Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 14:14   #2971
evelineau
Zakorzenienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
Moj w takiej pracuje, ze w sumie nie musiałby

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Eve dzięki za polecenie Anabelle mineral Podpasowal mi i jak bedzie mi sie konczyc probka zamowie pełne opakowanie Już tyle razy się nią malowałam i jeszcze polowy nie zużyłam.
Super, ciesze sie, ze podklad Ci sie spodobal

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
A ja wyszłam ze szpitala niedawno. W poniedziałek idę pomału do pracy. W szpitalu wszyscy mówili na mnie"ta młoda".
Teraz przede mną już termin zabiegu, trochę mam stracha.
Zdrowka, to cos powaznego?

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
Załamałam się Wczoraj byłam na imprezie i nikt nie mógł uwierzyć, że mam tyle i tyle lat Jeden myślał nawet, że mam 14...
Ehhhh

Ja nie lubie tylko podrywania malolatow przez taki wyglad .
Stary 2013-06-04, 20:29   #2972
szakal165
Zakorzenienie

Hm., ta choroba jest dość poważna w skutkach, jeśli nie jest operowana
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-14, 18:30   #2973
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Hm., ta choroba jest dość poważna w skutkach, jeśli nie jest operowana
Bedzie dobrze
Co tam u was?
Stary 2013-06-16, 18:47   #2974
very niceee
Zadomowienie

Mnie jakaś niemoc ogarnęła hehe i nic mi się nie chce. A tak poważnie to chciałabym założyć wreszcie jakiś swój biznes i być sama sobie szefem. Nienawidzę pod kogoś podlegać. Też tak macie? Dziewczyny może któraś z Was była nad morzem w jakiejś fajnej miejscówce. Powoli zaczynam rozglądać się nad czymś na wakacje.
Ex Au pair De
very niceee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-16, 22:13   #2975
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
Co tam u was?
U mnie jakoś leci Szybko do przodu
Wczoraj poznałam dwie nowe osoby i jeden ocenił mnie na 19 a drugi na 17 Więc nie jest źle. No ale nigdy nie zapomnę tych 14...

Czekam, aż w końcu będzie ładna pogoda Raz jest zimno a raz upał Nienawidzę tego. Jutro zaś ma być 27 stopni więc można szaleć

A co tam u Ciebie?
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 08:39   #2976
Brook
Zakorzenienie

dziewczyny, czy ktoras z Was ma moze tez mala stope? rozmiar 35-36? wkurza mnie jak kazdy komentuje mi ich rozmiar( jak u dziecka)

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-17, 20:34   #2977
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez very niceee Pokaż wiadomość
Mnie jakaś niemoc ogarnęła hehe i nic mi się nie chce. A tak poważnie to chciałabym założyć wreszcie jakiś swój biznes i być sama sobie szefem. Nienawidzę pod kogoś podlegać. Też tak macie? Dziewczyny może któraś z Was była nad morzem w jakiejś fajnej miejscówce. Powoli zaczynam rozglądać się nad czymś na wakacje.
Nie bylam nigdy nad polskim morzem
Cytat:
U mnie jakoś leci Szybko do przodu
Wczoraj poznałam dwie nowe osoby i jeden ocenił mnie na 19 a drugi na 17 Więc nie jest źle. No ale nigdy nie zapomnę tych 14...

Czekam, aż w końcu będzie ładna pogoda Raz jest zimno a raz upał Nienawidzę tego. Jutro zaś ma być 27 stopni więc można szaleć

