![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Pam ile bym dala zeby byc teraz przy koncowce jak ty
![]() Enia tobie tez niewiele zostalo a zaraz po tobie mokra i ja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cześć dziewczyny. Ja się dość długo nie odzywałam, bo miałam trochę stresów ostatnio. Dzień przed wigilią mieliśmy pogrzeb mojego taty i w ogóle nie myslałam o wizażu. Podczytywałam was, ale chęci do pisania nie było. Trochę się denerwowałam czy Igorowi to nie zaszkodzi, ale byłam u lekarz i wszystko ok, młody tydzień temu ważył 2200. Postaram się częsciej zaglądać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi z powodu twojego taty.trzymaj sie kochana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zadomowienie
|
A po Madziku i Mokrej ja i Lulka
![]() ![]() Grusia przykro mi z powodu Twojego taty ![]()
![]() ![]() Nasze Małe Szczęście ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karla nic mi nie mow ja tez juz odliczam i czekam na ten dzien ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny,
ja już na nogach, zabójcza godzina.oduczyłam się wstawania o tak wczesnej porze idziemy z małym na szczepienie |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśłałam,że przy małych dzieciach godzina 7 rano to jest późno jak na wstawanie???
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() DAnia wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |||
Zadomowienie
|
Witam się dziewczynki
![]() My juz wstaliśmy, zjedliśmy Danio na wyrku a teraz paróweczkę ![]() Za oknem pięknie świeci słoneczko ale jakos nie mam chęci wychodzić na razie nigdzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 ![]() Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2011-01-05 o 08:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
hejka babeczki
![]() ja znow mialam pobudke o 4rano ![]() ![]() ale nie ukrywam ze stres jest i to wielki, dzisiejszy dzien bedzie bardzooo długiiii ![]() ![]() grusia przykro mi z powodu tatusia, trzymaj sie dzielnie ![]() enis a ja myslalam ze ty codzień tak wczesnie wstajesz, ale widac Franio daje ci pospać ![]() ![]()
#2984 |
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Grusia przykro mi z powodu Twojego taty ![]() Caprica dziękuję ![]() Pamela wcale się nie dziwię, że nie możesz spać ![]() ![]() Ja też dziś wstałam wcześniej niż zwykle, przed pracą poszłam zrobić badania. Wydawało mi się, że nie ma ich dużo, ale w portfelu poczułam ![]() Miłego dnia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Daniu wszystkiego najlepszego!
Pamela będzie dobrze,wiem że łatwo się mówi. Ale musisz być dobrej myśli ![]() Grusia przykro mi z powodu Twojego taty... Enis fajnie że Franek daje Ci pospać ![]()
#2986 |
Zadomowienie
|
bella7 dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Dzieki laseczki
![]() ![]() jakoś to musi być, grunt to pozytywne nastawienie ![]() ![]()
#2988 |
Zadomowienie
|
Jeszcze mam pytanie odnośnie książeczki ubezpieczeniowej, trzeba ją miec do porodu ? Ja w ogóle jej nie podbijałam, tylko jak się zatrudniłam więc nie wiem czy mam iść ją podbić ?
W sumie co miesiąc dostaje taki świstek że jestem ubezpieczona , czy on wystarczy ?
#2989 |
Zadomowienie
|
Hej! A Dania to co ma dziś za święto??
![]() ![]() Grusia przykro mi... ![]() Agiagi duży już Twój synek. Fajny będziesz miała prezencik ![]() Pamela dobry sposób na odstresowanie ![]()
![]() |
#2990 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny,
Ja znowu tylko na chwilę, bo zaraz idę do lekarza z sobą i z julką, bo obie nas rozłożyło ![]() Dizi GRATULACJE!!! Grusiu tak mi przykroz powodu taty, sama ostatnio bardzo bałam się o mojego... Byłam wczoraj na prenatalnym, z usg wyglądało ok, ale ocenę ryzyka dopiero będę miała pod koniec tygodnia, bo mój gin musi tam coś poprzeliczać, a nie było już czasu podczas wizyty, samo badanie i tak trwało godzinę. Ale ja mam jakieś złe przeczucia, jeden maluszek był za spokojny, może spał, nie wiem, ale praktycznie się nie ruszał, serduszko biło co prawda, ale ciężko go było nawet zmierzyć, bo na twarzy trzymał dłoń i zasłaniał kość nosową a na karku miał pępowinę, co mnie i lekarza zmartwiło bo tak ją trzyma że może się nią owinąć i udusić ![]() Bella7 wczoraj okazało się że ja też mam jedno łożysko z przodu, ale lekarz mówił że to nic złego dopóki nie będzie nisko schodziło ![]()
#2991 |
Zadomowienie
|
Asia moze nie potrzebnie się martwisz? Trzymam kciuki, żeby było dobrze z tym drugim niuńkiem. A Twój małż co na to? Był z Tobą na wizycie??
Już wiem! Dania ma urodzink ![]() ![]() Wszystkiego NAJ... ![]()
#2992 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Daniu wszystkiego najlepszego!!! ![]()
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Enia_;24171066]Witam się dziewczynki
![]() My juz wstaliśmy, zjedliśmy Danio na wyrku a teraz paróweczkę ![]() Za oknem pięknie świeci słoneczko ale jakos nie mam chęci wychodzić na razie nigdzie ![]() Przykro mi Grusiu ![]() ![]() Pominęły Cię dziewczyny bo Ty jesteś jeszcze przede mną ![]() ![]() ja też myślałam że 7 to późno ![]() tak już jesteśmy spakowani chyba od 2 tygodni ![]() ja zabieralam dla siebie: skarpetki, ręczniki 2x, podkłady poporodowe, spinka do włosów( gumka) pomadka ochronna, woda niegazowana, podpaski rozmiar maxi, 2 koszule, klapki najlepiej gumowe, majtki jednorazowe dorzucilam tez bawelniane, wkladki laktacyjne, stanik do karmienia, nakładki na piersi w razie czego ![]() ![]() dla tż mam już też spakowany fartuch i obuwie ochronne ![]() ![]() dla maluszka małą paczkę pampersów i chusteczki nawilżane, więcej u nas na oddziale nie potrzeba, tylko na wyjście przywozi się ubranka . grusia przykro mi z powodu taty ![]() Dania wszystkiego NAJ..... ![]() Pamela, jaaa to już jutro!!!, a potem my... tylko że my naturalnie, przynajmniej wszystko na to wskazuje, tak bym chciała tego 20 lub 21 urodzić, żeby tylko wytrzymać, a już od 18 może jakies porządki żeby tylko móc rodzić tego dnia, żeby coś się zaczęło ![]() ale mamy dziś piękne słoneczko, zaraz idę na spacer z tż |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Franek wazy prawie tyle co moja cora! Wielkolud ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokumenty wymagane przy przyjeciu do szpitala: 1. dowód osobisty 2. ubezpieczenie: a) dla osoby zatrudnionej na umowę o pracę: legitymacja ubezpieczeniowa z aktualną pieczątką płatnika + aktulane zaświadczenie z zakładu pracy o opłacaniu składek zdrowownycc Z tego co wiem, to u nas wystarczy ta ksiązeczka, warto ją więc podbić, każdy stempel ważny jest miesiąć Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki przypomnialo mi sie ze jak przychalam do szpitala na cc to nie mialam kartki z badania o grupie krwi, to jest bardzo wazne, TŻ musial latac do domu, pamietajcie o tym!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy to święto, w moim przypadku kolejny doliczony rok już jakoś nie cieszy ![]() ![]() Asiago, Agiagi dziękuję ![]() Edytowane przez DAnia Czas edycji: 2011-01-05 o 10:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Raczkowanie
|
tak z dokumentów u nas też potrzebna jest leg. ubezp., DO., karta ciąży, ostatnie aktualne badania i oczywiście bardzo ważna karteczka z grupą krwi
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- ja już z nerwów latam co chwile do wc... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.