Miłośniczki Zary część XXXVIII - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-03-17, 21:36   #2971
sasenka
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXXVIII

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
O, dzięki za radę właśnie też mi sie wydaje, ze te kryształowe wcale takie niewidoczne nie sa, a lepiej już wyglada metal i kolorowe gumki niż dziwna biało-żółta narośl na zębach
Dokładnie, ja na szczęście mam to już za sobą ale bardzo żałowałam, że wzięłam kryształowy
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 21:37   #2972
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
140€
Dziękuje

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

140€ dziekuje Marii
Dziękuję tyle właśnie obstawiałam ale dobra inwestycja, mnie zaczął się podobać kiedy dojrzałam go na blogu Anies Gratulacje
Stary 2014-03-17, 21:38   #2973
a34
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Zrób zdjęcie rentgenowskie to się dowiesz w jakiej pozycji są i gdzie dokładnie leżą
Jestem właśnie na etapie szukania ortodonty i się zaczną zdjęcia i inne przygody. Latem przenoszę się do Warszawy i tam dopiero zacznę leczenie.
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 21:41   #2974
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Oj to rzeczywiście ciężki przypadek u mnie na szczęście wszystkie wyszły jak normalne zęby i o tyle łatwej je wyrywać, ale przez to też mam za ciasno ułożone te zęby bo mało miejsca w szczęce, więc aparat by sie przydał. Ale masz racje, jeśli masz mieć wieksze komplikacje z powodu wyrywania ósemki to już lepiej nie mieć idealnie prostych zębów a nie narobić sobie większego problemu
Ten mój jeden ząb dosyć mocno odstaje od reszty, w chwilach desperacji zastanwiałam się nawet nad jego usunięciem, ale jest dokładnie tak jak piszesz - wolę nie mieć większych problemów, poczekam, aż medycyna pójdzie do przodu, może coś wymyślą ( albo do momentu, kiedy skreślę tę szóstkę i zainwestuję w licówki ;P )
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 21:51   #2975
Pani Lennon
Rozeznanie

mam pytanie całkowicie poza tematem. sądzicie,że się zorientują,że zwracam inny razmiar niż na paragonie?
zawsze sprawdza się początek orderu a nie całość. rozmiar kodowany jest na końcu.
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 21:52   #2976
princzipessaa
Raczkowanie

mam ogromną prośbę. proszę o real foto tych sandałków i opinie... dziekuje : roza:

2375301105_1_1_1.jpg
princzipessaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 21:53   #2977
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Cytat:
Napisane przez Pani Lennon Pokaż wiadomość
mam pytanie całkowicie poza tematem. sądzicie,że się zorientują,że zwracam inny razmiar niż na paragonie?
zawsze sprawdza się początek orderu a nie całość. rozmiar kodowany jest na końcu.
Sprawdzają całość. Raczej nie ma szans.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 21:55   #2978
Pani Lennon
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Sprawdzają całość. Raczej nie ma szans.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
szkoda, sama jak pracowałam, to zawsze początek sprawdzałam nawet na datę często nie patrzyłam
bo w warszawie niestety tylko złote tarasy mają botki, które zeszły o 200zł. po jendej sztuce z rozmiaru. będę musiała zamawiać w takim razie ze strony.
Pani Lennon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 21:56   #2979
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Uważam, że na na pewno się zorientują, bo zawsze sprawdzają rozmiar.
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 22:09   #2980
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princzipessaa Pokaż wiadomość
mam ogromną prośbę. proszę o real foto tych sandałków i opinie... dziekuje : roza:

Załącznik 5620021
jakiś czas temu były foty real wstawiane, przeszukaj na pewno w poprzednim wątku
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 22:16   #2981
ZlaZlosliwaZlosnica
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez princzipessaa Pokaż wiadomość

Załącznik 5620021
swego czasu dziewczyny pisały o nich, chyba nawet Gabi wrzucała zdjęcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-03-17, 22:17   #2982
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
szkoda, sama jak pracowałam, to zawsze początek sprawdzałam nawet na datę często nie patrzyłam
bo w warszawie niestety tylko złote tarasy mają botki, które zeszły o 200zł. po jendej sztuce z rozmiaru. będę musiała zamawiać w takim razie ze strony.

A czemu chcesz inny rozmiar? Skoro są dostępne na stronce? Napewno się zorientują, mi Panie zawsze sprawdzają całość

Edytowane przez aroniasty
Czas edycji: 2014-03-17 o 22:19
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 22:18   #2983
princzipessaa
Raczkowanie

bardzo prosze jakby ktos mogl wstawic ich zdjecie...przeszukalam chyba z 50 stron i nie znalazlam...
princzipessaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 22:57   #2984
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Offtop na dziś: Macie jakieś doświadczenia z aparatami ortodontycznymi? W tym roku mam zamiar się za to zabrać (baj baj pieniążki) i zastanawiam się, czy jest sens inwestować w ceramiczny lub kryształowy.
Ja mama aparat "mieszany" tzn na zębach z tyłu, których nie widać mam zamki metalowe, a na przodzie zamki krystaliczne, które są praktycznie niewidoczne. Często ludzie się dziwią " ty masz aparat?!, tylko łuk tak naprawdę to zdradza. Moim zdaniem warto zainwestować.
Co do farbowania gumek-wystarczy wybrać odpowiedni kolor, alsolulutnie nie biały, a nic nie żółknie. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz, wiele przeszłam. Ja noszę "samochód w buzi $$"
Stary 2014-03-17, 22:57   #2985
cross
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Piszę tu pierwszy raz, po nitce do kłębka dotarłam do Was z wątku Mango
Bardzo aktywnie się tu udzielacie żeby nie być totalną ignorantką przeczytałam całą część wątku XXXVIII zajeło mi to dwa dni dziś już myślałąm, że nie skończę, bo co skończyłam czytać jedną stronę to po odświeżeniu okazywało się, że przybyło np. 5 nowych postów
Fajna tu u as atmosfera i zaczęłam już kojarzyć niektóre nicki, część osób kojarzę też z wątku Mango
Na wątki ciuchowe trafiłam na samej końcówce wyprzedaży, dzięki czemu nie mogę się pochwalić zbytnio łupami zdjęć z przymierzalni raczej też nie będę mogła dodawać, bo głównie siedzę w domu z dzieckiem
z kilkudziesięciu ostatnich postów urzekły mnie rozkloszowane spódniczki (choć zawsze w odsłoniętych nogach czuję się trochę goła hahahaha i mam wrażenie, że skupiam zbytnią uwagę ) - w każdym razie są .
Bardzo spodobała mi się też sukienka LadyI (choć to Mohito)
http://www.mohito.com/pl/pl/kf612-76...s-with-pockets
dla mnie cudo któraś z Was (przepraszam, że nie pamiętam nicku) pisała, że ma z poprzedniego sezonu taką w innym kolorze i że poleca.
Spodobały mi się też te botki:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...9p1669159.html
i mam 2 pytania do posiadaczek, no może trzy czy są wygodne? czy farbują i czy można odczepić te frędzle?
Cytat:
Wyobraźcie sobie: dzień jak co dzień, idziecie sobie do świątyni, a tu Ryan Gosling
padłabym z wrażenia i zatkało by mnie
Cytat:
Napisane przez Kissulka Pokaż wiadomość
Radka Sikorskiego? Kurcze, facet ma 52 lata, a wygląda jak 35 ;D
naprawdę ma 52 lata?
Cytat:
Offtop na dziś: Macie jakieś doświadczenia z aparatami ortodontycznymi? W tym roku mam zamiar się za to zabrać (baj baj pieniążki) i zastanawiam się, czy jest sens inwestować w ceramiczny lub kryształowy.
ja mogę się wypowiedzieć tylko na temat metalowego - na początku miałam obawy, że będę świecić blachą ale takie wrażenie mija po pewnym czasie. Generalnie jestem zadowolona
Cytat:
A mnie nie wyrosły w ogóle 8. Podobno wyrastają do 25 roku życia. Uff
U mnie ze dwa pojawiły się chyba później
Cytat:
Czy ktoś chce?
Bardzo piękny ile kosztował? Kojarzę, że miałaś kiedyś (kilkanaście stron wstecz) jakieś woski w rozmiarze M i szpilki z Pulla. Czy są jeszcze "w ofercie"

Nie jestem na bieżąco z poprzednią kolekcją Zary (= zakończony sezon). Czy możecie podrzucić mi jakieś linki minionych sukienek, kurtek i płaszczy jeśli macie pod ręką? Chciałabym się ponapawać i poszlochać nad tym co mnie omineło

cross jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 23:02   #2986
martitkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nosiłam metalowy i byłam bardzo zadowolona, moja ortodontka odradzała mi inne, leczenie ponoć też trwa trochę dłużej jak jest większa wada

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Oooo witaj Cross

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Ja mama aparat "mieszany" tzn na zębach z tyłu, których nie widać mam zamki metalowe, a na przodzie zamki krystaliczne, które są praktycznie niewidoczne. Często ludzie się dziwią " ty masz aparat?!, tylko łuk tak naprawdę to zdradza. Moim zdaniem warto zainwestować.
Co do farbowania gumek-wystarczy wybrać odpowiedni kolor, alsolulutnie nie biały, a nic nie żółknie. Jakbyś miała jakieś pytania to pisz, wiele przeszłam. Ja noszę "samochód w buzi $$"
To ja dołącze do tych ludzi bo nie zauważyłam u Ciebie aparatu
martitkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 23:03   #2987
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cross Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Piszę tu pierwszy raz, po nitce do kłębka dotarłam do Was z wątku Mango
Bardzo aktywnie się tu udzielacie żeby nie być totalną ignorantką przeczytałam całą część wątku XXXVIII zajeło mi to dwa dni dziś już myślałąm, że nie skończę, bo co skończyłam czytać jedną stronę to po odświeżeniu okazywało się, że przybyło np. 5 nowych postów
Fajna tu u as atmosfera i zaczęłam już kojarzyć niektóre nicki, część osób kojarzę też z wątku Mango
Na wątki ciuchowe trafiłam na samej końcówce wyprzedaży, dzięki czemu nie mogę się pochwalić zbytnio łupami zdjęć z przymierzalni raczej też nie będę mogła dodawać, bo głównie siedzę w domu z dzieckiem
z kilkudziesięciu ostatnich postów urzekły mnie rozkloszowane spódniczki (choć zawsze w odsłoniętych nogach czuję się trochę goła hahahaha i mam wrażenie, że skupiam zbytnią uwagę ) - w każdym razie są .
Bardzo spodobała mi się też sukienka LadyI (choć to Mohito)
http://www.mohito.com/pl/pl/kf612-76...s-with-pockets
dla mnie cudo któraś z Was (przepraszam, że nie pamiętam nicku) pisała, że ma z poprzedniego sezonu taką w innym kolorze i że poleca.
Nie muszą być zdjęcia z przymierzalni, mogą być też w lustrze w domu

Dziewczyny jakby co to w pullu jest zniżka 20% na NK
Stary 2014-03-17, 23:07   #2988
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Ja nosiłam metalowy i byłam bardzo zadowolona, moja ortodontka odradzała mi inne, leczenie ponoć też trwa trochę dłużej jak jest większa wada

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Oooo witaj Cross

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

To ja dołącze do tych ludzi bo nie zauważyłam u Ciebie aparatu
Zależy od wady, ale dla mojej ortodontka dobrała samoligaturujący
Droższy od metalowego, zameczki są mniejsze, nie nosi się gumek i też tak nie obdziera jak tradycyjny. Mniejsza jest również częstotliwość wizyt.
Ogólnie nie żałuję

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 23:13   #2989
a34
Zakorzenienie

Cytat:

ja mogę się wypowiedzieć tylko na temat metalowego - na początku miałam obawy, że będę świecić blachą ale takie wrażenie mija po pewnym czasie. Generalnie jestem zadowolona
Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Cytat:

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Ta opcja monicar wygląda kusząco A jaki kolor gumek dobrze wygląda przy takim aparacie?
Jak sobie pomyślę o tych grubych tysiącach, to

Gdyby ktoś miał do polecenia ortodontę w Warszawie, to będę dozgonnie wdzięczna
Stary 2014-03-17, 23:23   #2990
cross
Raczkowanie

Cytat:
Oooo witaj Cross
witaj
Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Nie muszą być zdjęcia z przymierzalni, mogą być też w lustrze w domu
dobree ale racja, racja Generalnie chodziło mi o to, że rzadko bywam ostatnio w sklepach (poza spożywczymi hihihi), ale czytając Wasz wątek czuję, że kliknę to i owo ( a wtedy będę mogła cyknąć fotę w lustrze w domu). Choć wiadomo - lepiej kupuję się coś co się przymierzyło przed zakupem (albo chociaż obmacało)

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
Zależy od wady, ale dla mojej ortodontka dobrała samoligaturujący
Droższy od metalowego, zameczki są mniejsze, nie nosi się gumek i też tak nie obdziera jak tradycyjny. Mniejsza jest również częstotliwość wizyt.
Ogólnie nie żałuję
o właśnie - słowa mi zabrakło - też mam doświadczenia z samoligaturującym - i przy nim w ogóle nie ma gumek
Jak myślę o aparacie to i o jedzeniu i przypomniał mi się temat, który gdzieś mi tu błysnął między stronami - Corii zaintrygował mnie Twój jabłecznik z bezą Oprócz oglądania ciuchów i polowań uwielbiam również oglądać przepisy i książki kucharskie :brok ul:

Stary 2014-03-17, 23:29   #2991
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
witaj

dobree ale racja, racja Generalnie chodziło mi o to, że rzadko bywam ostatnio w sklepach (poza spożywczymi hihihi), ale czytając Wasz wątek czuję, że kliknę to i owo ( a wtedy będę mogła cyknąć fotę w lustrze w domu). Choć wiadomo - lepiej kupuję się coś co się przymierzyło przed zakupem (albo chociaż obmacało)

o właśnie - słowa mi zabrakło - też mam doświadczenia z samoligaturującym - i przy nim w ogóle nie ma gumek
Jak myślę o aparacie to i o jedzeniu i przypomniał mi się temat, który gdzieś mi tu błysnął między stronami - Corii zaintrygował mnie Twój jabłecznik z bezą Oprócz oglądania ciuchów i polowań uwielbiam również oglądać przepisy i książki kucharskie :brok ul:

Ja na ten jabłecznik Corri to już mam ochotę od jakiegoś miesiaca jak pierwszy raz wrzuciła fote A jakoś nie mogę jej namówić do przeprowadzki bliżej mnie
Stary 2014-03-17, 23:29   #2992
xmdln
Wtajemniczenie

Rozmiar 34 dostępny : ) http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1414766.html
xmdln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 23:34   #2993
cross
Raczkowanie

Cytat:
Ja na ten jabłecznik Corri to już mam ochotę od jakiegoś miesiaca jak pierwszy raz wrzuciła fote A jakoś nie mogę jej namówić do przeprowadzki bliżej mnie
O matko, to były jakieś foty? Wpadłabym na amen pewnie po zdjęciu mnie sama nazwa skusiła, jabłeczniki to ostatnio to co kocham najbardziej z dodatkiem cynamonu, a beza też mniam
Cytat:
Napisane przez xmdln Pokaż wiadomość
ja jako jedna z nielicznych tu chyba nie noszę XS ani S, zaś M
miło, że wrzuciłaś linka - czy to znaczy, że jeszcze jakieś dorzutki z wyprzedaży robią?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-17, 23:46   #2994
xmdln
Wtajemniczenie

Cytat:

ja jako jedna z nielicznych tu chyba nie noszę XS ani S, zaś M
miło, że wrzuciłaś linka - czy to znaczy, że jeszcze jakieś dorzutki z wyprzedaży robią?
Raczej takie pojedyncze egzemplarze się jeszcze pojawiają, ale trudno to w ogóle nazywać dorzutką niestety. Resztki się jeszcze uchowały w niewidocznej zakładce wyprzedażowej, np. http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1414741.html

PS Ja także noszę dół S/M - i myślę, że to fajny rozmiar.

Edytowane przez xmdln
Czas edycji: 2014-03-17 o 23:48
xmdln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-03-17, 23:53   #2995
cross
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xmdln Pokaż wiadomość
Raczej takie pojedyncze egzemplarze się jeszcze pojawiają, ale trudno to w ogóle nazywać dorzutką niestety. Resztki się jeszcze uchowały w niewidocznej zakładce wyprzedażowej, np. http://www.zara.com/pl/pl/wyprzeda%C...8p1414741.html
PS Ja także noszę dół S/M - i myślę, że to fajny rozmiar.
Oooo jaka fajna koszulka podoba mi się ta w paski i chyba kliknę dziękuję. Masz ją może? Gatunkowo ok?
A czy ta niewidoczna zakładka ma więcej takich perełek ?
Rozmiar S/M jest fajny, po chorobie zaczęły nagle pasować na mnie S-ki, ale teraz wracam już powoli do M

Stary 2014-03-17, 23:59   #2996
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi Ta opcja monicar wygląda kusząco A jaki kolor gumek dobrze wygląda przy takim aparacie?
Jak sobie pomyślę o tych grubych tysiącach, to

Gdyby ktoś miał do polecenia ortodontę w Warszawie, to będę dozgonnie wdzięczna
A ile taka przyjemność kosztuje, bo ja zupełnie nie w temacie?

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Cytat:
Wprawdzie mam bez bezy, ale mogę Ci kawałek do paczki z bluzką zapakować
Stary 2014-03-17, 23:59   #2997
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Patrzyłam na warszawskie cenniki i jeden łuk metalowy to koszt ok. 1600-1800zł, a kryształowy ok 3000zł + wizyty ok.200zł.
Tyyyle ciuszków

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-03-18, 00:02   #2998
cross
Raczkowanie

Cytat:
z cynamonem, że się tak wtrącę?
Cytat:
Patrzyłam na warszawskie cenniki i jeden łuk metalowy to koszt ok. 1600-1800zł, a kryształowy ok 3000zł + wizyty ok.200zł.Tyyyle ciuszków
Nom, a tych wizyt trochę będzie - aparat średnio 1,5 - 2 lata noszenia trzeba liczyć (zależy od wady, wiadomo)

Edytowane przez cross
Czas edycji: 2014-03-18 o 00:04
Stary 2014-03-18, 00:05   #2999
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Ja uwielbiam szarlotkę w każdej postaci Podgrzewam ją sobie i zajadam z lodami. Ale z pieczeniem to u mnie kiepsko, wiec ładuj do paczki
Stary 2014-03-18, 00:06   #3000
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Patrzyłam na warszawskie cenniki i jeden łuk metalowy to koszt ok. 1600-1800zł, a kryształowy ok 3000zł + wizyty ok.200zł.
Tyyyle ciuszków
Straszne są te ceny. Ok. 4 lat temu mój syn miał aparat , ale taki wyjmowany, na górne zęby tylko, do noszenia parę godzin dziennie (czytaj: prawie wcale), to kosztowało to ok. 600zł, a wizyty wtedy 70zł. Ponosił to trochę tylko, więv=c nie polecam robienia aparatu dla 9-10 latka. Teraz umawiałam się na wizytę do ortodonty z drugim, tym razem na fundusz, to mi powiedzieli, że na aparat, jakby był potrzeby, trzeba czekać 2 lata.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości