|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
Cytat:
![]() albo Mama i ja? widzialam zwiastun, moze byc smieszny ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Ten wiecznie zywy o 20,15 jest. Poszlybysmy wczesniej na kawke, poplotkowaly a potem na film co Ty na to ?
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
uff wróciłam z objazdu ciuchlandowego
szukałam kurtki przejściówki, bo tak sobie wydumałam, że zeszłoroczna jeszcze na Mikiego będzie pasować, a tu d... blada, rękawy za krótkie no i został Miki na lodzie ![]() sieciówki drogo w sezonie się cenią a miałam niemiłą sytuację w H&M tydzien temu oddałam kurtkę do reklamacji tę puchową, reklamację mi przyjęły od razu , kasa na kartę podarunkową, ok kupiłam od razu parę rzeczy, w tym bodziaka dla Olki ale po tygodniu doszłam do rozumu , że body na wiosnę już nie bedzie potrzebne, mam kilka gorszych to styknie, tak więc to z h&m zwrócę do sklepuposzłam dziś , a panie oglądają, bodziaka, w końu zaczęły wąchać, i mi mówią, że mi nie przyjmą zwrotu, bo bodziak był prany , bo tak pachnie świeżością, pytam, że jak miało go dziecko nosić z metkami, jak miałam go uprać skoro wszystkie metki nienaruszone, nalepki kontrolne nieodklejone, a one, że nie, nie, wkurzyłam się mówię, to poproszę kierownika, do oceny, bo body leżało w szafie z pranymi rzeczami, więc może stąd ten zapach? jakiś gość za mną mi wtóruje, że jak to rzecz nówka, bez śladów używania panie pocmoktały, podumały i w rezultacie mam już dwie karty podarunkowe , bo na starą nie mogły mi kasy ze zwrotu dobić a i jeszcze mnie uspokajały , że takie mają procedury, że ludzie metki zrywają, a potem je jakoś zaczepiają ponownie itp. szlag mnie trafia, zawsze człowieka traktują jak złodzieja w Polsce Kasiulko co w końcu dolega oczom Olutkowej? jakaś wada na wieki? u nas na osiedlu też mała Ola, nosi okulary i to od czasów bobasowych, odziedziczyła wadę po matce,małej robili bardzo wcześnie badania, bo przeczuwali taki finał okularowy niestety na całe życie |
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zaraz ci napisze ![]() ze mna jak z dzieckiem ![]() ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- kufa, zlalam sie z tego ![]() Ja to chce zobaczyc http://wideo.onet.pl/film-wiecznie-z...,110489,w.html
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
no pomyśl tylko jak teraz bym zaszła, to w momencie gdy dziecko pójdzie do szkoły to ja będę miała 50 - nie powiesz mi że to młoda mama. W takim wieku to się już nie ma tyle cierpliwości do wychowywania. Już nie mówiąc o siłach by zatańczyć na weselisku tego dziecka ![]() Też sobie marzę o tej suszarce, ale na razie tylko marzę, bo na kupno teraz sobie nie mogę pozwolić. Umyłam okna na całym dole i już mi się nie chce, Zbieram siły by przejść na górę. A na 17 znów na basen z Krystianem, po długiej nieobecności w końcu może pływać. ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Faktycznie fajny ten film będzie
|
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
humor sobie poprawie odpowiednio
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
Trailera nie widzialam tylko opis i komenty. Zarezerwujesz? bo ja juz lece na durne szkolenie do pracy....
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
tak, zrobie rezerwacje na piatek
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu pol dnia mi przelecialo, nawet nie wiem kiedy. Najpierw jakies szkolenie bez sensu potem zakupy i w domu bylam po 18. Wkurzyli mnie z tym szkoleniem, mamy nowa loterie, przeciez to juz enta w mojej karierze, i zawsze rzucali regulamin, kazdy sie zaznajomil i bylo ok. A teraz jakis ciolek z Warszawy sobie wymyslil ze trzeba nas przeszkolic
szkoda czasu i benzyny. Mam nadzieje ze za szkolenie sie naleza jakies zwroty godzinowe. Za ostatniej dyrektorki tak bylo, ale ta nowa wszystko na nowo wprowadza
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem padnięta
Cytat:
Pomału nam to idzie bo tz przeważnie wszystko sam robi wieczorami. Płytki na ścianie mamy położone, teraz robi z sufitem. Później będzie fugował wszystkie dekory, a trzeba dość starannie fugować, bo jak się je zapaćka, to nie doczyści się ich. No z kasą też teraz krucho, a jeszcze trzeba tyle rzeczy kupić. No ale tak się właśnie robi bez kredytów ( pomału )Ale spokojnie, pokarzę wam jak skończymy, musicie się tylko uzbroić w cierpliwość. Mogę tylko powiedzieć, że zaczyna mi się tam podobać, nabiera oka
|
|
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie się podziewacie ?
ja jednym okiem patrzę na tapmodl. potem pewnie padnę. jutro sprzątam foty chaty porobię, niech czekają na dobre czasy.
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też oglądam tap madl
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać bo oczy mi się kleją.
bożejaknicnierobienieMĘCZ Y |
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
ja nadal wybieram telefon
dumam nad htc desire c lg swift l5. (jak tam Jowiszku się sprawuje to cacko? ) samsung galaxy mini 2 szału nie ma w tych za 1 zł do abonamentu tż |
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
to znowu leci?
ja przeglądam allegro bo robie zamowienie dla kumpeli co przyjezdza z UK. Zawsze mi kupuje jakies ciuchy dla Wiki, standardowo bielizne i rajtuzki
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha
jeju jakie te niektóre dziewczyny są dziwne wstyd mi za nie
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
pożarłam się delikatnie z TZ i waćpan poszedł od razu sprzątać
kłótnia ma czasem dobre strony ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- przynajmniej bedzie lazienka blyszczec faceci sa dziwni
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
....oni są po prostu yyyy facetami
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2013-03-06 o 22:45 |
|
|
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha Anisia jestem tego samego zdania
ja z moim tztem nie gadam od soboty po dużej kłótni. Jestem bardzo zadowolona chodzi jak w zegarku a nawet nie odzywam się do niego. Muszę tak częściej![]() ![]() idę się myć
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
ale bylo pieknie, w ogole nalal mi wina, milo rozmawialismy i poszlam sobie po kawalek gorzkiej czekolady (on takiej nie jada) i sie dowiedzialam, ze jestem chamka, bo mu nie przynioslam tez czekolady.
Tak, bo ja wiem, ze mial na czole narysowane "Aj łont czokled" to oczywiscie odpyskowalam - jak to ja, to pozniej och och zrobie z siebie ofiare i "maj gaaad, szono nie poznaje cie blablabla" na co ja maska nr 10 czyli pelna zima i mam cie w to poszedl sprzatac lazienke ![]() p.s juz posprzatal powiedzial mi dowidzenia i poszedl spac szkoda, ze on nie wie gdzie ja te jego fochy mam
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
zupełnie nie jestem stworzona do cichych dni
baaaardzo mnie męczy "nicniemówienie " do kogoś bliskiego, obok na 50 m2 nawet jak to wina tż, to jakoś i tak nie umiem się długo foczyć po cichu ale gorsze jest może to , że potem mu to wypominam po 1000 razy do zarzygu
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
buahahahahha
![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
![]() a mnie czasami po prostu zimno, ale niech mu bedzie
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Doskonale cię rozumiem, też tak się męczyłam, jak byłam w tym sanatorium Anisia jesteś jednorazowa W sumie to dobry sposób, zapowiadasz gości, a jak chcesz mieć szybciej posprzątane, doprowadzasz do kłótni z tz |
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Kristi no wiesz
))))))))
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
ano niepowtarzalna - w pozytywnym znaczeniu rzecz jasna |
|
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
on mnie z tym rozwala, dlatego wiem, ze jak sie z nim rano zetre, to jak wroce z pracy to nawet mam podlogi wymyte, na zasadzie "pacz, radze sobie bez ciebie"
![]() a wieczorem: Zrob mi prosze kolacje
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
U nas sie tak mowi
jednorazowe wydanie. Rzeczywiscie troche bezsensu
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już zmykam spać. Nie mam już siły na siedzenie.
Na jutro zostały mi 2 okna do umycia, mam nadzieję że pogoda mi dopisze. A z rana mam w planie, jak już odwiozę dzieciaki wskoczyć do lidla. Może się skuszę na jakąś bieliznę, ciekawa też jestem jakie są te rajstopy Dobrej nocki |
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Takas No tak troche
hihiRozumiem' Jedyna' jako jedyna w swoim rodzaju ![]() Jednorazowa mnie dziwi hehe
Tymek ![]() Juleczek Edytowane przez Judi21_84 Czas edycji: 2013-03-06 o 23:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

co Ty na to ?

szkoda czasu i benzyny. Mam nadzieje ze za szkolenie sie naleza jakies zwroty godzinowe. Za ostatniej dyrektorki tak bylo, ale ta nowa wszystko na nowo wprowadza
foty chaty porobię, niech czekają na dobre czasy.

wstyd mi za nie