|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część II
I_K, no pamietam Twoje sobotnie smutki. Ja tez nie mam co sie zalic TZowi, bo on ma do tego zupelnie inne podejscie. Zaraz mi mowi, ze po pierwsze to duzo ludzi tutaj w moim wieku dalo by wiele za taka prace, jak moja i po drugie, ze takie jest zycie, ze prawie nikt nie jest zadowolony ze swojej pracy i ze trzeba isc, odbebnic i tyle. On nie rozumie moich "wyzszych" ambicji
A mnie znow sie wydaje, ze wszystkie moje kolezanki maja ciekwasze zajecie niz moje.... jedna wyklada w stanach na uniwersytecie i robi doktorat, druga jest architektem, trzecia pracuje w tureckiej ambasadzie, jeszce inna zmienia prace co kilka miesiecy organizujac festiwale kulturowe w roznych miastach Europy (choc to bardziej wolontariat niz praca), inna pnie sie po "szczeblach kariery" a Agorze, a dwie sa mami bez pracy .... Choc pewnie TZ ma racje, jak sie przyjrzec, to kazde z tych zajec jest czasem pewnie nudne i monotonne.... Ale moje! Czasem siedzienie 8 godzin prawie bez zadnych zadan! To dobija! Tesknie za czasami, kiedy uczylam w szkole jezykowej. Lubilam to, bardzo....Probuje natomiast myslec tak, ze pracuje po to, aby na cos tam sobie zarobic: na fajne wakacje, na podroze po Polski, na rozne przyjemnosci.... to przynajmniej plus i troche pomaga.
|
#2972 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja nie mogę się ocknąć od 8
kryzys mam dziś jak nie wiem Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem przychodzi taki kryzys, a nam zawsze sie możesz wygadać
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze się możesz nam wygadać
![]() Też w pracy zazwyczaj się nudzę i 8 h siedzę na necie i czasem sobie myślę że jak już będe pracował gdzie indziej to nie wiem czy będę się umiała przestawić już się nie mogę doczekać jak będe w ciąży wreszcie będzie się działo coś ciekawego.
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, czasem czlowiek powie czy napisze co mu lezy na sercu, i od razu lepiej sie robi!
---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Kuleczko, zapodalam maila w klubie
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Monitka już się wysyła zaraz powinnaś mieć
Pracą się nie przejmuj kryzysik Ci przejdzie
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny!!
Nie mogę się jakoś ostatnio zmobilizować, żeby coś pisać.. ale to dlatego, że teoxhę słabo się czuję ostatnio. Buziaki dla Was |
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Monitko fuuuuuuj!!! Aż tak wielkie? No i zapisz się zapisz na kurs
![]() Kuleczko chyba przyszło to do nas,bo właśnie lejeeeeee ![]() T'ai dzięki ![]() ![]() A Ty pomyśl sobie,że jeszcze jutro i weekend![]() Badzia ojej a czemu? ![]() No! Zaświadczenie mam! Cycnik też Nawet o ciuchland zachaczyłam i kupiłam sweterki-sobie i TŻtowi Mój za 2,50 a TŻta za 3,50 Hehe
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
wiem wiem ale dziś mam taki kryzys że nie wiem co się dzieje - oczy jakby zamglone aż
![]() może się ocknę po pracy przy sprzątaniu
|
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
i jak nie zdążę dziś to będę jutro kończyć sprzątanie
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety sa ogromne Joasiunia. Tu jest duzo cieplej, to wszystko wieksze rosnie, nawet glupi konik polny tu ma wielkosc wrobelka....
Kolezanka opowiadal mi, ze czasem jezdzi w wakacje nad morze do starego domu jej babci, ktorego rodzina nie moze sprzedac (wiec ona korzysta i w weekendy jezdzi). W domu tym sa wlasnie karaluchy.... opowiadala mi, ze jak byla ostatnio z przyjaciolkami, to codziennie wychodzily po jeden, dwa, wielkie.... i z nimi jest taki problem, ze jak je zabijasz, to to jest tak duze, ze zostawia niezla plame, slychac szczekanie skrzydelek, itp.... Powiedziala, ze juz miala dosc zabijania butem i kupily spray, ale po tym sprayu, karaluchy, w ramach nerwowej ucieczki, otwieraly skrzydla (tak, one w Hiszpanii lataja!!!!) i chwile fruwaly po pokoju przed smiercia.... Ledwo wysluchalam tej historii....
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko jedyna!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Zimno cholercia a jutro już piątek ale mi zleciał ten tydzień nawet dość szybko pewnie przez to że wczoraj nie byłam w pracy.
Teraz muszę zacząć jak Wy wymyślać coś na obiad
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
mnie się kojarzy że one generalnie latać potrafią...
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, no ja wlasnie mysle, coby tu na weekend upichcic. Moze zrobie leczo, ale z piersi z kurczaka?
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Wiesz T'ai, ja w Polsce nigdy nie widzialam latajacego... ale moz eone regionalnie rozne "zdolnosci" maja Jak tam Twoje zmeczenie i sennosc? Przeszlo?Badzia, co tam u Ciebie? Skad te zle samopoczucie?
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
U nas leczo od paru dni
Dobre mi wyszło nawet Ja... Taki laik kucharski A i makaronik z jabłuszkami i kokosem zrobiłam mmmm
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuleczko, a czy najwazniejszej osobie kuchnia się podoba?
|
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja w ogóle jeszcze "na żywo" karalucha nie widziałam ![]() a gdzie tam, właśnie pisałam że mam kryzys stulecia
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
mi karaluchy kojarzą się ze starymi amerykańskimi filmami i tanimi hotelami w nich
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- a na terpaii nam mówili, żeby piwa gwałtownie nie odstawiać |
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
no popatrz
aczkolwiek zamieniłam je wczoraj na wino więc % były zatem skąd ten szok dla organizmu ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- tak delikatnie
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
He he, o lyk mniej kazdego dnia
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
To jeden dobry spray na takie latające zwierzęta to lakier do włosów
Koleżanka mi opowiadała ostatnio że jej znajomej wpadł bąk do domu i miała pod ręką akurat lakier do włosów i go spryskała przestał latać i zdechł
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może za malo? |
|
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Passion podoba się
na całe szczęście Ja wczoraj wypiłam karmi oglądając top model i później zasnęłam jak dziecko wcześniej od męża co się jeszcze nie zdarzyło
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.

A mnie znow sie wydaje, ze wszystkie moje kolezanki maja ciekwasze zajecie niz moje.... jedna wyklada w stanach na uniwersytecie i robi doktorat, druga jest architektem, trzecia pracuje w tureckiej ambasadzie, jeszce inna zmienia prace co kilka miesiecy organizujac festiwale kulturowe w roznych miastach Europy (choc to bardziej wolontariat niz praca), inna pnie sie po "szczeblach kariery" a Agorze, a dwie sa mami bez pracy .... Choc pewnie TZ ma racje, jak sie przyjrzec, to kazde z tych zajec jest czasem pewnie nudne i monotonne.... Ale moje! Czasem siedzienie 8 godzin prawie bez zadnych zadan! To dobija! Tesknie za czasami, kiedy uczylam w szkole jezykowej. Lubilam to, bardzo....

czasem przychodzi taki kryzys, a nam zawsze sie możesz wygadać
i czasem sobie myślę że jak już będe pracował gdzie indziej to nie wiem czy będę się umiała przestawić
wreszcie będzie się działo coś ciekawego.

O matko jedyna!!!!!!!!