Żonki 2009 cz.XXVIII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-06, 18:19   #2971
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII

laseczki mam pytanko: wiem ze niektore z was wystawialy suknie na sprzedaz w serwisie we-dwoje... ja juz probuje 3 raz i za kazdym razem mi pisze ze ogloszenie trafilo do sprawdzenia u moderatora czy cos w tym stylu... problem tylko w tym ze jakis rok temu probowalam wystawic 1 raz i nie przyszlo mi zadne potwierdzenie ze ogloszenie zostalo opublikowane... a sama tez go nie znalazlam wiec raczej nie zostalo opublikowane... tez tak mialyscie?
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 18:20   #2972
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
A jutro szaleje na weselu chrzestnej- tzn pseudoweselu. Zakupiłam komplet kieliszków i szklanek 36 elementów. Powinno się spodobać
mam nadzieję że się wybawisz

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ooo to super szczegolnie dla opiekunki, bo bedzie miala legalna prace ze wszystkimi swiadczeniami
o tak

Cytat:
Martucha ta stronka na-wieszaku to jest stronka twojej przyjaciolki?? ona sama szyje te wszystkie ubranka czy sprowadza je skads i sprzedaje?... chodzi mi np o bluzki itd?
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Samba ja też chciałam pytać Marty skąd one je mają, ale wyczytałam że chyba kupują same gdzieś, bo to są rzeczy używane i nowe, w pojedynczych ilościach.
dziewczyny nie wiem... nie powiem wam, na bank nerki są robione prze mą żaklinę, sama je szyje od początku do końca, ale ubrania to nie wiem, bo moja zaka u niej tylko je wystawia.. to nie jej strona, to jej jakaś koleżanka, z tego co mniej więcej kojarzę z rozmów ta panna szyje ubrania, ale czy tylko sobie szyje czy gdzieś dalej to nie powiem.. skoro są z metkami to nie wiem, ale napisałam do przyjaciółki na gg jak mi odpiszę to od razu wam powiem

p.s. wyczytałam na fb na profilu tej strony że to secondhand online! więc pewnie ona je gdzieś wynajduje dlatego są w pojedynczych rozmiarach itd

no i mam w domu tą
http://na-wieszaku.pl/index.php?page...&sub=2&nr=3412

cudna jest od razu na miejscu poprosiłam o skrócenie paska bo jestem chudzielec

a tą dostanę w przyszłym tyg bo właśnie się sprzedała
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
na szczęście starczy jej materiałów by jeszcze jedną taką dla mnie zrobić

przy okazji sobie z nią pogadałam ehhsss brak mi jej.. kurde no zdecydowanie za rzadko się widzimy..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2011-07-06 o 18:23
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 18:33   #2973
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
przy okazji sobie z nią pogadałam ehhsss brak mi jej.. kurde no zdecydowanie za rzadko się widzimy..
nio to trzeba to nadrobic
Stary 2011-07-06, 18:35   #2974
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
laseczki mam pytanko: wiem ze niektore z was wystawialy suknie na sprzedaz w serwisie we-dwoje... ja juz probuje 3 raz i za kazdym razem mi pisze ze ogloszenie trafilo do sprawdzenia u moderatora czy cos w tym stylu... problem tylko w tym ze jakis rok temu probowalam wystawic 1 raz i nie przyszlo mi zadne potwierdzenie ze ogloszenie zostalo opublikowane... a sama tez go nie znalazlam wiec raczej nie zostalo opublikowane... tez tak mialyscie?
nie pamiętam ale chyba dostałam zwrotną....

Cytat:
nio to trzeba to nadrobic
no niby tak tylko każda z nas ma swe dorosłe życie i czasu coraz mniej.. na nasze godzinne plotki do nocy i spanie w jednym łóżku... a od rana śniadanie w piżamkach pod kołdrą i dalej gadanie...

bzyczko Samba odpisała mi - na bank kupowane w różnych hurtowniach i sprzedawane tam
Stary 2011-07-06, 19:08   #2975
kitosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Kitosa, jesli usg wewnątrzpochwowe nie wykazałoby zadnych uchylen, cytologia byłaby w porzadku, to ja bym sie przestała martwić na Twoim miejscu o te plamienia, tylko poszła zmienić tabsy. Bo plamienia czasami zaczynaja wystepowac po dluzszym czasie brania tabletek (czasami od razu), mój lekarz powiedział, ze to po prostu organizm daje znac, ze ma za niska dawkę hormonów, albo mu nie pasująca. Mowił ze najczesciej to pierwsze, bo teraz sa w modzie tabsy o składzie w którym jest jak najmniejsza ilosc hormonów (Yaz, Qlaira), a to nie kazdy organizm toleruje. Powiedzial mi jeszcze, ze jesli nie przeszkadzaja te plamienia, to bierze sie tabsy dalej,a jesli przeszkadzaja, to radzi zmeinic na te o wyzszej zawartosci hormonow (starszej generacji).
Dzięki Mam cichą nadzieję, że tak właśnie ze mną jest. Plamienia nie są dla mnie uciążliwe. Ot, mała plama na majtkach..No, ale. Biorę plastry. One z założenia wchłaniają się szybciej do krwiobiegu i w większej dawce ze względu na omijanie układu pokarmowego. No, ale sama nie wiem. Wstyd się przyznać, ale cytologię miałam 3 lata temu. Wyszła mi 2 grupa (przed badaniem leczyłam stan zapalny). Więc do czasu wizyty chyba osiwieję, a do wyników cytologii to wykituję. Będziecie mnie wspierać?
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wow... ale się porodowo zrobiło.

Ja mam dziś wizytę u tego endo, a niestety z krwi hormon tarczycy mi wyszedł za wysoki i wiecie... z tym moim czarnowidztwem.
My biedne, chorowite. Ale nie damy się!
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
łoo matko jaką nerkę?
Moja reakcja identyczna A przy okazji.. Nadrabiam Was z ...2010 r. (odpokutowuje, że tyle z Wami mnie nie było) i chcę napisać, że projekt domu macie CUDNY! Zakochałam się!
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Poważnie się nad tym zastanawiam

Dziś byliśmy z mężem u lekarza. Wyobraźcie sobie, że on młody chłop, a kolana go bolą i skrzypią Tak więc, on ma swoje leki teraz, a ja globulki Czujemy się jak para chorych staruszków. Czytam ulotkę i tam jest napisane, że zaleca się dawkowanie globulek po okresie. Czekać do okresu? Mam go za tydzień. Ginka mi nawet nie powiedziała jak dawkować
W ogóle super urlop. Pogoda do bani Jak tak będzie po weekendzie to się wkurzę Biwak być musi!
Aaaa! Zapomniałabym. Przedwczoraj mówiłam Wam na luźno o wyjeździe TŻ do Holandii, a dziś... dzwoni kolega, że może załatwi mu robotę Wszystko zależy od tego, czy jeden osobnik podejmie tę pracę, czy też nie Z naszym szczęściem to pewnie nic nie wyjdzie No, ale byłoby super. Trzymajcie kciuki!
Stary 2011-07-06, 19:20   #2976
Ana***
Zakorzenienie

Laski to mleko skondensowane niesłodzone to jakie powinno być? bo coś kojarzę, że kiedyś była debata na ten temat i o jakiej ono jest pojemności?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 19:35   #2977
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Laski to mleko skondensowane niesłodzone to jakie powinno być? bo coś kojarzę, że kiedyś była debata na ten temat i o jakiej ono jest pojemności?
http://www.google.pl/search?q=mleko+...w=1366&bih=653

zależy do czego potrzebujesz, pojemności ma różne od małego kartonika 200ml do półlitrowej puszki

a debata to była o tym słodzonym a dokładniej mówiąc to o masie gotowej (czyli m.skond. słodzonym gotowanym)

Czas edycji: 2011-07-06 o 19:36
Stary 2011-07-06, 19:47   #2978
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.google.pl/search?q=mleko+...w=1366&bih=653

zależy do czego potrzebujesz, pojemności ma różne od małego kartonika 200ml do półlitrowej puszki

a debata to była o tym słodzonym a dokładniej mówiąc to o masie gotowej (czyli m.skond. słodzonym gotowanym)
Do kukułkowego
Stary 2011-07-06, 19:50   #2979
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Do kukułkowego
a to pół litra to se kup np takie
https://www.hipernet24.pl/nowy/prodi...o_id=&char_id=

akurat pół litra
Stary 2011-07-06, 19:59   #2980
india83
Zakorzenienie

heya dopiero wrociłam,
ide nadrabiac
Stary 2011-07-06, 20:06   #2981
domi7ks
Zakorzenienie

hej Laski
Cytat:
Samba a zarejestrowałas się na tym portalu? Kurcze mi przyszło od razu z tego co pamiętam

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 20:19   #2982
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
hej Laski

Samba a zarejestrowałas się na tym portalu? Kurcze mi przyszło od razu z tego co pamiętam

nie rejestrowalam sie... normalnie dodalam ogloszenie i napisalo mi ze zostalo zapisane i czeka na modernizacje... no i tak se czekam juz rok teraz znowu dodalam ogloszenie i znow to samo...

teraz sie zarejestrowalam i kurde pisze ze dostane maila aktywujacego i zas nic... masakra nie dane mi sprzedac suknie

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2011-07-06 o 20:22
Stary 2011-07-06, 20:20   #2983
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Smaba to może napisz do moderatora/administratora?

czesc laleczki tak w ogóle ;D
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 20:21   #2984
kasiaher
Wtajemniczenie

dziewczyny K
nie wiem co mam mysleć
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 20:21   #2985
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
India jak dla mnie to Ty upodobań dziwnych nie masz ale wiesz, wszystkich pomieszczeń w domu nie widziałyśmy więc kto wie

Myślę, że to dobry zestaw, lampy stylem nawiązują do siebie. Stojącą sobie kiedyś kupisz, powoli i dywan się znajdzie. Apropo dywanu - myślę że taki by Ci całkiem pasował: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60152019 ma w sobie i szary i brąz, do tego pasiate poduszki na kanapę.

A jakieś roślinki? Ten pomysł z lustrem nad komodą jest całkiem fajny.
Coś jeszcze chciałam dodać ale oczywiście zapomniałam.
fajny ten paskowy dywan ale do takiego zakupu jeszcze nam daleko no z roslinkami to jest u mnie problrm bo nie lubie, wiec na razie nie ma zadnej. ale obiecałam sobie, że w koncu sie na jakąs zdecyduje moze na jesien

Cytat:
Przyłączam się! Te lampy złote i miedziane... nie! nie! nie! Może inne w tym kolorze... ale na pewno nie tamte
Ostatecznie ta miedziana... ale złota okropna!

Ja też wolę facetów

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------
India poszperałam trochę wklejam takie co mi się podobają, aczkolwiek na pierwszy rzut oka, bo głębiej nie analizowałam

http://www.luxlighting.pl/p/pl/11768...+11768-17.html z delikatną nutką ciepłego koloru, ta mi się bardzo podoba

http://www.luxlighting.pl/p/pl/10202...as+102023.html na styl tamtej złotej, ale coś w innej tonacji kolorystycznej

http://www.megaelektryk.pl/chandu-la...ukt/26655.html

http://www.megaelektryk.pl/gracia-la...ukt/10712.html piękna... ale droga

http://www.megaelektryk.pl/alano-lam...dukt/9996.html ta też śliczna
Ana 2 fajna, ale nie wiem czy u mnie by psowała. no a babelki są super juz kiedys wrzucałam, jezeli kiedys sie na nie zdecyduje to chyba trafia do sypialni

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość
India - jeśli chodzi o lampy, to wydaje mi się, ze musisz iść w kierunku już obranym, ponieważ kuchnia jest otwarta i tam już masz lampę. Zastanowiłabym się jednak nad tym, czy lampa na jedną żarówke wystarczy. Szukałabym coś na 3-5 żarówek 60W.
Przeglądałam szybciuto Twoje forum i wydaje mi się, ze powinnaś ożywić swoje wnętrze dodtatkami w jakimś wyrażnym kolorze. Do brązu i szarości pasuje taki kolor jak masz podkladki na stole ( fuksja), soczysta zieleń tez pasuje. Jedna rzecz mi się nie podoba - szare poduszki zupełnie zlewaja się z kanapą. Dołożyłabym do nich jeszcze jakieś inne, właśnie tę fuksje lub zielone i ten sam kolor dałabym w tapecie na ścianie z telewizorem. Poszłabym w kierunku tapet w geometryczne wzory.
kolanka ta lampa nad kanape jest na 3 zarówki własnie szare poduszki sa tylko chwilowe, innych nie miałam ale dzis kupiłam zebrowy materiał zobaczyym co z tego wyjdzie hihi...
co do elementu ozdobnego za tv trwaja z mezem negocjacje- kazdy obstawia za czym s innym
Cytat:
dziękuję za gratulacje

kitosa może idź jeszcze do jakiegoś innego lekarza...

india lampy zdecydowanie srebrne te co wkleiłaś jak najbardziej będą pasować

SAMBA super że u męża się tak układa, mam nadzieje ze szybko się rozkręcą i dostanie jeszcze więcej
a ustawa żłobkowa polega na tym że my podpisujemy z nią umowę płacimy jej kasę a ubezpieczenie społeczne i zdrowotne płaci państwo (do najniższej krajowej wszystko co powyżej już my) fajne rozwiązanie
po pracy pojechałam do maista, no i kupilam wspomniany materiał na poduchy oraz spodnie w orsayu

marta urocza nerke sobie kupiłas to teraz masz juz 3
Stary 2011-07-06, 20:23   #2986
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczęta handel narządami jest nieleglny hehe ale podobno opłacalny
Stary 2011-07-06, 20:32   #2987
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Smaba to może napisz do moderatora/administratora?

czesc laleczki tak w ogóle ;D
poczekam do jutra a jak nie to napisze... nie wydaje mi sie ze aby zamiescic ogloszenie trzeba byc zalogowanym... napisaloby mi to chyba a nic nie krzyczalo o zalogowanie tylko normalnie zapisalo ogloszenie tylko nie wiadomo gdzie..
Stary 2011-07-06, 20:35   #2988
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no moim zdaniem powinnas sie zalogowac jak dajesz ogłoszenie ale nie wiem...
Stary 2011-07-06, 20:39   #2989
martucha84
Zakorzenienie

Samba ja na bank się nie logowałam i ogłoszenie wisiało bez przeszkód, może podaj innego maila albo napisz do moda

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

marta urocza nerke sobie kupiłas to teraz masz juz 3
dziękuję o tak mam 3
a jakie spodnie poka poka

Cytat:
dziewczęta handel narządami jest nieleglny hehe ale podobno opłacalny
bardzo opłacalny 3 nerki to nie 2 coby jakby mi jakaś wysiadła

Czas edycji: 2011-07-06 o 20:41

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 20:43   #2990
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Samba ja na bank się nie logowałam i ogłoszenie wisiało bez przeszkód, może podaj innego maila albo napisz do moda

dziękuję o tak mam 3
a jakie spodnie poka poka

bardzo opłacalny 3 nerki to nie 2 coby jakby mi jakaś wysiadła
albo zawsze możesz odsprzedać na daleki wschód za większe pieniadze
Stary 2011-07-06, 21:18   #2991
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Katuniu a jakie foteliki bierzecie pod uwagę?
Fajnie wyszło z tym wózkiem, bo bez sensu wydawać kasę "na raz"
Ktosiu mamy na oku dwa:
http://allegro.pl/fotelik-samochodow...695576795.html

http://casualplay.pl/produkty/14/beat-s
kazdy ma swoje plusy i minusy
jutro jedziemy je ogladac i mamy zamiar wybrac ostatecznie, wlozyc kazdy do auta i przetestowac. dzis tomus w nich siedzial i w obu bylo ok
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 21:21   #2992
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
nie rejestrowalam sie... normalnie dodalam ogloszenie i napisalo mi ze zostalo zapisane i czeka na modernizacje... no i tak se czekam juz rok teraz znowu dodalam ogloszenie i znow to samo...

teraz sie zarejestrowalam i kurde pisze ze dostane maila aktywujacego i zas nic... masakra nie dane mi sprzedac suknie

teraz juz jest późno to mozliwe, że administrato jutro Ci zatwierdzi

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 07:00   #2993
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
albo zawsze możesz odsprzedać na daleki wschód za większe pieniadze
jeeee że też o tym nie pomyślałam BOSKO tak też zrobię hahahah

a u nas dziś przepiękne słońce rewelacja
Stary 2011-07-07, 07:12   #2994
kitosa
Zadomowienie

Cytat:

U mnie pochmurności ciąg dalszy Słońce, słońce gdzie jesteś?
TŻ pojechał do warsztatu po auto. 255 zł nie nasze Auto - skarbonka.
Dzień dobry tak w ogóle Idę Was nadrabiać. Jestem już na końcu maja 2010 r.
Stary 2011-07-07, 07:24   #2995
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ana 2 fajna, ale nie wiem czy u mnie by psowała. no a babelki są super juz kiedys wrzucałam, jezeli kiedys sie na nie zdecyduje to chyba trafia do sypialni

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
To i tak sprawnie Ci to idzie a w ogóle to ciesze się, że projekt się podobał

Zrobiłam wczoraj likier kukułkowy... i wyszło mi 0,7l + prawie szklanka którą wypiliśmy od razu a reszta wylądowała w lodówce

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:

Ja własnie z niecierpliwością czekałam na czwartek, bo wszedzie trąbili, że od czwartku pogoda! I jest! Słoneczko od rana
Stary 2011-07-07, 07:31   #2996
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dzięki Mam cichą nadzieję, że tak właśnie ze mną jest. Plamienia nie są dla mnie uciążliwe. Ot, mała plama na majtkach..No, ale. Biorę plastry. One z założenia wchłaniają się szybciej do krwiobiegu i w większej dawce ze względu na omijanie układu pokarmowego. No, ale sama nie wiem. Wstyd się przyznać, ale cytologię miałam 3 lata temu. Wyszła mi 2 grupa (przed badaniem leczyłam stan zapalny). Więc do czasu wizyty chyba osiwieję, a do wyników cytologii to wykituję. Będziecie mnie wspierać?

Czytam ulotkę i tam jest napisane, że zaleca się dawkowanie globulek po okresie. Czekać do okresu? Mam go za tydzień. Ginka mi nawet nie powiedziała jak dawkować
Kitosku, plastry czy tabsy, organizm mógł uznac, ze to już mu się "znudziło" Ja tam miałam, ze co brałam dłuzej jakies tabsy o niskiej zawartosci hormonów, to miałam po jakimś czasie plamienia, w końcu przestalam z tym walczyć i dałam sobie spokój, bo to aż takie upierdliwe przeciez nie jest. Lekarz też dał mi zielone swiatło z dalszym braniem.
Kochana, tak nie mozna cytologia raz w roku obowiązkowo I nie ma ze boli, masz iść ją zrobić. Z tym ze jak będziesz plamić to nie szkodzi, lekarz mi kiedys powiedział, ze pamienie nie ma wpływu na wynik cytologii.
I jasne ze bedziemy wspierać cię

Ile masz tych głobulek?Bo jesli 7 to beirz je teraz, do okresu zdąrzysz, jesli wiecej to po okresie lepiej weź.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2011-07-07 o 07:32
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 07:31   #2997
kliwia
Zakorzenienie

my tez zaraz idziemy na spacer
tylko sie ogarne

dzis na oabid kalafiora chce i kartofelki i jakies mieso by sie kupic przydalo
a obiad musi byc gotowy na prowot meza, bo biedak wczoraj poszedl do dentysty prosto z pracy sie tylko zapisac, bo wyczul ze mu jakis kawalek kosci z dziasla wystaje [po rwaniu sprzed kilku lat] i niestety dentysta posadzil go na fotel yhy [syn jego dentystki] ale nie dal rady wydobyc tej kosci i dopiero po perzyjezdzie z urlopu do swojej dentystki bedzie mogl isc mam nadzieje ze sie nic tam nie wykluje do tego czasu.
No a dzis ma fryzjerke to mu glodowki chce oszczedzic jak wczoraj

A wczoraj jedlismy na obiad grochowke z worka , z tej firmy PROFI co pasztety produkuje. calkiem smaczna, dokroilam tylko slaskiej kielbaski bo akurat mialam i moznabylo z bulka zjesc obiad za niecale 8zl wiec jak za ta cene super sie najadlam prawdziwym smakiem grochowki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 07:32   #2998
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
że tez ci się chce...

Cytat:
Zrobiłam wczoraj likier kukułkowy... i wyszło mi 0,7l + prawie szklanka którą wypiliśmy od razu a reszta wylądowała w lodówce

Ja własnie z niecierpliwością czekałam na czwartek, bo wszedzie trąbili, że od czwartku pogoda! I jest! Słoneczko od rana
bo tych likierów zawsze wychodzi ciut więcej dlatego ja już zlewam do litrowej butelki

no i nas też mówili że od czwartku
jest cudnie aż mi się buzia cieszy :
Stary 2011-07-07, 07:33   #2999
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 07:35   #3000
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A wczoraj jedlismy na obiad grochowke z worka , z tej firmy PROFI co pasztety produkuje. calkiem smaczna, dokroilam tylko slaskiej kielbaski bo akurat mialam i moznabylo z bulka zjesc obiad za niecale 8zl wiec jak za ta cene super sie najadlam prawdziwym smakiem grochowki
oo nie słyszałam o takiej grochówce popatrzę

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości