Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2 - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-11, 13:12   #2971
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:
Napisane przez jenny1234 Pokaż wiadomość
dziewczyny, czy można jeść ogórki konserwowe w ciąży?
chodzi mi o to, że są w zalewie octowej a ta ponoć niewskazana...

proszę o jakieś info, jak Wy się do tego stosujecie?

Ja jem w sumie jem wszystko poza surowym mięsem czy rybami

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:14   #2972
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Dot.: Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

ja jem grzybki marynowane i one też w occie

Dzwoniłam do ZUS i odesłali mnie do PIP Są po mojej stronie i mam dostać 100% a jak nie to mam zgłosić skargę do PIP i oni się tym zajmą Także mi ulżyło

Dzisiaj nic nie chce mi się jeść Wogóle głodna nie jestem... W suie ostatnie kilka dni jadłam duuużo więc może dzisiaj jestem przepełniona. Podjadłam winogron troszkę, zjadłam danio... Ale brzuch mi wysadziło mega Już mam bardzo duży I jak leżę na płasko to odstaje już mocno a jak stoje wyprostowana to widzę czubki palców u stóp No i mam już hmmmm..... 117 na wysokości pępka hahaha Już mam fajną piłeczkę na brzusiu i jakie to ciężkie I mam już problem z zakładaniem butów i ze schylaniem

Mój kalendarz ciąży
http://bellybestfriend.pl/graph/d837...d1859748377dae
Mo_onika_ika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:18   #2973
etusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

ja jem i to w duzych ilosciach i na dodatek robie sobie takie ogorki z pomidorkiem smietana i jeszcze z ocetem ... mmm pycha

bynajmniej nie slyszlam ze nie wolno

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:30   #2974
nmartyna
Zadomowienie

Dziewczyny a ja tak troche zbocze z tematu jedzenia...
Zauwazylam u siebie takie galaretowate upławy czy ktoras z Was miala takie cos? Troche sie martwie tym... infekcji nie mam, nic mnie nie piecze i nie boli. Nie wiem o co chodzi:/

Wysłane z mojego LIVE przy użyciu Tapatalka
08.09.2014 Lenka jest już z nami
nmartyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:41   #2975
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
Zauwazylam u siebie takie galaretowate upławy czy ktoras z Was miala takie cos? Troche sie martwie tym... infekcji nie mam, nic mnie nie piecze i nie boli. Nie wiem o co chodzi:/

To chyba witamy w klubie tych co ciągle się tam ślinią Ja mam tam tego tak dużo że czasami to wygląda jak kisiel biały A rano zdarza się że jak wstanę to jak wypłynie tak do kolan mi wisi taki kisielowaty zwis

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-04-11, 13:42   #2976
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:

a jakiego są koloru??
ja nie miałam tak, ale jeśli cię to martwi to może zadzwoń do gina, żeby się skonsultować...

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Mo_onika_ika Pokaż wiadomość
To chyba witamy w klubie tych co ciągle się tam ślinią Ja mam tam tego tak dużo że czasami to wygląda jak kisiel biały A rano zdarza się że jak wstanę to jak wypłynie tak do kolan mi wisi taki kisielowaty zwis
serio???
to ja aż tak nie mam
Stary 2014-04-11, 13:44   #2977
201610121609
Konto usunięte

Okrąglutkie nasze brzuszki, zaraz będziemy czuć maluszki. Wrześniówki 2014 cz.2

Cytat:

Ja od siebie moge jedynie powiedzieć, ze nie miałam i ze na każdej wizycie lekarz mowi mi tylko żeby nie przejmować sie białymi uplawami wiec moze każde inne trzeba skonsultować? Bo rozumiem, ze sa bezbarwne i galaretowate? Przedzwoń do lekarza i sie uspokoisz bo tak to bedziesz myśleć o tym bez przerwy a pewnie nie ma o czym

W sumie jak tak myśle to ostatnio miałam tak, ze 3dni wylatywala ze mnie rano woda jakbym sie posikala

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Edytowane przez 201610121609
Czas edycji: 2014-04-11 o 13:48
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:51   #2978
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Dzwoniłam do ZUS i odesłali mnie do PIP Są po mojej stronie i mam dostać 100% a jak nie to mam zgłosić skargę do PIP i oni się tym zajmą Także mi ulżyło

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
serio???
to ja aż tak nie mam
też tak nie mam:P

ale sa dni że rzeczywiście tego śluzu jest więcej, ale jest on biało-żółtawy i przeważnie wtedy właśnie pobolewa mnie brzuch okresowo bezbarwnego glutka nie miałam:P
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:53   #2979
małaPaulina
Wtajemniczenie

no dzis dzwonie wypowiedziec umowe mieszkania i wracam do domu,tylko najgorsze ze to inne miasto,nie mam tam zadnych zajec dla ciezarnych,w ogole to wiocha,jestem zalamana i to jest malenki pokoj...chyba wroce z Tztem nie wiem...
jestem zla,smutna,nieszczesliwa. ..
Ja sama szukalam pracy 3 m-ce a szukalam bardzo intensywnie wiec to nie jest takie proste...
łeb mi pęka od płaczu...
Mam ochote zasnąc i obudzić się 25.04 na USG połowkowe
przepraszam ze nie cytuje ale nie mam sily,zawalił mi się świat

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 13:58   #2980
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:

ja miewałam w 1 ciąży, nic groźnego. Grunt, by nie miało zapachu i nie zmieniło kolor, bo moze to byc wtedy infekcja (ale tez wtedy bez paniki tylko do gin).

małaPaulina a rozmawialaś już TŻ? jakie ma plany na przyszłość?

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:03   #2981
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:

Ja jem paprykę konserwową, a na początku ciąży jadłam śledzie w occie,ale ja z tych nieprzejmujących się zbytnio
Byłam dziś na badaniach, zrobiłam morfologię, TSHi toksoplazmozę, by spradzić czy się przypadkiem nie zaraziłam.Roblam dziś z mamą domową pizzę,wyszły nam 3 i są przepyszneCórcie też zjadła z apetytem,a kiedy przygotowywałysmy to krążyła między nami i powtarzała:,,nie mogę się już doczekać"Potem poszła z babcią na ogródek,wróciła niosąc 3 tulipany i mówiąc,, to dla ciebie mamusiu"
Popsiokałam się dziś perfumami, których już dłuższy czas nie używałam-Dolce Vitą Diora i stwierdziłam,że mi niesamowicie podchodzą w tej ciąży
Zamówiłam wczoraj na allegro kilka tunik i przyszły też jedne z zamówionych spodni.Mogłyby być ciut mniejsze,ale i tak są fajne
Paulinko-wiem, łatwo się pisze,ale nie łam się ,bo itak nic teraz zrobić nie możesz,a nie powinnaś się nadmiernie denerwować.Tż na pewno wie co robi i coś znajdzie,tylko nie jestem pewna,że za taką stawkę jaką miał...,ale może akurat
Wczoraj dostałam zaproszenie do klubu i teraz staram się nadrabiać co tam naskrobałyście,ale tego jest tyyyle,że chyba nie dam rady

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Apropo łóżek turystycznych to ja mam takie po córci i dokupię do niego materac i będzie w nim spać Marcinek.Plusem jest to,że nie muszę do niego kombinować ochraniaczy,bo nie ma jak się w nim uderzyć

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez małaPaulina Pokaż wiadomość
no dzis dzwonie wypowiedziec umowe mieszkania i wracam do domu,tylko najgorsze ze to inne miasto,nie mam tam zadnych zajec dla ciezarnych,w ogole to wiocha,jestem zalamana i to jest malenki pokoj...chyba wroce z Tztem nie wiem...
Ja sama szukalam pracy 3 m-ce a szukalam bardzo intensywnie wiec to nie jest takie proste...
łeb mi pęka od płaczu...
Doczytałam własnie...to bardzo przykre,że jednak musisz zrezygnować z mieszkania,ale spróbuj się uspokoić, bo stres szkodzi w ciąży

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:06   #2982
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Może może
Ja się nie nastawiam na to 30 dni :P tak jak pisałam wyżej mają prawo wypłaty nawet pół roku wstecz co jest chore
Zus musi wypłacić pieniądze do 30 dni od doręczenia zwolnienia. Inaczej płaci odsetki.

Cytat:
Napisane przez ania9106 Pokaż wiadomość
Wybacz, ale ja Cie nie rozumiem. Wchodzisz mówisz dzień dobry.. Wychodzisz do gabinetu mówisz,ze jesteś w ciąży i chcesz skorzystać z prawa pierwszeństwa. I w du*e masz co powiedzą inni w kolejce
Dobrze jak ktoś ma taki charakter jak ty Niestety np. ja bym tak nie potrafiła. Było by mi głupio, chyba, że naprawdę nie mogłabym już wystać i mega źle bym się czuła to wtedy bym się o swoje upomniała

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
Ale ja naprawde szerze przepraszam bo nie chcialam nikogo urazic i szanuje kazde zdanie tylko po prostu nie moge patrzec jak ciagle slychac o nowonarodzonych dzieciach z 5promilami bo to dla mnie jest nie do pojecia. Dlatego ja sie boje pic nawet łyczka piwa choc mam chceci a mój brat z premedytacja pije przy mnie i jeszcze mówi na głos " jakie dobre piwko" ale nie wypije bo alkohol wplywa na rozwój mojego nienarodzonego dziecka. I jeszcze raz was przepraszam.
Nie przepraszaj! Kazdy ma prawo do swojego zdania. Grunt to nie narzucać go innym i będzie wporzo

Cytat:
Napisane przez agnes 20 Pokaż wiadomość
Ja nie ogarniam tego ZUSu i ich zasad, w poprzednim miesiącu (04.03.14) dostałam pismo od nich że od 11 marca już oni mi będą wypłacać peiniądze.A zasiłek wpłynął już 8 marca czyli jakby z góry za całe zwolnienie Nie mam pojęcia kiedy teraz spodziewać się kolejnej kasy.
Raczej nie mogło być z góry..
Mi pieniądze przyszły dzisiaj za zwolnienie w dniach od 12 marca do 8 kwietnia. Mają 30 dni na wypłacenie od doniesionych dokumentów.

Paulina Darek za tekst o rozstępach to bym tżtowie walnęła w łeb hehe Z pewnością nie była bym dumna
Natomiast za tą propozycje o poduszce, żeby ci było wygodniej to jak najbardziej można być zadowolonym z męża

Miminek widzę że pomidorki są nadal na pierwszym miejscu hehe

Paulinka wiem, że macie teraz trudną sytuacje ale chyba tż wiedział co robi. Wie, że pieniądze są potrzebne wiec napewno szybko coś znajdzie. Bedzie dobrze

Ja jeszcze też nic nie przytyłam wręcz przeciwnie schudłam. I nawet wczoraj tak o tym myślałam i zaczęłam się trochę martwić. Ale lekarz kontroluje moją wagę na każdej wizycie i nic nie mowił że to coś złego. Myslę, że każda dziewczyna inaczej ma w ciązy. I z pewnością jeszcze nabierzemy kilogramów

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:07   #2983
golgie
Zakorzenienie

GG do golgie

Cytat:

Dzisiaj nic nie chce mi się jeść Wogóle głodna nie jestem... W suie ostatnie kilka dni jadłam duuużo więc może dzisiaj jestem przepełniona. Podjadłam winogron troszkę, zjadłam danio... Ale brzuch mi wysadziło mega Już mam bardzo duży I jak leżę na płasko to odstaje już mocno a jak stoje wyprostowana to widzę czubki palców u stóp No i mam już hmmmm..... 117 na wysokości pępka hahaha Już mam fajną piłeczkę na brzusiu i jakie to ciężkie I mam już problem z zakładaniem butów i ze schylaniem
Ja nie wiem jak Twój pracodwca sobie wykombinował to 80%,przecież to wbrew prawu
Wiadomo, że prawo jest po Twojej stronie,więc niech nie kozaczą tylko dadzą Ci 100% tka jak powinno być.Pierwszy raz się spotykam z taką głupotą pracodawcy:O

Moja fragrantica

WYMIANA
golgie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:08   #2984
allckarola
Zadomowienie

Jestem w koncu masakra ledwo zyje ja mam juz dosc porzadkow teraz odpoczynek... wiecej sie nie da. Paulinko pogadaj ze Swoim co i jak zdecydujcie cos razem moze on Cie jakos uspokoi eh tylko nie potrzebnie sie denerwujesz przez to wszystko, wspolczuje
allckarola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:08   #2985
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
łeb mi pęka od płaczu...

monika super, że się wyjaśniło
Stary 2014-04-11, 14:10   #2986
zazdrosnica0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Ja bede kupować turystyczne, ale bedzie ono słuzyło tylko jako łóżeczk na wyjazdy do pl. w pracy rozkładałam takie łózeczka i czasami ciężko szło ... i najlepiej dokupić do tego materacyk bo ten co w zestawie to taki cieniutki że szok
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

słyszałam ze łóżeczko turystyczne to właśnie bardziej na wyjazdy, drzemkę w dzień, do przespania się "trochę" a nie co ciągłego, codziennego stosowania ale nie używałam więc nie wiem
Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Mój najmłodszy brat miał po urodzeniu kołyskę a potem rodzice kupili to turystyczne i byli mega zadowoleni... Miało taką budkę coś jak baldachim do tego wisiały misie a w zestawie był przewijak i takie urządzenie co grało lub puszczało wibracje... Ale to było prawie 8 lat temu bo mój Gracjan to taka niespodzianka dla rodziców była...

To powiem jak to wygląda z moich obserwacji. Mam 3 koleżanki które właśnie od samego początku miały tylko łóżeczko turystyczne takie jak właśnie opisuje elffirka z przewijakiem, kieszeniami, wibracjami itd i w życiu one by je na nic innego nie zamieniły. Ich maluchy mają teraz 3 lata, 1,5 roku i 4 miesiące i na każdym etapie je chwalą. Ten najstarszy ma teraz jeden bok odpięty i sobie sam wchodzi i wychodzi kiedy chce z łóżeczka, ten 1,5 roczny to w dzień dla niego kojec do zabawy, a do spania zabawki wyciąga i małemu bardzo pasuje. No a ten 4 miesięczny to wibracje na kolki były zbawieniem
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:13   #2987
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Ja jeszcze też nic nie przytyłam wręcz przeciwnie schudłam. I nawet wczoraj tak o tym myślałam i zaczęłam się trochę martwić. Ale lekarz kontroluje moją wagę na każdej wizycie i nic nie mowił że to coś złego. Myslę, że każda dziewczyna inaczej ma w ciązy. I z pewnością jeszcze nabierzemy kilogramów
przytyć jeszcze każda z nas zdąży, więc nie ma co się tak wyrywać do tego
wiesz, waga u ciebie stoi, bo pewnie była jakaś rezerwa przed ciążą, więc tylko się cieszyć trzeba, bo chyba żadna z nas nie chce przytyć ze 20kg czy więcej
Stary 2014-04-11, 14:19   #2988
Misstic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
przytyć jeszcze każda z nas zdąży, więc nie ma co się tak wyrywać do tego
wiesz, waga u ciebie stoi, bo pewnie była jakaś rezerwa przed ciążą, więc tylko się cieszyć trzeba, bo chyba żadna z nas nie chce przytyć ze 20kg czy więcej
Dokładnie tak jak mówisz
No rezerwa to była z peeeeewnością

A w ogóle to witam się dzisiaj w 18 tygodniu

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:21   #2989
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
no u mnie też rusza sie od bicia serca i ma problemy z tym długopisem bo mi zjeżdza w dół
My takie same wiekowo z dzidziusiami,więc sprawdziłam i mimo,że brzuchola mam to u mnie ten długopis też zjeżdża i nawet się nie utrzymuje przez chwile w miejscu

Cytat:
Napisane przez malgosia1051 Pokaż wiadomość
ja mysle bo ja tez mam to samo ze to sa skurcze braxtona bo niby w 15 tyg zaczynaja nas przygotowac do porodu...
Co musisz wiedzieć o skurczach Braxtona-Hicksa
Oo od 15 tygodnia? Myślałam,że trochę później...

Cytat:
Moj TZ odszedl z pracy wlasnie do mnie dzwonil...a ja rycze ...nie wiem jak i kiedy on znajdzie prace,jak swoje kredyty splaci...raty za laptopa....
co za okropny dzien
nawet nie mamy zadnych oszczednosci NICCCCCCCCCCCCC

Miminek od kiedy to pająki maja cellulit?

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jejuu współczuję Ale już Ci mówiłam,że facet łatwiej coś znajdzie. Powiem Ci,że mój Tż też wysyła setki cv teraz i dupa ;] Mało kto się odzywa a jak ktoś się odezwie to stawka taka,że szkoda gadać....
Mam nadzieję,że się ułoży u was i zmobilizuj go do tego,żeby nie ograniczał się tylko do wysyłania cv,bo bardzo dużo daje to jak się przejdzie sam do firmy jakieś i zapyta o możliwość zatrudnienia. trzymam kciuki za was !!

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
Stwierdzam ze chce mi sie spac sprzatam dalej ale mi sie nie chce... moze zaraz sie poloze na chwile i odpoczne, Was tez czasami bola pachwiny??
Czasem Teraz częściej niż na początku
Cytat:

Ja jem Wiadomo nie codziennie tylko do obiadu albo tak o "na zagrychę" między posiłkami

Cytat:

Też taką galaretkę 2 razy już miałam I nie było to na pewno spowodowane infekcją a chyba normalne to jest

O ja biedna dzisiaj cały dzień głodna znowu W końcu zjem obiad,bo tak w brzuchu mi już burka,że masakra
Ale mam humorek dzisiaj dobry Chyba to słoneczko tak mnie nastraja,bo dzisiaj wyszłam w samym sweterku i krótkiej bluzeczce

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-11, 14:24   #2990
WwikIi
Raczkowanie

małaPaulina trzymam kciuki, żeby się wszystko dobrze ułożyło
WwikIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:25   #2991
allckarola
Zadomowienie

http://allegro.pl/wloska-sukienka-tu...116779402.html
Chyba zakupie sobie bede sexy mama. Maz sie ucieszy heh
Stary 2014-04-11, 14:27   #2992
WwikIi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez allckarola Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/wloska-sukienka-tu...116779402.html
Chyba zakupie sobie bede sexy mama. Maz sie ucieszy heh
Super ta sukienko-tunika Tylko nie na moją figurę niestety
WwikIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:33   #2993
allckarola
Zadomowienie

Mi tez sie strasznie podoba mysle ze bylaby troszkie na mnie dluzsza bo ja nizsza niz modelka takze kupie ale jeszcze troche poczekam bo nie wiem ile mi kasy zostanie ;p
Stary 2014-04-11, 14:39   #2994
Mo_onika_ika
Rozeznanie

Tak mówiłam że jeść mi się nie chce dzisiaj...i co? Zjadłam naleśniki...3 z serem i cukrem.... i dalej jestem głodna idę odgrzać wczorajszy gulasz bo umrę z głodu zaraz Tak mi bulgota w brzuchu że szok Normalnie w brzuchu się przelewa a dupskiem powietrze się ulatnia cały dzień I tak mi śmierdzi w salonie że maskę gazową chyba sobie zakupię

Mój kalendarz ciąży
Stary 2014-04-11, 14:40   #2995
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misstic Pokaż wiadomość
Dokładnie tak jak mówisz
No rezerwa to była z peeeeewnością

A w ogóle to witam się dzisiaj w 18 tygodniu

to znaczy, że ja jutro zaczynam 18t
Stary 2014-04-11, 14:40   #2996
88Ekaterina88
Zakorzenienie

http://allegro.pl/listing/listing.ph...a+plodu+summer się zastanawiam dziewczyna na YT polecała, tylko że innej firmy hm...

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:41   #2997
etusiaaa
Wtajemniczenie

ja wkoncu troszke ogarnelam nasze pieterko umylam sobie wloski i zaraz ide prostowac, a tak miedzy czasie zamowilam na alle kilka pieluch tetrowych (wiem ze nie bede ich uzywac jako pieluch - pampersow) ale do wtarca dzidziusia z pewnoscia sie przydadza.
A przy okazji wziełam tez 2 flanelowe takie kolorowe

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 14:43   #2998
Ana***
Zakorzenienie

Misstic pisałam Ci coś wyżej

-

A mi na twarzy już po raz któryś wyskoczyły mnóstwo malutkich czerwonych kropek one zazwyczaj na drugi dzień znikają... ciekawe co to.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:00   #2999
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Zjadłam piramidki z kurczaka na przyprawie Kamis,pieczone ziemniaczki i brokuła i normalnie dalej padam z głodu A cały wielki talerz wtrąbiłam. Ja chyba mam tasiemca

Ana,mi też wyskoczyły jakieś kropeczki na twarzy. Na udzie tak samo mam... Z tym,że na twarzy pojawia się i znika od paru dni a na udzie mam już jakiś miesiąc,normalnie tyle tych kropeczek i wyglądają jak po ukąszeniu żmij.

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-11, 15:37   #3000
Paulina Darek
Rozeznanie

http://allegro.pl/12cz-posciel-dla-d...099123842.html

zobaczcie co znalazłam!!!!
sówki i groszki... no cudo...

miłość od pierwszego wejrzenia
12.2005
razem przez życie 05.05.2012
Filip jest już z nami 05.09.2014
oczekujemy maleństwa 21.07.2016

Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy,
Ważnych jest kilka tych chwil, tych na które czekamy...
Paulina Darek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości