![]() |
#2971 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Bjuti ja nie mam zielonego pojecia... tego kwiatka pierwszy raz widzialam jakies 2 tygodnie temu..nie powiem..sliczne sa
![]() Kameuśśś wszytskiego naaaaaj ![]() dziołszki..tak powoli zastanawiam sie nad ta rozmowa z B. i nie wiem jak zaczac. kiedy i w ogole jak to zorganizowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do rozmowy... Zacząć możesz coś w stylu, że przez ostatnie miesiące postanowiłaś sobie, że będziesz obserwować wasz związek... Żeby krytycznym okiem zobaczyć, dlaczego coś w nim zgrzyta... I z tego obserwowania doszłaś do takiego wniosku, że.... I tutaj mówisz co chcesz ![]() ![]()
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
juz sie zaczynam stresowac
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zadomowienie
|
Ciekawe jak zareaguje Twój Tż sylvi. Oby się ogarnął ze wszystkim
![]()
#2976 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Nie denerwuj się Kochana... Znaczy jest czym się martwić ale nie myśl o tym teraz
![]() Sądzę, że jest już trochę za późno na jego ogarnięcie się :/
![]() |
#2978 |
Konto usunięte
|
Ale jak to złe przeczucia? Przecież miałaś zdecydować co z Wami dalej. Teraz wychodzi, że ta rozmowa, to będzie po to żeby mu uświadomić, że powinien się zmienić? No i co, jak powie, że on zrozumiał i się zmieni to bedzie następny okres? Myślalam, że teraz to będzie po prostu albo będzie tak i tak, albo koniec i do widzenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Ale nam się dziś zajęcia udały. Ale jestem zdolna
![]() Bjuti, próbowałam znaleźć nazwę mojego kwiatka dla idiotów, ale mi się nie udało ![]() Sylvi, nie stresuj się i przede wszystkim walcz o dobro dla siebie. Mądrze Bjuti pisze. Przecież to leser, egoista i narcyz! Zasługujesz na kogoś lepszego. Kamea, bidulko, nastawiłaś się. Oby to było dzisiaj więc, bo rozczarowanie w przypadku braku pierścionka będzie straszne. Przerabiałam to. Skradałam sie do pokoju z walącym serduchem, cały dzień w stresie, a wieczorem TŻ przed kompem. Myślałam, że zabiję. Nie ma nic gorszego do rozczarowania. Dzięki dziewczyny za miłe słowa w sprawie studiów ![]() Dziewuchy, coś dla nas ![]() http://demotywatory.pl/3091210/To-nie-wstyd Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-21 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gajuś ja wiem jaki to kwiatek! Znaczy nazwy nie znam ale wiem o jakiego chodzi ![]() ![]() I mądrze prawisz z Tż Sylvi... Co do studiów... Tak jak Ci piszę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2981 |
Konto usunięte
|
Ja ciągle mam wątpliwości czy iść na magistra.
![]() ![]() Gaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Jak wiesz to bajer! Leć po niego. Jak tego uda Ci się zajechać to ja nie wiem...kupimy Ci sztuczne. Ich się nie da ususzyć
![]() No ja wiem, że studia rzecz indywidualna i każdy robi po swojemu. Ciężkie życie ![]() Zrobiłam sobie dziś zapasy makaronu i musli w Biedronce. Nie ma nic fajniejszego niż makaron z biedronki. najtańszy, największy ![]() Isabelle, lepiej chyba teraz: ma się chęci, ciągłość, więc mózg nie będzie protestował przeciwko przyjmowaniu informacji, nie ma bejbika. tak, lepiej teraz ![]() ![]() W ogóle to zapomniałam Wam napisać, że będziemy mieć stacyjkowe koszulki. Kolor do wyboru. Różowy albo pomarańczowy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-21 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gajuś ja mam na razie na parapecie tą orchideę ususzoną i P. kupił mi pelargonię ostatnio ![]() ![]() ![]() Sztuczne też bym pewno zaciachała ![]() ![]()
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
No cóż. Będzie Ci musiało starczyć ratowanie zwierzaków od zejścia śmiertelnego. nie można mieć wszystkiego. Albo kwiatek albo chomik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Sylvi ja nie wiem ale ostatnio mówiłaś że tż ma czas do końca czerwca się ogarnąć i jak się poprawi to będziecie dalej razem a jak nie to niestety trzeba coś zrobić w sensie podjąć męską decyzję i układać sobie życie z kimś innym... więc wydaje mi się że akurat to drugie rozwiązanie póki co jest rozważane.. możesz zapytać tż jakie ma najbliższe plany i jak ci powie o nich a ciebie w nich nie będzie to bym na pewno już się nie łudziła. I powiedzieć mu że uważasz że wasz związek nie ma przyszłości itd... będzie to trudne ale nie można całe życie żyć złudzeniami kochana... trzymam kciuki za powodzenie ![]() Bjuti ja też nie mam ręki do kwiatków nie wiem dlaczego ale nic mi nie chce rosnąć mimo że się staram ![]() ![]() Kamea wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzin!!!! Trzymam kciuki żeby dziś tż dokończył dzieła zaręczynowego ![]() Gaja z pedagogiką będzie dobrze zobaczysz ![]() Isabelle mam nadzieję że tajemnicza rezerwacja w restauracji to na cześć zaręczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
Lucky Bambo! Jeee! Zawsze chciałam mieć, ale jak był w Biedronce to ja nie miałam kasy, a jak miałam to nie było
![]() kurczę, od tych kwiatowych tematów poczułam wyrzuty sumienia i chyba opłuczę mój dobytek zielony ![]() Ooo, leje i grzmi? a w warszawie słonko i wolę nie wiedzieć ile stopni na termometrze - za dużo. Jlys się pewnie wygrzewa nad Zalewem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Anannke heeeej ![]() ![]() Co do kwiatuszków... Próbowałaś im odżywki kupić? Bo ja właśnie kupiłam i chyba tylko dzięki temu coś ruszyło ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wrocław też słoneczny! Ale wczoraj była piękna burza! ![]()
![]() |
#2988 | |
Konto usunięte
|
Nic w sumie, tylko mi się nie chce już.
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- U mnie własnie lunęło i znowu grzmi, wczoraj było to samo. Chyba zaraz pojadę do D. no chyba, ze on się wybiera do mnie. Musze zadzwonic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
Bjuti, no co Ty?
![]() ![]() To zaraz Wam wrzucę zmutowanego mieczyka J. i nowy pomysł hodowlany tez J - pestka awokado ![]() Okrutny ten Twój D. Przecież wie, że czekasz, a im więcej danych się zgadza tym niefajniej ![]() Oto one ![]() ![]() Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-21 o 14:37 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2990 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie zdradzał mi szczegółów tylko powiedział, ze jedziemy kupić niespodziankę. No i w głowie błysnęła myśl, choć z nią walczyłam. ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Czaderska ta pestka, ale może się uda. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
J. ma nadzieję. Łączymy się z nim w jego kosmicznym planie
![]() To im wlewaj mineralkę ze sklepu. U nas 2litry to jakieś 60 gr (marki tesco), więc nie szkoda jej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Konto usunięte
|
No dobra, to jadę, bo musze być przed 17.
![]() Właśnie grzmi ostro, więc i tak kompa wyłączyć trzeba. |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Isabelle no to spręż się żebyś szła
![]() ![]() Gajuś no właśnie! Ze mną nawet cięte nie chcą współpracować! A ten kwiotek straaaasznie wysoki O_o A kubeczek to myślałam, że jest z pedobearem ![]() ![]()
#2994 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Czasem je podlewam mineralką jak mam pod ręką i żaden jeszcze nie padł, więc chyba powinno zadziałać. Ostatecznie to czysta woda
![]() Nie pedobear, a renifer no! Prezent mikołajkowy sprzed roku ![]() Jak coś wypuści ta pestka to nie omieszkam Wam wrzucić kolejnej foty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem straaaasznie ciekawa co z tej pestki ciekawego wyjdzie ![]()
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Robal zapewne
![]() Szukam inspiracji na końskie urodziny i wpadłam na taką mjuzę z Mustanga z Dzikiej Doliny. Nie mogę. Cudne! Przez tą gitarkę przede wszystkim- http://www.youtube.com/watch?v=fb_NK...eature=related Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-21 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale raczej na końskie urodziny to się nie nada ![]()
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Link
![]() o bez jaj ![]() Matka dziewczyny sprowadza dwa kucyki na te urodziny................. |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do kucyków... WOW..... Musisz teraz coś do tego dorobić, tak? Znaczy dopasować się do tego?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.