Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-19, 19:09   #2971
AgaPlast
Zadomowienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

moja ma recznik włozony pod materacyk.

A suche policzki to moze od zimna sie zrobiły. Syfek na brodzie moze byc od sliny
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:12   #2972
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

AGA kurcze to niezbyt fajnie. 3mam kciuki aby się uspokoiło i żeby badania dobrze wyszły.

No właśnie zapomniałam zapytać pediatry o basen

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

CZAROWNICA juz wiem..pytalam jak Twoje samopoczucie.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:18   #2973
fiazo
Zakorzenienie

AgaPlast kurcze trzymam kciuki żeby było dobrze

u nas nie śpi na poduszce, bezpośrednio na materacu ma główkę

Po jedzeniu zamiast spać to ulał serkiem przy odbiciu, przebrałam go, wział tż potrzymać i znowu muszę go przebierać, już trzeci raz będzie

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:18   #2974
jakierka
Zadomowienie

Witamy sie z Edziem

Nawet nie probuje nadrobic, bo nie dam rady, wybaczcie!

Cynamonowa, widzialam dobre wiesci od Was! Tak sie ciesze Juz niedlugo bedziecie w domku

U nas bez zmian. Odwiedzilismy kolejnych lekarzy i niestety powrocilismy do punktu wyjscia, bo noestety od dzis na sterydzie i konczymy antybiotyk pojutrze. Niestety wiec Edek niezle naszpikowany chemia :/ Podaje mu probiotyk, ale i tak ma brzydkie kupy i juz pupcia biedna robi sie czerwona od tego syfu.
Szczerze, mam serdecznie dosyc ogladac jak sie meczy, nie na moje nerwy. Oby steryd pomogl. Co do dermatologa, to nawet jeszcze listu nie otrzymalismy z informacja kiedy wizyta

Pozdrawiamy wszystkich i wybaczcie, ze tylko o sobie, jakos ostatnio nie mam weny.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-19, 19:19   #2975
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
Witam sie!!

CYNMONKU super wiadomosci!! Adaś to silny chlopak, wiedzialam ) czekaja Was wspaniale Święta

z serii pytania dla mam
- czy Wasze dzieci spią na poduszce??
- moj Maly ma policzki zaczerwienione i takie jakby suche, na brodzie ma jednego chyba syfa wydaje mi sie ze to tradzik niemowlecy. ale co mam robic z tymi policzkami?? a moze to alergia?? ;/
- Oliath to Ty dajesz juz Lilo mleczko z kartonika??
1. Nie
2. Moj tez takie ma, takie jakby lsniace, zaczerwienione i gdzieniegdzie jakby pryszczyki... Powiadają na miescie że to skaza bialkowa.

Maly chyba spi... W dodatku z calym mokrym jednym rekawkiem bo mu sie odbilo fontanną i polecialo na mnie i troche na niego... Ale juz mi sie nie chcialo rozbudzac i przebierac

No i musialam kupic nowa nianie bo stara mi sie calkiem rozregulowala i caly czas pierdziala ...

Aaaa i zakupilam dzisiaj jeszcze dla malego
http://allegro.pl/muzyczny-chodzik-r...688242493.html
Wczoraj bawil sie tym u znajomych wiec bedzie nowy hit

I mam pomysl ze wstawie malego w tym lezaczku do duzej wanny i bdzie sie kąpal razem ze stArszakiem wiec kupilam tez to:
allegro.pl/anatomiczny-fotelik-do-kapieli-foczka-wklad-wanien-i3688214458.html
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:24   #2976
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taribari Pokaż wiadomość

A ja sie pytam syna czy mu sie nowa mata podoba a ten do mnie: chaaałaaaa pewnie przez ten róż

Cytat:
Witam sie!!

CYNMONKU super wiadomosci!! Adaś to silny chlopak, wiedzialam ) czekaja Was wspaniale Święta

z serii pytania dla mam
[B]- czy Wasze dzieci spią na poduszce??
Śpi na samym materacu

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Brawa za szczepienia i wizyty i niech precz oida skoki i płacze i wszystko co złe
Przepraszam ze tak ogólnie ale nie mam ochoty na nadrabianie wiec mam nadzieje z\e u was wsio gra i maluszki juz słodko spia

My po wizycie.
Wszystko bez zmian jest zastój jest cos nie ok z moczowedem jest UKM. Mała ma skierowanie do szpitala na badanie UCM i juz chce płakac bo beda ja cewnikowac. nie wiem kiedy pewnie w styczniu jutroja rejestruje. Pan dr. nie za bardzo chciał gadac bez badan ale zrobił wywiad rodzinny i nie był zachwycony- mója tata zamarł na raka nerki a mama miała operowana tarczyce wiec mała pewnie jest mega obciążona w tym momencie juz nie pragne wiecej dzieci bo nie chce ich narazac. Wiem ze to gupie bo czynników jest wiele ale na razie mi sie ostudził zapał.
Na basen nie mozemy bo nie mozemy dopuscic do infekcji. Narazie jest ok chociaz ma ph zasadowe moczu wiec droga otwarta dla bakterii.
Szczescie ze nie czekałam na NFZ i stac nas było na wizyte bo trafiłam do ordynatora w szpitalu dzieciecym i na badania skierował nas na NFZ i pewnie tez nas na niego przejmie. Za wizyte tez nie poszło 300 zł jak mówiła pani w recepcji tylko policzył nam 100 jako tylko konsultacje bez niby usg itd.

ehhhhhhhhhh i nawet nie moge ani czekolady ani lodów sobie zjesc. piwo tez odpada bo ze stresu laktator mi nie sciaga :/
Myśl pozytywnie Moja też mocz zasadowy. A co ozn. te skróty?

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43792470]1. Nie
2. Moj tez takie ma, takie jakby lsniace, zaczerwienione i gdzieniegdzie jakby pryszczyki... Powiadają na miescie że to skaza bialkowa.

Maly chyba spi... W dodatku z calym mokrym jednym rekawkiem bo mu sie odbilo fontanną i polecialo na mnie i troche na niego... Ale juz mi sie nie chcialo rozbudzac i przebierac

No i musialam kupic nowa nianie bo stara mi sie calkiem rozregulowala i caly czas pierdziala ...

Aaaa i zakupilam dzisiaj jeszcze dla malego
http://allegro.pl/muzyczny-chodzik-r...688242493.html
Wczoraj bawil sie tym u znajomych wiec bedzie nowy hit

I mam pomysl ze wstawie malego w tym lezaczku do duzej wanny i bdzie sie kąpal razem ze stArszakiem wiec kupilam tez to:
allegro.pl/anatomiczny-fotelik-do-kapieli-foczka-wklad-wanien-i3688214458.html[/QUOTE]

No to musisz mieć dużą wannę
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:26   #2977
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

skaza bialkowa??? czyli musze spacjalne mleko mm kupic?? ;/

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-19, 19:27   #2978
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Surka co sie stresujesz pielegniarka, dopoki mala zadbana, wszystko oki skad ona ma wiedz, ze szorstkie nozki to uczulenie na mleko - diagnozowal to jakis lekarz?

agrafka co u ciebie i byla juz rozmowa z TZ?

misiaczka Ty to jestes talentka i jak piszesz o swojej malej to sie mozna usmiec do lez a co do zgrabnej sylwetki - od czegos trzeba zaczac

elaine Igi to ja kazdy facet, zachowal twarz przy pieknej kobiecie

Aga trzymajcie sie, bedzie dobrze,musi byc. Nie znam sie na tym, ale mozeto tylko tak strasznie brzmi, a po badaniach bedzie oki i si eoakze ze " nei taki diabel straszny..."

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:28   #2979
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
z serii pytania dla mam
- moj Maly ma policzki zaczerwienione i takie jakby suche, na brodzie ma jednego chyba syfa wydaje mi sie ze to tradzik niemowlecy. ale co mam robic z tymi policzkami?? a moze to alergia?? ;/
- Oliath to Ty dajesz juz Lilo mleczko z kartonika??
- Nie.
- nie mam niestety pojęcia.
- Oli podaje, ale nie bierz z niej przykładu.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:30   #2980
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

TESO z ta kąpielą to dwa w jednym

JAKIERKA właśnie myslam o Tobie i Edzii. Biedny się meczy z ta wysypka

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-11-19, 19:30   #2981
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
skaza bialkowa nie oznacza nietolerancji mleka tylko, ale to tez nazwa czegos co moze uczulac....... kurcze nie wiem jak ci to wytlumaczyc. najlepiej idz do pediatry. My dostaismy Ketotifen wzf mamy go stsoswac przez 3 miechy i krem chyba metafen czy jakos tak

a mleku w kartoniku mowie stanowczo NIE, bo mleko takie nie ma i tak zadnych wartosci odzywczych

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013

Edytowane przez eveewe
Czas edycji: 2013-11-19 o 19:33
Stary 2013-11-19, 19:31   #2982
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Artur też na klinie.

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:32   #2983
Agrafka86
Wtajemniczenie

Witam:róża:
Po wizycie ok:
-mam dawać piciu to kupki będą lepsze
-sok z jabłka jak najbardziej
-dawać już w południe stały pokarm i powoli wyeliminować jedną butle mm
-krostki na buzi od śliny
-dziąsła spulchnione, będą zęby
Ogólnie Michaś pokazał pani doktor wszystkie rzeczy które potrafi Rozmawiał pięknie i się cieszył.

UWAGA!
Co do rozmowy z Tztem. Poprosił mnie żebym wytrzymała do lutego, bo On wszystko przemyślal i chce abym była szczęśliwa

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:32   #2984
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

KATHE najlepiej te policzki skonsultuj z lekarzem

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-11-19, 19:34   #2985
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

W Klubie gratiski

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
Stary 2013-11-19, 19:36   #2986
taribari
Zadomowienie

Cytat:
Moj tez nie spi na poduszce. A co do policzkow to moze ale nie musi byc skaza. Najlepiej isc z tym do pediatry. My dostalismy recepte na Bebilon Pepti. Kilka dni i zniknelo. Jesli jestes na kp to musisz odstawic nabiał- Rocky, Jakierka, Magdalenne pisały o diecie. No i natluszczaj i nawilzaj ta buzie synka emolientami kilka razy dziennie.

I Love The Life I Live
I Live The Life I Love

taribari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:37   #2987
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

AGRAFKA pięknie będzie ząbkowanie w lutym się wyprowadzacie? Super!

Zapomniałam powiedzieć ze dziec przez dwa tygodnie przybrał 320g i wazy 7140 i urósł 1cm czyli ma 67. Wiec cyce ruszyły

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-11-19, 19:39   #2988
AgaPlast
Zadomowienie

ucm - badanie w skrócie polega na podaniu przez cewnik kontrastu i zrobienie rtg
ukm układ kieliczowo miedniczkowy u nas poszerzony

a to spoko jak mocz zasadowy tylko pilnowac sie trzeba
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:42   #2989
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Surka co sie stresujesz pielegniarka, dopoki mala zadbana, wszystko oki skad ona ma wiedz, ze szorstkie nozki to uczulenie na mleko - diagnozowal to jakis lekarz?
Bo się mnie pyta czy dziecko ma jakąś alergię, to jej mówię, że nie mamy stwierdzonej, ale ostatnio na nóżkach ma szorstkie placki

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Po wizycie ok:
Ogólnie Michaś pokazał pani doktor wszystkie rzeczy które potrafi Rozmawiał pięknie i się cieszył.

UWAGA!
Co do rozmowy z Tztem. Poprosił mnie żebym wytrzymała do lutego, bo On wszystko przemyślal i chce abym była szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

Zapomniałam powiedzieć ze dziec przez dwa tygodnie przybrał 320g i wazy 7140 i urósł 1cm czyli ma 67. Wiec cyce ruszyły

Pięknie przybiera, brawa dla cyców

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-19, 19:45   #2990
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

a i wysypka prawie zeszła,wiec jeszcze kilka dni smarowania kremem i podawania fenistilu i będę sprawdzać czy to żelazo,soja czy mleko.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

AGA ja chorowałam na nerki jak byłam mala.zreszta 7urodziny o chodziłam w szpitalu a to była moja druga wizyta. Także dobrze ze szybko sprawdzają takie rzeczy bo bol potem może być niesamowity. Jestem pewna ze będzie wszystko dobrze.

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-11-19, 19:45   #2991
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
domisuper jest duza szansa ze to było przyczyna. Zaleca sie przeciez dziecikłasc klinie własnie ze wzgledu na uszy. oby wróciły spokojne nocki na dobre.
nadrabiam pomału.
oli bryka mega wypas a ten chrom w spreju jest ok? ciezko sie go nakłada? i czy efekt chromu polerowanego jest czy raczej mat ?
Raczej mat, naklada sie super latwo, ale smierdzi i trzeba uwazac, co sie naklada, bo czesc chromow potem nie nadaje sie do pokrywania lakierem koncowym i splywa razem z nim - ja wlasnie ten blad popelnilam i drugi raz te sama robote musialam wykonac tak, ze tylko chrom DO FELG

DOMI, ale historia!!! Biedna Sarenka

KATHE, tak ale slusznie Anulka prawi, nie bierz ze mnie przykladu albo rob to MEGA ostroznie

My na razie tylko od czasu do czasu manna na mleczku, koncentrujemy sie u tesciowej na swojskich owockach - jablka, gruszki, jagodki, no i uwielbiany przez Lilo, lecz ofkozzz nie-swojski banan wciaz na topie

Nadrobie pozniej reszte, Lala czeka na kapiel
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:46   #2992
mela1234
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43792470]
allegro.pl/anatomiczny-fotelik-do-kapieli-foczka-wklad-wanien-i3688214458.html[/QUOTE]
Miałam coś takiego i jak dla mnie nie było za stabilne. Wolę coś takiego, ale to już dla siedzącego maluszka:
http://allegro.pl/bezpieczne-krzesel...719241003.html

Co do spania na poduszce to Małgoś od roku ma poduszkę grubą na całe 3 cm. Jakoś jej więcej nie potrzebna. Alicja śpi z książkami pod materacem. Może będzie lubiła czytać jak dorośnie. Oby

Co do tabletów, to jest za, ale oczywiście z umiarem. 2,5 latka to dla mnie przesada. Małgosia dopiero w tym roku dostała pozwolenie na grzebanie w komp i szukanie sobie gier i bajek. Oczywiście ja muszę najpierw odpowiednią stronę znaleźć, a dopiero potem ona sobie ewentualnie przełącza. Ale ma na to godzinę dziennie. Komp albo gry w moim smartfonie. Ale np dziś czy wczoraj po przedszkolu nawet nie zapytała o komp czy tel bo wolała porysować, list do Mikołaja napisać (musiałam jej dyktować literki po kolei) czy układanki układać. A na gwiazdkę zażyczyła sobie Lego Friends więc dostanie bo dużo bawi się klockami. Jeszcze będę chciała jej kupić grę planszową, bo 27 grudnia ma urodziny). Zresztą u mnie w rodzinie wszyscy wiedzą, ze Malgoście na gwiazdkę to albo książki, albo klocki, albo gdy kupować bo z tego się najwięcej cieszy. Ma owszem swój zabawkowy komputer na którym uczy się pisać. I potrafi parę słów już napisać, ale tylko na komp bo ręką jej nie idzie. Ręką pisze tylko parę krótkich słówek. Ale zaznaczam, że warto dzieci od początku uczyć zabawy z zabawkami rozwijającymi. Jeżeli dziecku nie poświęci się tego czasu to później będą jak mój bratanek co to tylko telefon i komputer umie obsługiwać! A nie jeszcze grill obsługuje! Ale to dlatego, że lubi jeść
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:47   #2993
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

o cos jeszcze mialam sie zpaytac ale zapomnialam dziekuje za komentarze )
kurcze boje sie tej skazy...myslalam ze nas to ominie, ja podaje 2 razy dziennie moj pokarm i reszta to mm... ja nie jem duzo nabialu wiec nie wiem ;/
w ogole powiedzcie mi jak sie udalo przestawic wasze dzieciaczki z 6 butli mm na 4?? pewnie te dzieciaczki co ladnie przysypiaja noc nie maja problemu, ale moj Michas budzi sie co 4 godziny na jedzenie

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-19, 19:49   #2994
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
ofkozzz nie-swojski banan wciaz na topie
Swojski, swojski bo przesiąknięty swojskim powietrzem
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:52   #2995
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dziewczyny jak już podam te marchewke, to muszę dopajac?? Czym??

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:52   #2996
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
w ogole powiedzcie mi jak sie udalo przestawic wasze dzieciaczki z 6 butli mm na 4?? pewnie te dzieciaczki co ladnie przysypiaja noc nie maja problemu, ale moj Michas budzi sie co 4 godziny na jedzenie
co 4 godziny? Fajno masz.
Stary 2013-11-19, 19:52   #2997
magolina
Wtajemniczenie

Zmiana pościeli na jasną nie była dobrym pomysłem, dopiero teraz widzę jak mi wypadają strasznie włosy nawet głową nie musze ruszać a one lecą jak liście z drzew jesienią. Na bank będę łysa

Cytat:
aa u nas po szczepieniu póki co spokojnie. Igi zapłakał strasznie - wyraźnie widać, że chłopak rośnie i bardziej świadomy bo i ten płacz inny był niż wcześniej. Biedaczek jeden. Nawet cyca nie chcial. Ale potem spoko, przyszła ładna pani i zagadała to i się uśmiechał.
Super że ok po szczepieniu, a Igi widzę juz zarywa lachony

Cytat:

Cytat:
Brawa za szczepienia i wizyty i niech precz oida skoki i płacze i wszystko co złe
Przepraszam ze tak ogólnie ale nie mam ochoty na nadrabianie wiec mam nadzieje z\e u was wsio gra i maluszki juz słodko spia

My po wizycie.
Wszystko bez zmian jest zastój jest cos nie ok z moczowedem jest UKM. Mała ma skierowanie do szpitala na badanie UCM i juz chce płakac bo beda ja cewnikowac. nie wiem kiedy pewnie w styczniu jutroja rejestruje. Pan dr. nie za bardzo chciał gadac bez badan ale zrobił wywiad rodzinny i nie był zachwycony- mója tata zamarł na raka nerki a mama miała operowana tarczyce wiec mała pewnie jest mega obciążona w tym momencie juz nie pragne wiecej dzieci bo nie chce ich narazac. Wiem ze to gupie bo czynników jest wiele ale na razie mi sie ostudził zapał.
Na basen nie mozemy bo nie mozemy dopuscic do infekcji. Narazie jest ok chociaz ma ph zasadowe moczu wiec droga otwarta dla bakterii.
Szczescie ze nie czekałam na NFZ i stac nas było na wizyte bo trafiłam do ordynatora w szpitalu dzieciecym i na badania skierował nas na NFZ i pewnie tez nas na niego przejmie. Za wizyte tez nie poszło 300 zł jak mówiła pani w recepcji tylko policzył nam 100 jako tylko konsultacje bez niby usg itd.

ehhhhhhhhhh i nawet nie moge ani czekolady ani lodów sobie zjesc. piwo tez odpada bo ze stresu laktator mi nie sciaga :/
Adaś też ma poszerzony ukm ale jeszcze w normie. Wizytę w poradni nefro mamy dopiero na 12 lutego na razie kontrolujemy mocz a w grudniu jedziemy prywatnie do nefrologa.
Trzymam kciuki, żeby wszystko bylo ok

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witamy sie z Edziem

Nawet nie probuje nadrobic, bo nie dam rady, wybaczcie!

Cynamonowa, widzialam dobre wiesci od Was! Tak sie ciesze Juz niedlugo bedziecie w domku

U nas bez zmian. Odwiedzilismy kolejnych lekarzy i niestety powrocilismy do punktu wyjscia, bo noestety od dzis na sterydzie i konczymy antybiotyk pojutrze. Niestety wiec Edek niezle naszpikowany chemia :/ Podaje mu probiotyk, ale i tak ma brzydkie kupy i juz pupcia biedna robi sie czerwona od tego syfu.
Szczerze, mam serdecznie dosyc ogladac jak sie meczy, nie na moje nerwy. Oby steryd pomogl. Co do dermatologa, to nawet jeszcze listu nie otrzymalismy z informacja kiedy wizyta

Pozdrawiamy wszystkich i wybaczcie, ze tylko o sobie, jakos ostatnio nie mam weny.

Dużo siły życzę i zdrówka dla Edzia, oby udało się to dziadostwo zwalczyć

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Po wizycie ok:

UWAGA!

za wizytę
czyli w lutym wyprowadzka??

Cytat:

ale Igi już duży
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-19, 19:54   #2998
Anulka_p
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43793235]Dziewczyny jak już podam te marchewke, to muszę dopajac?? Czym??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Chyba twoje mleczko wystarczy. Na razie tego stałego posiłku będzie tak mało, że to co z naszych piersi chyba wystarczy. Ja na początku drogi z rozszerzaniem chyba nie będę dopajać. Będę podawała pierś i tak z 8 razy na dobę, więc się Misiu napije i poje sobie.
Stary 2013-11-19, 19:56   #2999
surka
Zakorzenienie

Cytat:
o cos jeszcze mialam sie zpaytac ale zapomnialam dziekuje za komentarze )
kurcze boje sie tej skazy...myslalam ze nas to ominie, ja podaje 2 razy dziennie moj pokarm i reszta to mm... ja nie jem duzo nabialu wiec nie wiem ;/
Moja dalej je 6 butli, mimo że śpi np od 23 do 7 rano.

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43793235]Dziewczyny jak już podam te marchewke, to muszę dopajac?? Czym??

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Najlepiej wodą Choć moja bardzo mało pije, jak były upały to picie lepiej jej wchodziło.
Stary 2013-11-19, 19:59   #3000
Agrafka86
Wtajemniczenie

Byleby do lutego

I właśnie dzwoniła siostra, że tata jej bratowej zmarł po walce z rakiem żołądka

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości