|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 | |
Zakorzenienie
|
eve, no jesli zrobiłabym budyń, to i zachcianka spełniona i głód.
![]() ![]() ![]() ![]() Mąż przysypia też, a oglądamy film. Wpadłam podczas reklam i zaraz zmykam. Przebudził się, bo pisze. i oyta: co tam piszesz. A Ja: żartując mu odpowiadam, że o Tobie. Mąż: piszesz że przysypiam. Ja: ano ![]() agusia, nie przepadamy za nimi bo są obłudni i fałszywi. ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
![]() To troszke musicie poczekać na spotkanie z rodzicami, ale zleci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |||||||||
Zadomowienie
|
Witam Kobietki...ja jak zwykle, w tyle jestem, ale co tam.
![]() Cytat:
![]() Bardzo podoba mi się fason obydwóch sukienek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki. ![]() Wzajemnie. Cytat:
![]() ![]() Dobrze że miał Ci kto wymasować .....bolące części ciała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle lubię męskie koszule (na sobie), szczególnie takie, ze stójką. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Eveline, ale widać że jednak są ciemniejsze, tak jak chciałaś ![]() A tak w nawiasie mówiąc, jeżeli któraś z Was ma ochotę rzucić okiem, załączam fotki "najszybciejszych butów" na świecie ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
W nocy brzuch mnie bolał. Chyba za dużo zjadłam wieczorem. Dziś już dobrze, ale na wszelki wypadek na razie nic nie jem.
Wczoraj zrobiłam prawie 100 brzuszków. ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Evelinau robisz też brzuszki skośne? Ja w domu zwykłe, a jak jestem na aerobik, to wszystkie. Ćwicz, a efekty napewno będą. Lepiej zrobić mniej, a regularnie. ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Przychodzi babcia do lekarza i mówi: - Panie doktorze mam taki problem. Cały dzień popierduję sobie, to znaczy chciałam powiedzieć puszczam gazy. No, ale właściwie nie jest to takie straszne, bo w ogóle ich nie słychać i nie śmierdzą. Powiem panu, że odkąd weszłam do pana gabinetu zdążyłam już puścić 20, o przepraszam, 21 razy, ale pan i tak tego nie zauważył, bo one są super cichutkie i absolutnie bezwonne. Prosiłabym jednak by pan mi coś zapisał, bo to takie krępujące. Lekarz bez słowa wyciąga długopis i wypisuje receptę. - Proszę brać te pastylki 3 razy dziennie i zgłosić się do mnie za tydzień. Za tydzień przychodzi babcia znowu i mówi: - Panie doktorze! Całkowita tragedia! Wprawdzie nadal są całkowicie bezgłośne, ale potwornie śmierdzą. - No tak, jak na razie przywróciłem pani węch, teraz musimy popracować nad słuchem. ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Szkot mówi do syna: - Dziś będziemy rąbać drewno, idź no do sąsiada pożyczyć siekierkę. Syn poszedł, ale wrócił bez siekierki, mówiąc że sąsiad nie chciał pożyczyć. Ojciec na to: - A to skąpiec, idź do szopy przynieś naszą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nie sa tylko moje wlosy w kazdym swietle maja inny kolor ![]() ![]() ![]() ![]() dzisjaj tez mi sie cos snilo strasznego ale nie pamietam ![]() ![]() oj butki faktycznie okropne ![]() Cytat:
![]() ![]() znowu mnie migdalek boli ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
Miałam chwilkę czasu to troszkę Was poczytałam ![]() eve a ja nie dam radu zobaczyć Twoich włosków ![]() ![]() Karinio widzę że nie tylko ja lubię pryncypałki ![]() widzę też nową osóbkę ![]() ![]() arnama kiedy Ty masz to wesele?? Bo już zapomniałam ![]() widziałam w Top Secret tą 1 sukieneczke i wydaje się ładna jest jeszcze w kolorze różowym. Ja wesele mam już za 2 tygodnie i brakuje mi jeszcze torebki i dalej nie wiem co zrobić z włosami ![]() Miłej niedzieli Wam życzę ![]()
#2977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://img94.imageshack.us/img94/494/11062011981.jpg http://img803.imageshack.us/img803/1672/11062011990.jpg dziala? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ACCESO NO PERMITIDO La página a la que desea acceder no puede ser visualizada, ya que pertenece a una categoría no permitida. Su solicitud ha sido denegada porque el contenido está categorizado como: "Open/Mixed Content" Si cree que esta categorización debería revisarse, por favor, acceda al siguiente enlace: ciekawe czemu ![]()
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzięki za fatygę ![]() Muszę uwierzyć na słowo że masz piękne, bujne włosy ![]() ![]()
![]() |
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć i czołem ![]()
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zakorzenienie
|
A no, tak jakoś... gadam właśnie z małżem przez ts :P
#2984 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Mąż jedzie po coś na śniadanie, bo dopiero wstaliśmy ![]() ![]() Paskudna pogoda, leje od rana i tak ma być do środy. Cudownie ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Znowu ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Najlepsze to jest to, że często nam się zdarza, to samo pomyślec w jednym czasie i powedziec. np leżymy i mówie do męża, wiesz co zjadłabym sobie kielbaske ( bez zbreźnych myśli prosze ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja nie mam takich mysli ![]() rozumiecie sie bez slow ![]() zrobilam jeszcze 50 brzuszkow ale po kawie i chyba mi sie kotłuje w brzuchu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To dobrze, że ci daje stare części abyś mogła pokazac w sklepie co chcesz kupić. ![]() Tak, tak wiemy tyś aniołek ![]() To za 50 brzuszków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() Witam w klubie, te wafelki są pyszne ![]() ![]() Nawzajem, miłej niedzieli Ci/Wam życze ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Ta reklama co wyskakuje mnie denerwuje. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no pewnie maz mi to ciagle postarza ![]() to dzis juz bylo 300 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mąż Ci ciągle to postarza??? ![]() ![]() ![]() Omg, 300 brzuszków, nieźle ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Mąż chyba już przyjechał ze śniadankiem, więc ide zerknąc co dobrego kupił. ![]() Potem nadrobie reszte postów. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprzedawca nic nie mowi wiec pewnie nauczony ![]() ![]() i dziwie sie z jaka latwoscia mi one przychodza ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano, co racja to racja. ![]() To fajno,że masz już wprawe w robienie brzuszków. ![]() A no, zjedzone już śniadanko. Tak jak się umawialiśmy, mąż kupił białą kiełbache i pomidorki i bułki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Raczkowanie
|
Witam was dziewczynki po dwoch dniach nieobecnosci.
Tylko dwa dni a tu widze 10 stron do nadrobienia, jesssus jak to zrobic ![]() hmm mezus wrocil ![]() dobra przywitaam sie dopiero a oni mnie juz wolaja moze uda mie sie wrocic wieczorem ![]() ![]() ![]()
#3000 |
Zakorzenienie
|
kasiu, witaj ponownie i czuj się swobodnie
![]() ![]() Dotarłyśmy już do 3000 posta. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-06-12 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.