|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Zadomowienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część III
Martuszka cieszę się,że moja obecność tu kogoś cieszy
![]()
#2972 |
Wtajemniczenie
|
Bottega może kaszę gryczaną jedz na obiad zamiast makaronu czy ryżu? Zamiast czekolady, to znacznie lepiej po prostu kakao.
Co do miłości, no to się trafia ![]() Suzzi a to jak będziesz jeść to spoko ![]() ![]()
#2973 |
Zadomowienie
|
Martuszka no oby
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Baleronku Nie będę nic pisać ![]() ![]() ![]()
#2974 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: żebyś ty widziała muły mojej mamy, rok w piekarni robiła
![]() powiem wam, że co innego pierścionek w katalogu, co innego w gablocie, a co innego na palcu *-*...
![]() |
#2975 |
Wtajemniczenie
|
Thenerd oj pierścionki zaręczynowe są piękne
![]() ![]()
#2976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kup sobie MAGNEZ ze zdrovitu taki do rozpuszczania w wodzie jedna tabletka - dzienna porcja napój smaczny - mąż pije ![]() nie kupiłam butów ![]() przestały mi się podobać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Rozeznanie
|
Suzzi z całego serca CI kibicuję - jedź zdrowo i duuuużo ruchu, to wyjdzie dzidzusiowi tylko na plus
![]() ![]() Agus malinki mniam m ![]() ![]() Darialex nie dziwię się, że nie możesz się doczekać heh zabawa ze mną i Medzią jest BEZCENNA ![]() ![]() Daria dla mnie język niemiecki to kosmos - zdradzę Ci mój sekret, po prostu nigdy mi się nie podobał i dlatego uczyć mi się go nie chciało ![]() ![]() Bottego błagam Cię, jak Tobie się nie chce budować po raz drugi nowego szczęśliwego związku to co mają powiedzieć Ci wszyscy "starzy" ludzie heh np. tacy jak ja ![]() ![]() natalis dobrze, że jesteś ![]() Turkusik posklejamy Ci serduszko ![]() Puchatku what the fuck ![]() ![]() Thenerd pierścionek zaręczynowy powiadasz ![]() ![]() ![]() OMG ale mnie chęć naszła na ogórki konserwowe - zabiłabym za nie a w domu nie ma... do sklepu daleko... eh no, że to musiało się akurat teraz przydarzyć ![]() ![]() sporo_za_duzo witaj ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
Wyrafinowana Dziubdziulku jednak w czwartek o 17 mam wizytę,więc wcześniej poznamy płeć jeśli w ogóle tej szarlatance uda się ją dostrzec
![]() ![]() Chodź do mnie ja mam ogórki konserwowe,kwaszone i gruszki w occie.. I wsio mojej roboty ![]()
#2979 |
Raczkowanie
|
[/B]]Bottega[/B] wiem wiem, ja wszystko wiem Serdeńko :P Poprawię się niebawem
![]() Co do szczęśliwej miłości to chyba istnieje - w wenezuelskim serialu :P (no i ostatnio u Soldusa) a tak serio to całkiem możliwe - ale ja tego nie potwierdzę ![]() suzzi będzie dziewczynka ![]() ![]() natalis trzymkaj się dzielnie ![]() turkus własnie kochana, co z Tobą?? Miałaś o randkach napisać, a tu się dramat kroi ja widzę ![]() puchatku najgorzej to sobie raz pozwolić, bo potem to już reakcja łańcuchowa.... Ja muszę się znów w chrom zaopatrzyć bo czuję, że nie pociągnę bez niego dalej ![]() szczurku nakręcasz mnie do SAMOmotywacji - dziękuję ![]() ![]() ![]() wyrafinowany nooo Niemcy dają radę nie powiem, tylko czemu mi przy nich drętwieje język ??? ![]() ![]() ![]() Dziewczyny Jeżuniuuuuuuuuuuuuuuu ja chce w końcu schudnąć no!!! Mam jakieś zniżki ze szkoły na fitness karty tu więc sobie coś poszukam bo inaczej to normalnie nie wiem ![]() ![]() ![]() ![]()
start 75kg (16.04.2012) ![]() ![]() aktualnie: 69 cel I 69 - OSIĄGNIĘTY!!!! cel II 65 cel III 60 cel IV 55 ![]() Nigdy nie rezygnuj z celu, tylko dlatego, że jego realizacja zajmie Ci dużo czasu. CZAS I TAK UPŁYNIE.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Zadomowienie
|
Darialex Co ja bym Kochana dała żebyście Wy mi tą córę wykrakały,ajć
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- idę pcia dobranoc moje Kochane ![]()
#2981 |
Rozeznanie
|
Suzzi śpijcie spokojnie Ty + no właśnie córeczka/synuś... Jestem za córeczką i też będę Ci to krakać
![]() Darialex spokojnie to dopiero pierwszy dzień z nowymi ludźmi... Wszystko w swoim czasie Bejbe ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Wtajemniczenie
|
Wyrafinowana: noooo, jest jeden, który jest absolutnym TYM, ale wykracza poza nasze zdolności finansowe i generalnie reszta, jaka mi się podoba jest za 600-900zł, więc aż tak źle nie jest..
![]() http://wkruk.pl/product-pol-2308201-PIERSCIONEK.html darialex: serdeńko się przyjmuje, co? ![]()
![]() |
#2983 |
Rozeznanie
|
Szczurku klikam - LUBIĘ TO, LUBIĘ TO, LUBIĘ TO
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Wtajemniczenie
|
ja tam się zaręczyć mogę choćby i jutro, bo uczuć do Niego pewna jestem, ale na ślub jeszcze zbyt wcześnie.. najpierw studia i znaleźć pracę, żeby móc się we dwoje utrzymać (bo teraz mam alimenty dopóki się uczę), a potem spoko, jak najbardziej, mogę być panią Szczurzastą K K.
![]()
![]() |
#2985 |
Zadomowienie
|
suzzi, ja mam nadzieję, że ta sukienka spełni nasze oczekiwania
![]() ![]() ![]() Bottega, moi rodzice chodzili razem ze sobą do szkoły, dokładnie od przedszkola do 8 klasy. Są po ślubie ponad 20 lat. I wciąż szczęśliwi, zakochani ![]() agus, skąd ta nagła zmiana planów? 2 strony wcześniej czytałam, że są piękne, a teraz przestały Ci się podobać? ![]() Bottega, na niedobór magnezu specjaliści radzą: kakao gorzkie 16% – 4,2 g kasza gryczana – 2,2 g fasola biała – 1,7 g czekolada gorzka – 1,7 g orzechy laskowe – 1,4 g płatki owsiane – 1,3 g ciecierzyca – 1,2 g groch – 1,2 g szpinak – 0,5 g makrela, dorsz – 0,3 g banan – 0,27 g Wyrafinowany, my z tym octem to mamy niezłe jazdy ![]() ![]() ![]() ![]() darialex, ale ja Ci zazdroszę Erasmusa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I ja coś czuję, że szybko nas obdarujesz jakąś love story. A tak w ogole, kto powiedział, że on będzie Niemcem? Tam jest mnóstwo narodowości ![]() este, jak się czujesz, rybko? ![]() Tur, zreanimujemy Ci serduszko ![]() Puchatku, ogarniamy się! Czy Ty juz zawsze chcesz balansować na granicy nadwyżka-spadek, nadwyżka-spadek? Tak nie można, bo szybko wpadniesz w kompulsy. Z tego co pamiętam, od zawsze lubisz ciasta ![]() ![]() Baleronowa, Twoja wiadomość jest tajemnicza i zachodzę w głowę co takiego się stało, że tak mówisz.. ![]() Thenerd, oj tak <333333333333333 Pierścionek - marzenie. Uwielbiam takie delikatne! Ale cena też brylantowa... ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
agus, dziekuję
![]() ![]() ![]() Martuszka, ![]() ![]() ![]() ![]() Kryzysy są do zażegnania, z każdym sobie poradzisz jak masz kogos u swojego boku i jak się kochacie... jak ja bym chciała czuć do K. to, co czułam kiedyś.... ![]() szczurasku, rok?! Rany, no to potrafię sobie wyobrazić mięsnie ma ![]() co do kryzysu - spójrz wyżej ![]() A co do pierścionka!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyrafinowana, nie chodzi o to, że "nie chce się". Tylko o to, że to BOLI. Tak cholernie boli... przy K. juz drugi raz myślałam, że znalazłam mojego księcia, tego jedynego, przyszego męża i ojca moich dzieci. 3 lata... i co? Rozpie*doliło się nawet nie wiem kiedy, jak i dlaczego. Nie wiem kiedy przestałam: ryczeć jak tylko wyjeżdżał na 2 dni; spać z jego koszulką jak nie było go przy mnie; patrzeć na niego jakby był wszystkim, czego mi w życiu potrzeba itd. Jest mi tak cholernie żal tego uczucia!!! ![]() Tur pisała, że na te 2 randki pójdzie jak serducho będzie boleć po rozpoczęniu roku ![]() Darialex, no to dajesz na fitness!! ![]() ![]() ![]() Medziu, no właśnie Martuszka zaskoczyłą mnie tą kaszą ![]() ![]() Kochana, w takim razie zazdroszczę rodziców... świetny przykład miałaś i masz! ![]() a u mnie to widzisz... najpierw miał kochankę, teraz szuka pocieszenia w agencjach towarzyskich. Aż żal pisać.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-10-01 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
dziewczyny- właśnie wróciłam z mojego sportu
dzisiaj chyba był mój rekord uwaga: - pół godzinki na orbitreku - 40 minut brzuszków na "super brzuch" - 20 min streching -15 min szybkiego marszu na bieżni - i na dobitkę wracałam z tesco 24 teraz w nocy jakieś 40 min marszem (z obciążeniem zakupami i rzeczami z fitnesu) bo pomyślałam, że nie pojadę metrem tylko się przejdę padam!!!! ![]() mam jutro zajęcia na 8. zaraz muszę zrobić jedzonko do szkoły mam zajęcia z okienkami do 20 a potem zgarniam moje koleżanki i idziemy na TBC bardzo wymagające jutro biorę do szkoły: -winogrona - jogurt grecki light ze zgniecionym bananem i przyprawą do piernika ![]() - leczo z makaronem pełnoziarnistym i szczyptą parmezanu (zjem na zimno... no trudno ![]() tabelkę zrobię jeszcze do rana ![]() i poodpisuje
#2988 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
![]() jeśli coś ominęłam to przepraszam, ale pora mi nie sprzyja ![]()
#2990 |
Wtajemniczenie
|
od czwartku w Tesco:
tuńczyk kawałki w sosie własnym (Tesco), 3.99/1op tuńczyk kawałki (Graal), 4.99/1op winogrona białe, 4.44/kg papryka zielona, 2.99/kg medalion z łososia, mrożony (epigon), 1.99/1op ogórki konserwowe 670g (Tesco), 3.99/2op zielone herbaty (Bioactive), 3.99/1op Tur: jogurt brzmi smakowicie ![]()
![]() |
#2991 |
Rozeznanie
|
Tur piękna tabelka
![]() ![]() Wyrafinowany, Szczurasek, Bottega co do antybiotyku to wiem jak inni na to patrzą ale uwierz gdybyś mieszkała u mnie i chodziła do mojego lekarza to miałabyś całe zapasy antybiotyku bo na byle pierdołe jak i poważne choroby daje to samo - idio*ka ;/ No nic. Nie pierwszy raz leczę się sama, był czas co u lekarza przez 4 lata nie byłam. Kwestia wprawy w radzeniu sobie samemu ![]() Medziu czuję się lepiej czuję że zapalenie wróciło do gardła i się zmniejsza bo w niedzielę już było na oskrzelach, ból w klatce był masakryczny a jeszcze tak wiało a ja z bratem 6-14 na dworzu ;/ Co się jakoś pozbierałam z dietą i wogóle to kolejny kryzys, problemy narastają a człowiek czasami naprawdę jest bezsilny aby je rozwiązać. No nic pilnuję się dalej.
#2992 |
Zadomowienie
|
Medziu Serduszko czekam na nią,mam nadzieję,że szybko dotrze
![]() ![]() Chciałam jeszcze Lenkę,ale tż stękał,że z ruskimi mu się kojarzy i nie chce ustąpić.. Tak więc chyba zostanę przy Laurze chociaż jeszcze kilka mi się podoba,ale nie podjąć męskiej decyzji ![]() ![]() W czwartek jak powie,że to dziewczynka to jak wytnę do sklepu z ciuszkami to będę brać wszystko co dziewczynkowe ![]()
#2993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co sklep to inny model a jak już jest zarąbistry to nie ma rozmiaru a jak wcoraj przymierzyłam te co 3 tygodnie temu to juz niezbyt dobrze się w nich czułam chyba wrócę do Wrocka po nie.. ![]() tylko, czy jest sens jechać 100 km ![]() najpierw musze poszukać u siebie w mieście ale nie mam czasu a wieczorem czy w weekend zamknięte ![]() Cytat:
![]() Bottego rozumiem ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2012-10-02 o 08:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zadomowienie
|
Turkusia Wiem,że teraz masz doła i wnioskuję,że nie czytałaś forum więc piszę jeszcze raz.. Umieść mnie w kolejnej tabelce.. Do tej też już podałam wagę.. Dzięki
#2995 |
Zadomowienie
|
wpadam tylko usprawiedliwić wczorajszą nieobecność w tabelce - zaspałam i nie zdążyłam się zważyć
![]() u mnie ostatnio pracowicie, ale optymistycznie ![]() ![]() jeszcze tak na szybko: witam nowe dziewczyny ![]() natalis, już niedługo będziesz mieć 2 cyferki ![]() ![]() Suzzi, przyłączam się do krakania, że będzie dziewczynka ![]() ![]()
#2996 |
Zadomowienie
|
la girafe Dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Chudzinki a teraz z innej beczki... Jestem blada jak córka młynarza..Na solkę pójść nie mogę żeby bobolowi nie zaszkodzić.. Balsamem brązującym się smaruję i efektów nullll... Nic a nic.. A samoopalacza nigdy nie stosowałam,no raz i narobiłam sobie takich łat,że boję się go dotknąć.. Chusteczki też lipnie u mnie się sprawdziły.. Co ja mam zrobić żeby się zbrązowić? No i nie zrobićz siebie łaciatej meciuśki? Mam czarną sukienkę,będę wyglądać jak śmierć przecież..A tż opalony całe 12 mies w roku,bo ma ciemną karnację i bez solki sobie radzi.. Takiemu to dobrze!
#2997 |
Rozeznanie
|
Suzzi byś wpadła do mnie w te ciuszki to byś nie wyszła
![]() ![]()
![]() |
#2998 |
Zadomowienie
|
Este Nie wiem poszłabym na natryskowe opalanie,ale to strasznie ciuchy marze i ogólnie jakoś nie ufam tej babie,która to u nas robi...
A co do ciuszków nie kuś mnie,bo przyjadę hahhah... Wiesz nie mogłabym mieć takiego sklepu z ubrankami,bo bym szybko zbankrutowała ![]()
#2999 |
Zadomowienie
|
suzzi, polecam Ci balsam brązujący Dove Summer Glow do ciemnej karnacji
![]() ![]() ![]() agus, a to takie buty ![]() ![]() ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 |
Zadomowienie
|
Medziuś faktycznie miałam go i był nawet ok,a teraz kupiłam lirene, śmierdzi niemiłosiernie,ostatnio tż mówi co tu kur..a tak śmierdzi.. Poszedł nawet na dwór sprawdzić czy szambo nie przegórowało,wchodzi do domu staje koło mnie i z takim tekstem: O ja pier... to ty tak śmierdzisz.. Śpię dziś u chłopaków
![]() ![]() Zosia-ładnie.. U nas nawet żadnej nie ma,ale z moim tż imię wybrać to gorsze niż przejście przez marszałkowską w opasce na oczach.. On strasznie marudzi i nic mu się nie podoba.. Jak już zdecyduję się w 100% na imię to w szpitalu w książeczkę karzę wpisać i będzie po sprawie ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Teraz w naszym nowym salonie jest opalanie całe ciało 100zł,1/2 70 zł i 1/3 50zł.. Hmmm 1/2 to będzie do pasa.. A 1/3? hihi sama twarz i co? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.