Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-21, 08:14   #2971
benetta
Zadomowienie

Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Gratuluje dziewczyny!!!!

lipiec 2013 (9/10tc) dziękuje że pojawiłaś się w moim życiu [*] już na zawsze - mama

Listopad 2014 - Maluszek jest już z nami
benetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 09:32   #2972
Gegee
Rozeznanie

2 dni mnie nie było a tu takie newsy

Cytat:
Napisane przez patrycjja Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja tylko na chwilę

Jeszcze mi się ręce trzęsą . Właśnie zrobiłam test.
Dwie kreski

Wiem, że to początek- ale to już dobry początek

Teraz muszę szybko umówić się z lekarzem, bo po tym co ostatnio przechodziłam nie ma sensu czekać.

Ale się cieszę
GRATULACJE

Cytat:
Napisane przez PPPatinka Pokaż wiadomość
hej hej dziewczyny odebraliśmy wyniki meza no i ma 3 % prawidłowych plemnikow a powinien mieć co najmniej 4 % trochę mnie to martwi (
Nie smutaj się. Tylko lekarz potrafi zinterpretować takie wyniki, więc nie ma co się nakręcać. Będzie dobrze

Cytat:
a i zobaczę czy może bromergon zadzialal i może jakiś pęcherzyk urosl ( tak sobie marze)
za pęcherzyk
Dawaj znać koniecznie po Waszych wizytach

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

A u mnie się okazało ze jestem już po owu
Kochana, jak poobserwujesz już kilka cykli to będziesz wcześniej wiedziała, że się zbliża. No ale teraz działaliście? Może nie będziesz nawet miała jak obserwować swoje cykle przynajmniej przez najbliższe 9 miesięcy

Cytat:
Napisane przez Ania0783 Pokaż wiadomość
U mnie nudy nudy nudy....... czekam na tą france @ mam nadzieje że w ciągu najbliższych trzech dni przyjdzie i będzie nowy cykl i mam nadzieje że prawy koleżka się obudzi heheh
za prawego

Cytat:

proszę bardzo porcja "świeżych" fluidków
na razie ostrożnie, ale zawsze

aż co chwilę spoglądam na test, bo cały czas nie mogę uwierzyć

Łapię

Cytat:
Napisane przez kokos111 Pokaż wiadomość
Wróciłam od lekarza..........jest kropeeczkaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!!!! hihihi ale sie cieszę, wszystko jest oki następna wizyta 11 czerwca pozdrawiam was kochane i trzymam kciuki za was wszystkie

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Wczoraj się nie odzywałam, bo tyle miałam roboty, że szok. Od 6 rano na nogach, a ja żadnym rannym ptaszkiem nie jestem Jak się ogarnęłam ze wszystkim o 21 to myślałam, że padnę trupem...

Odebrałam wczoraj wyniki i są jakieś dziwne Jakby się wzajemnie wykluczały. Ale do konretów:
TSH - 2,23 (wzrosło mi od ostatniego badania, ale nie jest jeszcze tak najgorzej chyba)
FT4 - 1,03 (normy od 0,93 do 1,70)
Progesteron - 27,92 (przy normie w fazie lutealnej do 27)
Prolaktyna - 820,30 (przy normie do 496,00 )

No i trochę zgłupiałam. Prolaktyna masakryczna, ale z drugiej strony progesteron wskazujący na to, że owu była. A przy tak wysokiej prolaktynie owu powinna być zablokowana

Co miesiąc mam inne wyniki badań
Stary 2013-05-21, 10:54   #2973
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Ja caly czas jestem , podgladam I kobicuje u nas wszystko w porzadku , wieksza polowa za nami , powoli konczymy 21 tydzien - ten czas pedzi jak szalony co nie ? Malenstwo ma sie swietnie , jestesmy po usg polowkowym I wszystko przebiega ksiazkowo. A no I mieszka tam w brzuszku dziewczynka * spokojnych 9 miesiecy Ci zycze I bede dalej podgladac ))

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jestes dla mnie nadzieja, że wszystko teraz dobrze pojdzie
A nie tak dawno wyplakiwałyśmy się na innym wątku.
Trzymam kciuki żeby do końca było tak książkowo

Cytat:
Wróciłam od lekarza..........jest kropeeczkaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!!!! hihihi ale sie cieszę, wszystko jest oki następna wizyta 11 czerwca pozdrawiam was kochane i trzymam kciuki za was wszystkie
Zazdroszczę Ci ciekawe czy ja coś zobacze przy moich poprzestawianych cyklach :p
To do tego czerwca chyba będziesz siedziala jak na szpilkach

Cytat:
Napisane przez Gegee Pokaż wiadomość
2 dni mnie nie było a tu takie newsy

GRATULACJE

Łapię

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Wczoraj się nie odzywałam, bo tyle miałam roboty, że szok. Od 6 rano na nogach, a ja żadnym rannym ptaszkiem nie jestem Jak się ogarnęłam ze wszystkim o 21 to myślałam, że padnę trupem...

Odebrałam wczoraj wyniki i są jakieś dziwne Jakby się wzajemnie wykluczały. Ale do konretów:
TSH - 2,23 (wzrosło mi od ostatniego badania, ale nie jest jeszcze tak najgorzej chyba)
FT4 - 1,03 (normy od 0,93 do 1,70)
Progesteron - 27,92 (przy normie w fazie lutealnej do 27)
Prolaktyna - 820,30 (przy normie do 496,00 )

No i trochę zgłupiałam. Prolaktyna masakryczna, ale z drugiej strony progesteron wskazujący na to, że owu była. A przy tak wysokiej prolaktynie owu powinna być zablokowana

Może na prawdę podstaw się jakimś studentom albo doktorowi do pracy na temat hormonów;-)
Trzeba teraz liczyć że jednak owu nic nie zablokowało i odbyła się wtedy kiedy trzeba.

A my dzisiaj chyba poinformujemy mamy. Trochę się boję że za wczesnie, ale chyba bym nie wytrzymała trzymac to w tajemnicy

Stary 2013-05-21, 11:38   #2974
kokos111
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012

No do czerwca troszkę czasu, ale lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku i jak przyjdę w czerwcu to będzie już serduszko, także nie mogeee sie doczekać.
PATRYCJJA Życzę ci tej malutkie kropeczki, która jest wspaniała od pierwszej chwili jej ujrzenia hehe
kokos111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 11:40   #2975
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje ) trzymalam za Ciebie kciuki w ukryciu

Wpadaj do nas częściej i pisz co u Was
Cytat:
Hura czyli jeszcz raz ogromne gratulacje
Cytat:
Kochana, jak poobserwujesz już kilka cykli to będziesz wcześniej wiedziała, że się zbliża. No ale teraz działaliście? Może nie będziesz nawet miała jak obserwować swoje cykle przynajmniej przez najbliższe 9 miesięcy

Już miałam list gończy za Tobą wysyłać
Na interpretacji wyników się nie znam a robiłaś w tym samym miejscu co poprzednio? Dziwne to z tego co piszesz?

Kochana obserwuję się już któryś miesiąc i jedynie co to bajki z tysiąca i jednej nocy mogłabym o sobie pisać. W tym cyklu praktycznie codzienni "czuję" brzuch ale nie potrafię opisać jak bo codziennie jest inaczej Ta owulka to mnie całkiem zaskoczyła ciekawe teraz kiedy się cykl skończy. Co do przytulanek to były ale bardzo sporadycznie no i podczas potencjalnej owulacji balowałam w pracy
Cytat:
Zazdroszczę Ci ciekawe czy ja coś zobacze przy moich poprzestawianych cyklach :p
To do tego czerwca chyba będziesz siedziala jak na szpilkach

A my dzisiaj chyba poinformujemy mamy. Trochę się boję że za wczesnie, ale chyba bym nie wytrzymała trzymac to w tajemnicy
Ty też zobaczysz
Strasznie lubię czytać wypowiedzi dziewczyn jak informowały Tż i najbliższych tak więc bardzo proszę o relacje
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 12:05   #2976
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Już miałam list gończy za Tobą wysyłać
Na interpretacji wyników się nie znam a robiłaś w tym samym miejscu co poprzednio? Dziwne to z tego co piszesz?

Kochana obserwuję się już któryś miesiąc i jedynie co to bajki z tysiąca i jednej nocy mogłabym o sobie pisać. W tym cyklu praktycznie codzienni "czuję" brzuch ale nie potrafię opisać jak bo codziennie jest inaczej Ta owulka to mnie całkiem zaskoczyła ciekawe teraz kiedy się cykl skończy. Co do przytulanek to były ale bardzo sporadycznie no i podczas potencjalnej owulacji balowałam w pracy
W tej samej placówce lecz w innej lokalizacji. Ale właśnie spojrzałam na wyciąg i to samo laboratorium diagnostyczne. Muszę się koniecznie skontaktować z moją gin, bo nie potrafię się wyluzować i się tylko tym martwię.

Najważniejsze, że ovufriend wykrywa Ci owulację Mam nadzieję, że magnez wydłuży Ci fazę lutealną. Bo chyba Ci się z owu przesunęło, w tym cyklu miałaś dużo wcześniej Ja sobie trochę poczekam na @ bo owulację miałam stosunkowo późno.
Stary 2013-05-21, 12:08   #2977
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
W tej samej placówce lecz w innej lokalizacji. Ale właśnie spojrzałam na wyciąg i to samo laboratorium diagnostyczne. Muszę się koniecznie skontaktować z moją gin, bo nie potrafię się wyluzować i się tylko tym martwię.

Najważniejsze, że ovufriend wykrywa Ci owulację Mam nadzieję, że magnez wydłuży Ci fazę lutealną. Bo chyba Ci się z owu przesunęło, w tym cyklu miałaś dużo wcześniej Ja sobie trochę poczekam na @ bo owulację miałam stosunkowo późno.
To dzwoń do gina bo bez sensu żebyś się denerwowała.
Właśnie o to chodzi że według ovu owulacje powinnam nieć jeszcze za jakieś 4 dni
Stary 2013-05-21, 12:16   #2978
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Ja caly czas jestem , podgladam I kobicuje u nas wszystko w porzadku , wieksza polowa za nami , powoli konczymy 21 tydzien - ten czas pedzi jak szalony co nie ? Malenstwo ma sie swietnie , jestesmy po usg polowkowym I wszystko przebiega ksiazkowo. A no I mieszka tam w brzuszku dziewczynka * spokojnych 9 miesiecy Ci zycze I bede dalej podgladac ))

Pisz do nas częściej pozwoliłam sobie uzupełnić Twoje dane na naszej liście o dane z Twojego podpisu

A propo listy - mam wrażenie, że nie wszystkie dane są aktualne, poproszę zatem o aktualizację
Poza tym parę z Was nam zaginęło..... mam nadzieję, że u Was wszystko ok....

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
To dzwoń do gina bo bez sensu żebyś się denerwowała.
Właśnie o to chodzi że według ovu owulacje powinnam nieć jeszcze za jakieś 4 dni
Ale przecież program postawił Ci kreskę świadczącą o owu i zaczął liczyć dni fazy lutealnej
Stary 2013-05-21, 12:26   #2979
Malgos_12
Zakorzenienie

Ja właśnie czekam sobie na @ bo typowe bóle brzucha są. Ostatnie 2 miesiące miałam 29 -cio dniowy cykl, ale poprzednie były co 30, więc może te ziółka mi troszkę uregulowały. Widzę już zmianę, bo nie mam żadnych brudzeń
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 12:39   #2980
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Ja właśnie czekam sobie na @ bo typowe bóle brzucha są. Ostatnie 2 miesiące miałam 29 -cio dniowy cykl, ale poprzednie były co 30, więc może te ziółka mi troszkę uregulowały. Widzę już zmianę, bo nie mam żadnych brudzeń
To super, że nie masz plamień a przypomnisz jakie to ziółka pijesz? i na co one są?
Stary 2013-05-21, 13:33   #2981
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Ale przecież program postawił Ci kreskę świadczącą o owu i zaczął liczyć dni fazy lutealnej
Tak bo kazałam ignorować mu temperatury i wyznaczyć owulację na podstawie testu
Cytat:
Super że ziółka działają Który masz dc?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 13:43   #2982
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Tak bo kazałam ignorować mu temperatury i wyznaczyć owulację na podstawie testu

Super że ziółka działają Który masz dc?
To ja nawet nie wiedziałam, że tam takie funkcje są Ja jeszcze nigdy nie robiłam testu owu. W następnym cyklu znowu mam iść na monitoring to chyba nie ma sensu dodatkowo robić testów.

Czyli, że teraz cały czas Ci wskazuje, że owu dopiero przed Tobą? a testy dalej robisz, czy jak Ci raz wyszedł dodatni to przestałaś?
Stary 2013-05-21, 15:24   #2983
Malgos_12
Zakorzenienie

U mnie 29 dc czyli dziś lub jutro powinnam dostać @
odebrałam wyniki prolaktyny mam 947 czyli 2x ponad normę. Pani doktor dała mi lek na zbicie, który będę brała przez 3 miesiące (pół tabletki raz w tygodniu) zadzwoniła, że może przesłać mi pocztą receptę, albo zostawić w recepcji, więc odebrałam od razu i wykupiłam sobie lek (hahah dostałam całe 2 tabletki więc od dzisiaj zaczynam brać, a jak powiedziałam, że zgłoszę się po tych 3 miesiącach, to powiedziała, że mam przyjść już wtedy w ciąży

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

Łykam zioła MACA i one są ogólnie na pobudzenie popędu, choć tego za bardzo nie zauważyłam, ale również przy niedoczynności, anemii, regulują hormony, dają więcej siły i energii (akurat czuję się silniejsza, mniej snu potrzebuję... napisano, że może pobudzac apetyt, ale u mnie chyba jest odwrotnie z czego bardzo się cieszę)
Stary 2013-05-21, 15:30   #2984
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, ja tylko na chwilę

Jeszcze mi się ręce trzęsą . Właśnie zrobiłam test.
Dwie kreski

Wiem, że to początek- ale to już dobry początek

Teraz muszę szybko umówić się z lekarzem, bo po tym co ostatnio przechodziłam nie ma sensu czekać.

Ale się cieszę

WIELKIE GRATULACJE !!! przesylaj fluidki )

dziś bylam u endykrynologa z ta prolaktyna okazuje się ze nie jest tak zle po zwykla spadla już do 17,7 w dniu kiedy robiłam obciążenie ktoras z Was nawet pytala ile było przed obciążeniem ale nie wiedzialm jak to odczytac bo sprawdzałam internetowo no to została z obciążeniem do zbicia ale reszte hormonow mam ok i nie mam PCOS co wciskal mi mój poprzedni gin jak chodzialm prywatnie no a jutro wizyta u gina wiec zobaczymy co powie na badania TZ- a i czy była owu bo dziś 14dc a wydaje mi się ze jeśli nawet była to wczoraj bo dość mocno jajniki dawaly o sobie znac no ale zobaczymy )

Edytowane przez PPPatinka
Czas edycji: 2013-05-21 o 15:44 Powód: PPP
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 15:35   #2985
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
To ja nawet nie wiedziałam, że tam takie funkcje są Ja jeszcze nigdy nie robiłam testu owu. W następnym cyklu znowu mam iść na monitoring to chyba nie ma sensu dodatkowo robić testów.

Czyli, że teraz cały czas Ci wskazuje, że owu dopiero przed Tobą? a testy dalej robisz, czy jak Ci raz wyszedł dodatni to przestałaś?
Mnie coś podkusiło i pierwszy raz w życiu zrobiłam w czwartek test. Nie byłam pewna czy kreski są identyczne ale na pewno były podobne ovu zapytał czy chcę wyznaczyć owulacje zgodnie z testem czy temperaturą i wybrałam temperaturę a wczoraj jak byłam na usg to mi babeczka powiedziała że już po owulacji jak na jej gust 2-3 dni więc by się zgadzało. Teraz zignorowałam temperatury i przerywaną kreską wyznaczyło mi owulację na piątek a prognoza nadal 22-24 dc. Zamotałam ale może coś zrozumiesz

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
U mnie 29 dc czyli dziś lub jutro powinnam dostać @
odebrałam wyniki prolaktyny mam 947 czyli 2x ponad normę. Pani doktor dała mi lek na zbicie, który będę brała przez 3 miesiące (pół tabletki raz w tygodniu) zadzwoniła, że może przesłać mi pocztą receptę, albo zostawić w recepcji, więc odebrałam od razu i wykupiłam sobie lek (hahah dostałam całe 2 tabletki więc od dzisiaj zaczynam brać, a jak powiedziałam, że zgłoszę się po tych 3 miesiącach, to powiedziała, że mam przyjść już wtedy w ciąży
spora ta prolaktyna ale super że już bierzesz leki no i niech się spełnią słowa lekarki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 16:17   #2986
Malgos_12
Zakorzenienie

Miałam nie robić w tym miesiącu testów, ale coś mnie podkusiło, zanim zacznę brać leki... i nadal nie wierzę i myślę, że to pomyłka....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-05-21 16.05.00.jpg (45,4 KB, 33 załadowań)
Stary 2013-05-21, 16:48   #2987
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Miałam nie robić w tym miesiącu testów, ale coś mnie podkusiło, zanim zacznę brać leki... i nadal nie wierzę i myślę, że to pomyłka....
No nie mogę !!!!!! worek z fasolkami się rozwiązał!!!!!

Malgos - GRATULUJĘ II krechy widoczne gołym okiem

Twój luz i opanowanie przyniósł najlepsze efekty jakie mógł. To pewnie dlatego ta prolaktyna taka wysoka podobno rośnie już od pierwszych tygodni ciąży
Stary 2013-05-21, 16:49   #2988
kokos111
Raczkowanie

Cytat:
noooo gratuluje kochana, wszystko wskazuje na to, że fasoleczka jest już w drodze!!!!!!!!GRATULACJE!
kokos111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:51   #2989
Malgos_12
Zakorzenienie

Z tego wszystkiego powtórzyłam test! no i dalej to samo wychodzi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-05-21 16.42.06.jpg (112,2 KB, 32 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 16:54   #2990
Ania0783
Raczkowanie

Hejka dziewczynki,

GRATULACJE to na stówe są dwie krechy jak nic
Ania0783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:54   #2991
PPPatinka
Rozeznanie

Cytat:
noooo gratuluje kochana, wszystko wskazuje na to, że fasoleczka jest już w drodze!!!!!!!!GRATULACJE!
GRATULACJE !!! piękny wysyp fasolek mamy oby tak dalej )

piękne II krechy super ale się ciesze razem z Wami )
PPPatinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 16:55   #2992
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
żadna pomyłka wyściskałabym Cie kochana ale mam trochę za krótkie ręce
Stary 2013-05-21, 16:56   #2993
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
WIELKIE GRATULACJE !!! przesylaj fluidki )

dziś bylam u endykrynologa z ta prolaktyna okazuje się ze nie jest tak zle po zwykla spadla już do 17,7 w dniu kiedy robiłam obciążenie ktoras z Was nawet pytala ile było przed obciążeniem ale nie wiedzialm jak to odczytac bo sprawdzałam internetowo no to została z obciążeniem do zbicia ale reszte hormonow mam ok i nie mam PCOS co wciskal mi mój poprzedni gin jak chodzialm prywatnie no a jutro wizyta u gina wiec zobaczymy co powie na badania TZ- a i czy była owu bo dziś 14dc a wydaje mi się ze jeśli nawet była to wczoraj bo dość mocno jajniki dawaly o sobie znac no ale zobaczymy )
za spadek prolaktyny no i za brak PCOS. Z tymi lekarzami to masakra, trafić na kogoś fajnego graniczy z cudem niestety.

Cytat:
Mnie coś podkusiło i pierwszy raz w życiu zrobiłam w czwartek test. Nie byłam pewna czy kreski są identyczne ale na pewno były podobne ovu zapytał czy chcę wyznaczyć owulacje zgodnie z testem czy temperaturą i wybrałam temperaturę a wczoraj jak byłam na usg to mi babeczka powiedziała że już po owulacji jak na jej gust 2-3 dni więc by się zgadzało. Teraz zignorowałam temperatury i przerywaną kreską wyznaczyło mi owulację na piątek a prognoza nadal 22-24 dc. Zamotałam ale może coś zrozumiesz [COLOR="Silver"]
Chyba zrozumiałam
Stary 2013-05-21, 16:56   #2994
Ania0783
Raczkowanie

Mam nadzieje że teraz polecimy z górki

kolejne fluidki łapię i się natycham heheheh

no i oczywiście pozytywnie zazdraszczam klask i:
Stary 2013-05-21, 16:57   #2995
Gegee
Rozeznanie

Cytat:
Z tego wszystkiego powtórzyłam test! no i dalej to samo wychodzi
Tu nie ma co niedowierzać Super, cieszę się strasznie
Stary 2013-05-21, 17:09   #2996
Malgos_12
Zakorzenienie

Powiem wam, ze to był miesiąc bez żadnych rozmyślań, zupełnie na spontanie, bo mieliśmy gości i akurat byli w okolicach owu, więc zupełnie nie zastanawiałam się nad tym... korzystaliśmy z przyjemności i się udało .... nie dociera to do mnie jeszcze...

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

dziękuję wam kochane!
Stary 2013-05-21, 17:10   #2997
justiii87
Zakorzenienie

Dziewczyny dawno mnie u Was nie było, ale postaram się Was nadrobić. Czekam na termin obrony. Dowiem się dzień wcześniej, że następnego dnia mam stawić się na obronę, a co lepsze przegapiłam termin @, a ostatnio byłam coś senna, ale zwalałam wszystko na naukę i nocne przesiadywanie nad książkami, ale dziś zrobiłam test i zobaczcie jego wynik
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_5336.jpg (38,0 KB, 35 załadowań)
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-05-21, 17:15   #2998
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba zrozumiałam
no to jestem pełna podziwu
Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dawno mnie u Was nie było, ale postaram się Was nadrobić. Czekam na termin obrony. Dowiem się dzień wcześniej, że następnego dnia mam stawić się na obronę, a co lepsze przegapiłam termin @, a ostatnio byłam coś senna, ale zwalałam wszystko na naukę i nocne przesiadywanie nad książkami, ale dziś zrobiłam test i zobaczcie jego wynik
same świetne wiadomości
Stary 2013-05-21, 17:16   #2999
peppermint patty
Rozeznanie

no szok....szok szok szok....GRATULUJE !!!!
dziewczyny,musze powiedziec,ze POSZALALYSCIE

jejkus,ciesze sie straszliwie razem z Wami...no to teraz rachu ciachu i poleca wszystkie,bedziecie sie jeszcze scigac na brzuchy

buziaki wielkie jeszcze raz dla Kokos,Patrycji, Malgos i Justii,super sie czyta takie newsy

zdroweczka
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-21, 17:20   #3000
Ania0783
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Gratki!!!!!!!!!!!!!!!

normalnie jestem WE SZOKU!!!!!!!!!!!! buheheheh

ale czad fasolki jedna za drugą, moja groźba chyba zabrzmiała poważnie i się postarałyście super!!!!!!!!!

No to nie mogę odstawać i musze za niedługo zameldować się tu z pozytywnym testem heheh
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości