|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
![]() Edytowane przez blekitne_niebo Czas edycji: 2013-07-23 o 22:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zadomowienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Analogi prostaglandyn, w tym brimatoprost, akurat są jednymi z leków stosowanych w jakskrze o najmniejszej ilości działan niepożądanych
![]() Oburzjące jest jedynie przepisywanie na R ![]() Korupcja wśród lekarzy to tragedia, mieszkam na wsi i w co drugim domu któs ma "załatwioną" rentę ![]() Pełno jest syfu w kosmetykach, jest zbyt jest zysk, nikogo nie obchodzi zdrowie konsumenta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:39 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:56 ---------- Poprzedni post napisano o 02:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() mniej więcej wiem ile może kosztować przeciętne wesele jedno czy dwudniowe i staram się, aby pokryło to przewidywane wydatki. Niestety jezeli słyszę jakieś sugestie co do prezentów, to włącza się u mnie przekora ![]() Tak więc nie ma się co spinać i działać zdroworozsądkowo A i pozwolę sobie jeszcze trochę popuścić z wątróbki ![]() ![]() ![]() ![]() Mało napisałam, to jeszcze dopiszę ![]() ![]() No to po tych wynurzeniach mogę iść spać ![]() Edytowane przez ladybird1122 Czas edycji: 2013-07-24 o 02:18 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
batonik
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o wykonanie będzie w Polsce z tym coraz prościej, gdyż od niedawna prawo zezwala ślub w plenerze. Co prawda słyszałam, że za jakiś czas będzie trzeba uiścić (bynajmniej w urzędzie) dodatkową opłatę za to, że urzędnik będzie musiał pofatygować się we wskazane miejsce, ale to niewielka cena za spełnienie marzeń ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2975 | ||||||||||
AGA :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Poćwiczę coś z filmikami na YT ![]() Co do fryzury to mam już bardzo długie włosy i chciałabym żeby mi je przy okazji fryzjerka trochę skróciła. Poza tym, sama sobie nie uniosę ich u nasady. Jak byłam w marcu u niej na podcięciu końcówek to mi wyprostowała i fajnie uniosła od nasady. Sama tak niestety nie zrobię bo zaraz mi klapią. No i nie mam siły tak suszyć na szczotkę bo mi ręce mdleją. No, chyba że zdecyduję się na jakieś upięcie to wówczas zrobię sobie sama ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziwi mnie, że młodzi wprost podają oczekiwaną kwotę. Mi też znajoma powiedziała ile teraz się daje i było to dużo więcej niż się spodziewałam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
batonik
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- A jeśli chodzi o śluby i oczekiwania młodych to mi się w ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam do Was pytanie odnośnie odżywek do rzęs. Moja mama na nadchodzące urodziny zażyczyła sobie Revitalash (Składniki RevitaLash®ADVANCED to: Water/Aqua/EAU, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Biotin, Camelia Oleifera Leaf Extract, Swerita Japonica Extract, Biotinyl Tripeptide-1, Octapeptide-2, Calendula Officinalis Flower Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Protein, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Glycerin, Cellulose Gum, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate). Ona ma baaardzo dużą wadę wzroku (-8 w każdym oku), nosi soczewki bez których nie może funkcjonować, wieczorem zmienia je na okulary. Czy ta odzywka może jej dodatkowo zaszkodzić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Adele Marie Czas edycji: 2013-07-24 o 08:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się w zupełności w kwestii prezentów. Najgorsze jest wywieranie nacisku ![]() I jak Kochana macie już coś na oku jeżeli mowa o urlopie ? My w tym roku zdecydowaliśmy się finalnie na Grecję. Jedziemy w stałym składzie i już się doczekać nie mogę. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Od soboty mam urlop, już odliczam sekundy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewna lekarka robi badanie o wpływie tego typu odżywek na gałkę oczną, jak będę opublikowane wyniki to dam znać ![]() Cytat:
Niektóre państwa wycofują tą odżywkę ze sprzedaży, więc jak widać naukowcy doszli do wniosku że nie powinna być ot tak sobie stosowana. carpaibex wysłałam PW ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2982 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie najbardziej denerwuje to, że nie wiem na co się nastawiać. Nie chcę kupować sukienki na tydzień czy dwa przed, bo wtedy pewnie nic mi się nie spodoba, a nie chcę też wydawać niepotrzebnie pieniędzy, jeśli później okaże się, że wesele się nie odbędzie. Dobrze, że mam buty ![]() Cytat:
![]() Też wydaje mi się to mało poważne, ale co zrobić ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wybacz, że tak to nazwę, ale ta dziewczyna jest albo jakąś gówniarą albo jest bardzo niepewna siebie i traktuje Cię jak zagrożenie. Ja rozumiem, że kobieta może być zazdrosna jeśli wie, że facet ma skłonności do flirtowania albo za nim oglądają się dziewczyny i boi się, że w końcu którejś ulegnie. Może zasugeruj mu, żeby powiedział jej, że nie jesteś żadną rywalką, bo znacie się kilka lat i mieszkacie w 2 różnych miastach i żeby podbudował jej pewność siebie ![]() ![]() A na wesele lepiej poprosić innego kolegę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby było śmieszniej to jest już druga taka sytuacja w moim życiu. Kiedyś bardzo przyjaźniłam się z moim sąsiadem, znamy się od dziecka, chodziliśmy razem na spacery, czasami wieczorami spotykaliśmy się u mnie, czasami u niego. Jego dziewczynę znałam bardzo dobrze, zresztą zawsze wydawało mi się, że mnie lubi. Okazuje się, że też miała do niego pretensje i kazała mu zerwać ze mną kontakty, przynajmniej te przyjacielskie. Do tej pory jak go spotykam, czy ich razem, to rozmawiamy, nasze relacje są poprawne, ale już nie wychodzimy razem, nie kontaktujemy się telefonicznie itp. Według mnie to chore zakazywać chłopakowi/dziewczynie przyjaźnić się z osobą innej płci. Nie rozumiem takiej paniki, że zaraz za rogiem czyha ktoś, kto chce mi odebrać partnera ![]()
![]() |
#2985 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 Czas edycji: 2013-07-24 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2986 | ||
AGA :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Miałam podobną sytuację z moim Tżtem na początku znajomości. Mam dobrego przyjaciela, kumplowaliśmy się przez studia i później ta znajomość przetrwała. Chodziliśmy razem na wesela, jezdziliśmy na wakacje, ja często zostawałam u niego w domu na noc kiedy imprezowaliśmy w mieście. Absolutnie nic między nami nigdy nie było. Nawet mi to do głowy nie przyszło! Strasznie się lubimy, ot co. Kiedy zaczęłam spotykać się z tżtem powiedział (niby w żartach), że mam zerwać kontakty z kolegą. Oczywiście wyjaśniłam mu prosto i dosadnie, że nie ma takiej opcji. Za długo się znamy i zbyt wiele razem przeżyliśmy, żebym teraz nagle zerwała z nim kontakty bo tż tak chce. Oczywiście teraz już nie jeździmy razem na wakacje i nie imprezujemy nocami, ale kolega przyjeżdża do mnie na kawę albo ja wpadam czasami po pracy do niego na obiad. Kontakt jest mniejszy bo więcej czasu poświęcam tżtowi, co zrozumiałe, ale absolutnie nie wyobrażam sobie zerwać znajomości tylko dlatego, że tż tak chce. Bo co? bo mi nie ufa? Skoro znamy się tyle lat to chyba normalne, że łączy nas tylko przyjaźń? Ja zawsze miałam wielu kolegów i absolutnie z żadnym nic poza koleżeństwem mnie nie łączyło. Nie mieszam po prostu takich spraw ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do kolegi... chyba sama czułabym się nieswojo gdyby mój nowy chłopak szedł na wesele z koleżanką, której nie znam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nacialutko i inne dziewczyny z Gdańska ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2988 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój kuzyn z kolei kryje się przed swoją dziewczyną z tym, że pali ![]() Cytat:
Dziewczyna Twojego kolegi niesamowicie kulturalna ![]() ![]() Co do noclegów w Gdańsku to mogę Ci więcej napisać jak moja siostra wróci z pracy, bo zdarzało jej się rezerwować dla znajomych. Z tego co wiem to zwykle były to pokoje w mieszkaniach bądź całe mieszkanie. Jaka granica cenowa Cię interesuje? Jeśli chodzi o centrum to przy samej starówce mieści się Dom Harcerza, w którym można wynająć pokoje w dość atrakcyjnych cenach (http://www.domharcerza.pl/index.php?lang=1&main=1&sub=2). Jeśli chodzi o miejsca, które warto zwiedzić to z takich mniej sztampowych polecam przejść się na spacer na Ołowiankę (po drugiej stronie Motławy), mamy tam mini aleję gwiazd, ale głównie chodzi mi o ładną przestrzeń, jeśli chcesz jechać na plażę, na której nie leży jeden na drugim, to bardzo mało osób jest w Sobieszewie, oczywiście ulica Mariacka, ale tam pewnie byłaś ![]() ![]() ![]()
"rzadko myślimy o tym, co mamy, lecz zawsze o tym, czego nam brak" Schopenhauer Edytowane przez naciulatko Czas edycji: 2013-07-24 o 12:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Zakorzenienie
|
carpaibex, zapomniałam napisać- przez dojrzały ton Twoich wypowiedzi wydawało mi się, że masz więcej lat
![]()
#2991 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2995 | |
Zadomowienie
|
Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2996 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jechałabym tylko we dwójkę, więc chyba całego mieszkania nie ma sensu rezerwować, zwłaszcza, że nie będziemy długo ![]() Cytat:
![]() Zamówiłam dzisiaj w Parfois zegarek na czarnym pasku, a stacjonarnie kupiłam kremowy. Co myślicie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2998 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Niezłe określenie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2999 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() X-Lash syfu w sobie nie posiada. Revitalash juz tak. Nikt nie wie jednak jaki. Obecnie na rynku jest trzecia wersja Revitalash. Pierwsza zostala wycofana szybko po tym jak jakas kobita zaczela miec problemy z widzeniem. Obecnie w Revitalashu jest dechloro dihydroxy difluoro ethylcloprostenolamide. Jest to sztuczny odpowienik prostaglandyny (Bimatoprost). Najbazabawniejsze jest to, ze nie ma zadnych badan na temat tego skladniku. Nie wiadomo czy jest bezpieczny. Tlumy jednak kupuja. Co to kupowania tego leku i jeszcze ze znizka to zgadzam sie. Buractwo. ------------------------------------------------------------------------ Podczytuje Was od dawna. Chcialam grzecznie zapytac jakie macie zdanie o zegarkach marki Longines. Jeden bardzo mi sie spodobal, ale cena nieco chlodzi moja milosc. Warte sa tych pieniedzy? Moze ktoras z Was ma i sie wypowie. Bede wdzieczna ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-07-24 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | ||||
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do jedzenia i picia- CICO na ul. Piwnej- kluborestauracja ze świetną chilloutową muzyką, Mon Balzac- rewelacyjne fondue, chociaż nietanie- chyba ok. 70zł dla 4 os., Kubickiego na nowo otworzyli, menu choć drogie, wygląda interesująco. Z szybkich polecam MAXXpizzę na Zaspie, bardzo dobra, moim i TŻ zdaniem świetna- pizza w wymiarze maxx ma 65cm średnicy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41942197] Podczytuje Was od dawna. Chcialam grzecznie zapytac jakie macie zdanie o zegarkach marki Longines. Jeden bardzo mi sie spodobal, ale cena nieco chlodzi moja milosc. Warte sa tych pieniedzy? Moze ktoras z Was ma i sie wypowie. Bede wdzieczna ![]() Moja mama ma od kilkunastu lat zegarek Longines i nic jej się z nim nie dzieje. Nie wiem czy paska nie wymieniała, bo jednak skóra ma prawo się zestarzeć i przetrzeć ![]()
Nie palę od 15.03.2015 ![]() "Traciliśmy czas bez siebie" ![]() 19.02.2016 ![]() ![]() ![]() Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia" ![]() Edytowane przez Kociaak Czas edycji: 2013-07-24 o 21:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:39.