Zazdrośnice, część 67. - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 12:30   #2971
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Zazdrośnice, część 67.

kasia ale chamowa .... ale co ci znajomi co wczesniej byli z toba umowieni poslzi w koncu z toba czy jak to sie skonczylo?
Stary 2013-06-23, 12:31   #2972
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
hmm...gada nam sie dobrze, on jest takim samym gadulą jak ja i strasznie zabawnie opowiada. Ogolnie rozsmiesza mnie, zabawny jest, zwariowany troche
ma podobnie ironiczno-zlosliwe poczucie humoru jak ja

i ladny jest - ma takie sliczne zielone oczy i dlugie rzesy, i usmiech ladny i te wlosy dlugie

filmy lubimy podobne dosc, choc sa pewne roznice,
dzieci on chyba nie ma - co dziwne po tylu latach malzenstwa - musze podpytac dlaczego tak - bo o bylej zonie mowi (nawet ja chyba poznam wkrotce ) a o dzieciach zadnych nie - gdyby byly to by mowil chyba.... boje sie zapytac bo nie wiem czy to nie jest jakis drazliwy temat.

Podejscie do wielu rzeczy w zyciu mamy podobne - no do religii, pracy, pieniedzy... to tyle na razie co zaobserwowalam

a co sie stalo?
bierz go i nie wypuszczaj

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:31   #2973
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Tak, u mnie w pracy okociła się kotka- udało nam się złapać 3 kociaki z 4. Jeden idzie do mnie, drugi też ma już dom, a trzeci będzie na tymczasie
Ten mój to mały piernik- najodważniejszy z całego miotu- pierwszy do zabawy i demolki jeszcze żeby był pieszczochem to będę wniebowzięta
Będziemy od lipca mieszkać na nowym mieszkaniu to będzie mógł szaleć
jednak zmieniacie mieszkanie? czemu?
Cytat:
hmm...gada nam sie dobrze, on jest takim samym gadulą jak ja i strasznie zabawnie opowiada. Ogolnie rozsmiesza mnie, zabawny jest, zwariowany troche
ma podobnie ironiczno-zlosliwe poczucie humoru jak ja

i ladny jest - ma takie sliczne zielone oczy i dlugie rzesy, i usmiech ladny i te wlosy dlugie

filmy lubimy podobne dosc, choc sa pewne roznice,
dzieci on chyba nie ma - co dziwne po tylu latach malzenstwa - musze podpytac dlaczego tak - bo o bylej zonie mowi (nawet ja chyba poznam wkrotce ) a o dzieciach zadnych nie - gdyby byly to by mowil chyba.... boje sie zapytac bo nie wiem czy to nie jest jakis drazliwy temat.

Podejscie do wielu rzeczy w zyciu mamy podobne - no do religii, pracy, pieniedzy... to tyle na razie co zaobserwowalam
ale fajnie aż mi się morda cieszy
filmy nie są najważniejsze, tak tylko spytałam najważniejsze to poglądy na główne tematy
o dzieciach faktycznie lepiej na razie nie mów. może za jakiś czas, jak ustalicie, co jest między Wami. Wtedy będziesz miała prawo wiedzieć, jaki jest jego stosunek do rodzicielstwa i małżeństwa - po rozwodzie może mieć jakieś "ale". A czemu masz poznać jego eks?

Kasia, ale żenada.... dobrze, że się okazało, że masz koło siebie normalnych, dobrych znajomych
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:34   #2974
kasia0912
Zakorzenienie

Arrakis poszli ze mną. Kolega mojego exa powiedział,że ze mną byli umówieni wcześniej poza tym nie mają ochoty spędzać czasu z jego nową dziewczyną i nim po tym co zrobił.

Razem: 10.08.2016

Zaręczeni 1.09.2017

Ślubujemy 24.08.2018

kasia0912 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:47   #2975
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Naj, wierzę w Ciebie Temat nie jest tajemnicą Rekombinacja PERV w ksenotransplantacji Wyobraź sobie, że moja koleżanka ma podobny temat i samej teorii napisała 60 stron... Ja pomijałam prawie wszystkie mechanizmy, szczegóły i skupiałam się tylko na konkretnym swoim temacie, o którym niewiele jest w ogóle Jaka ty będziesz wykształcona wszechstronnie potem Tam orurowanie, tu rekombinacje...

Arrakis, ale fajnie mieć takie początki

Choji, dobrze, że dzisiaj Ci lepiej

Kasia, ale chamówa co za ciule! Dobrze, że miałaś wsparcie...

Gwizd, dzieci w tym wieku są uroczo genialne

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 12:52   #2976
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Naj, wierzę w Ciebie Temat nie jest tajemnicą Rekombinacja PERV w ksenotransplantacji Wyobraź sobie, że moja koleżanka ma podobny temat i samej teorii napisała 60 stron... Ja pomijałam prawie wszystkie mechanizmy, szczegóły i skupiałam się tylko na konkretnym swoim temacie, o którym niewiele jest w ogóle Jaka ty będziesz wykształcona wszechstronnie potem Tam orurowanie, tu rekombinacje...
o orurowaniu ostatnio opowiadałam kumplowi z polibudy zaimponowałam mu a teraz wiem, skąd pochodzi AIDS!
noooo, teoria Twoja mi się podoba dziś Ci to wyślę, myślę, że koło 18-19
Stary 2013-06-23, 13:00   #2977
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
jednak zmieniacie mieszkanie? czemu?

filmy nie są najważniejsze, tak tylko spytałam najważniejsze to poglądy na główne tematy
o dzieciach faktycznie lepiej na razie nie mów. może za jakiś czas, jak ustalicie, co jest między Wami. Wtedy będziesz miała prawo wiedzieć, jaki jest jego stosunek do rodzicielstwa i małżeństwa - po rozwodzie może mieć jakieś "ale". A czemu masz poznać jego eks?

Kasia, ale żenada.... dobrze, że się okazało, że masz koło siebie normalnych, dobrych znajomych
w skrócie: właściciel ma wszystko w nosie, guzik go obchodzą naprawy- do tego zostalibyśmy bez mebli- okazało się że meble należą do dziewczyn. Więc doszliśmy do wniosku że nie opłaca się nam coś takiego- musielibyśmy już w tym miesiącu pozbyć się 2 tys na kaucję i dodatkowych dwóch za czynsz za lipiec, plus kupno mebli... Popatrzyliśmy na gumtree, oglądnęliśmy kilka mieszkań i koniec końców przeprowadzamy się pewnie z 2 km dalej do mieszkania dwu pokojowego za 1500 zł.

Cytat:

Arrakis, ale fajnie mieć takie początki

Choji, dobrze, że dzisiaj Ci lepiej

Kasia, ale chamówa co za ciule! Dobrze, że miałaś wsparcie...

Gwizd, dzieci w tym wieku są uroczo genialne

Dziękuję

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 13:06   #2978
SimplyDivine
Zakorzenienie

Dziewczyny dziekuje za wszystkie zyczenia

Urodziny mialam cudne rano dostalam cudne prezenty od TZ, kwiatki, pandorki, kartke i... gimnastyke dla par pozniej spotkalam sie z kolezankami i kolega z pracy z jego zona (moja druhna) i ich 33 dniowym synkiem Danielem, ktory jest mniejszy niz lalki niemowlaki potem pojechalam do Derby (wieksze miasto w okolicy) i tam poszlam na kolacje z TZ, jego siostra, siostrzenicami z ich partnerami i moja kolezanka z ktora chodze na silownie i ktora tez bierze slub w przyszlym roku i bylo super Jedzenie pyszne, dostalam 3 darmowe koktaile od restuaracji (musialam stanac na krzesle i glosno obwiescic jak bardzo kocham TGI Friday's ) i do tego tort ze swieczkami i cala obsluga przyszla mi zaspiewac ich piosenke urodzinowa, ktora jest stylizowana na przyspiewki z amerykanskiej armii po restauracji pojechalismy do jednej z Adama siostrzenic i do domu na domowke wrocilismy nad ranem
Stary 2013-06-23, 13:06   #2979
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
nie tyle chcialabym wypytac o jego stosunek do dzieci ile dlaczego oni po 16 latach malzenstwa ich nie maja - ale moze np nie mogli czy cos dlatego mam obawy z pytaniem...

A mam poznac, bo oni maja ciagle dosc dobry kontakt - i mam isc na ich koncert w sobote, a ona ma z nimi spiewac czesc utworow wiec tez tam bedzie - dziwnie tak

Cytat:
Napisane przez kasia0912 Pokaż wiadomość
Arrakis poszli ze mną. Kolega mojego exa powiedział,że ze mną byli umówieni wcześniej poza tym nie mają ochoty spędzać czasu z jego nową dziewczyną i nim po tym co zrobił.
to bardzo ladnie sie ci twoi znajomi zachowali a tamtych olej
Stary 2013-06-23, 13:10   #2980
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość

Urodziny mialam cudne rano dostalam cudne prezenty od TZ, kwiatki, pandorki, kartke i... gimnastyke dla par pozniej spotkalam sie z kolezankami i kolega z pracy z jego zona (moja druhna) i ich 33 dniowym synkiem Danielem, ktory jest mniejszy niz lalki niemowlaki potem pojechalam do Derby (wieksze miasto w okolicy) i tam poszlam na kolacje z TZ, jego siostra, siostrzenicami z ich partnerami i moja kolezanka z ktora chodze na silownie i ktora tez bierze slub w przyszlym roku i bylo super Jedzenie pyszne, dostalam 3 darmowe koktaile od restuaracji (musialam stanac na krzesle i glosno obwiescic jak bardzo kocham TGI Friday's ) i do tego tort ze swieczkami i cala obsluga przyszla mi zaspiewac ich piosenke urodzinowa, ktora jest stylizowana na przyspiewki z amerykanskiej armii po restauracji pojechalismy do jednej z Adama siostrzenic i do domu na domowke wrocilismy nad ranem
ale czadowo! zazdroszczę takich superaśnych urodzin
Cytat:
nie tyle chcialabym wypytac o jego stosunek do dzieci ile dlaczego oni po 16 latach malzenstwa ich nie maja - ale moze np nie mogli czy cos dlatego mam obawy z pytaniem...

A mam poznac, bo oni maja ciagle dosc dobry kontakt - i mam isc na ich koncert w sobote, a ona ma z nimi spiewac czesc utworow wiec tez tam bedzie - dziwnie tak
wiem, chodziło mi o to, że może nie mają dzieci, bo on ich nie chce itp. Jeśli nie może, to też powinnaś wiedzieć
nie bój nic
Stary 2013-06-23, 13:11   #2981
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

wiem, chodziło mi o to, że może nie mają dzieci, bo on ich nie chce itp. Jeśli nie może, to też powinnaś wiedzieć
nie bój nic
no wlasnie - ciekawa jestem powodow...

no, on jej poweidzial, ze sie ze mna spotyka - no ale i tak sie bede stresowac pewnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-23, 14:42   #2982
Jovisse
Zakorzenienie

Choji Wg mnie w ogóle się nie ma co przejmować mamą, wszystko powinno być tak, jak Wam się będzie podobało A bukiet ze storczyków i goździków brzmi świetnie, masz jakąś fotkę?

Gwizdak Twoje dziecko jest po prostu cudowne, jak czytałam Twoje posty to nie mogłam się nie uśmiechać Wyszło Wam

Arra Jaram się Wami Fajnie, że się pod tyloma względami dogadujecie, ale kwestia dzieci i poważnego związku, jeśli Ty byś tego chciała, jest dosyć ważna, także warto ją kiedyś rozpocząć Normalne, że się obawiasz reakcji, ale skoro on jest taki wyluzowany i zwariowany to nie powinien mieć z takimi tematami problemów. A wiesz, dlaczego się rozstali z żoną, był jakiś konkretny powód, czy tak po prostu im się rozsypało? Kurczę, ja to bym się bała... Żona, z którą był 16 lat obok... Wcale Ci się nie dziwię, że się denerwujesz. Ale będzie dobrze! Musi I to jest takie słodkie, że za sobą tęsknicie Uwielbiam takie początki...

Kasia Żenada z tymi znajomymi, nie wiem po ile mają lat, ale faktycznie jak przedszkole. Dobrze, że nie jesteś z nimi blisko, bo tacy ludzie tylko zatruwają życie
I dzięki, też mam nadzieję, że będzie lepiej.

Simply Ale ekstra urodziny!!! Zazdraszczam Fajnie, że się tak dobrze bawiłaś.

Med Temat Twojej pracy brzmi przynajmniej intrygująco...

A z mojej strony... Nie mam siły, już po prostu nie mam siły się uczyć Nie zniosłabym ani jednego dnia dłużej z nauką. Już się nic nie uczę, stawiam tylko na jakieś małe powtórki i co będzie to będzie. Jestem już tak wymęczona tym rokiem całym akademickim i obydwiema sesjami, że umrę, jak zaraz nie dam sobie ze wszystkim siana. Głupio będzie nie zaliczyć tego jednego, ostatniego egz w razie czego, ale... trochę umiem, może zostały mi resztki szczęścia, a nawet jak nie, to i tak już nie dam rady, wolę ten wrzesień
Pooglądałabym filmy, znalazła sobie jakiś ekstra serial na wakacje, skomplementowała całą wyprawkę do Rumunii, pomogła urządzać mamie nowe mieszkanie, spędziła trochę czasu z babcią, bo na pewno jej teraz trochę samotnie, pospotykała się z przyjaciółką, porobiła nocne sesje filmowe w plotuchami, aaaaaaa, jak mi tego brakuje!!!
No i poszłabym na jakąś pożądną imprezę z fajną muzyką, towarzystwem, pysznym alkoholem i wybawiła się jak nie pamiętam kiedy.

No. Blog off, idę dalej spełniać plany

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ----------

http://www.pudelek.pl/artykul/56278/..._mamy_zdjecia/ Ej, ciekawa ta sukienka, ale kurde... Na jednym ze zdjęć widać wyraźnie, że się na górze pruje i widać nitki Ale niedopatrzenie I w ogóle w życiu bym mu nie dała 25 lat, wygląda na co najmniej trzydziechę
Stary 2013-06-23, 14:56   #2983
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Jovisse Pokaż wiadomość
Arra Jaram się Wami Fajnie, że się pod tyloma względami dogadujecie, ale kwestia dzieci i poważnego związku, jeśli Ty byś tego chciała, jest dosyć ważna, także warto ją kiedyś rozpocząć Normalne, że się obawiasz reakcji, ale skoro on jest taki wyluzowany i zwariowany to nie powinien mieć z takimi tematami problemów. A wiesz, dlaczego się rozstali z żoną, był jakiś konkretny powód, czy tak po prostu im się rozsypało? Kurczę, ja to bym się bała... Żona, z którą był 16 lat obok... Wcale Ci się nie dziwię, że się denerwujesz. Ale będzie dobrze! Musi I to jest takie słodkie, że za sobą tęsknicie Uwielbiam takie początki...
bo sie wypalilo wszystko, nawet na terapie malzenska chodzili ale nie udalo sie uratowac - tyle wiem - on nie chce wiecej mowic. Ona decyzje podjela.

trzymam kciuki za ten ostatni egzamin
Stary 2013-06-23, 15:33   #2984
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula4321 Pokaż wiadomość
Lepiej?
dużo lepiej
a nie wydaje Wam się że ukrywanie ślubu jest bez sensu bo przecież i tak się dowie prędzej czy później, chyba nawet raczej prędzej skoro O. jest teraz u Was to pewnie on już wie i jest szansa że się "wygada", no i niby dlaczego miałaby mieć jakies ale skoro rozwód wzięli więc teraz każdy ma prawo układać sobie życie tak jak mu się podoba no ale wasza sprawa

Cytat:
to prawda - smiejemy sie na razie, ze historia naszego poznania jak z tandetnej komedii romantycznej
ale te komedie romantyczne też ktoś musiał na jakichś podstawach wymyślić

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Tak, u mnie w pracy okociła się kotka- udało nam się złapać 3 kociaki z 4. Jeden idzie do mnie, drugi też ma już dom, a trzeci będzie na tymczasie
Ten mój to mały piernik- najodważniejszy z całego miotu- pierwszy do zabawy i demolki jeszcze żeby był pieszczochem to będę wniebowzięta
Będziemy od lipca mieszkać na nowym mieszkaniu to będzie mógł szaleć
fajnie że będziecie mieć znowu zwierzaka

Cytat:
http://www.pudelek.pl/artykul/56278/..._mamy_zdjecia/ Ej, ciekawa ta sukienka, ale kurde... Na jednym ze zdjęć widać wyraźnie, że się na górze pruje i widać nitki Ale niedopatrzenie I w ogóle w życiu bym mu nie dała 25 lat, wygląda na co najmniej trzydziechę
też dziś mówiłam do TŻ'ta że w życiu bym im nie dała 25 lat bo według mnie oboje wyglądają na przynajmniej 30
a za egzamin

Simply czyli urodziny jak najbardziej udane

objadłam się obiadkiem teraz by się można było gdzieś ruszyć z domu ale pogoda jest zupełnie do ja to sie musze gdzieś do Hiszpanii chyba wynieść żeby mieć dużo słońca przez cały rok
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 16:34   #2985
najfajniejsza
Zakorzenienie

Skończylam z mgr Med
Kurde, przepiękna ta suknia ślubna "Lewandowskiej"
Stary 2013-06-23, 20:08   #2986
SimplyDivine
Zakorzenienie

nasza sala udekorowana na wczorajsze wesele
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1004744_10151548040653401_633760773_n.jpg (77,8 KB, 58 załadowań)
Stary 2013-06-23, 20:40   #2987
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
jejku, przepięknie <-lowe
Stary 2013-06-23, 20:44   #2988
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
jejku, przepięknie <-lowe
u mnie dziala lowe lowe i jest tam przed wlasnie tak jak nie lubie pokrowcow z szarfami tak w tym wykonaniu baaardzo mi sie podobaja - szkoda tylko, ze pewnie po za budzetem edir - choc moze sie uda w sobote mam spotkanie z florystka to jak sie uda kwiaty zmiescic w 25 - 30 funtow za stolik to bede mogla przeznaczyc do 4 funtow za krzeslo

EDIT - Woo hooo, 3.50 GBP za krzeslo za pokrowiec, 2 szarfy, klamre i broszke czyli 200 funtow za 60 krzesel - bring it on

Edytowane przez SimplyDivine
Czas edycji: 2013-06-23 o 21:16
SimplyDivine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 06:25   #2989
justyna_dt
Zakorzenienie

Dzień dobry

Czytam Was, jestem mniej więcej na bieżąco, ale do pisania się nie nadaję, więc tylko życzę miłego dnia

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 06:45   #2990
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Odp: Zazdrośnice, część 67.

Simply, ślicznie wygląda sala

Naj, jesteś wielka

Justi, tulam

Jovi, cwaniaku :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2013-06-24 o 06:47
Stary 2013-06-24, 06:56   #2991
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Czytam Was, jestem mniej więcej na bieżąco, ale do pisania się nie nadaję, więc tylko życzę miłego dnia
High five!

Dzień dobry

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Tak na szybko z tego co pamiętam:

Capri dużo szczęścia na nowej drodze życia!

Gwizdak, ale Mrówa zdolna! I fajnie, że masz dwie super córeczki Tez bym chciała już rodzinę...

I trochę ponarzekam, bo pogoda na weekend się zepsuła i nie poopalałam się

Ale weekend miałam wypełniony bardzo

I uwielbiam chodzić w męskich bluzach!
Stary 2013-06-24, 07:12   #2992
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
o! ja też teraz zrozumiałam, choć mogłabyś używać częściej znaków interpunkcyjnych
i nie chciałabym się ukrywać ze ślubem
Też nie chce, ale ex M. takie rzeczy wymyśla że woleliśmy się wstrzymać do września. Choć nasi najbliźsi znajomi, rodzina o wszystkim wiedzą...

Też

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:
Też mi się tak marzy.... Ale to chyba tylko przez pierwszy rok, dwa trwa taka euforia, potem jest już pewnie zbyt codziennie na takie mówienie
Nie wiem możliwe dopiero testujemy

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
mam genialne dziecko. Naprawdę genialne. Mrówka dostała od mojego brata na imieniny taką układankę, gdzie układa się słowa. Słów jest dużo, na każdym puzzlu jest kawałek zwierzęcia i literka. Zabawka jest dla dzieci w wieku 3-6 lat. Mrówka wysypuje wszystkie puzzle na podłogę i SAMA potrafi znaleźć odpowiednie fragmenty i ułozyć słowo KOT, OSIOŁ i PIES. I kombinuje nad innymi. Dokłada i mówi: " to nie, to nie" a jak znajdzie, krzyczy:"Jeeeest!"Właśnie pracuje nad krową.

Ona jest naprawdę genialna!

Stary 2013-06-24, 07:15   #2993
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline
Odp: Zazdrośnice, część 67.

Maagda

30.12.2012
26.04.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 07:15   #2994
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze no....sama nie wiem..... zapowiada sie na serio, ale nie rozmawialismy jeszcze o tym co jest miedzy nami - na razie rozmawialismy tylko, ze kto by pomyslal, ze znajomosc zawarta w tak dziwny sposob tak sie rozwinie,. Ale o tym co jest miedzy nami i do czego zmierza to nie rozmawialismy...
w koncu spotykamy sie dopiero od jakichs 2 tygodni

Ale napisal mi,z e tesknil za mna w tej Srebrnej i ze szkoda ze nie moglam z nim jechac....no i tak fajnie miec o kim myslec i wiedziec ze ktos o mnie mysli

Słodko
Stary 2013-06-24, 07:31   #2995
raingirl
Zakorzenienie

Mam taki mętlik ostatnio, że nie wiem co napisać, dlatego napiszę tylko:

Dzień Dobry
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 07:35   #2996
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:

W tami razie miło spędziłaś urodziny

Arra o dzieci warto zapytać, może nie na tym etapie. Gdy będziecie już poważnie rozmawiać o Was to wtedy. M. jakoś szczególnie nie ukrywał O., ale nie wspominał o nim w pierwszym etapie naszego związku. Dopiero gdy zaczynaliśmy poważnie rozmawiać o naszej przyszłości powiedział że ma syna, uważam że dość późno to zrobił. Wiem że bardzo, ale to naprawdę bardzo się denerwował tą rozmową. Zależało mu na mnie, a nie chciał aby ta informacja wpłynęła na nasz związek.

Choji to ja poproszę fotencję kociaka

Kasia no nieźle, masakra jakaś

Med temat mega po prostu, choć i ja nie wiem o co chodzi
Stary 2013-06-24, 07:40   #2997
magda2109
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Maagda

Taaaaaaaaaaaak?

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Mam taki mętlik ostatnio, że nie wiem co napisać, dlatego napiszę tylko:

Dzień Dobry
Ja wiem, ja wiem!

Napisz mi co mamy zrobić z tymi żelami, bo nie mogę nigdzie znaleźć regulaminu testowania

I też dostałam 2 wielkie kartony, a w nich po jednym żelu
Stary 2013-06-24, 07:43   #2998
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:

A z mojej strony... Nie mam siły, już po prostu nie mam siły się uczyć Nie zniosłabym ani jednego dnia dłużej z nauką. Już się nic nie uczę, stawiam tylko na jakieś małe powtórki i co będzie to będzie. Jestem już tak wymęczona tym rokiem całym akademickim i obydwiema sesjami, że umrę, jak zaraz nie dam sobie ze wszystkim siana. Głupio będzie nie zaliczyć tego jednego, ostatniego egz w razie czego, ale... trochę umiem, może zostały mi resztki szczęścia, a nawet jak nie, to i tak już nie dam rady, wolę ten wrzesień
Pooglądałabym filmy, znalazła sobie jakiś ekstra serial na wakacje, skomplementowała całą wyprawkę do Rumunii, pomogła urządzać mamie nowe mieszkanie, spędziła trochę czasu z babcią, bo na pewno jej teraz trochę samotnie, pospotykała się z przyjaciółką, porobiła nocne sesje filmowe w plotuchami, aaaaaaa, jak mi tego brakuje!!!
No i poszłabym na jakąś pożądną imprezę z fajną muzyką, towarzystwem, pysznym alkoholem i wybawiła się jak nie pamiętam kiedy.

No. Blog off, idę dalej spełniać plany

M. też niby jest wyluzowany, zwariowany... ale takie sytuacje stresują zwłaszcza jak komuś na czymś zależy.
Oczywiście pewnie nie każdego.

Napewno zdasz ten egzamin, trzymam kciuki
Stary 2013-06-24, 07:43   #2999
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Zazdrośnice, część 67.

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Ja wiem, ja wiem!

Napisz mi co mamy zrobić z tymi żelami, bo nie mogę nigdzie znaleźć regulaminu testowania

I też dostałam 2 wielkie kartony, a w nich po jednym żelu
Jak to co - UŻYWAĆ !

A wiesz, że "każdy uczestnik ma prawo do jednego zestawu testowego" ?

Teoretycznie to chyba do dziś nam powinni wysłać link do wystawienia recenzji
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 08:16   #3000
czarnula4321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
dużo lepiej
a nie wydaje Wam się że ukrywanie ślubu jest bez sensu bo przecież i tak się dowie prędzej czy później, chyba nawet raczej prędzej skoro O. jest teraz u Was to pewnie on już wie i jest szansa że się "wygada", no i niby dlaczego miałaby mieć jakies ale skoro rozwód wzięli więc teraz każdy ma prawo układać sobie życie tak jak mu się podoba no ale wasza sprawa

ale te komedie romantyczne też ktoś musiał na jakichś podstawach wymyślić

fajnie że będziecie mieć znowu zwierzaka

też dziś mówiłam do TŻ'ta że w życiu bym im nie dała 25 lat bo według mnie oboje wyglądają na przynajmniej 30
a za egzamin

Simply czyli urodziny jak najbardziej udane

objadłam się obiadkiem teraz by się można było gdzieś ruszyć z domu ale pogoda jest zupełnie do ja to sie musze gdzieś do Hiszpanii chyba wynieść żeby mieć dużo słońca przez cały rok

O. wie od samego początku, powiedzieliśmy mu w dniu slubu. Narazie nie powiedział. Ex M. jest taka dziwna że naprawdę to co robi, wymyśla jest rodem z telenoweli. Chodzi tu o to by nie robiła problemu z O., ona to jest w stanie wymyślić że M. go porwał... Do tej pory potrafi M. wypomnieć żeby oddał jej 2000, które dostali na jakieś opony do samochodu a to było 10 ponad lat temu. Albo kiedyś była z gościem, który po rozstaniu nachodził ją. Poszła do sądu i miał zakaz zbliżania się do niej, a ta po 2 tygodniach od uprawomocnienia wyroku wróciła do niego. I takie tam różne inne dziwne jak to że M. wiązał ją w workach na ziemniaki...

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:

Piękna, też będziecie mieć dodatki w takich kolorach?

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
I trochę ponarzekam, bo pogoda na weekend się zepsuła i nie poopalałam się

I uwielbiam chodzić w męskich bluzach!

U nas każdy weekend taki jest

I ja też

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości