Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 21:15   #2971
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 7

Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość

Kocham frytki!

no i teraz nie usnę

wrócilismy ze SR- dziś było o laktacji i karmieniu. Powiem Wam, że nastawiałaam się na nudną pogadankę z naciskiem na wychwalanie naturalnego karmienia i się mocno zdziwiłam. Nic takiego nie było- wykład był bardzo ciekawy , ćwiczenia z lalkami też . Do tego badzo spodobało mi się to, że położna stwierdziła, że "dieta matki karmiącej" to bujda na resorach i żeby jeść normalnie i nie wpadać w paranoje- jeść wszystko co się chce oczywiście mając na uwadze jak najzdrowsze odżywianie ale nie unikać bąkopędnych produktów bo to że zjemy fasolkę nic nie zaszkodzi

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Napisane przez sadlaczyca Pokaż wiadomość
Wiecie co jest frustrujace? Że ja sobie albo leżę w szpitalu albo plackiem w domu a dla małego tyle rzeczy niegotowe.. Ubranka w większości mam poprane ale nie poprasowane. Leżą sobie na kupie i czekają nie wiadomo na co.. Bo potrzeba jeszcze komody na te ciuszki, mąż miał zrobić ale zapomnieliśmy pomierzyc i nie wiadomo jak duza ma być, u nas wszędzie skosy więc trzeba dokładnie zaplanować. Mąż sam nie cchce mierzyć. I żopa, nie wiadomo kiedy wyjdę i czy wyjdę w dwupaku, gin powiedziała że wcale możliwe że już do porodu w szpitalu będę. A w domu bałagan. Malz zrobił szafki do lazienki, nie mialam kiedy ich zorganizować. To samo w salonie. Mialam tyle jeszcze zrobić.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
a Ty lez i się nie stresuj- spoko luz
tak jak Migotka mówi- mama, siostra, przyjaciółka- może któras poprasuje

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

[QUOTE=isia4891;43916501]
Cytat:
Napisane przez Akkma Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wy bierzecie te no spy bo macie skurcze? Dziś nam na szkole r. Mówili, że jak trwają kilka sekund i puszcza to jest ok, jak dłużej np dwie minuty to ok. Ja nie czuje ale polozna mówiła że mogę ich nie mieć albo są mało bolesne i ich nie czuje. A i zalecala żeby gdzieś od 36 tyg już nie prowadzić auta. A przy mnogiej od 32. Powiem wam, że ja to już na czuja jeżdżę, a szczególnie cofam bo już tak łatwo się nie obkrecam w aucie.
Jutro jeszcze wyrusze w miasto i sama już chyba nie będę jeździć, już nie czuje się na siłach...a i w Pn mam gina .
Szkoda że to były ostatnie zajęcia na sr bo były bardzo fajne, a ja zawsze jakieś pytanie mam
biorę nospę jak mam problem ze skurczami i twardnieniem ale wtedy gdy mam cały czas twardy brzuch lub twardnieje co 2-3 min np przy wstaniu. Staram się brać już w ostateczniści.
Co do prowadzenia samochodu- ja mam kamerę cofania i na szczęście nie musze się zwijać do tyłu bo bym chyba się nie odkręciła

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Aostatnią wizytę miałam 5 tyg temu, mogło się dużo zmienić, teraz to już chyba co 3 tyg będą wizyty....mam nadzieję

ja już od dawna mam do 3 tyg a teraz obawiam się, że moje randki z ginem będa co 2 tyg

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
dziewczyny czym planujecie przykrywac maleństwo w ciągu nocy? czytalam ze kocykiem czy kołderką to niezbyt bezpiecznie, bo dziecko sie wierci i grozi uduszeniem...rozek?jakiś śpiworek? dzis szukalam czegos na allegro do naszej kołyski ( kołderke juz mam ale planuje małego pod nią kłaść tylko w ciągu dnia jak będę go miała na oku). na llegro znalalzm cos takiego:
http://allegro.pl/spiworek-koldra-ro...710542636.html

http://allegro.pl/rozpinany-spiworek...710500679.html

http://allegro.pl/sliczny-spiworek-z...711548810.html

mam rożek i dwa śpiworki- zobaczymy co małemu będzie bardziej odpowiadać a jak będzie marudził to owinę bandażem elastycznym jak kokon i już
Stary 2013-11-27, 21:17   #2972
pilotka86
Rozeznanie

witam ponownie wieczorową porą jak zwykle z czkawką dzieciaka o tej porze

w ogóle to zapomniałam wcześniej napisać (bo to nadrabianie mnie dobija), że super zdjęcia brzuszków!!!

milka futrzak za Tobą

Akkma to już 3 raz przez Ciebie nie bedę mogła normalnie funkcjonować, bo mam smaka
pierwszy raz kiedy przeczytałam jak pisałaś o nutelli
drugi raz kiedy przeczytałam jak pisałaś o kebabie
i trzeci raz kiedy przeczytałam jak magnusia zacytowała Twoją wypowiedź o frytkach
na wszystko mam teraz ochotę

Edytowane przez pilotka86
Czas edycji: 2013-11-27 o 21:23
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 21:19   #2973
Sheperdess
Rozeznanie

Ładne brzuszki macie dziewczyny.

Do spania mamy rożek i śpiworek.

Cytat:
Napisane przez Roane Pokaż wiadomość
Wróciłam z basenu i konia z kopytami bym zjadła!
Też Wam brzuch twardnieje po wysiłku? Bo ja w sumie nawet za bardzo wysiłkowo nie pływałam, raczej rekreacyjnie na pleckach, a brzuch jak kamień kilka razy
Mnie twardnieje tylko w nocy jak leżę na brzuchu i jak się przekręcam. Ale to też niezły wysiłek w obecnym stanie.

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no i teraz nie usnę
A ja właśnie dziś jadłam frytki. Ale i tak były w planach.
Stary 2013-11-27, 21:23   #2974
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milka-pilka Pokaż wiadomość
Wstawiam 3 zdjęcia swojego brzucha (z każdej strony ) Odważyłam się na upublicznienie
Przytyłam ok. 7 kg.
To jest 30 tc
Jak widać brzuszek mam większy od niektórych z Was mimo młodszej ciąży Od jutra zakazuję sobie jedzenia słodyczy To będzie masakra, ale muszę dać radę, bo nie wyobrażam sobie, bym miała urodzić 4 kg dziecko
rany jaka Ty jesteś sucha farciaro wszystko w brzuchu Ci siedzi masz śliczny brzuszek i jestem pewna, że szybko wrócisz do formy bo figurę masz świetną- zazdraszczam

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Napisane przez tajeczka Pokaż wiadomość
dziewczyny jak mnie krzyż boli to bajka.... już 2 dzień, a boli coraz bardziej.....

brałaś coś- jakiś apap? może ciepła kąpiel i ciepły okład?

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

aha- zeżarłam kanapkę z pasztetem- substytut frytek....
Stary 2013-11-27, 21:26   #2975
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez EVI07 Pokaż wiadomość

A ja jak patrzę na ciuszki w rozmiarze 56, to nie wierzę, że nasz syn będzie taki malutki, żeby się w nie zmieścić...
Ja też... i wszyscy tylko powtarzali, "lepiej kupować większe" i wyszło tak, że tych najmniejszych praktycznie nie mam

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
dziewczyny czym planujecie przykrywac maleństwo w ciągu nocy? czytalam ze kocykiem czy kołderką to niezbyt bezpiecznie, bo dziecko sie wierci i grozi uduszeniem...rozek?jakiś śpiworek? dzis szukalam czegos na allegro do naszej kołyski ( kołderke juz mam ale planuje małego pod nią kłaść tylko w ciągu dnia jak będę go miała na oku).
Chcę kupić dwa rożki, na zmianę, a śpiworek już mam.
Później kołderką
Na SR tak mówili, a co do rożków to najlepiej z troczkami i rzepami.

