|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. II (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja lubię proszek. |
|||
|
|
|
#2972 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nie jest zły ale nie mój klimat, ja lubię przyprawy
wiecie, może za to dostałam, że ostatnie kilka kuponów na nienormalne kwoty wykorzystałam i tak
|
|
|
|
#2973 |
|
Wtajemniczenie
|
no to w zalaczniku moja wczorajsza i dziesiejsza produkcja
![]() mam jeszcze materiału na dwie duże albo 3 mniejsze świece tylko pojemnikó brak...
Psy mają właścicieli - koty mają personel wymienię Yankee i Kringle przygarnę puste słoje po tumblerach odwdzięczę się czym chata bogataEdytowane przez maja_02 Czas edycji: 2013-03-31 o 17:35 |
|
|
|
#2974 |
|
Bang Bang Bang
|
|
|
|
|
#2975 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
Bardzo ladne te swiece. A pala sie szybciej od Yankee? U mnie byla Wielkanoc z Krolikami
Czekoladowy ma duuuuza moc razenia, rozowy zdecydowanie mniejsza, ale rozowy jest ladniejszy (IMHO)
|
#2976 |
|
Wtajemniczenie
|
ja kupilam pare dni temu woski za 50zł- dostałam rabat 15 zł przy zamówieniu powyżej 150 zł. też moge komuś oddać
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2978 |
|
Szara Eminencja
|
Ja dostałam -10 zł przy zakupach 110 zł
U mnie święta umila whoopie pie! Bardzo słodki zapach |
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Ja znowu dostałam kupon na 10 zł przy zakupie za 120 zł...to już jestem w stanie przemyśleć
|
|
|
|
#2980 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no chwilke to trwa, najpierw rozgrzewam woski w foremkach muffinkowych na kominku (wzielam ten moj drewniany z ceramiczna miseczka, swieczke postawilam wyzej i szybko dosc sie nagrzewalo )jak juz wosk jest płynny to dolewam olejku zapachowego i szybko mieszam, olejek sie na poczatku "zbryla" ale po kilku sekundach rozpuszcza potem taki roztopiony i pachnacy wosk wlewam do "szklanki" i wsadzam knot - najbardziej upierdliwe jest przytrzymywanie knotow dopoki wosk nie zastygnie poniewaz robilam te swiece wartswowo, chcialam miec takie pasiaste, to powtarzalam procedure z kazda warstwa wosku - ale ja lubie grzebac sie w swiecach, awsze kombinowalam przy swiecach, ugniatalam, naginalam i takie tam ![]() na razie dluzej palilam tylko jedna z tych swiec i tempo palenia jest takie jak samplerow yankee i generalnie normalnych swiec... w sumie warstwami i dzie szybciej niz jak sie chce zrobic swiece jednokolorowo i podgrzewa wosk do calej swiecy na raz... - jedna zrobilam w ten sposob ![]() wlasnie znalazlam jeszcze jedna szklenke po swiecy wiec znow odpalilam kominek i bede produkowac kolejna
|
|
#2981 |
|
|
Super wygladaja te warstwowe - sa takie kolorowe i fajnie dobrane kolory wspolgrajace ze soba. Mnie by sie podobala taka teczowa roznokolorowa
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
to chyba tylko ja spoko rabat dostalam teraz
![]() btw te wszystkie cottony i towelsy, to juz lepiej sobie pokoj posprzatac na blysk i bedzie taki sam zapach. a pfff. |
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
zapach przydatny gdy masz dwie kocie kuwety w domu ;p
|
|
|
|
#2985 |
|
Raczkowanie
|
ja mam kod na 20 zł przy zakupach za 120 zł, jakby któraś z Was chciała, to chętnie oddam, bo nie planuję póki co większych zakupów a kod ważny jest do 3 kwietnia.
Też nie potrafię rozgryźć ich polityki, bo dostałam już milion wersji tych bonów, najkorzystniejsza była chyba ostatnia, z której skorzystałam - 20 zł przy zakupach za 110 zł. Ale zdarzały się i takie na 10 zł przy 140 zł, mam wrażenie że wysyłają je na chybił trafił
|
|
|
|
#2986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
u mnie za oknem zima, a wewnatrz plaza Sun&Sands pale i mam wrazenie jakbym sie nasmarowala olejkiem i prazyla na sloncu ![]() jesli ktos nie zna Brown Paper Packages to jest w klimacie S&S, ale w swiecy jest bardziej krem nivea (ten niebieski lub maslo kakaowe) rozgrzane na sloncu, a w S&S jest zdecydowanie olejek do opalania edit - kto mi zgarnal swiece Egipska bawelna z Hebe
Burberry Body Intense i inne oddam książki i elektronika ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2013-03-31 o 21:14 |
|||
|
|
|
#2987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kocham wszystkie świeżaki !
Soft Blanket, Fluffy Towels, Clean Cotton, Beach Wood, Sun& Sand, Sandalwood vanilla w to mi graj A jednocześnie też uwielbiam "przyprawiaki" : Warm Spice, Vanilla Cupcake, Cammomille tea ...
|
|
|
|
#2989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blanketa nie miałam to sie nie wypowiem. Na pewno ręcznik i bawełna są dla mnie niefajne, nie moja bajka. ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- a ja mam dzien palenia woskow to teraz na wieczor pale slodki groszek - bardzo przyjemny, ale dla mnie za slodki na kwiaty
|
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2991 |
|
lubi eks swojego męża
|
PODDAJĘ SIĘ.
mój kominek to jakiś pomiot czarta, opętany przedmiot, złośliwe wcielenie szatana... ale od początku. przypadkowo szturchnęłam dziś rozgrzany kominek - roztopiony wosk zakołysał się i lekko oblał krawędź kominka. wytarłam ją ostrożnie chusteczką, ale po chwili zauważyłam, że wosk nadal tam jest, więc przetarłam jeszcze raz. na moich oczach zaś wosk cudownie zaczął się materializować po raz kolejny na kominku... wytarłam... w ułamku sekundy w tym miejscu pojawiła się jasnozielona plama wosku, która ciemniała wraz z przybywaniem wosku... wytarłam... i tak w koło macieju. bez żartów, bawiłam się tak chyba z dziesięć minut. w końcu wosk przestał powracać a ja, choć cokolwiek zaniepokojona, zgasiłam go (zbyt intensywny) i przestałam zwracać uwagę. niestety, o ja nieostrożna. po kilku godzinach odpaliłam znowu kominek w pokoju, w którym mnie nie było. kiedy wróciłam po kilku godzinach, ze zdumieniem odkryłam, że w miseczce znajdują się smętne resztki, zaś cały wosk zalał bok kominka i spodek, na którym kominek stał. zalane też było całe wnętrze kominka, z tealightem włącznie. wyglądało to strasznie, próbowałam uratować sytuację papierowymi ręcznikami, ale trąciłam tealighta i widowiskowo zalałam parafiną stolik. DOSYĆ. nie tknę wosków, dopóki nie zdobędę nowego kominka, który nie dymi i nie ma tajemnych kanałów w porcelanie, którymi przemieszcza się wosk. czy macie najdrobniejszy pomysł, dlaczego wosk mi wywędrował z kominka? i macie może jakiś przepis na wyczyszczenie parafiny?
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
No, jakieś pęknięcie może. Mnie dziś wosk się zagotował.
|
|
|
|
#2993 |
|
lubi eks swojego męża
|
myślałam o tym, ale to nieco bez sensu, bo wosk nie pojawiał się poniżej linii wosku w miseczce, tylko powyżej. dziadostwo...
|
|
#2994 | |
|
|
Cytat:
Raz mialam wosk poza miseczka, ale bylo to po wizycie ruchliwego nastolatka wiec podejrzenie spadlo na niego Tego felernego kominka (co mial za mala odleglosc od tealighta do miseczki) w ogole nie uzywam. Kup normalny kominek. Ja wczoraj palilam hot apple, na sucho pachnial ladniej, jest poprawny ale szalu nie ma.
|
|
#2995 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() We wtorek wieczorem lub w srode wczesnym rankiem wracamy juz do domu... Szkoda, szkoda.... mam nadzieje, ze sama ul. Miodowa znajde i co tam sobie jeszcze zapisalam ![]() Zyczcie mi - jak najmniej zachwytow, bo mam teraz inne wydatki |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Według nich tak wygląda klasyfikacja tych zapachów ![]() Ale jestem z siebie dumna! Założyłam wątek wymiankowy, no taka jestem już duzia wizażanka Edytowane przez sugarfreeee Czas edycji: 2013-04-01 o 11:33 |
|
|
|
|
#2999 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3000 | ||||
|
lubi eks swojego męża
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkt/Pachna...chowych,286287 ...i moim zdaniem wyjaśnienie jest tylko jedno: Cytat:
i tylko stolika żal.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

Z tym Fluffy Towels trochę mnie przestraszyłaś - zamówiłam sobie z Hebe i miałam nadzieję, że będzie to jednak bardziej delikatna świeżość
U mnie dziś w kominku Napa Valley Sun 
Zapraszam 
odwdzięczę się czym chata bogata