasz.... To tak jakby ktoś nagle wbił Ci sztylet w serce i ranił je każdego dnia od nowa i coraz bardziej! Pamiętam jak tuliłeś mnie do swojego schorowanego ciała i mówiłeś " Nie płacz" * Podobają się wam moje opisy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Raczkowanie
|
z innej bajki - nie dziękuj . To co robisz jest cudowne i robiąc to dajesz nam bardzo dużo . W tym co piszesz mogę odnalezc swoje uczucia opisane Twoimi słowami . I własnie to jest niezwykłe
![]() ![]() Emaa x3 - okradłam ![]() ![]() malyyna18 - zabieram co nie co ![]() _changime - już moje . ![]() ![]() MalowaneMaki - pisz dalej . jesteś na dobrej drodze ![]() + Nocami płaczę za Tobą . Za dnia jestem uśmiechniętą dziewczyną . Cóż .. przecież oficjalnie to fakt , że wybrałeś inna nic dla mnie nie znaczy . Siedząc z kubkiem kakao słysze jak moje serce szepcze Twoje imię . ![]() Sobota . Zawsze wtedy zabierałeś mnie na wycieczkę do świata marzeń . Serce było najlepszym przewodnikiem . Uśmiech niczym makijaż znika przed snem . Nocą królują wspomnienia . Wspomnienia układam na poduszce . Nadzieja na śniadanie , oczekiwanie na obiad i rozczarowanie na kolacje
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-10-02 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Raczkowanie
|
-Podaj mi tytuł jakiegoś fajnego filmu . -Może być coś o wampirach? -Nie! Żadnych wampirów, kosmitów itp. -To o zakochanych, ok? -Mówiłam: żadnych kosmitów!
Wieczorem wpadłeś po mnie i kazałeś iść biegać. Gdy Cię w końcu dogoniłam krzyknęłam - Prawie mnie zgubiłeś ! , a Ty pocałowałeś mnie w czoło i z uśmiechem odpowiedziałeś - to się k***a pilnuj . P*****L SIĘ, na wieki wieków amen. kiedyś M&M's, teraz L&M.
04.09.2009-nasz początek ;* ![]() " <K3" ♥.Kocham Cię każdego dnia. Każdego dnia coraz mocniej. Coraz mocniej i mocniej.♥ Edytowane przez agatka944 Czas edycji: 2010-10-02 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Rozeznanie
|
♥
mad_woman, siatkaara- dziękuję ślicznie ![]() Artistic soul, Wreeednia- odwzajemniam ![]() -------------------
'warto poczekać na to, co dobre' egoistyczny egoista... 'Lubię, gdy ktoś wypowiada Twoje imię. Nawet, gdy niekoniecznie chodzi o Ciebie.' marzenia się spełniają! ale każde na swój sposób chcę być powodem Twojego uśmiechu! 'istnieje bardzo perfidny sposób kłamania - poprzez milczenie'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-10-02 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zadomowienie
|
♥♥
Cytat:
dziękuję ![]()
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ♥♥
Dziękujęęęę! bardzo mi miło, okradajcie ile chcecie
![]() ![]() ![]() Artistic soul - dziekuję pierniczku mój <3 --- Trzymając w dłoniach gwiazdy. coraz bardziej zamykała się przed światem.. skarbie otwórz oczy. chciała czuć się znów potrzebna. pamiętaj o mnie - zawsze. przestała szukać szczęścia, ukoić ból. -pokochaj mnie.. - nie dziękuję. tysiacami słów wołać Cię! całuj tylko mnie dziś, zawsze. od dziś już tylko Ty. chciała znów na nowo poczuć jego ciepło. siedzi skulona i ze łzami w oczach prosi Boga o śmierć. wielkie marzenia. jestem spragniona Ciebie. dziś miłość nie śpi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Raczkowanie
|
Pusta nadzieja
zawsze przeważa. Bezpodstawnie zakochałam się w utopii czyjegoś serca. I trzasnął powiekami , przeważył grymas rozczarowania na jego twarzy. Wiedziałam, że On to nie On. Stumilowe wspomnienia wyparowały. Nawet łzy się skończyły. |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Rozeznanie
|
chcialam byc, Emaa x3 no to jeszcze raz ![]() ![]() 'i czekam wciąż na coś co było wciąż się myląc' 'sam już nie wiem jak dobrze znam to i który raz jestem sam na sam' 'myślałem, że wszystko samo się ułoży, coraz zimniej robiło się na dworze' 'byle tylko nie zejść na ziemie'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Raczkowanie
|
Dot.: ♥
Dawno mnie nie było ale szkoła niestety
![]() "Ona była z bajki on z filmów dla dorosłych " "Spróbuj ten jeden raz nie mówić, nawet szeptem. Niebo całe we łzach i znowu płacze deszczem..." |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Rozeznanie
|
Bez konkretnego miejsca na ziemi .
#2982 |
Raczkowanie
|
" Czy to nie cudowne, że ty i ja żyjemy w tym samym czasie? "
' Naprawdę cieszę się, że widzę Ciebie znów choć było tyle ciężkich chwil, tyle niepotrzebnych słów. Tyle emocji złych, naprawdę mocnych słów i nieudanych prób, przegranych ciężkich prób... ' _______________ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Raczkowanie
|
I mocno chcę. Pomimo tego że inni nie chcą! Wygrałeś. Na podłodze niedokończona paczka fajek, naokoło milion kiepów i popiołu, oraz 3 butelki. Na twarzy rozmazany ślad tuszu i kredki, rozumiesz. Wygrałeś. Bo życie to coś więcej niż 'on'. Ale proszę Cię, wróć do mnie. Kocham Cię. Może to jest egoizm, może po prostu drobna wada. A teraz życie pcha w zakręt, nic nie poradzę.
#2984 |
Rozeznanie
|
Tamtej nocy obiecałam sobie, że zdobędę świat. Teraz się z siebie śmieję, bo w tym momencie pragnę zdobyć tylko Ciebie. Ponieważ teraz Ty jesteś Moim światem. Zostawił jej tak niewiele. Nieprzespane noce, niebo bez gwiazd, gorzką herbatę. Milczący telefon, krańcowe emocje i niedokończone słowa. I chyba nie wiedział - ile smutku jest w tym - co jej zostawia. Wiem. Jestem idiotką. Dawno temu uświadomiłam sobie, że niepotrzebnie mam telefon czy gadu, bo i tak nikt do mnie nie napisze. Tym bardziej Ty. I mimo, że wiem, że nie ma sensu czekać na jakąkolwiek wiadomość od Ciebie. Nadal czekam .. Nawet sobie nie wyobrażasz, ile mam żalu do Ciebie za te głupie obietnice, fałszywe obietnice i kłamliwe "kocham". "Nie wiem co czuję, a miłość już raz mnie zniszczyła." - P. Coelho "Weronika postanawia umrzeć"
"Nikt nie wie przez co przeszedłem. Widzą tylko, że popadam w kłopoty. Nie wiedzą, że ciężko się żyje, gdy nikt Cię nie kocha." Tupac Amaru Shakur Edytowane przez Naughty_ Czas edycji: 2010-10-03 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Raczkowanie
|
Na każde twoje pytanie potrafiłam odpowiedzieć "kocham Cię", jednak wiedziałam, że nie powinnam *** chciałabym tylko, żeby ktoś mnie tak mocno przytulił.. *** Więc tak: 'forever together' oraz inne 'love story' poszły się je*ać. Seans zakończony *** Nie poddam się... Nadal będę szukać, Ósmego Koloru Tęczy ***
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-03 o 08:18 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zabieram tan jeden opisik ![]() "
jeszcze długo będę odwracać głowę na dźwięk Twojego imienia Usiadła na brzegu piaskownicy, pijąc tanie wino prosto z butelki. Oszukiwała samą siebie, że wcale jej nie zależy. Nie po raz kolejny, nie za bardzo. czy naprawdę pośród Twoich kumpli i cholernych browarów nie ma dla mnie miejsca ? "
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zadomowienie
|
nawet nie wiem jak opisać tą radość, która towarzyszy czytaniu
wszystkich wasze pochwał skierowanych do mnie, naprawdę bardzo mnie to cieszy a zwłaszcza dlatego, że mimo mojego rzadkiego udzielania się, wciąż pamiętacie. ![]() ![]() _____________________ porażka centralna i przeje.bane fakty Noszę imię odrzucenia, jestem uczuciem. Niezmierzonym, nieokreślonym, bez barwy i bez smaku 'dziś znowu sztucznie zmniejszam wielkość źrenic bo nie chcę patrzeć na świat, którego nie zdołam zmienić jest piątek, petarda, mam konkret rozkur*wiacz Stoję pośród świadków cudów i tragedii Czas swoje zmienia
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-10-03 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha ![]() ![]() ii trzymaj się ![]() strasznie ,strasznie mi miło nigdy bym nie pomyślała ,że taka talenciara mogłaby mnie kiedykolwiek okraść ![]() ![]() _____ "You gave me your heart. Dałeś mi swoje serce." "Help, I have done it again I have been here many times before Hurt myself again today And the worst part there's no-one else to blame. Pomocy, znów to zrobiłam Jak wiele razy wcześniej Zraniłam się dziś znowu I, najgorsze jest to, że nie ma innego winnego " "Lost myself and I am nowhere to be found. Zagubiłam się i nigdzie nie można mnie znaleźć. "
![]() |
#2989 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A przy okazji kopiuj wklej i te są moje. ![]() " Boże co zrobiłeś we mnie nie tak? gdy uszkodzeniu ulega coś, na czym nam zależy, nie możemy oderwać oczu – ani myśli – od szczeliny, pęknięcia, rany. pierwsza głęboka rysa na nowym samochodzie, pierwsze kłamstwo, na którym łapiemy nowego kochanka, dziura po brakującej czarnej kostce. wiedzieliśmy, ze to się kiedyś stanie, ale łudziliśmy się nadzieja, ze może jednak nie. czasem to uszkodzenie można naprawić. ale nawet wtedy rzeczy nie odzyskają dawnego blasku czy proporcji. nigdy. i założę dużo za dużą koszulkę, włosy zepnę w kok, nałożę na nogi kapcie. zjem całą tabliczkę czekolady nie przejmując się dużą ilością kalorii. zmyję makijaż. będę sobą. tylko jako małe dziecko świat można traktować jak wieczną zabawę w 2 ognie Mam gdzieś, te wszystkie plastikowe uczucia, sztuczne uśmiechy. Udawanie szczęścia, tylko po to, a by oszukać właśną podświadomość. imitacja radości, nigdy nie wyjdzie naturalnie. "
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
za uznanie dziękować
![]() ______ między ciszą przebija się Twój głos w koło same maski i prawie nic tu nie jest szczere ciągłe gry, zabawy, nic na serio masz ten blask w oku, co mówi, że jesteś mój wszystkie te słowa schowam do kieszeni i chciałabym się Ciebie pozbyć, ale nie mogę proszę odejdź. ja nie jestem w stanie tego zrobić 4 godziny siedzę tu sama. i nic nie mogę w tym kierunku wymyślić takie charaktery nie mogą żyć razem pomóż mi zrozumieć, że to między nie wyjdzie. nigdy, przenigdy zazdrościsz mi, że jestem taka zaje*bista. prawda? obchodzi Was tylko lans a każde chce być lepsze od drugiego mówisz, że zawsze tu będziesz. a ja nie chcę byś się mylił nie musisz zbyt wiele mówić. ja lubię, gdy po prostu jesteś
#2991 |
Raczkowanie
|
*** Dostaniesz ode mnie sześć róż... pięć żywych i jedną sztuczną. A potem powiem : 'że gdy ta ostatnia zwiędnie, wtedy przestanie Cię kochać' <3 ***
![]() |
#2992 |
Zadomowienie
|
-kochasz go?
-taa. -to walcz o niego ! -próbowałam.. nie raz, nie dwa. -i co? -nie mam siły opowiadać. nigdy nie wygram.. if you trip over love you can get up but if you fall in love you will fall forever. . Jeśli potkniesz się o miłość możesz się podnieść, ale jeśli się zakochasz będziesz upadać zawsze. Teoretycznie jestem. Praktycznie nie dla ciebie. 1.Tak proszę Pana, nienawidzę Pana z całego serca. 2. Tak proszę Pana, lubię to sobie wmawiać, dobrze brzmi. 3. Tak proszę Pana, cholernie dziękuję za to że byłam przez chwilę szczęśliwa. - Możesz mi powiedzieć czego Ty właściwie chcesz? - Chcę, żebyś pewnego dnia obudził się i stwierdził : Nie pozwolę tak po prostu jej odejść. - A co to zmieni i tak nie będziesz tego słyszeć… - Zmieni wszystko… Zostanę, bo będę czuć, że tego chcesz. - A teraz zamknij się i kochaj! - Przecież kocham. - No mówię zamknij się. Pokaż że kochasz. Słowa nic nie znaczą. - nie mogę Cię znieść.. - a czy ja wyglądam jak jajko ?!
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
; *
Nensie kochać ![]() cornels Ty potworze! ![]() z innej bajki Twoje ;* Kinderka13 nareszcie sobie o nas przypomniałaś ![]() wszystko jest możliwe przecież, wszystko 102 mile do nieba " zobacz, w kącie jeszcze szeleszczą marzenia znów rozkołyszemy świt będzie dzień, piękny dzień... spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat narwij im obłoków, by więcej nieba mieli w sobie każdego ranka otrzymujesz 24h to jedna z niewielu rzeczy na świecie, które dostaje się za darmo za wszystkie pieniądze świata nie można kupić ani jednej dodatkowej godziny co zrobisz z tym bezcennym skarbem? pamiętaj, że musisz go wykorzystać, bo dostajesz go tylko raz jeśli zmarnujesz te 24h, nikt i nic nie odda ci ich spowrotem "
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
nie krzycz na mnie,
krzycz na miłość. wczoraj wszystkim, dzisiaj nikim, dla ciebie ja. masz jeszcze jakieś uczucia?
![]() |
#2995 |
Raczkowanie
|
Po co w ogóle się fatygowałeś? -Nie wiem. Bedziesz? - Bede. - Zawsze? - Zawsze. - Gdzie? - Przy Tobie. - Obiecujesz? - Nie.! ![]() `(..) podszedł powoli i złapał ją za rękę. -kochasz go?-spytał szeptem. -kocham ..-odpowiedziała cicho, ledwo słyszalnie. (..) -a gdybyś kogoś pokochała mocniej .. ? -nie pokocham. nikogo nie pokocham bardziej niż jego.-powiedziała pewnie,z ogromnym przekonaniem. (..) -żałuję, że wtedy byłem tak głupi .. -byliśmy młodzi .. co mogliśmy wiedzieć .. ale wiesz, chyba też żałuję. że nie daliśmy sobie szansy
#2996 |
Zakorzenienie
|
PoprostuAsiss, marikab, blondii69, Paralogiczna. latin - zabieram i nie oddam ;p
![]() ![]() _________________ "Wiedziałam, że nie będziesz mógł o mnie zapomnieć, nie wiedziałam jednak, że ze mną będzie gorzej."
Jest on jeden, który odbiera telefon o każdej porze, mimo że przez niego zasnąć nie może. ;*
#2997 |
Raczkowanie
|
bo daje mi bezsenność, a
zabiera roztropność..
![]() |
#2998 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
cały post jest juuuż Mój . wybacz , wybacz , wybacz ; * ![]() ___________________ * A jak będę duża i będę miała swój własny samochód,
to kupię sobie breloczek do kluczy z Twoim imieniem, ot tak, żeby Cię nie zapomniec. * - Nie rozumiem po co Nam chłopcy? Przecież robią tyle hałasu ... - Chłopcy są po to, aby jako dorośli ożenili sięi olewali rodzinę. * Każdy z Nas ma w sobie demona. Serio, każdy. Jednak tylko z niektórych ten demon potrafi wyjśc. * Nigdy nie słyszałam tak dobrej recepty na samotnośc. * I Ty masz czelnośc mówic, że żałujesz Naszego rozstania?! Chłopcze, przecież sam tam zadecydowałeś. * Nie wiem dlaczego, ale gdy moje oczy Cię widzą, nagle zaczynają wirowac. Tęczówki zmieniają kolor na ten, jaki masz ty a te małe czarne punkciki w oczach, przybierają kształt serca. "Zauważyłyście, że łza ma kształt połowy serca?"
![]() |
#2999 |
Raczkowanie
|
cornels, dreams_x33 - cudowne.
![]() ***
wiatr coraz mocniej szarpie kolorowe liście. dam ci więcej niż trzeba, tylko mnie zapragnij. i nieświadomy swej piękności, niech w myślach mych pięknieje. - kiedyś, tamtego lata, strasznie panią kochałem. - i ja pana kochałam, wtedy, latem, i dawniej. i tylko nocą, przy zamkniętych oknach, zagryzam wargi aż do krwi, czekam na jedną wiadomość. chociaż ból serce twe rozrywa, popatrz w moje oczy i przez łzy uśmiechnij się. idę, jutro wrócę, kto wie... po co ta rozpacz, ten dramat? wkrótce sam to zrozumiesz. że wszystko przemija, więc nie myśl o mnie źle. zwykle jesienią tak bywa, że miłość więdnie jak kwiat. |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Raczkowanie
|
bardzo mi miło
![]() ![]() "
Rzeczywistość jest bańką mydlaną. Gdy mocniej odetchnę, wszystko zniknie. Życie fantazjami bywa niekiedy takie realne. Prawdziwe kobiety mają w nosie sukienki, których nie założą i mężczyzn z którymi nie będą. Droga NADZIEJO, z przykrością zawiadamiam, że z dniem dzisiejszym rezygnuję z twoich usług. Mimo twej szczerej chęci pomocy i ogromnej determinacji -poległyśmy. Dziękuję za współpracę i zaangażowanie. "
a niektórych znowu cieszy, że w końcu jesteś szczęśliwy." Edytowane przez katastroficzna Czas edycji: 2010-10-03 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.