|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 53 :-)
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Już wróciłam
![]() Mieliśmy dwie stypy i muszę powiedzieć, że świetnie sobie dałam radę Mam nadzieję, że szef siedział do góry i podglądał mnie cały czas bo jestem dzisiaj z siebie mega zadowolona![]() Obsługiwałam też pijalnię dzisiaj i panowie są bardzo mili Dostałam swój pierwszy napiwek w tej pracy 2 zł![]() Dziękuję Wam kochane za wszystkie miłe słowa i gratulacje Jesteście nieocenioneJedyna rzecz, która mnie narazie denerwuje to, że przychodzę i nie wiem nawet do której godziny będę... Dzisiaj byłam od 12 i o 16 przyszedł szef, że mogę iść do domu a jutro mam przyjść na 10 Mam nadzieję, że jakoś się to unormuje![]() Gwizdaku straaaasznie się cieszę, że wracasz do pracy i że mała Mrówcia daje radę Dobrze, że zdecydowałaś się na nianię bo w żłobku nie było by Ci tak łatwo jej zostawiać pewnie No a teraz ma kogoś kto poświęca jej 100% uwagi i nie ma się o co martwićNo i oczywiście Najce gratuluję cudownych zaręczyn
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze szef zadowolony, gratuluje napiwku i za umowe
|
|
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślicie, że jak pojawiło się jakieś ogłoszenie do sklepu w galerii to mam wysłać CV czy narazie sobie odpuścić i zobaczyć jak to będzie z tą restauracją
?---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
Lokal jest na dole a do góry mamy taką salę, szatnie, pralnie i szef ma swój pokój z kanapą, tv i całym monitoringiem Także TAK chciałabym, żeby mnie podglądał i widział jaka jestem czadowa![]()
|
|
|
|
|
#2975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo do góry to mozna wejsc co najwyzej lub spojrzec nie to zebym sie czepiala ale w ogole nie moglam zrozumiec tego zdania ![]() zbieram sie na pociag do stolicy
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
zrobilam caly towar
moja noga jest 10x większa i woła o pomoc tz juz mi szykuje miske z mydlinami do moczenia nóg i altacet do nasmarowania zobaczymy jak to bedzie ale mega sie napracowałam dzisiaj i obciązyłam tę noge no ale coz praca to praca trza robić ![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- jeszcze 5 min i koncze prace odezwe sie z domu
|
#2977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że z napiwkami cienko póki co, bo ja zwykle z napiwków "żyłam", a wypłaty odkładałam. napiwki to było drugie tyle na dobrą sprawę i szkoda wielka, że nie masz umowy. jak ja pracowałam bez umowy, to dostawałam dniówki. nie zgodziłabym się na tygodniówki czy miesięczne pensje bez umowy, bo jeszcze by mnie ocyganili i by się okazało, że pracowałam za darmo tak więc walcz o umowę a CV co Ci szkodzi wysłać? jak się odezwą, będziesz się martwić Cytat:
![]() Zaręczynowy dół przybył i nie tylko - ogólnie taki przyszłościowy dół mnie naszedł. bu.
|
||
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później goście się rozliczają z szefem i z tego nie ma napiwków... Dzisiaj 2 zł dostałam od pijaczków Także nie wiem jak to jest... Zobaczymy później Umowę mam dostać nie dłużej niż do 3 miesięcy wkurzające jest to, że teraz mimo tego, że mam płacone jestem cały czas na próbie i w każdej chwili mogą mi podziękować:/ dlatego wypruwam sobie flaki i nawet minutę nie odpoczywam... Pomijając to, że nawet nie piję i nie jem Także przerąbane... Ale ja nie umiem walczyć o swoje Przynajmniej nie na początku...
|
|
|
|
|
#2979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie ![]() Zdarza mi się średnio raz na kilka miesięcy zjeść jak mam ochotę na "syf" ![]() Cytat:
"lubię być podglądana" ![]() Jestem dzisiaj wyrąbana uczyłam się do 3 w nocy. Położyłam się spać, jak już zupełnie nie kontaktowałam i nie mogłam zasnąć. Na 10 poszłam na uczelnię, bo chciałam zaliczyć nieobecność na ćwiczeniach i koło z innego przedmiotu- nie zaliczyłam, bo nie było prowadzących- będą jutro rano. Jutro mam ponoć też final battle z profesorem od patomorfologii, ale to nic pewnego, bo miał nas pytać w zeszłym tygodniu- nie pytał, potem stwierdził, że w tym czwartek i piątek i dzisiaj np. nie przyszedł wcale na uczelnię....W każdym razie, jak się okazało, że nie ma nikogo u kogo mogę cokolwiek zaliczyć- poszłam do kliniki chirurgii, bo za godzinę miałam mieć ćwiczenia. Był ruch więc od razu stanęłam przy stole operacyjnym i stałam tak....bite 4 h ![]() Przy okazji się nawdychałam izofluranu (do znieczulenia wziewnego), bo ktoś zarąbał uszczelkę z aparatu i połowa waliła na salę i się tak truliśmy te 4 godziny. Ale zabiegi były faaaajne przy wyjmowaniu kamieni z pęcherza dalmatyńczyka, śmialiśmy się, że można z nich zrobić bransoletkę, bo tyle ich było, wszystkie jednakowej wielkości i takie ładniusie ![]() No a poza tym atmosfera w tej klinice jest zawsze fajna. Burdelowa, bo wszyscy wszystko chcą i jest tam masa ludzi, ale przynajmniej zawsze jest poczucie humoru i prowadzący poza jedną babką są mili.
