![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
dziewczyny umarłam
![]() ![]() ![]()
#2972 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do tycia to muszę przyznać że po drugim dziecku już nie jest tak łatwo zrzucić nie chce tu nikogo dołować :P ja z 52 spadłam na początku ciąży do 50 przytyłam 12 kg a obecnie mam prawie 59, ale wzięłam się za siebie i mniej jem i staram się ostatni posiłek jeść przed 18. Dziewczyny mam prośbę dajcie zaproszenie na ogród ![]()
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
hej Takuśna jak masz 70 więc git, wszystko może sie w takim razie zgadzać
ale mniemałam że nosisz standardowe 75b ![]() ![]() ![]() mama mnie nawiedziła, ale tylko miałam mega wkurza przez nią bo oczywiście ona się czuje jakby to ona miała budować dom, i wpieprza mi się że to może taki projekt ,a może ten, bo ten to drogi dom, bo wszyscy mówią że .... i tak przez godzinę ![]() a najbardziej mam żal że jak już wpadnie raz od wielkiej biedy, to nie bawi się z Mikim, a on cały czas ją zagaduje, i baba i baba , a ona przegląda sobie foldery z projektami i newsweeki przegląda wiem może chce nic nie robić, ale Miki tak do niej lgnie i czeka na wspólną zabawę ![]() a z wagą jęczę bo ja po 30-tce i coraz słabszy metabolizm się w tym wieku miewa , no i lenistwo większe ![]() no ale na razie brzuch nr 2 idzie łeb w łeb z pierworodnym brzucholkiem z Mikim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | ||||
Zadomowienie
|
Ania stój twardo przy swoim ona niech sobie pogada a ty i tak rób swoje, też bym miała żal jakby mama miała takie podejście do Leny czy Pauliny twoja pewnie tak zafascynowana tą budową że zapomina o całym świecie.
Tak poza tym to ja bym jej zwróciła uwagę, chyba wnuk jest ważniejszy?
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
ja jestem tak padnięta, że najchętniej poległabym razem z dzieckiem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a muszę dziś czule pożegnać tż, bo na szkolenie mi jedzie na 2 dni ![]() ![]() edit: Takuśna - ale miałaś bęben ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
to pierwsza przedszkolna fota ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
kurcze, Iga ma tutaj na tej focie twoje usta
![]() a co ona sie tak czai? ![]()
#2978 |
Zakorzenienie
|
dokładnie to samo miałam napisać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
ona tak wygląda w przedszkolu
![]() dopiero jakprzychodzę po nią to jej się mina zmienia,ale potrzebuje na to co najmniej 3 sekund ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
![]() sobie w ogrodzie na usta małża popatrzcie,bo powtarzam,że od urodzenia ma jak od niego odrysowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zakorzenienie
|
Maluśna nie żałuj red bulów nie żałuj
wszak i Ciebie dwa dni postu czekają ![]() ![]() ![]() no to wszystko jasne Iga ma kumulację ponętnych ust, którym nie trzeba żadnych botoksów, silikonów czy jak to sie tam nazywa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę się oporządzić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
si Maluśna szybko
zakładaj szpileczki i ogonek króliczka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ania - tak patrzę na tabelę rozmiarów z tej stronki co podałaś dziś (dynamiczna.pl) i kurcze, tu mi wychodzi, że mam 75A ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Maluśna ja korzystam z tej tabelki
tyle że obwód oczywiście zaniżam gdzieś z 5 cm ![]() ![]() http://stanikomania.pl/pliki/tabela_rozmiarow.html innych nie testowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() rozumiem, że taki rozmiar odnosi się tylko do brytyjskich marek cyckonoszy? jakbym szukała wśród rodzimych producentów to 70D okażą się donicami ![]() dostałam na łeb ![]() ![]() ![]() ![]() no ale jakie wzruszenia, jak przypominam sobie te nasze małe bąble na fotach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
omało co forgot!
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...ndex_16459.htm kupiłam dwie pierwsze z brzegu na dole i górze - do muffinek a drugą np. sernika dukanowego. |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
fiu fiu jakie zakupy
Jowiszowa nadal skrupulatnie na tej diecie jesteś, czy teraz tylko wykorzystujesz niektóre przysmaki ? ps. Maluśna każda z firm ma swoją tabelkę z rozmiarami |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odkąd mam aparat to wróciłam do razowego chleba (dukanowy z mikrofali był chrupiący i nie dam rady jeść. a placki dukanowe z patelni są niesmaczne) no i mam już pewnie z 97w biodrach, nie chcę się mierzyć bo ręce opadają. nie ma dla mnie już ratunku, jak ktoś już przyzwyczai organizm do minimum to najlepiej żeby kolejne 40 lat już nie próbował tego zmienić ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- a formę a'la babkową wzięłam bo mama już ma jedną z lidla (były kiedyś w bardziej tradycyjnych kształtach) i jest świetna. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-09 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
a ja mam jakies opory jak to sie w tym silikonie piecze, znaczy czy ten materiał sie nie rozpuszcza w piekarniku
![]() ![]() ![]() Miki ma foremkę misia ale jeszcze jej nie testowałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wiesz, nawet przeleciałam okiem instrukcję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Anka tak tu gadacie i gadacie o tych cyckach ze az sama poleciałam sie zmierzyc. Wydobyłam z głębi szuflady metr krawiecki i oto ja : 69 ( ciasno pod) i 87 w bisucie ( choc nie wiem dokładnie jak to sie mierzy wiec zmierzyłam sie w biustonoszu
![]()
#2992 |
Zakorzenienie
|
Takuśna
z angielskich wychodziłoby że 30DD / 30E raczej rozmiar 65, skoro ja noszę 70 ![]() ale Takuśna różnie sie modele zachowują trzeba mierzyć, sprawdzać i tyle, nie ma bata a i faktycznie 70c które nosisz z tabelki jest wymiarowo ok a jak nie masz wiele luzu, znaczy jak na najluźniejszej haftce, nie odciągasz zbyt wiele obwodu od pleców to może sie okazać, ze wszystko dobrze dobrane ![]() ogólnie obwód nie może po plecach jeździć, bo to podstawa dla biustu ![]() ale po opanowaniu lekcji z obwodami i miseczkami jest jesze lekcja o fiszbinach ![]() ![]() ![]() mają okalać całą pierś, kończyć sie gdzies w pół pachy, nie dalej bo będą na plecach ( znak że za szerokie) i nie na początku pachy, bo będą wtedy za wąskie i cześć piersi będzie samowolna na plecach dobra spadam do jutra |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() za to dokładnie 5 min. kliknęłam sobie w ciemno perfumy (używkę) Love in Paris ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a jesli chodzi o fiszbiny to ja mam fioła na ich punkcie . tzn bardzo zwracam uwagę co i jak, i w sumie tak jak piszesz ma byc ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-02-09 o 22:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jowiszku przyjrzałam się dokładnie i śmiem twierdzić że Igusia ma jednak twoje usta ![]() twój małż ma węższe usta a ty przekazałaś Igusi pełne usteczka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Ale się dziś poszlajałam oczywiście z rodzinką byłam na zakupach i u bratowej na kawce urodzinowej do domu wróciliśmy bardzo późno//było fajnie szkoda tylko że znów dzieci ucierpiały - bo poszli trochę za późno spać ciekawe kto się ich rano dobudzi Nie wiem czemu /czy to jakieś przesilenie , czy starość wychodzi / ale czuję się ostatnio jakaś strasznie zmęczona A jutro jadę na przegląd z Karolkiem do poradni chirurgiczno-ortopedycznej ciekawe co tam znów wymyśli kiedyś były tylko 3 wizyty a my już idziemy chyba 4 albo nawet 5 raz A na 18 idziemy do domu kultury bo pierworodny i jeszcze jacyś inni będą dawać popisy muzyczne dla rodziców tak więc kolejny dzień zalatany |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
A mnie brzuch zaczyna boleć, tzn. @ wstrętna się zbliża
![]() Baby ja też się zmierzyłam ![]() Ciasno obwód -73 cm i cyc 90 ![]() ![]() Mierzyłam bez stanika w obwisie ![]()
#2997 |
Zakorzenienie
|
Hello
piękna pogoda u nas na razie słoneczko na niebie chmurek brak ![]() dziś wietrzenie na maksa w domu w takim razie pościel też trzeba będzie na słońce wynieść ![]() Kasiulko wychodziłoby Ci jakieś ang. 70d/ 70dd, w zależności od modelu , czasem nawet w 65 byś się wcisnęła jak mega rozciągliwiec 65e/ 65f |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Hi.
dziala w koncu ja dzis w domu siedze, pozniej moze do tz pojade. posprzatalam, sniadanie zjedzone, musze jeszcze tz przygotowac 2-gie i zupe dokonczyc. poszlabym na jakies zakupy, ale nie wiem co by tu sobie kupic ![]() dziec dzis na wycieczce do przedszkola, zaproszeni zostali na jakies przedstawienie. u nas tez sloneczko ladne swieci, ale za cieplo nie jest, max +2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
witam
Kasiulko fajny cyc w zaniku ![]() ![]() jade dzis do CH bo musze recepte wykupic wiec moze zmierze jakis stanik o obwodzie 65 , jak będzie dobrze to moze i kupie ![]() Kristi duzo sił na dzis i trzymam kciuki za Karolka na "przeglądzie "
#3000 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() Ale piękny dzień... ![]() Mam wyrzuty sumienia(pogoda jak wiosną) bo dzisiaj nie wzięłam młodego na spacer na traktor, ale musiałam w końcu zadbać o siebie... depilator, czyszczenie dzioba ![]() ale kusicie tymi stanikami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.