![]() |
#2971 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
A ja też mam ochotę zrobić coś z włosami. Wiecie np. blond+ostre cięcie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zadomowienie
|
Ja tam samo jak ph, niestety mam coraz więcej siwulców.. stwierdziłam że do 35roku życia i blond bedzie moim naturalnym, bo odrosty beda białe hehe
mój by wyrzucił mnie jakbym obcieła się na krótko, kolor chyba nie ma aż takiego znaczenia ![]() nie powinniśmy konczyc watku? |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 |
Wtajemniczenie
|
phdwao serio nigdy przenigdy nie miałaś innego koloru?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Nicki dlaczego miałybyśmy kończyć wątek?
Mój TZ lubi jak zmieniam kolor włosów, lubi duże zmiany ![]() Dziewczyny w podpisie mam wątek wymiankowy. Jest tam sukienka - góra w paseczki. Jeśli któraś z Was chce, to dajcie znać: oddam za darmo. To nówka, nikt jej nie miał nigdy na sobie. Ja też nie. To roz. 42. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Ph myślę tak samo jak Ooolcia. |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
ja juz mialam wszystkie kolory na lbie. Lubie zmieniac. w rudych tez pewnie dlugo nie pobede:-P
ph szoruj do fryzjera!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2978 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
tez nie moge pojac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2980 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny,
Ostatnio mało się udzielam, bo sierpień jak co roku jest przepełniony imprezami - większość ludzi z rodziny ma urodzinki i tak jeździmy od jednych do drugich. U nas ok. Jaś przesypia noce - tak, jak Gosia. Maluszki dogadują się, a mała jest w braciszku zakochana ![]() ![]() Ja już dochodzę do siebie, rana ciągnie ale da się żyć. Coraz lepiej i szybciej mi się wstaje ![]() Kasik, pytałaś gdzie rodziłam. Ze względu na planowane cc rodziłam w swoim rodzinnym mieście - w Świeciu. Zależało mi bardzo, żeby mój lekarz przeprowadził operację. Do niego mam zaufanie. Dziękuję Wam za gratulacje i wszystkie miłe słowa. Jesteście kochane! |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Olka Ciastek moze nie probowalam bo moje wlosy trzeba odbarwic na siwo i obawiam sie ze se zniszcza od tego. Teraz mam miekkie lejace a takie zabiegi kojarza mi sie z suchym sianem
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Bebe swietnie ze Jasio juz noce przesypia. Wyobrazam sobie jak Gosia troszczy sie oniego, az nie do wiary ze rok temu ona sama byla taka maciupenka, zazdroszcze Ci ze masz juz dwojeczke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Zadomowienie
|
coś mi się z tymi liczbami pokręciło :P
Niby rozjaśnianie wlosow nie niesie ze sobą żadnego ryzyka, ale włosy by podniszczyło, bynajmniej moje bo mam dość delikatne. Ale ph wiadać że ma extra mocne i grube jak moja siostra, ta co nie zrobi z kłakami to wyglądają ślicznie ![]() bebe, kochane masz te dzieciaczki i super ze tak dobrze się dogadują i śpią ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy sie nie farbowalam
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o mamo ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:58 ---------- aaaaa moje dziecie spalo wczoraj do prawie 9 a dzis do 6 ![]()
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
haha witaj w klubie, u nas tez o 6 pobudka... i nie odeśpię, bo teście i szwagier z narzeczoną przyjeżdżają na weekend
#2987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
moja R sobie poszla spac. A matka bedzie chodzila jak kołek cały dzien
#2990 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Hej! Mloda obudzila sie na mleko o 6.30 i juz myslalam, ze nie zasnie
![]() ![]() Dzis jedziemy do Lodzi - kawalek drogi przed nami... Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- to do roboty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
niestety tz jeszcze nie chce. Wsumie to nie mamy warunków narazie na drugiego bejboka
![]() ja bym Ciebie widziała w takim lekkim balejage jak na zdjeciu(to moje oczywiscie nie aktualne ![]()
#2993 |
Zakorzenienie
|
Emil zasnął wczoraj o 20
![]() ![]() Od 15 do 19 byliśmy na ogródku - mieliśmy gości. Może to go tak zmęczyło? Spał do 7 ale spokojnie sobie siedział do 7:30 ![]() I jakiś spokojniejszy dziś jest ![]()
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2995 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Coś się tu wbić nie mogę ![]() Cholera, wydaje mi się, że któraś z Was zadała mi kilka dni temu jakieś pytanie, ale zupełnie nie pamiętam, o co chodziło ![]() Pisałyście o nockach - ech, jak ja dobrze rozumiem Was... wszystkie ![]() I te, których dzieci budzą się tysiąc razy, i te, których dzieci grasują do 23, i te, których dzieci wstają o świcie. Bo my mamy w repertuarze wszystkie te atrakcje, już naprawdę nawet nie chce mi się zastanawiać, z czego to wynika ![]() Jedno moje dziecko robi fajnie: zasypia. Bo odnosi się ją, wręcza pieluszkę i wychodzi. Koniec usypiania. Ale cała reszta to jakaś makabra. Pumas, Ty pytałaś o zabawianie w podróży. No więc u nas niestety (bo nie jestem dumna z tej metody) jest to tablet. Aplikacje, Luluś. Oczywiście nie cały czas, czasem mała przegląda książeczki, czasem bawi się jakimiś drobiazgami (tu kolejna zaleta mojej córki - to jest dziecko, które potrafi naprawdę długo skupić się na jednym przedmiocie), czasem chwilkę pośpi (choć niewiele, np. podczas ośmiogodzinnej podróży spała 1,5 h). Dla nas jazdy w nocy nie bardzo wchodzą w grę, bo jesteśmy i bez tego wystarczająco nieprzytomni z niewyspania - nie będziemy więc na własne życzenie zarywać całkowicie całej nocy. Bo i trasy, które dotychczas pokonywaliśmy do krótkich nie należały. W momencie, gdy mieliśmy do pokonania tylko 300 km, w ogóle tematu nie było - taka odległość to "skok", da się przeżyć choćby zabawiając całą drogę, sen małej nie był nam do szczęścia potrzebny. Natomiast jadąc 600 km czy 1500 km sami musimy być fit, więc robimy to w dzień, nie licząc nawet, że będzie spała. A tak BTW, to mam chyba dług wdzięczności wobec mojego kota ![]() Wyobraźcie sobie: siedzę wczoraj na kanapie, na podłodze (na wyciągnięcie ręki) mam obie dziewczyny - Zosię po prawej, kotkę po lewej. I widzę nagle, że kot tryka łapką dziecko, wyraźnie zaniepokojony. Spoglądam - a małej na kolanie siedzi osa. Taka już półżywa, więc gdyby ją zauważyła, to spokojnie mogłaby wziąć do ręki (na 100%) i do ust (też na 100%, jeśli tylko osa nie użądliłaby jej wcześniej). Osę zlikwidowałam w pół sekundy, ale gdyby mi jej kot nie pokazał, to nie wiem, co by było (nie bzyczała, w ogóle nie było jej słychać) ![]() A z weselszych rzeczy, wczorajszy dialog ![]() Tata Zosi (podczas wieczornego przewalania się po łóżku): Zosia, rozumiesz? No właśnie, czy ty mnie w ogóle rozumiesz? Powiedz 'tak' Zosia: Ta. Tata: A powiedz 'nie' Zosia: Nie. Tata: A powiedz 'kot' Zosia: Ko. Tata: A powiedz 'pies' Zosia: Uaua. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawa dla kota!!!!! ![]()
![]() |
#2997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Będą Twoją historię opowiadać tym którzy mówią że zwierze to tak ale na dworze a tym bardziej z dala od dzieci!!
![]() |
#2999 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() jestem po dość długiej nieobecności ![]() Poza tym u nas w sumie dobrze. Małemu wyszła jakaś wysypka na ustach - wargi ma w takie drobniutkie białe plamki. Nie wiem o co chodzi ![]() Eninka, dobrze widzę, że byłaś na Helu? ![]() ![]() Dep, ogromne ![]() No to chyba tyle ![]() ![]() Aaaa, jeszcze jedno - cieszę się, że wszystkie spotkania się udały i życzę udanych pozostałych spotkań ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3000 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale chyba mąż miał wątpliwości ![]() Z tym że mnie rozbawiło nie samo to, że rozumie, ile że każde ze słów powtórzyła podobnie, a tylko ten pies - bez sekundy zastanowienia - został "powtórzony" jako uaua ![]() Nela, kota nie uważam za szczególnie wybitnego, bo wg mnie ona zareagowała tak, jak zrobiłby to każdy kot, widząc owada w dziwnym miejscu ![]() Została z tej okazji tak wczoraj wypieszczona, wykochana i wykarmiona ulubionymi pałeczkami, że do dziś promienieje radością ![]() Ale raz rzeczywiście nas zaalarmowała w ewidentny sposób - kiedyś podczas ulewy mieliśmy chyba źle zamknięte okno w sypialni i po parapecie zaczęła się (do łóżka) lać woda. Kotka stanęła w tym miejscu i zaczęła raz po raz miauczeć, jakby nas nawołując. Gdyby nie to, to byśmy piękną powódź na materacu mieli, bo oboje byliśmy w drugim pokoju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:53.