![]() |
#2971 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
dzięki za wsparcie artyleryjne ! ![]()
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
powinno mu dać radę
![]() a mam pytanie; wasze dzieciaczki umieją dmuchać? ![]() ![]() ![]() ![]()
#2973 |
Rozeznanie
|
Elllmi Nada umie dmuchać a w gratisie jeszcze sobie popluwa
![]()
#2974 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas też zacina, no nieciekawie :/ mało widać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tżBokeh uważaj sobie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do egzaminu to jeszcze zdasz, zobaczysz ![]() ![]() kłótni i obrażeń tż ciąg dalszy, on nie będzie czytał tych artykułów, bo nie będzie stawał między mną a nią, nie będzie wybierał, bo stawiam go w trudnej sytuacji, nosz ku...rwa ja pier....dolę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2976 |
Wtajemniczenie
|
czy Waszym Dzieciom strzelają jeszcze kości??
elllmi świeczki chyba Mamusia zdmuchuje;p;p
#2977 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Zakorzenienie
|
Tznancy i tzbokeh
![]() ![]() Debrah, tule slonce, musi ruszyc z tym jedzeniem, musi, trzymam kciuki!!!!!!!!!!! ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#2979 |
Zakorzenienie
|
Nancy, co za glupoty Twoj TZ gada.
Przeciez tu nie chodzi o jakies personalne klotnie, o to kogo poprze, tylko o zdrowie Kubusia! |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 | |
Zakorzenienie
|
to tak plująco to Filip też umie
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- ale że jak ![]() no pewnie i mamusia, ale tak przynajmniej mógłby wrażenie dmuchającego robić ![]()
![]() |
#2981 |
Wtajemniczenie
|
no, że tak pstrykają no jak czasem biorę Hanię na ręce to coś Jej tam strzeli. nie zawsze, ale zdarza się
#2982 |
Zakorzenienie
|
Insolito, wybacz, ale Twoj synek skupia cala uwage
![]() ![]() Debrah, wracaj szybko!!! Hania cudna jak zawsze! Mama ubrala w jakies rogi i kazala stac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny, przydałoby się palnąć mu w ten głupi łeb ![]() ![]() ellmi Ty się zajmiesz dmuchaniem a Filip wkładaniem rączek w tort ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() spadam spać, jeszcze tylko jeden rozdział ![]() dobranocki ![]()
![]() |
#2987 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tulę mocno. Wracaj Do Nas szybko. Cytat:
Dzięki. Będę pamiętać. Ooo Policzylam, Zuzka pije ponad 500 na dobę. Cytat:
:banghead::banghead: Maminsynek ![]() ![]() Cytat:
Dzięki, bo ciągle zapomniałam tu zapytać. Zuzce strzelają i to dosyć często. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2988 |
Raczkowanie
|
Misiaeel, ja miałam dokładnie taki sam problem z okiem. Miałam za wysokie ciśnienie w oku, dostałam antybiotyk i zeszło. Więcej się nie pojawiło. Idź do okulisty, bo to nie przelewki.
Bokeh, Hania cudna, ale coś ją tak pod ścianą ustawiła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2989 |
Zakorzenienie
|
Zasnąć nie mogę po karmieniu Zuzi. :banghead:
Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2990 | ||||
Rozeznanie
|
Widziałam w Tesco, 116 sztuk 4+ za coś około 64 złote.
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja w ogóle uważam, że macierzyństwo byłoby dużo prostsze, gdyby nie wtrącanie się osób postronnych, gdyby nie wszystkowiedzące babcie, ciotki, sąsiadki, gdyby nie kretyńskie rady które tylko budzą w nas frustracje. Czemu tak mało od naszych bliskich jakichś cennych wskazówek a tak dużo bzdur od których włos się jeży na głowie? W końcu to matka najlepiej zna swoje dziecko, ma instynkt który w zupełności jej wystarczy (noo, wizaż też się przydaje ![]() I powiem Wam, że ja czasem czuję taką bezsilność, że szlag mnie trafia. Nie wiem dlaczego skoro chcę wychowywać moje dziecko po swojemu to muszę o to z każdym walczyć i czuć się jak dziwadło? I dlaczego? Bo mam proste zasady: w łóżeczku dziecko śpi, w krzesełku je, na podłodze się bawi a przytulać staram się nie na rękach (w sensie nie noszę, tylko na siedząco albo leżąco, bo przez plecy niedługo nie wstanę z łóżka). Jezu, to jest proste jak drut a muszę walczyć o to jak lew! Ciągle słyszę: czemu nie Oli nie bawi się w łóżeczku. Czemu nie dasz go do krzesełka niech sobie posiedzi. I tak od kilku miesięcy, ja mogę swoje ale to nic nie daje. Mam fajne, spokojne i radosne dziecko, a w ciągu trzech wizyt mojej rodziny mam diablątko które musi mieć 100 procent mojej uwagi, chrupkami kukurydzianymi strzela z palców (nie ma mowy o włożeniu do buzi, je tylko jak ja mu podam), umie pluć i klaskać językiem podczas jedzenia, już wie jak fajnie zwisać głową w dół z kanapy, a co za tym idzie żegnaj nauko schodzenia tyłem, ja już nie wiem czy to na złość mi robią pokazując mu takie rzeczy, czy przypadkiem, ale mam wrażenie że jeszcze trochę i zniweczą całe moje wychowanie przez 10 miesięcy. Chyba najlepiej by było, jakby stał się naprawdę nie do zniesienia (a pomału tak jest), nie spał wcale i wtedy mogłabym szanowną rodzinkę prosić o pomoc. Nie wiem, może przesadzam, ale dość już mam konfliktów wynikających z urodzenia się dziecka. A najgorsze jest to że nic nie pomaga - ani spokojna rozmowa ani mój wk.rw taki że sąsiedzi słyszą. Amen. Chcę z powrotem moją dogadującą się rodzinę, bo czuję się jak dziwadło ![]() Ale ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
Nie ogarniam :banghead: wczoraj pobudka 7:48, a dziś 5:20. I jeszcze poszła wczoraj później spać.
Ale widzę zależność jak w dzień dobrze śpi to w nocy też. Jak w dzień źle to w nocy też. I czy to nie za dużo mm ![]() 19- 180 23:30 -180 3:00- 180 5:20 - jęczała jak na kupę dałam wodę to nie chciała, zrobiłam 90 mm i wypiła, a jak wstała na nóżki to id razu kupa poszła. Sorry za smety z rana ale nie ogarniam tego mm. W takich godz często też cycka jadła. Śniegu nasypalo że ho ho ho Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 06:31 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ---------- Yellow współczuję , takie to smutne ![]() Ja też się nie spodziewałam że narodziny dziecka mogą tak popsuć relacje między ludźmi ![]() Choć u mnie nie ma takich problemów jak ty masz, bo nikt się nie wtrąca,.to i tak relacje się bardzo popsuły. Nawet między mną a mężem ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Rozeznanie
|
Yellow ja mam takią herbatkę. Kupiłam w almie.Ale mozesz poszukać zamienników. Jak dzieciu nie zasmakuje to sama z przyjemnością wypijesz
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- O KUWA jakie zdjęcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Włosomaniaczka ______________ Remont siebie ![]() Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2013-12-06 o 05:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
black jak to dobrze, ze wiedzialas jak zareagowac i ze Oliwce lepiej juz. Mimo to zdrowka zycze! lenova cale szczescie, ze Blanka jest zdrowa hje Pola jest bardzo pojetna! ninagg jak Ola juz ladnie chodzi! bijkora nastepnym razem zdasz, kciuki! Dziekuje za odpowiedzi odnosnie chudniecia przy kp. laurko, nawijko znacie kasze/zboze (???), na ktore mowi sie adlay lub lzy Hioba? aga wspolczuje nocy. U nas tez im pozniej zasnie, tym wczesniej wstanie. debrah laduj akumulatory i wracaj do nas! pstryczek chyba tez nam zaginal.. Podrzuccie sniegu!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Na mnie mowilyscie, ze canpol mi placi za reklame to teraz Bijkora doebala zdjeciem na pol ekranu
![]() ![]() Bijkora ile Ci placa??? ![]() Mlody poki co nie kaszle w ogole ![]() ![]() ![]() Snily mi sie glupoty okrutne ![]() Yellow, kurde, napisalas naprawde super cala prawde o macierzynstwie!!! Szkoda tylko, ze to ta smutna strona. Przytulam z calego serducha kochana ![]() Mnie najbardziej rozwala moja mama, sloiczkowe jedzenie jest be, ale kostka rosolowa jest super! Miedzy posilkami mlodego chciala mu dawac slodkiej bulki, mowie po co? No ale taki malutki kawalek!!! Mowie, obiadu mi potem nie zje! Cale szczescie mnie sluchaja jak sie wydre ![]() Katar mam okrutny ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#2995 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do pogrubionego to zgadzam się w 100%, gdyby chociaż ich rady sie pokrywały ze sobą, to byłoby dobrze, a u moja mama mówi inaczej, moja t. inaczej, moja babcia inaczej, babcie tż jeszcze co innego wymyślą, a i ciotki dorzucą coś nowego od siebie, szczególnie te stare panny, co dzieci widzą tylko w reklamie pieluch ![]() i bądź tu mądra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nasza noc - m a s a k r a, pobudki co godzinę, nieodkładalność wysokiego stopnia i wieczne stękanie :/ o 5:30 go uśpiłam a o 6 znów płacz i stęki, także nie śpimy już trochę :/ ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Deli, Pstryczek, Sylwietta gdzie jesteście? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2996 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż mam pewność że Yellow nie przegapi,nie da się ![]()
![]() ![]() Włosomaniaczka ______________ Remont siebie ![]() Edytowane przez bijkora Czas edycji: 2013-12-06 o 07:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Zakorzenienie
|
Yae od kilku dni stojac probowala nozki podnosic i w koncu sie udalo, przed chwila samodzielnie zrobila pare kroczkow...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zakorzenienie
|
Ewka ma śpika do pasa, no extra :/
#3000 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.