Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61. - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-12-02, 21:01   #2971
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
frezi spoznione zyczenia stoo lat zebys cały czas była taka piękna

mam nadzieję, ze jak wroci to pogadamy i mi to wszystko minie

dziękuję za życzenia

a mama z babcią, to już długo Cię tak męczą pytaniami o zaręczyny?

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Ty juz za dlugo mezatka jestes, wypadlas z obiegu mody slubnej
to na pewno z tego powodu - dzięki, że mnie wytłumaczyłaś, bo wstyd na wątku sobie narobiłam
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:16   #2972
majasn
Zakorzenienie

ja dziękuję..siedzę pół dnia i szukam prezentów na święta na stronach sklepów, które jutro oferują darmową dostawę prezentów jakoś nie mogę znaleźć, ale znalazłam stronę, na której są pędzle, które chcę kupić i znalazłam jeszcze blender, którego zakup odkładam w czasie, znacznie tańszy niż gdzie inndziej..więc chyba skończy się tak, że nakupuję sobie rzeczy a prezentów dalej mieć nie będę..
majasn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:17   #2973
patuska18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
pati[/B], właśnie pisalam tu http://www.twojesoczewki.com we wrocku mają kilka salonow, ale napisali, że nie robią badań... w VE robią?
No ja robiłam. Tylko, że za badanie zapłaciłam 80 zł ale przez to, że wzięłam 2 op soczewek to miałam taniej i soczewki i badanie. Powinnam zapłacić ok 250 zł a zapłaciłam 180. Może i drogie badanie ale wszystko dokładnie zostało sprawdzone. Nawet babka najpierw dała mi soczewki -2,5 i pytała się czy są ok, a jak jej powiedziałam że za mocne to dała -2.
Gdy miałam pierwszy raz badanie do soczewek to optyk normalnie pomagał mi założyć, potem patrzył jak ja zakładam. Fakt, że samo założenie trwało dłuuugo ale można się tego nauczyć Tylko, że jak ja kilka lat temu robiłam badanie to ono kosztowało 1 zł....

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:19   #2974
karola991
Zakorzenienie

frezi, od czasu jak zamieszkalismy razem..nawet o dziecko juz pytają dlaczego nie chcemy
tż rodzice jeszcze bardziej z jednej z drugiej strny tylko na to czekają, rozumiem ich po częsci, nasi oboje rodzice sa już po 50tce tż sie o niego starali 9lat i on jest najstarszy w domu, no i oni chca sie nacieszyc jeszcze wnukami i synem ze ma zonę rodzine itd. moi mają jeszcze moja siostre 28l. ktora jest juz po rozwodzie i sie dzieci z jej strony nie doczekają a tez chca juz byc dziadkami a moja babcia prababcią(bo ona caly czas twierdzi ze juz niedlugo umrze ) no i stad te pytania o ślub i zareczyny bo wg nich po ślubue dzieci się rodzą od razu... nie wiem jak im powiem ze tż nie chce mieć dzieci
Stary 2012-12-02, 21:24   #2975
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majasn Pokaż wiadomość
ja dziękuję..siedzę pół dnia i szukam prezentów na święta na stronach sklepów, które jutro oferują darmową dostawę prezentów jakoś nie mogę znaleźć, ale znalazłam stronę, na której są pędzle, które chcę kupić i znalazłam jeszcze blender, którego zakup odkładam w czasie, znacznie tańszy niż gdzie inndziej..więc chyba skończy się tak, że nakupuję sobie rzeczy a prezentów dalej mieć nie będę..
taka okazja może się nie powtorzyć

też dzisiaj obczajałam tą darmową wysyłkę
Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
No ja robiłam. Tylko, że za badanie zapłaciłam 80 zł ale przez to, że wzięłam 2 op soczewek to miałam taniej i soczewki i badanie. Powinnam zapłacić ok 250 zł a zapłaciłam 180. Może i drogie badanie ale wszystko dokładnie zostało sprawdzone. Nawet babka najpierw dała mi soczewki -2,5 i pytała się czy są ok, a jak jej powiedziałam że za mocne to dała -2.
Gdy miałam pierwszy raz badanie do soczewek to optyk normalnie pomagał mi założyć, potem patrzył jak ja zakładam. Fakt, że samo założenie trwało dłuuugo ale można się tego nauczyć Tylko, że jak ja kilka lat temu robiłam badanie to ono kosztowało 1 zł....
czytam tego maila jeszcze raz i już zgłupiałam. jej chodziło że mam iść do okulisty normalnie czy do ich salonu? jestem ostatnio blondynką w 100%

Cytat:
Witamy,

jeśli nigdy wcześniej nie nosiła Pani soczewek kontaktowych, radzimy wizyte u lekarza okulisty, który określi moce soczewek, promień krzywizny oraz średnice Pani oka, nauczy Panią jak prawidłowo zakładać i sciągać soczewki oraz przeszkoli w zakresie ich pielegnacji. Udzieli Pani wszelkich niezbędnych informacji dotyczących użytkowania soczewek, poinformuje czy ma Pani jakieś ewentualne przeciwwskazania do ich stosowania.

W celu określenia ceny badania i dobór soczewek uprzejmie prosimy o kontakt bezpośrednio z salonem w którym chciałaby Pani umówić sie na wizytę. Oto pomocny link:

http://www.twojesoczewki.com/articles/19-gabinety-okulistyczne

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

karola, nie wiem co doradzić... rozmowy już były, więc nie mam rady mam nadzieję, że tż niedługo padnie na kolana i wszyscy będą zadowoleni
tż nigdy nie chce mieć dzieci czy na razie ?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:29   #2976
karola991
Zakorzenienie

do 30 to na pewno, czyli znając jego nigdy, ale faceci pozniej dojrzewają także ja caly czas mam nadzieję. ostatnio mu to sie w glowie narodziło ze on nie chce, zawsze wspominał ze chce...
Stary 2012-12-02, 21:29   #2977
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Widzę, że kolejnego nieogarka mamy Peach masz iść do ich salonu. W linku masz te z lekarzem.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:43   #2978
patuska18
Zakorzenienie

Picz Tak jak już Aleks powiedziała, masz iść do punktu z listy I w ogóle jak klikniesz któryś link to masz możliwość zarejestrowania się do lekarza online. Fakt, że np. wzięłam pierwszą lepszą datę 7.12 i była każda godz już zajęta ale pewnie coś znajdziesz

Antoś 15.03.2018

patuska18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-02, 21:50   #2979
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Widzę, że kolejnego nieogarka mamy Peach masz iść do ich salonu. W linku masz te z lekarzem.
Cytat:
Napisane przez patuska18 Pokaż wiadomość
Picz Tak jak już Aleks powiedziała, masz iść do punktu z listy I w ogóle jak klikniesz któryś link to masz możliwość zarejestrowania się do lekarza online. Fakt, że np. wzięłam pierwszą lepszą datę 7.12 i była każda godz już zajęta ale pewnie coś znajdziesz
mhm już rozumiem

fajna jest ta opcja rezerwacji online
Stary 2012-12-03, 05:21   #2980
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
I co w końcu kupiliście/kupujecie maleństwu?
mama powiedziała, że ma dla małej wszystko, więc postawiliśmy na pieluchy jednak.
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Naj, masakra, a można to tak bez zgody rodziców, za ich plecami, kiedy babcie nie są opiekunami prawnymi decydować?

Wczoraj mieliśmy rocznicę, nie było niestety tak, jak by się chciało TŻ miał iść na seminarium z Muay thaia pomagać na góra 3h, w maksymalnym wypadku 4... I nie było go od 8:30 do 16 w dodatku nie zostawił mi klucza i nie poszłam do fryzjera, żyłam jedynie na paskudnym serku łososiowym i chlebie. Wrrr Skoro nie poszliśmy na spacer nad Wisłę, ani na most z kłódkami, to w ramach rekompensaty zaprosił mnie do kina, potem zrobiliśmy sobie miły wieczór, a jak się zaczęliśmy rozkręcać to wrócił jego brat na chwilę i czar prysł mimo, że po kilku minutach wyszedł na imprezę. Poza tym nie klęknął, przez co ryczałam cały poranek w łazience i miałam zepsute pół dnia. Potem pogadaliśmy o tym wszystkim i na razie jest OK. Powiedziałam mu, na co liczyłam, zastrzegłam, że nie będę czekać kolejny rok, bo jak będzie kolejna rocznica kupienia pierścionka to nie wytrzymam psychicznie. Zobaczymy, co z tego wyjdzie, bo był wielce optymistycznie nastawiony, jakby coś tam w zanadrzu miał, a tylko ja coś chcę za szybko. Jednak nie wiem, czy wytrzymam dłużej niż do sylwestra, bo mnie to męczy coraz bardziej.
1. nie mają prawa - moja mama ma takie poczucie humoru to miało mi zobrazować, że chrzest jest ABSOLUTNIE niezbędny.
2. grrr
trzymam kciuki, Med... żeby Twoja cierpliwość została doceniona
Cytat:
dziewczyny, macie jakiś sprawdzony przepis na pierniczki?
chodzi mi o taki, który jak jutro zrobię to na gwiazdkę pierniki będa już ok?
ja robiłam 23 grudnia i były mniami robiłam z przepisu Dorotus na szybkie pierniczki
Cytat:
za godzinę bedzie już w domu tż,i wiecie co ciesze się bardzo ale z drugiej strony dziwnie mi z tym, bo poprosiłam aby jutro zrobił sobie wolne-bo może za to ze tak pozno wrocili. a on nie chce i idzie do pracy... a ja specjalnie wzielam wolne obiecał zrewanzowac mi andrzejki przed wyjazdem itd, a co sie dzisiaj dowiedziałam? ze w kolejny weekend znowu wyjezdza, co przestaje mi się podobac.
uswiadomiłam sobie ze ja angazuje sie w ten zwiazek w 100% a on tylko wszystko obiecuje, 6 lat obiecuje slub, zareczyny i bajeruje mnie, a nigdy nie dotrzymuje slowa-moze dlatego jestem tak nastawiona bo moja mama i babcia caly czas sie pytały "co się dzieje, ze B. nie chce Ci sie oświadczyć??" i mi to przykrosc sprawiało i glupio sie tłumacyzłam za niego.
mam nadzieję, ze jak wroci to pogadamy i mi to wszystko minie
ech
Cytat:
to też niezła idea!
Cytat:
frezi, od czasu jak zamieszkalismy razem..nawet o dziecko juz pytają dlaczego nie chcemy
tż rodzice jeszcze bardziej z jednej z drugiej strny tylko na to czekają, rozumiem ich po częsci, nasi oboje rodzice sa już po 50tce tż sie o niego starali 9lat i on jest najstarszy w domu, no i oni chca sie nacieszyc jeszcze wnukami i synem ze ma zonę rodzine itd. moi mają jeszcze moja siostre 28l. ktora jest juz po rozwodzie i sie dzieci z jej strony nie doczekają a tez chca juz byc dziadkami a moja babcia prababcią(bo ona caly czas twierdzi ze juz niedlugo umrze ) no i stad te pytania o ślub i zareczyny bo wg nich po ślubue dzieci się rodzą od razu... nie wiem jak im powiem ze tż nie chce mieć dzieci
tulę mocno

Dobry
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 06:35   #2981
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
Ty juz za dlugo mezatka jestes, wypadlas z obiegu mody slubnej
chyba coś w tym jest mi się też channel buty nie podobają

Med mam nadzieję, że niebawem będziemy wspólnie skakać ze szczęścia

Dobry dziewczyny życzę miłego dnia

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-03, 06:58   #2982
kasia0912
Zakorzenienie

Ale biało i chcę spać :ziew:

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 07:00   #2983
najfajniejsza
Zakorzenienie

umieraaaaaaaaaaam
a najgorsze, że to cisza przed burzą... o 9 się zacznie zapierdziel i ja nie wiem, jak to przeżyję. A to dopiero poniedziałek
Stary 2012-12-03, 07:07   #2984
magda2109
Zakorzenienie

Helloł

Zaspałam dziś do pracy... Tzn. nie zaspałabym gdyby mi budzik zadzwonił, ale mimo, że miałam naładowany telefon nie wiem jakim cudem wyłączył mi się on w nocy i nie zadzwonił rano... Obudziłam się 5.44 chyba, a powinnam o 5.05... No nic, spóźniłam się do pracy 35 minut, ale nikt nie zauwazył

A w sobotę miałam to samo, tzn. obudziłam się rano 5.51 i myślę: "Jak to 5.51"?! Wstałam na równe nogi, poleciałam do łazienki i nagle sobie uświadomiłam, że jest sobota No i spałam do 9.15

W ogóle z tego co tak na szybko ogarnęłam, to Carmi, fajnie że Mąż ucieszony z prezentu, a Stefcia opowiedz jak tam Andrzejki minęły

Lecę dalej nadrabiać

Aaaaaa, wróżyłam sobie z wosku w sobote i wyszedł mi kogut, co oznacza prawdopodobnie "pozostanie w tanie wolnym" oraz "plany małżeńskie odłóż w czasie" Jestem stracona

W ogóle weekend fajnie mi minął nawet W piatek co prawda siedziałam w domu i nie miałam co robić, więc poszłam na 2 godziny fitnessu, potem spać o północy. W sobotę sprzątałam cały dzień, później kawki u kolegi, bo wykończył mieszkanie i zaprosił mnie, żebym zobaczyła zmiany Wieczorem wpadły koleżanki, wypiłyśmy dużo wina grzanego, potem wyciągnęły mnie na imprezę (ale tylko na 2 godzinki), i o 3.00 poszłam spać. Niedziela też leniwa, wstałam po 11-ej, potem z koleżanką pojechałam do galerii kupić sobie buty w góry, skoro już jadę, później wpadłam do przyjaciółki na kawę, a potem znowu do kolegi, tam wpadli znajomi i do późnego wieczoru oglądałam z chłopakami filmy Wróciłam koło 22.00 do domu

Lubię takie weekendy

Idę nadrabiać dalej
Stary 2012-12-03, 07:19   #2985
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Helloł

Zaspałam dziś do pracy... Tzn. nie zaspałabym gdyby mi budzik zadzwonił, ale mimo, że miałam naładowany telefon nie wiem jakim cudem wyłączył mi się on w nocy i nie zadzwonił rano... Obudziłam się 5.44 chyba, a powinnam o 5.05... No nic, spóźniłam się do pracy 35 minut, ale nikt nie zauwazył

A w sobotę miałam to samo, tzn. obudziłam się rano 5.51 i myślę: "Jak to 5.51"?! Wstałam na równe nogi, poleciałam do łazienki i nagle sobie uświadomiłam, że jest sobota No i spałam do 9.15

W ogóle z tego co tak na szybko ogarnęłam, to Carmi, fajnie że Mąż ucieszony z prezentu, a Stefcia opowiedz jak tam Andrzejki minęły

Lecę dalej nadrabiać

Aaaaaa, wróżyłam sobie z wosku w sobote i wyszedł mi kogut, co oznacza prawdopodobnie "pozostanie w tanie wolnym" oraz "plany małżeńskie odłóż w czasie" Jestem stracona

W ogóle weekend fajnie mi minął nawet W piatek co prawda siedziałam w domu i nie miałam co robić, więc poszłam na 2 godziny fitnessu, potem spać o północy. W sobotę sprzątałam cały dzień, później kawki u kolegi, bo wykończył mieszkanie i zaprosił mnie, żebym zobaczyła zmiany Wieczorem wpadły koleżanki, wypiłyśmy dużo wina grzanego, potem wyciągnęły mnie na imprezę (ale tylko na 2 godzinki), i o 3.00 poszłam spać. Niedziela też leniwa, wstałam po 11-ej, potem z koleżanką pojechałam do galerii kupić sobie buty w góry, skoro już jadę, później wpadłam do przyjaciółki na kawę, a potem znowu do kolegi, tam wpadli znajomi i do późnego wieczoru oglądałam z chłopakami filmy Wróciłam koło 22.00 do domu

Lubię takie weekendy

Idę nadrabiać dalej
ale fajny weekend
sprawdź sobie budzik w kom. po południu. Albo kup jeszcze taki zwykły.
a co do wróżby - bullshit
Stary 2012-12-03, 07:26   #2986
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ale fajny weekend
sprawdź sobie budzik w kom. po południu. Albo kup jeszcze taki zwykły.
a co do wróżby - bullshit
No sprawdzę budzik, sprawdzę, ustawię na jutro jeszcze w drugim telefonie

A w ogóle co to pizzerinki?

Zuken fajnie, że wpadłaś
Stary 2012-12-03, 07:46   #2987
Stefannia
Wtajemniczenie

Hej

Med, tulam, ściskam

W piatek zrobiłam obiadokolację - pyszne ziemniaczki cioci Capri i karkówkę a na deser lawę czekoladową. Wyszło pysznie
W sobotę byliśmy się poszlajać po kanjpach ze znajomą parą. Też fajnie. A w niedzielę na "Pokłosiu".
Weekend minął zdecydowanie za szybko.
Stefannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 07:59   #2988
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88 Pokaż wiadomość
ja chodziłam do zwykłego okulisty, on dobierał szkła i mówił że soczewka musi być słabsza chyba o 0,25 lub 0,5 niż okulary. Nikt mi nie odmawiał powiedzenia jakie soczewki, a chodziłam i prywatnie i na nfz
ja też...
Cytat:
Med przykro mi, że tż cię zostawił samą na tyle godzin i to o chlebie i serku tylko. A jeszcze bardziej mi przykro, że 9 lat było dla niego zbyt małą ilością czasu by się oświadczyć. Mam nadzieję, że faktycznie niebawem to zrobi. Tulę Cię mocno
ja tego po prostu nie rozumiem i też mi przykro Med, trzymaj się

Magda_numerek, ale miałaś fajny weekend

U nas też super. Najpierw poszliśmy do sąsiadów, bardzo mili, sympatyczni, oprócz nas była jeszcze jedna para z mieszkania obok. Dostaliśmy ogromny obiad (fajnie bo przed imprezą i nie musiałam już nic robić) i mnóstwo alkoholu. Na obiad była jakaś wieprzowina, polenta, feta i jajka sadzone, ogólnie wszystko razem pycha posiedzieliśmy ze 2 godzinki, po czym zaprosiliśmy ich do nas na imprezę

Do nas goście trochę się spóźnili, ale dopisali bardzo licznie, większość się przebrała więc była kupa śmiechu. Ledwo się pomieściliśmy, ale przenieśliśmy do salonu pojedyncze łóżko do siedzenia i to był strzał w dziesiątkę! Było mnóstwo jedzenia i alku i jeszcze sporo zostało Przyszli też sąsiedzi z małym synkiem i K. ( ten z Rumunii) słabo po polsku mówi, ale jak się napił z chłopakami to wyraźnie się rozkręcił, fajnie się wpasowali w towarzystwo i mimo że byli z małuszkiem (7m-cy) to posiedzieli do 23 chyba 2 parki u nas spały, więc rano wielkie śniadanie i kacowa jajecznica
Znajomi pojechali ok 13, zrobiłam schabowe i poszliśmy spać, potem do wieczora leżeliśmy w piżamach przed tv, oglądaliśmy filmy, zamówiliśmy pizzę i chillowaliśmy

Uwielbiam takie weekendy

Ale wszystko co dobre szybko się kończy i zasiadam właśnie do mgr

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Stefannia Pokaż wiadomość
Hej

Med, tulam, ściskam

W piatek zrobiłam obiadokolację - pyszne ziemniaczki cioci Capri i karkówkę a na deser lawę czekoladową. Wyszło pysznie
W sobotę byliśmy się poszlajać po kanjpach ze znajomą parą. Też fajnie. A w niedzielę na "Pokłosiu".
Weekend minął zdecydowanie za szybko.
fajnie że jedzonko wyszło
Stary 2012-12-03, 08:01   #2989
Promyk03
Zakorzenienie

hejka
Med współczuję 9 lat to kawał czasu
Stef fajnie że się świętowanie udało
Capri super że Tobie również
Ja świętowałam swoje imieniny w sobotę

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-12-03, 08:02   #2990
najfajniejsza
Zakorzenienie

ale miałyście super weekendy

my w piątek piliśmy wino do 3.30 ale o 23 dopiero wróciliśmy z pracy no i spaliśmy w sobotę dłuuugo, potem się ogarnęliśmy i pojechaliśmy na szoping, po szopingu obiad - grillowany sandacz
wieczorem randkowalismy ze sobą wczoraj pojechaliśmy do babci P. i mojej mamy, a wieczorem szybko spać, coby dziś żyć a dziś po pracy jedziemy do kuzynki lubego przywitać się z nowym członkiem rodziny i luby na salę, a ja do mgr
tak bym chciala, żeby weekendy trwały i trwały...

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
Ja świętowałam swoje imieniny w sobotę
wszystkiego najlepszego
Stary 2012-12-03, 08:02   #2991
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
ale miałyście super weekendy

my w piątek piliśmy wino do 3.30 ale o 23 dopiero wróciliśmy z pracy no i spaliśmy w sobotę dłuuugo, potem się ogarnęliśmy i pojechaliśmy na szoping, po szopingu obiad - grillowany sandacz
wieczorem randkowalismy ze sobą wczoraj pojechaliśmy do babci P. i mojej mamy, a wieczorem szybko spać, coby dziś żyć a dziś po pracy jedziemy do kuzynki lubego przywitać się z nowym członkiem rodziny i luby na salę, a ja do mgr
taak
My w moje sobotnie imieniny winkowaliśmy do północy

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 08:10   #2992
magda2109
Zakorzenienie

Capri, też chcę takich Sąsiadów i takie pyszności
Stary 2012-12-03, 08:27   #2993
aleksandrettaa
Zakorzenienie

U nas piątek był rozrywkowy bo spotkaliśmy się ze znajomymi w knajpie. Zaczęłam kulturalnie od butelki wina z mężem a potem kolega zarządził wódkę i skutkiem tego był udany piątkowy wieczór i słaba sobota. Nawet zakupy mi nie pomogły choć tż twierdził, że w galerii to ja się z pewnością poczuję lepiej. Może dlatego nie podziałało, że kupiliśmy tylko koszulę dla niego.

Ech lecę umyć gary bo babcia zaraz wpadnie. No i żebym jeszcze kawę zdążyła wypić bo potem będę słuchać, że to niezdrowe i umrę od tego

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 08:34   #2994
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem

Piczony wiem ze wieloktortnie wstawialyscie ale błagam wstawcie przepis na sprawdzoe pierniczki z okienkiem i szybka i napiszcie ile wczesniej trzeba robic

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 08:35   #2995
capriola_87
Zakorzenienie

Cytat:
o! właśnie mi uświadomiłaś że my strasznie długo nie "randkowaliśmy ze sobą" chyba z tydzień już
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Capri, też chcę takich Sąsiadów i takie pyszności
to wpadaj
Stary 2012-12-03, 08:38   #2996
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez capriola_87 Pokaż wiadomość
o! właśnie mi uświadomiłaś że my strasznie długo nie "randkowaliśmy ze sobą" chyba z tydzień już

to wpadaj
A ja też nie randkuję ostatnio Brakuje mi
Stary 2012-12-03, 08:42   #2997
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem

Piczony wiem ze wieloktortnie wstawialyscie ale błagam wstawcie przepis na sprawdzoe pierniczki z okienkiem i szybka i napiszcie ile wczesniej trzeba robic
ja robiłam z tego przepisu na dzień przed Wigilią i były mięciusie: http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-przepis-i
do tego witrażyki. wyszło super.
Stary 2012-12-03, 08:56   #2998
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

nasypac tego potluczonego landryna ??
Cytat:
ja robiłam z tego przepisu na dzień przed Wigilią i były mięciusie: http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-przepis-i
do tego witrażyki. wyszło super.
ile trzeba nasypac tego potluczonego landryna ?? tak z górka ?? i czy musi byc bardzo potluczony , jeden landrynek na jednego piernika ??

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

a dobra widze w przepiscie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 09:05   #2999
BYou
MBZ♥

dzień dobry bardzo

Pada u mnie ten biały szit ktory toleruję tylko na święta i ferie:/

Oszek liczę na te Twoje wieczorne przybycia

Med mocno, jTwój TŻ chce żeby Go myszory zjadły

Aleks to własnie dlatego, że sobie nic nie kupiłaś zakupy nie pomogły

Naj zabiłabym Mamę wzrokiem za taki tekstmam nadzieję, że jak przyjdzie co do czego to nie będzie się wciskać

Kasia huknij Brata

Karmelka dziekuję za sprawdzenieteż byłabym uradowana z takich prezentów które dostał B

Żukenku hej

Picz mi soczewki dobierała okulistka na wizycie

Caprioszku fajni Ci sąsiedzi

Magda_numerek kogut może też oznaczać, że na Twej drodze pojawi się jakiś Pan co Go trzeba będzie trochę utemperować, ale dasz radę

Stef nasz weekend też tak szybko zleciał jak film?my bylismy na Atlasie-szału nie ma ale można się wybrać

Frezyjko ciesze sie, że miło spędziliście urodzinki

Karo echss

Kawka w tym roku nie robię pierniczków tylko moja Sis i korzysta z przepisu Dorotus

Simply w tym chanel to ktoś upadł na głowę

Promyk wszystkiego najlepszego

Nabrałam chęci na jednokolorowa choinkę chciałabym na biało, z ewentualną nutką czerwieni

BYou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-12-03, 09:17   #3000
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
my bylismy na Atlasie-szału nie ma ale można się wybrać

Nabrałam chęci na jednokolorowa choinkę chciałabym na biało, z ewentualną nutką czerwieni
taaak? a ja się bardzo napalilam po tekście, że to twórców pachnidła

ja bym chciała choinkę we wszystkich kolorach tęczy, takie jak kiedyś były

odbija mi totalnie... kiedyś nie lubiłam świąt, a teraz napalilam się jak gópek

super miałyście weekendy wszystkie!

ja miałam weekend filmowy- w sobotę tylko wyskoczyliśmy na obiad do teściowej. obejrzałam wanted, z tż chyba percy jackson i sama 2 części harrego pottera. czarę ognia oglądałam wczoraj od 15 do 20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości