|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
to może przyszły tydzień? peach? madzia? skimos?
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() med, dzsiaj piszę tż, że przysłali mi do nauki jakieś skróty bankowe i inne pierdoły, których nie rozumiem, a on mi odpisał "trza walczyć jak chce się spełniać marzenia" przykład trochę głupi, ale niech to będzie moja odpowiedź dla Ciebiedziękuję dziewczyny za kciuki i za propozycje demakijażu przejrzę i coś wybiorę, bo dzisiaj stanęłam przy pólce w drogerii i tyle tego, że stwierdziłam, że zasięgnę porady
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2011-07-12 o 21:21 |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, ale szkoda, bo już się nastawiłam (i napaliłam
) na jutro, łaski bzy ![]() Wiecie co mi się dzisiaj przytrafiło. Rano coś mnie tknęło i wsadziłam do torby Sonol, nic mnie nie swędziało, ani nic, nie wiem czemu wzięłam i w pracy wyobraźcie sobie coś mi się zaczęło wykluwać na ustach, to szybko posmarowałam. Czaicie, jak to możliwe, kobieca intuicja? Ale będę na weselu z oprychą, mam nadzieję, że się zdąrzy podgoić ![]() Jutro złożę pismo do urzędu skarbowego, bo nie dostałam zwrotu mojej kasy z podatku, a niby wysłali pocztą 28. maja byłam na poczcie i nic nie dostali...
|
|
|
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jakby co to spotkajcie się w środę i tyle, przecież ja się nie obrażę
z resztą i tak już ciągle mieszam z tą datą spotkania, więc nie chcę żebyście przeze mnie ciągle przekładaly
|
|
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
P. mówi, ze tak czy siak będzie dobrze, ale ja się zawsze bardzo przejmuje prezentami
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa ale wolałabym chodzić na rano, bo o 15 można jeszcze gdzieś iść na spacer czy coś. A tak... chodzenie na 15 jest bardzo uciążliwe. Ani zrobić coś konkretnego przed, ani obiad zjeść, bo przecież o 14 nie będę jadła jak całe życie jestem przyzwyczajona jeść o 18, a po wyjściu nic, tylko do domu, zjeść, wykąpać się i spać :/
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mi pasuje najlepiej 16:30-17:00 w tygodniu (pn-czw)
dajcie tylko proszę znać smsem kiedy się widzimy, to będę bo nie nadrabiam regularnie ale widzę że z jutra nici? |
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
co ja to chciałam
jestem wykończona: przeprowadzka, gorąco, mam pmsa, sprzatanie obydwu mieszkan :/ masakrator jakis z przyjemnych rzeczy: Narzut zaprosil mnie dzisna Transformers do kina licytuje ten roweros: http://allegro.pl/aluminiowa-gazelle...708881787.html takze trzymajcie kciuki nowa kosztuje tyle http://tbikes.pl/?p=785 Frezi zboku Najeczko gratulejszyn Gwizdaku ja nie dojade raczej
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2011-07-12 o 21:46 |
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Naj w Ikei mają na sztuki kieliszki, w Home&You i podobnych sklepach
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z biegania, padam na ryjek
![]() http://www.youtube.com/watch?v=hya9x...layer_embedded ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Naj pytałaś o płatny parking koło Balic. Moja firma korzysta z tego: http://www.parkingbalice.pl/. A jakby co, to zawsze możecie zostawić auto u nas pod blokiem, jest bezpiecznie, no ale to bezpłatnie, więc nie wiem czy Was urządza ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- A kieliszki na sztuki można kupić w Almi Decor (my tam kupiliśmy frezi) |
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zależy od dnia, raz jest więcej rano, a raz po południu. Ja generalnie uważam, że pracę najlepiej zacząć rano i skończyć o przyzwoitej porze. Ale nic, jakoś to przeżyję. Jutro muszę kupić zeszyt, bo doktor kazał nam założyć zeszyty, w których będziemy opisywać przypadki z danego dnia i będzie to sprawdzał... w sumie to fajnie, bo możemy zaglądać w karty pacjentów, do wszystkich komputerów, zdjęć itd.
|
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Gazellka fajna - kciukam i dasz radę z przeprowadzka a w ikei są ”droższe”? :P bo na stronie widziałam tylko za kilka-kilkanaście złotych ;P Cytat:
a tak serio to pisałam o tym płatnym, bo chodziło mi o strzeżony w pobliżu, dopiero po chwili się spostrzegłam, że płatny nie zawsze równa się strzeżony no a tak to pewniej zawsze. U Was byłoby fajnie, ale czarno widzę dojeżdżanie do Was i transportowanie się na Balice. Raczej zaparkujemy na tym parkingu albo na orange (czy jakoś tak), ewentualnie załatwimy sobie podwózkę. Ale dzięki I dzięki, zaraz oblukam stronkę Almi Decor |
||
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pewien problem. Jak wiecie mój Tż pracuje do późna. Rozumiem, że chce się wykazać itp itd., ale dla mnie ważne jest, żeby wiedzieć kiedy on wróci. Nie chcę ciągle do niego wydzwaniać, bo często akurat ma klienta. Ostatnio kilka razy strasznie się wkurzyłam, bo miał skończyć pracę o 18:00, czekałam z obiadem, a on wrócił o 21... Ustaliliśmy więc, że jak będzie musiał zostac dłużej, to da mi znać, a ja nie będę się wściekać. Dla mnie ok, tylko powiedziałam mu, że jak następnym razem nie da mi znać, to wystawię jego rzeczy za drzwi. Obiecał poprawę i przytaknął. Przez kilka dni było ok, a dzisiaj jest już 22:00, pracę powinien skończyć o 21:00 i nie daje znaku życia.... W sumie nawet nie jestem zła, jest mi chyba wszystko jedno, ale nie tak się umawialiśmy :/ Rozważam wrzucenie zawartości jego szafy do worków na śmieci i wystawienie za drzwi :/ :/ :/
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystawienie rzeczy przed drzwi oznaczałoby już jakieś zerwanie, sama nie wiem... W każdym razie skoro nawet nie jesteś zła, to byłoby zbyt wiele, dlatego proponuję wersję light. |
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uciekam pospędzać czas z Tż. Dobranoc
|
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2991 |
|
Zadomowienie
|
Najka dobrze prawi.... Carmi w sumie wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzasz
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Poza tymi spóźnieniami to naprawdę jest wszystko super, nie uważam, żeby to był powód do zerwania, ale chcę, żeby miał nauczkę. Pakuję. |
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Naj tutaj masz, co prawda nie jakieś drogie, ale mi się bardzo podobają te kolorowe w lewym dolnym rogu, fajnie wyglądają na żywo
http://www.home-you.com/?go=cat&rname=kuchnia&gid=14 i jeszcze tu: http://produkty.almi-decor.com/catalog.php?pid=4&id=2
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2011-07-12 o 22:24 |
|
|
|
#2995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Naj gratuluję założenia konta. A mogę zapytać na ile procent? Kieliszki na sztuki/po 2 znajdziesz też w DUKA. med jeśli masz poczucie, że chcesz się przenieść to walcz. Nie są to rzeczy nie do przeskoczenia. Cytat:
|
||
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
carmi zgadzam się z naj chociaż z worek lub dwa zapakuj.
A ja dziś odwaliłam .... |
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, trę i trę i nigdy nic
Cytat:
|
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Jak się w ciągu 30 minut nie odezwie, to zacznę się martwić... |
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Carmi, dobrze robisz, że pakujesz. Skoro zapomniał o tym obiedzie, to znaczy, że zwyczajnie wyleciała mu z głowy Wasza umowa. Taka mocna scena z pakowaniem pokaże mu, że nie żartowałas. Jakbyś nic nie zrobiła, bo w końcu i tak Ci to wisi, to sądzę, że B. pomyślałby, że mówisz swoje, ale i tak nie zrobisz nic, bo przecież takie spóźnianie to nic takiego. Trzymaj sie Aleks, 3,25% ale bez Belki, więc to wychodzi ponad 4% (nie pamiętam, ile dokładnie). W każdym razie jak na lokatę to byłoby mało, ale przy koncie jestem bardzo zadowolona z oprocentowania. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

01.08.2013
15.08.2014

i za propozycje demakijażu
przejrzę i coś wybiorę, bo dzisiaj stanęłam przy pólce w drogerii i tyle tego, że stwierdziłam, że zasięgnę porady

byłam na poczcie i nic nie dostali...
a Madzia się nie odzywa..
13.03.2008