![]() |
#2971 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Super, że dałaś namiar, spróbuję skorzystać, tylko czy się dogadam???? Witajcie, dzięki za ten wątek o kosmetykach tutejszych, bardzo tego potrzebowałam, nie mam w ogóle pojęcia, a potrzebuję podrasować cerę Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Jesli bedziesz miala klopot ze zrozumieniem, popros aby pokazali dane slowo czy zdanie w kwestionariuszu . Oni czytaja pytania z ankiety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
jak tam dziewczyny ta nowa mascara Max Factor, efekt sztucznych rzes. Probowala ktoras? W Bootsie jest teraz promocja 2 lub 3 funty taniej. Chyba kupie, bo uwielbiam Masterpiece Max a ta ma ponoc udoskonalona szczoteczke...
#2974 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Re: Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]()
![]() |
#2975 |
Raczkowanie
|
Hej
Masterpiece nie uzywam, ja uwielbiam maybelline, najbardziej Great lash (Ta rozowo zielona), ale teraz zakupilam w promocji taka zolta (Turbo?), tez jest bardzo fajna. W debenhamms jest bonus clinique, ale taki sobie, dla mnie, wam moze pasowac, lekko brazowe-bezowe cienie, ciemna szminka, jakies pedzelki i pare kremikow. Aha i fajna stronka z ktorej zamawiam Avene i LRP http://www.leguidesante.co.uk Juz kilka razy u nich zamawialam, kosmetyki prosto z Fracji, szybka przesylka, mozna zbierac punkty, czasem wrzucaja probki ( Now sumie raz, jak zamowilam za 100£, ale za to biotherm ![]()
"...po prostu stan sie tym kim chcialabys byc..." Edytowane przez saharija Czas edycji: 2009-02-20 o 01:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez zamawiam z tej stronki. Super sklep i maja niezwykle szeroki asortyment. Wychodzi o wiele taniej niz w tutejszych pharmacies. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2977 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak na marginsie, ja jestem calkiem niezla maniaczka Clinique... ponadto poszukuje kremu na noc....mam serum z Clinique i jest super ale nie chce uzywac caly czas, chce cos lzejszego na te dni gdy nie uzywam serum...czy ktoras z was cos poleci?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2978 |
Zadomowienie
|
A więc przetestowałam minerały LilyLolo + pędzel Lilylolo i podkład mineralny afterglow. Lilylolo ma dobre kosmetyki ale afterglow jest absolutnie najlepszy!!! Takiego podkładu szukałam-nie włazi w pory, w miarę dobrze kryje, cera jest jednolita i gładziutka, nie waży się, jest trwały. Same ochy i achy. Cena Ł28+ przesyłka ale naprawdę warto. Mój KWC
![]()
#2979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() muszę w końcu się zebrać i wysłać zmaówienie na próbki...
![]() |
#2980 |
Zadomowienie
|
olka_222 ale co ja poradzę, że tak dawno nie miałam w swojej kosmetyczce takiego cacka
![]() ![]()
#2981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2982 |
Zakorzenienie
|
Ja dzis byłam na stronce Body Shopu, maja 20% wyprzedaz na kolorowke, wiec sobie kupiła, puder brazujacy w kulkach, pedzel do mieneralnego pudru i jeszcze pare rzeczy, w sumie zapłaciłam 26 funtow i dostawa gratis, a jeszcze gratis zel do mycia o zapachu kokosu , nie za bardzo przepadam, bo zle mi sie ten zapach kojarzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jakiś czas temu pytałam o kosmetyki do włosów Jamesa Browna. Zakupiłam ten zestawik i muszę przyznać, że jest rewelacyjny. Tak, jak po pierwszych dwóch - trzech myciach myślałam, że to nic specjalnego, tak w miarę używania zdecydowanie zmieniłam zdanie. Włosy są miękkie, gładkie i nawilżone. Teraz mam zamiar spróbować więcej pozycji z tej serii.
![]() |
#2986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W moim Bootsie nie było, albo już nie było tych ankiet,więc się nie załapałam na próbki, trudno. A czytałam o fajnych kosmetykach naturalnych Korres-greckie, trochę kosztują ale w TKMax udało mi się kupić ich peeling za 5 pounds (norma 15p), na razie tylko raz go zastosowałam, ale podoba mi się. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2987 |
Raczkowanie
|
Podbijam moje pytanie o jakis preparat na krwinki dla mojego TŻ
Jestem przeciez wirtualna.Jak anioł.Anioly też sa wirtualne.Zawsze takie były.Nawet na tysiac lat przed Internetem.Ale w moim przypadku to kłamstwo.Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem... https://wizaz.pl/akcje/luksja/active...uid=399431&k=a |
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Zakorzenienie
|
Jeśli ktos jest zainteresowany to chciałam powiedziec ze w sainsburym balsamy PALMERSA 250 ml sa po 1 funcie
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-02-25 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
U mnie sa kremy do rak po funcie a balsamy 250ml po 2,50funta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2990 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
czy wiecie moze gdzie mozna dostac filtry avene? w bootsie sa produkty avene, ale nie filtry... jakies sugestie gdzie jeszcze poszukac? (nadaje z edynburga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2991 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam dziewczyny kosmetyki do włosów Tary Smith. Na bazie naturalnych składników, bez zbędnej chemii która tylko powierzchownie odżywia włosy. Używam i sobie chwalę ![]()
![]() |
#2992 |
Rozeznanie
|
w moim Bootsie sa filtry Avene. Poza Bootsem moga byc w niesieciowych drogeriach/aptekach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy w sklepach tez jest ? Czaje sie na pedzel do mineralnego pudru ale jest troche drogi ( 15 £ ) . Dziewczyny a mialyscie cos z firmy Aveda - tj szampon czy odzywke do wlosow ?
Dream like you'll live forever Live like you'll die tomorrow http://www.youtube.com/watch?v=9BfUZJ-0mmY Edytowane przez Janine Czas edycji: 2009-02-25 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2995 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2996 |
Raczkowanie
|
hej zwierzun!
w Twoim bootsie to znaczy gdzie?!??? czy daja tez tam probki moze?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Probek u mnie nie daja ale sa testery. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
ja tylko chcialam powiediec ze zbzikowalam ostatnio na pkt maseczki z no7 sauna mask... no cudo po prostu, u mnie nie dosc ze byla za 4.78 po przecenie to jeszcze moglam ja wymienic na ten voucher za 5 f
![]() i wpadlam w manie bootsowka, te ich punkty i wymiana ich dobija tylko moj portfel |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanko
Dostałam ostatnio w bootsie przy zakupach kupone rózówy na którym pisze 5 funtów voucher No7 Ruby & Mille wazny do 29 marca mam pytanko czy on dotyczy tylko tych dwóch marek ? i czy jak wybiore np tusz z No7 za 11 funtów to daje ten kupon i dopłacam tylko 6 funtów ?? Acha i mam tych kuponów 4 ![]()
#3000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden voucher - jeden zakup, czyli nie mozesz uzyc np 3 za jednym zamachem zeby zaplacic za tusz. mozesz doplacic te 6 f i ot tyle ale dobre jest to, ze mozesz na nie kupowac rzeczy z przeceny, na no7 wszytsko, meskie, damskie, kolorowka, no wszystko co tam maja a ruby&millie kolorowka. ale oni dosc drogie te rzeczy maja, nie ma chyba nic co by taniej kosztowalo niz 8f. choc ja mam kredke do oczu, piekna zielen, ale strasznie miekka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.