|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Dzień dobry
Wczoraj zmarł wujek T. ![]() ![]() ![]() ![]() nie ma sił Was nadrobić, przepraszam z weselszych rzeczy: ściany naszego pięterka powoli pną się do góry... |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Hejo!!!
![]() i w końcu u ja sie doczekałam ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj mamy 100 dni do ślubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i Koziczka tez ![]() ![]() ciarki mnie przeszły jak o tym pomyslałam ![]() wczoraj o polnocy z tz wypilismy litra pinakolady ![]() ![]() ![]()
#2973 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, będziecie miec własne gniazdko Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-05-03 o 10:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję Wam DDŚ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
Ja tylko chciałam się z wami przywitać. Przez to że tyle ludzi nam odmawia (głównie z rodziny TZ), mój zły humor odbił się na moim TZ. Biedny....normalnie straszna dla niego byłam przez te ostatnie dni.
Spontanicznie postanowilisly jutro wyjechac w góry ze znajomymi do niedzieli. Mam nadzieje, że się troszkę odstresujemy i będzie git. Gratuluję za piękne kolczyki Marylko ślicznie wyglądasz mi się wszystko podoba i fryzurka i makijaż, ja tam nie widzę niestaranności przynajmniej na zdjęciach, no ale ja jestem tylko laikiem ![]()
Razem: 9 czerwca 2004 ![]() Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane ![]() Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() Wczoraj TZ zmusil mnie do pojscia spac o 23 ![]() ![]() Jedziemy dzis nad wode ![]() ![]()
![]() |
#2977 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
odstresujcie się i będzie na pewno lepiej ![]() Byłam na mszy i śpiewały dziewczyny które będą u mnie na ślubie ![]() ![]() PS. Tak teraz przeczytałam nt Marylki- Nimfa i stwierdziłam że już wiem z kim kojarzę Marylkę ![]() ![]()
![]() |
#2978 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas też dziś 100 dni! Czarnooka_Paula, ona8686, czekam na Wasze zestawienia, swoje zaraz ogarnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() klaudusk_a a w avatarku Twoja Zuzia? Śliczna ![]() Czy ktoś wie z jakich kwiatków jest bukiet tej pmki? http://www.youtube.com/watch?v=W3dP2...feature=fvwrel Jak zobaczyłam jej grzywkę podczas przysięgi to jestem utwierdzona w tym, że chcę mieć włosy zaczesane do góry, bez grzywki... ![]()
![]() |
#2980 |
Konto usunięte
|
witam
![]() wczoraj nie zawitałam na wizaż bo cały dzien byłam w pracy poza tym miałąm ciezki dzien. ![]() dzisiaj czeka mnie koszenie trawy bo wieczorem grill ![]() miłego dnia wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- fablous zaj ebiste te kolczyki love :P ![]() micia kicia ciesze sie razem z Toba z zareczyn i sparaw załatwionych brawo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() No na Śląsku tak się robi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Dzień dobry ![]() Wczoraj z TŻ zaliczyliśmy kolejnego grilla mniam mniam się najadłam, potem mnie brzuch bolał.. Chyba dzidzi steki nie smakowały ![]() Zaraz się ogarniam i jedziemy rowerami nad zalew ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2982 |
Konto usunięte
|
audrey śliczna bizu
![]() Marylko włosy baardzo mi sie podobaja makijaż pasuje do ciebie i by był świetny gdyby te powieki były b starannie zrobione,moze być to delikatny cien ale ten mi sie nie podoba moze inny ale tez jasny? reszta makijarzu jest b ładna ![]() dziewczyny czy byłyscie kiedys na makijażu w duglasie ?nie wiem czy dobrze to napisałam ![]() bo mi laska zaproponowała ze mi zrobi tam za darmo robia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z moim zestawieniem będzie kiepsko... bo nic nie mam spisane ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-05-03 o 10:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zadomowienie
|
Bylismy wczoraj z TZ na pierwszej lekcji tanca. Bylo super
![]() ![]() Gratuluje dziewczyny DDŚ ![]() ![]() ps. Jak wam sie hymn Euro 2012 podoba? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję studniówek ![]() ![]() Ode mnie tylko tyle: ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | |||||
Zakorzenienie
|
audrey piękna biżuteria!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety ten hymn dopełni porażkę organizacyjną na całej linii, szkoda, że się zbłaźnimy ![]() Gratuluję dziewczynom 100-dniówkowym ![]() Dzisiaj jedziemy na grilla. Czwartego już w ten długi weekend ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Rozeznanie
|
Zestawienie na 100 dni do ślubu
11 sierpnia 2012 16.00 Motyw przewodni: fiolet i motylki Kościół: Kościół Matko Bożej Szkaplerznej w Studzienicznej k/Augustowa Sala: Hotel Warszawa SPA&Resort w Augustowie www.hotelwarszawa.pl Zespół: EveRest http://everestband.com.pl/ Fotograf: Maciek Dworzański http://maciejdworzanski.com.pl/ Kamerzysta: http://www.fotoartwideo.pl/ Obrączki: Złoty Skorpion Transport dla gości: Necko Augustów Transport Pary Młodej: samochód Taty Suknia ślubna: Pronovias model Maresme (bez kwiatka na dekolcie) Bielizna: Triumph Buty: bialebuty.pl Paznokcie, ogólne rozpieszczanie ciała: http://laperla.bialystok.pl Księga gości: Angel Art Studio Zaproszenia: M-art Storczyki do ozdoby samochodu, motylki na tort: e-bay Nauki przedmałżeńskie zaliczone Menu Do załatwienia: - ubrac Pana Młodego - poradnia rodzinna - nauka tańca!!! - biżuteria, welon, pończochy, podwiązka - próbna fryzura - próbny makijaż - zakupić klatkę na koperty, płatki luzem (fioletowe i białe) i w tubach, migdały - wszystkie dokumenty, protokół |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
znalazlam fajny strapless na asosie - mam wrazenie ze wlasnie tego szukam
![]() ![]() http://www.asos.com/Wonderbra/Wonder...rt=3&clr=Ivory
![]() |
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | ||
Zakorzenienie
|
![]() a ja wam powiem, że wczoraj spędziłam pierwszą cudowną noc w naszym wspólnym mieszkanku. Niestety dzisiaj o 10.00 rozpoczęły się obchody święta 3 maja i na rynek (minusy mieszkania na ścisłej starówce) wjechały konie, żołnierze i orkiestra garnizonowa. Wiec trzeba było się zwlec z łóżka. Teraz jestem już w domku u siebie i próbuję ogarnąć kaca. Cholera, mam tyle rzeczy do roboty. W sobotę wyjeżdżam, najpierw na wesele potem od razu do Krakowa, a weny do działania brak. Nawet nie wybrałam jeszcze kiecy na to wesele. Mam iść w pomarańczowej sukience asosa czy granatowej? Wciecie jaki przypał??? Wczoraj około 22.00 (byłam już lekko wstawiona) dzwoni do mnie siostra mojej babci (lat 80), chciała podziękować za zaproszenie i mówi..."tylko mam takie małe sprostowanie, bo ja nie nazywam się Anna Kowalska tylko Anna Iksińska". A mi kopara opadła, bo zapomniałam że ta ciotka nosi cały czas nazwisko panieńskie, bo nie wyszła za mąż. Było mi tak głupio i nie wiedziałam jak ją przeprosić, że na zaproszeniu wpisałam ją z zupełnie innym nazwiskiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
fablous, no ona jest fajna, ale może za fajna bo z tyłu ma dekolt do tyłka. Złapałam nitką, żeby się nie rozłaziło ale i tak jest efekt, jakbym miała ogromny dekolt na plecach. Nie wiem czy na weselu czułabym się w niej komfortowo. Nie chciałam tez wywalać kasy na nową sukienkę i teraz jestem skazana na kombinowanie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Zakorzenienie
|
Marylko strasznie podoba mi się Twój makijaż i fryzura, wszystko ze sobą współgra
![]() Nena mnie się bardzo podoba ta granatowa sukienka ![]() ![]() Napisałam 2 strony mgr i skończyła mi się wena ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
Relacja ze ślubu Ewusi_marchew 2 maja 16:00 Dzień zapowiadał się słonecznie, ale o 15:00 nadciągnęła burza z piorunami i silny deszcz. Na szczęście kiedy Młodzi przyjechali do kościoła padał już tylko niewielki deszczyk. Goście czekali na Państwa Młodych przed kościołem. Według mnie wyglądali dokładnie tak jak Ewusia zaplanowała. ![]() ![]() Młodzi weszli do kościoła pierwsi, za nimi świadkowie i goście. Kościół sam w sobie jest bardzo ładny, od sufitu na boki szły kolorowe wstęgi, robiło to fajny efekt ![]() Msza przed przysięgą minęła mi bardzo szybko. Ciekawe jak Ewusi? ![]() ![]() Na końcu nowi małżonkowie poszli podpisać dokumenty, a część gości wyszła już z kościoła. W tym znajomi szykujący dla nich tuby. Postawili w gotowości fotografa i czekaliśmy aż wyjdą. Tuby wytrzeliły z hukiem, efekt był super! Ten huk fajnie pasował do momentu wyjścia. Posypały się kwiatki, a później grosiki. Ewusia trzymała kasę ![]() ![]() ![]() Cała msza trwała standardowo jakieś 45 min, a mi to tak szybko zleciało... Taką mam refleksję, że ilość przygotowań do ślubu jest niewspółmierna do długości chwili jaką jest przysięga. Ta chwila powinna trwać i trwać i trwaaaaaaać ![]()
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomarańczowa, też ładna, tylko na wesele to mi się ona nie widzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.