![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
dziękuję za życzenia ![]() a mama z babcią, to już długo Cię tak męczą pytaniami o zaręczyny? to na pewno z tego powodu - dzięki, że mnie wytłumaczyłaś, bo wstyd na wątku sobie narobiłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
ja dziękuję..siedzę pół dnia i szukam prezentów na święta na stronach sklepów, które jutro oferują darmową dostawę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy miałam pierwszy raz badanie do soczewek to optyk normalnie pomagał mi założyć, potem patrzył jak ja zakładam. Fakt, że samo założenie trwało dłuuugo ale można się tego nauczyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Zakorzenienie
|
frezi, od czasu jak zamieszkalismy razem..nawet o dziecko juz pytają dlaczego nie chcemy
![]() tż rodzice jeszcze bardziej z jednej z drugiej strny tylko na to czekają, rozumiem ich po częsci, nasi oboje rodzice sa już po 50tce tż sie o niego starali 9lat i on jest najstarszy w domu, no i oni chca sie nacieszyc jeszcze wnukami i synem ze ma zonę rodzine itd. moi mają jeszcze moja siostre 28l. ktora jest juz po rozwodzie i sie dzieci z jej strony nie doczekają a tez chca juz byc dziadkami a moja babcia prababcią(bo ona caly czas twierdzi ze juz niedlugo umrze ![]() ![]()
#2975 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też dzisiaj obczajałam tą darmową wysyłkę ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- karola, nie wiem co doradzić... rozmowy już były, więc nie mam rady ![]() ![]() tż nigdy nie chce mieć dzieci czy na razie ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Zakorzenienie
|
do 30 to na pewno, czyli znając jego nigdy, ale faceci pozniej dojrzewają także ja caly czas mam nadzieję. ostatnio mu to sie w glowie narodziło ze on nie chce, zawsze wspominał ze chce...
#2977 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że kolejnego nieogarka mamy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Picz
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() fajna jest ta opcja rezerwacji online ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |||||
Zakorzenienie
|
mama powiedziała, że ma dla małej wszystko, więc postawiliśmy na pieluchy jednak.
Cytat:
![]() 2. grrr trzymam kciuki, Med... żeby Twoja cierpliwość została doceniona ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobry ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Zakorzenienie
|
chyba coś w tym jest mi się też channel buty nie podobają
![]() Med mam nadzieję, że niebawem będziemy wspólnie skakać ze szczęścia ![]() Dobry dziewczyny życzę miłego dnia ![]()
#2982 |
Zakorzenienie
|
Ale biało
![]()
#2983 |
Zakorzenienie
|
umieraaaaaaaaaaam
![]() a najgorsze, że to cisza przed burzą... o 9 się zacznie zapierdziel i ja nie wiem, jak to przeżyję. A to dopiero poniedziałek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Zaspałam dziś do pracy... ![]() ![]() ![]() A w sobotę miałam to samo, tzn. obudziłam się rano 5.51 i myślę: "Jak to 5.51"?! Wstałam na równe nogi, poleciałam do łazienki i nagle sobie uświadomiłam, że jest sobota ![]() ![]() W ogóle z tego co tak na szybko ogarnęłam, to Carmi, fajnie że Mąż ucieszony z prezentu, a Stefcia opowiedz jak tam Andrzejki minęły ![]() Lecę dalej nadrabiać ![]() Aaaaaa, wróżyłam sobie z wosku w sobote i wyszedł mi kogut, co oznacza prawdopodobnie "pozostanie w tanie wolnym" oraz "plany małżeńskie odłóż w czasie" ![]() ![]() W ogóle weekend fajnie mi minął nawet ![]() ![]() ![]() ![]() Lubię takie weekendy ![]() Idę nadrabiać dalej ![]()
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sprawdź sobie budzik w kom. po południu. Albo kup jeszcze taki zwykły. a co do wróżby - bullshit ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle co to pizzerinki? ![]() Zuken fajnie, że wpadłaś ![]()
![]() |
#2987 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Med, tulam, ściskam ![]() W piatek zrobiłam obiadokolację - pyszne ziemniaczki cioci Capri i karkówkę a na deser lawę czekoladową. Wyszło pysznie ![]() W sobotę byliśmy się poszlajać po kanjpach ze znajomą parą. Też fajnie. A w niedzielę na "Pokłosiu". Weekend minął zdecydowanie za szybko. |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Magda_numerek, ale miałaś fajny weekend ![]() U nas też super. Najpierw poszliśmy do sąsiadów, bardzo mili, sympatyczni, oprócz nas była jeszcze jedna para z mieszkania obok. Dostaliśmy ogromny obiad (fajnie bo przed imprezą i nie musiałam już nic robić ![]() ![]() ![]() Do nas goście trochę się spóźnili, ale dopisali bardzo licznie, większość się przebrała więc była kupa śmiechu. Ledwo się pomieściliśmy, ale przenieśliśmy do salonu pojedyncze łóżko do siedzenia i to był strzał w dziesiątkę! ![]() ![]() ![]() ![]() Znajomi pojechali ok 13, zrobiłam schabowe i poszliśmy spać, potem do wieczora leżeliśmy w piżamach przed tv, oglądaliśmy filmy, zamówiliśmy pizzę i chillowaliśmy ![]() Uwielbiam takie weekendy ![]() Ale wszystko co dobre szybko się kończy i zasiadam właśnie do mgr ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Med współczuję ![]() ![]() Stef fajnie że się świętowanie udało ![]() Capri super że Tobie również ![]() Ja świętowałam swoje imieniny w sobotę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
ale miałyście super weekendy
![]() my w piątek piliśmy wino do 3.30 ![]() ![]() ![]() wieczorem randkowalismy ze sobą ![]() ![]() ![]() ![]() tak bym chciala, żeby weekendy trwały i trwały... ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w moje sobotnie imieniny winkowaliśmy do północy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Capri, też chcę takich Sąsiadów i takie pyszności
![]() ![]()
#2993 |
Zakorzenienie
|
U nas piątek był rozrywkowy bo spotkaliśmy się ze znajomymi w knajpie. Zaczęłam kulturalnie od butelki wina z mężem a potem kolega zarządził wódkę i skutkiem tego był udany piątkowy wieczór i słaba sobota. Nawet zakupy mi nie pomogły choć tż twierdził, że w galerii to ja się z pewnością poczuję lepiej. Może dlatego nie podziałało, że kupiliśmy tylko koszulę dla niego.
Ech lecę umyć gary bo babcia zaraz wpadnie. No i żebym jeszcze kawę zdążyła wypić bo potem będę słuchać, że to niezdrowe i umrę od tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
czołgiem
![]() Piczony wiem ze wieloktortnie wstawialyscie ale błagam wstawcie przepis na sprawdzoe pierniczki z okienkiem i szybka i napiszcie ile wczesniej trzeba robic
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego witrażyki. wyszło super. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |
Zakorzenienie
|
nasypac tego potluczonego landryna ??
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- a dobra widze w przepiscie ![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
MBZ♥
|
dzień dobry bardzo
![]() Pada u mnie ten biały szit ![]() Oszek liczę na te Twoje wieczorne przybycia ![]() Med ![]() ![]() Aleks to własnie dlatego, że sobie nic nie kupiłaś zakupy nie pomogły ![]() Naj zabiłabym Mamę wzrokiem za taki tekst ![]() ![]() Kasia huknij Brata ![]() Karmelka dziekuję za sprawdzenie ![]() ![]() Żukenku hej ![]() Picz mi soczewki dobierała okulistka na wizycie ![]() Caprioszku fajni Ci sąsiedzi ![]() Magda_numerek kogut może też oznaczać, że na Twej drodze pojawi się jakiś Pan co Go trzeba będzie trochę utemperować, ale dasz radę ![]() ![]() Stef nasz weekend też tak szybko zleciał ![]() ![]() Frezyjko ciesze sie, że miło spędziliście urodzinki ![]() Karo echss ![]() Kawka w tym roku nie robię pierniczków tylko moja Sis i korzysta z przepisu Dorotus ![]() Simply w tym chanel to ktoś upadł na głowę ![]() Promyk wszystkiego najlepszego ![]() Nabrałam chęci na jednokolorowa choinkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym chciała choinkę we wszystkich kolorach tęczy, takie jak kiedyś były ![]() odbija mi totalnie... kiedyś nie lubiłam świąt, a teraz napalilam się jak gópek ![]() super miałyście weekendy wszystkie! ![]() ja miałam weekend filmowy- w sobotę tylko wyskoczyliśmy na obiad do teściowej. obejrzałam wanted, z tż chyba percy jackson i sama 2 części harrego pottera. czarę ognia oglądałam wczoraj od 15 do 20 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.