|
|
#2971 |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 520
|
Dot.: Czarnow這se;)
Ja uzywam Marion (podw鎩ne saszetki) chociaz juz staram sie farbowac na jakies jasniejsze kolory, bo czarny m璚zy
teraz my郵 nad rudym ewentualnie jakim br您em. A dbam, jezeli to mozna tak nazwac to 'jak mi si przypomni' nak豉dam mask z Avonu Kokosow. Na codzien uzywam szampun Nivea Prostuj帷y W這sy, na przemian z jakim innym 瞠by w這sy mi si nie przyzwyczai造. Czasami U篡wam produktu Welli do prostowania w這s闚 (niepamietam nazwy) ale zadko prostuje , czesciej susze suszarka. Wypadao by tez czasami sciac ko鎍闚ki, odkad scielam bodaj瞠 marzec/kwiecie to ich nie rusza豉m i nie s康z 瞠bym to zrobi豉 wcze郾iej ni na zim (wtedy wg mnie w這sy szybciej rosn)
|
|
#2972 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 13
|
Witajcie
Postanowi豉m niedawno zmieni kolor w這s闚. Uzna豉m, 瞠 najkorzystniejszym wyborem b璠zie czer. Jednak mam problem odno郾ie uzyskania tej barwy na swoich niesfornych w這sach. M鎩 naturalny kolor to ciemny blond. Od ponad dw鏂h lat stosuj szamponetki w kolorach ciemnego br您u, jednak dosy szybko si sp逝kuj i pozostaje rudy odcie. Na pocz徠ku lipca kupi豉m szamponetk marki Joanna odcie hebanowa czer, jednak zamiast upragnionego koloru wyszed ciemnobr您owy z mieszank zieleni od g鏎y g這wy i rudego przy ko鎍ach. Po kilku tygodniach kupi豉m szamponetk Marion hebanowa czern lecz tym razem kolor wyszed 郵iwkowy. Szczerze m闚i帷 mam ju dosy takiej zabawy i chcia豉m Was prosi o rady. Mo瞠 macie jak捷 sprawdzon, pewn szamponetk/henn ? lub jaki jest spos鏏 na uzyskanie wymarzonego koloru ? dodam, 瞠 wola豉bym nie u篡wa farb Pozdrawiam i prosz o porady |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 1 290
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 11 081
|
Hej hej mo積a do豉czy??
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 323
|
|
|
|
|
|
#2976 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Chce tym razem uzyc granatowej czeni i waham sie miedzy castingiem a syoosem ktora wg.Was daje lepsze rezultaty?
|
|
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 429
|
Cytat:
Po castingu mia豉m siano, a Sayoss nadaj 豉dny po造sk granatu, bardzo mi si podoba, zreszt gdzie tu by豉m fotka W這sy s mi瘯kie, nie suche, tylko trzeba o nie dba i u篡wa od篡wek, masek ![]() I miesi帷 si trzyma, dop鏦i odrosty si nie pojawi, bo tak nie zauwa篡豉m, 瞠by si sp逝kiwa szybko.
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 305
|
Mnie ten granatowy po造sk szybko schodzi
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 429
|
To chyba zale篡 od w這s闚 Mi Sayoss, Palette d逝go trzyma i nie niszczy w這s闚, natomiast wszelkie Castingi, Garniery robi mi spustoszenie. Trzeba pr鏏owa i szuka najlepszego produktu dla siebie
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 305
|
Cytat:
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Wam .Chce wlasnie tych granatowych czerni sprobowac bo zwykla szybko mi sie wyplukuje do ciemnego brazu(pod swiatlo) co mnie irytuje
a w tych granatach to tak sie 逝dze ze jak nawet ten granatowy odcien sie zmyje to wloski pozostana czarne a nie brazowe.
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tego co widz jak dziewczyny wstawiaj zdj璚ia po farbi Syoss to ona te ma pi瘯ny odcie granatu.Tak瞠 wyb鏎 masz du篡 jeszcze Brillance Krucza Czern jest fajna.
|
|
|
|
|
|
#2984 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 20 500
|
ja kupi豉m garnier zwyk陰 czer, cho granatow, czerwon i jak捷 tam jeszcze te lubi.
no to dzisiaj stan si brunetk. |
|
|
|
|
#2985 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 13
|
Wczoraj farbowa豉m w這sy piank Schwarzkopf Perfect Mousse czer 200 i jestem zachwycona
Kolor wyszed naturalny, pokry ca趾owicie jasne odrosty i rude w這sy, kt鏎ych mia豉m ju do嗆. Jestem zachwycona nowym kolorem i tym, 瞠 w ko鎍u sta豉m si upragnion brunetk (瘸dna szamponetka w odcieniach czerni nie dawa豉 po膨danych efekt闚, mia豉m nawet fioletowe w這sy! ) |
|
|
|
|
#2986 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 73
|
Hej
Polecacie mo瞠 farb do w這s闚 L'oreal casting granatowa czer?? Jest trwa造 kolor po nie? W sumie juz kupi豉m ale zastanawiam sie czy op豉ca mi sie ni farbowa w這sy, bo pragne陰bym,瞠by wyszed mi ten granatowy po造sk a nie sama czer:PMam nadzieje,瞠 pomo瞠cie
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a polecicie mi jak捷 czarna farb kt鏎a daje w miare naturalny efekt?do tej pory u篡wa豉m ciemnych br您闚 kt鏎e wychodzi造 w豉snie,jak naturalna czer ale po kilkunastu myciach wychodz rude refleksy czego nie znosze.Zdecydowalam wiec uzyc,jakiejs czerni.
|
|
|
|
|
#2988 |
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 20 500
|
trudno o br您, kt鏎y nie daj rudo軼i... u mnie zawsze zmywa這 si na rudo...
![]() no to jestem brunetk. w這sy nie zniszczone, a wr璚z wygl康aj zdrowiej ni po blondzie
|
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio u篡wam Welli Color Touch. Nie wiem jak b璠zie sprawowa si na d逝窺z met, ale p鏦i co jestem zadowolona. W這sy nie zniszczone, b造szcz帷e. Efekt dosy naturalny.
Nast瘼nym razem chyba jednak skusz si na co granatowego
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 266
|
Kt鏎a farba jest bardziej trwa豉- Brillance czy Syoss? Chodzi oczywi軼ie o granatow i krucz czer.
Edytowane przez Azalia91 Czas edycji: 2011-09-01 o 16:06 |
|
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Raczkowanie
|
Jestem t farb zachwycona, czer jest pi瘯na, baaardzo intensywna
|
|
#2997 |
|
Raczkowanie
|
Ja p鏦i co nie mam mo磧iwo軼i, jak b璠e mie to na pewno poka瞠
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#2998 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 101
|
hmmmm to i ja sie przylacze
jestem naturalna szatynka ,taka mysia ,kilka lat farbowalam sie na czarno ale niestety bardzo mnie postarzal ten kolor dlatego teraz od kilku lat farbuje sie na ciemny braz prawie jak czarny tylko naturalniejszy i nie przytlacza tak mojej twarzy ,moja ulubiona farba a wlasciwie nie farba to garnier movida odcien braz bo wychodzi naprawde ciemny ale naturalny no ale niestety to zmywalne jest do kilku myc w zasadzie .ostatnio kupilam garnier color shine szampon koloryzujacy poniewaz nie chce poki co palic wlosow farba ,odcien ciemny braz i tez super wlosy sa blyszczace,miekkie normalnie wygladja jak czern ale w swietle piekny ciemny braz bez rudosci czy czerwonosci ,kocham brunetki i gdybym miala ciemna karnacje i ciemne oczy to bym farbowala na czarno ale jestem taka sniada ,jasne oczy i w ciemnym brazie po prostu mi lepiej ;] brunetki gora!!!!
|
|
|
|
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
ja dzi lub jutro pofarbuj
jak b璠ziesz mia豉 mo磧iwo嗆 wstaw zdj璚ie. i fajnie,瞠 jeste zadowolona![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
ja jestem bardzo blada i mam jasne oczy,kiedy farbowa豉m br您ami ale dos這wnie ka盥y m闚i,瞠bym wr鏂i豉 do czerni no i wr鏂i豉m.Ale je瞠li kto si 幢e w czerni czuje to jasne,瞠 nie powinien farbowa.Ciemny br您 to te dobre wyj軼ie,bo daje efekt naturalnej nie przyt豉czaj帷ej czerni.Ja uwielbiam kontrast bladej cery,i czarnych w這s闚 ale wiem,瞠 nie ka盥emu si to podoba.---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- http://imageshack.us/f/8/75880891.png/ to moja czer Brillance. Edytowane przez agata456 Czas edycji: 2011-09-03 o 10:05 |
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 101
|
Cytat:
azja.jpg
|
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

teraz my郵 nad rudym ewentualnie jakim br您em. A dbam, jezeli to mozna tak nazwac to 'jak mi si przypomni' nak豉dam mask z Avonu Kokosow. Na codzien uzywam szampun Nivea Prostuj帷y W這sy, na przemian z jakim innym 瞠by w這sy mi si nie przyzwyczai造. Czasami U篡wam produktu Welli do prostowania w這s闚 (niepamietam nazwy) ale zadko prostuje
, czesciej susze suszarka. Wypadao by tez czasami sciac ko鎍闚ki, odkad scielam bodaj瞠 marzec/kwiecie to ich nie rusza豉m i nie s康z 瞠bym to zrobi豉 wcze郾iej ni na zim (wtedy wg mnie w這sy szybciej rosn)

Hej hej mo積a do豉czy??

Jest trwa造 kolor po nie? W sumie juz kupi豉m ale zastanawiam sie czy op豉ca mi sie ni farbowa w這sy, bo pragne陰bym,瞠by wyszed mi ten granatowy po造sk a nie sama czer:P
[jest] -74-73-72-71-70-69 [