A co tam u Ciebie?
No 19 to nie jest zle .
A u mnie hmm mama w szpitalu nadal, sprzedalismy autko i szukamy nowego, motor rozkrecony i zostal nam rower
Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy ktoras z Was ma moze tez mala stope? rozmiar 35-36? wkurza mnie jak kazdy komentuje mi ich rozmiar( jak u dziecka)
Ja mam malutka stope. Ciezko mi kupic buty. Co do komentowania to zdarzalo sie to gdy bylam mlodsza i mieszkalam w domu- mama sobie obok mnie dyskutowala zawsze z kazdym(rodzina, sprzedawca w obuwniczym) zalamujac rece . Nienawidzilam tego. Przez to zakupy butow byly dla mnie stresujace.
Stary 2013-06-17, 21:07   #2978
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
ja mam, ale u mnie nikt nie komentuje. Całą jestem mała i pewnie nawet nie rzuca się to w oczy, ale pamietam jak kiedyś kolezanka bardzo czesto mowila mi, że zazdrosci mi tak malej stopy, ze jest zgrabna i ładnie wygląda co bym nie ubrala. Sama miala duzą stopę i mowiła, że ma kajaki i nie zawsze ładnie to wygląda.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Ja bylam w paru miejscowościach, Międzyzdroje, Kołobrzeg, Dziwnów, Darłówko, Mielno, Jarosławiec i pewnie jeszcze gdzieś gdzie nie pamiętam. Jak bym miała jechac nad morze nie wróciłabym do zadnego z tych miast Miedzyzdroje małe, drogie i tłoczne. Na jeden dzien albo weekend ok, potem już męczą... Dziwnów mały i tłoczny, Darówko tez male ale spokojniejsze, Kołobrzeg ok. Jest gdzie połazić bo jest dość spory, Mielno fajne, ale młodzieżowe, tłoczne, dużo imprez
Moi rodzice mówili, że Włądysławowo jest typowo młodzieżową miejscówką.
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-18, 07:54   #2979
Brook
Zakorzenienie

evelinea no mi tez kupic ciezko glownie te na lato, co odslaniaja noge, widac wtedy jak na dloni jak sa za duze wiec mam malo na lato butow... bo za duzych kupic nie chce
najgorzej jak jestem w gosciach zdejmuje w lecie wbuty wtedy widac jaka ona mala

Madaa tym duzym rozmiarem stopy tez latwo nie jest i nie dziwie sie ze wolalaby juz miec mniejsza niz spory numer,)

Edytowane przez Brook
Czas edycji: 2013-06-18 o 07:56
Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-18, 08:43   #2980
Madaaa
Zakorzenienie

tez nienawidze butow na lato kupowac ;/ Ja mam o tyle problem ze mam waską stope i nawet jak na dlugosc znajde buta to czesto jest szeroki. Sandaly mają za szerokie paski, poki co mam 2 pary takich japonek, ktore wygladaja jak sandaly i jest ok. Trzecie sandaly przerabial mi szewc - skracał paski ale i tak troche sa luzne ale ze sa plaskie mozna jeszcze w nich chodzic. Ostatnio kupilam sobie czółenka takie klasyczne, wysokie z platformą r.35. Musialam i tak włożyc wkladke bo mimo, że na dlugosc byly dobre to pieta jakos luzno, balam sie ze spadnie jak sie rozejdą
Ale dałam rade na weselu w nich chodzic przez pare godzin
Na zime jest fajnie bo mozna sobie wlozyc wkladke albo 2 wkładki i but jest ok
Moj tz twredzi ze mam bardzo drobna stope i biedna musi się męczyć, bo w sumie zawsze pierwsze co po dlugich wedrowkach to stopy mnie bolą, skurcze tez nie na lydce tylko stopy łapią. Jak utyje to juz w ogole.
Ostatnio mam apetyt, nawet przytyłam

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2013-06-18 o 08:46
Stary 2013-06-18, 08:59   #2981
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Ja jakbym miała wybrać się na urlop do Polski, to wybrałabym chyba góry Byłam raz na wycieczce szkolnej w Zakopanem i strasznie mi się tam podobało
Nad Polskim morzem podobnie jak eve nigdy nie byłam
Ale chyba musi być fajnie, bo miałam przyjemność bycia w Holandii i aż dech zaparło mi w piersiach jak to zobaczyłam

Ja mam chyba "normalne" stopy, tzn, proporcjonalne do ciała. Kupuję przeważnie 37, ale czasami jest tak, że 36 za małe a 37 już za duże
Niestety palce mam jakieś nieforemne bo zawsze mi je obciera...

Mada i Eve - wiem, że macie konto na Annabelle Minerals Możecie się bez problemu tam zalogować?? Bo ja właśnie chciałam coś zamówić, ale ciągle wyskakuje mi "Uwierzytelnianie nie powiodło się" nawet na innej przeglądarce Nie wiem czy to u nich jest coś nie tak czy tylko u mnie
Sprawdzicie?

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Ostatnio mam apetyt, nawet przytyłam
Zazdroszczę! U mnie waga stoi w miejscu A apetyt mam tylko przed @ Więc wtedy korzystam jak mogę i jem wszystko co mi w ręce wpadnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-18, 09:10   #2982
Madaaa
Zakorzenienie

Perfekcjonistka ja normalnie sięloguje, także nie wiem dlaczego ty nie mozesz. Moze napisz do nich. Ja sobie na dniach zrobię zamówienie juz na pelnowymiarowy podkład

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Ja jakbym miała wybrać się na urlop do Polski, to wybrałabym chyba góry Byłam raz na wycieczce szkolnej w Zakopanem i strasznie mi się tam podobało
Nad Polskim morzem podobnie jak eve nigdy nie byłam
Ale chyba musi być fajnie, bo miałam przyjemność bycia w Holandii i aż dech zaparło mi w piersiach jak to zobaczyłam

Ja mam chyba "normalne" stopy, tzn, proporcjonalne do ciała. Kupuję przeważnie 37, ale czasami jest tak, że 36 za małe a 37 już za duże
Niestety palce mam jakieś nieforemne bo zawsze mi je obciera...

Mada i Eve - wiem, że macie konto na Annabelle Minerals Możecie się bez problemu tam zalogować?? Bo ja właśnie chciałam coś zamówić, ale ciągle wyskakuje mi "Uwierzytelnianie nie powiodło się" nawet na innej przeglądarce Nie wiem czy to u nich jest coś nie tak czy tylko u mnie
Sprawdzicie?

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Zazdroszczę! U mnie waga stoi w miejscu A apetyt mam tylko przed @ Więc wtedy korzystam jak mogę i jem wszystko co mi w ręce wpadnie
Ja tez jak mialabym jechac wybralabym gory, rok temu bylam z Zakopanym i sie zakochalam w Tatrach, juz tesknie Aczkolwiek morze też lubię, sentyment z dziecinstwa i tez mi się tęskni. Jednak z moim Tz lepiej w gory, bo on nie lubi wygrzewać sie na sloncu i po dwoch godzinach juz mi marudzi ze nie chce mu sie tak lezec. Jak z nim jezdzilam bardzo duzo chodzilismy, takze nastepnym razem wybierzemy jakieś wieksze miasto. W dziwnowie to pare razy wzdłuz plazy w te i z powrotem przeszliśmy jednego dnia, po trzech dniach bylo juz nudno

Ja w ciagu 2 miesiecy przytylam 2 kg Zaczelo sie od cwiczen,bo zaczelam jesc. Teraz mialam 2tygodniowa przerwe od wysilku ale apetyt większy, chyba sobie żołądek rozciągnęłam Sama siebie sie boje bo co chwile głodna jestem. Ale musze się pilnować bo brzydko mi sie tluszczyk rozkłada Musze wrocic do cwiczen.
Stary 2013-06-18, 10:24   #2983
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Ja planuję kupić sobie 10g bo bardziej się opłaca i starczy mi na dłużej
Nawet nie zauważyłam, że dostałam od nich jedną próbkę gratis Dopiero siostra mi powiedziała a mam już je dobre 2 miechy Dodali mi rozświetlający w ciemnym odcieniu i używam go na kości policzkowe jako... bronzer Super się sprawdza

Ja chyba mam podobnie jak Twój tż, bo nie lubię się opalać Chyba, że jestem zmuszona przebywać na słońcu, bo jak tylko mogę, to chowam się w cień. Lubię opaleniznę, ale w ubraniu nie da się równomiernie opalić No i chwilowo nie mam żadnego filtru
Stary 2013-06-18, 11:40   #2984
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja planuję kupić sobie 10g bo bardziej się opłaca i starczy mi na dłużej
Nawet nie zauważyłam, że dostałam od nich jedną próbkę gratis Dopiero siostra mi powiedziała a mam już je dobre 2 miechy Dodali mi rozświetlający w ciemnym odcieniu i używam go na kości policzkowe jako... bronzer Super się sprawdza

Ja chyba mam podobnie jak Twój tż, bo nie lubię się opalać Chyba, że jestem zmuszona przebywać na słońcu, bo jak tylko mogę, to chowam się w cień. Lubię opaleniznę, ale w ubraniu nie da się równomiernie opalić No i chwilowo nie mam żadnego filtru
ja dostalam golden ligt rozświetlający, probowlam go nakladac jako bronzer ale cos mi nie wychodzilo, byl malo widoczny. Czym go nakladasz?

Ja slonce lubie ale nie w nadmiarze. Jesli juz to tylko na plazy, kolo domu wytrzymuje maksymalnie godzine, a wsrod ludzi nad wodą, widomo, jest inaczej, czas szybko leci. Można sie schłodzić. Ciezko sie opalam i mi potrzeba na prawde sporo czasu na ładna i ciemną opalenizne, z filtrem nawet 15stką nie opalam sie w ogole ( chociaz nie wiem jak po calym dniu, bo paru godz. nic ). ale bez filtru robię sie czerwona. Ale ramiona, rece , brzuch szybko zamieniaja mi sie z brazowy kolor z tej czerwieni, tylko taki jasny. Najgorzej nogi biale jak sciana i nie chca sie opalić ;P

A na buzie stosuje 50stke, trzeba wyleczyc przebarwienia :/

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2013-06-18 o 11:46
Stary 2013-06-18, 15:21   #2985
very niceee
Zadomowienie

Ja to jestem leniem, a po górach trzeba chodzić heh, choć mój Tż też wolałby jechać do Zakopanego niż nad morze, bo w górach oboje nigdy nie byliśmy.

Jak o podkładach mowa to może któraś z Was może polecić mi jakiś podkład do suchej skóry, najlepiej żeby miał oleistą konsystencję. Zawsze mam z tym problem, mam za suchą skórę i często robię sobie plamy, a potem muszę malować się od nowa.
Ex Au pair De
Stary 2013-06-18, 22:00   #2986
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
ja dostalam golden ligt rozświetlający, probowlam go nakladac jako bronzer ale cos mi nie wychodzilo, byl malo widoczny. Czym go nakladasz?

Ja slonce lubie ale nie w nadmiarze. Jesli juz to tylko na plazy, kolo domu wytrzymuje maksymalnie godzine, a wsrod ludzi nad wodą, widomo, jest inaczej, czas szybko leci. Można sie schłodzić. Ciezko sie opalam i mi potrzeba na prawde sporo czasu na ładna i ciemną opalenizne, z filtrem nawet 15stką nie opalam sie w ogole ( chociaz nie wiem jak po calym dniu, bo paru godz. nic ). ale bez filtru robię sie czerwona. Ale ramiona, rece , brzuch szybko zamieniaja mi sie z brazowy kolor z tej czerwieni, tylko taki jasny. Najgorzej nogi biale jak sciana i nie chca sie opalić ;P

A na buzie stosuje 50stke, trzeba wyleczyc przebarwienia :/
Ja mam tylko jeden pędzel i wszystko nakładam tym do pudru / różu Daje radę, ale muszę w końcu zainwestować w normalny do podkładu Zawsze o nim zapominam jak jestem w drogerii a tego ze strony Annabelle mnie w chwili obecnej nie stać
Ja jestem dość blada i rozświetlający Beige Medium idealnie pasuje na policzki Tylko muszę uważać, żeby nie nałożyć za dużo.

Mi najszybciej opala się dół pleców Kiedyś byłam tam dosłownie brązowa Do tej pory mam granicę z bladą du..pą a minął już rok Potem ręce, brzuch a nogi to tragedia Wiecznie blade

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Jak o podkładach mowa to może któraś z Was może polecić mi jakiś podkład do suchej skóry, najlepiej żeby miał oleistą konsystencję. Zawsze mam z tym problem, mam za suchą skórę i często robię sobie plamy, a potem muszę malować się od nowa.
Hmm, ja mam suchą skórę i używam podkład mineralny z Annabelle Minerals. Tylko że on nie ma oleistej konsystencji
Wcześniej koniecznie daję krem nawilżający, ale pomimo tego po jakiś czasie można zobaczyć pojedyncze suche skórki, ale i tak go lubię Innego nie używam a przygodę z podkładami zaczęłam w sumie niedawno
Stary 2013-06-18, 22:24   #2987
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tylko jeden pędzel i wszystko nakładam tym do pudru / różu Daje radę, ale muszę w końcu zainwestować w normalny do podkładu Zawsze o nim zapominam jak jestem w drogerii a tego ze strony Annabelle mnie w chwili obecnej nie stać
Ja jestem dość blada i rozświetlający Beige Medium idealnie pasuje na policzki Tylko muszę uważać, żeby nie nałożyć za dużo.

Mi najszybciej opala się dół pleców Kiedyś byłam tam dosłownie brązowa Do tej pory mam granicę z bladą du..pą a minął już rok Potem ręce, brzuch a nogi to tragedia Wiecznie blade

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Hmm, ja mam suchą skórę i używam podkład mineralny z Annabelle Minerals. Tylko że on nie ma oleistej konsystencji
Wcześniej koniecznie daję krem nawilżający, ale pomimo tego po jakiś czasie można zobaczyć pojedyncze suche skórki, ale i tak go lubię Innego nie używam a przygodę z podkładami zaczęłam w sumie niedawno
Ja pędzel do minerałów kupiłam od pixie za chyba 18 zl, wystawili jakieś wadliwe, co maja np. zarysowane trzonki. Opłaca się Chcialam kupic od Anabaelle ale nie mogłam się doczekać kiedy będą dostępne.

Mi tylko kryjący podkreśla skórki ale matujący już nie, chyba ze mam cos dużego, jakaś rankę to tak, ale wtedy to każdy podkład to podkreśli.
Ja przerabialam wiel podkładów i pozostaje przy mineralach, są trwalsze od wielu drogeryjnych ( procz REvlona), ale nie robią pobojowiska z cerą
Stary 2013-06-20, 18:59   #2988
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
Bedzie dobrze
Co tam u was?
Już po.
Stary 2013-06-20, 22:29   #2989
Madaaa
Zakorzenienie

szakal operacje mialas?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-21, 11:44   #2990
szakal165
Zakorzenienie

Tak. Strasznie się czuję i muszę siedzieć w domu, a umowę mam do 03.07...
Stary 2013-06-21, 22:24   #2991
Madaaa
Zakorzenienie

zycze powrotu do zdrowia i tego żeby przedłużyli ci umowe.
Stary 2013-06-22, 15:36   #2992
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Tak. Strasznie się czuję i muszę siedzieć w domu, a umowę mam do 03.07...
Zdrowka
Stary 2013-07-12, 19:16   #2993
evelineau
Zakorzenienie

Gdzie jesteście
Stary 2013-07-14, 11:16   #2994
very niceee
Zadomowienie

Melduję się Są wakacje, więc pewnie dziewczyny gdzieś wypoczywają. Mój urlop dopiero w sierpniu, już odliczam dni.
Ex Au pair De
Stary 2013-07-14, 21:04   #2995
Madaaa
Zakorzenienie

hey
Stary 2013-07-15, 19:33   #2996
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
zycze powrotu do zdrowia i tego żeby przedłużyli ci umowe.
cóż, mam do końca września
Stary 2013-07-18, 10:00   #2997
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
cóż, mam do końca września
Stary 2013-07-22, 12:16   #2998
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

AW: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

A mi neta odcieli i w sobote sciagnelam sobie pakiet na telefon bo chyba nigdy nie doczekam sie nowego internetu a zamowilam go na poczatku lipca :banghead:

Ja niestety nigdzie nie wyjechalam ale duzo czasu spedzam ze znajomymi wiec nie narzekam
Stary 2013-09-29, 15:36   #2999
Madaaa
Zakorzenienie

Co slychać?
Stary 2013-09-29, 16:14   #3000
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

W koncu ktos sie odezwal U mnie dobrze Ostatnio zabiegana jestem i sie juz tak nie nudze jak kiedys Uwielbiam to Oczywiscie w tym czasie nie obylo sie bez komentarzy na temat mojego mlodego wygladu

A u Ciebie?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości