|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
W takim razie po problemie. Więc Enjoy!! Nie pozostaje mi nic innego, jak zyczyc Ci wytrwałości
![]() Meryy to wszystko dla Ciebie ![]() ![]() ![]()
"Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć." Edytowane przez Negra1987 Czas edycji: 2011-09-29 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2972 |
Zadomowienie
|
obejrzalam te cwiczenia i ejdnak zostane przy swojej mel B
![]()
![]() |
#2973 |
Rozeznanie
|
Ciężarki? hm, to może na razie wezmę się za Turbo Jam (szału nie ma, ale lepsze takie ćwiczenia, niż żadne). Poćwiczyłabym na orbim, ale znowu mi stopa szwankuje
![]() meryy się zdziwi jak tu zajrzy ![]() To w takim razie kolejnej setki nam życzę ![]() ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2974 |
Raczkowanie
|
Ale dobry początek dnia! Ważyłam się przed chwilą i wreszcie pokazała się moim oczom ósemka <jupi> Wreszcie coś ruszyło w dół, a nie stoi jak woda w kałuży
![]()
![]() |
#2975 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie te ćwiczenia Shred są genialne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
It always seems impossible until it is done. ![]() Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2011-09-30 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Jest 100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pestko fajny pomysł na interes. A to coś w rodzaju korepetycji czy klubu? I jak wystartujecie, to możecie starać się o różne dotacje. też zastanawiam się nad własnym interesem. Jest ciężko na początku, ale jak się człowiek zaprze i działa, to są efekty. Wczoraj nie dojechałam na afro fit;( po drodze był wypadek, tzn. stłuczka geniusze zamiast samochody usunąć ze skrzyżowania, to tak zostawili jak się stuknęli i korek z każdej strony ![]() ![]() Lubię czuć, że dostałam w kość. A i pani trenerka poleciła mi by jeden dzień zrobić sobie bez węglowodanów. Chyba nie głupi pomysł? Robimy razem dzień bez węglowodanów??? Ktoś się pisze? Dzisiaj kolejny maraton po mieście po pośredniakach. Rano załapałam lekki dołek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2977 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
Na forum dołączam do Was dopiero dziś, ale odchudzam się od 15ego września. Dietkę dopasowałam "po swojemu", tak z grubsza rzecz ujmując: pieczywo raz dziennie (w żadnym wypadku białe, zero bułek), ziemniaczki raz w tygodniu (symbolicznie), na co dzień ryż, chude mięsa gotowane, ryby. Kolacji nie jadam w ogóle, bo zazwyczaj nie czuję głodu, jeśli jednak jest inaczej to coś lekkiego typu jabłko. Dużo płynów. Dwa razy dziennie po jednej kapsułce Scorch, ale myślę drugą dawkę zwiększyć do dwóch kapsułek (przed ćwiczeniami). Ćwiczenia min. 1 godzinę dziennie z obciążnikami, dorywczo wskakuję też na Leg Magic, ale tylko symbolicznie by nie nabawić się na nim kontuzji. Wynik jak dotąd: waga stoi w miejscu, a w obwodach ubyło 1cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może napisz coś więcej, np. jaki masz wzrost, wagę? meryy - całkiem bez węglowodanów? To zostaje samo białko z tłuszczem. Niezbyt mi się to widzi, szczerze mówiąc. A z biznesem już masz jakieś pomysły, czy na razie poprzestajesz na rozmyślaniu? ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2979 |
Przyczajenie
|
Gdy pisałam o swojej diecie poddałam, że to info z grubsza.
![]() ![]() Wzrost 153cm, waga 65. Chciałabym zejść do 50kg i za nim ktoś zaraz mnie pogryzie i powie, że oszalałam dodam, że 50 to dla mnie waga optymalna ze względu na zdrowie fizyczne (w szczegóły raczej nie chcę i nie będę się zagłębiać) zalecana przez lekarza. Edytowane przez 85ewa Czas edycji: 2011-09-30 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2980 |
Zadomowienie
|
gosha2504 mnbie strasznie cieszą takie małe "sukcesiki" Te kilka deko w dół. Bo z małych sukcesów składają się duze
![]() ![]() Michalinka89 polecam się ![]() ![]() meryy82 ![]() ![]() Wiem, co przeżywasz z tą pracą i serdecznie Ci współczuję. Ja już pół roku szukam. Mam czasem takie doły, ze się zapieram, ze nawet z łóżka cały dzień nie wstaje, bo nei mam po co ![]() 85ewa Witam ![]() Jak na moje oko, to Ty się nie odchudzasz, tylko nabijasz tkankę mięśniową. Przede wszystkim zmniejszyłam bym czas cwiczeń z obciążnikami, a dodała aeroby. Chyba, ze ćwi8czysz z zamiarem nabijania mięśni. Tak jak napisała Nezka-1 dzień przerwy w tyg. musi być, inaczej przepalisz mięśnie, wysiądą Ci stawy. I ten Scorch..... nie szkoda Ci zdrowia na chemię? Nie lepiej osiuągnąć cos bez wspomagaczy, które bez diety i cwiczeń i tak by g***o dały?
![]() |
#2981 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 |
Zadomowienie
|
85ewa Dziewczyno błagam Cię!! Myślisz, ze ktokolwiek będzie patrzył na Twoj cellulitis?A kto go teraz nie ma!! Nawet szczupłe zgrabne kobiety, wydawac by sie mogło - ideały!! A tu na pośladkach i udach cellulit i rozstępy. To jest basen, a nie wybieg dla modelek! Ludzie idą się tam zrelaksować, a nie zaglądać komuś na nogi! Przełam się, idź na basen, rozbierz się, rozejrzyj się. Będzie tam pełno ludzi, od małych dziewczynek po panie pod 60-tkę. Od lasek ważących 45 kilo, po otyłe ważące 100!! I nikt na nikogo nie patrzy.
A poza tym nie możesz się tak ograniczać."Wiem, ze to dla mnei zdrowe, ale tego nei zrobię bo mam cellulit" Zakładaj strój i szoruj na basen sie rozruszać i popływać!! I zobaczysz ile radochy Ci to sprawi, i jak Ci samopoczucie poprawi ![]() Jeśli jakoś Cię to pocieszy, to ja chodziłam na basen ważąc 75 kilo ![]() ![]()
"Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć." Edytowane przez Negra1987 Czas edycji: 2011-09-30 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2983 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ech, ma ktoś na zbyciu skafander albo zbroję jaką mogłabym założyć na czas pływania? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2984 |
Zadomowienie
|
mój cellulit był widoczny nawet bez napinania mięśni. Wyglądałam jak bym miała setki dziur po wrzodach. Teraz duzo cwiczę, skóra się ujędrniła, nie jest tak widoczny. Ale rozstępy, które zaczynają się na boczkach, a kończą pod kolanami niestety zostały. Nie przejmuje się już nimi.
Pakuj koleżankę do torby, zakładaj strój, wskakuj do wody i ciesz sie relaksem ![]()
![]() |
#2985 |
Rozeznanie
|
ewa - jak będziesz w wodzie (a po to się idzie na basen) to i tak nie będzie Cię widać więcej, niż do ramion
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Waga stała mi w miejscu (59-60kg) przez bodajże 2 tygodnie, a tu wreszcie ósemka z przodu i cieszy jak nie wiem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2987 |
Zadomowienie
|
A ja dostałam dzisiaj okres
![]() ![]() Moje szczęście wraca za 8-9 dni ![]()
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Negra masz rację, nie wiele trzeba by mnie uszczęśliwić
![]() Nezka ja jak obmyślam dzień bez węglowodanów, to zastanawiam się co na śniadanie? Bez kanapki? ![]() Ewa witaj! Mówicie, że w tygodniu musi być przerwa w ćwiczeniach, może być to jeden dzień? Np. Sobota. Bo od poniedziałku dzień w dzień cosik. dzisiaj polazłam na ABT - Intensywne zajęcia, wzmacniające wszystkie partie mięśni, a przede wszystkim brzuch, uda i pośladki. Myślałam, że padnę, taki kobieta dala wycisk. I jak jutro waga nie pokaże mniej, to odwiozę z reklamacją do IKEA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
I co sobota i cisza?
Wiecie co, ta waga z IKEA jest jakaś złośliwa, pokazała, to samo co tydzień temu ![]() Jak ja mażę by wejść na wagę i zobaczyć 5kg. mniej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Oj znam to uczucie
![]()
![]() |
#2991 |
Zadomowienie
|
waga, waga...... Czeka mnie za 2 dni. Teraz mam okres, waga wariuje. Wczoraj to jej odbiło do reszty, bo pokazała mi 65,7
![]() ![]() ![]() Do soboty chciała bym zejść do 60. Spinam się!! Jem jak jadłam, dorzucam więcej roweru i ćwiczeń! A propo jedzenia - znalazłam na internecie przepis na placuszki śniadaniowe. Szybkie (zajęły mi 5 minut), i naprawdę dobre 3 łyzki otrębów (ja dałam pszenne SANTE) 3 łyżki serka wiejskiego (same grudki, bez wody) 1 jajko 1 płaska łyżka suszonej cebulki Wszystko razem wymieszać, jak będzie za rzadkie to dodać troszkę otrębów. Smażyć na patelni (teflonowa, bez oleju rzecz jasna. Mój teflon jest do d**y, rozsmarowałam odrobinkę oliwy) Smażyc z obu stron do zarumienienia. Można jesć same, albo z plasterkiem chudej wędlinki. Pycha!!
![]() |
#2992 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz mnie zszokowałaś!! Ja też chce taki brzuch!! ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Witaj ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Kurcze musze sobie dzis ściągnąć te ćwiczenia bo tez chce taki brzuszek ![]()
![]() |
![]() |
#2993 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() w poznaniu piękna pogoda ![]() Wczoraj w jednym sklepie widziałam śliczny kubek z łyżeczką przy uszku i stwierdziłam, że idealny do picia kawy w pracy. I powiedziałam do kubka (wiem świr ze mnie), że chcę przyjść po niego za 2 tygodnie ![]() Negra przepis wygląda smakowicie. Jutro wypróbuję. Zarządzam przerwę! idę z psem na spacer mózgownicę przewietrzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2995 |
Rozeznanie
|
Fakt, przepis wygląda bardzo obiecująco ... i łatwo
![]() Pogoda dzisiaj idealna na spacer, jest słonecznie i rześko. Po obiedzie trzeba będzie się udać na łapanie ostatnich promieni słonecznych ![]() meryy - każdy sposób jest dobry, jeśli działa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2996 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze wieczorem poszperać w internecie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
będę 3mała kciuki żebyś za dwa tygodnie poszła kupic ten kubeczek ![]()
![]() |
![]() |
#2997 |
Zadomowienie
|
meryy82 Jestem pełna podziwu i wytrwałości dla Ciebie. Ja już straciłam nadzieję, ze znajdę jakąś pracę
![]() Nezka07 Ja uzyłam suszonej cebulki firmy prymat, bo akurat taką miałam. W przepisie było napisane, ze można użyć świeżej, ale drobno posiekanej. malinka_070190 Ripped sciągałam stad: http://btjunkie.org/torrent/Jillian-...f221d782af32ff (do ściągnięcia np. BitCometem), a Shred'a niestety nie pamiętam. Pogoda dzisiaj cuuudowna. Wyciągnęłam Mamusię na spacerek, pocykałam fuuurę zdjęć, potem pojeździłam na rowerku. Słoneczko grzało niesamowicie, świerszcze cykały. Prawie jak w sierpniu ![]()
![]() |
#2998 |
Raczkowanie
|
Negra => łał!! Ja też chcę tego Shred'a! Na razie szukam jak głupia po necie. Efekty są rewelacyjne!
mmadzik => mogłabyś podać link do Shred online jak znalazłaś? meryy => zazdroszczę zapału poszukiwawczego. Ja powoli tracę nadzieję. ![]() W czwartek było urodziny kolegi, więc piwko, troszeczkę wódki i wiecie, że kac puścił dopiero dziś rano? Straszności...
![]() |
#2999 |
Rozeznanie
|
Pestka123 ja znalazłam Shred'a na chomiku do ściągnięcia
![]()
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
Shred'a też sciągałam z chomika. Mam tylko link do Ripped, gdyby ktoś chciał.
Byłam dzisiaj na zakupach, na zdrowej żywności. Wydałam jakieś 80 zł, ale myślę, że zaopatrzenie starczy mi na jakieś 2 tygodnie:P Pojeździłam trochę po mieście i porozwoziłam kilka podań o pracę. I znowu zaczynam się modlić ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.