Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-14, 19:21   #2971
kasiek64
Zadomowienie

Dot.: Nowe zadanie mamy - po poronieniu o brzuszki i maluszki dbamy cz. VII

A co tu dziś taka cisza????

Zosia jest już z nami
kasiek64 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 19:23   #2972
Myysiaaa
Rozeznanie

ja jestem ale jak nikt nie pisze to siedze cicho...
...
http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9h5mjbp2r1.png
Myysiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 19:29   #2973
kasiek64
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myysiaaa Pokaż wiadomość
ja jestem ale jak nikt nie pisze to siedze cicho...
No ja też na posterunku i zaglądam gdzie wszystkie sie podziały
Najgorsze że z nudów przeszukuję allegro i mam nieodparta ochotę cos pozamawiać

Zosia jest już z nami
Stary 2011-06-14, 19:50   #2974
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiek64 Pokaż wiadomość
Najgorsze że z nudów przeszukuję allegro i mam nieodparta ochotę soc pozamawiać
Nie krępuj się
A ja trochę pospałam. Ostatnio codziennie muszę sobie uciąć drzemkę

Martynka

Natalka
myha82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 20:40   #2975
karina222
Zadomowienie

O, myślałam że 6 stron będzie jak wrócę a tu co? Jednak nie urodziłam w szafie w Ikei Wybiorę się tam jeszcze parę razy przed porodem, może za którymś razem się uda

Mam następną komodę Teraz jeszcze jedziemy trochę popracować i może jak wrócimy to małż ją skręci.

Myha jesteś bardziej wyposażona niż ja Ja nawet pieluch jednorazowych jeszcze nie mam Ale za to udało mi się dzisiaj kupić białą flanelę bez misiów
karina222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 20:48   #2976
kasiek64
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myha82 Pokaż wiadomość
Nie krępuj się
Uczę się cierpliwości do następnego tygodnia
Szukam gadżetów do pokoju małej typu lampka ,dywan
Ja próbowałam zasnąć ale ni cholery w ogóle zła jestem bo chyba moi znajomi przesadzili Wczoraj zadzwoniła do mnie babka z jakiegoś towarzystwa finansowego i mówi, że ma numer od moich znajomych i chce sie umówić na spotkanie i czy mi pasuje środa czy czwartek Oczywiście przyhamowałam panią i kazałam podać skąd dzwoni i czym się zajmuje i była tak nachalna że ledwo dała się przekonać że nic nie chce od nich.
A dziś znowu telefon facet z amplico że ma numer od innych znajomych i mi z ubezpieczeniem wyskakuje. Kurde chyba trzeba kogoś opierniczyć za rozdawanie mojego nr telefonu. Jak ja tego nie lubię wrrrr

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez karina222 Pokaż wiadomość
O, myślałam że 6 stron będzie jak wrócę a tu co? Jednak nie urodziłam w szafie w Ikei Wybiorę się tam jeszcze parę razy przed porodem, może za którymś razem się uda

Mam następną komodę Teraz jeszcze jedziemy trochę popracować i może jak wrócimy to małż ją skręci.

Myha jesteś bardziej wyposażona niż ja Ja nawet pieluch jednorazowych jeszcze nie mam Ale za to udało mi się dzisiaj kupić białą flanelę bez misiów
Rozumiem że najpierw musiałaś się rozejrzeć i wybrać szafę i kolor obicia kompletu wypoczynkowego

Zosia jest już z nami
Stary 2011-06-14, 20:57   #2977
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja pieluch jednorazowych też jeszcze nie mam A co liczysz, że jak urodzisz w tej ikeowskiej szafie to ci ja podarują w ramach wyprawki?

Martynka

Natalka
Stary 2011-06-14, 21:07   #2978
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Najgorsze że z nudów przeszukuję allegro i mam nieodparta ochotę cos pozamawiać
Ja spałam...
To pozamawiaj, ja już dzisiaj zaszalałam (no może tak minimalnie, ale zawsze to coś)

Cytat:
Ja jak rano dłużej pośpię, to nawet w dzień nie muszę Ale że dziś wstałam bladym świtem o 8, to po obiadku padłam

Cytat:
Haha zastanawiam się, czy więcej brzuchatek nie ma takiego planu, bo ostatnio jak byłam w Ikei to bardzo dużo ciężarówek widziałam
Ja stwierdza, że na pieluchy jednorazowe to mam jeszcze czas A flanelę bez misiów gdzie kupiłaś?? Bo ja dziś oglądałam na allegro, ale właśnie te misie i inne stwory mnie odstraszyły... Już się zastanawiałam, czy nie kupić kilku flanelek z motherhood - drogie są bardzo, ale przynajmniej np. w kropki
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 21:12   #2979
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Ja spałam...
To pozamawiaj, ja już dzisiaj zaszalałam (no może tak minimalnie, ale zawsze to coś)

Ja jak rano dłużej pośpię, to nawet w dzień nie muszę Ale że dziś wstałam bladym świtem o 8, to po obiadku padłam

Haha zastanawiam się, czy więcej brzuchatek nie ma takiego planu, bo ostatnio jak byłam w Ikei to bardzo dużo ciężarówek widziałam
Ja stwierdza, że na pieluchy jednorazowe to mam jeszcze czas A flanelę bez misiów gdzie kupiłaś?? Bo ja dziś oglądałam na allegro, ale właśnie te misie i inne stwory mnie odstraszyły... Już się zastanawiałam, czy nie kupić kilku flanelek z motherhood - drogie są bardzo, ale przynajmniej np. w kropki
Ja tez o 8 dzisiaj wstałam a poszłam spac o 0:00. Ogólnie długo spałam, ale zauważyłam zwiększone zapotrzebowanie na sen w ostatnim czasie. Może robie zapasy
Jeśli chodzi o Ikea to może jest jakas akcja ciężarówek bo jak bylam w sobotę to tez krążyły koło szaf w wiekszych grupach
A ja mam flanele z misiami a to coś złego? muszę się im przyjrzeć czy im źle nie patrzy z oczu

Martynka

Natalka
Stary 2011-06-14, 21:14   #2980
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
A ja mam flanele z misiami a to coś złego? muszę się im przyjrzeć czy im źle nie patrzy z oczu
Nie, to nic złego, mi się po prostu nie spodobały jak je oglądałam. Albo do mnie nie przemówiły
Stary 2011-06-14, 21:36   #2981
kasiek64
Zadomowienie

Cytat:
Ja tez o 8 dzisiaj wstałam a poszłam spac o 0:00. Ogólnie długo spałam, ale zauważyłam zwiększone zapotrzebowanie na sen w ostatnim czasie. Może robie zapasy
Jeśli chodzi o Ikea to może jest jakas akcja ciężarówek bo jak bylam w sobotę to tez krążyły koło szaf w wiekszych grupach
A ja na razie takich gadżetów nie mam.

A akcja z ciężarówkami niezła Przywozisz do domu szafę otwierasz a tam ciężarowy w karty grają

Zosia jest już z nami
Stary 2011-06-14, 21:39   #2982
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:

A akcja z ciężarówkami niezła Przywozisz do domu szafę otwierasz a tam ciężarowy w karty grają

Martynka

Natalka
Stary 2011-06-14, 22:44   #2983
enis84
Zakorzenienie

hej babeczki
ja ostatio mało piszę bo mam sesje, wiec wkuwam i robie projekty i jakos tak mi czas ucieka
do tego Franek ma jakieś nocne problemy ze spaniem, cześto sie budzi i płacze, jakieś lęki ma przez to i ja chodze nie wyspana
poza tym wszystko oki
powoli zaczyna raczkować i sam sie podnosi do pozycji stojącej wiec postepy są bardzo widoczne

witam nową koleżankę Elizę i jej fasolkę

no i ide Was doczytać

no i w sobote wybieram sie na panienski do kumpeli, już zapomniałam jak to jest imprezować, mam wrażenie że to już nie dla mnie ale zobaczymy

Edytowane przez enis84
Czas edycji: 2011-06-14 o 22:45
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 23:00   #2984
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Uczę się cierpliwości do następnego tygodnia
Szukam gadżetów do pokoju małej typu lampka ,dywan
Ja próbowałam zasnąć ale ni cholery w ogóle zła jestem bo chyba moi znajomi przesadzili Wczoraj zadzwoniła do mnie babka z jakiegoś towarzystwa finansowego i mówi, że ma numer od moich znajomych i chce sie umówić na spotkanie i czy mi pasuje środa czy czwartek Oczywiście przyhamowałam panią i kazałam podać skąd dzwoni i czym się zajmuje i była tak nachalna że ledwo dała się przekonać że nic nie chce od nich.
A dziś znowu telefon facet z amplico że ma numer od innych znajomych i mi z ubezpieczeniem wyskakuje. Kurde chyba trzeba kogoś opierniczyć za rozdawanie mojego nr telefonu. Jak ja tego nie lubię wrrrr

normalnie bezczelni na maksa ci twoi znajomi.wez im strzel jakis super tekst i do tego np albo albo albo albo

Cytat:
ja tez mam w misie-juz troche sprane

Cytat:

to mnie na noc rozbawilas

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
hej babeczki
ja ostatio mało piszę bo mam sesje, wiec wkuwam i robie projekty i jakos tak mi czas ucieka
do tego Franek ma jakieś nocne problemy ze spaniem, cześto sie budzi i płacze, jakieś lęki ma przez to i ja chodze nie wyspana
poza tym wszystko oki
powoli zaczyna raczkować i sam sie podnosi do pozycji stojącej wiec postepy są bardzo widoczne

witam nową koleżankę Elizę i jej fasolkę

no i ide Was doczytać

no i w sobote wybieram sie na panienski do kumpeli, już zapomniałam jak to jest imprezować, mam wrażenie że to już nie dla mnie ale zobaczymy
bidulek moze to kolejny skok ?
ale ci fajnie z tym panienskim-mnie nie ma kto zrobic i pewnie bede siedziala jak ta

wogole moje dziecko dzisiaj konczy 12tyg ale ten czas leci.jeszcze chwila i bedzie 3 miech jestem w szoku,jednak to prawda ze jak sie ma dzieci to po nich widac jak czas zasuwa
a Michas nie dobry jest cos od wczoraj.u mnie to bankowo ten skok.ale daje popalic.wszedzie zle na rekach zle,jak lezy zle,w wozku zle przy cycu bee-normalnie porazka.a moi starzy tylko chodza i w kolko gadaja : "ojej a czemu on znowu placze-jemu napewno cos jest","moze go podnies bo tak ciagle lezy" itp.normalnie przez nich czuje sie jak wyrodna matka

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 00:17   #2985
enis84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość

ale ci fajnie z tym panienskim-mnie nie ma kto zrobic i pewnie bede siedziala jak ta

wogole moje dziecko dzisiaj konczy 12tyg ale ten czas leci.jeszcze chwila i bedzie 3 miech jestem w szoku,jednak to prawda ze jak sie ma dzieci to po nich widac jak czas zasuwa
a Michas nie dobry jest cos od wczoraj.u mnie to bankowo ten skok.ale daje popalic.wszedzie zle na rekach zle,jak lezy zle,w wozku zle przy cycu bee-normalnie porazka.a moi starzy tylko chodza i w kolko gadaja : "ojej a czemu on znowu placze-jemu napewno cos jest","moze go podnies bo tak ciagle lezy" itp.normalnie przez nich czuje sie jak wyrodna matka
przytulam a mój Franek konczy 37 tygodni i też wiszą nad nim czarne chmury, pioruny i grzmoty
enis84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 05:28   #2986
justa878
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam dziewczyny za doradzenie,tak zrobię ,że pójdę do mojego lekarza internisty ,poprosze o skierowania na badania na takie ,które moze ,mam nadzieje ,że nie będzie krecic nosem ,najwyżej powiem ,że jak płacic zdrowotne to dobrze ,ale juz cos od nich to nie. Nie wiem kto dopisuje do listy wiec napisze tu Mam 27 lat t.p na 01,02,2012 i chyba tyle bo wiecej juz nie podawałyscie. Dziekuje za miłe przywitanie
Imię Eliza?

11.07.2010
05.06.2010
justa878 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:12   #2987
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
normalnie bezczelni na maksa ci twoi znajomi.wez im strzel jakis super tekst i do tego np albo albo albo albo

ja tez mam w misie-juz troche sprane

to mnie na noc rozbawilas

My możemy ci zorganizować panieński Ja uwielbiam takie imprezy

To proszę sie tak nie czuć bo jesteś wspaniałą mamusią

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Justa 5 rano? co ty tutaj robiłaś o tej godzinie?

Martynka

Natalka
Stary 2011-06-15, 08:56   #2988
lulka265
Zakorzenienie

HEJKA

ELIZKA witam

a ja po wizycie u pediatry:rolley es:no i wyszło na to,że to nie są kolki tak jak myślałam!!!Zuźka ma nieżyt żołądka i takiproblem może być do 6 mżbędzie płakać bo to sa problemy z trawieniem!!!podając jej różne krople na kolki w tym Sab simplex doprowadzałam ją do masakrycznego bólu i stąd ten ciągły płacz mam odstawić wszystkie leki,kropelki i inne pierdułki i tylko masować brzuszek i kłaśc ją najczęściej na brzuszku i już widzę poprawe

dla przyszłych mamusiek!!!!! ten nieżyt u Zuźki charaklterysował się tym,że jak tylko zaczynała jeść to od razu się kurczyła,płakała,później szły pierdki i przy nich masakrycznie płakalaja myślałam,że to wiecznie trwająca kolka,tylko kolka to ponoć atakipłączu a ona płakała cały czas

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

MADZIK współczuje takiej sytuacjirodzice uwielbiają wmawiać,żę dziecku coś ciągle jest kurde chyba kiedyś te dzieci to jakieś inne były,bo moja mama mówi ,że my tak nie płakaliśymożę coś w tym jest

a panieński to Myha ma racjemy Ci zrobimy!!!
umówimy się przy kompach z soczkami i winkami (bo ja już mogę) i poimprezujemy!!!!
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:11   #2989
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
HEJKA

ELIZKA witam

a ja po wizycie u pediatry:rolley es:no i wyszło na to,że to nie są kolki tak jak myślałam!!!Zuźka ma nieżyt żołądka i takiproblem może być do 6 mżbędzie płakać bo to sa problemy z trawieniem!!!podając jej różne krople na kolki w tym Sab simplex doprowadzałam ją do masakrycznego bólu i stąd ten ciągły płacz mam odstawić wszystkie leki,kropelki i inne pierdułki i tylko masować brzuszek i kłaśc ją najczęściej na brzuszku i już widzę poprawe

dla przyszłych mamusiek!!!!! ten nieżyt u Zuźki charaklterysował się tym,że jak tylko zaczynała jeść to od razu się kurczyła,płakała,później szły pierdki i przy nich masakrycznie płakalaja myślałam,że to wiecznie trwająca kolka,tylko kolka to ponoć atakipłączu a ona płakała cały czas

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

MADZIK współczuje takiej sytuacjirodzice uwielbiają wmawiać,żę dziecku coś ciągle jest kurde chyba kiedyś te dzieci to jakieś inne były,bo moja mama mówi ,że my tak nie płakaliśymożę coś w tym jest

a panieński to Myha ma racjemy Ci zrobimy!!!
umówimy się przy kompach z soczkami i winkami (bo ja już mogę) i poimprezujemy!!!!
Najważniejsze, że wreszcie wiesz co dolega Zuzce i teraz możesz jej chociaż trochę pomóc.

Martynka

Natalka
Stary 2011-06-15, 09:55   #2990
madzik2221
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny jestescie kochane

Lulka dobrze ze to zbadalas,przynajmniej wiesz na czym stoisz i wiesz czego masz nie robic
tule was mocno.no i wstaw moze jakies foto Zuzienki

ja pozniej moze cos wrzuce jak wroce ze spacerosa

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:41   #2991
luii
Zadomowienie

Justa spac nie mogłaś??

A ja dzis wstałam o 9 całe 2 godz wcześniej....

Lulka, całe szczescie ze znalazłaś dobrego pediatre kóry określił przyczynę.....teraz juz powinno być lepiej

Madzik twój ślub w tą sobotę?

Wczoraj odwiedziła mnie koleżanaka z pracy.....rozmawiałyśmy o rzeczach które są potrzebne noworodkowi.......no i stwierdziła ze sterelizator bede potrzebować? To prawda?

http://www.kochamylaure.pl/
luii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:49   #2992
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justa878 Pokaż wiadomość
Imię Eliza?
Tak hihi ,myślałam ,ze te imiona co macie podane to waszych dzieciaczkow
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:50   #2993
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luii Pokaż wiadomość
Justa spac nie mogłaś??

A ja dzis wstałam o 9 całe 2 godz wcześniej....

Lulka, całe szczescie ze znalazłaś dobrego pediatre kóry określił przyczynę.....teraz juz powinno być lepiej

Madzik twój ślub w tą sobotę?

Wczoraj odwiedziła mnie koleżanaka z pracy.....rozmawiałyśmy o rzeczach które są potrzebne noworodkowi.......no i stwierdziła ze sterelizator bede potrzebować? To prawda?
czy ja wiem? ja nie kupuje wychodze z założenia, ze moja mama nie miała takiego wynalazku ani innych i jakos dawała rade wiec ja chyba tez dam

Martynka

Natalka
Stary 2011-06-15, 11:01   #2994
dorcia1465
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

Witaj Eliza

Kurde ja chyba przed zakupem wózka dla Ewy kupię wózek dla siebie. Ledwo łażę, siedzieć nie mogę, leżeć nie mogę Co za cholerstwo mnie wzięło, to już nie mam siły. Wczoraj mąż nasmarował mnie żelem zapisanym przez internistę, to myślałam, że mi cały tyłek płonie. Kosmos!! Dobrze, że mam już łazienkę obok sypialni, bo zanim dobiegłabym na dół to chyba bym się z sikała z bólu.
No i oczywiście doczytałam, że nie mogę uzywac żeli rozgrzewających i dupa z tym wszystkim.

lulka, suuuuper, że wiesz co dolega Zuzi. Nareszcie malutka będzie się mniej męczyła.

madzik na ten panieński, to mamy robić się na bóstwo??

Ewunia:

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49cwa1dd033ibe.png

29.05.2010

Olgusia:

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69n4vy31f0.png
dorcia1465 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:48   #2995
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Hej Dziewczynki

Lulka dobrze, że wreszcie masz konkretną diagnozę i wiesz, jak pomóc Zuzi

To kiedy ten panieński robimy??

Cytat:
Ja nie kupuję. Moim zdaniem wystarczy wrzątek, jak coś trzeba będzie wyparzyć.

Dorcia to nieźle Cię wzięło, współczuję...
Stary 2011-06-15, 11:53   #2996
asiago
Zadomowienie

GG do asiago

Hejka,

Lulka cieszę się że w końcu dowiedziałaś się co jest Zuzi, to najważniejsze, wiadomo najlepiej by było gdyby jej nic nie dolegało ale skoro już coś dolega to lepiej wiedzieć co Mam nadzieję że teraz już będzie tylko lepiejtrzymam kciuki

Cytat:
Ja też myślałam jak Myha, ale jak mi przyszło wyparzać butelkę i laktator nad ranem to zwątpiłam i kupiłam sobie mikrofalowy, bardzo łatwy w obsłudze i przede wszystkim szybki, potrzeba tylko szklankę wody i mikrofalówkę, kilka minut i już, ja myślę że to wygoda, ale przecież nie taka kosztowna, nowy z canpola to koszt ok.40zł, ja kupiłam używany za niecałe 20zł z przesyłką, przy Julce miałam z Aventa, ale potem jak już nie był potrzebny to go sprzedałam

Kurcze ale jestem dzisiaj roztrzęsiona, chciałam wyjść na 2 godz na przepustkę pozałatwiać parę spraw, to mi lekarz powiedział że tu nie ma przepustek i muszę mu podać naprawdę dobry powód żebym mogła opuścić szpital powiedziałam że muszę do banku coś podpisać a on mi na to ma pani męża dopiero jak się rozbeczałam to zgodził się na 1,5godz i to mam wpisać że na własne żądanie. Ciut nie więzienie, tak to by mnie już 2 dni temu wypisali żeby nie dzieci, a jak na chwilę chcę wyjść to już nie Jakoś ci od dzieci nie widzą problemu, mam tylko ściągnąć mleczko, a tego to już mam nawał

Liliana i Mikołaj - są już z nami moje kochane kruszynki
http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzhdge5a3ww6li.png
asiago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:22   #2997
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Hej baby

Ktoś pisał o sterylizatorze ,mnie się nie przydaje. Jesli karmisz piersią to w sumie do wysterlizowania zabawek,ew.smoczka

Lulka,dobrze,ze przyczyna bólu brzuszka Zuzi sie wyjasnila

Przepraszam,ze tak piszę bez ładu i składu,ale mam 1000 rzeczy do zrobienia,szykujemy sie powoli na spacer ,a do tego walcze z nawałem pokarmu ,mam lekki stan zapalny,i czuje sie jak kupa ale to nic Wazne,ze młoda wcina aż miło

AAaa.... Dania ,uzywam juz wielorazowek,ale narazie tylko na dzień Fajne są,mloda ma ładniejsza skórę

Dziecko grzeczne/niegrzeczne to stan umysłu matki a nie dziecka.

POMOC dla dzieci z Tanzanii https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675684
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 12:35   #2998
luii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dorcia1465 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Witaj Eliza

Kurde ja chyba przed zakupem wózka dla Ewy kupię wózek dla siebie. Ledwo łażę, siedzieć nie mogę, leżeć nie mogę Co za cholerstwo mnie wzięło, to już nie mam siły. Wczoraj mąż nasmarował mnie żelem zapisanym przez internistę, to myślałam, że mi cały tyłek płonie. Kosmos!! Dobrze, że mam już łazienkę obok sypialni, bo zanim dobiegłabym na dół to chyba bym się z sikała z bólu.
No i oczywiście doczytałam, że nie mogę uzywac żeli rozgrzewających i dupa z tym wszystkim.
Ojej, to naprawdę ci współczuję ....to musi być koszmar....
Nie ma szans ze samo minie?

Tez myślę ze bez sterylizatora mozna sie obejsc.....ale jak kosztuje tak mało jak Asia pisze to mozna sie skusić....

Karina, jak twoja macica?

http://www.kochamylaure.pl/
luii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:47   #2999
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Przepraszam,ze tak piszę bez ładu i składu,ale mam 1000 rzeczy do zrobienia,szykujemy sie powoli na spacer ,a do tego walcze z nawałem pokarmu ,mam lekki stan zapalny,i czuje sie jak kupa ale to nic Wazne,ze młoda wcina aż miło

AAaa.... Dania ,uzywam juz wielorazowek,ale narazie tylko na dzień Fajne są,mloda ma ładniejsza skórę
Fajnie że znalazłaś chwilę żeby do nas zajrzeć Wiesz co? Piszesz jak szczęśliwa mamusia
A co do pieluszek, to dajesz mi kolejny argument za... Zresztą ja bym bardzo chciała, tylko ceny mnie odstraszają, a raczej mój brak kasy

Ja mam dziś jakiś strasznie senny dzień, zresztą moja młoda też Wstałam późno, a już mi się spać chce.......
Stary 2011-06-15, 12:56   #3000
myha82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DAnia Pokaż wiadomość
Fajnie że znalazłaś chwilę żeby do nas zajrzeć Wiesz co? Piszesz jak szczęśliwa mamusia
A co do pieluszek, to dajesz mi kolejny argument za... Zresztą ja bym bardzo chciała, tylko ceny mnie odstraszają, a raczej mój brak kasy

Ja mam dziś jakiś strasznie senny dzień, zresztą moja młoda też Wstałam późno, a już mi się spać chce.......
ja tez sie zastanawiałąm nad wielorazowkami, ake póki co mój budżet domowy nie pozwala mi na zakup.
Stokrotko zgadzam się z DAnia-piszesz jak szczęsliwa mamusia i dajesz nadzieje, że da się jednak karmić piersią bez jakiś większych problemów.

ja też mam dziisaj jakiś senny dzień. Martyna z rana tez nic się nie odzywała. Teraz dopiero postanowiła potrenować wyciąganie i dobrze bo już oczywiscie sie martwiłam Coś czuje, że dzisiaj tez utne sobie mala drzemkę popołudniu

Martynka

Natalka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości