|
|
#2971 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tytuł prrrawie narzeczonych - część 10!
Cytat:
Orchidea nie jest wrażliwa na zmiany aż tak i się utrzymuje. Kiedyś dostalam kwitnącego kaktusa. Dwa dni i kwiatów nie było. Poczytałam i było, ze nie powinno się zmieniać mu miejsca.
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti ja nie mam zielonego pojecia... tego kwiatka pierwszy raz widzialam jakies 2 tygodnie temu..nie powiem..sliczne sa
![]() Kameuśśś wszytskiego naaaaaj dziołszki..tak powoli zastanawiam sie nad ta rozmowa z B. i nie wiem jak zaczac. kiedy i w ogole jak to zorganizowac |
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak go dostałam to miał chyba z 50 kwiatków! Takich malutkich, pomarańczowych! A teraz stoi mi na parapecie taki suchy badyl w doniczce No coś trza z tym zrobić ![]() Co do rozmowy... Zacząć możesz coś w stylu, że przez ostatnie miesiące postanowiłaś sobie, że będziesz obserwować wasz związek... Żeby krytycznym okiem zobaczyć, dlaczego coś w nim zgrzyta... I z tego obserwowania doszłaś do takiego wniosku, że.... I tutaj mówisz co chcesz To, co postanowiłaś
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
juz sie zaczynam stresowac
|
|
|
|
#2975 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe jak zareaguje Twój Tż sylvi. Oby się ogarnął ze wszystkim
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Nie denerwuj się Kochana... Znaczy jest czym się martwić ale nie myśl o tym teraz
Sądzę, że jest już trochę za późno na jego ogarnięcie się :/
|
|
#2978 |
|
Konto usunięte
|
Ale jak to złe przeczucia? Przecież miałaś zdecydować co z Wami dalej. Teraz wychodzi, że ta rozmowa, to będzie po to żeby mu uświadomić, że powinien się zmienić? No i co, jak powie, że on zrozumiał i się zmieni to bedzie następny okres? Myślalam, że teraz to będzie po prostu albo będzie tak i tak, albo koniec i do widzenia.
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam. Ale nam się dziś zajęcia udały. Ale jestem zdolna
![]() Bjuti, próbowałam znaleźć nazwę mojego kwiatka dla idiotów, ale mi się nie udało Wygląda jak to, ale czy to to nie wiem. Mój wcale nie ma metra wysokości. http://www.kwiatydoniczkowe.warszawa.pl/awokado.htmlSylvi, nie stresuj się i przede wszystkim walcz o dobro dla siebie. Mądrze Bjuti pisze. Przecież to leser, egoista i narcyz! Zasługujesz na kogoś lepszego. Kamea, bidulko, nastawiłaś się. Oby to było dzisiaj więc, bo rozczarowanie w przypadku braku pierścionka będzie straszne. Przerabiałam to. Skradałam sie do pokoju z walącym serduchem, cały dzień w stresie, a wieczorem TŻ przed kompem. Myślałam, że zabiję. Nie ma nic gorszego do rozczarowania. Dzięki dziewczyny za miłe słowa w sprawie studiów ![]() Dziewuchy, coś dla nas ![]() http://demotywatory.pl/3091210/To-nie-wstyd Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-21 o 15:08 |
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gajuś ja wiem jaki to kwiatek! Znaczy nazwy nie znam ale wiem o jakiego chodzi ![]() I mądrze prawisz z Tż Sylvi... Co do studiów... Tak jak Ci piszę Moja Mama ma 44 lata i zastanawia się nad zaczęciem studiów 5-cio letnich
|
|
#2981 |
|
Konto usunięte
|
Ja ciągle mam wątpliwości czy iść na magistra.
Tylko, że jak nie pójdę teraz to potem bede kończyła z dzieckiem na głowie. ![]() Gaja |
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Jak wiesz to bajer! Leć po niego. Jak tego uda Ci się zajechać to ja nie wiem...kupimy Ci sztuczne. Ich się nie da ususzyć
![]() No ja wiem, że studia rzecz indywidualna i każdy robi po swojemu. Ciężkie życie ![]() Zrobiłam sobie dziś zapasy makaronu i musli w Biedronce. Nie ma nic fajniejszego niż makaron z biedronki. najtańszy, największy ![]() Isabelle, lepiej chyba teraz: ma się chęci, ciągłość, więc mózg nie będzie protestował przeciwko przyjmowaniu informacji, nie ma bejbika. tak, lepiej teraz ![]() W ogóle to zapomniałam Wam napisać, że będziemy mieć stacyjkowe koszulki. Kolor do wyboru. Różowy albo pomarańczowy
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-21 o 15:21 |
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gajuś ja mam na razie na parapecie tą orchideę ususzoną i P. kupił mi pelargonię ostatnio Jeśli obie przeżyją następne dwa miesiące to sobie kupię trzeciego, tego, którego ty masz Ale jeśli nie to niestety rezygnuję z kwiatków Sztuczne też bym pewno zaciachała I tyle by z nich było
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
No cóż. Będzie Ci musiało starczyć ratowanie zwierzaków od zejścia śmiertelnego. nie można mieć wszystkiego. Albo kwiatek albo chomik
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Ale się pogoda u mnie popsuła... leje i grzmi zaraz chyba będę musiała z kompika uciekać...Sylvi ja nie wiem ale ostatnio mówiłaś że tż ma czas do końca czerwca się ogarnąć i jak się poprawi to będziecie dalej razem a jak nie to niestety trzeba coś zrobić w sensie podjąć męską decyzję i układać sobie życie z kimś innym... więc wydaje mi się że akurat to drugie rozwiązanie póki co jest rozważane.. możesz zapytać tż jakie ma najbliższe plany i jak ci powie o nich a ciebie w nich nie będzie to bym na pewno już się nie łudziła. I powiedzieć mu że uważasz że wasz związek nie ma przyszłości itd... będzie to trudne ale nie można całe życie żyć złudzeniami kochana... trzymam kciuki za powodzenie Bjuti ja też nie mam ręki do kwiatków nie wiem dlaczego ale nic mi nie chce rosnąć mimo że się staram ... Właśnie na parapecie mi usychają teraz lucky bamboo i paprotka... nie wiem co już z nimi robić ale nic dosłownie nic im nie pomagaKamea wszystkiego naj naj naj lepszego z okazji urodzin!!!! Trzymam kciuki żeby dziś tż dokończył dzieła zaręczynowego ![]() Gaja z pedagogiką będzie dobrze zobaczysz ![]() Isabelle mam nadzieję że tajemnicza rezerwacja w restauracji to na cześć zaręczyn
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Lucky Bambo! Jeee! Zawsze chciałam mieć, ale jak był w Biedronce to ja nie miałam kasy, a jak miałam to nie było
kurczę, od tych kwiatowych tematów poczułam wyrzuty sumienia i chyba opłuczę mój dobytek zielony ![]() Ooo, leje i grzmi? a w warszawie słonko i wolę nie wiedzieć ile stopni na termometrze - za dużo. Jlys się pewnie wygrzewa nad Zalewem
|
|
|
|
#2987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż cięte też mi po MAX 3 dniach (!!!) zdychają Anannke heeeej Co do kwiatuszków... Próbowałaś im odżywki kupić? Bo ja właśnie kupiłam i chyba tylko dzięki temu coś ruszyło ![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Jakżeby inaczej ![]() Wrocław też słoneczny! Ale wczoraj była piękna burza!
|
|
#2988 | |
|
Konto usunięte
|
Nic w sumie, tylko mi się nie chce już.
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- U mnie własnie lunęło i znowu grzmi, wczoraj było to samo. Chyba zaraz pojadę do D. no chyba, ze on się wybiera do mnie. Musze zadzwonic. |
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti, no co Ty?
![]() To zaraz Wam wrzucę zmutowanego mieczyka J. i nowy pomysł hodowlany tez J - pestka awokado Okrutny ten Twój D. Przecież wie, że czekasz, a im więcej danych się zgadza tym niefajniej ![]() Oto one Mieczyk to już ma ponad metr i jak tak dalej pójdzie to wywierci dziurę w suficie
Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-21 o 15:37 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2990 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie zdradzał mi szczegółów tylko powiedział, ze jedziemy kupić niespodziankę. No i w głowie błysnęła myśl, choć z nią walczyłam. Jak weszlismy to powiedział co kupić przyszliśmy.---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- Czaderska ta pestka, ale może się uda. |
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
J. ma nadzieję. Łączymy się z nim w jego kosmicznym planie
To im wlewaj mineralkę ze sklepu. U nas 2litry to jakieś 60 gr (marki tesco), więc nie szkoda jej
|
|
|
|
#2992 |
|
Konto usunięte
|
No dobra, to jadę, bo musze być przed 17.
![]() Właśnie grzmi ostro, więc i tak kompa wyłączyć trzeba. |
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle no to spręż się żebyś szła
Bo później trudno jest się zacząć uczyć znowu, po długiej przerwie Gajuś no właśnie! Ze mną nawet cięte nie chcą współpracować! A ten kwiotek straaaasznie wysoki O_o A kubeczek to myślałam, że jest z pedobearem
|
#2994 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem je podlewam mineralką jak mam pod ręką i żaden jeszcze nie padł, więc chyba powinno zadziałać. Ostatecznie to czysta woda
![]() Nie pedobear, a renifer no! Prezent mikołajkowy sprzed roku ![]() Jak coś wypuści ta pestka to nie omieszkam Wam wrzucić kolejnej foty |
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jestem straaaasznie ciekawa co z tej pestki ciekawego wyjdzie
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Robal zapewne
![]() Szukam inspiracji na końskie urodziny i wpadłam na taką mjuzę z Mustanga z Dzikiej Doliny. Nie mogę. Cudne! Przez tą gitarkę przede wszystkim- http://www.youtube.com/watch?v=fb_NK...eature=related Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-05-21 o 15:58 |
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale raczej na końskie urodziny to się nie nada
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Link
o bez jaj Matka dziewczyny sprowadza dwa kucyki na te urodziny................. |
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kucyków... WOW..... Musisz teraz coś do tego dorobić, tak? Znaczy dopasować się do tego?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

Wygląda jak to, ale czy to to nie wiem. Mój wcale nie ma metra wysokości. 

... Właśnie na parapecie mi usychają teraz lucky bamboo i paprotka... nie wiem co już z nimi robić ale nic dosłownie nic im nie pomaga