Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-04, 12:40   #2971
malwus20
Wtajemniczenie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

U mnie się dziś szykuje nie mała impreza więc z samego rana miałam dużo pracy, sprzątanie itp. Miejsce na tańce też już jest Zostaje tylko kwestia jedzenia ale to juz załatwię razem z siostra jak przyjedzie
Stary 2011-06-04, 12:59   #2972
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

malwus a co to za impra, że nawet tańce są przewidziane?
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 13:08   #2973
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Tenebrosko - gratuluję!
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczyny Jutro wieczorem będą wyniki kolejnego, oby równie pozytywne.

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dziękuję za dobre słowa . Właśnie dzisiaj postanowiłam, że jak TŻ wróci z pracy to porozmawiamy sobie poważnie na pewne tematy, żeby już nie było niedomówień. Nie lubię nieporozumień

A teraz o moim spotkaniu. Pani bardzo miła. Uzgodniłyśmy wszystko. Nic mi nie narzucali, oprócz finansów Zaczynam 1 lipca. Na okres próbny do listopada, ale powiedzieli, że jak się sprawdzę wcześniej to zatrudnią mnie wcześniej. Jest tam babka, której szykuje się emerytura i może odejść wcześniej więc "wejdę" wtedy na jej miejsce Zobaczymy. Bardzo się cieszę Zarobki takie sobie, ale na razie nie mam co narzekać
To ja Ci życzę owocnej, szczerej i spokojnej rozmowy z TŻtem i wiele satysfakcji z nowej pracy.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
ale zakręcona para PMka to sie opanowac nie mogla hehe mi sie podbalo
Naprawdę wesoło było. Jest też filmik z fajnie zmontowanymi życzeniami od gości dla tej Pary Młodej i każdy nawiązuje do tego śmiechu w kościele, hehe

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
tenebrosa - za egzamin! Na pewno będzie dobrze, zdolniaro
No proszę, myślisz o doktoracie Ja lubię się uczyć i lubię to, co się mam uczyć, ale też mnie przeraża wizja 4 albo 5 lat (nie pamiętam dokładnie) spędzonych na uczelni w gronie profesorów, którzy czasem z buta traktują doktorantów
Ale jeśli mówisz o trybie indywidualnym - to czemu nie? Jeśli tytuł doktora pomoże Ci w życiu zawodowym i masz do tego predyspozycje - może warto rozważyć taką ewentualność.
Właśnie chyba tylko mam do tego predyspozycje, bo w życiu zawodowym raczej nie widzę konkretnych korzyści z doktoratu. Nawet gdybym miała już ten tytuł i jakimś cudem udałoby mi się zatrudnić na uniwerku, to i tak praca na uczelni byłaby moją dodatkową, a nie główną pracą, więc nie wiem czy warto. Chyba jedyne, co mnie skłania ku myśleniu o tym doktoracie to fakt, że mogłabym być jedną z niewielu osób z Polsce zajmujących się tą dziedziną, ale z tego znowu wynika chyba tylko własna satysfakcja i duma, że jest się poważanym w środowisku, nic więcej.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
3mam oczywiście mocno kciuki , ale i tak wiem, że zdasz bez problemu
Mojemu TŻtowi też się marzy takie videozaproszenie na stronce, zobaczymy, czy uda nam się to zrealizować Ale myślę, że tak
Super, że stylistka konkretna i się spodobał pomysł sukni 2w1. Coś czuję, że Twoje suknia będzie megawyjątkowa

Co do doktoratu się nawet nie wypowiem, bo magistra nie wiem, czy dam radę napisać Ale jakiś tam prestiż z takim doktoratem jest związany i jeśli Cię temat interesuje i w sumie masz taką pracę, że możesz sobie na to pozwolić, to może warto by o tym pomyśleć
Chatko, na pewno dasz radę z tym magistrem. Już tak niewiele zostało przecież Najgorzej jest się przełamać do pisania/poprawek, ale mnie zawsze motywowało to, że tyle lat poświęciłam tym studiom, że aż szkoda by było nie mieć tego końcowego papierka.
Videozaproszenie chcielibyśmy nagrać i zmontować sami. Myślę, że jak już w końcu zamieszkamy razem, to dopiero wtedy będziemy mieć taki prawdziwy czas na planowanie i obmyślanie detali związanych z weselem. I na ich realizację, bo teraz każde spotkanie jest za krótkie

Cytat:
Ja kończyłam dwa kierunki i jakby magistrów mam już dość. Ale doktoratu też bym nie robiła. W naszym marnym kraju raczej nie jest to potrzebne, chyba, że dla własnej satysfakcji, takie jest moje zdanie. Zresztą jeśli już wolałabym podyplomowe, by skończyć dodatkowy kierunek.
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Co do robienia doktoratu w naszym kraju, to jestem takiego samego zdania. Nie powiem, bo jak zaczynałam uzupełniającą magisterkę, to gdzieś mie przszło przez myśl, żeby się doktoryzować, ale szybko mi przeszło Jakoś mi się nie widziało, żeby życie poświęcać uczelni.
Coś jest w tym, co piszecie. Bo pomimo, że promotor sugeruje mi ten doktorat, to sam szczerze przyznał, że robienie takiego tytułu w PL to trochę pukanie się w głowę. Zresztą i tak musiałabym robić np. w Warszawie, bo w Lublinie nie miałby mi go kto poprowadzić, gdyż nie ma specjalistów z tej dziedziny, a mój promotor niestety jeszcze się nie habilitował.

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Idę teraz zrobić mamie próbny makijaż bo ma jutro wesele na które idzie sama bo młodzi mnie i rodzeństwa już nie zaprosli choc wesele na 250 osób robią i ogólnie kasiaści sa jak czort, młoda ma suknie za 5tys a młody garnitur za 2 tys. Mnie to tam nie rusza ze zaproszona nie jestem ale mój brat sie wkurzył bo z młodym się zna dobrze, ogólnie transakcje razem prowadzili a jak przyszło co do czego to na wesela nie zaprosli, co jest w tym najlepsze to zamiast młodych przyjechali zapraszać na wesele rodzice młodego. Dla mnie to żenujące.
I w ramach złego humoru mojego brata przez to nie zaproszenie na wesele jutro brejdak robi impreze u nas w domu na co najmniej 35 osób.
To rzeczywiście się nie popisali. U nas raz była taka sytuacja w rodzinie, że rodzice zostali zaproszeni, a dzieci nie, co prawda już 5 lat temu, ale do tej pory ciągną się rodzinne awersje. Przykre to, dlatego ja zapraszam zarówno wujków i ciocie jak i rodzeństwo cioteczne wraz z dziećmi.

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
W niedziele mamy nauki...trochę się stresuje bo nie wiem czego się spodziewać po jednodniowych naukach...
w przyszłym tygodniu mam zamiar zająć się zaproszeniami a właściwie stworzyć prototyp ....zobaczymy jak mi to wyjdzie...
Jednodniowe nauki szybko zlecą i na pewno nie będzie na co narzekać, bo nie będzie czasu, żeby się nudzić, tak myślę A prototypem zaproszeń koniecznie się nam pochwal!
Stary 2011-06-04, 13:24   #2974
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heeeeeej caly weekend mamy wolny z TZ wlasnie w piekarniku pieką mi sie muffinki z truskawkami pierwszy raz robie i mam nadzieje ze wyjdą
Paulinka, podrzuć przepis

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
To ja Ci życzę owocnej, szczerej i spokojnej rozmowy z TŻtem i wiele satysfakcji z nowej pracy.
Dziękuję A z TŻtem rozmawialiśmy wczoraj i wiecie co, na prawdę mi ulżyło. Może nie tyle się całkiem pogodziliśmy co, każdy wyrzucił z siebie to co miał do powiedzenia i przynajmniej atmosfera się oczyściła Potrzeba nam tego było jednak, człowiek może docenić wtedy drugą osobę i wie za co ją tak na prawdę kocha

Ja dzisiaj od rana na nogach, zaraz muszę się wziąć za sprzątanie, a na razie podjadam kartonowego chińczyka - mniam Później rower, a wieczorem grill. Jednak pogoda w ten weekend dopisała

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 13:26   #2975
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Paulinka, podrzuć przepis

Dziękuję A z TŻtem rozmawialiśmy wczoraj i wiecie co, na prawdę mi ulżyło. Może nie tyle się całkiem pogodziliśmy co, każdy wyrzucił z siebie to co miał do powiedzenia i przynajmniej atmosfera się oczyściła Potrzeba nam tego było jednak, człowiek może docenić wtedy drugą osobę i wie za co ją tak na prawdę kocha

Ja dzisiaj od rana na nogach, zaraz muszę się wziąć za sprzątanie, a na razie podjadam kartonowego chińczyka - mniam Później rower, a wieczorem grill. Jednak pogoda w ten weekend dopisała
moi rodzice dzisiaj spotykają się z rodzicami mojego tż będą gadac o weselu.. juz się boję

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 13:34   #2976
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
moi rodzice dzisiaj spotykają się z rodzicami mojego tż będą gadac o weselu.. juz się boję
Będzie dobrze Madziula zobaczysz

Stary 2011-06-04, 13:37   #2977
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze Madziula zobaczysz
a teśc oczywiście jak uslyszał zespół to stwierdził że pipcą... wszystkim sie podoba tylko on jest odmienny... czasem nie rozumiem tego człowieka.. slyszeliśmy jak grają na żywo zakochaliśmy się w ich muzyce a ten sie udziela nie slysząc ich na żywo... dzisiaj jest możliwośc zobaczyc jak grają to podejrzewam że nie będzie mu się chcialo jechac... i oczywiście zaproponowal zespól z okolicznej wsi

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-04, 13:39   #2978
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
A tak poza tym... mam już welon i może mało skromnie to zabrzmi, ale jest booooski, taki jak u Chelsea Niestety własnie pomalowałam pazurki i nie chcę go dotykać, ale wieczorkiem postaram się wkleić jakieś zdjęcie, chyba, że nie chcecie
Ależ pięknie wyglądasz! Dużo lepiej niż Kate! (zgodnie zresztą z tytułem wątku ) Po prostu promieniujesz blaskiem Panny Młodej

Cytat:
Dziewczyny, kiedyś któraś wklejała taki zagraniczny filmik, gdzie Para Młoda nie mogła przestać się śmiać podczas ceremonii. To ja wklejam przykład z naszego własnego podwórka Pierwsze cztery minuty to ceremonia, ale warto obejrzeć do końca, bo potem też jest mega wesoło :

http://www.youtube.com/watch?v=WiUxToDWL8o
Hehe, wesoło tam mieli Z tańcem u Nich niepewnie, ale się starali Fajnie, że mówili przysięgę z pamięci, chociaż lecieli z nią jak z karabinu

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
W temacie welonow jakie umiejscowienie wam się bardziej podoba. Takie na czubku głowy czy z pod fryzury przy karku?
Mi się podoba, jak PMka jest tak otulona welonem, czyli zupełnie z dołu upięcie u mnie raczej odpada. Myślę, że ja swój umieszczę jakoś tak po środku głowy, nie wiem zresztą, w każdym razie mam podobne podejście jak tenebrosa - jakbym miała upięte na dole, to cięgle bym miała wrażenie, że zaraz spadnie To jak z suknią bez ramiączek

Cytat:
Dziewczyny, mam wyniki pierwszego egzaminu, wyobraźcie sobie, że dostałam 5 i to z francuskiego!!! No ale o ten exam byłam właśnie spokojna, chociaż aż tak dobrej oceny się nie spodziewałam. Trzymajcie proszę kciuki za ten drugi, na wyniki którego jeszcze czekam. Oby tylko do przodu było
Gratulacje zdolniacho!

Cytat:
Jeśli chodzi o soczewki, też noszę Wada -3,25 Mój TZ twierdzi, że jestem ślepa, ale na serio może być gorzej. Soczewki noszę miesięczne dzień/noc. Nie wyobrażam sobie życia bez soczewek. Okulary są strasznie niewygodne, szczególnie latem to dyskomfort. Poza tym te miesięczne do nieściągania na noc są rewelacyjne. Trzymam je na oku 3 tyg i tak jakby ich nie było. Więc przyłączam się do peanów na cześć ich wynalazcy

A teraz o moim spotkaniu. Pani bardzo miła. Uzgodniłyśmy wszystko. Nic mi nie narzucali, oprócz finansów Zaczynam 1 lipca. Na okres próbny do listopada, ale powiedzieli, że jak się sprawdzę wcześniej to zatrudnią mnie wcześniej. Jest tam babka, której szykuje się emerytura i może odejść wcześniej więc "wejdę" wtedy na jej miejsce Zobaczymy. Bardzo się cieszę Zarobki takie sobie, ale na razie nie mam co narzekać
Super, że spotkanie się udało
Naprawdę te soczewki całodobowe zdają egzamin? Ja bym się jakoś dziwnie czuła nie wyjmując ich w ogóle z oka, jak czasem zostawię na noc, to niezbyt to komfortowe, ale rozumiem, że tamte są jakoś specjalnie nawilżane, bo inaczej naprawdę byłoby dziwnie.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziewczynki mam pytanko które z tych butów są wg was ładniejsze...

jak na razie mam jeden głos mamy za tymi z kwiatkiem i jeden TŻ za tymi z kryształkiem

wydają się wysokie ale mają 8 cm plus platformę więc myślę że były by dość wygodne
Przyłączę się do Dziewczyn, lepsze chyba te z kryształem, chociaż kwiatek też jest ładny

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
U mnie się dziś szykuje nie mała impreza więc z samego rana miałam dużo pracy, sprzątanie itp. Miejsce na tańce też już jest Zostaje tylko kwestia jedzenia ale to juz załatwię razem z siostra jak przyjedzie
Udanego wieczorku

Nasze ognicho wczorajsze się bardzo udało, było fajowo, tylko teraz mnie głowa boli A wypiłam tylko 2 gingersy, więc to niesprawiedliwe

Muszę się Wam pochwalić, że wczoraj zaproponowano mi pracę Co prawda tylko na lipiec na zastępstwo, ale napisała do mnie dziewczyna, której nawet nie znam Pisałyśmy razem egzamin z chorwackiego, zapamiętała mnie, znalazła na fb i mi zaproponowała (bo to praca z chorwackim), a jej Przyjaciółka (a moja znajoma, ze studiów) napisała mi, że też tam jakiś czas pracowała na zastępstwo i praca jest super - niewymagająca, godziny jakie chcę (od 4 do 8 dziennie) i bez stresu, bo nie trzeba wyrabiać norm. Także cieszę się bardzo, bo kaska wpadnie, a kto wie, czy nie udałoby mi się tam potem zaczepić, gdybym się spodobała

A tu coś, co TŻ wypatrzył, może któraś z Was skorzysta, bo darmowa akcja (wysłał mi to i mówi: podeślij Dziewczynom na wątku, może którejś się przyda Chyba Was lubi )
http://technologie.gazeta.pl/interne...bjazdowym.html

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 14:02   #2979
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
a teśc oczywiście jak uslyszał zespół to stwierdził że pipcą... wszystkim sie podoba tylko on jest odmienny... czasem nie rozumiem tego człowieka.. slyszeliśmy jak grają na żywo zakochaliśmy się w ich muzyce a ten sie udziela nie slysząc ich na żywo... dzisiaj jest możliwośc zobaczyc jak grają to podejrzewam że nie będzie mu się chcialo jechac... i oczywiście zaproponowal zespól z okolicznej wsi
Ale na szczęście teściu jest w mniejszości Niech sobie nie wymyśla jakiś grajków. To wam ma się podobać zespół, a goście mają się dobrze bawić

Cytat:
Super, że spotkanie się udało
Naprawdę te soczewki całodobowe zdają egzamin? Ja bym się jakoś dziwnie czuła nie wyjmując ich w ogóle z oka, jak czasem zostawię na noc, to niezbyt to komfortowe, ale rozumiem, że tamte są jakoś specjalnie nawilżane, bo inaczej naprawdę byłoby dziwnie.
Mają duży poziom nawilżenia. Są na prawdę cienkie i niewyczuwalne dla oka. Nie powodują zmian i odkształcania się rogówki oraz nie towrzą się osady białkowe. Polecam bo są na prawdę komfortowe. Używam Biofinity http://www.szkla.com/164_biofinity-3...zsza-cena.html na zmianę z Pure Vision http://www.szkla.com/237_purevision-...lightpack.html
Oczywiście na allegro są tańsze
Cytat:
Napisane przez Chatka
Muszę się Wam pochwalić, że wczoraj zaproponowano mi pracę Co prawda tylko na lipiec na zastępstwo, ale napisała do mnie dziewczyna, której nawet nie znam Pisałyśmy razem egzamin z chorwackiego, zapamiętała mnie, znalazła na fb i mi zaproponowała (bo to praca z chorwackim), a jej Przyjaciółka (a moja znajoma, ze studiów) napisała mi, że też tam jakiś czas pracowała na zastępstwo i praca jest super - niewymagająca, godziny jakie chcę (od 4 do 8 dziennie) i bez stresu, bo nie trzeba wyrabiać norm. Także cieszę się bardzo, bo kaska wpadnie, a kto wie, czy nie udałoby mi się tam potem zaczepić, gdybym się spodobała
Super Zawsze to bezcenne doświadczenie, bez względu na to na jaki okres mieliby Ci zaproponować współprace.

Cytat:
Napisane przez Chatka
A tu coś, co TŻ wypatrzył, może któraś z Was skorzysta, bo darmowa akcja (wysłał mi to i mówi: podeślij Dziewczynom na wątku, może którejś się przyda Chyba Was lubi )
Ale super pomysł Fajny ten Twój TŻ Możesz go od nas pozdrowić

Stary 2011-06-04, 14:04   #2980
madzia2306
Zakorzenienie

teśc zawsze jest odmienny on chyba najchętniej by zrobił taką typową potańcówę przy biesiadzie z resztą jest 7: 1 także jest na przegranej pozycji

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-04, 14:10   #2981
moooniaaaa
Zakorzenienie

Byliśmy wczoraj na weselu i powiem tak ... Nie mogę się doczekać Naszego
Jak śpiewaliśmy Młodym Sto lat i w ogóle to mało się nie poryczałam jak pomyślałam,że za rok będą śpiewać Nam
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-04, 14:11   #2982
jagodzia133
Zakorzenienie

hej dziewczynki właśnie się szykuję na wesele ;p mam mało czasu :P więc mykam udanego weekendu
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 14:12   #2983
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Jak śpiewaliśmy Młodym Sto lat i w ogóle to mało się nie poryczałam jak pomyślałam,że za rok będą śpiewać Nam
ja zawsze ryczę przy pierwszym tańcu pry podziękowaniu rodzicom... bo sobie zawsze mnie z tżtem wyobrażałam no i wkońcu spełni sie to nasze marzenie... my będziemy tańczyc pierwszy taniec (pewnie sie poryczę) i to my będziemy dziękowac rodzicom...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-06-04, 14:19   #2984
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Wow! Chorwacki. Gdzie/Jak się uczyłaś tego języka. Ja kiedyś miałąm napad, żeby się za ten język zabrać, ale jakoś na chęciach się skończyło.

Super taka propozycja pracki. żeby wyszło z tego coś więcej niż tylko zastępstwo

Widzę, że Twój TŻcik jest na maska zaangażowany. Milutko z jego strony, że i o nas myśli

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
teśc zawsze jest odmienny on chyba najchętniej by zrobił taką typową potańcówę przy biesiadzie z resztą jest 7: 1 także jest na przegranej pozycji
Nie ma co się przejmować teściem. To Wasze wesele! A skoro teść jest w mniejszości to niech się dostosuje.

Cytat:
My idziemy 18-tego na wesele. Już się nie mogę doczekać. Wiadomo mam zamiar trochę podpatrzeć, co tam ciekawego wymyślili. I też chyba będę ryczeć, bo ostatnio jakaś taka wrażliwa jestem
Stary 2011-06-04, 14:32   #2985
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja zawsze ryczę przy pierwszym tańcu pry podziękowaniu rodzicom... bo sobie zawsze mnie z tżtem wyobrażałam no i wkońcu spełni sie to nasze marzenie... my będziemy tańczyc pierwszy taniec (pewnie sie poryczę) i to my będziemy dziękowac rodzicom...
Ja pierwszego tańca się nie boję,ale na podziękowania popłyne, jestem pewna

Tż z chłopakami z pracy robili szpaler bo Młodzi z ich drużyny, super wyszedł. Na 100% chcę taki u Nas I podpatrzyłam,że Młody zmienił mundur na garnitur dopiero po 1 tańcu.
Młoda miała fajna sukienkę, ślub był cywilny i bardzo fajnie pasowała. Dekoracje takie sobie,ale w sumie fajne bo nie przeszkadzały na stołach. A i były winietki-naklejone na lizaki i wsadzone do kieliszków
Stary 2011-06-04, 15:53   #2986
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Ja pierwszego tańca się nie boję,ale na podziękowania popłyne, jestem pewna

Tż z chłopakami z pracy robili szpaler bo Młodzi z ich drużyny, super wyszedł. Na 100% chcę taki u Nas I podpatrzyłam,że Młody zmienił mundur na garnitur dopiero po 1 tańcu.
Młoda miała fajna sukienkę, ślub był cywilny i bardzo fajnie pasowała. Dekoracje takie sobie,ale w sumie fajne bo nie przeszkadzały na stołach. A i były winietki-naklejone na lizaki i wsadzone do kieliszków
Fajny pomysł z winietkami na lizakach. Oryginalny. Jeśli tylko pasowały do wystroju i charakteru wesela, to fajna myśl

Stary 2011-06-04, 15:56   #2987
moooniaaaa
Zakorzenienie

Winietki były kwadratowymi beżowymi karteczkami, wypisane ładną czcionka z serduszkami. Boki miały pofalowane. W sumie sala była beżowa, więc pasowały :P

Wrzucam na chwilę zdjęcie Młodych i szpaleru.
Edit: A i winietki pokaże

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2011-06-05 o 12:02
Stary 2011-06-04, 16:01   #2988
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Buuu .. Ominelo mnie ogladanie welonu neny !! wez dziewczyno rzuc mi na priva, bo tez bym chciala zobaczyc
a jak się na priva wrzuca fotki??
edit. czytaj niżej

Cytat:
Ależ pięknie wyglądasz! Dużo lepiej niż Kate! (zgodnie zresztą z tytułem wątku ) Po prostu promieniujesz blaskiem Panny Młodej
ależ dziękuję bardzo

aha chciałam poinformować, że także i jak mam bloga, a co! blog jeszcze świeżuteńki i pachnie nowością Wrzuciłam zdjęcia welonu, w związku z czym wpadłam na pomysł dodania elementu ślubnych inspiracji, zatem zapraszam do oglądania i komentowania - link w stopce wracam do pakowania

---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

ooo fajnie ten szpaler wygląda, szkoda że mój chłop miga się od wojska...

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 16:02   #2989
moooniaaaa
Zakorzenienie

Nena, to nie wojsko, to straż graniczna.
Wojsko jest bleee :P
Stary 2011-06-04, 16:06   #2990
nena1984
Zakorzenienie

oo widzisz jaka ze mnie ignorantka

Stary 2011-06-04, 16:07   #2991
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Hej laski! Dziś znów męczyłam pedagogikę w czytelni, zjadłam teraz obiad i przystępuję do rycia na jutrzejszy egzamin - nieźle, bo mam do przeczytania (i zapamiętania ) jeszcze 100 stron Masakra, ja to zawsze zepsuję misję... Jakby mnie już nie było to pamiętajcie żeby ściskać kciuki za mnie jutro od 9 gdzieś tak do 12 bo niewiadomo kiedy wejdę

Cytat:
Dzięki wielkie za cynk, ptaszki są bombowe, już sobie dodałam do obserwowanych i na 99% kupię. Widzisz jak dobrze mnie znasz?? Tylko teraz zastanawiam się gdzie ten motyw ptaszków upchnąć. Na pewno nie na samych zaproszeniach, bo nie ma tam już miejsca. Waham się między kopertą a wnętrzem zaproszenia. I tak miałam odbić jakiś motyw na tej wewnętrznej kalce, która będzie w środku zaproszenia, żeby pomógł ukryć mi klej, którym tą kalkę do niego przykleję. Coś będę modzić, bo stempelki u tego sprzedawcy kosztują grosze. Jeszcze raz buźki za wygrzebanie tych cudów
Super - bardzo się cieszę, że pomogłam
...ale nie widziałam Twoich zdjęć bububu Wczoraj byłam już zmęczona i nie zaglądałam na wcześniejsze strony wątku, nie sądziłam że wtedy były na nim jeszcze Twoje foty Ja chcę zobaczyć nenę w weloniku

Cytat:
Dziewczyny, mam wyniki pierwszego egzaminu, wyobraźcie sobie, że dostałam 5 i to z francuskiego!!! No ale o ten exam byłam właśnie spokojna, chociaż aż tak dobrej oceny się nie spodziewałam. Trzymajcie proszę kciuki za ten drugi, na wyniki którego jeszcze czekam. Oby tylko do przodu było
Gratki Powodzenia na następnych egzamach

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Kochane musimy pamiętać, żeby dobrze update'ować naszych TŻów
Patrz foto
Świetne, już to gdzieś-kiedyś widziałam, ale warte przypomnienia Nawet TŻa teraz rozbawiło

Loffciam Was
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 16:08   #2992
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
aha chciałam poinformować, że także i jak mam bloga, a co! blog jeszcze świeżuteńki i pachnie nowością Wrzuciłam zdjęcia welonu, w związku z czym wpadłam na pomysł dodania elementu ślubnych inspiracji, zatem zapraszam do oglądania i komentowania - link w stopce wracam do pakowania
Oj będę Cię podglądać modowa blogerko Zakochałam się w niebieskiej pandroce
Stary 2011-06-04, 16:43   #2993
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:

aha chciałam poinformować, że także i jak mam bloga, a co! blog jeszcze świeżuteńki i pachnie nowością Wrzuciłam zdjęcia welonu, w związku z czym wpadłam na pomysł dodania elementu ślubnych inspiracji, zatem zapraszam do oglądania i komentowania - link w stopce wracam do pakowania[COLOR="Silver"]
Yeah - no więc i ja obczaiłam Ciebie w weloniku - aaach przepięknie wyglądasz I w ogóle piękna z Ciebie dziewoja

Fajny taki blog - będę zaglądać Też myślałam o tym, żeby zrobić swój, ale nie jestem wystarczająco dobrze komputerowo obcykana no i przede wszystkim zabrakłoby mi na to czasu Jestem trochę kiepsko zorganizowana, teraz jeszcze ten taniec nam wpadł to już w ogóle połowę wieczorów w tygodniu będę zamiatała pośladkami No a poza tym mgr mnie czeka ech...

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Nena... (że tak się jeszcze uczepię ) - mogłabyś się wypowiedzieć na temat mojego typu sukni z Lissy Ferrery (wrzuciłam fotki pod koniec strony 92 naszego wątku), hm? No, chyba że widziałaś, uznałaś że paskudna i nie chcesz mi sprawić przykrości ...Bo Ty się tak na wszystkim znasz i masz takie wyczucie, że chciałabym wiedzieć co o niej myślisz (oraz o koncepcji fioletowej szarfy i fioletowych bucików tanecznych)
Stary 2011-06-04, 17:05   #2994
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Nena... (że tak się jeszcze uczepię ) - mogłabyś się wypowiedzieć na temat mojego typu sukni z Lissy Ferrery (wrzuciłam fotki pod koniec strony 92 naszego wątku), hm? No, chyba że widziałaś, uznałaś że paskudna i nie chcesz mi sprawić przykrości ...Bo Ty się tak na wszystkim znasz i masz takie wyczucie, że chciałabym wiedzieć co o niej myślisz (oraz o koncepcji fioletowej szarfy i fioletowych bucików tanecznych)
Sztuczka nie przesadzaj, bardzo Cie proszę a co do sukni, to jest śliczna, sprawia wrażenie bardzo lekkiej i romantycznej, już Cię w niej widzę z fioletowo-białym bukietem i kolczykami z fioletowych kryształów, buty jak najbardziej będą uzupełniać całość. Ale jakoś już wcześniej wyobraziłam sobie Ciebie w tiulowym dole jak w avatarku, może do takiego tiulowego dołu też dodać fioletową szarfę hm?. Musisz przymierzyć oba typy sukien i wtedy pomożemy Ci tu się zdecydować...a właśnie, kiedy wybierasz się na salony??

Stary 2011-06-04, 18:04   #2995
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Ohhh, naprawde pieknie Ci w tym welonie! Swietny wybor A gdzie tak tanio go znalazłaś?
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 19:41   #2996
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Sztuczka nie przesadzaj, bardzo Cie proszę a co do sukni, to jest śliczna, sprawia wrażenie bardzo lekkiej i romantycznej, już Cię w niej widzę z fioletowo-białym bukietem i kolczykami z fioletowych kryształów, buty jak najbardziej będą uzupełniać całość. Ale jakoś już wcześniej wyobraziłam sobie Ciebie w tiulowym dole jak w avatarku, może do takiego tiulowego dołu też dodać fioletową szarfę hm?. Musisz przymierzyć oba typy sukien i wtedy pomożemy Ci tu się zdecydować...a właśnie, kiedy wybierasz się na salony??
Yeah No mniej więcej tak to sobie wyobrażałam Z tym że marzy mi się mieć bukiet fioletowo-jasnoróżowo-kremowy, albo fioletowo-kremowy - sala jest kremowa więc chcę żeby oprócz fioletu w wystroju panował też róż (tudzież takie lila-coś) i kremowy właśnie = żeby się taka paleta barw utworzyła Niewiadomo co jeszcze wymyślę na nasze wesele z takich różnych 'niepotrzebnych pierdół' i dekoracji na stół, więc chcę by wszystko do siebie pasowało Niom okaże się w jakiego rodzaju kiecce będzie mi lepiej - a wybieram się wraz z rodzicielami (tak tak, tatę też chcę zaciągnąć ) już w tym miesiącu Relację i foty będę zdawała na bieżąco więc spokojnie - na pewno nic Was nie ominie
Jeśli chodzi o dodawanie swojej szafry do tiulowej sukni to hmm... nie myślałam o tym wcześniej Ale jeśli ta tiulowa suknia będzie bez jakichś świecidełek (bo jeśli miałaby być tiulowa to chciałabym właśnie taką delikatną, gdzie struktura materiału/jego ukształtowanie jest wystarczającą ozdobą a do tego ładna biżuteria i już ) to faktycznie to nie jest głupi pomysł ^^ Możnaby nawet kupić swoją wstążkę (udziergać w talii coś ładnego lub kazać krawcowej to zrobić :p) i tej samej użyć do dekoracji sali, tudzież jako ozdobę do włosów (w zależności od tego czy dorwę choć trochę "rusałkowatą" suknię to chciałabym mieć kokardkę we włosach :p) ech...

Teraz to już w ogóle się rozmarzyłam A i jestem zrelaksowana, bo starościna rozmawiała przez telefon z panią dr która przeprowadza wraz z drugą babeczką jutrzejszy egzamin - powiedziała, że są zmęczone, jutro jest niedziela i będą nas chciały szybko puścić do domku Powiedziała czego nie będzie (więc nawet do tego teraz nie zajrzę :p) a że będą pytać o same ogólniki Mamy się ładnie ubrać i nie stresować Hehe czasem kocham swoją uczelnię
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bukiet18.jpg (15,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bukiet1S.jpg (41,9 KB, 6 załadowań)
Stary 2011-06-04, 20:25   #2997
(kicia)
Zakorzenienie

widać że weekend pustki

ja dziś pojechałam pilnować mojego siostrzeńca i w sumie mogłam nie jechać bo tylko 15 minut z nim siedziałam sama ehhh a miałam się uczyć dzisiaj cały dzień

przez to dziś sobie wypiliśmy z TŻ winko zjedliśmy ciacho i kilo czereśni i się relaksowaliśmy

a nad książkami będę siedzieć jutro

a jutro ostatnie niedzielne nauki jeszcze tylko msza i wydanie indeksów

co do butów widzę że wygrały te z kryształkiem. Mi osobiście też się bardziej podobają. Te z kwiatkiem takie toporne się wydają. Wybrałam specjalnie dwie pary jedna z odkrytymi palcami drugą zakrytą tak dla porównania.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-04, 20:39   #2998
tenebrosa
Wtajemniczenie

Chatka, gratuluję pracki Super, że to coś związanego chociaż częściowo z wykształceniem

sztuczka, dzięki za gratki Fajnie, że Wam już odpuścili, teraz ten egzamin to pestka

A ja muszę jeszcze przecinki poprawić w mojej magisterce Niby to tylko kosmetyka, ale już naprawdę mi się miesza z j. polskim, gdzie powinny być, a gdzie nie... Tak więc spędzam wieczór przy filmie, a potem jeszcze kolejny raz przy mgr.
Stary 2011-06-04, 20:44   #2999
(kicia)
Zakorzenienie

nena mam do Ciebie takie pytanko bo weszłam na Twojego bloga i zobaczyłam tam zdjecia kosmetyków. Na jednym z nich był podkład Revlona jestes z niego zadowolona?? bo ja do tej pory poszukuję podkładu idealnego. Żaden do tej pory choć już maluję się x lat nie jest w 100% dla mnie. Więc wiadomo opinie o każdym produkcie się przydadzą tak na przyszłość
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-04, 21:06   #3000
agatusia88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Yeah No mniej więcej tak to sobie wyobrażałam Z tym że marzy mi się mieć bukiet fioletowo-jasnoróżowo-kremowy, albo fioletowo-kremowy - sala jest kremowa więc chcę żeby oprócz fioletu w wystroju panował też róż (tudzież takie lila-coś) i kremowy właśnie = żeby się taka paleta barw utworzyła Niewiadomo co jeszcze wymyślę na nasze wesele z takich różnych 'niepotrzebnych pierdół' i dekoracji na stół, więc chcę by wszystko do siebie pasowało Niom okaże się w jakiego rodzaju kiecce będzie mi lepiej - a wybieram się wraz z rodzicielami (tak tak, tatę też chcę zaciągnąć ) już w tym miesiącu Relację i foty będę zdawała na bieżąco więc spokojnie - na pewno nic Was nie ominie
Jeśli chodzi o dodawanie swojej szafry do tiulowej sukni to hmm... nie myślałam o tym wcześniej Ale jeśli ta tiulowa suknia będzie bez jakichś świecidełek (bo jeśli miałaby być tiulowa to chciałabym właśnie taką delikatną, gdzie struktura materiału/jego ukształtowanie jest wystarczającą ozdobą a do tego ładna biżuteria i już ) to faktycznie to nie jest głupi pomysł ^^ Możnaby nawet kupić swoją wstążkę (udziergać w talii coś ładnego lub kazać krawcowej to zrobić :p) i tej samej użyć do dekoracji sali, tudzież jako ozdobę do włosów (w zależności od tego czy dorwę choć trochę "rusałkowatą" suknię to chciałabym mieć kokardkę we włosach :p) ech...

Teraz to już w ogóle się rozmarzyłam A i jestem zrelaksowana, bo starościna rozmawiała przez telefon z panią dr która przeprowadza wraz z drugą babeczką jutrzejszy egzamin - powiedziała, że są zmęczone, jutro jest niedziela i będą nas chciały szybko puścić do domku Powiedziała czego nie będzie (więc nawet do tego teraz nie zajrzę :p) a że będą pytać o same ogólniki Mamy się ładnie ubrać i nie stresować Hehe czasem kocham swoją uczelnię
śliczne

Zapraszam na konkurs u mnie na blogu!
agatusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości