Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-29, 15:03   #2971
wewillrockyou
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez uparta8210 Pokaż wiadomość

Pamiętacie tą fotkę z brzuszkiem i ze stópką dzidziusia ze środka ?? (nie pamiętam kto wklejał) no to ja miałam wczoraj taki widok ze stópką kilka sekund ale stópkę widziałam normalnie w szoku byłam bo myślałam że to może komputerowo a tu masz na żywca widziałam
ojojojojo ja też tak chcę!
za godzinę mam USG, mały teraz szaleje jak opętany, a potem pewnie będzie spokój na badaniu będę żreć śnieg, żeby go obudzić

Bąbelek
wewillrockyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:03   #2972
agunia4ever
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Przy cc dygam, że będę miała jakieś ch.lerne zrosty, że operacja może się nie udac, tej endometeiozy, o której wspominala Trisdom (( i ze licho będę do siebie dochodzić (

Do d.upy to wszystko,idę poryczec

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ojoj Kochana dzis to chyba nie Twoj dzień I tu i tu są minusy, ale jak któraś mamuska tutaj pisała ryzyko tych powikłań przy cc jest chyba niewielkie. A może pogadaj z ginem co by Ci doradzal?

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:05   #2973
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez wewillrockyou Pokaż wiadomość
:O ja miałam usg w 8tc, 23tc i dziś w 32tc mam ostatnie. Ani razu nie badano tętna ktg będę miała na początku marca dopiero, o ile wcześniej nie urodzę także nie panikuj, na spokojnie się zastanów
Wow! I Ty się nie martwisz???
Zazdroszczę tego spokoju
Stary 2014-01-29, 15:07   #2974
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Pewnie się powtarzam, ale jeżeli kiedyś zdecyduję się na drugą ciążę, to NFZ będę omijała szerokim łukiem
Gdybym miała dobrego gina na NFZ to bym wybrała NFZ, ale nie trafiłam na takiego. Jak widze ile kasy poszło na wizyty i badania to mam dreszcze, ale TŻ płaci

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
elunka88 to co powiesz na przyszłe rokowania co do kolek Piotrusia, skoro kupiliśmy mu taką podusię i takiego królika ??
http://bibainfo.pl/pub/195/242/129/1...2015.18.01.jpg
http://bibainfo.pl/pub/195/242/129/1...2015.18.09.jpg
Pytaj męża Bebe
A właśnie, gdzie Bebe? Poszła po te ubranka do lumpka w końcu?
Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Kochana dla mnie mogłaby powiedzieć, że jechała na lamie przez pustynię by to załatwić byle Tż dostał kasę

Cytat:
Ja też jestem panikara, a w Twojej sytuacji to już w ogóle chyba bym USG do domu sobie kupiła
Tylko Wy mnie rozumiecie - bo jak zapytam mamę to ona oczywiście rozwodzi się nad szkodliwością, a TŻowi to jak zwykle wszystko jedno - dlatego myślę, że jesteście zarówno głosem rozsądku jak i rozumiecie jak to jest się denerwować
To moja mama, co raczej z tych oszczędnych i na NFZ chodzących, jak jej powiedziałam, że raz Młody miał tętno ok 165 a niby norma do 160 (wspominałam o tym) powiedziała, że 150zł za USG nie majątek, a lepiej wiedzieć co się dzieje i iść na dodatkową kontrolę

Cytat:

Chyba mnie dziś hormony dopadly, jestem spanikowana i zrezygnowania. Nawet tel nie odbieram.

A maila obsługujesz? Bo czekam na książkę

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

Kobiety poczyniłam ogromne postępy-chyba się dziś spakuje do szpitala! tzn to co mam, bo czekam na staniki do karmienia jeszcze i recznik musze wyprac. Szał! zwłaszcza, że już dawno to powinnam zrobić
A ja mam spakowane to, co tydzień temu z dziewczynami i więcej nic. Żadnej rzeczy Małego, kosmetyków dla mnie. Jak mnie skurcz złapie to sie obudzę może

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:07   #2975
martorka
Rozeznanie

GG do martorka

Cytat:
Napisane przez Smarrita Pokaż wiadomość
Ja bym poszła na jeszcze jedno USG. 2 miesiące bez USG to trochę długo.
Przeciez niektore dziewczyny jak chodz na nfz to maja tylko i wylacznie 3 usg i jakos zyja, Oczywiscie jak ktos ma finansowe mozliwosci i sie martwi to dla wlasnego spokoju zapisac sie prywatnie i z glowy

O pamietam jak zakuwalam chemię do sesji. Współczuję. Wytrwałości życzę

Dzieki :0
Tequiba studiuje beznadziejne rolnictwo. W ogole to jedyny egzamin ktorego sie boje(na dodatek ustny), bo sie z pania chemiaa nienawidzimy czysta nienawiscia.
Stary 2014-01-29, 15:09   #2976
wewillrockyou
Rozeznanie

Cytat:
Wow! I Ty się nie martwisz???
Zazdroszczę tego spokoju
Mały się wierci i kopie, także chyba wszystko z nim w porządku nie ma co się stresować na zapas

Bąbelek
wewillrockyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:15   #2977
nadzwyczajna
Rozeznanie

Dziewczyny. No moj TŻ od 10tej siedzi w szpitalu. Teraz juz ze 3 godz.czeka na zwolnienie. Masakra jakas. Glodny jest jak pies.
Wyjeli co sie dało ale rdza zostala. Leki dali i jutro ma isc na plukanie oka do okulisty. Juz go zapisalam na jutro na 15:20. Wiec juz dzis wraca do domu. Ale pewnie oozno dotrze bo musi jeszxze pojechać do hotelu po rzeczy.

Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app
nadzwyczajna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 15:18   #2978
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Gdybym miała dobrego gina na NFZ to bym wybrała NFZ, ale nie trafiłam na takiego. Jak widze ile kasy poszło na wizyty i badania to mam dreszcze, ale TŻ płaci

Pytaj męża Bebe

To moja mama, co raczej z tych oszczędnych i na NFZ chodzących, jak jej powiedziałam, że raz Młody miał tętno ok 165 a niby norma do 160 (wspominałam o tym) powiedziała, że 150zł za USG nie majątek, a lepiej wiedzieć co się dzieje i iść na dodatkową kontrolę

A ja mam spakowane to, co tydzień temu z dziewczynami i więcej nic. Żadnej rzeczy Małego, kosmetyków dla mnie. Jak mnie skurcz złapie to sie obudzę może

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:

Pytaj męża Bebe

:
Wiem Elunka, wiem, uwierzysz, że do kompa nie dotarłam? Dosle dziś jak już pobucze i się ogarne

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:21   #2979
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martorka Pokaż wiadomość
Przeciez niektore dziewczyny jak chodz na nfz to maja tylko i wylacznie 3 usg i jakos zyja, Oczywiscie jak ktos ma finansowe mozliwosci i sie martwi to dla wlasnego spokoju zapisac sie prywatnie i z glowy
Mnie to dziwi, czy z NFZ czy prywatnie powinno się robić zawsze USG. Przecież USG mają na wyposażeniu chyba gabinetu?? Przynajmniej ja jak chodziłam kiedyś na NZF do gina to on miał USG.
Raz byłam w innej przychodzi, gdzie na USG trzeba było się osobno zapisywać bo nie było go w gabinecie (wtedy szok przeżyłam, jak może nie być go w gabinecie i już więcej do tej przychodni nie poszłam, zresztą co się dziwić jak babka sie mnie pytała czy mam owulację? to chyba ona powinna mi powiedzieć czy mam czy nie skoro nie umiałam w ciąże zajść)
Smarrita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:22   #2980
stefan89
Raczkowanie

wy jesteście jakieś szalone!;D nie da się normalnie do kawy usiąść, poczytać, odpisać, tylko trzeba siedzieć pół dnia, bo tu nagle 5 stron od wczoraj
poszła więc kawa, herbata, woda i sok!;o

cayenneOna a to nie jest tak, że powyżej 4 kg lekarze nie decydują się na poród sn? ja to jestem cykor na całego, zero tolerancji na ból, brałabym w ciemno cc.

Ja też już spakowałam częściowo torbe (częściowo czytaj siebie, bo nad rzeczami dla hanki dalej się zastanawiam, jakie pierwsze ubranko wybrać, jakie pieluszki i tym podobne bzdurki podejrzewam, że wszytsko jak zwykle nie zaskoczy i mój mąż weźmie pierwsze leprze najładniejsze )

Smarrita jedź na ip! mnie już mają za wariatkę pewnie w moim szpitalu, ale wole sprawdzić sto razy niż o jeden raz za mało.

BeautifulLie teraz to już z górki do samego porodu! mamy ten sam termin porodu, więc zabraniam rozpakowywać się nam do połowy marca! trzymajcie się i nogi zaciskaj mocno! ;*

teQiba ja bym poszla na USG w szczególności, że gin nie bada tętna.

uparta8210 zlituj się nad swoim mężczyzną, bo on nawet nie wie jak to się mogło stać! wiem o czym mówie, bo u nas to właśnie ja jestem tą ofiarą od gubienia wszystkiego to naprawdę dzieje się zazwyczaj w niewyjaśnionych okolicznościach!

mmhym ja uwielbia prasować! która z warszawy może podrzucać ;]

15 17
17 15
16 20
stefan89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:23   #2981
cayenneOna
Zadomowienie

Elunka, zawstydzilas mnie, idę do kompa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-29, 15:26   #2982
stefan89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadzwyczajna Pokaż wiadomość
Dziewczyny. No moj TŻ od 10tej siedzi w szpitalu. Teraz juz ze 3 godz.czeka na zwolnienie. Masakra jakas. Glodny jest jak pies.
Wyjeli co sie dało ale rdza zostala. Leki dali i jutro ma isc na plukanie oka do okulisty. Juz go zapisalam na jutro na 15:20. Wiec juz dzis wraca do domu. Ale pewnie oozno dotrze bo musi jeszxze pojechać do hotelu po rzeczy.

Sent from my GT-I9105P using Wizaz Forum mobile app
przyciągasz chyba wszykie nieszczęścia świata mam nadzieje, że jak się mały urodzi to przegoni całego pecha jakiego macie! ale odrbina uśmiechów mimo wszytskich przeciwności zawsze pomaga! uśmiechaj się!

15 17
17 15
16 20
stefan89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:31   #2983
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

Nie chciałam po prostu myślałam, ze zapomniałaś o mnie....

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2014-01-29, 15:38   #2984
Trisdom
Zadomowienie

Obudziłam się, ale ten dzień będzie z cyklu "zombiak".

Cayenne- Wiking bankowo będzie miał jakieś 4200 przynajmniej. Oba sposoby maja swoje plusy i minusy, ale wydaje mi się, że w tym przypadku cesarka będzie u Ciebie lepszym rozwiązaniem. Zwłaszcza, że piszesz, że się boisz i poprzedni poród SN trwał długo, a Kajto był mniejszy.
Do tego jeszcze jest plus tego bliższego szpitala...
O endometriozie możesz zapomnieć, to jest marginalny problem. Zrosty- możesz mieć i w jednym i drugim miejscu.
Masz możliwość wyboru- to czasem średnie, gdy sama decydujesz. Ale z drugiej strony byłoby gorzej ciąć "na ostro", w momencie, gdy się coś dzieje.

Także nie rycz, tylko umawiaj się na cesarkę Pogadaj jeszcze przed z lekarzem, ale dziewczyny pisały Ci tu o plusach i minusach i swoje zdania.
A szpital blisko obczaiłam- jest bardzo ok,

A to moje zdobycze dzisiejsze. Dresik na 62 i sukienka 62/68.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2066.jpg (111,5 KB, 37 załadowań)
Stary 2014-01-29, 15:39   #2985
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:

Od kompa możesz isc- ale piszesz i tak na telefonie do nas
Stary 2014-01-29, 15:47   #2986
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Trisdom Pokaż wiadomość
Od kompa możesz isc- ale piszesz i tak na telefonie do nas
Ide DO kompa, bo musze przegrzebac poczte - mam tam cos do wyslania do Elunki i czeka juz ktorys dzien, a ja sie ociagalam, bo do niego nie dotarlam. To pisalam ja, Jarzabek, z kompa w rogu pokoju
Stary 2014-01-29, 15:49   #2987
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:

ładniusie

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 15:50   #2988
Trisdom
Zadomowienie

Cytat:
Ide DO kompa, bo musze przegrzebac poczte - mam tam cos do wyslania do Elunki i czeka juz ktorys dzien, a ja sie ociagalam, bo do niego nie dotarlam. To pisalam ja, Jarzabek, z kompa w rogu pokoju
Ha- widzisz, ja mam dzisiaj żelka tudzież budyń zamiast mózgu
Stary 2014-01-29, 15:52   #2989
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też chcę taką sukienkę Świetna jest
Stary 2014-01-29, 15:53   #2990
teQiba
Moderator

Cytat:
Mnie to dziwi, czy z NFZ czy prywatnie powinno się robić zawsze USG. Przecież USG mają na wyposażeniu chyba gabinetu?? Przynajmniej ja jak chodziłam kiedyś na NZF do gina to on miał USG.
Raz byłam w innej przychodzi, gdzie na USG trzeba było się osobno zapisywać bo nie było go w gabinecie (wtedy szok przeżyłam, jak może nie być go w gabinecie i już więcej do tej przychodni nie poszłam, zresztą co się dziwić jak babka sie mnie pytała czy mam owulację? to chyba ona powinna mi powiedzieć czy mam czy nie skoro nie umiałam w ciąże zajść)
Mnie też to dziwi, bo tak na prawdę ciąże na NFZ są zostawione same sobie... Bo to już ruletka - w większości wypadków na szczęście zakończona pozytywnie.
Skąd lekarz może wiedzieć czy z dzieckiem jest wszystko w porządku bez USG?
Stary 2014-01-29, 15:57   #2991
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Obudziłam się, ale ten dzień będzie z cyklu "zombiak".

Cayenne- Wiking bankowo będzie miał jakieś 4200 przynajmniej. Oba sposoby maja swoje plusy i minusy, ale wydaje mi się, że w tym przypadku cesarka będzie u Ciebie lepszym rozwiązaniem. Zwłaszcza, że piszesz, że się boisz i poprzedni poród SN trwał długo, a Kajto był mniejszy.
Do tego jeszcze jest plus tego bliższego szpitala...
O endometriozie możesz zapomnieć, to jest marginalny problem. Zrosty- możesz mieć i w jednym i drugim miejscu.
Masz możliwość wyboru- to czasem średnie, gdy sama decydujesz. Ale z drugiej strony byłoby gorzej ciąć "na ostro", w momencie, gdy się coś dzieje.

Także nie rycz, tylko umawiaj się na cesarkę Pogadaj jeszcze przed z lekarzem, ale dziewczyny pisały Ci tu o plusach i minusach i swoje zdania.
A szpital blisko obczaiłam- jest bardzo ok,

Looo jesssu, to morelowe boskie! gdzie Ty to wyhaczasz? Pojechalam specjalnie do second-handu, no nabylam cos, ale za 12 euro kombinezonik to byl, owszem, ale Ralph Lauren, za 60 euro, na glowe nie upadlam

Tris, nawet nie wiesz jaka jestem wdzieczna, nie smialam proponowac, zebys luknela w ten szpital. Dzieki!!! Terminy mam w obydwu, jak porzadna ksiegowa

Elunka poszlo pare minut temu, przepraszam

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Ha- widzisz, ja mam dzisiaj żelka tudzież budyń zamiast mózgu
Ja dzis w sumie tez, pol dnia przespalam z przerwami na ryczenie i dywagowanie co mam zrobic. Pocieszalam sie, ze Ty tez spisz nawet sie dzis nie ubieram, zalozylam wlasnie szlafrok, ktory nabylam do szpitala, radosnie zakladajac, ze juz brzucha nie bedzie, wiec moge nosic tylko odpiety starszak w chacie, grypa, kombinowalam jak wstane, zeby mu cos do jedzenia machnac, ale chyba dobrze mamusia wychowala, nawet slowa nie powiedzial w temacie, tylko wlaczyl piekarnik i grzeje pizze
Stary 2014-01-29, 15:59   #2992
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Trisdom ładniutkie

CayenneOna dzięki i sorry za pospieszanie

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2014-01-29, 16:04   #2993
Smarrita
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie też to dziwi, bo tak na prawdę ciąże na NFZ są zostawione same sobie... Bo to już ruletka - w większości wypadków na szczęście zakończona pozytywnie.
Skąd lekarz może wiedzieć czy z dzieckiem jest wszystko w porządku bez USG?
Może nie zawsze. Wszystko zależy od gabinetu (wyposażenia) jak i samego podejścia lekarza. Chociaż z podejściem lekarzy różnie bywa nawet chodząc prywatnie.
Stary 2014-01-29, 16:06   #2994
BieniekI
Raczkowanie

[QUOTE=stefan89;44870655]wy jesteście jakieś szalone!;D nie da się normalnie do kawy usiąść, poczytać, odpisać, tylko trzeba siedzieć pół dnia, bo tu nagle 5 stron od wczoraj

cayenneOna a to nie jest tak, że powyżej 4 kg lekarze nie decydują się na poród sn? ja to jestem cykor na całego, zero tolerancji na ból, brałabym w ciemno cc.

Niekoniecznie, wszystko zależy od miednicy, którą mierzą lekarze przed porodem...
BieniekI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-29, 16:09   #2995
cayenneOna
Zadomowienie

Cytat:
Trisdom ładniutkie

CayenneOna dzięki i sorry za pospieszanie
Polecam sie na przyszlosc ja rowniez dostalam ta ksiazke, takze gdyby ktos potrzebowal, to przesylaj dalej, niech zyje bookcrossing!

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Ej, a moze byscie mnie przyjely do klubu
Stary 2014-01-29, 16:10   #2996
agunia4ever
Zadomowienie

Cytat:
Wiesz co? Gdyby gin mi na każdej wizycie chociaż to tętno badał to bym nie panikowała, ale on tego nie robi i dlatego się stresuję - w sumie powinnam mu nagadać, ale ja tak nie potrafię wtrącać się w cudze kompetencje

A teraz Was zaszokuję jeszcze bardziej - on tętna nie bada, ale w kartę ciąży tętno wpisuje
To samo z ciśnieniem - zawsze prosiłam pielęgniarkę przed wizytą żeby mi zmierzyła, a raz stwierdziłam że zobaczę co ten lekarz zrobi - oczywiście ciśnienia nie zmierzył, a w karcie wpisał 110/70

Patrzę zawsze na te pacjentki w poczekalni i zazdroszczę im tego, że nawet nie wiedzą co nam ciężarnym się należy - ja to wiem i szlag mnie momentami trafia

To się wygadałam
Normalnie aż się wierzyć nie chce. Co za burak
Ja też chodzę na NFZ chodzę. Łącznie będę miała 4 USG z NFZ (dodatkowo 2 zafundowalam sobie prywatnie) ale chyba od 16 tc mialam na każdej wizycie tetno dzidka sluchane no i od niedawna KTG. Kurcze. Nie wiem dlaczego u Ciebie to tak nie działa Ehhh. Tylko to gdzieś zgłosić.

Cytat:
Napisane przez wewillrockyou Pokaż wiadomość
ojojojojo ja też tak chcę!
za godzinę mam USG, mały teraz szaleje jak opętany, a potem pewnie będzie spokój na badaniu będę żreć śnieg, żeby go obudzić

mało co się nie posikalam ze śmiechu

Cytat:

Impossible is nothing

Sławcio
Stary 2014-01-29, 16:10   #2997
cayenneOna
Zadomowienie

[QUOTE=BieniekI;44871497]
Cytat:
Napisane przez stefan89 Pokaż wiadomość
wy jesteście jakieś szalone!;D nie da się normalnie do kawy usiąść, poczytać, odpisać, tylko trzeba siedzieć pół dnia, bo tu nagle 5 stron od wczoraj

Niekoniecznie, wszystko zależy od miednicy, którą mierzą lekarze przed porodem...
nie mam pojecia, wlasnie szukam wiadomosci w necie, ale nie ukrywam, ze Tris mnie ciut uspokoila, przynajmniej na tyle, zebym mogla sobie przemyslec, a nie panikowac i popadac w coraz wieksze poczucie winy..
Stary 2014-01-29, 16:15   #2998
teQiba
Moderator

Cytat:
Może nie zawsze. Wszystko zależy od gabinetu (wyposażenia) jak i samego podejścia lekarza. Chociaż z podejściem lekarzy różnie bywa nawet chodząc prywatnie.
No niestety

Cytat:
Napisane przez BieniekI Pokaż wiadomość
Ja odpowiem, bo ostatnio pytaliśmy o to na SR - niestety waga nie jest przeciwwskazaniem do SN, jaka by nie była.

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
Normalnie aż się wierzyć nie chce. Co za burak
Ja też chodzę na NFZ chodzę. Łącznie będę miała 4 USG z NFZ (dodatkowo 2 zafundowalam sobie prywatnie) ale chyba od 16 tc mialam na każdej wizycie tetno dzidka sluchane no i od niedawna KTG. Kurcze. Nie wiem dlaczego u Ciebie to tak nie działa Ehhh. Tylko to gdzieś zgłosić.
Jak już urodzę to napiszę mu odpowiednią opinię w internecie
Stary 2014-01-29, 16:17   #2999
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
To teraz mi rozjaśniłaś umysł, a ja się głowiłam czy to jakaś przytulanka dziwna czy co a to podusia do podtrzymania główki Ale to z uszami nie wiem jakby trzeba było założyć. Ale co się dziwić jak zamawiałam pakiet ciuszków kiedyś to Pani mi dorzuciła taki ogromny rogal, Chyba przez 2 miesiące myślałam że to poduszka poporodowa, nawet usiadłam na tym, trochę się dziwiłam, że takie duże to ale jakoś się siedzieć dało. A potem się dowiedziałam przypadkiem że to rogal do karmienia, a ja bym na tym dupą siadała Taka jest moja znajomość różnych gadżetów
przysięgam, że nia pamiętam kiedy się tak uśmiałam głośno sama do siebie przed kompem

Cytat:

A teraz Was zaszokuję jeszcze bardziej - on tętna nie bada, ale w kartę ciąży tętno wpisuje
To samo z ciśnieniem - zawsze prosiłam pielęgniarkę przed wizytą żeby mi zmierzyła, a raz stwierdziłam że zobaczę co ten lekarz zrobi - oczywiście ciśnienia nie zmierzył, a w karcie wpisał 110/70
Nam w szpitalu na 13 dni raz zmierzyli temperaturę bo była stażystka która się uczyła a codziennie miałam wykres swojej temperatury w karcie i na dodatek nigdy nie była taka sama

Cytat:
Pytaj męża Bebe
znasz tego wariata Pewnie jej się coś znowu wymyśliło co by zjadła, ubrała się i poszła w miasto na poszukiwania Albo szaleje za pisankowymi ubrankami

Cytat:

No piękne!
Stary 2014-01-29, 16:18   #3000
agunia4ever
Zadomowienie

A może i mi byście przeslaly te ksiazeczke agunia4ever@buziaczek.pl

Impossible is nothing

Sławcio

Edytowane przez agunia4ever
Czas edycji: 2014-01-29 o 16:20
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości