|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
dziękuję za życzenia ![]() a mama z babcią, to już długo Cię tak męczą pytaniami o zaręczyny? to na pewno z tego powodu - dzięki, że mnie wytłumaczyłaś, bo wstyd na wątku sobie narobiłam
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziękuję..siedzę pół dnia i szukam prezentów na święta na stronach sklepów, które jutro oferują darmową dostawę
prezentów jakoś nie mogę znaleźć, ale znalazłam stronę, na której są pędzle, które chcę kupić i znalazłam jeszcze blender, którego zakup odkładam w czasie, znacznie tańszy niż gdzie inndziej..więc chyba skończy się tak, że nakupuję sobie rzeczy a prezentów dalej mieć nie będę..
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy miałam pierwszy raz badanie do soczewek to optyk normalnie pomagał mi założyć, potem patrzył jak ja zakładam. Fakt, że samo założenie trwało dłuuugo ale można się tego nauczyć Tylko, że jak ja kilka lat temu robiłam badanie to ono kosztowało 1 zł....
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
frezi, od czasu jak zamieszkalismy razem..nawet o dziecko juz pytają dlaczego nie chcemy
![]() tż rodzice jeszcze bardziej z jednej z drugiej strny tylko na to czekają, rozumiem ich po częsci, nasi oboje rodzice sa już po 50tce tż sie o niego starali 9lat i on jest najstarszy w domu, no i oni chca sie nacieszyc jeszcze wnukami i synem ze ma zonę rodzine itd. moi mają jeszcze moja siostre 28l. ktora jest juz po rozwodzie i sie dzieci z jej strony nie doczekają a tez chca juz byc dziadkami a moja babcia prababcią(bo ona caly czas twierdzi ze juz niedlugo umrze ) no i stad te pytania o ślub i zareczyny bo wg nich po ślubue dzieci się rodzą od razu... nie wiem jak im powiem ze tż nie chce mieć dzieci
|
#2975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też dzisiaj obczajałam tą darmową wysyłkę ![]() Cytat:
jestem ostatnio blondynką w 100% ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- karola, nie wiem co doradzić... rozmowy już były, więc nie mam rady mam nadzieję, że tż niedługo padnie na kolana i wszyscy będą zadowoleni![]() tż nigdy nie chce mieć dzieci czy na razie ? |
|||
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
do 30 to na pewno, czyli znając jego nigdy, ale faceci pozniej dojrzewają także ja caly czas mam nadzieję. ostatnio mu to sie w glowie narodziło ze on nie chce, zawsze wspominał ze chce...
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że kolejnego nieogarka mamy
Peach masz iść do ich salonu. W linku masz te z lekarzem.
|
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
Picz
Tak jak już Aleks powiedziała, masz iść do punktu z listy I w ogóle jak klikniesz któryś link to masz możliwość zarejestrowania się do lekarza online. Fakt, że np. wzięłam pierwszą lepszą datę 7.12 i była każda godz już zajęta ale pewnie coś znajdziesz
|
|
#2979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
już rozumiem![]() fajna jest ta opcja rezerwacji online |
||
|
|
|
#2980 | |||||
|
Zakorzenienie
|
mama powiedziała, że ma dla małej wszystko, więc postawiliśmy na pieluchy jednak.
Cytat:
to miało mi zobrazować, że chrzest jest ABSOLUTNIE niezbędny.2. grrr trzymam kciuki, Med... żeby Twoja cierpliwość została doceniona Cytat:
robiłam z przepisu Dorotus na szybkie pierniczki Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dobry
|
|||||
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
chyba coś w tym jest mi się też channel buty nie podobają
![]() Med mam nadzieję, że niebawem będziemy wspólnie skakać ze szczęścia Dobry dziewczyny życzę miłego dnia
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Ale biało
i chcę spać :ziew:
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
umieraaaaaaaaaaam
![]() a najgorsze, że to cisza przed burzą... o 9 się zacznie zapierdziel i ja nie wiem, jak to przeżyję. A to dopiero poniedziałek |
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() Zaspałam dziś do pracy... Tzn. nie zaspałabym gdyby mi budzik zadzwonił, ale mimo, że miałam naładowany telefon nie wiem jakim cudem wyłączył mi się on w nocy i nie zadzwonił rano... Obudziłam się 5.44 chyba, a powinnam o 5.05... No nic, spóźniłam się do pracy 35 minut, ale nikt nie zauwazył ![]() A w sobotę miałam to samo, tzn. obudziłam się rano 5.51 i myślę: "Jak to 5.51"?! Wstałam na równe nogi, poleciałam do łazienki i nagle sobie uświadomiłam, że jest sobota No i spałam do 9.15 ![]() W ogóle z tego co tak na szybko ogarnęłam, to Carmi, fajnie że Mąż ucieszony z prezentu, a Stefcia opowiedz jak tam Andrzejki minęły ![]() Lecę dalej nadrabiać ![]() Aaaaaa, wróżyłam sobie z wosku w sobote i wyszedł mi kogut, co oznacza prawdopodobnie "pozostanie w tanie wolnym" oraz "plany małżeńskie odłóż w czasie" Jestem stracona ![]() W ogóle weekend fajnie mi minął nawet W piatek co prawda siedziałam w domu i nie miałam co robić, więc poszłam na 2 godziny fitnessu, potem spać o północy. W sobotę sprzątałam cały dzień, później kawki u kolegi, bo wykończył mieszkanie i zaprosił mnie, żebym zobaczyła zmiany Wieczorem wpadły koleżanki, wypiłyśmy dużo wina grzanego, potem wyciągnęły mnie na imprezę (ale tylko na 2 godzinki), i o 3.00 poszłam spać. Niedziela też leniwa, wstałam po 11-ej, potem z koleżanką pojechałam do galerii kupić sobie buty w góry, skoro już jadę, później wpadłam do przyjaciółki na kawę, a potem znowu do kolegi, tam wpadli znajomi i do późnego wieczoru oglądałam z chłopakami filmy Wróciłam koło 22.00 do domu ![]() Lubię takie weekendy ![]() Idę nadrabiać dalej
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdź sobie budzik w kom. po południu. Albo kup jeszcze taki zwykły. a co do wróżby - bullshit
|
|
|
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle co to pizzerinki? ![]() Zuken fajnie, że wpadłaś
|
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Med, tulam, ściskam W piatek zrobiłam obiadokolację - pyszne ziemniaczki cioci Capri i karkówkę a na deser lawę czekoladową. Wyszło pysznie W sobotę byliśmy się poszlajać po kanjpach ze znajomą parą. Też fajnie. A w niedzielę na "Pokłosiu". Weekend minął zdecydowanie za szybko. |
|
|
|
#2988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Med, trzymaj się ![]() Magda_numerek, ale miałaś fajny weekend ![]() U nas też super. Najpierw poszliśmy do sąsiadów, bardzo mili, sympatyczni, oprócz nas była jeszcze jedna para z mieszkania obok. Dostaliśmy ogromny obiad (fajnie bo przed imprezą i nie musiałam już nic robić ) i mnóstwo alkoholu. Na obiad była jakaś wieprzowina, polenta, feta i jajka sadzone, ogólnie wszystko razem pycha posiedzieliśmy ze 2 godzinki, po czym zaprosiliśmy ich do nas na imprezę![]() Do nas goście trochę się spóźnili, ale dopisali bardzo licznie, większość się przebrała więc była kupa śmiechu. Ledwo się pomieściliśmy, ale przenieśliśmy do salonu pojedyncze łóżko do siedzenia i to był strzał w dziesiątkę! Było mnóstwo jedzenia i alku i jeszcze sporo zostało Przyszli też sąsiedzi z małym synkiem i K. ( ten z Rumunii) słabo po polsku mówi, ale jak się napił z chłopakami to wyraźnie się rozkręcił, fajnie się wpasowali w towarzystwo i mimo że byli z małuszkiem (7m-cy) to posiedzieli do 23 chyba 2 parki u nas spały, więc rano wielkie śniadanie i kacowa jajecznica![]() Znajomi pojechali ok 13, zrobiłam schabowe i poszliśmy spać, potem do wieczora leżeliśmy w piżamach przed tv, oglądaliśmy filmy, zamówiliśmy pizzę i chillowaliśmy Uwielbiam takie weekendy Ale wszystko co dobre szybko się kończy i zasiadam właśnie do mgr ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
Med współczuję ![]() Stef fajnie że się świętowanie udało ![]() Capri super że Tobie również ![]() Ja świętowałam swoje imieniny w sobotę
|
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
ale miałyście super weekendy
my w piątek piliśmy wino do 3.30 ale o 23 dopiero wróciliśmy z pracy no i spaliśmy w sobotę dłuuugo, potem się ogarnęliśmy i pojechaliśmy na szoping, po szopingu obiad - grillowany sandacz ![]() wieczorem randkowalismy ze sobą wczoraj pojechaliśmy do babci P. i mojej mamy, a wieczorem szybko spać, coby dziś żyć a dziś po pracy jedziemy do kuzynki lubego przywitać się z nowym członkiem rodziny i luby na salę, a ja do mgr tak bym chciala, żeby weekendy trwały i trwały... ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#2991 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My w moje sobotnie imieniny winkowaliśmy do północy |
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Capri, też chcę takich Sąsiadów i takie pyszności
![]()
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
U nas piątek był rozrywkowy bo spotkaliśmy się ze znajomymi w knajpie. Zaczęłam kulturalnie od butelki wina z mężem a potem kolega zarządził wódkę i skutkiem tego był udany piątkowy wieczór i słaba sobota. Nawet zakupy mi nie pomogły choć tż twierdził, że w galerii to ja się z pewnością poczuję lepiej. Może dlatego nie podziałało, że kupiliśmy tylko koszulę dla niego.
Ech lecę umyć gary bo babcia zaraz wpadnie. No i żebym jeszcze kawę zdążyła wypić bo potem będę słuchać, że to niezdrowe i umrę od tego
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
![]() Piczony wiem ze wieloktortnie wstawialyscie ale błagam wstawcie przepis na sprawdzoe pierniczki z okienkiem i szybka i napiszcie ile wczesniej trzeba robic
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba z tydzień już ![]() to wpadaj
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brakuje mi
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
do tego witrażyki. wyszło super. |
|
|
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
nasypac tego potluczonego landryna ??
Cytat:
---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- a dobra widze w przepiscie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2999 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry bardzo
![]() Pada u mnie ten biały szit ktory toleruję tylko na święta i ferie:/Oszek liczę na te Twoje wieczorne przybycia ![]() Med mocno, jTwój TŻ chce żeby Go myszory zjadły![]() Aleks to własnie dlatego, że sobie nic nie kupiłaś zakupy nie pomogły ![]() Naj zabiłabym Mamę wzrokiem za taki tekst mam nadzieję, że jak przyjdzie co do czego to nie będzie się wciskać![]() Kasia huknij Brata ![]() Karmelka dziekuję za sprawdzenie też byłabym uradowana z takich prezentów które dostał B![]() Żukenku hej ![]() Picz mi soczewki dobierała okulistka na wizycie ![]() Caprioszku fajni Ci sąsiedzi ![]() Magda_numerek kogut może też oznaczać, że na Twej drodze pojawi się jakiś Pan co Go trzeba będzie trochę utemperować, ale dasz radę ![]() ![]() Stef nasz weekend też tak szybko zleciał jak film?my bylismy na Atlasie-szału nie ma ale można się wybrać![]() Frezyjko ciesze sie, że miło spędziliście urodzinki ![]() Karo echss ![]() Kawka w tym roku nie robię pierniczków tylko moja Sis i korzysta z przepisu Dorotus ![]() Simply w tym chanel to ktoś upadł na głowę Promyk wszystkiego najlepszego ![]() Nabrałam chęci na jednokolorowa choinkę chciałabym na biało, z ewentualną nutką czerwieni
|
|
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym chciała choinkę we wszystkich kolorach tęczy, takie jak kiedyś były odbija mi totalnie... kiedyś nie lubiłam świąt, a teraz napalilam się jak gópek ![]() super miałyście weekendy wszystkie! ![]() ja miałam weekend filmowy- w sobotę tylko wyskoczyliśmy na obiad do teściowej. obejrzałam wanted, z tż chyba percy jackson i sama 2 części harrego pottera. czarę ognia oglądałam wczoraj od 15 do 20
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:25.

01.08.2013
15.08.2014
Tylko, że jak ja kilka lat temu robiłam badanie to ono kosztowało 1 zł....

jestem ostatnio blondynką w 100%
Peach masz iść do ich salonu. W linku masz te z lekarzem.

i miałam zepsute pół dnia. Potem pogadaliśmy o tym wszystkim i na razie jest OK. Powiedziałam mu, na co liczyłam, zastrzegłam, że nie będę czekać kolejny rok, bo jak będzie kolejna rocznica kupienia pierścionka to nie wytrzymam psychicznie. Zobaczymy, co z tego wyjdzie, bo był wielce optymistycznie nastawiony, jakby coś tam w zanadrzu miał, a tylko ja coś chcę za szybko. Jednak nie wiem, czy wytrzymam dłużej niż do sylwestra, bo mnie to męczy coraz bardziej.

No nic, spóźniłam się do pracy 35 minut, ale nikt nie zauwazył 
posiedzieliśmy ze 2 godzinki, po czym zaprosiliśmy ich do nas na imprezę

chyba z tydzień już