|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: 'Liceum witamy, dzieciństwo żegnamy' czyli rocznik '94 cz.XI
Wob - To bedziesz teraz imprezowac czy raczej odpoczywac
etc? Brakuje Ci nas masz na mysli ![]() Czemu kiepsko .. ? Przytlacza przytlacza bo tyle widzisz zakochanych ludzi dookola i zastanawiasz sie co jest z toba nie tak i czemu tak nie masz...tzn ja tak mam ;d Anita - Hmm wszystko raczej nie, ale wiekszosc ![]() Bydgoszcz wita ![]() Kara - Tam mialo byc 10 dni ![]() ze szczescia skakala ;d Hm to wyglada na to ze musisz sama ze soba ustalic czego tak na prawde chcesz ![]()
![]() |
#2972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz z tym wszystkim ? wracam do 'dawnej Angeliki' . czyli najważniejszy jest Axel i nauka. i to będzie moje zajęcie do czerwca. a z nią już nie mam zamiaru rozmawiac skoro tak to rozegrała wszystko.. wiele razy chciałam z nimi usiąść i pogadać. ale nie da się to jest najgorsze. ale nie pozwole aby ograniczyli mi kontakt z Axelem.. Cytat:
czekam na opowieści ze spaceru. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Wtajemniczenie
|
Just z nami jest wszystko okej po prostu nas jeszcze ten jedyny nie znalazł, musimy poczekać
![]() Inf przykro że próbowałaś wyciągnąć do niej rękę a ona się tak zachowuje..
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2011-02-13 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zadomowienie
|
just w sumie i to i to.
na impreze chyba w środe już jade. trzeba sie rozerwać. ale poleniuchuje troche też, dla zasady ![]() a Ty ? no no, rozumiem.. mnie zawsze nagle nachodzą watpliwości co do mojego "stylu" życia. ![]() tak, Was mi brakowało. ![]() Inf pojechała do babci. ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Powoli się ogarniammm.^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zadomowienie
|
nierealna ahah, powoli.
![]() czas na Plotkare. ![]()
od 14 czerwca 2012 - dieta od sierpnia 2012 - na ratunek resztkom kondycji i pozostałościom po świetnym zdrowiu 95kg - 71 kg - 67kg cel: 60kg ![]() don't want nothing less cause i’m sure you’re the best.. ![]() 11.07.13r.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Wtajemniczenie
|
No zostało Ci tylko 20 minut
![]()
#2978 |
Zadomowienie
|
Inf- No dokladnie, Ty zrobilas cos w kierunku ulepszenia
waszych relacji..No jest przykre, ale moze jednak cos z tego wziela do przemyslenia tylko nie pokazuje tego ? Strasznie bym chciala zeby sie polepszylo wiesz ;*? I wierze w to ze bedzie lepiej, tylko jak zawsze potrzeba troche czasu no i tego zeby to wyszlo od oby dwoch stron.. Anita - No wlasnie nie wiem, ostatnio z mama gadalam o walentynkach i ze pewnie nigdy nikogo nie zjade i skoncze w domu spokojnej starosci i wgl nikt mnie nie bedzie odwiedzal i wgl a ona do mnie ze nie mam tak myslec tylko mam zaczac dzialac bo za malo odwazna jestem i nie mam czekac na ksiecia na bialym koniu oO Wob - No to w sumie ferie zaczynasz imprezowo ![]() No tak dla zasady ;d. Nie no troche trzeba poleniuchowac w koncu od tego sa te 2 tygodnie wolne od szkoly. A ja do Polski lece w czwartek na tydzien takze jestem happy ![]()
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2011-02-13 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Później was nadrobię. ;*
spadaaam na spacer. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Wtajemniczenie
|
Just może faktycznie bo kto zna nas lepiej niż własna rodzicielka
![]() ![]() Kara oby był udany ;*
#2981 |
Zadomowienie
|
Paaaa milego spaceru ;*
A ja dokoncze zadanie domowe z turystyki i zaczne przestawiac meble w pokoju bo juz mi sie zniudzilo tak jak jest ale problem jest taki ze jest strasznie malo miejsca i nie wiem jak uda mi sie zmiescic wszystko w jakims innym ustawieniu.. Ale jestem za to w nastroju na sluchanie muzyki o tak lubie to ![]() Bruno Mars - Lazy day, tak akurat pasuje do tego jak sie w chwili obecnej czuje ;p Anita - No cos w tym jest tylko jakos dziwinie mi sie z nia gadalo o chlopakach bo to jest temat na ktory rozmawiam z przyjaciolka czy kolezankami no ale pewnie ma racje w tym co mowi ;d. Ja tez nie lubie sie narzucac ale tez czesto mam problem z tym ze nie wiem o czym gadac przez smsy czy gadu .. Ah ale ja sie nie na pogode ciesze tylko na zobaczenie niektorych pyszczkow ktorych nie widzialam od 6 miesiecy <3
Zapuszczam wlosy Ograniczam slodycze Ucze sie hiszpanskiego Cwicze brzuszki Edytowane przez Just_Smile Czas edycji: 2011-02-13 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Wtajemniczenie
|
Just No z mamuśką dziwnie się rozmawia na takie tematy
![]() ![]()
#2983 |
Zadomowienie
|
No tak, to zalezy od osoby ale czasem nawet jesli chcesz pociagnac
rozmowe to nie ma jak oO Mialam tak kilka razy i nie jest to fajne kiedy romozwa konczy sie po pieciu zdaniach ;d. Ale z drugiej strony to z niektorymi mozna gadac godzinami ![]() Ja spadam, musze lazienke posprzatac pa ;********
![]() |
#2984 |
Wtajemniczenie
|
No nie fajne ale fakt ja mam takie osoby z którymi mogę gadać gadać a tematy się nie kończą
![]() pa ;*
#2985 |
Zakorzenienie
|
znogamiwchmurach. przykro.. no ale nic nie zrobie już niestety.
Wob. ahah już wróciłam. ;d Just. ona to zrozumie kiedy z chwilą skończenia 18 lat wyprowadze się z tego domu.. ale będzie już za późno. zrozumiałambym jej postępowanie gdybym coś strasznego zrobiła. a tak nie jest.. nie wzieła nic. skwitowała to wszystko tak ' beznadziejną ze mnie matkę zrobiłaś w tym momencie' i tyle.. dzięki. ;* nierealna miłego spaceru.
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
ile Wy piszecie
![]() Kara no ja myślę, że coś będzie ;d ;* Burza umiem pływać, lubię nawet. a to ćwicz ćwicz :d pjona co do hh i przekleństw w tekstach ![]() o tak, tak będą moje walentynki wyglądać, tak jak Twoje. co to za chłopok? ![]() Klau byłam ;******************** Inf o ja piernicze! to przez oceny? a myślałam, ze poszło ok... ja nie moge.... rozumiem, ze moga byc źli, sama pewnie zadowolona nie jestes ale dlaczego musza Ci wszystko odbierać, najbliższa Ci osobę i nie rozumiem, eee masz 17 lat, on 19.. wowowow kupa różnicy, ze o w morde od razu do zawy... są inne, mniej wymagające może licea, bez przesady, że jesteś jakimś pacanem i nie poradzisz sobie. za wysoki poziom i tyle kurde, nie jestes robotem ;/ dzięki kochana ![]() Anita tak, to jest najlepszy plus mieszkania w blokach, i osiedle.. mniam, sama mam te dobrocie ![]() my singielki jesteśmy najlepsze ! Wob plany na walentynki? walić drinki ![]() ![]() Just dzięki, kochana! ![]() ![]() mam takie samo zdanie co Ty w sprawie walentynek ![]() Tobie się chyba wolne zaczyna, co?;> hahah, nudzi mi sie, poprzestawiam meble - magia :d przesłucham tych piosenek ;* nie chwalcie sie tak feriami bo mi przykro ![]() nie wyspałam sie w ogóle, teraz w południe przysnęłam na 5 min to małysz skoczył i było hura jak daleko i juz nie zasnęłam ;<
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-02-13 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też myślałam, że poszło ok i już nic nie będzie, a tu proszę. oni myślą, że jestem zadowolona z tego jakie mam oceny. a nie prawda. wiem, że stać mnie na więcej. tylko lenistwo.. i w tym semestrze chce im pokazać, że dam radę, że poprawie te 7 przedmiotów. Sylwia.. według nich ja nie mam prawa miec bliskiej osoby bo mam 16 <!!> lat.. paranoją jest to, że mnie biorą za 16-latke, a jego za 19-latka.. skoro już jego biorą rocznikowo to mnie by tez mogli. bo sami sobie komplikują.. a prawda jest taka, że 16 letni chłopak jest większym zagrożeniem niż 19 latek. ale nie bo przecież jemu tylko seks chodzi.. boże. -.- niech zabiorą mi wszystko.. ale nie Axela.. przykro mi, że tak mnie traktują.. i jak z K ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Inf nie dziwię się, że Ci przykro. na Twoim miejscu zaszyłabym się w pokoju i do nich slowem nie odzywala...
i dasz radę poprawić, wierzymy w Ciebie ;* no to u mnie jest to samo, ''jesteś za młoda na związek; teraz to tylko szczeniackie; na studiach mozesz o tym myśleć, teraz to nauka'' kuwa jakby oni nigdy nie byli młodzi, bez jaj... z K. cichosza, on siedzi na gg, ja siedzę - norma nie chce mi sie wyciagac dłoni, wczoraj to zrobilam, teraz on :d wiem, głupie podejscie Mari jak tam u Ciebie leci? ![]() ![]()
#2989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak jest siedzę cały dzień w pokoju i nie odzywam się do nich. da się pogodzić naukę z chłopakiem.. no ale do nich można mówić. gdzieś było na demotach, że on czekał aż ona napisze, ona czekała aż on napisze i oboje nie napisali..
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Just, 20 dni byłoby megaaaaaa.<3 ale cieszmy się z 14.^^
Ja wiem co bym chciała.. ale tego mieć nie mogę niestety. Oooo, a ja dawno nic nie przestawiałam w pokoju!^^ może się za to wezmę jakoś w tygodniu.;> Inf, ale do końca roku jeszcze dużo czasu, to się akurat poprawisz ![]() Bound, jak wy miałyście ferie to też się chwaliłyśmy, to teraz pora na nas!^^ Wróciłam ze spaceru.^^ moje rączki są zamrożone normalnie. o.o ale fajnie było. praktycznie 1,5h śmiechu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Mari co jest ?
Nierealna cieszę się , że spacer udany. ![]() oglądam sobie nastoletnie matki. uhuhu..
![]() |
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Sylwia no singielki najlepsze ale Ty chyba niedługo już nią nie będziesz
![]() Inf "ale nie bo przecież jemu tylko seks chodzi.." o jakbym swoich rodziców słyszała.. Kiedyś mi powiedzieli że jakby się dowiedzieli że mam chłopaka 20 latka to bym już nigdzie nie wyszła. okeeej. No mogą Ci zrobić szlaban na neta, zabrać telefon ale nie mogą zabronić Ci kochać bo to kurde nie ludzkie po prostu jest.. Mari co się dzieje? Kara o to miło spędzone popołudnie ![]()
"Tylko ten, kto czuje się wolny, kocha bezgranicznie. A ten, kto kocha bezgranicznie, czuje się wolny." Edytowane przez znogamiwchmurach Czas edycji: 2011-02-13 o 16:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Inf, ten program jest przesadzony.
Mari? |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Inf no widziałam takiego demota i wgl o tym, ze nie chce sie narzucać etc. cała ja
ale sorry, jak pow. że nie wypada tak długo siedzieć, a on ze siedziec mozna do rana i odp mu że jeżeli tak to ja tu śpię to sorry, nie powiedziałam tego w żartach :d a no dokładnie, wsyzstko da sie pogodzic. wiadomo nauka wazna, ale nie najwazniejsza. Mari chcesz o tym pogadać? Kara no dobra.... :d och, brakuje mi takich spacerów ![]() oj tam oj tam, myśle, że sobie tą singielką jeszcze pobędę :d
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2011-02-13 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Mari, czasami lepiej jest podzielić się problemami. Wtedy robi się lżej na serduszku.
Bound, mi też brakuje.. i to strasznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() boże.. przecież my nie jesteśmy już dziećmi i potrafimy sami za siebie decydować i podejmowac decyzje. mogliby w końcu to zrozumiec. nie mogą.. a nawet jeśli to zrobią nie odpuszczę. i nie zostawię go. a owszem. ![]() ![]() Cytat:
![]() jeśli się chce wszystko się da zrobić. muszą to zrozumieć.. Mari skoro tak sądzisz.. nie będziemy się narzucać.
Edytowane przez Infallible Czas edycji: 2011-02-13 o 16:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zakorzenienie
|
Mari, jeżeli tak podchodzisz do tego, to się nie dziwię ,że jest Ci źle.. ale ok, popieram Inf, nie będziemy się narzucać. Ale jak coś możesz na nas liczyć.
Inf, ja nie oglądam mtv, bo spadło na psy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.