|
|
#2980 |
|
Zakorzenienie
|
żuczku, szczerze mówiąc, to nie brzmi ciekawie... miły szef to jedno, ale kurde, napiwki są ważne, niezależnie czy dzielone na kilka dziewczyn, czy tylko dla Ciebie (choć ja zdecydowanie preferuję dla siebie - to, co uzbierałam, dostałam JA w podzięce za pracę, swoją drogą m.in. dlatego kelnerka zarabia mniej niż kucharz czy barman - bo ma ciągle napiwki).
brak umowy też mi średnio wygląda... składaj do tego sklepu, może się uda Stygmatek, ale dzień a tekst o ładnych kamieniach z pęcherza mnie powalił - ja Twojej i Med fascynacji takimi sprawami biologicznymi nie pojmę chyba nigdy
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, to ja Ci pokażę....
czy nie wyglądają jak koraliki, z których się robi biżuterię? ![]() Takie sam miał w cewce (czyli w siusiaku) tylko trochę mniejsze...
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wróciłam z zajęć dostałam 4 za prowadzenie zajęć Jutro muszę jechać podpić legitymację.jem pierogi z mięsem
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatek, już nie macie czemu zdjęć robić
? Zuken, a może podejdziesz do szefa i poprosisz go żeby do czasu aż nie dostaniesz umowy do ręki żeby wypłacał Ci kasę codziennie/raz w tygodniu? Zawsze będziesz mniej stratna w razie W. |
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, pierogi z mięsem.. Nie lubię ;P i gratuluję 4
|
|
|
|
#2987 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Naj miało być podbić
dziękuję
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, czyżbyś miała słaby żołądek?
Takie kamyczki to nic w poróbnaniu do np. baluta
|
|
|
|
#2990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko ja póki co widzę to bardzo dobrze... Większość z ekipy pracuje tam po kikla-kilkanaście lat Przede mną była dziewczyna też na próbę ale na coś tam zachorowała i musiała zrezygnować... Kasę jej wypłacił za te dni co była bo akurat byłam przy tym. O to czy mi zapłaci to się akurat nie martwię Nie chcę też mieć póki co jakiś "wymagań" bo zgodziłam się na takie a nie inne warunki... Dostaję 7 zł na godzinę a jak już wszystkiego się nauczę to 8. Wydaje mi się, że nie jest źle... A wy co myślicie? Wkurza mnie tylko fakt, że codziennie jak przychodzę to nie wiem na ile czasu i nie wiem co z następnym dniem... No i to, że umowę dostanę może za 3 miesiące dopiero a do tego czasu będę czuła się "pod lupą" i będę robić za 3 aż wkońcu się wykończę chyba No ale wydaje mi się, że po prostu muszę to "przejść" i później będzie już lepiej
|
||
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Choji ja sobie zrobiłam na pamiątkę, bo rzadko się zdarza, wyjąć tyle kamieni z jednego pęcherza, o takim kształcie i w dodatku, żeby wszystkie były jednakowe
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken może powiedz,że chciałabyś wiedzieć ile pracujesz bo wolałabyś wiedzieć od której do której
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
koniec pracy na dziś
![]() co u Was? Edytowane przez frezyjka85 Czas edycji: 2012-03-29 o 20:50 |
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
ooo w końcu ktoś przyszedł tu pogadać
Czuję się samotnie na wątku buuu.jak Ci minął dzień Frezi ?
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję - w porządku właściwie to cały dzień robiłam paznokcie, więc nie bardzo jest o czy opowiadać ![]() ale tęsknię za mężem i Fauderkiem, więc już jutro po pracy do nich pędzę |
|
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Naj nie smuć się
Jutro będzie lepiej![]() no wszystkie albo milczą albo pouciekały widziałam zdjęcie Twoje Męża i Fauderka genialne
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-03-29 o 20:54 |
|
|
|
#2998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głupio mi![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
?Nie smutaj |
||
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Zuken wymagania to jakbyś podwyżki chciała, a tu chodzi o grafik
w końcu możesz mieć jakieś zajęcia poza pracą
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ba, że tak zrobiłam sobie wieczór kosmetyczny i nie robię nic ambitnego, a jak człowiek nie ma co robić, to analizuje i mi się poanalizowało
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Jesteście nieocenione
Mam nadzieję, że jakoś się to unormuje
No a teraz ma kogoś kto poświęca jej 100% uwagi i nie ma się o co martwić
za umowe
moja noga jest 10x większa i woła o pomoc tz juz mi szykuje miske z mydlinami do moczenia nóg i altacet do nasmarowania zobaczymy jak to bedzie ale mega sie napracowałam dzisiaj i obciązyłam tę noge no ale coz praca to praca trza robić 
i nie tylko - ogólnie taki przyszłościowy dół mnie naszedł. 

Przynajmniej nie na początku...