Rossmann cz. XIX - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-11, 12:38   #2971
karolina_zb
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Aniula_xD Pokaż wiadomość
Jakie lakiery do paznokci zamierzacie kupić na tej promocji - 40 % ?
Piaskowe Wibo
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 12:38   #2972
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Ja się pewnie będę czaić na jakąś strażacką pomadkę (swoją drogą proszę o polecenie ) i czarna kredka.
A jeśli Insta-dri będzie się rabatować, to zgarnę również
ja właśnie się też rozglądam za fajną czarną kredką, łatwą do rozcierania, może żelową, coś w stylu tej z avonu, ktoś coś może?

Cytat:
Napisane przez Bysanda Pokaż wiadomość
Ktory top coat z rossa jest dobry? nie chce zawiac z neta bo przesylka robi roznice
No właśnie ponoć insta-dri Sally Hansen ale sama nie używałam jeszcze

Mogliby wprowadzić Seche Vite do Rossmannów, też nie lubię dopłacać do wysyłki prawie tyle ile sam produkt kosztuje

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 12:42   #2973
Bysanda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
ja właśnie się też rozglądam za fajną czarną kredką, łatwą do rozcierania, może żelową, coś w stylu tej z avonu, ktoś coś może?

No właśnie ponoć insta-dri Sally Hansen ale sama nie używałam jeszcze

Mogliby wprowadzić Seche Vite do Rossmannów, też nie lubię dopłacać do wysyłki prawie tyle ile sam produkt kosztuje
Moze Seche Vite jest w sklepie ktory bierze udzial w darmowej przesylce, chyba 2 grudnia :s http://www.dziendarmowejdostawy.pl/
Bysanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 12:45   #2974
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Dokladnie, zgadzam sie z kolezanka. Co za roznica czy korektor rozetrzemy czy wklepiemy? To nie zmienia faktu, ze kamuflaz z Catrice nie nadaje sie na okolice wokol oczu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja używam go pod oczy, bo mam za jasny odcień 010 na niedoskonałości. Mimo mocnego krycia, jego konsystencja nie jest ciężka, a przeciwnie. Jednak jest trochę widoczny pod oczami (minimalnie się waży?), nie zauważyłam przesuszania

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez malgo_ Pokaż wiadomość
Zastanawiam się cały czas co kupić na promocji i sama nie wiem. Chciałam tusz ale odkryłam że mam jeszcze dwa zafoliowane i ze 3 w użyciu więc nie ma sensu robić zapasów (szczególnie w R. gdzie mogą być otwierane).
Myślę nad podkładem. Albo kupie na zapas B123 albo może cos nowego. Ale nie mam pomysłu co. Może ktoś poleci jakiś podkład matujący z jasnymi beżami?
Nawet lakierów chyba żadnych nie będę kupować... Puder też mam w zapasie...
Może jeszcze na cienie bym się skusiła bo praktycznie ich nie mam. Są może jakieś fajne zestawy do smoky w np bronzach albo szarościach?
Ja używam teraz Bourjois 123 - bardzo fajny, więc na promo kupię zapas oraz na wypróbowanie Loreal True Match
zestaw do smokey brązowy mam bardzo fajny z Maybelline - paletka 4 cieni ponumerowanych 1-2-3-4
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 12:51   #2975
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Ja używam teraz Bourjois 123 - bardzo fajny, więc na promo kupię zapas
Kochana a miałaś może kiedyś Bourjois Healthy Mix? masz porównanie obu? bo HM mam,uwielbiam,ale mam ochotę właśnie spróbować 123
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 13:01   #2976
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
Proszę bardzo
Cytat:
Napisane przez paskuda031 Pokaż wiadomość
Trochę to trwało ale się udało
Dzięki dziewczyny za gazetkę

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
ktoś się wypowie czy warto kupić ten tonik z Siarkowej Mocy?
Akurat mam ten tonik, nie kupowałam go, tylko dostałam z konkursu. Sama nie wiem czy bym się odważyła Ale jest ok, mi akurat krzywdy nie robi, nie przesusza, nie podraznia czy coś. Cere mam mieszana, w żadnym razie nie suchą czy wrażliwą.
Ale czy on coś działa? Nie widzę jakiegos spektakularnego oczyszczania
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 13:07   #2977
ania10zg
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Kochana a miałaś może kiedyś Bourjois Healthy Mix? masz porównanie obu? bo HM mam,uwielbiam,ale mam ochotę właśnie spróbować 123
nie miałam ;c głównie dlatego, że Helathy Mix nie jest kryjący, tylko lekki, a 123, że tak nazwę jest "zwykły", tzn. normalny - kryje, ale nie przesadnie jak Revlon, czy jakiś kamuflaż, wykończenie satynowe/matowe, nie rozświetla, trzyma się cały dzień, kolory fajne, bo żołtawe, nie tworzy maski - ja jestem zadowolona używa go też moja mama, jednak ona woli rozświetlające, a dla mnie ten jest bardzo dobry.
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 13:24   #2978
Fabryczna23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Piaskowe Wibo
Ja też I jeszcze matujący top coat z Lovely
Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 13:32   #2979
Aniula_xD
Rozeznanie

Cytat:
Piaskowe Wibo
Też o nich myślę chociaż jak patrzę na zdjęciach to takie bardzo ciemne wszystkie się wydają
Aniula_xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 14:00   #2980
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
na ile starcza Ci bronzer w7?

Hmmm, ostatni kupowałam w marcu. Widać już na środku puste "kółko" chociaż zostało go dosyć sporo. Jedyne co to ciężko później nabrać go równomiernie na pędzel przez to dość wysokie pudełeczko.
Załączam zdjęcie "ubytku"
Ogólnie starcza na dość długo chociaż nie tak jak w przypadku pudru brązującego Rimmela (stara wersja-kiedyś używałam)

Cytat:
Napisane przez ewelinka1808 Pokaż wiadomość
Hean colour celebration, ja nim robie. Ale to nie w rossie...

Dziękuję przyjrzę mu się

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43660952]Catrice eye colour 140 świetny jest ale nie w rossie ;([/QUOTE]

Dziękuję sprawdzę jak będę w Hebe

Cytat:

Mogę się wtrącić?
Ja używałam obu Bourjois Healthy Mix używałam bardzo długo, był jednym z ulubionych podkładów (mam jeszcze jeden w zapasie) Niestety postanowili go "ulepszyć" na gorsze... Więc zaczęłam szukać czegoś innego, mam kilku nowych ulubieńców Bourjois 123 jest bardziej kryjący od HM daje matowe wykończenie, trzyma się dłużej, potrafi podkreślić suche skórki i wysuszyć suchą skórę (moja) Nie robi maski chociaż według mnie jest dość ciężki może przez to że jestem przyzwyczajona do lekkich podkładów. Solo go nie używam jedynie mieszam z jakimiś rozświetlającymi.
Podsumowując po HM szybciej mi się skóra świeci ale daje naturalne wykończenie zaś 123 daje bardziej pudrowe wykończenie i jest bardziej widoczny, czasami nierówno się ściera. Jak widać są to dwa różne podkłady
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Untitled 1.jpgyh.jpg (30,5 KB, 79 załadowań)

Edytowane przez Siuniaaa
Czas edycji: 2013-11-11 o 14:03
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 14:05   #2981
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
nie miałam ;c głównie dlatego, że Helathy Mix nie jest kryjący, tylko lekki, a 123, że tak nazwę jest "zwykły", tzn. normalny - kryje, ale nie przesadnie jak Revlon, czy jakiś kamuflaż, wykończenie satynowe/matowe, nie rozświetla, trzyma się cały dzień, kolory fajne, bo żołtawe, nie tworzy maski - ja jestem zadowolona używa go też moja mama, jednak ona woli rozświetlające, a dla mnie ten jest bardzo dobry.
dzięki za opinię

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Mogę się wtrącić?
Ja używałam obu Bourjois Healthy Mix używałam bardzo długo, był jednym z ulubionych podkładów (mam jeszcze jeden w zapasie) Niestety postanowili go "ulepszyć" na gorsze... Więc zaczęłam szukać czegoś innego, mam kilku nowych ulubieńców Bourjois 123 jest bardziej kryjący od HM daje matowe wykończenie, trzyma się dłużej, potrafi podkreślić suche skórki i wysuszyć suchą skórę (moja) Nie robi maski chociaż według mnie jest dość ciężki może przez to że jestem przyzwyczajona do lekkich podkładów. Solo go nie używam jedynie mieszam z jakimiś rozświetlającymi.
Podsumowując po HM szybciej mi się skóra świeci ale daje naturalne wykończenie zaś 123 daje bardziej pudrowe wykończenie i jest bardziej widoczny, czasami nierówno się ściera. Jak widać są to dwa różne podkłady
jasne że możesz
czyli super,dla mnie będzie jak widzę 123 lepszy-o dziwo HM mi nie przeszkadzał,mimo że nie lubię rozświetlających-po nim nie miałam świecącej buźki,ale skoro 123 bardziej matuje i kryje,to jeszcze lepiej
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 14:11   #2982
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
jasne że możesz
czyli super,dla mnie będzie jak widzę 123 lepszy-o dziwo HM mi nie przeszkadzał,mimo że nie lubię rozświetlających-po nim nie miałam świecącej buźki,ale skoro 123 bardziej matuje i kryje,to jeszcze lepiej

Ja znowu wolę rozświetlające
Skoro Ty na odwrót to powinnaś być zadowolona z 123 Po 123 później świeciła mi się twarz (głównie strefa T) nie musiałam go często przypudrowywać co jest na + Wiadomo że jak masz większe "niespodzianki" potrzebny jest korektor, ogólnie daje radę.
Zawsze możesz go zmieszać z jakiś innym tak jak ja W ogóle tych podkładów mam tyle a co chwilę kombinuję

Dzisiaj 3 dzień testu MF Whipped Creme i w mojej opinii nic się nie zmieniło cera jak po obróbce Próbowałaś go może jest wart uwagi
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 14:18   #2983
Koko Szanelll
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Zaraz zaraz, to są i sztyfty i "błyszczyki"? Myślałam nad tą grubą kredką Revlon a'la chubby stick.
L'Oreal Rouge Shine Caresse - coś a'la błyszczyk, o którym pisała Zoila https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-caresse.html

L'Oreal Rouge Caresse - pomadka z błyskiem i nawilżeniem błyszczyka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-caresse.html

Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 14:20   #2984
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Jeżeli może być coś z bardziej mokrym wykończeniem, to polecam Shine Caresse z L'oreal (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-caresse.html) - kupiłam podczas majowego -40% i jestem tym produktem zachwycona, bo na moich ustach utrzymuje się do 5 godzin .
Cytat:
Napisane przez Koko Szanelll Pokaż wiadomość
A ja polecam L'Oreal Rouge Caresse w sztyfcie, dla mnie najlepsza! <3
zgadzam sie polecam oba, blyszczyk trzyma sie lepiej, ale nie podoba mi się aż tak bardzo jego wykończenie, wole sztyft jeśli o to chodzi, ale obie wersje są moimi ulubionymi produktami do ust. Mam 5 błyszczyków(wydawalo mi sie że 6 ale nie moge jednej znaleźć wiec moze jednak jej nie kupiłam i 3 sztyfty, szkoda ze taka uboga gama kolorystyczna i reczej zimne kolory sztyftu bo kupiłabym wiecej.

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Naprawdę? To super, w końcu będę miała okazję wypróbować ten top

A ja tak się zastanawiałam, czy Baby Lips Maybelline będzie się zaliczało do -40% czy jednak klasyfikowane jest jako pielęgnacja? Podejrzewałam że jako pielęgnacja ale skoro mówicie że top coat ostatnio się liczył to już sama nie wiem
wszystko co jest w szafach wchodzi, bo nawet i bronzer do ciała w zelu z szafy wchodził do promo. Ja kupowałam dodatkowo odzywke eveline i masełko do ust nivea ze zniżka

Cytat:
dzięki za opinię

jasne że możesz
123 w prównaniu z HM jest bardziej różowy, dalej jest to bardziej ciepły odcień, ale nie tak bardzo jak HM , dla mnie np jest za rózowy.
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 15:23   #2985
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Hmmm, ostatni kupowałam w marcu. Widać już na środku puste "kółko" chociaż zostało go dosyć sporo. Jedyne co to ciężko później nabrać go równomiernie na pędzel przez to dość wysokie pudełeczko.
Załączam zdjęcie "ubytku"
Ogólnie starcza na dość długo chociaż nie tak jak w przypadku pudru brązującego Rimmela (stara wersja-kiedyś używałam)
dziękuję
super, że dodałaś zdjęcie-faktycznie pudełko bardzo niekomfortowe
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 16:04   #2986
malgo_
Rozeznanie

Cytat:
Ja używam teraz Bourjois 123 - bardzo fajny, więc na promo kupię zapas oraz na wypróbowanie Loreal True Match
zestaw do smokey brązowy mam bardzo fajny z Maybelline - paletka 4 cieni ponumerowanych 1-2-3-4
Ja też 123 lubię ale właśnie zaczęłam nową butelke więc chyba nie bedę robić zapasu. TM też mam, ale mi nie pasuje więc już z niego rezygnuję. Dlatego szukam czegoś nowego, podobnego do 123. Myślę nad Max Factor Facefinity albo tym nowym Rimmel. Ale muszę obadać jasne kolory.
Cytat:
Napisane przez Koko Szanelll Pokaż wiadomość
L'Oreal Rouge Shine Caresse - coś a'la błyszczyk, o którym pisała Zoila https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-caresse.html

L'Oreal Rouge Caresse - pomadka z błyskiem i nawilżeniem błyszczyka
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-caresse.html

Ja mam obie i polecam. Tylko ten "błyszczyk" niestety wysusza usta.
malgo_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 17:10   #2987
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Piaskowe Wibo
Ja też i może jakieś z Rimmela

Trza robić listę zakupów chyba pójdę do Rossmanna na rozeznanie
Stary 2013-11-11, 17:30   #2988
Zuzziak
Rozeznanie

Dzięki za gazetkę Niestety dla mnie nic ciekawego, oszczędzę trochę kasy
Dziewczyny ile kosztuje nowy podkład od Rimmel - Stay Matte?

killer abs by Jill
mel b abs / cardio / brzuch
Zuzziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 17:38   #2989
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Dzięki za gazetkę Na szczęście nic dla mnie

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-11, 17:58   #2990
PPP90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuzziak Pokaż wiadomość
Dzięki za gazetkę Niestety dla mnie nic ciekawego, oszczędzę trochę kasy
Dziewczyny ile kosztuje nowy podkład od Rimmel - Stay Matte?
coś ok 21-22zł

Wielbicielka Labradorów
10.09.2013r. -Jestem Kierowcą
PPP90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:14   #2991
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460
Konto usunięte

Cześć Dziewczyny
czy któraś z was orientuje się, w jakiej cenie jest korektor L`oreal True match? pytam, bo nie widzę go w produktach na stronie
e8568007f733d5544c729bc90367d4fe20d6da38_65540b4a0b460 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:21   #2992
monia42210
Zadomowienie

Cześć
Czy macie może porównanie podkłady Bourjois 123 i Revlon ColorStay, bo zastanawiam się, który z nich zakupić. Dodam, że mam cerę mieszana ze skłonnością do niespodzianek i czasem jest co nieco do ukrycia.

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:28   #2993
Rotkohl
Zakorzenienie

[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;43668526]Cześć Dziewczyny
czy któraś z was orientuje się, w jakiej cenie jest korektor L`oreal True match? pytam, bo nie widzę go w produktach na stronie[/QUOTE]

teraz jest w promo za ok 24 zł.

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Cześć
Czy macie może porównanie podkłady Bourjois 123 i Revlon ColorStay, bo zastanawiam się, który z nich zakupić. Dodam, że mam cerę mieszana ze skłonnością do niespodzianek i czasem jest co nieco do ukrycia.
jak dla mnie CS lepszy, ale ja mówie o tej starej wersji, bo nwej nie uzywałam.
Stary 2013-11-11, 18:36   #2994
_belle_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monia42210 Pokaż wiadomość
Cześć
Używałam obu Na szczęście żaden nie wytworzył wysypu niespodzianek
ColorStay jest dość ciężki, mocno kryjący i jak dla mnie nadawał się tylko na sezon jesienno-zimowy.
Bourjois 123 używam od ok. roku i póki co nie zamierzam zmieniać - ładnie wyrównuje koloryt skóry, matuje i jest prawie niewidoczny na skórze - aczkolwiek nadaje się bardziej do cery bez niespodzianek - nie sądzę aby był w stanie je ukryć.
_belle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 18:55   #2995
Iclosemyeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniula_xD Pokaż wiadomość
Jakie lakiery do paznokci zamierzacie kupić na tej promocji - 40 % ?
ja jakbym kupowała to na pewno Rimmel Salon pro albo 60 seconds - super jakość (ale chyba póki co jestem lakierowo zaspokojona i nie potrzebuję nic )

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość

Ja się zastanawiam nad Rimmel Salon Pro . Ale jeszcze nie wiem, czy się zdecyduję, bo najciekawszy kolor z tej serii mam .
który to najciekawszy kolor wg Ciebie? ja mam granat i bordo i są przepiękne, ale może polecisz coś nowego?

dziewczyny ja na promocji kolorówkowej chciałabym kupić bronzer i rozświetlacz, polecicie coś? dla bladziucha, coś w chłodnym odcieniu
Stary 2013-11-11, 19:03   #2996
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
który to najciekawszy kolor wg Ciebie? ja mam granat i bordo i są przepiękne, ale może polecisz coś nowego?
Punk Rock - to chyba ten granat. Choć moim zdaniem nie jest to oczywisty kolor, bo raz jest przykurzonym granatem, raz fioletem, a innym razem grafitem .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 19:14   #2997
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iclosemyeyes Pokaż wiadomość
ja jakbym kupowała to na pewno Rimmel Salon pro albo 60 seconds - super jakość (ale chyba póki co jestem lakierowo zaspokojona i nie potrzebuję nic )

dziewczyny ja na promocji kolorówkowej chciałabym kupić bronzer i rozświetlacz, polecicie coś? dla bladziucha, coś w chłodnym odcieniu
ja żałuje bardzo ze kupiłam salon pro, skusiłam sie jak były za 9 z kawałkiem na ten brzoskwiniowy kolor i jak dla mnie masakryczny jest, strasznie długo schnie i smuży.

co do rozświetlacza mnie kusi ten nowy z loreala.
Stary 2013-11-11, 19:25   #2998
greenlemon
Rozeznanie

ja również polecam loreal caresse - zarówno lakier do ust jak i szminkę, fantastyczne produkty - lakier jest moim ulubionym!!

a co do promocji - 40% to niestety ale niczego mi nie brakuje

niby mogłabym kupić czerwona szminkę, ale w sumie mam dwie inne w zbliżonym kolorze (fuksja) wiec chyba bez sensu. mam ochotę też na róż w musie od maybelline, ale mam już 3 inne od bourjois wiec bez sensu bo sie przeterminują ;P

No i jak tu życ?!
greenlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 19:30   #2999
monia42210
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
teraz jest w promo za ok 24 zł.

jak dla mnie CS lepszy, ale ja mówie o tej starej wersji, bo nwej nie uzywałam.
Cytat:
Napisane przez _belle_ Pokaż wiadomość
Używałam obu Na szczęście żaden nie wytworzył wysypu niespodzianek
ColorStay jest dość ciężki, mocno kryjący i jak dla mnie nadawał się tylko na sezon jesienno-zimowy.
Bourjois 123 używam od ok. roku i póki co nie zamierzam zmieniać - ładnie wyrównuje koloryt skóry, matuje i jest prawie niewidoczny na skórze - aczkolwiek nadaje się bardziej do cery bez niespodzianek - nie sądzę aby był w stanie je ukryć.
Dzięki raczej zakupie CS

Serialomaniaczka
monia42210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-11, 19:55   #3000
2016070150903
Konto usunięte

jeśli chodzi o podkłady Colorstay i 123- polecam ten pierwszy, dobrze kryje. z kolei 123 kryje mniej, do tego pomarańczowieje na twarzy w stopniu ekstremalnym.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości