|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak ten czas szybko leci już dwa latka mają dzieci III-IV 2010
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ze spaniem musisz przecierpieć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzisiaj kupilam i truskawki i czereśnie, a udało mi się kupić przepyszne. Bo same wiecie jak za każdym razem u kogo innego kupuję to różnie można trafić A to ciasto można zamiast z rabarbarem zrobić z wiśniami(mam zamrożone) w sumie myślałam o drozdzówce z kruszoną, ale może zmienię plan ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Pop - ja na spanie nie narzekam bo 8 to naprawdę dobry wynik
Dobrze że serduszko Oliwki ma się dobrze. Niestety nie zawsze dzieciaki chcą współpracować przy badaniu i to jest niefajne bo nie można zbadać dobrze i do końca. Trzymam kciuki żeby u Nataszki było równie dobrze ![]() Monka - w temacie zakupów przed dniem zamkniętych sklepów ośmielę się nie zgodzić. Ja codziennie robię jakieś zakupy, większe lub mniejsze. Czasem wysyłam Tża po ciężkie i duże. Codziennie widzę też stan ilości ludzi w sklepach (duże osiedle i dużo ludzi). Normalnie, nawet w piątek, w piekarni np. w okolicach południa jest zupełny spokój i ludzie wchodzą i wychodzą, kupują pojedyncze bułki albo chlebek i finito. Dzisiaj kolejka do drzwi i 2-3 bochenki chleba + bułki + ciasto (tylko jutro jest zamknięte). W Biedronie to samo, ludzie się przepychają pełnymi wózkami, brakuje koszyków i jak zwykle wystarczą 2 otwarte kasy to dzisiaj były 4. Do mięsnego nie da się wejść a w normalną środę to jest pustka mimo że towar świeży. Przepraszam ale wszyscy ci ludzie nie wyjeżdżają i nie organizują przyjęć dla całych rodzin. W piątek znowu będą robili równie wielkie zakupy bo to przecież będzie po całym dniu zamkniętym i przed weekendem ![]()
#2973 | |||
Zakorzenienie
|
Izz, drcron, jestem żyję, mam się dobrze
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() sara, my mamy tableta go clever i polecam ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- w lidlu kupiłam młodej buciki te wodne-na gołą stopę wcisnęłam i jakoś weszło. Bo w następną sobotę jedziemy nad morze ![]() I też się zaczajałam na te kiecki ale jak zobaczyłam rozmiar "s" to mnie śmiech ogarnął ![]() A w sobotę idziemy na wesele, a gówniarz się cos pochorował (na razie katarek i pokasłuje), mam nadzieję, że wydobrzeje na tyle żeby do babci na służbę iść ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki rozmiar bucików kupiłaś ? U nas zostały tylko 22 i 28 a reszta duże. Lenka wydobrzeje i się pobawicie ![]()
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Monka - Nie potrafię spać w dzień.
Mam nadzieję że Twój TZ dalej podczytuje i przeczyta to co powinien. Darusia - bardzo ładny prezent. Co do zakupów to jest to logiczne że nawet przed jednym dniem jest więcej ludzi w sklepach. Jest tak że nie wszyscy codziennie chodzą do sklepu ale gdy jest wolny dzień to normalne że dzień wcześniej ilość ludzi się kumuluje. Dodatkowo w dni wolne przyjmujemy gości albo w gości jedziemy. Więc też chcemy mieć więcej w lodówkach. I trzeba pamiętać o tym że większy ruch w sklepach to lepiej dla naszej gospodarki. Więc niech ludzie kupują jak mają za co i najlepiej polskie produkty. ![]() U mnie TZ jutro wraz z Oliwką jedzie do siebie pod Kielce a ja zostaję z Nataszą. Mają wrócić w piątek wieczorem.
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie umiałam odsypiać w dzień, no ale jak się nauczyłam, to teraz ciężko przestać ![]() ![]() Evitka no wkońcu się odezwałaś kobieto ![]() Ja mojemu tych do pływania nie kupiłam. Ma Crossy czy jak to się pisze. One w razie jak z nogi spadną to będą pływały(tak mi się zdaje ![]() ![]() ![]() Idę spać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Madzia- dokładnie jadą do babci. Wczoraj Wujek rozmawiał przez telefon ze swoja mama i ta się pytała czy Oliwkaprzyjedzie. On odpowiedział ze nie a ja jeszcze z boku dodalam ze jak matka jest niemile widziana w tej rodzinie to dzieci tez nie bedą tam jeździły.
A tak naprawdę to Tz musi paszport nowy zrobić a tam jest zameldowany wiec w piątek planuje to załatwić. Chciał abyśmy wszyscy jechali ale ja nie chce. ZNatasza to cała wyprawa. Tutaj wszystko mam poukładane i pod ręką. No i nie mam ochoty na spotkania rodzinne.
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
U mnie w sklepach puchy , normalnie ludzie kupują, pewnie wiekszosc w robocie i potem bedzie wiekszy ruch. Polacy lubia biesiadowac, wiec co sie dziwic. Wieci jak to czasem jest, jak się kończy to wszystko na raz haha . Mi tam tłumy nie przeszkadzają no chyba ze mam chujowo humor. Niech jedzą jak najwiecej oby nie wyrzucali.
Iza ehhh ciasta, ciastek nie kupiłam przypomnialas mi , szlag by to ![]() 2-3 bochenki chleba to dużo, jak dla mnie, ale jak ktoś ma duża rodzine , bochenek na kolacje pójdzie , rono kolejny a wieczorem np jeden do grila czy kolacje, to już się nie wydaje tak dużo, zważywszy ze sklep jutro zamknięty. Ejjj no przecie mój tz CZUB je tyle chleba, od rana do wieczora cud ze z ciastem go nie je. O. Wystarczy ze masz 2 dużych chłopów w domu i bochenek złamany. Pop to się naucz, lepiej byś się czuła , zaslon rolety zamknij oczy i sama padniesz ![]() Godzinke przespalam i mnie obudzili, mały dalej kima. Aż mi lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dokładnie to którego tego tableta masz? lepiej kupić 7 czy 10 cali?
![]() |
#2980 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymam kciuki za serduszka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() byłam w sklepie, nie było tak źle, co prawda więcej kas otwartych, ale się nie nastałam ![]() madzia też tak mam, że jak mała śpi to sama mam ochotę spać. jak szybko obiad zrobię to się kładę ![]()
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
Iza zapomniałam ci odpisać, ostatnio ciasto robiłam z 1,5 porcji na blaszke mniej więcej 20x30, a jak większa jest to podwójna porcja
![]() |
#2982 |
Wtajemniczenie
|
chciałam wam jeszcze pokazać jak Amelka z Zosią sie ładnie razem bawią. pierwsze dwa zdjęcia są zrobione po 5 minutowej nieobecności ich w pokoju.
Zamknęły się w łazience i przy zgaszonym świetle się bawiły ![]() ostatnia fotka jest z zeszłego tygodnia, też podczas wspólnych zabaw ![]()
#2983 |
Zakorzenienie
|
To się dziewczyny ubawiły
![]() Cóż to za mazidło poprawiające urodę ? Mam nadzieję ze wszystkie sprzęty do ostrzejszego mycia łazienki i ubikacji macie pochwane wysoko
#2984 |
Zakorzenienie
|
Minka hehe ehhh no to klops hehe kowa fajny mam słownik nie ma co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny praca do mnie dzis sama zadzwoniła!!!!!!
![]() ![]() Już starciłam nadzieję ze na sezon cos znajdę a tu dzwonia z takiego dużego ośrodka że na przedszkolanke potrzebują bo tamta zrezygnowała!! od 10-17 niedziele wolne! i Urzad pracy dokłada cos do dojazdów!!! ![]() ![]() moze Michasia bedzie miała swój pokoik na zimę!! ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() jakie agentki ![]() pop ja tez trzymam kciuki za Nataszke ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Zakorzenienie
|
Minka haha ja cię pierdzielu hahaha super fotki.
Ty no ciekawe jak mu to przetlumaczy hehe jeszcze mi jakiegoś grubego wibratora przyniesie zamiast bransoletki hehe będę kwiczec i ryczec hehe Madzi gratulacje , super. Musze sobie auto poprawianie w tele wyłączyć bo nie wylapuje wszystkiego a potem cuda wychodzą jak pisze hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się zajęłam poszukiwaniami na pełny etat i dalej wielka dupa ![]()
![]() |
#2989 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywiście ![]() ![]() dziewczyny już nie miały takich słodkich minek jak je gąbką szorowałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nataszka do kosza poszły majtki bo strach było to do pralki wrzucić ![]()
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
ale na pełny etat tez mam podania poskładane... tylko trzeba czekac
![]()
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Minką- padlam. Szkoda ze ktoś wam nie zrobił zdjęcia. Wasze miny bazcenne.
![]() Madziwina-gratuluje ![]()
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi chodzi o to że poświęcam na szukanie kilka godzin dziennie (stąd pełny etat), łącznie z osobistym doręczaniem CV. Komputerek i drukarka na stałe włączone. Już mi niedobrze od ciągłego "gładzenia" tego samego dokumentu
Żmijka najsłodsza Edytowane przez izazula Czas edycji: 2012-06-06 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dzis dostalam druk e112-s2 ze pokryja porod i leczenie w polsce z nhs ![]() ![]() Ala po dwoch nocach zakumala ze nie dostanie smoczka , ktory sama wyrzucila do kosza , zastapilam go lampka z projektorem ktora gra rozne melodie (kiedys to byla jej karuzela do lozeczka ), Butle ostawilam jej ponad rok temu, ma tylko nikapek do spania z piciem (cherbatka -ktora tez musze zastapic woda ze wzg na zeby ), bo na kolacje je kaszke z platkami
![]() |
#2994 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() witam z hiszpanii oprocz tego,ze jest cudownie krajobrazy przeprze,morze przeprze.pogoda super to bylo ostatnio strasznie danielek znisl lot superowo,po przyjezdzie od razy wladowal dupke do basenu,dzien pozniej poszlismy na miasto i na lody zaczal kaslac,doszla w nocy goraczka,poszlismy do lekarza i od razuskierowali nas do szpitala,mial na szyjce i twarzy czerwone kropeczki,w szpitalu przeswietlenie pluc i mnostwo badan z wkuwaniem sie od razu podali mu tlen powiedzieli ze cos jest na plucu i chyba to jakas przewlekla sprawa nie dokonczone leczenie czy cos takiego,od niedzieli lezal pod kroplowka non stop,antybiotyk i tlen w masce,masakra ma cale raczki poklute ale o dziwo swietnie sobie poradzil grzecznie dawal sie badac i inhalowac tylko plakal przy antybiotyku i pobieraniu krwi,dzisiaj wreszcie moglismy go zabarac do domu ![]() mam nadzieje ze to cholerstwo nie wroci,ale po kilku dniach lezenia w jednym lozku dzisiaj jakby go ze smyczy spuscili,az skakal do gory jak wychodzil,tak sie ciesze ze nie macie pojecia a przez te kilka dni juz wiele mysli mi chodzilo po glowie co to moze byc ![]() mam nadzieje ze to juz za nami i bedzie mogl sie cieszyc teraz tylko zabawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A po drugie to zgadzam się w kwestii spania ![]() ![]() Albo pisząc o drzemkach w ciągu dnia (łobuzy jedne) ![]() Właśnie też miałam pisać, ze chłop będzie miał zagwostkę ![]() Nie ma sumienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ładnie się wami zajęli - gruntownie przebadali i w ogóle ![]() No to teraz już musi być lepiej ![]() A ja muszę odwołać przedszkole - Ola mi się rozchorowała ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
ja się będę pastwić nad PoP z tym spaniem
![]() ![]() dziewczyny oglądające You Can Dance-ta Ania, która jest w dzisiejszym finale pochodzi z miejscowości 15 km od Konina ![]() http://www.konin.lm.pl/aktualnosci/i...szyscy_na_anie
http://lb4f.lilypie.com/WKoyp2.png Edytowane przez mrowak Czas edycji: 2012-06-06 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Mrowka- i tak Cię lubię. Zapomniałeś jeszcze wspomnieć jak to wy by tacie na diecie matek karmiacych a ja popijalam winno i sery pleśni we zajadalam.
Catro- dzięki za zrozumienie. Mam nadzieje ze wszysto z Natasza skończy się dobrze. Tylko czy mogę liczyć na to ze po raz drugi będę miała tyle szczęścia. Wiesz dobrze jak to jest mieć takie zagrożone dziecko. Tylkooliwka- naprawdę ekstremalne wakacje macie. Mam nadzieje ze teraz juz będzie tylko nudny wypoczynek.
#2999 | |||||||||
Zakorzenienie
|
darusia, ładny prezencik ci małż zrobił
![]() popik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() no to pięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() izz ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.