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 21:27   #2976
mezaga
Zakorzenienie

Tak ładnie mialam zacytowane i mi wszystko zeżarło. Nadrobilam dzisiejszy nawal postow. Myślałam, że przekimam się w dzień ale nie mogłam. Ciągle jakieś badania ktg wymazy. Na ktg nie zapisało nawet jednego skurczu. Także dzieciaki sobie pewnie spokojnie poleżą jeszcze w brzuchu. Powiem Wam, że mamy tu pyszne jedzenie. Dziś były takie kotleciki mięsno krzyżowe w delikatnej panierce, super doprawione z surówka z kiszonej kapusty. Do tego zupa jarzynowa.

Kroplowek już nie będę miała. Jeszcze ttylko jutro usg i jeden zastrzyk że steryda.
Byliśmy dzisiaj ze szkoła rodzenia na oddziale obok Się wszyscy zdziwiło jak mnie w pisanie zobaczyli hehe. Myślenia, że ją już rodzić przyjechałam. JUż wiem na pewno, że muszę zainwestować w koszule na ramiaczkach, bo tam nie idzie wytrzymać z krótkim rekawem. To chyba tyle u mnie. Pewnie w nocy zairze kilka razy zobaczyć czy coś napisalyscie. Na razie spróbuję zasnąć.
Stary 2013-11-27, 21:33   #2977
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

A w ogóle nie wiem czy wspominałam.
Na przedostatnich zajęciach ze SR, był wykład z ordynatorem naszej miejscowej porodówki. Lekarz dziwny, czasem ma się wrażenie .. że nie lubi kobiet.
I zaskoczenie największe, była mowa o porodach z partnerami.
Dwie panie nawet stwierdziły, że ich obecność jest zbędna, a Pan doktor w tedy oświadczył.... : "Gdyby każdy mężczyzna był przy narodzinach swojego dziecka, świat byłby inny, lepszy. A mężczyźni szanowaliby bardziej swoje kobiety"

Tak mi się przypomniało..

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2013-11-27, 21:33   #2978
perfuzja
Zakorzenienie

Nawala mnie kręgosłup koszmarnie i strasznie dziwnie, bo parę minut jest spokój, a potem łupnięcie takie, ze mnie zgina ale na skurcze okoloporodowe jakieś krzyżowe czy cos to chyba za wysoko, bo boli mnie gdzies na wysokości pępka
Stary 2013-11-27, 21:34   #2979
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Le La Pokaż wiadomość
milka-pilka bardzo ladny brzusio. Nie jest jakis wielki. Jak dla mnie odpowiedni na 30 tydz.
Dziękuję bardzo Uff to dobrze, że odpowiedni na 30 tc, bo kilka osob mówiło mi, że jest (za) duży

Cytat:
Napisane przez sharey Pokaż wiadomość
MILKA super brzuszek i nie wiem w którym miejscu jest niby duży

Cytat:
Napisane przez demonyianioly Pokaż wiadomość
Milka-pilka mam IDENTYCZNĄ piłkę!
Przybij piątkę

Cytat:
Napisane przez pilotka86 Pokaż wiadomość
witam ponownie wieczorową porą jak zwykle z czkawką dzieciaka o tej porze

w ogóle to zapomniałam wcześniej napisać (bo to nadrabianie mnie dobija), że super zdjęcia brzuszków!!!

milka futrzak za Tobą

a futrzak, jak na futrzaka przystało zawsze w kadrze musi się znaleźć

Cytat:
rany jaka Ty jesteś sucha farciaro wszystko w brzuchu Ci siedzi masz śliczny brzuszek i jestem pewna, że szybko wrócisz do formy bo figurę masz świetną- zazdraszczam
Dzięki Ja przed ciążą to trochę za sucha byłam jednak (jak tak patrzę na niektóre zdjęcia w telefonie - zwłaszcza na twarzy to niezbyt korzystnie wyglądało).
Racja, wszystkie kilogramy idą mi w brzuch i dlatego denerwuję się, że dziecko będzie jakieś za duże (bo wg USG jest 2 tyg. starsze). A wiesz, urodzić sn 4 kg to musi być koszmar...
milka-pilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 21:35   #2980
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez mezaga Pokaż wiadomość
Tak ładnie mialam zacytowane i mi wszystko zeżarło. Nadrobilam dzisiejszy nawal postow. Myślałam, że przekimam się w dzień ale nie mogłam. Ciągle jakieś badania ktg wymazy. Na ktg nie zapisało nawet jednego skurczu. Także dzieciaki sobie pewnie spokojnie poleżą jeszcze w brzuchu. Powiem Wam, że mamy tu pyszne jedzenie. Dziś były takie kotleciki mięsno krzyżowe w delikatnej panierce, super doprawione z surówka z kiszonej kapusty. Do tego zupa jarzynowa.

Kroplowek już nie będę miała. Jeszcze ttylko jutro usg i jeden zastrzyk że steryda.
Byliśmy dzisiaj ze szkoła rodzenia na oddziale obok Się wszyscy zdziwiło jak mnie w pisanie zobaczyli hehe. Myślenia, że ją już rodzić przyjechałam. JUż wiem na pewno, że muszę zainwestować w koszule na ramiaczkach, bo tam nie idzie wytrzymać z krótkim rekawem. To chyba tyle u mnie. Pewnie w nocy zairze kilka razy zobaczyć czy coś napisalyscie. Na razie spróbuję zasnąć.
Chociaż tyle że jedzenie dobre Porównując zdjęcia zamieszczone tutaj wcześniej
żebyś dała radę chociaż trochę pospać w nocy
nooo i żeby dzieciaki były jak najdłużej w brzuchu

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2013-11-27, 21:37   #2981
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Nawala mnie kręgosłup koszmarnie i strasznie dziwnie, bo parę minut jest spokój, a potem łupnięcie takie, ze mnie zgina ale na skurcze okoloporodowe jakieś krzyżowe czy cos to chyba za wysoko, bo boli mnie gdzies na wysokości pępka

eeee a kąpiel brałaś ? może przejdzie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 21:39   #2982
sweet_vintage
Rozeznanie

A mnie przez ostatnie 2,5h złapało chyba z 15 skurczy :/ czasem oczywiście brzuch mi sie postawi, ale nigdy nie z taka częstotliwością. Czy powinnam sie już zacząć martwić ??

mój blog ciążowo-dzieciowy www.inspiracjemamy.blogsp ot.com

instynkt macierzyński jest przereklamowany.... http://www.inspiracjemamy.blogspot.c...nski-jest.html
sweet_vintage jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 21:39   #2983
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:

To dobre wieści Oby jak najdłużej dzieciaczki siedziały w brzuchu
Sama bym zjadła takiego kotlecika mięsno-ryżowego

Cytat:
Jejku, brzmi groźnie, ale mam na myśli te przypuszczenia o skurczach okołoporodowych...
Stary 2013-11-27, 21:41   #2984
demonyianioly
Rozeznanie

Milka przybijam piątkę, bo już sądziłam, że tylko ja mam takie okrągłe cosik poza tym też mam problem ze słodyczami i Mikuś wg usg starszy o 2 tygodnie (wagowo)...
demonyianioly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 21:42   #2985
milka-pilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet_vintage Pokaż wiadomość
A mnie przez ostatnie 2,5h złapało chyba z 15 skurczy :/ czasem oczywiście brzuch mi sie postawi, ale nigdy nie z taka częstotliwością. Czy powinnam sie już zacząć martwić ??

Cytat:
eeee a kąpiel brałaś ? może przejdzie
Jejku dziewczyny, przerażacie mnie...

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez demonyianioly Pokaż wiadomość
Milka przybijam piątkę, bo już sądziłam, że tylko ja mam takie okrągłe cosik poza tym też mam problem ze słodyczami i Mikuś wg usg starszy o 2 tygodnie (wagowo)...
No to dokładnie mamy tak samo
Stary 2013-11-27, 21:43   #2986
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Marie pięknie powiedziane jak na faceta. Ja tam bym chciała mojego mieć przy sobie.

Mezaga oby dzieci jeszcze trochę siedziały w brzuszku. Całkiem spore już a na tych oddziałach to gorąco, mam jedną na ramiączkach,resztę z krótkim rękawem.

dziewczyny piękne brzuszki

Moje dziecko się uaktywniło,aż się boję,że nie da spać.
Stary 2013-11-27, 21:49   #2987
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość

Moje dziecko się uaktywniło,aż się boję,że nie da spać.
Moja córka teraz "zatacza kółka"

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

Stary 2013-11-27, 21:55   #2988
Roane
Wtajemniczenie

Cytat:
Jejku dziewczyny, przerażacie mnie...
(...)
Mnie też
Stary 2013-11-27, 22:11   #2989
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
Na przedostatnich zajęciach ze SR, był wykład z ordynatorem naszej miejscowej porodówki. Lekarz dziwny, czasem ma się wrażenie .. że nie lubi kobiet.
I zaskoczenie największe, była mowa o porodach z partnerami.
Dwie panie nawet stwierdziły, że ich obecność jest zbędna, a Pan doktor w tedy oświadczył.... : "Gdyby każdy mężczyzna był przy narodzinach swojego dziecka, świat byłby inny, lepszy. A mężczyźni szanowaliby bardziej swoje kobiety"

Tak mi się przypomniało..
Ooooo jaki piekny tekst )

Cytat:
Wzielabym kapiel zapodala nospe i czeakala czy przejdzie, moze to te skurcze okoloporodowe/ przepowiadajace (zwal jak zwal).

Swoja droga to co sie dzieje, podejrzenie o skurcze, czopy i inne aaaaaaaaa aaaaaa aaaaaaaaa

Cytat:
Napisane przez sweet_vintage Pokaż wiadomość

Moze to skurcze BH? Nie martw sie na zapas.

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Borys teraz szaleje, tak wypina tylek, ze mam wrazenie jakby skora miala za chwilke peknac. Potem pcha sie jakos w dol, uciska na wszystko po kolei :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-27, 22:13   #2990
pilotka86
Rozeznanie

mezaga trzymaj się w tym szpitalu!
dobrze że badania ok i skurczy brak!
pilotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 22:16   #2991
Le La
Zadomowienie

Ktora to mowila o frytkach i kebabie ale mi ochoty narobilyscie Az sobie zrobilam Nesquika z goracym mlekiem, taki substytu fast foodow
Le La jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 22:19   #2992
Sheperdess
Rozeznanie

Cytat:
Też mnie ostatnio bolą plecy, tak jak w czasie okresu. Już czuję, że poród to będą same bóle krzyżowe. Nigdy mnie brzuch nie bolał, tylko tak krzyże napierdzielały, że nie szło wytrzymać.
Stary 2013-11-27, 22:21   #2993
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Dociera do mnie, ze powoli bedziemy rodzic.... o matko kochana to juz niebawem

Stary 2013-11-27, 22:23   #2994
gosia261282
Gang Iren

A u mnie chorobowo
Wiki przyszła ze szkoły mówiąc,że brzuch ją boli,a do wieczora rozkręciło się na całego: i wymioty i biegunka
A ostatnio mówiłam,że naszą rodzinę omijają choroby,bo już od roku nikt nie był chory. Wykrakałam kurcze.

Cytat:
Bardzo lubię słodycze i sporo ich jem
Postaram się rzucić nałóg słodyczowy, choćby teraz w końcówce ...

Ja strasznie dużo słodyczy jem teraz,nie mogę się powstrzymać... a nigdy tak nie miałam,tzn miałam napady na słodkie i przerwy po tydzień-kilka tygodni. A teraz jak bym nie zjadła słodkiego jakiś dzień to bym chodziła mega wkurzona.

Cytat:
Wstawiam 3 zdjęcia swojego brzucha (z każdej strony ) Odważyłam się na upublicznienie
Śliczny brzuszek! Super masz figurę,bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
Na ktg nie zapisało nawet jednego skurczu. Także dzieciaki sobie pewnie spokojnie poleżą jeszcze w brzuchu. Powiem Wam, że mamy tu pyszne jedzenie. Dziś były takie kotleciki mięsno krzyżowe w delikatnej panierce, super doprawione z surówka z kiszonej kapusty. Do tego zupa jarzynowa.

No to fajnie,niech się nie spieszą
Super,że jedzenie smakuje
Stary 2013-11-27, 22:26   #2995
Muminek1991
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez selena85 Pokaż wiadomość
Słodkie mamy - Możemy jeść czekoladkę/Nutellę itd. !!!

klask i: czyli możecie jeść bez obaw

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość

SŁODKIE MAMUSIE, ja dziś zeżarłam kebaba, no tak za mną chodził... że zaryzykowałam. Oczywiście, kebab w moim wypadku to mięso + surówki, ale to zawsze coś, wynik zaskoczył - 89...
Wy mi tu nie pokazujcie czekolady! :P mniaaaaaaaaaam
to co jutro powtórka, skoro taki dobry wynik ??

Cytat:
Przytyłam ok. 7 kg.
To jest 30 tc
Jak widać brzuszek mam większy od niektórych z Was mimo młodszej ciąży Od jutra zakazuję sobie jedzenia słodyczy To będzie masakra, ale muszę dać radę, bo nie wyobrażam sobie, bym miała urodzić 4 kg dziecko
Śliczny brzusio, taki okrąglutki

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość

mam rożek i dwa śpiworki- zobaczymy co małemu będzie bardziej odpowiadać a jak będzie marudził to owinę bandażem elastycznym jak kokon i już
Muminek1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 22:35   #2996
perfuzja
Zakorzenienie

Wzięłam prysznic, polezalam z termoforem, trochę się pokrecilam w dziwnych pozycjach (opieranie się o stol wygrywa ). Jest o tyle lepiej, ze boli równo cały czas, bez tych pików, kiedy nie mogłam porzadnie odetchnąć.
Spróbuje iść spać, mam nadzieje, ze rano bedzie lepiej.
Ale generalnie brzuch miękki, Joszko rusza się jak szalony, wiec porodu sobie nie wrózę
Stary 2013-11-27, 22:46   #2997
isia4891
Zadomowienie

Próbowałam usnac , ale mój syn sprawdza mój próg bólu i próbuje wyjść bokiem...
Dopóki się nie uspokoi to nie usne, bo az mną rzuca taki silny gagatek ...
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 22:57   #2998
The light
Zadomowienie

Znalazłam ciekawy artykuł

http://m.zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1...odziny_na.html

The light jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 23:00   #2999
forester
Zadomowienie

Weszłam sobie spokojnie na forum, bo mi dzieć wnętrzności przeprowadza z jednej na druga stronę, a tu skurcze, bóle krzyży... mama mia a jeszcze niedawno dwie kreski oglądałyśmy

Nogi zaciskamy i jeszcze czekamy!
forester jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 23:01   #3000
Akkma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pilotka86 Pokaż wiadomość
Akkma to już 3 raz przez Ciebie nie bedę mogła normalnie funkcjonować, bo mam smaka
pierwszy raz kiedy przeczytałam jak pisałaś o nutelli
drugi raz kiedy przeczytałam jak pisałaś o kebabie
i trzeci raz kiedy przeczytałam jak magnusia zacytowała Twoją wypowiedź o frytkach
na wszystko mam teraz ochotę
Sory
mmm... frytki z kebabem, a na deser nutella o jezusie! to lepsze niż .. sex

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
To se zawód wybrał

Milka-pilka moja mama dużo gorzej wspomina mój poród (a warzyłam 2,800) niż mojego brata (4,500). Jego 'wypluła' prawie w taksówce Także noł stress

Pokłóciłam się z tż! Niech spada, gad jeden!
A taką miałam ochotę na masaż Ehh.. z chłopami!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości