|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.IV
Cytat:
![]() jak ja dawno nie byłam na basenie...no ae za 2 tygodnie na pewno będe- mam na uczelni zaliczenie z pływania ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ortodonta, tak samo jak kazdy inny lekarz powinien znac dobrze KEL (aktualnie z tego nawet sa pytania na egzaminie i to duzo). Rozdzial IV, artykul 67. "Dobrym zwyczajem jest leczenie bezplatnie innych lekarzy i czlonkow ich najblizszej rodziny oraz wdow i sierot po lekarzach." To nie jest nakaz, ale dobry zwyczaj. Ale nie znam lekarza ktory by sie do tego nie stosowal, to chyba jakis naprawde totalny materialista. Ja ostatnio mialam za darmo robione badania okulistyczne za ktore bym duzo zaplacila no i chcialam bo mi dziwnie bylo ale pani dr kategorycznie mi zabronila, ze ona nie wezmie od kolezanki po fachu a kodeksu nalezy sie trzymac. Moja kolezanka jak chodzila prywatnie do dentysty to tez placila o wiele mniej - tzn tylko za zuzyte materialy do zebow no bo wiadomo ze to kosztuje ale za robocizne i poswiecony czas ani grosza. I to nie bylo "po znajomosci" ![]() W ogole to dzien dobry ![]() Troche Was teraz poczytam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Kitka ja mam na niedziele opracować 6 rozdziałów książki, pracę o zabytku, pójść do hotelu i zdobyć kilka informacji. Zamiast coś zrobić, jak miałam 4 dni wolnego to oczywiście się obijałam.
![]() Jeszcze mam kilka prac, ale do 12 grudnia muszę przetłumaczyć 4, czy 5 kartek z książki angielskiej na polski. ![]() kobietasukcesu Aquapark polecam w Krakowie. Byłam jeszcze w Tarnowskich Górach i też jest fajny, ale mniejszy. Mają tylko lepszą symulacje morza, niż w Krakowie. ![]() Ja dzisiaj Madzią zajmuje się od 13 do 17. Przynajmniej mogłam się wyspać. ![]()
![]() |
#2974 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | ||
Raczkowanie
|
Czytałam właśnie o tych wszystkich kosmetykach i bardzo zaciekawił mnie ten krem Alantan, który polecała Alekssandra. Zastanawiam się czy mógłby sprawdzić się jako krem na noc?
![]() ![]() A Ziaje miałam kiedyś oliwkową, która przy częstym stosowaniu mnie zapchała. Myślę, że tak jak ktoś już tu pisał, jakby się stosowało ją np co 2 dzień to by było ok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-15 o 10:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Powaznie?? To ja chyba jakas inna jestem i moi znajomi tez bo sie w ogole nie boimy takich filmow. Bylam z TZ na premierze tej pily 7 3D i zjadlam calyyyy wielki kubel popcornu ![]() Na paru innych tego typu horrorach wybuchalam smiechem ![]() Mi jest wlasnie ciezko isc na horror bo jeszcze na zadnym sie nie balam. Ewentualnie ruszaja mnie troche horrory psychologiczne dzialajace na psychike, ale takie - krew tryska, strzepki tkanek lataja, jaka glowa urwana, reka, noga, wyplywaja narzady - to po mnie splywa totalnie ![]() To ja mam chyba stalowe nerwy, ooo moj mlodszy brat tez ostatnio poszedl ze znajomymi na ta pile i dzwonil do mnie ze sie zawiodl, myslal ze bedzie lepsza a tu takie marne efekty i zero strachu ![]() Chcialabym Ci zyczyc stu pieknych lat, pelnych zdrowia i radosci, zebys zyla otoczona ludzmi ktorym na Tobie zalezy, szczesliwa i spokojna i zeby sie spelnily Twoje najskrytsze marzenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do paletki - one dosc tanio wychodza a sa bardzo dobrej jakosci. Ja za ta 120 kolorow plus zestaw chyba 21 pedzli (nie pamietam dokladnie, musialabym je policzyc bo czesc mam w lazience a te co nie uzywam codziennie mam nadal w etui) w pieknym etui zaplacilam kolo 117 zl z przesylka (ale akurat trafilam na dobry kurs funta ![]() Aaaa, jeszcze mialam Ci napisac o kremie - oczywiscie ze mozesz. Krem sie dobiera nie do wieku tylko do stanu skory wiec jezeli widzisz ze jest przesuszona, piecze Cie i odczuwasz dyskomfort to jak najbardziej polecam zaczac uzywac jakis nawilzajaco - lagodzacy krem lub zel pod oczy (zel mozna trzymac w lodowce i jeszcze lepiej lagodzi i koi taki nalozony zimny). Ja dopiero od kilku dni uzywam kremu pod oczy (mam prawie 26 lat) bo wczesniej nie mialam takiej potrzeby, w sumie teraz tez nie mam ale tak jakos psychologicznie, ze po 25 roku zycia sie juz tylko starzeje to sie smaruje ![]() W ogole musze powiedziec ze tak jakas sie staro przy Was czuje. Zastanawiam sie nad opuszczeniem watku bo mi tak jakos glupio... Jak sobie pomysle co ja robilam w waszym wieku - w sensie tak o siebie nie dbalam - to mi jeszcze bardziej glupio. Cytat:
![]() Szkoda ze u nas nie ma takich aquaparkow jak we wloszech, na wegrzech czy chociaz najblizszy sasiad - slowacka tatralandia ![]() Podjelismy z TZ decyzje ze kupujemy sobie orbitreka i bedziemy regularnie na nim biegac. Ale bedzie rywalizacja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
zawsze mam racje
|
angelinmyheart: no właśnie o tym aquaparku mówię
![]() Bo w innym potem byłam ileś razy, ale miał mniej fajnych zjeżdzalni ![]() ![]()
#2978 |
Raczkowanie
|
Talullah A chcesz po dupie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do aquaparków, to ja byłam raz w krk (mimo, że nie pływam ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-15 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa i nigdzie masz nam nie uciekać! ![]() Dzisiaj zaczęłam praktyki, więc mam trochę luzu od szkoły ![]()
![]() |
#2981 | |
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja na chwilę tylko wpadłam, byłam w rossmanie, kupiłam pastę w promocji blend-a-med i maseczkę rival de loop za 1,19 ![]() napisałam w klubie
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 |
Marcelover ♥♥♥
|
dziewczyny, co tu taka cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych moich fal, nie wiem jak to mogę bardziej zrozumiale wytłumaczyć ![]() ![]() caate gdybym ja takie miała naturalnie to ![]() Talullah za to głupie gadanie masz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alessandra co do filmu "I wciąż ją kocham" nie oglądnęłam jkescze,ale jestem pewna że będzie dobry ![]() ![]() mi.a hej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miałam dostać dziś przesyłkę z Avonu i nie ma ;/ pewnie jutro przywiozą rano, a tak się doczekać już nie mogę tej mojej torebki ![]()
![]() |
#2985 |
Zadomowienie
|
ramoncia- no ja się śmieję z mojego ,że dobra z niego żonka :
![]() snowhite- A ten żel ma SLS Talullah - A sprobuj od nas uciec to Cię dorwę na innym watku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Jednak przyszłam do Was, bo przełożyła nam zaliczenie na piątek, bo jutro Rada Pedagogiczna odbywa się w tych godzinach, w których ono miało być ![]() ![]() Mamuśka zrobiła dziś pyszne kotleciki brokułowo-ziemniaczane, do tego ryż i sałatka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() w szkole dziś miałam pogrom, miałam poprawę z 1 przedmiotu i napisałam i nie oddałam, bo zwątpiłam w siebie.. zła jestem ogólnie ![]() lecę poSPAmować krótko, obejrzeć film, uczyć się na kartkówkę i zrobić zadania... |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
snowhitee - super, że się przekonałaś i jesteś zadowolona!
![]() angelwithoutsoul - oj to nieciekawie było, ale całe szczęście jest już dobrze i to się liczy ![]() ![]() ![]() A co do kremu - jak pisałam ja przeważnie stosuję go na noc, chyba, że walczę z rankami to również pod makijaż. Ogólnie większość osób używa go właśnie na noc, bo nie nadaje się im pod makijaż itd itp. ale ja nie zauważyłam, żeby jakoś źle wpływał na make-up ![]() Julkaaa777 - przepraszam, najwidoczniej umknęło mi to gdzieś po drodze, bo tyle czytania miałam ![]() ![]() dotka95 - ja mam to samo, ale z makijażem w ogóle oka - na prawym wychodzi mi idealna piękna kreska, cieniowanie i wszystko a przy lewym tak się trzeba namęczyć, że szok ![]() ![]() Kitka ![]() ![]() angelinmyheart - wiesz, powiem Ci, że dużo osób tak mi mówi, ale jest naprawdę totalnie ciężko, ja mam w tym roku od samego początku codziennie coś, a sprawdziany i kartkówki zapowiedziane są już aż do połowy grudnia, bo nie mają gdzie wsadzać, nie mówiąc o niezapowiedzianych kartkówkach, referatach, prezentacjach ![]() To widzę że dobrze zabalowałaś i dobrze się bawiłaś i super!I trzymam mocno, mocno kciuki za to stypendium, ale zdolna jesteś, będzie dobrze ![]() Talullah - naprawdę?! Łoo no to nieźle ! Ja ogólnie każdego horroru się boję, dosłownie każdego ![]() ![]() ![]() ![]() I dziękuję bardzo za życzenia! ![]() ![]() Dzięki za odpowiedź, to poczytam o jakiś kremikach pod oczy i pójdę kupić, bo tak mnie pieką o tej porze roku, że szok..ŻE CO PROSZĘ?!?!?! Jaka stara, kobieto, co Ty opowiadasz!! I ani mi się waż iść sobie stąd, no przecież nas nie opuścisz tak po prostu ![]() ![]() ![]() ![]() O, to świetny zakup, daj potem znać jak ćwiczenia ![]() Czekoladowa1 - rozumiem, że też technikum? Jeśli się mylę to mnie popraw ![]() magne - stosuję go jak zwykły krem, czyli u mnie to wygląda tak: rano sam płyn micelarny bądź żel , później tonik i ten krem, a wieczorem to po całym demakijażu łącznie z tonikiem go nakładam. Przed makijażem odczekuję ok.15min , tak jak przy każdym kremie zresztą, i tak wchłania się u mnie do matu ![]() ![]() loluska - no to ładnie poszalałaś ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha, rozumiem, no muszę się zabrać w końcu i go oglądnąć ![]() Właśnie parzy mi się skrzypokrzywa i ze smutkiem stwierdzam, że pokrzywy starczy mi jeszcze tylko na jakieś 2 herbaty, zresztą skrzypu też coś koło tego, czyli jutro czeka mnie wizyta w aptece, a sądząc po mnie nie wyjdę tam tylko z tym i przeglądnę dziś co mam na wish liście aptecznego i też to kupię ![]() A co do aquaparków, bo widzę, że ten temat był tu poruszany, to ja szczerze polecam i sama z chęcią wybrałabym się tam jeszcze raz i jeszcze, tylko to nie u nas, ale to jest super perspektywa np. na jakiś weekend - Tropical Island w Berlinie ![]() ![]()
![]() |
#2989 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ja dzisiaj ze Spa to tylko podstawa, bo dostałam @ inie mam siły i ochoty na duze..
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Alessandra, ale to nawet nie chodzi o to, że się krzywo maluję, tylko na prawym oku brew mam idealnie równiutką (regulowałam ją chyba z miesiąc temu, tak to tylko malusie pojedyncze włoski), rzęsy bardzo podkręcone, a na lewym proste jak druty i krzywa brew ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Talullah, jako możesz nawet myśleć, że chcesz nasz opuścić.
![]() ![]() Chciałam bym kiedyś pojechać do tego Aquaparku na Słowacji. ![]() angelwithoutsoul ja byłam w Tarnowskich Górach i Krakowie i bardzo się różnią. W Krakowie jest więcej atrakcji, jak np. ścieżka tęczowa, czy ściana wspinaczkowa w basenie. ![]() ![]() loluska ty masz 65D, a nie mówiłaś mi przy sukience, że masz mały biust, czy mi się coś pomyliło. ![]() _Alessandra dziękuje za kciuki! Dzisiaj tam dzwoniłam i okazało się, że wyniki będą dopiero w środę, a ja już bym wolała wiedzieć. ![]() I zachęciłam się do tego Aquaparku w Berlinie. ![]()
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Alessandra wlasnie tez planuje kupic plyn miceralny z bourjois - czytala i swietne opinie ma ![]() Magne mowisz o tym bourjois? Powiem szczerze, ze na sklady to patrze ale jedynie kosmetykow do wlosow ![]() Angelwithoutsoul najwazniejsze ze sie pogodziliscie i juz jest dobrze ![]() ![]() Dotka heh jakbym czytala siebie ![]() ![]() ![]() ![]() Talullah komus sie chyba nudzi ![]() ![]() ![]()
#2993 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasami czlowiek musi doznac jakiegos szoku, zeby dojsc do konkretnych wnioskow. Co do zabiegu czekam na fotki ![]() duzo scielas wlosow ![]() Cytat:
![]() ![]() ja do aqua bym poszla, ale sie wstydze ![]() ![]() wiec za samo plywanie, to mi sie nie chce... Talullah bo jestes lekarzem, to masz stalowe nerwy ![]() a mozesz polecic mi jakis krem nawilzajacy pod oczy ![]() Cytat:
jak nam zwiejesz to zaspamuje Ci skrzynke i szybko wrocisz ![]() loluska ja tma nie lubie lokow i tyle, bo je mam non stop i mam ich dosc, przez to niszcza sie szybbciej, zawsze sa krotsze bo sie kreca i trzeba im wiecje czasu poswiecac niz prostym ![]() tez bym sie czegos napila, ogolnie nabombila ![]() Cytat:
![]() wrocilam od zuzi i pierwsze co nalozylam amle na wlosy, niewazne ze zmyje ja dzisiaj ok 22, ale nie moglam wytrzymac jak stoi na biurku i sie patrzy na mnie ![]() ![]() buahhot, a na ile dajesz pozniej maske/odzywke? mysle czy dawac isane ta rozowa, czy kallosa nawilzajaca maske? bo z silikonami nie warto?
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
_Alessandra
za to później będziecie miec praktyki i zero sprawdzianów, a my dalej kucie kucie kucie ![]() czasami żałuję, że nie poszłam do 'gorszego' LO, chociaż bym miała zdrowszą psychikę... nie poszłabym na horror, nienawidzę ich.. ![]() SPA: maseczka Dermika Nocne życie pod makijaż (to prawda, że trzeba otwartą saszetkę zużyć jednorazowo, czy robicie inaczej?) dokładny demakijaż, Dermoklar, maseczka z glinki zielonej na twarz (wreszcie doszła ta zamówiona ![]() długa kąpiel w gorącej wodzie z żelem Kings&Queens (nie użyłam balsamu/olejku później bo po tym żelu mam super skórę) krem na rozstępy pokrzywka Radical na skalp kupiłam dziś podkład Lirene i drożdże (tabletki) |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dołączam się do pytania, potrzebuje teraz (po tym zabiegu) dobrze nawilżającego kremu pod oczy ![]() ![]() ![]() Dzisiaj było: - dłuuuga kąpiel - maska na włosy (ok 30 min ) - odżywka syoss bezspłukiwania - jedwab joanna na końce - balsamowanko sos nivea - serum na biust eveline - demakijaż ziaji - kremik pod oczy z kwasem hialuronowym - olejek pichtowy na twarz - pasta cynkowa punktowo - peelling stóp - kremik na rączki i stópki - wypiłam 2 x pokrzywe
![]() Edytowane przez angelwithoutsoul Czas edycji: 2010-11-15 o 18:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
caate biedna Zuzia.
![]() angelwithoutsoul już prawie bym pokonała, gdybym miała więcej czasu. ![]() ![]()
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzieki ![]() zastanawiam sie co robic, odezwala sie moja stara dobra fryzjerka na nk, znalazla mnie. i nie wiem co mi strzelilo do glowy, zeby zapytac czy nadal farbuje wlosy. Chyba to, ze chcialam umowic sie na farbowanie i rekonstrucje znowu Joico ale jak uslyszalam znowu 295zl to mi sie slabo zrobilo. Ta znajoma twierdzi, ze da rade zrobic moj kolor jaki chce tylko ze ona chce farbami Lisap zrobic i z regenaracj a na moje wlosy wezmie 150zl. Ale ta regeneracja to ampulki MAtrix ktore mi guzik daja. Wiec jej mowie grzecznie, ze na mnie Matrix juz nie dziala, z epotrzebuje silnych srodkow do rekonstruckji i nawilzenia wlosow. Ona zaproponowala mi wiec samo farbowanie i modelowanie za 120zl. Cholernie glupio mi odmowic, tymbardziej ze wiem, ze jak by zrobila cos zle to ona to porawi na swoj koszt. Ale ona chce zebym teraz przyszla, zeby na tego sylwestra miala ten swoj popielaty braz na 100%, zeby tylko pofarbowac odrost. Ona wie jakie mam wlosy, ze bedzie ciezko wybic ten pigment i mozliwe ze do celu dojde za 3razem dopiero. a jakos z tym joico mam przeczucie, ze babka by mi zrobila te wlosy o jakich marze, bo naprawde jest fenomenalna. Ale znowu szkoda mi kasy. No i wiadomo, szkoda mi wlosow i szkoda mi kasy. Ale wlosy juz mam tak rude, ze musze je zneutralizowac bo szlau dostaje ![]() i nie wiem co zrobic... ta znajoma zawsze mi farbowala pieknie wlosy, tylko ze na cieple brazy i matrixem, ktory wymywal sie po 3tyg. Nie wiem co zrobic... Tymbardziej, ze ta babka z Joico, mowila ze do konca roku zero prostownic, zero farbowan, nie niszczymy wlosow. ALe wiadomo, kazdy chce przyciagnac do siebie, a ja nie moge patrzec na ten kolor ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2010-11-15 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
angelwithoutsoul
możesz coś więcej napisać o tym olejku pichtowym? dobry na trądzik ![]() caate trudna decyzja.. ![]() a chcesz wrócić do naturalnego koloru..? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.