Majowe Panny Młode - część IV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-07, 09:28   #2971
takaya
Zakorzenienie

Dot.: Majowe Panny Młode - część IV

Hej dziewczynki

Passion jakie ty masz fajne włoski Świetna fryzurka a jak chcesz mieć przód?
takaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:29   #2972
monita01
Zakorzenienie

Dziewczynym, u nas dzis 26 stopni, slonce, krotki rekawek, a w Wawie zimno podobno a ma byc zimniej jeszcze Odpukac, co by sie rozchorowac.

A gdzie Joasiunka sie podziewa???
monita01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:31   #2973
agnes_b
Raczkowanie

Takaya nie obraź się ale sukienka jest okropna. Zupełnie nie w moim typie a samochód też...
agnes_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:35   #2974
badziabadzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes_b Pokaż wiadomość
Takaya nie obraź się ale sukienka jest okropna. Zupełnie nie w moim typie a samochód też...
Twoja też nie musi się każdemu podobać.. ale mogłaś zostawić tą opinię dla siebie
badziabadzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:36   #2975
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Cześć
Monita pozazdrościć u nas zimno, pochmurnie - chyba będzie padać. Weekend też ma być nieciekawy a chciałam sobie okna pomyć

Passion fryzura fajna

We wtorek byłam na przymiarce, nie robiłam zdjęć, bo chcę efekt końcowy zobaczyć na ślubie

Wybrałam welon, super ale już nie pamiętam jak wygląda. Wybrałam też bolerko. 19 maja mam odbiór sukni. Powiem Wam, że zaczynam się stresować. Myślę co mam a czego nie mam. Całymi dniami żyję tym ślubem i weselem. Chcę żeby było cudownie
betty0502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:37   #2976
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magsik Pokaż wiadomość

Tai staraj się tym nie przejmować, ja powiedziałam, że jeśli ktoś mi odmówi z głupiego powodu to ja również mu później odmówię, albo jego rodzinie.
ja zrobię tak samo
teraz odmówiła kuzynka z mężem i dwoje ich dzieci 18 i 16 lat
także jeśli kiedyś będą ich śluby to niech mnie lepiej nie zapraszają
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:37   #2977
takaya
Zakorzenienie

Cytat:
Nie obrażam się, możliwe, że Twoja jest dla mnie okropna
Z resztą ty chyba wcale rybek nie lubisz z tego co widziałam na innym wątku. Mi suknia się bardzo podoba i czuję się w niej świetnie.
Co do samochodu to tez nie każdy ma kochać Mustangi, my akurat z TŻtem bardzo chcieliśmy jechać takim autkiem i jesteśmy cholernie szczęśliwi, że nam się udało taki załatwić

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-04-07 o 09:39
Stary 2011-04-07, 09:39   #2978
monita01
Zakorzenienie

Cytat:
Ojej, Agnes, no w sumie nikt Cie nie pytal o opinie.... Mozna powiedziec, ze cos jest "nie w moim guscie", ale "okropna" to juz za mocne slowo. Ech, no ludzie czasem nie pomysla i cos palna, a potem czlowiekowi jest caly dzien przykro lub smutno...
Stary 2011-04-07, 09:39   #2979
badziabadzia
Zakorzenienie

Ja napisze tak.. jak się zaprasza bardzo dużo osób, większości nawet się dobrze nie zna.. nie jest tak przykro jak odmawiają. Alee.. jak się zaprasza najbliższych i od początku traktuje ich jak "pewniaczków" to wtedy boli jak szukają wymówek żeby nie przyjśc...
Stary 2011-04-07, 09:41   #2980
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

A któraś z Was pytała się o pościel

Jest ona z Andropolu, super firma, super jakość. Mogę polecić. Jeśli chcecie kupić to albo na allegro albo w tym sklepie internetowym. Poniżej podaję linki:
www.e-sweethome.pl
http://allegro.pl/show_user_auctions...&change_view=1

Nie polecam kupowania u innych. Powiem tak: kupiłam sobie taką u nich na allegro a później znalazłam taniej u innego użytkownika i nie jestem zadowolona do tej pory. Na środku pościeli widać jakieś przeszycia, które strasznie mnie denerwują. Mojej mamie zamówiłam białą z czarno srebrnym wzorem i już wogóle koszmar bo przyszła biała z czarnym wzorem a zamiast srebrnego widać jakieś dziwne piksele i w sumie kupiłam 0 15 zł taniej ale wolałabym dopłacić.

Ta firma ma fajne pościele, kołdry, szlafroki, dywaniki łazienkowe, poszewki na jaśki, ręczniki - wszystko sprawdzone

Kupiłam kiedyś u nich dla teściów kołdrę sweet dream 200x220 i również polecam ja też ją mam i jest super
Stary 2011-04-07, 09:42   #2981
takaya
Zakorzenienie

Agnes pokaż swoją to ocenimy twój gust.

badziabadzia
nie zawsze jest tak, że jak się zaprasza dużo osób to większości się nie zna (ok można nie znać części rodziny TZta ale to jak się mało osób zaprasza tez )
Mój tato ma 10cioro rodzeństwa więc rodzina jest naprawdę wielka Tyle,że nie wszystkich lubię więc nie wszystkich zapraszam
Stary 2011-04-07, 09:42   #2982
DELL
Zakorzenienie

Cytat:
Agnes, ja rozumiem, że możemy tu wyrażać swoje opinie... ale tym razem to raczej przesadziłaś.
Każdy ma inny gust, i każdemu jego wybór sie podoba, ale aby komentować w ten sposób??? uuuuuuuuuuuu, nieładnie ...
DELL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:45   #2983
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
oj oj
wystarczy napisać "nie w moim guście"
ja też np nie gustuję w takich ale uważam że dla Takaya jest stworzona i ładnie podkreśla figurę

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Ja napisze tak.. jak się zaprasza bardzo dużo osób, większości nawet się dobrze nie zna.. nie jest tak przykro jak odmawiają. Alee.. jak się zaprasza najbliższych i od początku traktuje ich jak "pewniaczków" to wtedy boli jak szukają wymówek żeby nie przyjśc...
właśnie my nie zapraszaliśmy nawet mamy sióstr z którymi kontaktu za bardzo nie ma
tylko takich najbliższych z którymi się tam rozmawia na co dzień i tych co mieszkają tu u nas w mieście i siłą rzeczy widujemy
więc dlatego tak przykro trochę
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:46   #2984
evelkan
Raczkowanie

Muszę się Wam pochwalić Byłam na tej metamorfozie Najpierw robili mi jakieś zabiegi kosmetyczne na twarz: peeling, maseczka i jeszcze coś tam, ale nawet nie wiem co to było . Później zrobili mi fryzurę, makijaż i miałam mini sesję w suknie ślubnej i jakiejś wieczorowej. Zabawy było co nie miara No i fajne doświadczenie
evelkan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:51   #2985
monita01
Zakorzenienie

Wow, evelkan, super doswiadczenie! Pokazesz nam fotki?
Stary 2011-04-07, 09:51   #2986
badziabadzia
Zakorzenienie

evelkan masz jakieś zdjęcia?
takaya mi chodzi głównie o takie przypadki gdzie rodzice do listy gości dopisują swoich znajomych, kuzynów kuzynek od strony stryja.. itd. bo wiadomo, że taką rodzinę jak rodzeństwo rodziców to się zazwyczaj bardzo dobrze zna.
Stary 2011-04-07, 09:57   #2987
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Każdy ma inny gust ale faktycznie lepiej się czasem ugryść w język
Takaya nie przejmuj się ile dałaś za sukienkę?

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Napisane przez evelkan Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pochwalić Byłam na tej metamorfozie Najpierw robili mi jakieś zabiegi kosmetyczne na twarz: peeling, maseczka i jeszcze coś tam, ale nawet nie wiem co to było . Później zrobili mi fryzurę, makijaż i miałam mini sesję w suknie ślubnej i jakiejś wieczorowej. Zabawy było co nie miara No i fajne doświadczenie
a gdzie byłaś na tej metamorfozie? mi się taka marzy

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Mam jeszcze pytanie, czy wiecie gdzie można kupić fajne torebki papierowe ślubne? i niedrogie?

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Fajna ta zagraniczna stronka
Macie jeszcze jakieś fajne?
Stary 2011-04-07, 10:04   #2988
DELL
Zakorzenienie

Lachonki, a mi dzisiaj jakoś tak smutnawo jest
sama nie wiem czemu .... achh jakis taki dzien.
Stary 2011-04-07, 10:04   #2989
evelkan
Raczkowanie

Zdjęcia ukażą się w internecie i gazecie To wtedy Wam pokażę o ile w ogóle nadadzą się do oglądania
Kurcze nam jeszcze zostało parę zaproszeń do rozdania, w sobotę musimy je rozwieść. I na razie nikt nie potwierdza..
No i byłam u spowiedzi Czuję się 5kg lżejsza
W poniedziałek miałam przymiarkę sukni, okazało się, że jest trochę za krótka. Na szczęście mieli w magazynie jeszcze jeden egemplarz tego samego rozmiaru i była 4cm dłuższa. No ale w biuście trzeba przerabiać, bo niestety za dużo wolnej przestrzeni
Stary 2011-04-07, 10:05   #2990
takaya
Zakorzenienie

Betty nie przejmuję się, bo każdemu podoba się co innego
Mi moja suknia bardzo się podoba, tyle,że ma bardzo nieudane bolerko w komplecie i kontrowersyjny turniur - widać go na zdjęciu (którego pewnie nie założę)
Za suknię dałam znacznie więcej niż chciałam 2700zł
W cenie mam to bolerko, dopinany turniur i halkę

evelkan kurcze a to jakiś konkurs był, losowanie czy jak? Fajna sprawa taka metamorfoza

badziabadzia aaa no to widzisz my mamy ten komfort, ze skoro płacimy sami mamy gdzieś znajomych rodziców Sami wybieramy gości i nie musimy zapraszać nikogo obcego bo rodzice ich znają itp
Stary 2011-04-07, 10:06   #2991
Dark lady
Zakorzenienie

Takaya dla mnie suknia jest ładna i stworzona dla ciebie!

Ale mnie wkurzyli w tej głupiej pracy! Siedziałam z 1,5 tygodnia nad prezentacją marketingową. Przygotowałam 10 propozycji graficznych! Z nich wybrano jedną i do niej jeszcze zrobiłam z 15 propozycji detali w grafice. Narobiłam się jak głupia, a dziś dostałam projekt zrobiony przez kogoś innego (po 2 tygodniach milczenia w sprawie tej prezentacji) i na nim mam pracować. Normalnie po cholerę ja się tyle napracowałam?!

kochanie

No i jesteś

Dark lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-07, 10:07   #2992
DELL
Zakorzenienie

Evelkan, fajna sprawa z tą metamorfozą
ciekawe przezycie co? a naprawdę inaczej Cię zrobili ?? sama byłaś zaskoczona?
Stary 2011-04-07, 10:12   #2993
evelkan
Raczkowanie

To była metamorfoza ślubna Dla tych samych zabiegów opłacało się wybrać Informację znalazłam w internecie, wysłałam zgłoszenie i miesiąc później zadzwonili No zrobili mi taką fryzurę i makijaż, którego sama bym sobie nigdy nie wybrała No wyglądałam inaczej
Stary 2011-04-07, 10:15   #2994
takaya
Zakorzenienie

Dark masakra! Nawet nie raczyli Cię poinformować, że zdecydują się na kogoś innego! Masakra! Miałam podobną sytuację jak rysowałam ilustracje do magazynu dla dzieci. Razem z siostrą rysowałyśmy dla nich od pół roku, jak co miesiąc przygotowałyśmy 10rysunków i przesłałyśmy dopiero później się dowiedziałyśmy, że nam nie zapłacą bo ich nie opublikowali i mają kogoś innego
Stary 2011-04-07, 10:20   #2995
betty0502
Wtajemniczenie

GG do betty0502

Evelkan super zazdroszczę
Stary 2011-04-07, 10:23   #2996
Dark lady
Zakorzenienie

No niestety, tylko ja mam taki minus że to mój stały pracodawca i to nie pierwszy jego taki numer. Ja chcę inną pracę , ale jak mam znaleźć ją w tym głupim kraju?! Moja koleżanka szuka od grudnia i to nic wyrafinowanego, ma już ponad rok doświadczenia i co z tego?! Dostałam pracowej depresji właśnie, czuję się jak w klatce i nie wiem co zorbić

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

W przyszły piątek idę na przymiarkę tej mojej głupiej sukni i wcale się nie cieszę.

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-04-07, 10:27   #2997
takaya
Zakorzenienie

Dark
Chyba jedyne co mogę Ci poradzić w takiej sytuacji to OLAĆ! Jak mój kuzyn mawia olej ich ciepłym moczem Nie warto się przejmować, bo to wprowadzi Cię tylko w jeszcze głębszą depresję
Stary 2011-04-07, 10:32   #2998
Dark lady
Zakorzenienie

Zwykle ich olewam, ale tak na świeżo jak cię wkurzą to ciężko jest, tym bardziej że nie lubię tej pracy i czuję się w niej niespełniona. Chciałabym mieć więcej wspólnego z programowaniem aplikacji internetowych lub z grafiką, no i z kasą , a tutaj czuję że się marnuję. Czasem dostaję super zlecenie na coś graficznego, ale zwykle siędzę nad.... EXCELEM!!! Nie wiem co robić

kochanie

No i jesteś

Stary 2011-04-07, 10:39   #2999
takaya
Zakorzenienie

Teraz ja się w✂✂✂✂iłam
Przyszedl do nas do biura owy listonosz i zakomunikował,że wszystkie listy polecone bez wpisanej nazwy firmy będa zwracane ;/ a w zasadzie już sa, bo kolega dostał info z allegro,że przesyłka już wróciła do nadawcy!
Gdybym wiedziała wczesniej zmieniłabym adres dostawy, a zamówiłam wycinanki ze Scrapińca, które dziś rano zostały wysłane Jeśli list wróci będę musiała w sumie zapłacić 3razy za list (razem 19zł!)

Edytowane przez takaya
Czas edycji: 2011-04-07 o 10:42
Stary 2011-04-07, 10:41   #3000
Dark lady
Zakorzenienie

Co za głupi kraj!!!! Skoro wie że to do was to czemu nie przyniesie! Poza tym na poczcie i tak zalegają te przesyłki więc pofatyguj się np. jutro i sprawdź może jeszcze będzie

kochanie

No i jesteś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości