|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2971 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VII
Uf wróciłam z ogródka, bo już się ciemno zrobiło, piję kawkę i czas na wizaż
![]() Laseczki, nie wiem o co ta spina o pierdołę w sumie ![]() Dotka życzenia? urodziny masz? STO LAT! ![]() Nadalka ooo jaki śnieg? ![]() ![]() Daria ja mam air pegasusy piękne ![]() Yellow babiniec, nic dodać, nic ująć ![]() Pudel całkiem spoko jadłospis. Co prawda szklanka soku to nie posiłek, ale ja czasami też wieczorem już nie jestem głodna (znaczy jak jestem na diecie, bo teraz jestem głodna cały czas ![]() Naur witaj. Jestem tu długo, ale nie znam Cię, chyba musiałaś być na samiuśkim początku? Kurcze, nie mogę się zmobilizować do diety i zjadłam dziś furmankę frytek! Masakra, niech mnie ktoś kopnie w dupę bo się roztyję znowu ![]() ![]()
#2972 |
Wtajemniczenie
|
Martuszka furmanko dawaj wynik do tabeli, ino roz!
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- przejrzałam posty Naur, nie byłaś w naszym wątku dlatego nie kojarzymy Cię z Martuszką, ale czuj się zaproszona i przywitana ![]()
![]() |
#2973 |
Wtajemniczenie
|
Szczurku no dobić człowieka to Ty potrafisz.... 71,5
![]() Tak myślałam że się ukryję z tą wagą........
#2974 |
Wtajemniczenie
|
ja ci w gardło jak gęsiakowi nie pchałam
![]()
![]() |
#2975 |
Rozeznanie
|
Jestem
![]() ![]() Wieczorkiem nadrobie ![]() Wysłane z aplikacji Wizaz Forum.
#2976 |
Zakorzenienie
|
Szczurku, znowu, bo zaczęłam, ale w międzyczasie musiałam przeczytać książki z biblioteki, bo mi się kończył termin wypożyczenia i przeczytałam tamte trzy, a teraz wróciłam do Wałęsy i chcę go już skończyć
![]() Martuszka, ano urodziny ![]() Dostałam od mamy wypachniacz do odkurzacza ![]() Kochana ![]() ![]() A tak serio, to buty ma mi kupić, ale mam sobie wybrać coś w piątek ![]() A od TŻta torebkę i bukiet tulipanów, które kocham ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2977 |
Raczkowanie
|
Dotka To rzeczywiście wybredna jesteś. :P "Co Ty myślisz, że ja nie mam konta oka"
![]() ![]() "- Witamy Drogi...eee.. księdzu, księciu... -Może poprostu ojcze. - O, fajnie, że tata wpadł." WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! SZCZĘŚCIA, SZCZĘŚCIA i jeszcze więcej SZCZĘŚCIA! ![]() ![]() ![]() Daria To ja tak robiłam sama, na czuja. Jak coś wymyślę sensowanego to dam znać. ![]() Szafirowa Wiem, wiem. ![]() ![]() ![]() Nadalka Ja ogólnie jestem zakompleksiona, więc wiesz... xD Teraz jest trochę lepiej, bo kiedyś to już w ogóle ![]() Polecam ten jogurt naprawdę. ![]() Jmz Prooooszę ![]() Bottega Dziękuję za rady ![]() Naur Hej ![]() Waga do tabelki 61kg Przepraszam, że tak późno, ale coś mi internety szwankują dzisiaj. ;/ U mnie dieta cały czas do przodu, robię HIITa (bardzo mi się spodobało ![]()
Wzrost: 160cm Było: 72kg CEL: 66 - 63,4 - 60 - 65 - ... - 55 "Co ma cię zmienić, jeśli nie ty? Przeraża start cię - nie zobaczysz mety."/Bisz Edytowane przez mallinoowa Czas edycji: 2014-03-17 o 19:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2978 |
Raczkowanie
|
Heh, aż sama z ciekawości przeszukałam swoje watki i rzeczywiście, bylam na podobnym, który umarł. Wybaczcie zamieszanie i jeśli można to zostaje tutaj
![]() Nie wiem czy już się kwalifikuję, ale na wszelki wypadek podaję wagę poniedziałkową: 71,9kg Dotka wszystkiego najlepszgo! ![]()
#2979 |
Wtajemniczenie
|
Malinowa a z postów nie wyglądasz na zakompleksioną
![]() ![]() Dotka a mi tż kupił żonkile w szklanym naczyniu ![]()
#2980 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny!
Silvia i jak gardło? J Maallinowa mi po bańkach cellulit ładnie schodzi, ale w sumie zawsze w połączeniu z ćwiczeniami na uda i pośladki oraz serum z Eveline. Wiem, że warto zastosować takie kombo, bo co roku w lecie nawet moje szczupłe koleżanki pytają jak to robię, że mam taką gładką skórę ![]() Natalis Każdy jest ważny nawet Ty. Nie daj się dołować! Rób swoje! Niech słowa bliskich będą dla Ciebie motorem do działań, że Ty im jeszcze pokażesz, bo jak ja często sobie powtarzam jeśli ktoś mówi Ci, że nie potrafisz to odwróć się i pokaż że możesz nie tylko to ale jeszcze więcej! ![]() Miss mnie satysfakcjonuje na chwilę obecną 70kg, ale zobaczymy jak będę wyglądać. Jak dla mnie cyferki na wadze nie są dla mnie istotne liczą się cm i moja akceptacja samej siebie. W lipcu mam wesele przyjaciółki i do tego wydarzenia zdrowo chcę jak najwięcej zrzucić ![]() Sylwoha a Ty już nie chodziłaś do dietetyczki i Ci to nic nie dało? Bo jeśli tak to wg mnie szkoda Twoich pieniędzy i czasu, bo (tylko nie obraź się )ale jeśli sama się nie zmobilizujesz to nawet dietetyk z Noblem Ci nie pomoże i miliony wydanych zł ![]() Jmz koniecznie spróbuj tej sałatki jest pyszna ![]() Aeisha a jak z jakością tych butów? ![]() Ja melduję że dziś wszamałam 1532kcal do tego rano 45min z Ewą Ch. w południe spacer 60 min a przed chwilą cały pakiecik Mel B ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2981 |
Wtajemniczenie
|
Malinowa: oj masz farta dziewczyno, że mnie toaleta wezwała i się przedłużyło :P
Naur: PRZECZYTAJ REGULAMIN, bo zadając pytaie czy się kwalifikujesz pięknie podkreśliłaś, że nie masz pojęcia ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Podsumowanie: 17. marca 2014 Bilans tygodnia: -8,9kg! ![]() ![]() bardzo mnie to cieszy, że poprzednia fala nadwyżek w tym tygodniu zleciała ![]()
![]() |
#2982 |
Rozeznanie
|
Wracam po tygodniowej przerwie nieudzielania się na wątku. Dostałam klapsa w .. wiadomo co... i mnie to dodatkowo zmotywowało.
Dotka Wszystkiego najpiękniejszego ![]() Martuszka85 Żonkile czy tulipany w domu i od razu czuć wiosnę! Ostatnio jak biegałam po lesie napotkałam przylaszczki - piękne niebieskowo-fioletowe kwiatuszki. Cała trasa była nimi zasiana ![]() Malinowa Który zestaw robisz z HIIT'a? Bo ja jeden (chyba Fat burning) zrobiłam dwa razy i jakoś więcej nie mogę, bo wydaje mi się zbyt monotonny.
![]() |
#2984 |
Wtajemniczenie
|
KasDi witaj
![]() Engi brawo za ćwiczenia ![]() Dziewczyny, brawa za spadki!
#2985 |
Rozeznanie
|
Ta tabelka wygląda o wiele lepiej niż ta poprzednia. Gratulacje dziewczyny
![]()
![]() |
#2986 |
Zakorzenienie
|
brawo za spadki dziewczyny
![]()
#2987 |
Zadomowienie
|
Uff w końcu w domu! Głowa mi dosłownie pęka, jestem taka zmęczona, że zaraz pójdę spać
![]() Rano byłam na fitnessie - dzisiaj wersja hard TBC! ![]() Z rozmowy dzisiejszej jestem w miarę zadowolona. Facet powiedział, że na 50 osób, które zgłosiły się tylko 5 zostało zaproszonych na rozmowę, w tym ja ![]() Bottega Dziękuję Ci kochana za Twoje słowa! Cały dzień je sobie powtarzałam! ![]() miss - Tak jak któraś dziewczyna już wspomniała, można zakupić skakankę z regulacją długości. Ja taką posiadam ![]() nadalka - śniegu?! ![]() ![]() ![]() Dotka - My mamy na fitnessie specjalne do jogi i takie piankowe bardziej. Te do jogi są grubsze i dla mnie wygodniejsze. Aaa i wszystkiego najlepszego! ![]() darialex - A wiesz co jest lepsze niż jakieś tam obciążenie? I co spala 2 x szybciej kalorie? Interwały. Wiesz co to? Aiesha - Mam nadzieję, że podczas biegania będziesz miała luz w paluszkach? Powinno być 0.5cm luzu. MissEnginer - Nie boli, ale dusi mnie kaszel i ten nieszczęsny zapchany nos ;/ Laski używa ktoś spiruliny (alg), korundu lub kwasu migdałowego w domu?
#2988 |
Raczkowanie
|
Martuszka Aż tak? Widocznie staram się zaklinać rzeczywistość. ;P Ostatnio się poprostu cieszę, że teraz jak ćwiczę jest o niebo lepiej niż było i nie mam doła za każdym razem kiedy spojrzę w lustro. No to już jednak 61kg, nie 72. ;p Ale jest wieele rzeczy, których w sobie nie lubię, uwierz. :P Brak apetytu jest mój i nikomu go nie oddam. :P
Szczurku Ja to mam ostatnio farta ![]() Engi Brzmi cudownie, będzie trzeba przetestować ![]() HIIT ogólnie to trening przedziałowy o wysokiej intensywności, czyli takie maksymalne interwały, które spalają tyle kcal w ciągu 10-15 minut, co zwykły 50min. trening cardio. Ja ćwiczę z MomIntoFitness na youtubie. ![]() KasDi jak pisałam wyżej, na youtubie jest MomIntoFitness i ma różne zestawy opierające się na HIIT. ![]() Tabelka przepiękna! Dawno nie było takiej! Braaaawo! ![]() ![]()
#2990 |
Rozeznanie
|
Dotka ja kocyka wcale nie polecam, ślizga się
![]() ![]() Nadalka ciężko mi się zahaczyć o coś i napisać, szczególnie że do mnie się nie zwracasz ![]() Martuszka no racja, cóż począć ![]() ![]() ![]() Szczurku ![]() Malinowa ![]() ![]() Silvia no to kciukam za dalszy ciąg rekrutacji ![]() Ładna zielona tabelka ![]() ![]() Dobranoc ![]()
#2991 |
Raczkowanie
|
Brawo za spadki Dziewczyny
![]() ![]() Martuszka dzięki ![]() Mallinowa hehe tyle lat życia, ciężkich treningów, a pojęcia nie miałam jak to się nazywa ![]() Silvia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2992 |
Rozeznanie
|
silvia no staram się się cisną cwiczenia ale to i tak malo !
![]() miss wiecej ruchu jednym słowem ! ![]() fakt, marchewka na skórę zawsze wpływa ![]() ojp no ja wysoka, 178 ![]() ![]() narzeczony nie narzeka, ale tez wysoki ![]() żółciutka dokładnie mam tak samo ... mimo tego jęczenia rano przed pierwszą kawą ojj jak mi sie nieee chce ... to jednak się ma tą motywację, by siebie ogarnąć ![]() ![]() ![]() jmz coś mi twoje chichoty mowią że na brak aktywnosci fizycznej nie narzekasz mwhahah ![]() pudel brawa za fajeczki, znaczy za ich brak ![]() bottega masz rację, że muszę stawiać na przyjemnosci bo długo siebie nie mozna oszukiwac ![]() ![]() najlepiej chyba się brac za cwiczenia od razu po powrocie z pracy, bo pozniej kładę się pod moj mięciutki kocyk i czuję jak łozko mnie wciągaaa ![]() martuszka za pierwszą fryteczkę ![]() ![]() dotka a to Ci mama niespodziewankę zrobiła ![]() ![]() wszystkiego najlepszego i zdrowego ![]() szczurki jaka tabelka piekna ! ![]() malinowa przyznawaj się, jak się tego braku apetytu nabawiła? ![]() dziewczyny co na wiosnę nosicie? potrzebuję inspiracji na płaszyk/kurtkę/ramoneskę coookolwiek ![]() oby jutro tak nie wiało jak dzisiaj, bo urywa głowę ![]() ![]()
#2993 |
Wtajemniczenie
|
Malinowa
![]() ![]() ![]() Szafirowa odpracuję to przy plewieniu, obiecuję ![]() Ja mam czarną ramoneskę z Mohito. Uniwersalna, ładnie się prezentuje. Więcej mi nie trzeba ![]() Yellow wiem wiem, ale tak mi ciężko się zebrać. Muszę na nowo zebrać wiatr w żagle. Będę się starać.
#2994 |
Zakorzenienie
|
Dotka: powiem Ci tak - atakujesz każdego, kto ma inne zdanie od Ciebie na jakikolwiek temat. Miss delikatnie i w kółko to samo Ci tłumaczyła, a Ty dalej w zaparte... Irytujesz się, chcesz być zgryźliwa, ale Ci nie wychodzi. A dyskusja została zamknięta jak rozumiem dlatego, że Ty tak sobie powiedziałaś?
![]() ![]() ![]() "nie widzę żeby tłumy biegały" - a to muszą teraz biegać? Idąc takim tokiem rozumowania nie wiem na jakiej podstawie ufasz swojej dietetyczce. Czyżby obecnie się odchudzała? No bo przecież jej wiedza wyparuje jak przestanie się odchudzać ![]() Dokładnie tak jak piszesz - jesteś zaledwie chwilkę na wątku. I to idealnie wyjaśnia w.w. sytuację. Naprawdę żadna z nas nie chce dla Ciebie źle. Tylko skoro nie wierzysz w nic nikomu poza Twoją dietetyczką, nie chcesz słuchać rad, to pytanie dlaczego dołączyłaś do wątku... Ja myślę, że tutaj właśnie chodzi o takie wymienianie się doświadczeniami. Ty póki co nie biegasz, więc takowego nie posiadasz, ale myślę, że jak będziesz biegać kilka miesięcy to wtedy już będziesz w stanie podzielić się jakąś wiedzą w tym temacie. Wszystkiego naj! ![]() Naur: witaj ![]() ![]() ![]() malinka: "pocieszę" Cię - brak apetytu to tylko stan przejściowy ![]() ![]() ![]() miss: kochana zapisałam sobie ten zestaw ćwiczeń na klatkę piersiową, który podesłałaś w linku. Ja tez dziękuję ![]() Silvia: jestem pewna, że doskonale Ci poszło ![]() ![]() Co do spiruliny - nie używam, ale też nad tym myślałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() szafirowa: zgadzam się w 100%. Ja też tak mam, że jak mnie ciepła kołdra pochłonie, to jest koniec ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2014-03-17 o 21:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2995 |
Wtajemniczenie
|
Sorry dziewczyny, ale to już mi się nie podoba. Ja rozumiem i jestem za, jak wpada nowa osoba na wątek i ciśnie głupoty. Ale czy na tym wątku można mieć jeszcze własne zdanie? Inne niż zdanie "guru"? To że któraś z nas jest na wątku rok, nie znaczy że ma monopol na prawdę. Dietetyka to nie nauka ścisła, nie ma jednego rozwiązania. To że Dotka je białko+ węgle i chudnie i ma to potwierdzone z dietetyczką , to chyba może to napisać?
Powinnyśmy się tu wymieniać poglądami, pokazywać przy czym która chudnie. A nie udowadniać za każdym razem że jest tylko jedno prawdziwe rozwiązanie. Rozumiem, że Miss ma to przetestowane, ale na sobie. Nauczmy się może dyskutować, a nie tylko wykłócać? Będzie tu milej.
#2996 |
Zakorzenienie
|
szczurku- ma bardzodobre opinie
yellow- ja sie nie kloce juz :P no masz racje, narazie sama proobuje, ale mam taki dni intententywne, ze o boze. Dopiero wróciłam naur- Witaj ![]() engi- no chodzilam, ale byl nudny- ja musze sporobwac- jezeli nic to nie da, odchodze z watku- bo to bez sensu Sama walczę, mimo że nie widać kasdi- ![]() silvia- ja uzywam spiruliny do szejkow ![]() korund- miałam, ze ZSK- taki oo i jadłam go jak mi sie przy buzi napchało ![]() midał- robiłam tonik, kwasy, ale na moją słoniową skóre nie działalo szafirowa- ja nosze parke ![]() martuszka- zgadzam, sie- ja sie nie wypowiadam, bo sie nie znam |
![]() ![]() |
![]() |
#2997 |
Wtajemniczenie
|
Żółciutka: już się jedna śliskim kocykiem tłumaczyła..
![]() zgodzę się z Martuszką, racja jest jak dupa, każdy ma swoją ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2998 |
Zakorzenienie
|
Martuszka całkowicie się z Tobą zgadzam.
#2999 |
Raczkowanie
|
No więc jeszcze raz od początku:
Witam ![]() Mam 33 lata (niemal), 168cm wzrostu i 72kg wagi. Cel: 60kg Wydałam kolejną walkę mojej wadze, jednoczesnie dbając o swój organizm. Nie stosuję żadnej konkretnej diety, odzywiam się zdrowo i pilnuję (nie rygorystycznie) ilości kalorii. Wycięłam z diety już jakiś czas temu cukier (jedynie w owocach, orzechach, itp.) oraz białą mąkę i czerwone mięso no i alkohol. Moją slabością są słone przekaski wieczorne, ale w tej chwili pozwalam sobie na niewielkie dwa razy w tygodniu. Biegam co drugi dzien plus raz w tyg. basen i raz karate. Czy coś jeszcze powinnam dodać? Ciężko wbić się w rozkręcony już wątek, ale jak pisałam: potrzebuję bratnich w zmaganiach dusz ![]()
#3000 | |
Zakorzenienie
|
szczurku, wow wow wow, ale tabelka piękna
![]() Eliza, bez dietetyczki idzie Ci lepiej niż z nią ![]() ![]() Malinowa, ahahahaha, dzięki za obrazek urodzinowy, miSZCZ ![]() A "księcia" też mega lubię ![]() ![]() Musze pocisnąć tego HIITa, bo jak zrobiłam raz, tak nie mogę się ogarnąć żeby robić częściej ![]() Ty od tego HIIta masz ten spadek 1.9? ![]() Martuszka, żonkile też są super, wiosenne! ![]() A tulipany moje ulubione: czerwone z żółtymi końcówkami, 13 sztuk ![]() Silvia, muszę kupić tę matę, bo źle nam się ćwiczy teraz ![]() Yellow, co Ty robisz z tym kocykiem ![]() Szafirowa - nie no, właściwy prezent w piątek dostanę, żeby nie było, że własna matka mi kupuje na urodziny wypachniacz do odkurzacza za 2 złote ![]() Dziękuję Wam za życzonka ![]() Martuszka ![]() Ja już jakiś czas temu zauważyłam, że tutaj czasem naprawdę nie można nic napisać, co by odbiegało od poglądów 'elity', bo od razu jest zjechanie etc. Wiecie, no nie jest fajne czuć się ciągle, że się jest głupim, że się nic nie wie, nie ma doświadczenia, Twoja dietetyczka to w ogóle kto to jest, przecież ona to na pewno nic nie wie, a w ogóle to jesteś tutaj krótko, wiec się nie odzywaj ![]() ![]() Naprawdę jak dolączyłam do wątku, to było sympatycznie. A później jak się niektórzy zaczęli więcej udzielać, to się zaczęły kwasy, szkoda, bo niektóre posty tutaj, naprawdę lubię czytać ![]() Bottega, do Twojej wiadomości, jakbyś dokładniej czytała moje posty, to byś wiedziała, że nie wierzę ślepo w to, co mi mowi dietetyk, ale opieram się też na innych rzeczach: czytam, szukam różnych rozwiązań, kombinuję z ćwiczeniami, z posiłkami potreningowymi etc. Poza tym tak, dla mnie moja dietetyczka jest wiarygodna, skoro z nią chudnę i skoro dzięki niej znajoma schudła już 20kg. Cytat:
![]() Szkoda, że nie rozumiesz, że piszę EOT żeby bez sensu nie podsycać głupich kłótni na wątku, tylko musisz ciągle swoje uwagi wsadzać, zupełnie bez potrzeby. Ja już tego nie kontynuuję, bo naprawdę nie jestem w piaskownicy, zeby się o bzdety wykłócać. Wiesz wszystko lepiej, to spoko, ja w dyskusje z Tobą nie mam ochoty wchodzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.