|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Mojego męża babcia dzwoni często na te gry co są w tv, że mozna kase wygrać...kupę kasy tam trwoni i raz w życiu się nawet dodzwoniła i...zapomniała z wrażenia jaka jest odpowiedź, powiedziała tylko"O ku..a dodzwoniłam się"i ją wyłączyli...
|
|
|
|
|
#2972 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zastanawiam się co zrobiłabym...wzięłabym i poczekała trochę,czy ktoś zgłosi zagubienie,jakby nie zgłosił,nie oddałabym na policjęCytat:
![]() Cytat:
Założyłam sobie album na wizażu,oczywiście nie oszczędzałam się,nawrzucałam mnóstwo fotek ![]() Ciekawe co u Despy i Jej córeczki...co z tą cukrzycą i w ogóle,mam nadzieję że się odezwie i napisze ![]() poza tym to bym się coś napiła dobrego
|
||||
|
|
|
#2973 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() Z despiątkiem na pewno wszystko będzie dobrze, wcześnie wykryli chorobę, zaczną odpowiednie leczenie i będzie śmigać jak rówieśnicy. Nie może być inaczej. Truskawkowa gazowana woda mineralna może być?
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Też myślę że u despiątki będzie wszystko ok, a ciekawa jestem jak się dowiedziała że córcia ma cukrzyce... Mi się szampan właśnie skończył, robię herbatkę
|
|
|
|
#2977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś dzwoni do mnie ta babcia G i mówi:"Weronika masz prawo jazdy...? Trzeba po auto jechać do Poznania...wygrałam, wybierz tylko kolor i jedziemy...wolicz czarny czy granatowy" okazało się że smsa dostała typu"gwarantowana wygrana"...
|
|
|
|
#2979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczko, najbardziej podoba mi się fotka, na której się chichrasz i ta robiona z dołu
Zauważyłam, że na wszystkich fotkach "trzymasz" postawę Jesteś bardzo wyprostowana i wypinasz się ( )
|
|
|
|
#2981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz obejrzę fotki może być martini z cytruną i lodem ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio babcia dzwoni ok7-8 rano "Słuchaj jak się nazywa znana piosenkarka"A)Britnej Spirs czy B)Pamela Anderson...? tylko szybko bo to na czas" "Babciu, Bitney"..."Eeee a nie Pamela bo coś ostatnio o niej tak głośno"... |
|
|
|
|
#2983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Babcia ma 83lata i Kościół omija, ale do lekarzy lubi chodzić szczególnie z winem własnej roboty...
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio opiekowaliśmy się z T. domem znajomych. Codziennie, jak tylko przyjechaliśmy, to jakaś babka przyjeżdżała rowerem, pytała kiedy właściciele wrócą i generalnie to chciała składkę na kościół, ale tak naprawdę dokładnie patrzyła, kto przyjechał, co przywiózł etc. I zawsze wiedziała, kiedy jedziemy
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
I też kocham imię Weronika.
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że się podoba Weronika...ja kiedyś narzekałam"Mamo mamo a dlaczego ja nie jestem Wiktoria?" ale później polubiłam to imie
|
|
|
|
|
#2990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio jednej przez przypadek kopnęłam w nocy w wycieraczkę, która była wywleczona na środek klatki. To potem się dowiedziała, że byłam kompletnie pijana, zapomniałam, gdzie mieszkam, pomyliły mi się mieszkania i dobijałam się do jej drzwi pół nocy. A jak to się jeszcze raz powtórzy, to zadzwoni na milicję.
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to jak młode osoby to takie plociuchy...ja ostatnio spotkałam koleżankę(życie jej się trochę nie układa) której dawno nie widziałam, widzę że już z daleka zaciesza:
Ona-Hej słyszałam że się rozwiodłaś... Ja- Hej no wiesz pierwsze słysze... Ona- Oj to wiesz Ewelina mi coś źle powiedziała, tylko jej nie mów że Ci mówiłam że ona mi to powiedziała... |
|
|
|
#2992 | |||
|
|
Cytat:
![]() Oby tylko córeczka Despy miaa tę lżejszą cukrzycę,nie insulinową...podobno mnóstwo ludzi ma a nawet o tym nie wie... Cytat:
Cytat:
to teraz się chyba przeprostowałam a co masz na myśli że się wypinam?![]() ![]() no,znalazłam resztkę martini,zmieszałam z pepsi i jest |
|||
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teść zmarł w zeszłym roku, to chociaż wiedział, że ma wnuczkę, ale mój tata odszedł 6 lat temu...
|
|
|
|
|
#2994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- u mnie na wsi jest taki jeden facet co na kwiaty do kościoła zbiera i wcale nie stary, kilka razy do roku mama raz czy dwa dała(a mówiłam, żeby nie dawała ) i teraz ciągle przyłazi i mama teraz mnie wysyła, żebym go spławiła---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Sarunieczka fajne fotki, muszę coś poszukać u siebie w kompie, ale już dzisiaj mi się nie chce
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
|
Cytat:
![]() drugi zmarł jak miałam 8 lat-na drugi dzień zmarła babcia ta od pierwszego dziadka-została zamordowana więc przez lata miałam tylko jedną kochaną babcię,ona tez niestety zmarła,w kwietniu tego roku![]() co do sąsiadek plotkar to owszem,mam u siebie dwie takie,jedna nie wychodzi z domu wcale,w dzień śpi,w nocy gotuje i oczywiście wszystko wie co się dzieje druga jak mnie dorwie na klatce schodwej to godzina nie moja a jaka ciekawska to wrrr
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka śliczne zdjęcia
Nikt Ci nie proponował żebyś była modelką? Z taką figurą i fotogenicznością to każdą okładkę byś zdobiła i pewnie co drugi wybieg
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę już spać, pewnie jak zawsze będę miała co rano przy kawce poczytać
Nie siedźcie za długo przy kompie, bo sąsiady będą dzwonić na "milicje"...mojego męża babcia też tak zawsze mówi Dobranoc Laski!
|
|
|
|
#2999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz i tak jak u niego nocuję, a nie daj boże wracamy po nocy z baletów, to następnego dnia od 8 rano pukają do drzwi i żadają wyjaśnień co to za imprezy, czemu agencję towarzyską prowadzimy... pamiętam, że kiedyś jednej D. powiedział, że ma spier....., bo to nie jej sprawa co on robi... O mało wtedy herbatką się nie udusiłam... ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-07-30 o 00:04 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

tylko będzie mniej czasu na siedzenie przed kompem

)

teść zmarł w zeszłym roku, to chociaż wiedział, że ma wnuczkę, ale mój tata odszedł 6 lat temu...
i mama teraz mnie wysyła, żebym go spławiła