Mundial 2014 - część III - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-31, 11:40   #2971
blekitnams
Zadomowienie

Dot.: Mundial 2014 - część III

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Piękny był ten golazo!

Zasnęłam na II połowie jak było 1-1, ale mówicie Chelsea przegrała? Szkoda
Niestety Cech tak pięknie bronił, zabrakło kilku sekund..

I nadal przeżywam ostatni mecz Śląska z Sewillą. Jak można było się tak skompromitować na sam koniec.

Coś ostatnio żadne mecze nie układają się pomojej myśli.
blekitnams jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-31, 11:56   #2972
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitnams Pokaż wiadomość
Niestety Cech tak pięknie bronił, zabrakło kilku sekund..

I nadal przeżywam ostatni mecz Śląska z Sewillą. Jak można było się tak skompromitować na sam koniec.

Coś ostatnio żadne mecze nie układają się pomojej myśli.
No to faktycznie szkoda, że przegrali
A mi się tak jakoś smutno zrobiło jak zobaczyłam Mou robiącego te swoje notatki w trakcie meczu, jeszcze się nie przyzwyczaiłam chyba, że już go nie ma w Realu.

Nie smutaj Tak to już w tym sporcie bywa, że czasem nic się nie układa jakbyśmy tego chcieli, ale nie nie można tracić wiary
Stary 2013-09-01, 11:02   #2973
isa666
Zakorzenienie

Hola! Co tutaj tak cicho?
U mnie okropnie leje i przynajmniej mecz mi humor powinien poprawić. O 12.00 Real gra z Athletic Bilbao

Oj Benzi, co to znowu za fanaberie na głowie? http://31.media.tumblr.com/e422f60a4...b6ko2_1280.jpg

Czy tylko mi się wydaje, że tak się ułożyło jakby ta 1 na plecach była przedłużeniem środkowego palca z rękawicy i wychodzi taki ładny fuck? http://data.whicdn.com/images/74645080/large.jpg

Meczyk już się skończył, więc tak na szybko moje wrażenia Pierwsze 10-15 minut nuuuda i brak pomysłu na grę, dopiero gol Isco jakoś wreszcie rozruszał drużynę i jeszcze w ostatniej minucie Krysia dołożył na 2-0 II połowa nieco szybsza, Isco znów trafił (oba trafienia po podaniach Karima - wygląda, że dobrze się oboje rozumieją na boisku, choć chyba powinno być odwrotnie i to Karim powinien strzelać, a Isco asystować, ale co tam Ważne, że gole są ). Szkoda tylko, że Athletic jednak zdobył honorowego gola i ostatecznie skończyło się na 3-1
Muszę jeszcze Modricia pochwalić, świetne podania i był aktywny także w defensywie. Di Maria też się jakoś rozruszał w końcu, także oby tak dalej

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2013-09-01 o 13:53
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 14:09   #2974
Quentinhill
Rozeznanie

Cytat:
Hola! Co tutaj tak cicho?
U mnie okropnie leje i przynajmniej mecz mi humor powinien poprawić. O 12.00 Real gra z Athletic Bilbao

Oj Benzi, co to znowu za fanaberie na głowie? http://31.media.tumblr.com/e422f60a4...b6ko2_1280.jpg

Czy tylko mi się wydaje, że tak się ułożyło jakby ta 1 na plecach była przedłużeniem środkowego palca z rękawicy i wychodzi taki ładny fuck? http://data.whicdn.com/images/74645080/large.jpg

Meczyk już się skończył, więc tak na szybko moje wrażenia Pierwsze 10-15 minut nuuuda i brak pomysłu na grę, dopiero gol Isco jakoś wreszcie rozruszał drużynę i jeszcze w ostatniej minucie Krysia dołożył na 2-0 II połowa nieco szybsza, Isco znów trafił (oba trafienia po podaniach Karima - wygląda, że dobrze się oboje rozumieją na boisku, choć chyba powinno być odwrotnie i to Karim powinien strzelać, a Isco asystować, ale co tam Ważne, że gole są ). Szkoda tylko, że Athletic jednak zdobył honorowego gola i ostatecznie skończyło się na 3-1
Muszę jeszcze Modricia pochwalić, świetne podania i był aktywny także w defensywie. Di Maria też się jakoś rozruszał w końcu, także oby tak dalej

Mi się badziej rzuciła w oczy ta tragiczna czcionka i te numerki, które wyglądają jakby były wyszyte jakimiś cekinami

Gratulacje dla Realu! Schalke wygrało wczoraj 2:0 z Bayerem Leverkusen, wynik lepszy niż gra, ale i tak cieszy to pierwsze ligowe zwycięstwo
Quentinhill jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 14:56   #2975
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Quentinhill Pokaż wiadomość
Mi się badziej rzuciła w oczy ta tragiczna czcionka i te numerki, które wyglądają jakby były wyszyte jakimiś cekinami

Gratulacje dla Realu! Schalke wygrało wczoraj 2:0 z Bayerem Leverkusen, wynik lepszy niż gra, ale i tak cieszy to pierwsze ligowe zwycięstwo
Gratki dla Schalke też w takim razie

Czcionka jest fe to fakt. A te "cekiny" to były zdaje się takie specjalne stroje na któryś mecz i to są miniaturki zdjęć kibiców o ile dobrze pamiętam

Awww... Benzisco http://31.media.tumblr.com/9653410dd...2pw0o3_500.gif
Stary 2013-09-01, 15:01   #2976
Quentinhill
Rozeznanie

Cytat:
Gratki dla Schalke też w takim razie

Czcionka jest fe to fakt. A te "cekiny" to były zdaje się takie specjalne stroje na któryś mecz i to są miniaturki zdjęć kibiców o ile dobrze pamiętam

Awww... Benzisco http://31.media.tumblr.com/9653410dd...2pw0o3_500.gif
To w sumie całkiem fajna akcja, ale tak czy tak, wygląda źle. Ja chyba włączę teraz Liverpool - ManU, bo widze, że Liverpool prowadzi, a z perspektywy Chelsea chyba najkorzystniejszy byłby remis.
Quentinhill jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-01, 16:37   #2977
isa666
Zakorzenienie

No i Liverpool pokonał ManU

A zaraz poleci mecz TVN vs. politycy. Co roku to oglądam
Stary 2013-09-01, 23:59   #2978
ponury1939
Zadomowienie

GG do ponury1939

Cytat:
Napisane przez Quentinhill Pokaż wiadomość
Boateng z Milanu w Schalke! Ponury, jak wrócisz to powiedz coś o nim i co na ten temat sądzisz.
Szczerze? Wszyscy na Zlocie odtańczyli taniec radości i wypili za to morze wódki!
WSPÓŁCZUJĘ!

Zagrał w Milanie 3 sezony. Pierwszy kapitalny, drugi średni, a trzeci był beznadziejny! Celebryta nie piłkarz. Zamiast grać, to pajacował.
Może na początku będzie grał dobrze żeby się podlizać ale nie długo. Kibice raczej go nie polubią bo w Borussii Dortmund grał 1 sezon i cały czas gada że to jest najlepszy klub w Niemczech.

Ja się cieszę że nie gra już w Milanie, a Tobie tylko mogę współczuć.
Stary 2013-09-02, 11:20   #2979
ponury1939
Zadomowienie

GG do ponury1939

Ostatni dzień okienka transferowego i Kaka w Milanie !
I to jeszcze za darmo !

chica del rey- Sakho nie jest wart 23 mln, ale transfer wam się powinien udać chociaż on jest podatny na kontuzje. Wczoraj ponoć Napoli ponowiło ofertę za Skrtela.

Quentinhill-jak się czujesz po odejściu Twojego Teemu z Schalke?
Stary 2013-09-02, 16:55   #2980
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ponury1939 Pokaż wiadomość
Ostatni dzień okienka transferowego i Kaka w Milanie !
I to jeszcze za darmo !
A więc jednak! Szkoda, ale chyba faktycznie w Realu już bardzo nie miałby co liczyć na grę. Bale oficjalnie dziś został zaprezentowany Ja wciąż mam jakieś mieszane uczucia do tego transferu. O ile z Isco było to świetnie posunięcie tak tutaj się boję, czy to nie będzie taka kolejna "gwiazdeczka" nie warta takiej wielkiej kasy. Obym się jednak myliła i mam nadzieję, że Bale mnie przekona do siebie tak jak np. kiedyś CR albo Modrić w zeszłym roku, bo na razie podchodzę z lekką rezerwą.

Co więcej nawet pojawiają się dalej spekulacje, że w obliczu świetnie grającego Isco, powracającego z formą Di Marii i właśnie Bale`a Ozil też mógłby opuścić Madryt. Ale jak na razie sam zainteresowany zaprzecza tym plotkom, uff!
Stary 2013-09-02, 17:01   #2981
Maggie93
Zakorzenienie

GG do Maggie93

Panie i Panowie, powitajmy nasz nowy (cholernie drogi) nabytek - Gareth Bale!
1. http://24.media.tumblr.com/908222ad2...7o2_r1_400.gif
2. http://24.media.tumblr.com/2c147def8...y96so1_500.jpg
3. http://31.media.tumblr.com/590d40602...fbe9o1_250.jpg
4. http://31.media.tumblr.com/tumblr_md...be9o1_1280.jpg
Nasi chłopcy już zrobią z niego ciacho, wyrobi się

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
A więc jednak! Szkoda, ale chyba faktycznie w Realu już bardzo nie miałby co liczyć na grę. Bale oficjalnie dziś został zaprezentowany Ja wciąż mam jakieś mieszane uczucia do tego transferu. O ile z Isco było to świetnie posunięcie tak tutaj się boję, czy to nie będzie taka kolejna "gwiazdeczka" nie warta takiej wielkiej kasy. Obym się jednak myliła i mam nadzieję, że Bale mnie przekona do siebie tak jak np. kiedyś CR albo Modrić w zeszłym roku, bo na razie podchodzę z lekką rezerwą.

Co więcej nawet pojawiają się dalej spekulacje, że w obliczu świetnie grającego Isco, powracającego z formą Di Marii i właśnie Bale`a Ozil też mógłby opuścić Madryt. Ale jak na razie sam zainteresowany zaprzecza tym plotkom, uff!
Ja śledziłam trochę Bale'a odkąd pojawiły się pierwsze pogłoski, że mógłby trafić do Realu i trzeba przyznać, że bardzo ładnie sobie radzi na boisku, powinien być z niego pożytek

Tylko nie wyrzucajcie Mesuciątka
Stary 2013-09-02, 17:12   #2982
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie93 Pokaż wiadomość
Panie i Panowie, powitajmy nasz nowy (cholernie drogi) nabytek - Gareth Bale!
1. http://24.media.tumblr.com/908222ad2...7o2_r1_400.gif
2. http://24.media.tumblr.com/2c147def8...y96so1_500.jpg
3. http://31.media.tumblr.com/590d40602...fbe9o1_250.jpg
4. http://31.media.tumblr.com/tumblr_md...be9o1_1280.jpg
Nasi chłopcy już zrobią z niego ciacho, wyrobi się

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Ja śledziłam trochę Bale'a odkąd pojawiły się pierwsze pogłoski, że mógłby trafić do Realu i trzeba przyznać, że bardzo ładnie sobie radzi na boisku, powinien być z niego pożytek

Tylko nie wyrzucajcie Mesuciątka
Mi się on wizualnie jakoś nie podoba. Przepraszam z góry ewentualne fanki jego urody, ale jak dla mnie jego twarz przypomina jakiegoś orangutana

Jeśli Mesut by miał odejść przez niego to byłoby przykre Także Mesuciak lepiej niech odstawi tę swoją Mendę na bok i bierze się do treningów ostrych i niech pokaże na co go stać!
Stary 2013-09-02, 17:42   #2983
hellkamilson
Raczkowanie

Cytat:
To było w czasie meczu z Al-Sadd, temu przeznaczonemu dla Raula.

Jeżeli chodzi o Mesuta, to jeszcze kilka dni temu deklarował, że nie zrezygnuje z gry dla RM tylko przez dużą konkurencję. Także nie wiem, co z tym transferem. Poza tym, nie wydaje mi się, że zrezygnowałby z grania w LM na wysokim poziomie (jak półfinały), co miał praktycznie zagwarantowane z RM. Póki co, ani Real, ani Arsenal nie potwierdzili oficjalnie transferu, więc nie ma co się martwić.

Bale w Realu? Na pewno się przyda. Prawe skrzydło w poprzednim sezonie słabo działało, gra opierała się na Ronaldo, ale w ten sezon zaczął od wielkiej kupy.
Już nie mogę doczekać się meczu z atakiem Ronaldo-Benzema-Bale.

Byle Benzema podtrzymał formę (mimo że to kloc na boisku, ale zaczął trafiać w bramkę).

Słodkie
http://www.realmadrid.pl/fotki/_up/25439/perez_2.png

Ja i Ty, nasze myśli jak i czarne sny
***** **** - pis.wtf - Memy o naszym (nie)rządzie
Sprawdź, czy śledzili Cię Pegasusem

Edytowane przez hellkamilson
Czas edycji: 2013-09-02 o 17:47
hellkamilson jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-02, 17:52   #2984
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hellkamilson Pokaż wiadomość
Bale w Realu? Na pewno się przyda. Prawe skrzydło w poprzednim sezonie słabo działało, gra opierała się na Ronaldo, ale w ten sezon zaczął od wielkiej kupy.
Już nie mogę doczekać się meczu z atakiem Ronaldo-Benzema-Bale.

Byle Benzema podtrzymał formę (mimo że to kloc na boisku, ale zaczął trafiać w bramkę).
Też jestem ciekawa pierwszego meczu z Balem, bo chcę zobaczyć co potrafi
Benz postępy lekkie robi, ale jak dla mnie to on się na pozycji napastnika męczy a wszyscy wymagają by strzelał gole i jak nie trafi to do razu są gwizdy. Jednak jeśli by Karim tak ładnie współpracował jak wczoraj z Isco, to niech nawet ma mniej goli na koncie, ale asysty niech zalicza i też będzie git Poza tym w Realu to i tak najwięcej chce zawsze strzelać Ronaldo i pobijać kolejne rekordy w tym kierunku.
Stary 2013-09-02, 18:05   #2985
hellkamilson
Raczkowanie

isa666,
ja się obawiam, że obecna jego forma, to próba zapunktowania u Ancelottiego. Higuain odszedł, to chciał pokazać, że Real nie potrzebuje kolejnego napastnika. Mam nadzieję, że jak okno transferowe się zakończy, a on wywalczy na stałe miejsce w pierwszej "11", to entuzjazm opadnie. A Real typowego Napastnika nie ma, Morata żadną konkurencją nie jest, nie ważne, jak bardzo się stara.

A co uważasz o Diego na bramce?

Stary 2013-09-02, 18:16   #2986
isa666
Zakorzenienie

Morata się stara i jest jeszcze Jese, ale fakt że typowym napastnikiem Karim nie jest i z jego formą też różnie bywa Chyba tylko w taktyce Ancelottiego nadzieja, że jakoś to poukłada i właśnie tacy gracze jak Isco czy Bale będą często trafiać do bramki.

Co do Diego to mam jak najlepsze odczucia Bałam się bardzo, gdy Iker doznał kontuzji i nagle ściągneli Lopeza, ale wystarczyło kilka meczy żeby zauważyć, że było warto i było to zdecydowanie najlepsze posunięcie w tamtym czasie Żal mi jednak trochę, że Iker nie wrócił do podstawowej jedenastki. W końcu to jeden z najlepszych bramkarzy na świecie i zasług oraz niesamowitych interwencji odmówić mu nie można, ale z dugiej strony Diego jest wciąż w świetnej formie i czuję jakiś taki spokój, gdy widzę go w bramce. Trudny wybór na pewno dla trenera, gdy ma się dwóch tak świetnych bramkarzy, ale mam wrażenie, że Ancelotti jednak jest bardziej przekonany do Lopeza i dlatego na razie on częściej gra.
Stary 2013-09-02, 18:24   #2987
hellkamilson
Raczkowanie

Lopez jest niesamowity! Przynajmniej w tym momencie. Ja pamiętam mój strach, gdy tylko podano informację o tym, że to jednak poważna kontuzja. W wyobraźni miałam Adana, który jest po prostu słaby. Na szczęście wszystko wydarzyło się podczas końcówki zimowego okna transferowego i przyszedł Lopez. Nie ma co, pokazał klasę!
Casillas jest jak dla mnie obecnie najlepszym bramkarzem, ale to Lopez jest w lepszej dyspozycji. A bądźmy szczerzy, nie gra się za zasługi, ale na formę. Jeszcze sezon do tyłu broniłam bym Ikera, ale w poprzednim sezonie zachował się jak największa ****, a teraz, kiedy nadal siedzi na ławce, dąsa się jak dziecko. Nie chciał nawet wyjść do dziennikarzy, o co poprosił go trener i koledzy z drużyny. No cóż, wygląda na to, że złote dziecko nie dostało tego, czego chciało i teraz będzie obrażone, dopóki nie wróci do pierwszego składu. A Del Bosque tylko podsyca jego zachowanie. A szkoda, bo na prawdę darzyłam Ikera ogromną sympatią i co najważniejsze - szacunkiem.

Stary 2013-09-02, 18:51   #2988
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Lopez jest niesamowity! Przynajmniej w tym momencie. Ja pamiętam mój strach, gdy tylko podano informację o tym, że to jednak poważna kontuzja. W wyobraźni miałam Adana, który jest po prostu słaby. Na szczęście wszystko wydarzyło się podczas końcówki zimowego okna transferowego i przyszedł Lopez. Nie ma co, pokazał klasę!
Casillas jest jak dla mnie obecnie najlepszym bramkarzem, ale to Lopez jest w lepszej dyspozycji. A bądźmy szczerzy, nie gra się za zasługi, ale na formę. Jeszcze sezon do tyłu broniłam bym Ikera, ale w poprzednim sezonie zachował się jak największa ****, a teraz, kiedy nadal siedzi na ławce, dąsa się jak dziecko. Nie chciał nawet wyjść do dziennikarzy, o co poprosił go trener i koledzy z drużyny. No cóż, wygląda na to, że złote dziecko nie dostało tego, czego chciało i teraz będzie obrażone, dopóki nie wróci do pierwszego składu. A Del Bosque tylko podsyca jego zachowanie. A szkoda, bo na prawdę darzyłam Ikera ogromną sympatią i co najważniejsze - szacunkiem.
Dokładnie Ale też trochę rozumiem Ikera, że po tym jak zawsze grał nagle posadzili go na ławce i mimo powrotu do zdrowia dalej tam siedzi. Nie wiem na ile rzeczywiście on się fochuje a na ile to prasa szuka sensacji, jednak gdyby było mu aż tak bardzo źle, to pewnie by odszedł. A jednak zdecydował się zostać i o jego ewentualnym transferze nie było zbyt wielu plotek

Lopez na pewno ma też ten plus, że jest wyższy i wydaje mi się bardziej taki "rozciągliwy" w bramce. Jak się rozłoży to nie ma bata żeby piłka wpadła

EDIT: Patrzę na rm.pl i te aktualności dot. odejścia Ozila zaczynają mnie niepokoić... Póki nie ma oficjalnego info to nie panikuję, ale kurczę nie za dobrze to wygląda

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2013-09-02 o 18:53
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-02, 19:05   #2989
hellkamilson
Raczkowanie

Cytat:
Nie wiem na ile rzeczywiście on się fochuje a na ile to prasa szuka sensacji, jednak gdyby było mu aż tak bardzo źle, to pewnie by odszedł. A jednak zdecydował się zostać i o jego ewentualnym transferze nie było zbyt wielu plotek

Lopez na pewno ma też ten plus, że jest wyższy i wydaje mi się bardziej taki "rozciągliwy" w bramce. Jak się rozłoży to nie ma bata żeby piłka wpadła

EDIT: Patrzę na rm.pl i te aktualności dot. odejścia Ozila zaczynają mnie niepokoić... Póki nie ma oficjalnego info to nie panikuję, ale kurczę nie za dobrze to wygląda
[/COLOR]
"Foch" Ikera było widać na rozgrzewce przedmeczowej, jak dowiedział się, że Carlo postawił na Lopeza - nie chciał uczestniczyć w rozgrzewce, co powinno mieć miejsce przed każdym meczem (bramkarz siedzący na ławce pomaga w rozgrzewce bramkarzowi z wyjściowej "11")

Lopez jest wysoki a Ancelotti woli wyższych bramkarzy, chociaż moim zdaniem to nie to zdecydowało, że Iker siedzi na ławce. W tym momenci wydaje mi się, że Diego jest zawodnikiem pewniejszym, podejmuje lepsze decyzje i dlatego broni. To może zmienić się w każdym momencie, więc Iker powinien wykazać trochę pokory, jak na kapitana drużyny przystało.

Ja co 5 minut odświeżam stronę i patrzę, czy przypadkiem nie ma potwierdzenia! To już się stało moją obsesją!

Stary 2013-09-02, 19:12   #2990
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Lopez jest wysoki a Ancelotti woli wyższych bramkarzy, chociaż moim zdaniem to nie to zdecydowało, że Iker siedzi na ławce. W tym momenci wydaje mi się, że Diego jest zawodnikiem pewniejszym, podejmuje lepsze decyzje i dlatego broni. To może zmienić się w każdym momencie, więc Iker powinien wykazać trochę pokory, jak na kapitana drużyny przystało.

Ja co 5 minut odświeżam stronę i patrzę, czy przypadkiem nie ma potwierdzenia! To już się stało moją obsesją!
Zgadzam się
Byle tylko nie było znów sytuacji typu "rozłam w szatni, bo Iker nastawia drużynę przeciw trenerowi" itd. Nie chciałabym powrótki z tego zgrzytu, który był między Ikerem a Mou

Ja też cały czas patrzę i jakoś nie mogę pojąć, że Mesut miałby iść do Arsenalu?! I to jeszcze z powodu takiego, że za mało kasy w Realu dostaje. Jakoś mi trudno w to wierzyć, chyba że jego "tatusiek" się połasił na większe zarobki
Stary 2013-09-02, 19:19   #2991
hellkamilson
Raczkowanie

Cytat:
Ja też cały czas patrzę i jakoś nie mogę pojąć, że Mesut miałby iść do Arsenalu?! I to jeszcze z powodu takiego, że za mało kasy w Realu dostaje. Jakoś mi trudno w to wierzyć, chyba że jego "tatusiek" się połasił na większe zarobki
I byłoby to nie fair ze strony samego zawodnika. Bo tak bez zapowiedzi w ostatni dzień? Mało tego, w ostatnich godzinach. Zrozumiałabym, gdyby miało to miejsce jeszcze w lipcu, wtedy Real miałby czas na znalezienie godnego zastępstwa. A co da się zrobić w ciągu niecałych 5 godzin? No w sumie nic. Chyba, że mieli już kogoś upatrzonego. Może Suarez albo Rooney?

Stary 2013-09-02, 19:29   #2992
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
I byłoby to nie fair ze strony samego zawodnika. Bo tak bez zapowiedzi w ostatni dzień? Mało tego, w ostatnich godzinach. Zrozumiałabym, gdyby miało to miejsce jeszcze w lipcu, wtedy Real miałby czas na znalezienie godnego zastępstwa. A co da się zrobić w ciągu niecałych 5 godzin? No w sumie nic. Chyba, że mieli już kogoś upatrzonego. Może Suarez albo Rooney?
Tylko nie on!

Albo to kurczę jest jakaś komedia i żart i po prostu wszyscy podchwycili temat i wyszło co wyszło, albo Mesut faktycznie planował po cichu odejście jak Bale przyjdzie, bo w sumie na pewno w drużynie musieli wiedzieć wcześniej co się święci Ale przecież mówił w wywiadach, że chce zostać, że mu Zizou dużo pomaga, że nie boi się konkurencji itd. W takim klubie jak Real zawsze jest rywalizacja, przecież Mesut to wie.
Stary 2013-09-02, 19:33   #2993
hellkamilson
Raczkowanie

Więc jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Myślę, że nikt wcześniej nie złożył propozycji, którą Real by brał pod uwagę. Poza tym, Mesut ma dość wygórowane oczekiwania co do pensji. No cóż...
Chociaż początkowo transfer miał być ogłoszony o 17.30, później o 19. Oba terminy minęły, a Ozil nadal w Realu. Eh, zobaczymy, co to będzie. Odetchnąć z ulgą będzie można dopiero o północy

Stary 2013-09-02, 20:33   #2994
isa666
Zakorzenienie

Mi już strona Realu nawet nie chce się załadować, przeciążenie okropne. Pewnie i tak informacja jeśli będzie to albo zaraz po północy, albo jutro...

Ja jeszcze mam nadzieję, że to nie prawda i Mesut zostanie Będzie mi na prawdę bardzo, bardzo przykro i będę cholernie zawiedziona jeśli odejdzie Zwłaszcza jeśli zrobi to z powodu kasy.
Stary 2013-09-02, 23:22   #2995
Musashi1992
Rozeznanie

bale co do mesuta jeśli sam się zdecydował odejśc to nie ma Jaj :P
Stary 2013-09-02, 23:41   #2996
blekitnams
Zadomowienie

Już oficjalnie: Mesut w Arsenalu!
blekitnams jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-03, 01:01   #2997
hellkamilson
Raczkowanie

Ozil z klubem sie pozegnal. Jesli to byla kwstia wyplaty, to moze sie gonic. Ale z drugiej strony, to klub mogl go 'lekko' wypchnac. W takim przypadku niech goni sie Perez. Jeszcze o jakiej 22 przeczytalam, ze Zizu odradzil Ozilowo odejscie i myslalam ze w to spowoduje odrzucenie propozycji. No ale coz...

Edytowane przez hellkamilson
Czas edycji: 2013-09-03 o 01:05
Stary 2013-09-03, 01:25   #2998
ponury1939
Zadomowienie

GG do ponury1939

z Ozilem nawet nie rozchodziło się o zarobki, a o to że Real miał za dużo piłkarzy.
Przepisy ligi przewidują że w kadrze seniorskiej może być tylko 25 piłkarzy + juniorzy, a Real po przyjściu Bale miał w kadrze 27. Po Kakę zgłosił się Milan i oddali go za darmo (ewentualne 5 mln jeśli osiągnie sukcesy w Milanie) i po Mesuta zgłosił się Arsenal więc z racji że mięli mało czasu, a oferta była ,,nie do odrzucenia" to Real się zgodził go sprzedać, patrząc na to jak gra Isco.
Stary 2013-09-03, 09:35   #2999
chica_de_ayer
Raczkowanie

Jak dla mnie sprzedaż Mesuta to trochę strzał w stopę, ale rzeczywiście przy problemie bogactwa Realu ciężko byłoby sensownie zestawić XI by wszyscy Ci wspaniali gracze się w niej zmieścili.

Co do jego przejścia do Arsenalu - uważam że to wynik palenia się gruntu pod nogami Wegnera. Przespał całe okienko, zarzucał sieci na medialnych graczy by sprowadzić 2 typów za darmo i jakiegoś francuskiego nastolatka. Co jest komiczne, bo się przechwalał w mediach, że kasa jest. No to desperacko wyrwał jedyne głośne nazwisko, które było dostępne last minute, wzmacniając pozycję, która akurat w Arsenalu jest NAJLEPIEJ obsadzona. Totalne jaja! I jak teraz będą grać z Cazorlą i Ozilem w składzie? To wiąże się z koniecznością miotania któregoś po skrzydle - a to niczym kastracja i odarcie z wszelkich walorów (vide Coutinho w Liverpoolu, który na szczęście będzie mógł wrócić na 10 po przyjściu Mosesa). To mnie bawi przy ogromnych problemach w ataku, gdzie nie ma alternatywy dla Giroud i fatalnie skonstruowanej linii defensywnej - ale to już nie mój i Liverpoolu problem.

Tak na moje, to powinni się zamienić transferem z United, który ściągnęli Fellaini'ego, potrzebując na gwałt kreatywnej 10, a Arsenalowi bardziej przydałby się środkowy pomocnik. No, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.

@ponury - tak, jestem zachwycona Sakho, bo to było moje wielkie marzenie od dobrych kilku lat. To młody chłopak, a już w pełni ukształtowany i doświadczony. Imponuje spokojem, ustawieniem, budzi respekt, nie popełnia głupich błędów. Rodgers to cholernie mądry facet, czego wyrazem jest to okienko - załatał wszelkie luki, które były bolączką zeszłego sezonu. Czyli bramka i linia defensywna. Mignolet to totalny wymiatacz i nikt już za Reiną w klubie nie tęskni, zaś przy optymalnej dyspozycji środkowych obrońców jest problem kogo desygnować w wyjściowej XI, bo są Agger, Sakho, Skrtel (który zagrał z United fenomenalnie!) i Toure (zachwycający od początku sezonu). Dodatkowo przyszedł młody Ilori, jest Coates (choć ten pewnie wyleci zimą), Wisdom i kilku graczy z akademii. Pięknie to się zaczyna układać i myślę, że ten sezon może być przełomowy, zwłaszcza po tak dobrym stracie. A skopanie dupska Diabłom zawsze smakuje wspaniale!
chica_de_ayer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-03, 10:36   #3000
hellkamilson
Raczkowanie

ponury1939,
A i tak mogło być. Opchnęli za grosze Kakę (albo za darmo), i myśleli, że Coentrao odejdzie. Ale, że Fabio został, to ktoś inny musiał odejść.
Ja z decyzji o pozostaniu w klubie Fabio ucieszyłam się, bo jest on zawodnikiem pewnym, raczej nie popełnia prostych podręcznikowych błędów. A jego zmiennik, Marcelo, sezonu dobrze nie zaczyna, gra straszny piach. Ma problem z przyjęciem piłki, z dokładnym podaniem, za często też odpuszcza krycie.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości