|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Madzia
za egzaminyZebra za cos nowegoWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czy u Was też taka brzydka pogoda u nas pada od rana zimno jak nie wiem.... nie chce sie z domu wychodzić....Mamy dziś zakonczenie przedszkola u Kamilki i na 15 idziemy na występ jesczcze
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
u nas było w nocy i nad ranem brzydko, teraz jest ładnie. WOjtek tez dzis ostatni dzien, jurto tylko akademia, oczywiscie on jest baaardzo zawiedziony :/
|
|
#2974 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, ze koszty wysylki bylyby pewnie zabojcze, bo wiesz... A w jakim miescie wy jestescie? Wiesz co, mi sie wydaje, ze to juz sukces, ze tak szybko macie juz jakis dochod i nie zyjecie z samych oszczednosci, naprawde Najwazniejsze, ze czujecie sie dobrze a to widac z twoich (rzadkich... ) postow Reszta przyjdzie Jak tam nowy dom? Kiedy przyplynie wasz kontener? Cytat:
Ulalaaaaa... to sie dzieje! ![]() U nas nic sie nie rusza... ![]() Wielkie kciuki, zebys jak najszybciej znalazla nowa prace To mozna juz gratulowac..? Cytat:
Cytat:
U nas urlop jest dopiero pod koniec sierpnia Witam nie bylo mnie troche, ale mialam urwanie glowy - ponad tydzien byla u mnie mama wiec wiadomo a potem nawal zajec... Dzisiaj nie wiem jak sie wyrobie - na 15 musze zawiezc malego do szkoly muzycznej, jutro mamy festyn letni z przedszkola w jakims lesie wiec musze kupic wszystko na grilla, talerzyki, sztucce itp. zrobic jakas hurtowa ilosc ciasta a poza tym mam dzisiaj babski wieczor wiec wypadaloby jakos wygladac...tylko jak..? Takze zycze wam milego weekendu z lepsza pogoda!
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, u Ciebie widzę urwanie głowy
my tez teraz żyjemy na kartonach i walizkach... tylko dziewczynki maja swój pokój cały... łóżka kupilismy im nowe, z Gumtree zostaliśmy praktycznie nieużywane szuflady... a nasz kontener zawinięte do portu Fremantle na poczatku sierpnia a potem odprawa może zająć 14 dni roboczych Gdzie dokładnie mieszkamy napisze ci na priv ![]() A odzywalam się rzadko bo do czasu tych małych robótek odpadała mnie frustracja zawodowo-finansowa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, bardzo dobrze. Madzia odebrała wczoraj dyplom ukończenia przedszkola. Od września będzie chodzić do zerówki. Synek zdał do drugiej klasy... Podpowiedzcie gdzie jechać na wakacje? gdzie się wybieracie? Guciu, strasznie długo te Wasze rzeczy ida.. Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2015-04-03 o 04:26 |
|
|
|
|
#2977 |
|
Zadomowienie
|
u nas też już po zakończeniu roku
smutno Oli ,że idzie do nowej Pani.....wszystko w ogole u nas takie nie wiadome....przeprowadzka albo do poprzedniego miejsca zamieszkania albo do katowic tż ma propozycje atrakcyjnej pracy ,miał jechać zobaczyc na tydzień ale nie dostał urlopu chyba że chce przez Hr czujecie? ale za 2 miesiace pojedzie wiec moze cos z tego bedzie w koncu![]() Z dobrych wiesci-Oli słyszy na prawe ucho Balonik i leki świetnie się sprawdziły nie macie pojęcia jak się cieszę.
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nawet 100 zł na podrecznik dałam :P Ja na wakacje jade do Holandii kolo meza nad morze juz za tydzien.MARTA super news
|
|
|
#2980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz dostalam A no tak, te kontenery ida i idaaaaaaa.... Cytat:
Brawa dla synka My takie "glowne" wakacje juz mielismy w kwietniu/maju a teraz robimy krotkie wypady, takie 2-4 dniowe. Tylko 10 sierpnia jedziemy na tydzien, ale to w celach zdrowotnych bardziej do takiej kliniki... Cytat:
Super, ze ucho odetkane Witam u nas wariacji zwiazanych z brakiem-czasu-na-wszystko ciag dalszy...do tego Niemcy caly czas graja w ta pilke wiec mecze trzeba ogladac... A, bym zapomniala - wczoraj na kursie plywania André plynal juz sam bez zadnej pomocy
|
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje, superJa chcę swoich zapisać na naukę jesienią. Ale mamy 30km w jedną stronę |
|
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcialam teraz, bo jak pomysle o jesieni=sezon przeziebioniowy to hmm...chociaz w sumie tez bedzie chodzil, bo teraz skonczyl pierwszy kurs i zaraz zaczyna drugi trwajacy do polowy wrzesnia... 30 km...no duzo troche... André w drodze z przedszkola do domu jechal przedemna na rowerze, nie zatrzymal sie przed ulica i wjechal prawie do polowy...akurat samochod jechal tylko ze bardzo powoli... Wszystko jest ok, ale chyba jestem w szoku i brakuje mi jeszcze slow... ![]()
|
|
|
#2983 |
|
Zadomowienie
|
hej wygrałam sprawę
mam ze niepełnosprawność powstała przed 21 i należy mi się zasiłek![]() Ale znowu z ubezpieczenia przyszło tż pismo ze chcą protokół powypadkowy -no spoko i uwaga dokumentacje fotograficzna z przyłożoną linijką po wypadku do tego palca-jemu tego nie robili-zresztą nie było na to czasu i co mamy teraz zrobić?
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wpadłam się pożegnać bo jutro wyjeżdżamy nad Morze i nie wiem czy bede miała czas jutro zaglądnąc A wiec do zobaczenia
|
|
#2985 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
#2986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje wygranej Co do ubezpieczenia...wiadomo, ze wymyslaja zawsze co tylko sie da, zeby utrudnic wyplacenie odszkodowania... ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze mieliscie dobra droge i wypoczywacie pelna para Witam u nas pogoda calkiem zwariowala - jak wychodze rano to w marynarce, w trakcie dnia nastepuje male oberwanie chmury a jak idziemy na zajecia André po poludniu to w krotkich spodenkach.... Teraz bedziemy mieli wiecej wolnego czasu po przedszkolu, bo w szkole muzycznej robia przerwe wakacyjna. W ten wtorek odwolali trening pilki noznej, ale dzieciaki mogly korzystac z boiska tylko bez trenera...powiem tak - po tych 90 minutach ledwo stalam na nogach...
|
|
|
#2987 |
|
Zakorzenienie
|
Marta gratuluję wygranej!
A jak chodzi o kasę z ubezpieczenia to zawsze coś kombinują... Pietrusiu udanego wypoczynku! Karenina mówisz, ze porobiłaś za trenera ![]() U nas pogoda paskudna. Także nudy... |
|
|
|
|
#2988 |
|
Raczkowanie
|
Hej mamusie
Dawno się nie odzywałam ale to albo brak czasu albo siły ![]() postaram się nadrobić co u Was |
|
|
|
|
#2989 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta fajnie, ze wygrała nawet super, a co do ubezpieczenia TZta to nie dajcie się
ja się lenię - czekam na wynik jednego egzaminu - reszta do przodu
|
|
|
|
|
#2990 |
|
Zadomowienie
|
no jasne,że kombinacje z odszkodowaniem-ale jakby wysłał zdjęcie to już byłoby po wszystkim a trochę nam się spieszy bo pieniażki z ubezpieczenia miał być na wakacje.Bo ja ze ,,swoich,, to może kiedyś na mały samochód uzbieram hee
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
ale się ożywiło tutaj
![]() Karenina to pogoda prawie jak u nas ![]() Marta gratuluje wygranej kładki:u nas pracowicie, jest przerwa w przedszkolu do tego organizowanie domu i ogrodu ... jest ciekawie, ale nie narzekam, bo nawet się spelniam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2992 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie zauwazylam, zeby trener tyyyyyyle biegal... Jak tam z praca, cos na widoku?? Cytat:
Napisz co u was ![]() I jak tam wynik?? Cytat:
Jesli takie zdjecie jest w "standartowej"dokumentacj i wymaganej w takich sprawach to moga sie tego domagac a jesli nie to niech spadaja... Cytat:
Ola, nie bij...wiesz o co chodzi... Witam ojjjj.....dluga byla ta noc....bardzo dluuuuuuga...ale jaka faaaaaaaaaaaaajna Takze od rana i do przodu...Jutro mam termin u fryzjera, juz tyle ich odwolalam, ze az ciezko uwierzyc, ze jutro w koncu sie uda Ale musze, bo wlosy mam juz naprawde bardzo dlugie i jutro poleci ich duuuuzo...
|
|
|
#2993 |
|
Wtajemniczenie
|
Karenia do przodu wszystko i to mnie cieszy - choć mogło być lepiej, ale jako jedna z niewielkiego grona szczęśliwców mam wszystko zaliczone i jestem na 2 semestrze
|
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, gratulacje
![]() Karenina, spokojnie... mnie się nigdzie nie spieszy ![]() A do fryzjera tez muszę się wybrać wyrównać... ostatnio włosy rosną mu jak szalone... od stycznia 10 cm ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
Karenina na razie się nawet nie rozglądam, bo Piotrek musi iść do przedszkola, bo opieki nad nim nie pogodzę z pracą. W poprzedniej pracy nie raz był ze mną, także było ciężko. Nikt się na takie coś nie zgodzi.
W moich okolicach o pracę ciężko, więc nie wiem czego się spodziewać. |
|
|
|
|
#2996 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
helloł, my już po urlopie mimo początkowego braku pogody i tak uważam wakacje za udane, wygrzewam się teraz w ogródku plewiąc :P
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też juz po urlopie Nam pogoda tez dopisała na 10 dni tylko przez 3 dni była kiepska pogoda ale wtedy kalosze, plszcze przeciwdeszczowe i na plaże Ale było naprawdę super
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie ze się wasze wakacje udały
i trochę zazdroszcze ładnej pogody... u nas ostatnio dość chłodno, deszczowe i wietrznie... czekam z niecierpliwością na upały ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3000 |
|
Wtajemniczenie
|
Gucia a u Was to chyba teraz zima
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

za egzaminy

u nas pada od rana zimno jak nie wiem.... nie chce sie z domu wychodzić....
. W moim przypadku MD stwierdzil jestem lekko przekwalifikowania na to co mogą mi zaoferować, ale jeszcze nic straconego 
Reszta przyjdzie

smutno Oli ,że idzie do nowej Pani.....wszystko w ogole u nas takie nie wiadome....przeprowadzka albo do poprzedniego miejsca zamieszkania albo do katowic tż ma propozycje atrakcyjnej pracy ,miał jechać zobaczyc na tydzień ale nie dostał urlopu chyba że chce przez Hr czujecie? ale za 2 miesiace pojedzie wiec moze cos z tego bedzie w koncu

ale to albo brak czasu albo siły 
kładki: