|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Hej dziewczynki
Passion jakie ty masz fajne włoski |
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynym, u nas dzis 26 stopni, slonce, krotki rekawek, a w Wawie zimno podobno a ma byc zimniej jeszcze
Odpukac, co by sie rozchorowac. A gdzie Joasiunka sie podziewa??? |
|
|
|
#2973 |
|
Raczkowanie
|
Takaya nie obraź się ale sukienka jest okropna. Zupełnie nie w moim typie a samochód też...
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Monita pozazdrościć u nas zimno, pochmurnie - chyba będzie padać. Weekend też ma być nieciekawy a chciałam sobie okna pomyć Passion fryzura fajna ![]() We wtorek byłam na przymiarce, nie robiłam zdjęć, bo chcę efekt końcowy zobaczyć na ślubie Wybrałam welon, super ale już nie pamiętam jak wygląda. Wybrałam też bolerko. 19 maja mam odbiór sukni. Powiem Wam, że zaczynam się stresować. Myślę co mam a czego nie mam. Całymi dniami żyję tym ślubem i weselem. Chcę żeby było cudownie
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz odmówiła kuzynka z mężem i dwoje ich dzieci 18 i 16 lat także jeśli kiedyś będą ich śluby to niech mnie lepiej nie zapraszają
|
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z resztą ty chyba wcale rybek nie lubisz z tego co widziałam na innym wątku. Mi suknia się bardzo podoba i czuję się w niej świetnie. Co do samochodu to tez nie każdy ma kochać Mustangi, my akurat z TŻtem bardzo chcieliśmy jechać takim autkiem i jesteśmy cholernie szczęśliwi, że nam się udało taki załatwić
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-04-07 o 09:39 |
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, Agnes, no w sumie nikt Cie nie pytal o opinie.... Mozna powiedziec, ze cos jest "nie w moim guscie", ale "okropna" to juz za mocne slowo. Ech, no ludzie czasem nie pomysla i cos palna, a potem czlowiekowi jest caly dzien przykro lub smutno...
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Ja napisze tak.. jak się zaprasza bardzo dużo osób, większości nawet się dobrze nie zna.. nie jest tak przykro jak odmawiają. Alee.. jak się zaprasza najbliższych i od początku traktuje ich jak "pewniaczków" to wtedy boli jak szukają wymówek żeby nie przyjśc...
|
|
|
|
#2980 |
|
Wtajemniczenie
|
A któraś z Was pytała się o pościel
![]() Jest ona z Andropolu, super firma, super jakość. Mogę polecić. Jeśli chcecie kupić to albo na allegro albo w tym sklepie internetowym. Poniżej podaję linki: www.e-sweethome.pl http://allegro.pl/show_user_auctions...&change_view=1 Nie polecam kupowania u innych. Powiem tak: kupiłam sobie taką u nich na allegro a później znalazłam taniej u innego użytkownika i nie jestem zadowolona do tej pory. Na środku pościeli widać jakieś przeszycia, które strasznie mnie denerwują. Mojej mamie zamówiłam białą z czarno srebrnym wzorem i już wogóle koszmar bo przyszła biała z czarnym wzorem a zamiast srebrnego widać jakieś dziwne piksele i w sumie kupiłam 0 15 zł taniej ale wolałabym dopłacić. Ta firma ma fajne pościele, kołdry, szlafroki, dywaniki łazienkowe, poszewki na jaśki, ręczniki - wszystko sprawdzone ![]() Kupiłam kiedyś u nich dla teściów kołdrę sweet dream 200x220 i również polecam ja też ją mam i jest super
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes pokaż swoją to ocenimy twój gust.
badziabadzia nie zawsze jest tak, że jak się zaprasza dużo osób to większości się nie zna (ok można nie znać części rodziny TZta ale to jak się mało osób zaprasza tez ) Mój tato ma 10cioro rodzeństwa więc rodzina jest naprawdę wielka Tyle,że nie wszystkich lubię więc nie wszystkich zapraszam |
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy ma inny gust, i każdemu jego wybór sie podoba, ale aby komentować w ten sposób??? uuuuuuuuuuuu, nieładnie ... |
|
|
|
|
#2983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wystarczy napisać "nie w moim guście" ja też np nie gustuję w takich ale uważam że dla Takaya jest stworzona i ładnie podkreśla figurę Cytat:
tylko takich najbliższych z którymi się tam rozmawia na co dzień i tych co mieszkają tu u nas w mieście i siłą rzeczy widujemy więc dlatego tak przykro trochę
|
||
|
|
|
#2984 |
|
Raczkowanie
|
Muszę się Wam pochwalić
Byłam na tej metamorfozie Najpierw robili mi jakieś zabiegi kosmetyczne na twarz: peeling, maseczka i jeszcze coś tam, ale nawet nie wiem co to było . Później zrobili mi fryzurę, makijaż i miałam mini sesję w suknie ślubnej i jakiejś wieczorowej. Zabawy było co nie miara No i fajne doświadczenie
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, evelkan, super doswiadczenie! Pokazesz nam fotki?
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
evelkan masz jakieś zdjęcia?
takaya mi chodzi głównie o takie przypadki gdzie rodzice do listy gości dopisują swoich znajomych, kuzynów kuzynek od strony stryja.. itd. bo wiadomo, że taką rodzinę jak rodzeństwo rodziców to się zazwyczaj bardzo dobrze zna.
|
|
|
|
#2987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Każdy ma inny gust ale faktycznie lepiej się czasem ugryść w język
Takaya nie przejmuj się ile dałaś za sukienkę?---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Mam jeszcze pytanie, czy wiecie gdzie można kupić fajne torebki papierowe ślubne? i niedrogie? ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Fajna ta zagraniczna stronka ![]() Macie jeszcze jakieś fajne? |
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Lachonki, a mi dzisiaj jakoś tak smutnawo jest
![]() sama nie wiem czemu .... achh jakis taki dzien. |
|
|
|
#2989 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia ukażą się w internecie i gazecie
To wtedy Wam pokażę o ile w ogóle nadadzą się do oglądania ![]() Kurcze nam jeszcze zostało parę zaproszeń do rozdania, w sobotę musimy je rozwieść. I na razie nikt nie potwierdza.. No i byłam u spowiedzi Czuję się 5kg lżejsza ![]() W poniedziałek miałam przymiarkę sukni, okazało się, że jest trochę za krótka. Na szczęście mieli w magazynie jeszcze jeden egemplarz tego samego rozmiaru i była 4cm dłuższa. No ale w biuście trzeba przerabiać, bo niestety za dużo wolnej przestrzeni
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
Betty nie przejmuję się, bo każdemu podoba się co innego
Mi moja suknia bardzo się podoba, tyle,że ma bardzo nieudane bolerko w komplecie i kontrowersyjny turniur - widać go na zdjęciu (którego pewnie nie założę) Za suknię dałam znacznie więcej niż chciałam 2700zł ![]() W cenie mam to bolerko, dopinany turniur i halkę evelkan kurcze a to jakiś konkurs był, losowanie czy jak? Fajna sprawa taka metamorfoza ![]() badziabadzia aaa no to widzisz my mamy ten komfort, ze skoro płacimy sami mamy gdzieś znajomych rodziców Sami wybieramy gości i nie musimy zapraszać nikogo obcego bo rodzice ich znają itp
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya dla mnie suknia jest ładna i stworzona dla ciebie!
Ale mnie wkurzyli w tej głupiej pracy! Siedziałam z 1,5 tygodnia nad prezentacją marketingową. Przygotowałam 10 propozycji graficznych! Z nich wybrano jedną i do niej jeszcze zrobiłam z 15 propozycji detali w grafice. Narobiłam się jak głupia, a dziś dostałam projekt zrobiony przez kogoś innego (po 2 tygodniach milczenia w sprawie tej prezentacji) i na nim mam pracować. Normalnie po cholerę ja się tyle napracowałam?! |
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Evelkan, fajna sprawa z tą metamorfozą
ciekawe przezycie co? a naprawdę inaczej Cię zrobili ?? sama byłaś zaskoczona? |
|
|
|
#2993 |
|
Raczkowanie
|
To była metamorfoza ślubna
Dla tych samych zabiegów opłacało się wybrać Informację znalazłam w internecie, wysłałam zgłoszenie i miesiąc później zadzwonili No zrobili mi taką fryzurę i makijaż, którego sama bym sobie nigdy nie wybrała No wyglądałam inaczej
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Dark masakra! Nawet nie raczyli Cię poinformować, że zdecydują się na kogoś innego! Masakra! Miałam podobną sytuację jak rysowałam ilustracje do magazynu dla dzieci. Razem z siostrą rysowałyśmy dla nich od pół roku, jak co miesiąc przygotowałyśmy 10rysunków i przesłałyśmy dopiero później się dowiedziałyśmy, że nam nie zapłacą bo ich nie opublikowali i mają kogoś innego
|
|
|
|
#2995 |
|
Wtajemniczenie
|
Evelkan super
zazdroszczę
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, tylko ja mam taki minus że to mój stały pracodawca i to nie pierwszy jego taki numer. Ja chcę inną pracę
, ale jak mam znaleźć ją w tym głupim kraju?! Moja koleżanka szuka od grudnia i to nic wyrafinowanego, ma już ponad rok doświadczenia i co z tego?! Dostałam pracowej depresji właśnie, czuję się jak w klatce i nie wiem co zorbić ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- W przyszły piątek idę na przymiarkę tej mojej głupiej sukni i wcale się nie cieszę. |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Dark
Chyba jedyne co mogę Ci poradzić w takiej sytuacji to OLAĆ! Jak mój kuzyn mawia olej ich ciepłym moczem Nie warto się przejmować, bo to wprowadzi Cię tylko w jeszcze głębszą depresję |
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Zwykle ich olewam, ale tak na świeżo jak cię wkurzą to ciężko jest, tym bardziej że nie lubię tej pracy i czuję się w niej niespełniona. Chciałabym mieć więcej wspólnego z programowaniem aplikacji internetowych lub z grafiką, no i z kasą
, a tutaj czuję że się marnuję. Czasem dostaję super zlecenie na coś graficznego, ale zwykle siędzę nad.... EXCELEM!!! Nie wiem co robić
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz ja się w✂✂✂✂iłam
Przyszedl do nas do biura owy listonosz i zakomunikował,że wszystkie listy polecone bez wpisanej nazwy firmy będa zwracane ;/ a w zasadzie już sa, bo kolega dostał info z allegro,że przesyłka już wróciła do nadawcy! Gdybym wiedziała wczesniej zmieniłabym adres dostawy, a zamówiłam wycinanki ze Scrapińca, które dziś rano zostały wysłane Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-04-07 o 10:42 |
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Co za głupi kraj!!!! Skoro wie że to do was to czemu nie przyniesie! Poza tym na poczcie i tak zalegają te przesyłki więc pofatyguj się np. jutro i sprawdź może jeszcze będzie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Odpukac, co by sie rozchorowac. 

To wtedy Wam pokażę