|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4
Cytat:
Znalazłam ciemniejszą roz 12, trzymam w koszyku do wieczora jeśli Cię interesuje. Jest za 10f, czyli ta ze zdjęcia jest za 8 funtów http://www.asos.com/Rare/Rare-Broder...rt=3&clr=Coral
http://www.myspace.com/szczerbatazuzia ![]() MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE ![]() ![]() Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017 ![]() Edytowane przez SzczerbataZuzia Czas edycji: 2011-03-25 o 12:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Przyczajenie
|
Ponowię jeszcze raz moją prośbę
![]() może moje pytanie wyda się, banalne, bo jestescie w tym temacie bardziej ode mnie ogarniete, ale ja naparwde pierwszy raz zamawiam cos z asos, i nie wiem jaki rodzaj przesyłki wybrac-chciałabym jak najtaniej oczywiscie, ale wole nie ryzykowac miesiecznego oczekiwania na upragnioną torebusię... ![]() to jest dokładnie ta torebka: http://www.asos.com/Leona-Lewis/Paul...rt=-1&clr=Nude a info odnosnie wysylki jest takie: UK Style Saver: Within 6 working days – FREE UK Standard: Within 3 working days – £3.95 or FREE if you spend over £75.00 UK Next Day: Order by 6pm Weekdays or 2pm Sunday - £5.95 or FREE if you spend over £100 UK Same day delivery (Selected postcodes only): Order by 11am midweek or by midday at weekends - £7.95 którą z nich najbardziej opłaca się wybrać? jestem w stanie poczekac na porzesylke okolo tygodnia, potem na pewno zacznę panikować! ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Wyobraźnią w schemat..
|
Cytat:
To nas nie dotyczy, musisz sie zalogowac i przejsc dalej, dopiero tam bedziesz miala wybór: standard free albo express (czyli kurier ) za 10,67 F.
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | ||
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Zależy od modelu, ale ogólnie jest nieco zaniżona. Ja mam dzianinową sukienkę w swoim rozmiarze (UK 8) i jest dobra (wiadomo - dzianinka się rozciąga ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny,nie mogłam ich znaleść... koleżanka chciała je zamówić przezemnie, bo nie chciała przepłacać przez allegro, ale chyba nie będzie miała wyjścia, bo nie ma jej rozmiarów
|
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Hehe chyba nie ona bo to są zdjęcia ze strony producenta czyli Rare
![]() Pewnie jakaś ze zwrotu ,ktoś nie dokładnie obejrzał, nie sądze żeby to zrobili specjalnie ..Poza tym sa bardzo fair bo jak ci sie coś nie spodoba to możesz do nich odesłać bez problemu i zwracają wszystkie koszta (tyle że te za wysyłkę przez jakieś dziwne czeki nie wiem czemu ) |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
Napisałam do ASOS w sprawie zaginionej paczki, odpisali mi i torchę nie rozumiem... Tzn. treść z angielskiego na polski rozumiem, ale nie bardzo rozumiem czy w końcu dostanę nową paczkę czy zwrot na konto, bo najpierw piszą o nowej przesyłce do 04.04 a potem o zwrocie pieniędzy
![]() dodam, że w paczce była tylko torebka, o której mowa w meilu, nic więcej... Thank you for your email, and I’m sorry to hear you’ve not received your order. I have checked and can confirm that unfortunately the parcel has been lost with our carrier, I have processed a replacement for your order which will be with you on or before 04/04/2011. The following items have been replaced: ASOS Embroidered Floral Print Holdall - Cream / One Size Unfortunately the following items were out of stock and you have been automatically refunded. Please allow up to 10 working days for the funds to appear in your account. I hope this helps, but please get back in touch if you have any further questions. pomoże ktoś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Wyobraźnią w schemat..
|
Co myslicie o tych sukienkach?? wrzuciłam szybko do koszyka, ale caly czas sie zastanawiam... cena kusi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2979 |
BAN stały
|
sweet_pina strasznie podoba mi sie ta pierwsza
![]() Ja wgl pisalam do asosa w srode i jeszcze mi nie odp A co myslicie o tej? Dosyc dlugo sie nad nia zastanawiam ale nie wiem, boje sie ze bedzie sie zle ukladala, mam maly biust i wole wieksze dekoldy bo przy takich dobrze nie wyglada i nie wiem czy cos z tym bedzie sie dalo zrobic |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- marzenie to jest modelka firmy rare - ale niech będzie że to ja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
exmod na urlopie:)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2982 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
BAN stały
|
Oo to jednak sobie odpuszcze, a szkoda bo podoba mi sie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Wyobraźnią w schemat..
|
A co myslicie o tej?
![]() ![]()
![]() |
#2989 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ASOS Embroidered Floral Print Holdall - Cream / One Size a za resztę rzeczy z zamówienia zwrócili mi pieniądze na kartę, bo były out of stock. a ile rzeczy zamawiałaś??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Ja akurat nic nigdy to niech nie odsyłałam ale z tego co rozumiem to oddaja ale w niezbyt wygodny sposób bo w postaci czeku który potem nie tak łatwo zrealizowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam taki problem kupiłam buciki na asosie , nie z promocji za 35f doszły w tragicznym stanie,pudełko rozwalone, buty podrapane,(w paczce była jeszcze jedna para,inny model który doszedł w normalnym stanie) właściwie to kolor jedynie zblizony do tego z fotki, na allegro wystawiać je to strach,bo od razu ktoś negatywa wystawi,koszt wysłania paczki do UK 56zł według cennika pp. Jeśli doślę im skan nadania paczki dostanę zwrot tych 56zł?? za zakupki na asosie płace paypalem, zwrot pieniązków dostanę na paypala, bo jeśli czek to nie będę go mogła zrealizować ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
ja wysyłałam spodnie które były za duże ,ale o zwrot sie nie upominałam a to tak można?
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Raczkowanie
|
czy któraś zamawiała tą sukienke??? http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1297393 czy z nia jest coś nie tak, ze prawie jako jedna z nielicznych jest w pelnej rozmiarowce...???
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |||
Zadomowienie
|
któraś z dziewczyn wrzucała tę kieckę (albo bardzo podobną) na real fotki zakupów... i pamiętam, że coś nie grało w niej... chyba ta góra się źle układała
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzięki dziewczyny ![]() (dobrze, że nie tylko ja jestem zdezorientowana w tych ich wyjaśnieniach ![]() chyba napiszę do nich raz jeszcze, bo zamawiałam tylko tę torebkę czyli dwóch rozwiązań w przypadku jednej rzeczy być nie może... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
sukienka ładna, ale nawet na modelce wydaje się zbyt krótka
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.